../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif
להקה אהובה: יש המונים, אבל משער ה-The Black Crowes עונים לקטגוריה מעל כולם.
מה אתם הכי אוהבים באותה להקה ול-מה אתם יותר מתחברים- למילים או ללחן? דברים כאלה קשה להסביר עם חיבור כ"כ חזק ללהקות...זה פשוט בגלל מה שהם גורמים לי בפנים, משהו שרק מוזיקה יכולה לשנות בך או לעשות בך. ואצלהם אני מחובר ברמות ענקיות גם למוזיקה וגם ל-Lyrics בהרבה שירים. זה בא ביחד וזה שילוב כ"כ נהדר אצלהם...
שיר פתיחת אלבום האהוב עליך: אין כזה ספציפי. יש פשוט כ"כ הרבה...אם אתחיל למנות אותם זה ייקח הרבה זמן...
זמר אהוב: כריס רובינסון רוברט פלאנט סטיבן טיילר קית' ראלף פול רודג'רס בוב דילן ג'ניס ג'ופלין טום פטי ניל יאנג ג'ים מוריסון ועוד ועוד...
אמן ישראלי אהוב: אין כזה. אין לי שום אלבום ישראלי בבית האמת. משום מה לא מתחבר.
האלבום האחרון ששמעתם: Ten Years After - Cricklewood Green
השיר החרוש ביותר בזמן האחרון אצלכם: Descending של ה-Black Crowes.
שיר שמזכיר לכם תקופה יפה בחיים: כל שיר ב-Live At The Greek של ג'מי והעורבים. By Your Side/Welcome To The Goodtimes של ה-Crowes I Am Yours של Derek & The Dominos, למרות שזה Bitter-Sweet כזה. If You See California של כריס רובינסון. Girl From The North Country של דילן. ויש עוד המון, למרות שחלק מהם זה באמת הרגשה מעורבת של התקופה היפה בחיי והגעגוע לתקופה הזאת שהלכה...שירים יותר קשה ספציפית, אבל יש לי המון אלבומים שפשוט מעלים בי זכרונות מתקופות מסויימות ונתפס להם רגע מסויים בזמן שפשוט נשאר ותמיד יגיע עם שמיעה שלהם ביחד.
וידאו קליפ אהוב: לא מת על וידאו-קליפים...אבל בטח משהו של אירוסמית' או פטי. Sometimes Salvation של הקרואוז גם.
איזה אלבום לדעתך הוא "אלבום טעות"?(אלבום שקנית ואתה מצטער על כך)... אין ממש משהו כזה. אם אני חייב אז אולי האוסף Crossroad של בון ג'ובי שעדיין יש לי אותו בבית
קניתי אותו ממש, אבל ממש לפני הרבה שנים בהתחלה של ההתחלה עם מוזיקה ולא חושב שמעתי אותו יותר מפעמיים...הוא מהדיסקים הממש בודדים אצלי שסתם מעלים אבק ועוד לא נפטרתי מהם. אני צריך להביא אותו לאוזן או לחור בהזדמנות, כמו שעשיתי עם כל האוספים המחורבנים והדברים המוזרים שהיו לי בצעירותי...
אלבום לייב אחרון ששמעת: The Band - Rock Of Ages
הופעה אחרונה שהיית בה: The Black Crowes בלונדון, 20 במרץ, 2006.
הופעה שאתה מתכנן להיות בה בקרוב: אירוסמית' ב-10 ביוני בפרנקפורט...
הודגש באמצעות מדגישומטיק