שאלון מוסריות:

inbar20inbar

New member
שאלון מוסריות:

כן או לא! אני אוהב בעליי חיים? אני אוכל בעליי חיים? אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? בשר זה רצח!!!!!!!

מתוקה777

New member
עונה

כן או לא! אני אוהב בעליי חיים?כן אני אוכל בעליי חיים?ען אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב?לא, ככה זה בני אדם זה שזה הרג אז מה, לך תגיד גם לאריה לא לאכול בשר....
זאת דרך הטבע אין מה לעשות נגד זה...

עוף מפה

New member
ואווווו מסכים איתך בטירוף...

ד"א תחשבו על זה עם לא הייתם אוכלים אותם בסוף הם בכלל לא היו חיים.....

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif את מנסה להגיד לאנשים

פה ליהיות צימחוניים? וחוץ מזה, יש אנשים שאוכלים ויש אנשים שלא! יש אנשים שלדעתם בשר זה רצח ויש כאלה שעבורם זה לא! אז.. לדעתי שכל אחד ישמור את הדעות שלו לעצמו... רק הצעה, לא יותר מזה.

B a r r B e e

New member
לדעתי אף אחד לא צריך לשמור את הדעות

שלו לעצמו
כל אחד צריך להביע את הדעה שלו

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

אני אוהב בעליי חיים? מאוד
אני אוכל בעליי חיים? לא
אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? אני לא אוכלת את מי שאני אוהבת

Danielle b3

New member
../images/Emo2.gif

אני אוהבת בעלי חיים
דיי
אני אוכלת בעלי חיים
כן
אני מרגישה צבועה שאני אוכלת את מי שאני אוהבת

MissNusha

New member
כל הכבוד!! בשר=רצח!

כן או לא! אני אוהב בעליי חיים? כן אני אוכל בעליי חיים? לא!!! חס וחלילה! כבר כמעט 5 שנים! ומנסה לאכול כמה שפחות חלב וביצים. אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? אני לא אוכלת. בשר זה רצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Swid666

New member
בשר זה רצח! ../images/Emo45.gif

כן או לא! אני אוהב בעליי חיים? כן אני אוכל בעליי חיים? לא! אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? אני לא אוכלת אותם בשר זה רצח!!!!!!! בהחלט!

coullette

New member
../images/Emo80.gifמווו

אני אוהב בעליי חיים? את חלקם (לא ג'וקים,וזוחלים ורמשים למיניהם
) אני אוכל בעליי חיים? פעם ב...כשזה בא בצורות נורמליות כמו שניצל קציצות על האש וכו'.אבל אף פעם לא עוף שלם איכסה.וגם לא דברים כמו לשון וחלקים פנימיים.בקיצור-בשר:לא מבושל (רק מטוגן או על האש) ולא כל מיני חלקים לא ראוים למאכל אדם. אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? לא ממש..כי קודם כל אם אני לא אוכל בשר יהיה פה לא טוב.למה אמא שלי פולניה והיא די מכריחה אותי לאכול בשר אפשר לומר.דבר שני,זה חיוני לבריאות יש בזה כל מיני ויטמינים וכן חלבונים שחשובים לצמיחה.וגם עדיף לאכול עוף שיש בזה חלבונים וזה גם משביע מאשר לאכול איזה משהו שמכיל פחממות וזה גם פחות משביע מחלבונים ויותר משמין.(שוב תלוי איך מבשלים את זה) וחוץ מזה אני אוכלת בכמויות ממש קטנות.רק מה שצריך.לא שוחטת פרות בכמות תעשייתית. בשר זה רצח!!!!!!! הממ...כן.יותר נכון עינויים.כי החיות לא סובלות מהרצח עצמו אלא ממה שגורם לרצח..אבל אם היו מגדלים בשר בדרך שונה שהיא קצת יותר אנושית אולי היה יותר טוב לפרות.אבל מה לעשות שאנחנו רק בני אדם ואנחנו צריכים לאכול בשר בשביל לחיות ואנחנו לא מתאפקים.לא כל אחד יכול להיות צמחוני מה לעשות..

MissNusha

New member
צמחונות זאת דרך חיים בריאה..

אפשר להזין את עצמך מהמון דברים אחרים וטעימים, אני צמחונית כבר 4 וחצי שנים ואני בריאה לגמרי, אני מכירה אנשים שהיו צמחוניים כל החיים שלהם והם בריאים.

inbar20inbar

New member
נכון!!!../images/Emo45.gif

אחד מהאנשים היותר יפים ובריאים שאני מכירה נולד צמחוני....

MissNusha

New member
לא בהכרח,

אם אני צמחונית ואם אני אתחתן עם צמחוני (לא בטוח, אבל יכול להיות) ויהיה לנו ילד הוא יגדל כצמחוני...

LOVE SIMS 2

New member
איזה בולשיט!

צמחונות זה לא משהו שנולדים איתו! זו הרגשה שלך, משהו שאתה מחליט. לדוגמא שני ההורים שלי צמחוניים, ואני בשרית כי החלטתי את זה. זה בולשיט!

MissNusha

New member
נו?!

החלטה בדיוק, אבל עד גיל שאפשר להחליט אני לא אבשל בשר, רוצים יאכלו בשר אצל סבתא/סבא. אני מכירה המון צימחוניים שגודלו ככה מאז שנולדו ובגיל 9-10 החליטו להישאר צמחונים, ואני מכירה גם ככה שבגיל 9-10 החליטו לאכול בשר.

בלבוש1

New member
../images/Emo13.gifגמאני עונה!!

אני אוהב בעליי חיים? כן! מאוד!
אני אוכל בעליי חיים? כן.. אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? לא..
אנשים! זאת שרשרת המזון.. !
טוב.. בה ביי מענבל!

pureK

New member
בשר זה רמח? חה! בואי תראי מה

מה יקרה לך גברתי אם אני לא אוכל שבוע בשר! יפי נפש

.

אני אוהב בעליי חיים? תלוי איזה אני אוכל בעליי חיים? משתדלת שלא אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? קצת בשר זה רצח!!!!!!! יש בזה משהו

תשובות

אני אוהב בעליי חיים? מאוד. אני אוכל בעליי חיים? לא אכלתי בשר המון המון זמן בגלל שאני בעצם אוכלת בעל-חיים. אבל היו לי אחר כך חוסר ויטמינים כ"כ נוראיים והבנתי שאני עושה טעות. את לא מבינה, זה או לאכול את ה"חיה" שגם ככה מתה או למות oO בני-אדם לא מסוגלים להתקיים רק על חסה. זה לא בריא, וזה יהרוג אותך בסופו של דבר. אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? האמת, עדיין קשה לי. אבל מה לעשות, אני לא רוצה למות, זה לא יעזור לי ולא לחיה שגם ככה מתה כבר =/ בשר זה רצח אבל בשר זה גם אוכל ואוכל זה חיים. =/ וחיים- זה בטח ובטח שלא רצח.

למעלה