שאלון מוסריות:

AmiTutiT14

New member
עונה..

אני אוהב בעליי חיים? כן אני אוכל בעליי חיים? כן אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? לא, כי קוראים לזה "שרשרת המזון".

../images/Emo118.gif../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif../images/Emo80.gif../images/Emo54.gif

אני אוהב בעליי חיים? כן.. אני אוכל בעליי חיים? אוכלת אבל לא צריך להסחף אני לא אוכלת כלבים,נחשים.. אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? לא... בשר זה רצח!!!!!!!

LOVE SIMS 2

New member
תשובוט טובוט

כן או לא! אני אוהב בעליי חיים? כן אני אוכל בעליי חיים? כן אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? לא בשר זה רצח!!!!!!!

victoria777

New member
לדעתי היה אפשר להכניס נושאים נוספים

כן או לא! אני אוהב בעליי חיים? כן אני אוכל בעליי חיים? לא אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב?לא

S

sunshineBK

Guest
אני אני אני....

אני מאד אוהבת בעלי חיים. ולא אוכלת אותם. ומרגישה מוסרית. וזהו. :]

mooshi22

New member
עניתי על השאלון

כן או לא! אני אוהב בעליי חיים? כן אני אוכל בעליי חיים? כן.. אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? לפעמים.. בשר זה רצח!!!!!!!

babytears

New member
בשר זה מסריח

אני אוהב בעליי חיים? כן אני אוכל בעליי חיים? כבר חודש לא אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? אני לא אוכלת אותם

CrazyAngel1

New member
תשובות../images/Emo70.gif

אני אוהב בעליי חיים
מאוד מאוד מאוד מאוד
אני אוכל בעליי חיים
יאפ, עוף ובקר אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב
אני לא אוהבת תרנגול וגם לא פרה, אבל אני בהחלט ממעיטה באכילת בשר כי בכל זאת, אלו חיות ששוחטים אותם ואח"כ אנחנו אוכלים את זה, אמא שלי תמיד אומרת שהם כבר מתו ואין טעם להיות צימחוניים כי זה חיות, כי את הנעשה אין להשיב. בשר זה רצח!!!!!!!סוגדת

למעלה