שאלון מוזיקה

AeroFan

New member
שאלון מוזיקה

בשביל לעורר קצת את הפורום... להקה אהובה (חוץ מאירוסמית'): מה אתם הכי אוהבים באותה להקה ול-מה אתם יותר מתחברים- למילים או ללחן? שיר פתיחת אלבום האהוב עליך: זמר אהוב: אמן ישראלי אהוב: האלבום האחרון ששמעתם: השיר החרוש ביותר בזמן האחרון אצלכם: שיר שמזכיר לכם תקופה יפה בחיים: שיר פתיחת אלבום האהוב עליך: וידאו קליפ אהוב: איזה אלבום לדעתך הוא "אלבום טעות"?(אלבום שקנית ואתה מצטער על כך)... אלבום לייב אחרון ששמעת: הופעה אחרונה שהיית בה: הופעה שאתה מתכנן להיות בה בקרוב: עטיפת אלבום אהובה עליך:

AeroTom

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

להקה אהובה: יש המונים, אבל משער ה-The Black Crowes עונים לקטגוריה מעל כולם.
מה אתם הכי אוהבים באותה להקה ול-מה אתם יותר מתחברים- למילים או ללחן? דברים כאלה קשה להסביר עם חיבור כ"כ חזק ללהקות...זה פשוט בגלל מה שהם גורמים לי בפנים, משהו שרק מוזיקה יכולה לשנות בך או לעשות בך. ואצלהם אני מחובר ברמות ענקיות גם למוזיקה וגם ל-Lyrics בהרבה שירים. זה בא ביחד וזה שילוב כ"כ נהדר אצלהם...
שיר פתיחת אלבום האהוב עליך: אין כזה ספציפי. יש פשוט כ"כ הרבה...אם אתחיל למנות אותם זה ייקח הרבה זמן...
זמר אהוב: כריס רובינסון רוברט פלאנט סטיבן טיילר קית' ראלף פול רודג'רס בוב דילן ג'ניס ג'ופלין טום פטי ניל יאנג ג'ים מוריסון ועוד ועוד...
אמן ישראלי אהוב: אין כזה. אין לי שום אלבום ישראלי בבית האמת. משום מה לא מתחבר.
האלבום האחרון ששמעתם: Ten Years After - Cricklewood Green
השיר החרוש ביותר בזמן האחרון אצלכם: Descending של ה-Black Crowes.
שיר שמזכיר לכם תקופה יפה בחיים: כל שיר ב-Live At The Greek של ג'מי והעורבים. By Your Side/Welcome To The Goodtimes של ה-Crowes I Am Yours של Derek & The Dominos, למרות שזה Bitter-Sweet כזה. If You See California של כריס רובינסון. Girl From The North Country של דילן. ויש עוד המון, למרות שחלק מהם זה באמת הרגשה מעורבת של התקופה היפה בחיי והגעגוע לתקופה הזאת שהלכה...שירים יותר קשה ספציפית, אבל יש לי המון אלבומים שפשוט מעלים בי זכרונות מתקופות מסויימות ונתפס להם רגע מסויים בזמן שפשוט נשאר ותמיד יגיע עם שמיעה שלהם ביחד.
וידאו קליפ אהוב: לא מת על וידאו-קליפים...אבל בטח משהו של אירוסמית' או פטי. Sometimes Salvation של הקרואוז גם.
איזה אלבום לדעתך הוא "אלבום טעות"?(אלבום שקנית ואתה מצטער על כך)... אין ממש משהו כזה. אם אני חייב אז אולי האוסף Crossroad של בון ג'ובי שעדיין יש לי אותו בבית
קניתי אותו ממש, אבל ממש לפני הרבה שנים בהתחלה של ההתחלה עם מוזיקה ולא חושב שמעתי אותו יותר מפעמיים...הוא מהדיסקים הממש בודדים אצלי שסתם מעלים אבק ועוד לא נפטרתי מהם. אני צריך להביא אותו לאוזן או לחור בהזדמנות, כמו שעשיתי עם כל האוספים המחורבנים והדברים המוזרים שהיו לי בצעירותי...
אלבום לייב אחרון ששמעת: The Band - Rock Of Ages
הופעה אחרונה שהיית בה: The Black Crowes בלונדון, 20 במרץ, 2006.
הופעה שאתה מתכנן להיות בה בקרוב: אירוסמית' ב-10 ביוני בפרנקפורט...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
ברח לי "עטיפת אלבום" -

אין ספציפית, כי יש המון. הנה כמה אהובות: Jimmy Page & The Black Crowes - Live At The Greek Aerosmith - Nine Lives The Band - Music From Big Pink The Allman Brothers - At Fillmore East The Allman Brothers - Hittin' The Note Tom Petty - Highway Companion Lynyrd Skynyrd - One More From The Road Led Zeppelin - Houses Of The Holy The Yardbirds - Birdland Big Brother & The Holding Company - Cheap Chrills Janis Joplin - Pearl The Rolling Stones - Exile On Main Street Derek & The Dominos - Layla Cream - Wheels Of Fire Chris Robinson - New Earth Mud

rocket

New member
אתה יודע, יש פה מעריצי בון ג'ובי

וזה לא ממש נעים לקרוא שאתה קורא לאוסף של בון ג'ובי "מחורבן". הנה עוד סיבה למה לא נעים לי לכתוב פה יותר מדי.

AeroTom

New member
ממש לא התכוונתי במשפט לקרוא לו

מחורבן. התכוונתי לכל מיני אוספים אחרים שהיו לי בצעירותי (אוספים עכשוויים כאלה של שירים של כל מיני אמנים, לא אלבום אוסף של להקה מסויימת כמו זה של בון ג'ובי). מצטער אם זה יצא ככה במילים שכתבתי. לא ניסחתי את זה כראוי, אני מודה. אז לא התכוונתי לשייך את זה אליהם. בלי קשר, בון ג'ובי הם להקה שאני באמת לא ממש אוהב ואין לי בעיות לכתוב עליהם או על כל להקה אחרת שאני אוהב\לא אוהב. אבל לא הייתי משתמש ב"מחורבן" כדי להגיד מה שיש לי, אלא תאמיני לי שהייתי עושה את זה בשפה יותר יפה עם הדעות שלי. גם אין לי שום דבר נגדיהם, אז ממש לא הייתי מתנסח ככה. אז מקווה שהסברתי את עצמי. חוץ מזה, את מוזמנת להרחיב למה לא נעים לך לכתוב פה יותר מדי. את תמיד רומזת על זה, אבל לא מפרטת. אם תכתבי מה שמציק לך אז דברים יוכלו אולי להשתנות. כי אני (ואחרים פה אני בטוח) די הייתי רוצה שכמה שיותר יכתבו פה ויהיו הרבה חיים בפורום. פשוט אין מושג (לי לפחות) למה זה...

ErezLahat7

New member
בון ג'ובי בסדר גמור מבחינתי

אני לא מעריץ שלו , אבל לדעתי חלק מהשירים שלו ממש טובים. לכל אחד יש את הטעם שלו, ואת לא צריכה להרגיש אי נעימות בלכתוב מה את אוהבת ומה לא. חוץ מזה, במקרה - מתנגן לי ברקע שיר שלו (שלהם) במחשב

AeroTom

New member
כן, ובאמת זה פורום של מוזיקה...

ככה שהגיוני שפילו אם המקרה כאן כמו שאמרתי הוא של שימשו לא נכון במילים אצלי, הגיוני שבפורום של מוזיקה יהיו דיונים ודעות שונות על להקות וכו'. ככה שלא צריך להיעלב או לקחת ללב...זה חלק מהמהות של הפורומים ויש את זה בכל אלה של המוזיקה. תמיד לאנשים יהיו דעות שונות וכל עוד הם מסבירים אותן וכותבים לעניין ועושים זאת ברמה לא נמוכה ומכובדת, זה מאוד מבורך. ככה שאני מקווה שתמשיכי להיות כאן בסביבה, סבטלנה, ובאמת תביעי אולי דעות משלך גם על מוזיקת הלהקה וגם מעבר לכך. אפשר בכיף לפתוח שרשור OFF ולדבר גם על מוזיקה אחרת...העיקר שכמה שיותר יכתבו כאן בכיף

AeroFan

New member
../images/Emo155.gif

להקה אהובה (חוץ מאירוסמית'): Incubus מה אתם הכי אוהבים באותה להקה ול-מה אתם יותר מתחברים- למילים או ללחן? הכל... במיוחד המילים של השירים, זאת נראה לי להקה ראשונה שאני אומר עליה שאני אוהב הכל בה, אפילו באירוסמית' יש פה ושם דברים שאני פחות אוהב... בהם פשוט אין... יש להם צליל שונה ומיוחד, יש להם המון מסרים שעוברים דרך כתיבה מעניינת וגאונית וקצב מטורף... מבחינתי הלהקה הכי טובה בעולם כיום. שיר פתיחת אלבום האהוב עליך: Quicksand/ A Kiss To Send Us Off... פתיחת האלבום של האלבום החדש של אינקובוס... בהתחלה זאת היתה הפתיחה האהובה עליי לאותה תקופה שהאלבום יצא אבל עכשיו זה כבר עבר לפתיחה האהובה עליי באופן כללי... פשוט פתיחה מדהימה ושקטה עם Quicksand (שהוא 2 דקות) שהשורות האחרונות של השיר: "Some people fall in love & touch the sky Some people fall in love & find quicksand. I hover somewhere in between I swear I can't make up my mind" ותוך כדי השקט והמסתוריות יש צליל ארוך במיוחד וזה נכנס אל תוך הרצועה השניה והרועשת במיוחד של A Kiss To Send Us Off ורק פה בעצם האלבום מתחיל.... פתיחה גאונית והאהובה עליי ביותר כיום. אחרי זה זה Nine Lives אולי... זמר אהוב: סטיבן טיילר, ברנדון בויד אמן ישראלי אהוב: אין כ"כ האלבום האחרון ששמעתם: הדיסק השני של הפנדורה... השיר החרוש ביותר בזמן האחרון אצלכם: Incubus- Sick Sad Little World שיר שמזכיר לכם תקופה יפה בחיים: The Corrs- Borrowed Heaven U2- New York U2- Wild Honey Incubus- Under My Umbrella Travis- Safe וידאו קליפ אהוב: כרגע, Incubus- Megalomaniac, קליפ מצויין, זה שיר ביקורת על השילטון... שעשה קצת רעש בארה"ב כשיצא אז.. איזה אלבום לדעתך הוא "אלבום טעות"?(אלבום שקנית ואתה מצטער על כך)... האלבום החדש של נינט, לא יודע למה קניתי אותו... אני זוכר רק שבאותו ערב שקניתי אותו הייתי אחרי 2 בירות אז אולי בגלל זה... אלבום לייב אחרון ששמעת: Incubus- Live Sweden 2004 הופעה אחרונה שהיית בה: ב-7 למרץ של אינקובוס הופעה שאתה מתכנן להיות בה בקרוב: מקווה מאוד באחת מההופעות של אירוסמית' בקיץ, נראה איך זה יסתדר... וגם כמה הופעות של אינקובוס.... אני לא יכול לוותר על זה ולדעתי ההופעה ב-7 למרץ היתה רק "הקדמה" כי זה הביא לי הרגשה שאני חייב להיות עוד המון פעמים בהופעות שלהם וזה עוד יקרה... למזלי הם לא כמו אירוסמית' שהם כבר קרובים לסוף, הם (יחסית) רק בתחילת הדרך ויהיו עוד המון חוויות כאלה אני מאמין. עטיפת אלבום אהובה עליך: התלבטתי בין Honkin' On Bobo לבין A Crow Left Of The Murder, אני יילך על ACLOTM.

ErezLahat7

New member
נותן מענה

להקה אהובה (חוץ מאירוסמית'): Led Zeppelin, Megadeth, Guns & Roses, & more מה אתם הכי אוהבים באותה להקה ול-מה אתם יותר מתחברים- למילים או ללחן? תלוי בשיר אך בעיקר ללחן שיר פתיחת אלבום האהוב עליך: Eat the Rich זמר אהוב: בזמן האחרון די התחברתי למוזיקה של שון לנון (הבן של) אמן ישראלי אהוב: אוהב מוזיקה ישראלית באופן כללי, אין מישהו שאני מעריץ האלבום האחרון ששמעתם:בון ג'ובי - Crush השיר החרוש ביותר בזמן האחרון אצלכם: Led Zeppelin - The Rain Song והוא לא נמאס!!!!!! שיר שמזכיר לכם תקופה יפה בחיים: Critical Mess ויש עוד הרבה (שירים ותקופות) וידאו קליפ אהוב: CRYIN איזה אלבום לדעתך הוא "אלבום טעות"?(אלבום שקנית ואתה מצטער על כך)... אין דבר כזה אצלי אלבום לייב אחרון ששמעת: לא זוכר - לאחרונה שמעתי רק סטודיו הופעה אחרונה שהיית בה: הופעת החזן בבית הכנסת של דודים שלי
הופעה שאתה מתכנן להיות בה בקרוב: הופעת החזן בבית הכנסת של דודים שלי
לקראת החג השני של פסח
עטיפת אלבום אהובה עליך: הפרה המשוגעת מ- GET A GRIP

למעלה