שאלון מוזר ביותר!!!

שאלון מוזר ביותר!!!

--- לקוח פורום סקרים ושאלונים--- האם אי פעם ירו עליכם? -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? -האם אתם בלונדיניים? -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? -האם הפילגש שלכם היא לטאה? -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? -האם יש לכם הפרעות ריכוז? -האם יש לכם בעיה עם סקס? -האם אתם אוהבים עברית? -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? -האם אתם לא סובלים סיגריות? -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? -האם אתם שומעים קולות בראש? -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? -האם המון זועם אורב לכם? -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? -האם יש לכם ידע מבוזבז? -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? -האם אתם צבועים? -האם אתם רוצים לכתוב? -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? -האם נעליכם ממולאות פלדה? -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? -ופו סי קיו?(poocq) -אולי שירן סי קיו?(shirancq) - אוף אתם לא כיפיים... -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? -האם אתם חייבים כרגע פיצה? -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? -האם אתם ביישנים? -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה?

והתשובות שלי :)

האם אי פעם ירו עליכם? לא... למה שירו בי? -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? ת'אמת... כן... -האם אתם בלונדיניים? לא... -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא... -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? שחור- כחול וקצת אדום... -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא... חחחח -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא... -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? כן.. ברור! -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן... מאד! -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? צפייה בטלויזיה... -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא... -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא יודעת... -האם אתם אוהבים עברית? כן... שפה בין השפות הקשות... -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא ממש... -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? ככה ככה חצי בעברית חצי באנגלית וביפנית (אינויאשה ודיסק של שירים ביפנית שיש לי...) -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? כן... גררר זה מעצבן!! -האם אתם לא סובלים סיגריות? מי המציא את הדבר השטותי הזה סיגריות?!?! -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? מאד מאד מאד מאד מאד!!! -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? לא אין לי כלב -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אין לי לטאה אבל אם הייתה לי כנראה שכן :) -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? קצת... לפעמים -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? לפעמים -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן... זה מפריע לי להתרכז בלימודים... -האם המון זועם אורב לכם? לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא... חלילה -האם יש לכם ידע מבוזבז? אולי... -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא... אבל אנחנו לו מדים על אלקטרודה- מוט שמוביל זרם חשמלי (אלקטרונים) יאי אני יודעת מה אני לומדת במדע! -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא -האם אתם צבועים? לאאא -האם אתם רוצים לכתוב? לא לכתוב.. לצייר :) -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? לא ממש חוץ מהכלב של דוד שלי -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? לא -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? כן -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לאאא בכלל לא! -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא... -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא... -האם נעליכם ממולאות פלדה? למה שיהיו ממולאות פלדה?? -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? כן -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? חחחח לא -ופו סי קיו?(poocq) חחח לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) חחחח לא אבל יש לי שירן פרינד פרינד - אוף אתם לא כיפיים... למה?? -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? כן... אבטיח עם שוקולד?? מי שמע על זה?!? צ'וקלט צ'יפס עם כרוב ירוק מי חשב על זה?!? -האם אתם חייבים כרגע פיצה? כן... אני מכורה לפיצה... -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא בכלל לא -האם אתם ביישנים? כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? כן

amy lee 4 life

New member
עונה../images/Emo26.gif

האם אי פעם ירו עליכם? אממ לא שזכור לי חח -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? חחח בטח! אני זוכרת את כל 9 החודשים המדהימים האלה!! -האם אתם בלונדיניים? כן.. -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? כן...מי שמבריז לי אני קוראת לו חומוס -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא... -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? הא?! -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? חוזק הנפש האנושית?? -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא שאני יודעת על אחת כזאת -האם יש לכם הפרעות ריכוז? אווו כן! -האם יש לכם בעיה עם סקס? בעיה עם סקס? לא! -האם אתם אוהבים עברית? כן למה? -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? בטח! כל החדר שלי פוסטרים שלו!!! (סתם מה נראה לכם?!) -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? כן!!! כל הזמן -האם אתם לא סובלים סיגריות? לא -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? לא מאוד..אבל בעיקרון כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא כל פעם..אבל דיי הרבה -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? ממש לא! -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? חחח מה?! -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא כל הזמן...מתי שבא לי חחח -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא..רק דכאון חורף -האם אתם שומעים קולות בראש? לא -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן -האם המון זועם אורב לכם? לא נראה לי -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? מה?????????? -האם יש לכם ידע מבוזבז? כן....לצערי =\ -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? אף פעם לא שמתי לב -האם אתם צבועים? לא -האם אתם רוצים לכתוב? לא ממש -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? לאאאאאאא -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא חחחח -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? ממש אבל ממש לא! -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לפעמים -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? אף פעם! -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? נגע חברתי?? מה זה אומר? -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא באופן מוחלט... -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא! -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא...מה זה? -ופו סי קיו?(poocq)? כנ"ל -אולי שירן סי קיו?(shirancq)? לא - אוף אתם לא כיפיים... -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? אממ...לאדעת -האם אתם חייבים כרגע פיצה? כןןןןןןןןןן -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? חחח לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא -האם אתם ביישנים? לא -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? כן מאוד!!

SAMAR

New member
ממממ....מוזר....

האם אי פעם ירו עליכם?...הממממ....כן, אבנים וכאלה, חברים של אח שלי ירו עלי מאקדח כזה...לא קפצונים, אחר, יש לי עדיין צלקת על הרגל.... -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? מה??? רחם??? לא....לא נראה לי...חחחחח -האם אתם בלונדיניים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, בצבע שיער לא, אולי בהתנהגות כן..חחחחחח -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? לא, התכוונת לתחונה כזאת לא? כתבתי גם וגם:) -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? כן, כרוב ניצנים! חחחחחחחח, לא.... -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא, שחור, כחול, ואדום... -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא, היא חמוס.....חחחחחח -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא.... -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? ממממממממממה???? -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? חחחחח, זה נשמע כמו בולשיטיישן של אמא שלי!!!! אהההההההה! היא משטלת על העולם!!!! -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? אני מכורה לדברים מאוד משונים, כמו פופקורן, שיער כחול [לבנים ובנות] פירסינגים, וחתולים....ואני מפחדת שכולם יתחילו לחשוב כמו אמא שלי!!! -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא...לא נראה לי... -האם יש לכם בעיה עם סקס? בעיה עם לדבר על זה? בעיה עם לראות את זה? בעיה אם לעשות את זה? לא הבנתי....... -האם אתם אוהבים עברית? לא ממש, שפה דלה, אבל יש מילים גאוניות.... -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? חחחחח, בשבת בבוקר, כי אבא שומע, יש לו שירים חמוטים! -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? ממש לא.... -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן, פעם מישו באוטובוס אפילו נגע לי בשיער!!!WTF???? -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא... -האם אתם לא סובלים סיגריות? אין לי בעיה, אבל יש סיגריות שפשוט מסריחות כמו החיים!!!! אני אישית לא מעשנת.... -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן!!! -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? כול הזמן... -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? חחחחחחח, לא הכלבה שלי כדור ספיד![כן, הסם] היא היפראקטיבית, חתולה שלי היא עכברית חתולית פרוותית.... -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? לא לטאה, חמוסה!!!!!!!! חמוסה!!!!, לא היא נאמנה לי! -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא כול הזמן, אבל מדי פעם יוצא... -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? חחחחח, ממש לא -האם אתם שומעים קולות בראש? לא.... -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן...והשירים הכי מוזרים... -האם המון זועם אורב לכם? חחחחחח, אני שונאת המון זועם.... -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? חחחח, לא! ממש לא!!! -האם יש לכם ידע מבוזבז? כמו מה? כמו יש לי פלסטרים ולכם אין? לא הבנתי... -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? אלקטרודות? זה קשור? לא יודעת, שמעתי בביולוגיה יש חדשות אבל לא התעמקתי [או לא הקשבתי...] -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? חחחחח, לא... -האם אתם צבועים? תאמת? כן! -האם אתם רוצים לכתוב? לכתוב מה? -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן!!! חתולים וכלבים, וכול מיני כדורים פרוותיים.... -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? חחחח, לא, אני נוהגת להעיף את הכריות שלי בלילה..... -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? שונאת קינדר!!!!! -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? מנמנמנמננמנ....? -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא... -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? אין לי ילדים, אבל אני מניחה שאם היו לי היו מאשימים אותי.... -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? נגע? משו רע כאילו? לא..... -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא... -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא.... -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא... -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא.... -ופו סי קיו?(poocq) לא....WTH?????????? -אולי שירן סי קיו?(shirancq) מה??????????????? - אוף אתם לא כיפיים...גם את לא משו.... -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? אמממממ, אני אוחלת גבינה מלוחה עם רוטב ברביקיו....אנשים חושבים שזה מגעיל.....אבל לא אחרי שהם טעמו... -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא.... -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא יש לי זקן צרפתי...חחחחחח, אין לי זקן, למה מה תעשו לי?! -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? אוי וואי! למה לדבר ככה? -האם אתם ביישנים? כן!! בטירוף!!!! -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? כן...מתי זה נגמר???? אה....נגמר...חחחח, יום טוף לכולם!

Lp Fairy

New member
אולי זה ישפר לי ת'מצב רוח..

האם אי פעם ירו עליכם? אמממ בחלום זה נחשב..? -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? חחחחח מה..? או שאני סתומה ולא הבנתי או שפשוט אין לי חוויות כאלה... -האם אתם בלונדיניים? לא..): אבל אני רוצה להיות בלונדינית..:) עקב שרמת המשכל שלי היא כבר של בלונדינית... -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? בכיף..:) -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? אממ פעם היה מרשמלו..חחח -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? ממש לא.. -האם הפילגש שלכם היא לטאה? שיט עליתם עליי...=\ -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? רק אני..... -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? אווו זה מסובך.. -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן..:) -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? שוב פעם עליתם עליי... -האם יש לכם הפרעות ריכוז? אני מיוחדת..:) אני לא יכולה לראות סרט בלי הדיסקמן שלי ואני לא יכולה לקרוא ספר כשיש שקט מסביב.. -האם יש לכם בעיה עם סקס? עדיין בתולה..:) וויפי.. -האם אתם אוהבים עברית? לא..צרפתית... -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? די כבר לעלות עליי!! -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? אממממ לא יודעת חצי חצי... -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? לפעמים... -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? חחחח הרבה יותר... -האם אתם לא סובלים סיגריות? אמממ פעם עישנתי..אבל זה לא שאני נגעלת מזה פשוט להתנשק אחרי לא הכי שווה -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? לא..שיעשו מה שהם רוצים...לא אמא שלהם.. -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? שאלו אותי כמה פעמים.. -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אין לי כלב.. -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אמממ אם היא נכנסה מתחת למקרר זה אומר משו..? -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? כן.. -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? דיכאון כן..כרוני לא -האם אתם שומעים קולות בראש? לפעמים -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כווווול הזמן -האם המון זועם אורב לכם? לא... -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא...אין לי..היא נשברה..): -האם יש לכם ידע מבוזבז? אני טוענת שבכלל אני מבוזבזת...הידע שלי..? לפעמים הוא עוזר.. -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? אה?? -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? חחחח לא -האם אתם צבועים? כן בצבע ירוק... -האם אתם רוצים לכתוב? לכתוב מה..? -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? איווווו לאאא -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? כן...(שששש) של פו הדב -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? שונאת אותם.. -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן ולפעמים אני שוכיחת אותו פה -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? או זה או להתקלח -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא..:) -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? אה...? -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? יודעת לא..מקווה כן.. -האם נעליכם ממולאות פלדה? מה?? -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? שיט עליתם עליי -ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) who the puck is shiran?!?! - אוף אתם לא כיפיים... חבל!!! -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? אמממ לא יודעת... -האם אתם חייבים כרגע פיצה? אני תמיד חייבת פיצה.. -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? כן ואני מחביאה אותו כדי שלא תקחו לי אותו -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? וואט דה פאק?!?! -האם אתם ביישנים? לא -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא...פשוט השאלון הזה ממש דפוק... אבל בכול זאת תודה לך..(סמלי שיט...)

למעלה