שאלון מוזיקה.

שאלון מוזיקה.

נגנב מפורום אביב גפן. תהנו.. ירמי קפלן או חמי רודנר? רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? גיטרה אקוסטית או חשמלית? הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? שלום חנוך או שלמה ארצי? בן ארצי או שלמה ארצי? שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? פיטר רוט או יהלי סובול? כנסיית השכל או שייגעצ? אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? אלג'יר - טובים או סתם פארשים? אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? אריק אינשטיין או גידי גוב? יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? ערן צור או שחר אבן צור? רמי פורטיס או ברי סחרוף? יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אביתר בנאי או מאיר בנאי? קורין אלאל או דנה ברגר? המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? דודו טסה או אריק ברמן? החלונות הגבוהים או תמוז? משינה או היהודים? אבטיפוס - מדברים אליכם? הג'ירפות או ד"ר קספר? הקליק - יצא לכם לשמוע? נורית גלרון או יהודית רביץ? מאור כהן או דן תורן? הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? יציאת חירום - טובים או לא? עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? אואזיס או מטאליקה? הקיור או בלר? גאנס אנ רוזס או קווין? ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? דפש מוד או הסקורפיונז? פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - "ולא לוותר על החלומות..." - "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - "אנחנו דור מזויין" - "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - "איש זקן בגוף של ילד" - "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -

RtOoNmY

New member
../images/Emo120.gifבסדר...

ירמי קפלן או חמי רודנר? רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? תלוי מתי הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? גם תלוי מתי.. אבל יותר פרועה בעמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממייסדי הרוק פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר רוט כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? יכול מאוד להיות שמספר 2.. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מוניקהה אריק אינשטיין או גידי גוב? גידי גוב יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? ערן צור או שחר אבן צור? רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אביתר בנאי או מאיר בנאי? קורין אלאל או דנה ברגר? המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? שו האדה? דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן מלך החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז משינה או היהודים? היהודים משינה בעע אבטיפוס - מדברים אליכם? מוכר מוכר הג'ירפות או ד"ר קספר? קשה.. הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? מאור כהן או דן תורן? הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? בית הבובות יציאת חירום - טובים או לא? מזעזעים... עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה מוזיקה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד אואזיס או מטאליקה? מטאליקה הקיור או בלר? גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ימי רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט
דפש מוד או הסקורפיונז? דפש פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 4 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 5 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 5 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -5 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 2 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 1 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 2

RtOoNmY

New member
אמא של תפוז...

צחר יש מצב שאתה מוחק אחד מהם.? תודה..

מתנות

New member
קצת ארוך..

ירמי קפלן או חמי רודנר? ביחד.
רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים. גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? בעמידה. שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום. בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? פשוט מלך. פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי. כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל. אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? ממש, אבל ממש לא... אלג'יר - טובים או סתם פארשים? מה פתאום פארשים. אלג'יר זה אלג'יר. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? לא ולא. אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק. יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? יהודה. ערן צור או שחר אבן צור? ערן. רמי פורטיס או ברי סחרוף? נראה לי שסחרוף. יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף. אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר. קורין אלאל או דנה ברגר? אין על דנה. המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?
נוגעות בהחלט. דודו טסה או אריק ברמן? אריק. החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז. משינה או היהודים? היהודים. אבטיפוס - מדברים אליכם? לא. הג'ירפות או ד"ר קספר? אף אחד מהם. הקליק - יצא לכם לשמוע? כן, יש לי דיסק שלהם. נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ. מאור כהן או דן תורן?|סדגש מאור כהן.| הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? בית הבובות. יציאת חירום - טובים או לא? האהבה החדשה שלי
עמיר לב או שלומי שבן? שלומי שבן. סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? לא משהו. אבל יש להם כמה שירים שמרגשים. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לא הסגנון שלי. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? הביטלס. אואזיס או מטאליקה? לא מכירה כל כך את אואזיס. הקיור או בלר? כנ"ל. גאנס אנ רוזס או קווין? גאנז. ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ים מוריסון. רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? איכס ואיכס. דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד עדיף. פרינס או ג'נסיס? לא מכירה לעומק בכלל... דה דורס או לד זפלין? דה דורז. ציטוטים מאחד עד 5: "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 2 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 2 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 3 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 1 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 1 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 3 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 5 "אנחנו דור מזויין" - 1 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 5 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 3 "איש זקן בגוף של ילד" - 1 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 1 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 1 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 1 הודגש באמצעות מדגישומטיק

RtOoNmY

New member
../images/Emo120.gifבסדר..

ירמי קפלן או חמי רודנר? רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? תלוי מתי הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? גם תלוי מתי.. אבל יותר פרועה בעמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממייסדי הרוק פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר רוט כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? יכול מאוד להיות שמספר 2.. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מוניקהה אריק אינשטיין או גידי גוב? גידי גוב יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? ערן צור או שחר אבן צור? רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אביתר בנאי או מאיר בנאי? קורין אלאל או דנה ברגר? המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? שו האדה? דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן מלך החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז משינה או היהודים? היהודים משינה בעע אבטיפוס - מדברים אליכם? מוכר מוכר הג'ירפות או ד"ר קספר? קשה.. הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? מאור כהן או דן תורן? הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? בית הבובות יציאת חירום - טובים או לא? מזעזעים... עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה מוזיקה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד אואזיס או מטאליקה? מטאליקה הקיור או בלר? גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ימי רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט
דפש מוד או הסקורפיונז? דפש פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 4 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 5 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 5 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -5 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 2 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 1 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 2

באמת שיש לי מה לעשות../images/Emo10.gif

אבל אם אפשר לדחות את הקץ... אללה
ירמי קפלן או חמי רודנר?
חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?
חרופ גיטרה אקוסטית או חשמלית?
חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?
עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי?
שלום בן ארצי או שלמה ארצי?
שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?
הראשון פיטר רוט או יהלי סובול?
יההההלי סובול
כנסיית השכל או שייגעצ?
כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?
היצור הישראלי מס' 1 שלי
אלג'יר - טובים או סתם פארשים?
לא מכירה אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?
מכה אריק אינשטיין או גידי גוב?
אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?
אריק ערן צור או שחר אבן צור?
נייט רמי פורטיס או ברי סחרוף?
ברי
יוני בלוך או אסף אמדורסקי?
יוני אביתר בנאי או מאיר בנאי?
בלעכס קורין אלאל או דנה ברגר?
דנה המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?
מתות עליי דודו טסה או אריק ברמן?
נו החלונות הגבוהים או תמוז?
החלונות הגבוהים משינה או היהודים?
היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם?
ככה הג'ירפות או ד"ר קספר?
הקספרים הקליק - יצא לכם לשמוע?
לא נורית גלרון או יהודית רביץ?
יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן?
מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?
זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא?
לא מכריה עמיר לב או שלומי שבן?
כנ"ל סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?
באמצע דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?
עוגיות וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?
פינק פלויד אואזיס או מטאליקה?
אואזיס הקיור או בלר?
גאנס אנ רוזס או קווין?
אממ
גאנז ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?
רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?
רד הוט צ'ילי פפרס דפש מוד או הסקורפיונז?
סקורפיונז פרינס או ג'נסיס?
אה וואה? דה דורס או לד זפלין?
לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -
4 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" -
"לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" -
3 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" -
3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" -
2 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -
פחח
"ולא לוותר על החלומות..." -
3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." -
4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" -
4 "אנחנו דור מזויין" -
יותר דור מזדיין "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" -
3 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" -

תומע79

New member
../images/Emo34.gifחולה..אז יש לי זמן!

ירמי קפלן או חמי רודנר?
חמי רודנר רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?
סגנון מוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית?
אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?
עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי?
שניהם ביחד! בן ארצי או שלמה ארצי?
שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?
מוכשר וממייסדי הרוק! פיטר רוט או יהלי סובול?
יהלי סובול כנסיית השכל או שייגעצ?
כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?
לא אלג'יר - טובים או סתם פארשים?
טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?
מוזיקה! - מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב?
אריק איינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?
יהודה פוליקר ערן צור או שחר אבן צור?
שחר אבן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף?
ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי?
יוני בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי?
אביתר בנאי!!!!
קורין אלאל או דנה ברגר?
קורין אלאל המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?
מדברות אלי דודו טסה או אריק ברמן?
דודו טסה החלונות הגבוהים או תמוז?
החלונות הגבוהים משינה או היהודים?
לא הג'ירפות או ד"ר קספר?
הג'ירפות הקליק - יצא לכם לשמוע?
לא נורית גלרון או יהודית רביץ?
יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן?
דן תורן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?
זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא?
נחמדים עמיר לב או שלומי שבן?
שלומי שבן סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?
אחלה מוזיקה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?
שימשיכו. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?
פינק פלויד אואזיס או מטאליקה?
אואזיס הקיור או בלר?
הקיור גאנס אנ רוזס או קווין?
קווין ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?
ג'ימי הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?
גרין דיי דפש מוד או הסקורפיונז?
סקורפיונז פרינס או ג'נסיס?
פרינס דה דורס או לד זפלין?
לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -
2 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" -
3 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -
2 |"שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -
4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" -
3 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" -
5 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" -
4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -
4 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" -
5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -
3 "ולא לוותר על החלומות..." -
5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -
4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." -
4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" -
5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." -
4 "אנחנו דור מזויין" -
5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" -
4 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" -
4 "איש זקן בגוף של ילד" -
3 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -
5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" -
5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -
2 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -
4

../images/Emo79.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה! שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום
בן ארצי או שלמה ארצי? בן! שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר, מלך! פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? ממ.. לא. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? פ'סדר. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? לא מכירה את בונא מיוזיק.. אז מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריקשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריקשטיין ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי! יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? כן, מעולות דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן!!! החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז משינה או היהודים? היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? כה הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? נראה לי נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? בית הבובות. יציאת חירום - טובים או לא? מעולים!!! עמיר לב או שלומי שבן?
סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הם נחמדים דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לא מכירה.. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? וואו. ביטלס אואזיס או מטאליקה? מטאליקה הקיור או בלר? בלר גאנס אנ רוזס או קווין? וואו, זה קשה מדי. ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונס פרינס או ג'נסיס? חח דה דורס או לד זפלין? זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 4 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 3 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 2 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 4 :\ "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 2 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 2 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 10!
"כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 2 "אנחנו דור מזויין" - 3 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - כרגע? 5 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - חחח 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 3 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 3 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 4

:)

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שניהם יחד(= בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממייסדי הרוק בארץ פיטר רוט או יהלי סובול? כנסיית השכל או שייגעצ? שייגעצ.. לא מכירה מספיק את כנסית השכל כדי לשפוט אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? אחד היוצרים, לא בהכרח מספר 1 אלג'יר - טובים או סתם פארשים? לא מכירה מספיק כדי לשפוט אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? שניהם אהובים:) יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? שניהם אהובים:) ערן צור או שחר אבן צור? שחר אבן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר בנאי קורין אלאל או דנה ברגר? המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? דודו טסה או אריק ברמן? החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז.. משינה או היהודים? משינה מעולים.. אבל היהודים הכי נוגעים אבטיפוס - מדברים אליכם? חביב הג'ירפות או ד"ר קספר?שניהם נחמדים הקליק - יצא לכם לשמוע? נורית גלרון או יהודית רביץ? מאור כהן או דן תורן? הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? הבילויים יציאת חירום - טובים או לא? עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? מוזיקה ממוצעת ולא מיוחדת דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שימשיכו, אבל בשקט וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד, נראה לי אואזיס או מטאליקה? הקיור או בלר? גאנס אנ רוזס או קווין? ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט צילי פפרס דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 2 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 4 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 2 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 4 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 5 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 3 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 4 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 4 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 3 "איש זקן בגוף של ילד" - 2 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -4

חמדונה

New member
או, זה כיף

ירמי קפלן או חמי רודנר? רודנר רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים! גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? פרועה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר ואלוהים פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי כנסיית השכל או שייגעצ? הכנסייה! אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? מפתאום, שלום חנוך! אלג'יר - טובים או סתם פארשים? מעולים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק ערן צור או שחר אבן צור? שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף? סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי? מאיר קורין אלאל או דנה ברגר? ברגר!!! המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? כלות עולם. דודו טסה או אריק ברמן? לא ולא. החלונות הגבוהים או תמוז? החלונות משינה או היהודים? קשה. לא יודעת. אבטיפוס - מדברים אליכם? לא הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר, איזו שאלה הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? לא ולא מאור כהן או דן תורן? כנ"ל. הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? בית הבובות יציאת חירום - טובים או לא? טובים. עמיר לב או שלומי שבן? שבן סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הביתה בהחלט דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שיחזרו לאכול עוגיות. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? איך אפשר לבחור בכלל? אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? לא ולא גאנס אנ רוזס או קווין? גאנז! ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ראו סעיף ביטלס - פינק פלויד רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? גרין דיי דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונז פרינס או ג'נסיס? לא ולא. דה דורס או לד זפלין? דה דורס, אבל זו הייתה בחירה קשה ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 4 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 3 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 3 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 705 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 5 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 3 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 3 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 2

izzys

New member
../images/Emo41.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר? כרגע ירמי. רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים. גיטרה אקוסטית או חשמלית? מאוד תלוי במוד. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? כנ"ל. שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך! בן ארצי או שלמה ארצי? בן ארצי. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? גאון. פיטר רוט או יהלי סובול? נראה לי שיהלי. כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל. אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא להסחף.. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? מצויינים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה הקלאסי. אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין. יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? פוליקר. ערן צור או שחר אבן צור? שח"צ. רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף. יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף אמדורסקי. אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר בנאי. קורין אלאל או דנה ברגר? דנה ברגר. המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? יופי של מוזיקה פשוט. דודו טסה או אריק ברמן? דודו טסה. החלונות הגבוהים או תמוז? שיהיה תמוז. משינה או היהודים? היהודים. אבטיפוס - מדברים אליכם? יש בהם משהו. הג'ירפות או ד"ר קספר? שאלה טובה. כרגע הג'ירפות לוקחים. הקליק - יצא לכם לשמוע? לא חושבת. נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ. מאור כהן או דן תורן? מאור כהן. הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? נראה לי שב"ה. יציאת חירום - טובים או לא? סבבה לגמרי. עמיר לב או שלומי שבן? עמיר לב. סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הם חביבים, לא מעבר. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לא יצא לי להתעמק בהם. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד. אואזיס או מטאליקה? מטאליקה. הקיור או בלר? קיור. גאנס אנ רוזס או קווין? למרות שקווין ענקיים, גאנס. ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס. רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט. דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונס. פרינס או ג'נסיס? פרינס. דה דורס או לד זפלין? זפלין. ציטוטים מאחד עד 5: "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 4.5. "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5. "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 4. "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5. "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 2. "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1. "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 3. "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 2. "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3. "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 4. "ולא לוותר על החלומות..." - 5. "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4. "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5. "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5. "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 4. "אנחנו דור מזויין" - 2. "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 4. "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 2. "איש זקן בגוף של ילד" - 1. "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 1. "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5. "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5. "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5.

ליאןןן

New member
...

ירמי קפלן או חמי רודנר? ממ..שניהם רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? תלוי שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר פיטר רוט או יהלי סובול? כנסיית השכל או שייגעצ? אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא מס 1 אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים מאוד אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק איינשטיין ערן צור או שחר אבן צור? רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר בנאי קורין אלאל או דנה ברגר? דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? מדברות אליי דודו טסה או אריק ברמן? החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז משינה או היהודים? היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? הג'ירפות או ד"ר קספר? ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? בסדר כזה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שימשיכו לשעשע אותי ואני אהיה מרוצה :) וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד אואזיס או מטאליקה? מטאליקה הקיור או בלר? גאנס אנ רוזס או קווין? גאנז ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ימי הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט צ'ילי פפרס דפש מוד או הסקורפיונז? הסקורפיונס פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 4 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 3 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 2 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 2 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 2 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 1 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 1 "אנחנו דור מזויין" - 3 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 1 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 4 "איש זקן בגוף של ילד" - 3 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 3 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 1

ע צי ץ

New member
יאמי ../images/Emo9.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי, ברור! רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית לנגן... חשמלית לשמוע
הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלמה
בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? זקן חפרן שפג תוקפו
, למרות שיש כמה יציאות טובות
פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי
כנסיית השכל או שייגעצ? שייגעצ, לא בעצם הכנסיה. איייייף לא יודע |חבול אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? מזה לא אלג'יר - טובים או סתם פארשים? ככה ככה אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה
אריק אינשטיין או גידי גוב? לא זה ולא זה יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? פוליקר
ערן צור או שחר אבן צור? שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף? סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אמדורסקי
אביתר בנאי או מאיר בנאי? אבתיר
קורין אלאל או דנה ברגר? שיהיה דנה... המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? הם אחלה דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן
החלונות הגבוהים או תמוז? החלונות משינה או היהודים? היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? מעפנים הג'ירפות או ד"ר קספר? שניהם |חבול, זה קשה
הקליק - יצא לכם לשמוע? לא ואתם מתישים! נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? הבילויים
יציאת חירום - טובים או לא? לא יודע... עמיר לב או שלומי שבן? עמיר לב סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הביתה
דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לא שמעתי וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? איף זה לא פייר
ביטלס
אואזיס או מטאליקה? הממ גם וגם
הקיור או בלר? בלור גאנס אנ רוזס או קווין? איף מאיפה אתם מביאים את זה? לא יודע
ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט
דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד פרינס או ג'נסיס? וואטאוור דה דורס או לד זפלין? לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 4 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 2 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 2 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 2 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 4 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 1 "אנחנו דור מזויין" - 1 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 3 "איש זקן בגוף של ילד" - 2 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

.

ירמי קפלן או חמי רודנר?חמי רודנר רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?חח גיטרה אקוסטית או חשמלית?שאלה טובה הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?תלוי מתי שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי?בן ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?מוכשר וממייסדי הרוק בארץ פיטר רוט או יהלי סובול? כנסיית השכל או שייגעצ?כנסיית השכל..איזו שאלה אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?בין הראשונים אצלי אלג'יר - טובים או סתם פארשים?מעולים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מוניקה אריק אינשטיין או גידי גוב?אריק אינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?לא יודעת ערן צור או שחר אבן צור? רמי פורטיס או ברי סחרוף?שניהם ביחד יוני בלוך או אסף אמדורסקי?אסף אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר קורין אלאל או דנה ברגר?דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?ככה ככה דודו טסה או אריק ברמן?לא אוהבת אותם החלונות הגבוהים או תמוז? משינה או היהודים?היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם?לא משו הג'ירפות או ד"ר קספר? הקליק - יצא לכם לשמוע?לא זוכרת נורית גלרון או יהודית רביץ? מאור כהן או דן תורן?מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? יציאת חירום - טובים או לא?בקטנה עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?פסדרר דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?חופשי שיחזרו לאכול עוגיות:) וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?פינקפלויד אואזיס או מטאליקה? הקיור או בלר? גאנס אנ רוזס או קווין?גאנז ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?קשה..נראהלי מוריסון רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין?לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 3 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 3 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 2 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" -4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -2 "ולא לוותר על החלומות..." - 3 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -5 או4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." -3 אחח אלג'יר.. "אנחנו דור מזויין" - חחח "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" -2 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" -5 "איש זקן בגוף של ילד" - 2 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -אוי "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 4 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -3

"זה סוג כזה של מערכת יחסים,

שלא צריך להסביר או להגדיר..." ירמי קפלן או חמי רודנר?חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?לפי דעתי לכל סוג מוזיקה יש חיים משל עצמה,אז יש בזה משו גיטרה אקוסטית או חשמלית?קשה...אממ חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?תלוי,אוףףף שלום חנוך או שלמה ארצי?קשה...אבל שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי?שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?מוכשר וממייסדי הרוק בארץ פיטר רוט או יהלי סובול?יהלי סובול כנסיית השכל או שייגעצ?כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?אפשר להגיד שכן,או לפחות בין הראשונים אלג'יר - טובים או סתם פארשים?טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מכה אפורה-מוניקה סקס אריק אינשטיין או גידי גוב?אריק איינשטין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?אריק איינשטין ערן צור או שחר אבן צור?נראה לי שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברור שברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי?יוני אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר קורין אלאל או דנה ברגר?על זה אני לא יכולה לענות,שתיהן גדולות המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?מדברות דודו טסה או אריק ברמן?דודו החלונות הגבוהים או תמוז?החלונות הגבוהים משינה או היהודים?לשתיהם יש חשיבות רבה אצלי-אבל היהודים יותר אבטיפוס - מדברים אליכם?לא הכי הג'ירפות או ד"ר קספר?ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע?לא נראה לי נורית גלרון או יהודית רביץ?יהודית מאור כהן או דן תורן?מאור הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?קשה...הבילויים נראה לי יציאת חירום - טובים או לא?יש להם כמה שירים עמיר לב או שלומי שבן?לא הכי אוהבת את שתיהם סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?הם סופר מעולים דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?שימשיכו.. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?פינק אואזיס או מטאליקה?מטליקה הקיור או בלר? הקיור גאנס אנ רוזס או קווין?גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?ג'ימי רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז?הסקורפיונז פרינס או ג'נסיס?פרינס דה דורס או לד זפלין?לד זפלין,ללא ספק ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -3 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - חחחחחחחחחחחחחח "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" -=[5 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -4 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 1 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -3 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 3 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה... ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 4 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" -5,וזה ממש מתאים למחר "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 1,לא רוצה לשכוח "איש זקן בגוף של ילד" - 3 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -2 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -1 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -5 עעעעעעעעעעעלללללללללללללאאאאאאאאאאאק

../images/Emo13.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי קפלן רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? יותר ממוזיקה. גיטרה אקוסטית או חשמלית? בעיקרון, חשמליות!
אבל אני נורא אוהבת לנגן על קלאסיות
הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? תלוי במצב רוח שלום חנוך או שלמה ארצי? שלמה ארצי!
בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? אני לא כל כך חיבבתי אותו.
פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר רוט חמוד כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא מספר 1, אבל בין הראשונים אלג'יר - טובים או סתם פארשים? אף פעם לא התעמקתי בשירים שלהם, אבל רק המליצו לי עליהם אריק אינשטיין או גידי גוב? לודעת. יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? יהודה פוליקר. רק בגלל השיר פרח ערן צור או שחר אבן צור? שחר אבן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי
יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני בלוך זייפן נוראי. אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר בנאי קורין אלאל או דנה ברגר? או-הא. שאלה קשה. המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? מדברות. החלונות הגבוהים או תמוז? חח מי? משינה או היהודים? היהודים כמובן אבטיפוס - מדברים אליכם?
הג'ירפות או ד"ר קספר? ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע?
נורית גלרון או יהודית רביץ?
הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? בית הבובות יציאת חירום - טובים או לא? מי? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה מוזיקה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שיחזרו לאכול עוגיות? וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? חח או-הא. שאלה קשה. אני אוהבת את שניהם. אואזיס או מטאליקה? מטאליקה לוקחים. למרות שאואזיס גם טובים גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט צ'ילי פפרס דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונס דה דורס או לד זפלין? אף פעם לא שמעתי באמת את הדלתות, אז לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5! "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 5 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - הממממ. 2 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 2 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 1 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 3 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 4 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 2 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 2 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 3 "איש זקן בגוף של ילד" - 3 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 2 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 1.5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 2 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 3

TheRainMaker

New member
../images/Emo22.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר?חמי^^ רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?סגנון מוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית?לא יכול להחליט
הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?פרועה בעמידה
שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום חנוך
בן ארצי או שלמה ארצי?שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?מוכשר וממייסדי הרוק, אבל גם נוטה לחפרנות
פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר כנסיית השכל או שייגעצ?כנסיית השכל ברור אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? 2-3
אלג'יר - טובים או סתם פארשים?טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מוניקה
אריק אינשטיין או גידי גוב?אריק איינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?או
פוליקר^^ ערן צור או שחר אבן צור?ערן רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי?יוני בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר קורין אלאל או דנה ברגר?קורין אלאל המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?מדברות,נוגעות,הכל
דודו טסה או אריק ברמן?
החלונות הגבוהים או תמוז?החלונות הגבוהים משינה או היהודים?היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם?בקושי הג'ירפות או ד"ר קספר?ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע?לא נורית גלרון או יהודית רביץ?
לא יודע, שתיהן מלכות וזהו
מאור כהן או דן תורן?
הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?
יציאת חירום - טובים או לא?לא עמיר לב או שלומי שבן?שלומי סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?למזבלה
דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?שימשיכו וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?פינק פלויד אואזיס או מטאליקה?מטאליקה הקיור או בלר? בלר גאנס אנ רוזס או קווין?גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?ג'ים רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז?סקורפיונס פרינס או ג'נסיס?פרינס
דה דורס או לד זפלין?לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 4 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 2 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 2 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 3 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 5 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 2 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 3 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות..4 שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. 3 ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים,3 שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 1 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 4 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 2 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 2 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 3 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -2

mooshki

New member
very beautiful...../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר?
חמי, אהוב לבי. רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?
גם וגם. גיטרה אקוסטית או חשמלית?
חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?
תלוי של מי. שלום חנוך או שלמה ארצי?
שלום. בן ארצי או שלמה ארצי?
אף אחד מהם. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?
ממייסדי הרוק בארץ - עובדה. מוכשר ומרגש, מאוד לטעמי. פיטר רוט או יהלי סובול?
יהלי סובול. כנסיית השכל או שייגעצ?
כנסיית השכל. אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?
לא מספר אחת, אבל הוא מדורג במקום גבוה מאוד. אלג'יר - טובים או סתם פארשים?
אף פעם לא מצאו חן בעיניי מפסיק כדי לבדוק. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?
מה? מכה אפורה. מה? אריק אינשטיין או גידי גוב?
גידי גוב. יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?
פוליקר ערן צור או שחר אבן צור?
לא יודעת מי זה ערן צור. רמי פורטיס או ברי סחרוף?
בריסחרוף. יוני בלוך או אסף אמדורסקי?
לאיכולהלהחליט אביתר בנאי או מאיר בנאי?
אביתר. קורין אלאל או דנה ברגר?
לאיכולהלהחליט המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?
מדברות. נוגעות זה משהו אחר. דודו טסה או אריק ברמן?
לאיכולהלהחליט החלונות הגבוהים או תמוז?
חחח משינה או היהודים?
לאדעת הג'ירפות או ד"ר קספר?
הג'ירפות הקליק - יצא לכם לשמוע?
נופ. נורית גלרון או יהודית רביץ?
אני מנועה מלהחליט משיקולים מקצועיים
מאור כהן או דן תורן?
מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?
הבילויים יציאת חירום - טובים או לא?
כן. עמיר לב או שלומי שבן?
עמיר לב סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?
סבבה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?
איןלישמץ וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?
ביטלס אואזיס או מטאליקה?
אואזיס הקיור או בלר?
לאדעת גאנס אנ רוזס או קווין?
גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?
נו רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?
פפרס דפש מוד או הסקורפיונז?
לאיכולהלהחליט פרינס או ג'נסיס?
לאדעת דה דורס או לד זפלין?
לד זפלין פוראבר! ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 2 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 3 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 2 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 2 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 2. 3? "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 2 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - נו מה? "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 4 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 4 "איש זקן בגוף של ילד" - 3 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 2 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 1 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -5

yossiovadya1

New member
אני ../images/Emo124.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?סגנון מוסיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממיסדי הרוק בארץ פיטר רוט או יהלי סובול?---- כנסיית השכל או שייגעצ?כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא אלג'יר - טובים או סתם פארשים?טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? גידי יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? יהודה פוליקר ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? שניהם! יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר?דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לוחשות דודו טסה או אריק ברמן? דודו טסה החלונות הגבוהים או תמוז? החלונות הגבוהים משינה או היהודים? שניהם אבטיפוס - מדברים אליכם? אכן =] הג'ירפות או ד"ר קספר? קספרים הקליק - יצא לכם לשמוע? לאא נורית גלרון או יהודית רביץ? לא מאור כהן או דן תורן? ------- הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? אפחד לא משהו מיוחד יציאת חירום - טובים או לא? לא מכיר עמיר לב או שלומי שבן? --- סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לאכול עוגיות וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד אואזיס או מטאליקה?מטאליקה הקיור או בלר? בלר גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?ג'ימי אנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז?דפש מוד פרינס או ג'נסיס?פרינס דה דורס או לד זפלין? לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 3 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 2 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 2 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 2 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 2 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 2 "ולא לוותר על החלומות..." - 4 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 3 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 2 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 3 "איש זקן בגוף של ילד" - 4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 3 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 2 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 4 מה זהו
זה השאלון כי נחמד שהיה פה זה הרבה זמן =]
יום טוב

למעלה