שאלון מוסיקה

spt Peper

New member
שאלון מוסיקה

ככה חשבתי לעשות שאלון על ההדעפות המוסיקליות של כל אחד פה אז שירו חברים....... מה סגנון שאתה הכי אוהב- חמשת השירים/הסגנונות שאתם שומעים כל יום- חמשת השירים/הסגנונות שאתם אף פעם לא שומעים כל יום- כמה שעות ביום בערך אץם שומעים מוסיקה- האם אתם הולכים לישון עם מוסיקה חלשה- האם בן זוג ידיד שניה לכם אהבה מוסיקלית- האם יש לכם אהבה מוסיקלית שבחיים לא תזוז ממכם- ביייי

אני../images/Emo210.gif

מה סגנון שאתה הכי אוהב-רוק חמשת השירים/הסגנונות שאתם שומעים כל יום-משתנה תמיד
חמשת השירים/הסגנונות שאתם אף פעם לא שומעים כל יום-מזרחית אני לא אוהבת לשמוע כמה שעות ביום בערך אתם שומעים מוסיקה-ממ בבוקר ובלילה לפני השינה אולי יותר האם אתם הולכים לישון עם מוסיקה חלשה-כן עם גל"גלצ שתיקת הכבישים האם בן זוג ידיד שניה לכם אהבה מוסיקלית-אה?
האם יש לכם אהבה מוסיקלית שבחיים לא תזוז ממכם-עברי לידר..אני תמיד ישמע אותו

מממ..אוקיי..

מה סגנון שאתה הכי אוהב- דיכאון וטרקים חמשת השירים/הסגנונות שאתם שומעים כל יום- שירים וסגנונות זה די שונה..אבל לרוב אני שומעת ישראלי. חמשת השירים/הסגנונות שאתם אף פעם לא שומעים כל יום- לא עולה לי משהו ספציפי. כמה שעות ביום בערך אתם שומעים מוסיקה- רוב הזמן...חוץ מבשיעורים וכאלה. האם אתם הולכים לישון עם מוסיקה חלשה- כה. ברור. האם בן זוג ידיד שניה לכם אהבה מוסיקלית- כה. האם יש לכם אהבה מוסיקלית שבחיים לא תזוז ממכם- ברור.

למעלה