שאלון מוסיקה

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo122.gif

כן
. סתם
.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאז איך נפלת בדיוק על זה?../images/Emo11.gif

אין, תפסתי אותך

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gifשחיפשת את השם שלך שם...

אתה לא עוקב!
{כאן זה לא מרוח ולא עם רקע משונה!
}

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

הוא כ"כ נורמלי ככה ><"

Hangman Jury 87

New member
עונה../images/Emo189.gif

שיר שעושה לך טוב: Coldplay- Amsterdam שיר שעושה לך רע: לא עושה לי רע אבל בכל זאת, החידוש של One של יו-2 שבונו עשה עם איזו זמרת לא זוכר את שמה, חידוש ז-ו-ו-ע-ה, היא הרסה את השיר. שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: שיר שאתה מכור אליו: Aerosmith- Back In The Saddle שיר עם המון משמעות בעינייך: Aerosmith- Dream On שיר שמזכיר לך חברה טובה: The Corrs- Borrowed Heaven שיר שמזכיר לך חבר טוב: Kelly Clarkson- Anytime שיר שמסמל לך דבר טהור: שיר שמסמל לך דבר שחור: שיר שמשמח אותך: Incubus- Wish You Were Here שיר שמכניס אותך לדיכאון: שיר שמתאים לרגע שנולדת: שיר שמזכיר לך את הילדות: Take That- Babe שיר שמתאים לבית הספר: Weatus- Teenage Dirtbag שיר שתשים בחתונה: Aerosmith- I Dont Want To Miss A Thing.. בחופה זה יהיה מתאים. שיר שמשחרר לך עצבים: שיר שמביא לך מוזה: שיר שמזכיר לך משהו עצוב: The Corrs- Goodbye שיר שמזכיר לך רגע של בושה: שיר שמשגע אותך לחלוטין: (מבחינה חיובית) Aerosmith- Train Kept A Rollin' שיר שמרגיע אותך: Leann Rimes - I Need You שיר שמזכיר לך מישהו שמת: The Corrs- Borrowed Heaven שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: The Corrs- Queen Of Hollywood שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: Gorillaz- Rock The House שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: שאלה קשה
יר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: לא חושב שיש שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: The Corrs- Only When I Sleep שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: Gorillaz- Clint Eastwood (למרות שאני עדיין חושב שזה שיר גדול) שיר שפעם לא אהבת והיום כן: U2 -Bullet the Blue Sky שיר מסרט שאתה אוהב: filter- take a picture (מהפסקול של "איזה מין שכנה") שיר מסדרה שאתה אוהב: שיר שמסמל לדעתך את החיים: Aerosmith- Dream On שיר שמסמל את החיים שלך: Aerosmith- Rattleshanke Shake שיר שנגע לך ללב: Because Of You שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: The Corrs- Goodbye שיר שמזכיר לך חורף: Aerosmith- Seasons Of Wither
, שיר החורף המושלם. שיר שמזכיר לך קיץ: Incubus- Mexico שיר שאתה אוהב לקום איתו: Incubus- Nice To Know You שיר שאתה אוהב להירדם איתו: The Corrs- Only When I Sleep שיר שמזכיר לך אדם שאתה אוהב: The Corrs- Long Night השיר האחרון ששמעת: Incubus- Stellar שיר שמתאים לך ברגע זה: Coldplay- God Put A Smile Upon Your Face שיר אחרון שחברה שרה לך: לא זוכר זה היה לפני יובל שיר אחרון שחבר שר לך: שיר אחרון ששרת למישהו: שיר אחרון שמישהו שלח לך: Robbie Wiliams- Let Love Be Your Energy שיר אחרון ששלחת למישהו: Shaggy - It Wasn't Me שיר שמזכיר לך את אימא שלך: Aerosmith- Mama Kin
שיר שמזכיר לך את אבא שלך: שיר שגורם לך לרצות לרקוד: My Humps שיר שמצמרר אותך: U2- One Tree Hill שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: Incubus- The Warmth שיר שהיית רוצה להלחין: כנ"ל שיר שהיית רוצה להיות מסוגל לשיר: Aerosmith- Back In The Saddle שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: לא יודע שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: Aerosmith- Movin' Out שיר לסיים את מה שהיה פה: paul haslinger-the end

otollo

New member
../images/Emo180.gifלזאת של One קוראים

מרי ג'יי בלייג'. ולמה
החידוש חביב

Twisted Shadows

New member
איך אמסטרדם עושה טוב../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

זה אחד השירים הכי עצובים ששמעתי בחיים שלי, בסוף היא הורגת אותו...
אלוהים שם לך חיוך על הפנים
יש לך טעם טוב
אבל אתה צריך לאהוב את נינט

Hangman Jury 87

New member
נינט היא מדהימה...

מבחינת מראה...
, לא אבל בלי קשר אני לא אוהב מוזיקה ישראלית, לא משנה איזה סגנון פשוט לא מסוגל להתחבר. כן אמסטרדם שיר עצוב, אבל לא יודע משהו בו משמח מרוב שהוא מדהים..

daphnef

New member
איזה עיצבון!!!

עניתי על חצי! והכל נמחק!!! לא עונה על זה!! --הפעם תפוז לא אשם..-- הפעם ה-X והעכבר--ולא היד שלי..!!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז הוא עדיין תפוזוני?!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifגדול,תפוניזבל!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני באמת בעד להישאר עם תפוזבל

עונה=]]

שיר שעושה לך טוב:ברייק אווי שיר שעושה לך רע:השירים של רוני שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש:רבות הדרכים שיר שאת מכורה אליו:רבות הדרכים וברייק אווי שיר עם המון משמעות בעינייך:stole שיר שמזכיר לך חברה טובה:ברייק אוווי שיר שמזכיר לך חבר טוב:אין שיר שמסמל לך דבר טהור:אמת או חובה:p שיר שמסמל לך דבר שחור:השירים של אביב גפן לא כולם!! שיר שמשמח אותך:מתוך האפלה שיר שמכניס אותך לדיכאון:מכתב קטן שיר שמתאים לרגע שנולדת:מי שטוב לו ושמח כף ימחה? שיר שמזכיר לך את הילדות:השירים המשחקים... שיר שמתאים לבית הספר:לא יודעת שיר שתשימי בחתונה:ברייק אווי שיר שמשחרר לך עצבים:ברייק אווי שיר שמזכיר לך משהו עצוב:stole שיר שמזכיר לך רגע של בושה:אין שיר שמשגע אותך לחלוטין:עוגה עוגה עוגXD שיר שמרגיע אותך:רבות הדרכים וברייק אווי שיר שמזכיר לך מישהו שמת:לבכות לך שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך:לא יודעת שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: \\= שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף:אם כבר שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת:אין.. שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב:יושבים בבית קפה שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא:???? שיר שאהבת פעם והיום כבר לא:עוד מעט שיר שפעם לא אהבת והיום כן:מתוך האפלה שיר מסרט שאתה אוהב:גריז והשאר שיר מסדרה שאתה אוהב:פלוריסיינטה שיר שמסמל לדעתך את החיים:??? שיר שמסמל את החיים שלך: ??? שיר שנגע לך ללב:נגיעה אחת רכה שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך:נגע אל החלום שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך:לא נעים לראות גן סגור שיר שמזכיר לך חורף:גשם גשם בוא... שיר שמזכיר לך קיץ:חכם בשמש=] שיר שאתה אוהב לקום איתו:בוקר טוב עולם שיר שאתה אוהב להירדם איתו:ברייק אווי שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת:הילדה הכי יפה בגן השיר האחרון ששמעת:רבות הדרכים שיר שמתאים לך ברגע זה:זה כל הקסם שיר אחרון שחברה שרה לך:שיר שהיא כתבה שיר אחרון שחבר שר לך:איזשהוא שיר של אוונסנס שיר אחרון ששרת למישהו:אני משתגעת... שיר אחרון שמישהו שלח לך:לא שלחו שיר אחרון ששלחת למישהו:לא שלחתי שיר שמזכיר לך את אימא שלך:מי אוהב אותך יותר ממני שיר שמזכיר לך את אבא שלך:לאבא שלי יש סולם שיר שגורם לך לרצות לרקוד:יום סבבה...איזה יום סבבה.. שיר שמצמרר אותך:הסם המסוכן שיר שהיית רוצה לכתוב אותו:השקט שנשאר שיר שהיית רוצה להלחין:שיר מסרט.. שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר:שלווה שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם:הולכים אחרי ארון שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:בריק אווי שיר לסיים את מה שהיה פה:ברייק אוווי!!!

למעלה