שאלון מוסיקה

Twisted Shadows

New member
שאלון מוסיקה

שיר שעושה לך טוב: שיר שעושה לך רע: שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: שיר שאת מכורה אליו: שיר עם המון משמעות בעינייך: שיר שמזכיר לך חברה טובה: שיר שמזכיר לך חבר טוב: שיר שמסמל לך דבר טהור: שיר שמסמל לך דבר שחור: שיר שמשמח אותך: שיר שמכניס אותך לדיכאון: שיר שמתאים לרגע שנולדת: שיר שמזכיר לך את הילדות: שיר שמתאים לבית הספר: שיר שתשימי בחתונה: שיר שמשחרר לך עצבים: שיר שמביא לך מוזה: שיר שמזכיר לך משהו עצוב: שיר שמזכיר לך רגע של בושה: שיר שמשגע אותך לחלוטין: שיר שמרגיע אותך: שיר שמזכיר לך מישהו שמת: שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: שיר שפעם לא אהבת והיום כן: שיר מסרט שאתה אוהב: שיר מסדרה שאתה אוהב: שיר שמסמל לדעתך את החיים: שיר שמסמל את החיים שלך: שיר שנגע לך ללב: שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: שיר שמזכיר לך חורף: שיר שמזכיר לך קיץ: שיר שאתה אוהב לקום איתו: שיר שאתה אוהב להירדם איתו: שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: השיר האחרון ששמעת: שיר שמתאים לך ברגע זה: שיר אחרון שחברה שרה לך: שיר אחרון שחבר שר לך: שיר אחרון ששרת למישהו: שיר אחרון שמישהו שלח לך: שיר אחרון ששלחת למישהו: שיר שמזכיר לך את אימא שלך: שיר שמזכיר לך את אבא שלך: שיר שגורם לך לרצות לרקוד: שיר שמצמרר אותך: שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: שיר שהיית רוצה להלחין: שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: שיר לסיים את מה שהיה פה:

otollo

New member
../images/Emo180.gifעונה../images/Emo26.gif

שיר שעושה לך טוב:Kelly - Clarkson - SUBG
שיר שעושה לך רע:כלא 6 - דרך המלך
שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש:היר מי
שיר שאתה מכור אליו:מייבי
שיר עם המון משמעות בעינייך: Carrie Underwood - Don't Forget To Remember Me
שיר שמזכיר לך חברה טובה:לא יודע ><
שיר שמזכיר לך חבר טוב:כנ"ל :S
שיר שמסמל לך דבר טהור:Britney Spears - everytime
שיר שמסמל לך דבר שחור: Evanescence - Hello
שיר שמשמח אותך: Avril Lavigne - My Happy Ending
שיר שמכניס אותך לדיכאון:Evanescence - Hello
שיר שמתאים לרגע שנולדת:
מזה השאלה הזאת
שיר שמזכיר לך את הילדות: Jessica Simpson - Angels
שיר שמתאים לבית הספר:כל שיר שמתאר שנאה עזה
שיר שתשים בחתונה:השיר של מלך האריות
, דוד שלי שם וזה היה מגניב
.
שיר שמשחרר לך עצבים:SUBG אני נזכר בקליפ
שיר שמביא לך מוזה:לאדע
שיר שמזכיר לך משהו עצוב:I Don't Wanna Close My Eyes
שיר שמזכיר לך רגע של בושה:השיר של פוקימון -.-"
שיר שמשגע אותך לחלוטין:World, Hold On
שיר שמרגיע אותך: Michelle Branch - Everywhere
שיר שמזכיר לך מישהו שמת:לא יודע
שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך:לאדע, איזה שאלות
שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך:
שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף:לא הייתי הכ"כ הרבה הופעות ><"
שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת:כנ"ל
שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב:אבאלה בוא ללונה פארק...
שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא:כל שירי הבצפר למיניהם
שיר שאהבת פעם והיום כבר לא:Avril Lavigne -Complicated
שיר שפעם לא אהבת והיום כן:Alanis Morissette - Ironic
שיר מסרט שאתה אוהב:Dana Glover - Thinking Over
שיר מסדרה שאתה אוהב:עוד מעט- נינט טייב(בביצוע שלה ולא המגעיל של העונה השלישית.)
שיר שמסמל לדעתך את החיים:
שיר שמסמל את החיים שלך: Daniel Powter - Bad Day
שיר שנגע לך ללב:Kelly Clarkson - Because Of you
שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך:
שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך:אני רק בן 14, אתם יודעים
.
שיר שמזכיר לך חורף:שנינו יחד תחת מטרייה אחת...
שיר שמזכיר לך קיץ:הכל אני יכול בחופש הגדול
שיר שאתה אוהב לקום איתו:Aly And AJ - Collapsed
שיר שאתה אוהב להירדם איתו:Kelly Clarkson - JMTT
שיר שמזכיר לך אדם שאתה אוהב:אמא, הו אמא ><"
השיר האחרון ששמעת:Alanis Morissette - Ironic
שיר שמתאים לך ברגע זה:יש שיר שקוראים לו "אני עונה על שאלון מעצבן בטרוף,
שיר אחרון שחברה שרה לך:
שיר אחרון שחבר שר לך:
שיר אחרון ששרת למישהו:
שיר אחרון שמישהו שלח לך:Innocent Eyes אדר שלחה לי
. ד"א אדר לוסט וויטאאוט יו זה שיר מדהים
שיר אחרון ששלחת למישהו:Fefe Dobson - Everything
שיר שמזכיר לך את אימא שלך:אמא, הו אמא ><"
שיר שמזכיר לך את אבא שלך:Airosmith - I Don't Wanna Close my eyes
שיר שגורם לך לרצות לרקוד:SUNG
שיר שמצמרר אותך:BOY
שיר שהיית רוצה לכתוב אותו:XD זאת שאלה מפגרת
שיר שהיית רוצה להלחין:כנ"ל
שיר שהיית רוצה להיות מסוגל לשיר:
שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם:לא יודע
שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:כנ"ל ><"
שיר לסיים את מה שהיה פה:"זה היה השאלון הכי מעצבן שעניתי עליו בזמן האחרון" ><"
הודגש באמצעות מדגישומטיק
זה היה שאלון נורא מעצבן. הזהרו.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה,כן,תודה על זה../images/Emo9.gif

שלחתי את אחותי למסע חיפושים בטאוור ריקורדס למצוא את הדיסק שלה, היא מדהימה!
אז תודה שהכרת לי אותה יותר טוב
{ולי מגיעה התודה מאור
אתה קיבלת את התודה שלך
}

nogafe

New member
עונה../images/Emo26.gif

שיר שעושה לך טוב: if you wanna be happy שיר שעושה לך רע: הו רב חובל שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: BD, BA שיר שאת מכורה אליו:BD, BA שיר עם המון משמעות בעינייך:BA, היי שקטה- עדי כהן שיר שמזכיר לך חברה טובה: כל שיר בספרדית...:) שיר שמזכיר לך חבר טוב: אין שיר שמסמל לך דבר טהור: HERO- MARIAH CAREY שיר שמסמל לך דבר שחור: SAME SCRIPT, DIFFRENT CAST- WHITNEY HOUSTON (חובה חובה חובה למי שלא שמע!) שיר שמשמח אותך: SHE DRIVES ME CRAZY- KERMIT & PIGGY שיר שמכניס אותך לדיכאון: BD שיר שמתאים לרגע שנולדת: OOPS I DID IT AGAIN
שיר שמזכיר לך את הילדות: OVER MY SHOULDER- MICE AND THE MECHANICS שיר שמתאים לבית הספר: LOVE IS A FLOWER- ACE OF BACE שיר שתשימי בחתונה: THIS FOOLISH THINGS - אחד משירי האהבה הכי יפים שיש שיר שמשחרר לך עצבים: STUFF LIKE THAT THERE שיר שמביא לך מוזה: CRUZ- CHRISTIMA AGUILERA שיר שמזכיר לך משהו עצוב: BAD DAY- DANIEL POWTER שיר שמזכיר לך רגע של בושה: JMTT שיר שמשגע אותך לחלוטין: שני השירים האחרונים של מדונה
שיר שמרגיע אותך: BD ; ONE- U2 & MARY J BLAIJE שיר שמזכיר לך מישהו שמת: THE VOICE WHITHIN- CHRISTINA AGUILERA שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: LIVING ON A JETPLAIN שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: BEAUTIFUL- AGUILERA שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: כל שירי הבלאק אייד פייז שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: אין כזה
שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: היי שקטה שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: אין שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: כל השירים שחרשתי הרבה יותר מדי
שיר שפעם לא אהבת והיום כן: WALKING ON BROKEN GLASS- ANNIE LENNOX שיר מסרט שאתה אוהב: יש מלא- כל השירים מ"גברים מעדיפים בלונדיניות" ו"שיר אשיר בגשם"... וגם "SUE ME" מ"ברנשים וחתיכות" ועוד הרבה... שיר מסדרה שאתה אוהב: WERE YOU LEAD- GILMOR GIRLS שיר שמסמל לדעתך את החיים: שיר הדוב של בלו הדוב מ"ספר הג'ונגל" שיר שמסמל את החיים שלך: BA שיר שנגע לך ללב: כל כך הרבה.... כי זה פשוט נורא קל לגעת לי בלב... אז ככה: CAN'T TAKE THAT AWAY- MARIAH CAREY; BD; BA; HERO- MARIAH; סודותיי- דין דין אביב שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: BOY שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: I WILL ALWAYS LOVE YOU- WHITNEY שיר שמזכיר לך חורף: THANK YOU- DIDO שיר שמזכיר לך קיץ: MY HUMPS- PEP (כי אין שיר יותר קיץ מזה
) שיר שאתה אוהב לקום איתו: אממ... השעון המעורר שלי?
שיר שאתה אוהב להירדם איתו: BA שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: I'LL BE THERE- MARIAH CAREY השיר האחרון ששמעת: סודותיי- עכשיו שומעת שיר שמתאים לך ברגע זה: LIVING ON A JETPLAIN שיר אחרון שחברה שרה לך: לא זוכרת
שיר אחרון שחבר שר לך: דורכים על הפצעים, הא?
שיר אחרון ששרת למישהו: REFLECTION ממולאן שיר אחרון שמישהו שלח לך: לא זוכרת שיר אחרון ששלחת למישהו: עשיתי דיסק קלי קלרקסון לחברה שלי... ואפילו אבא שלי אוהב אותה עכשיו... אין דבר יותר הזוי מלראות את הקליפ של BOY בטלוויזיה ולשמוע את אבא שלך שר פתאום BEACAUSE OF YOU... הזוי
שיר שמזכיר לך את אימא שלך: כל שירי "ארץ ישראל המושלמת והמדהימה- בואו נסגוד לאדמה שתחת רגלינו ובלה בלה בלה"...
שיר שמזכיר לך את אבא שלך:BOY
שיר שגורם לך לרצות לרקוד: MY HUMPS שיר שמצמרר אותך: FAMILY PORTRAIT- PINK שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: BA שיר שהיית רוצה להלחין: BD שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: VISION OF LOVE- MARIAH שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: כל השירים של מדונה...שונאת אותה
שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: BD שיר לסיים את מה שהיה פה: HELLO- CHRISTINA AGUILERA |סלינק||סלינק|

otollo

New member
../images/Emo180.gifרפלקשן ../images/Emo99.gif

שאיילה בראון שרה את זה באמריקן איידול
.

nogafe

New member
כן היא שרה את זה מעולה....

אבל אף אחד לא עולה על הגרסא של כריסטינה
אבל איילה בראון עפה כל כך הרבה יותר מדי מוקדם!

sefer7

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo27.gif

זה משהו מי יודע מה אבל חברה שלי שהייתה עכשיו בארה"ב פגשה את קלייי!!!! היא הייתה בקניון אם אני לא טועה אז בניו-יורק ואז היא ראתה אותה עם מלא שומרים והכל..אווףף איזה כיף להה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאכן../images/Emo12.gif

צריך להרוג את הילדה הזאת על מזליסטיות ייתר

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה רק אני או שבזמן האחרון כל העולם ואשתו פה פוגש את קלי
אני גם רוצה
.

sefer7

New member
נכון...

גם אני שמתי לב לזה וזה ממש מעצבן אותיי..למה מכל האנשים האלה אני לא יכולה גם לפגוש אותה?!?!

a k c

New member
../images/Emo109.gifעונה נה נה...../images/Emo26.gif

שיר שעושה לך טוב:משהו טוב של גלעד שגב.. שיר שעושה לך רע:תשמור על העולם ילד וגם הנסיך הקטן שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: אהבה היא שיר לשניים- הביצוע של נינט ורן שיר שאת מכורה אליו: נראה לי ש-BTHE שיר עם המון משמעות בעינייך: BTHE שיר שמזכיר לך חברה טובה: דונט פאנק וויט' מיי הרט שיר שמזכיר לך חבר טוב: סוליקו...
שיר שמסמל לך דבר טהור: קשה...אני צריכה לחשוב על זה.. שיר שמסמל לך דבר שחור:all about us שיר שמשמח אותך: פששש... יש הרבה.. שיר שמכניס אותך לדיכאון:אין לי שמץ! שיר שמתאים לרגע שנולדת: אני נורא מצטערת שאני מעתיקה מנוגה, פשוט זה נורא מצחיק: oops i did it again
שיר שמזכיר לך את הילדות: זה דיקלום- ועדיף שאני אסתום...
שיר שמתאים לבית הספר:צילצול בית ספר- נחשב? שיר שתשימי בחתונה:((יותר נכון- בעלי))"יש לי אישה מטומטמת... יש לי אישה מפגרת... יש לי אישה- צרות עושה..."
שיר שמשחרר לך עצבים:HM שיר שמביא לך מוזה:
שיר שמזכיר לך משהו עצוב: תשמור על העולם ילד שיר שמזכיר לך רגע של בושה: זה היה בסוף הקיץ... שיר שמשגע אותך לחלוטין: כל שיר שיש משפט שחוזר על עצמו 12309047009 פעם..!! שיר שמרגיע אותך: BDL שיר שמזכיר לך מישהו שמת:קשה.. אני לא יודעת שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך:זה אירוע מצחיק מחיי... סוליקו...
שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: סיגפו!!!
שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: גררר... איזה שאלות מכשילות!! שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: "בוא הביתה|סגדש|..." שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא:פחחהה!!!
לא משנה...
שיר שאהבת פעם והיום כבר לא:אין לי מושגג!! שיר שפעם לא אהבת והיום כן: פעם לא כל חבבתי את SUBG והיום אני מתה עליו!! שיר מסרט שאתה אוהב: השיר של טיטניק מדהים והוא תמיד מעביר בי צמרמורות.. שיר מסדרה שאתה אוהב: השיר פתיחה של "חברים"...
שיר שמסמל לדעתך את החיים: " שיר בעפרון" שיר שמסמל את החיים שלך: יש שי אחד שאני ממש לא זוכרת!! וואווו!! עכשיו זה ישגע אותי כל הלילה!! שיר שנגע לך ללב: לא יודעת שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: כנ"ל שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך:ממעמקים שיר שמזכיר לך חורף:" אני אוהבת את ה|חורף|סגדש|..." שיר שמזכיר לך קיץ: "ואת הקיץ|סגדש|..." שיר שאתה אוהב לקום איתו: מי קם עם שירים על הבוקר?? שיר שאתה אוהב להירדם איתו: יש שיר אחד. אני לא אגיד מה הוא...
שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת:אני צריכה לחשוב על זה... השיר האחרון ששמעת: סימנים של הראל מויאל שיר שמתאים לך ברגע זה: אוי ליי!! אתם תצחקו עלי... לא נורא...
אשמור את ליבי של הגיים בויז... בדיוק חשבתי עליו עכשיו...
שיר אחרון שחברה שרה לך:
שיר אחרון שחבר שר לך:
שיר אחרון ששרת למישהו:
שיר אחרון שמישהו שלח לך:
שיר אחרון ששלחת למישהו:
שיר שמזכיר לך את אימא שלך: יש כמה.. שיר שמזכיר לך את אבא שלך: אותך- חהחהחה!!
שיר שגורם לך לרצות לרקוד: יש כמה: "מכה אפורה","רכבת לילה לקהיר" ושירים של משינה.. שיר שמצמרר אותך: ההוא של טיטניק.. שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: BTHE שיר שהיית רוצה להלחין:שירים של עברי לידר שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: פייי... שאלה עם יותר מידי תשובות...
שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: שירים במזרחית כבדה כזאת..
שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: השירים של קלי מאוד יחסרו לי!! שיר לסיים את מה שהיה פה: "אולי עוד קיץ, אנחנו ניפגש..." זה היה ארוך ומתיש...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifעוווווונה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

שיר שעושה לך טוב: yeah של אשר, SUBG, סקייטר בוי {נוסטלגייה
} שיר שעושה לך רע: "ואם", וגם lose my breath-שניהם מאותה סיבה... שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: BTHE, היא כל כך מרגשת שם, למרות שזה עצוב...וגם time of your life
שיר שאת מכורה אליו:
Addicted, תרתי משמע שיר עם המון משמעות בעינייך: "ואת"...לא משנה
שיר שמזכיר לך חברה טובה: חברה?
לא יודעת
שיר שמזכיר לך חבר טוב: השיר של הפיג'מות
שיר שמסמל לך דבר טהור: BTHE, שנשבר לה הלב שם...
שיר שמסמל לך דבר שחור: השיר שהצופיפניקים שרים, כת השטן... "לוקחים זקן פצוע, קושרים אותו שבוע, שמים אותו בשמן ואנחנו נהנים, כת השטן!" שזה שיר נורא משעשע, אבל בכל זאת-כת השטן
שיר שמשמח אותך: yeah,SUBG, WA ועוד הרבה
שיר שמכניס אותך לדיכאון: "ואם", הוא מזכיר לי ת'בנאדם שאני כמעט הכי שונאת בעולםם!
שיר שמתאים לרגע שנולדת: איך שיר נולד...
לא יודעת, מה זאת השאלה הזאת?! שיר שמזכיר לך את הילדות: לא יודעת איך איך קוראים לשיר, אבל הוא הולך ככה "כן , כן, אני זוכר שהייתי קטן ושיגעתי את כולם לא היה חמוד ממני ופתאום עכשיו נדמה לי, שלהיות קטן זה הכי כייף בעולם!" שיר שמתאים לבית הספר: Another Brick In The Wall שיר חזק
שיר שתשימי בחתונה: heaven, ללא צל של ספק...ואני ואחותי רבות עליו
שיר שמשחרר לך עצבים: ברייק...who knows של אבריל שיר שמביא לך מוזה: יש לי מוזה טבעית
שיר שמזכיר לך משהו עצוב: השיר של ארמגדון... שיר שמזכיר לך רגע של בושה:
לא יודעת שיר שמשגע אותך לחלוטין: משגע מאיזו בחינה?
בדרך כלל בSUBG וכאלה אני מתחרפנת שיר שמרגיע אותך: Heaven,BD ובמיוחד listen to your heart הגירסא הישנה! הייתה תקופה לפני איזה שלוש שנים שכל הזמן שמעתי את השיר הזה כדי להרגיע את עצמי
שיר שמזכיר לך מישהו שמת: אמממ אני לא מכירה אישית אפ'חד שמת, אז לא יכו ללהזכיר לי מישהו כזה... שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: Yeah של אשר, "ואת" {
על שניהם} שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: "ואם"...גאד אני שונאת את האישה הזאת! וגם איזה שיר מסרט שקוראים לו "שחקי אותה מותק", באינגליש האני... השיר נושא, מזכיר לי משהו חרא שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: לא הייתי בהופעות בחיים|מסמיקבטירוף| חוץ מההופעות המפענות ביישוב, אבל לא נחשב
שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: ... שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: מקום?
"לונדון לא מחכה לי..."
אבל זה משתנה
שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: לא שונאת מקומות
שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: המממ...לא יודעת
שיר שפעם לא אהבת והיום כן: Heaven, כי פעם ראשונה ששמעתי אותו היה בגירסא של הד'גיי סאמי... שיר מסרט שאתה אוהב: "מעגל החיים"...באנגלית! גם סרט שולט וגם שיר מזכיר לי דברים חביבים
שיר מסדרה שאתה אוהב: I'll be there 4 you
שיר שמסמל לדעתך את החיים: huh?
שיר שמסמל את החיים שלך: Addicted, ועד לא מזמן BTHE שיר שנגע לך ללב: BTHE, Innocent eyes... שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: זה היה ביתי
לא רע, אבל קצת להיות כזה בדכאון... שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: yeah!!!!!!
שיר שמזכיר לך חורף: שנינו יחד תחת מטרייה אחת
שיר שמזכיר לך קיץ: לעולם בעקבות השמש, והשיר של חכם בשמש פשוט עושה לי חשק לרוץ לים
שיר שאתה אוהב לקום איתו:
יום שישי שעבר אחותי העירה אותי ככה
BA זה שיר מדהים להתעורר איתו, וגם AMLT, לא יודעת למה
אוּי, גם lost without you נשמע לי חביב להתעורר איתו שיר שאתה אוהב להירדם איתו: BD...
גם בגלל שזה סוף הדיסק זה יכול להיות מגניב
שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: "ואת", Yeah, וזאת הסיבה שחצי מהשירים פה אלה השירים אלה
השיר האחרון ששמעת: Iris. אחרי שהתחננתי אצל ידיד שלי שישים אותו שיר שמתאים לך ברגע זה: אני כולה יושבת מול המחשב שמחה לי, מה מתאים לזה?
שיר אחרון שחברה שרה לך:
שרנו כולם ביחד אמריקן אידיוט שיר אחרון שחבר שר לך: כנ"ל... שיר אחרון ששרת למישהו: שרתי לחברה שלי את take me away, עם פוזות מרגשות במיוחד
שיר אחרון שמישהו שלח לך: אממממ...אור שלח לי איזה שיר ששכחתי ת'שם שלו לפני איזה שבוע
שיר אחרון ששלחת למישהו: שלחתי למורן את GO שיר שמזכיר לך את אימא שלך: אימאאאאאא או אימאאאאאאא חבקיני חזק! {מה ציפיתם שאני אענה
}? שיר שמזכיר לך את אבא שלך:
אנחנו המצאנו לו כבר שיר ברגעים כפיתיים {במצב כפית
} במיוחד, ואני אמנע מלכתוב אותו פה
שיר שגורם לך לרצות לרקוד: כולם
אבל בעיקר SUBG וסקייטר בוי לרקוד כמו משגועת, אבל לרקוד לרקוד אז...yeah של אשר {
טוב, די!}, circle of life וכל מיני שירים שעשינו עליהם ריקודים השנה... שיר שמצמרר אותך: Anytime, ואל תשאלו אותי למה
כשמעתי אותו היה לי כזה "בררר" שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: BTHE, כתיבה מדהימה
וגם את "ואת" שהמילים בו גם ממש מדהימות שיר שהיית רוצה להלחין: להלחין זה לא הקטע שלי
נגיד...אמממממממ... לא יודעת
שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: Addicted, יש בו המון עוצמה, וצריך לדעת לשיר ממש טוב כדי לבצע אותו יפה, ובערך מאותה סיבה את not me not I שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: "ואם" , lose my breath {ככה כותבים ברט'?
|חבולמאוד|} הוא מזכיר לי ת'דבר הזה
שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: שני השירים למעלה
שיר לסיים את מה שהיה פה: הדרך ארוכה ומפותלת, ולא נדע בדיוק לאן היא מובילה...

otollo

New member
../images/Emo180.gifלשיר ששלחתי לך קוראים

Fefe Dobson - Everything. ואל תחשבי שקראתי את הכל

למעלה