שאלון מה הייתם עושים?

Coral T

New member
שאלון מה הייתם עושים?

[לקוח מפורום סקרים ושאלונים] מה הייתם עושים תמורת מיליון דולר? - הייתם עושים קרחת? - הייתם משמינים? - הייתם עוברים שינוי מין? - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? - הייתם רצים עירומים ברחוב? - הייתם אוכלים אבוקדו? - הייתם אוכלים חרקים? - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? - הייתם מסכימים להיכנס להריון? - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? - הייתם אוכלים ג'וק? - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום?

Coral T

New member
עונה../images/Emo3.gif

מה הייתם עושים תמורת מיליון דולר? - הייתם עושים קרחת?כן, אחרי זה יהיה לי מספיק כסף בשביל לקנות פאות... - הייתם משמינים?כן, ואחרי זה הייתי קונה חדר כושר ומדריך כושר צמוד חתיך
- הייתם עוברים שינוי מין?לא - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך?איכסס ממש ממש ממש לאאאא! - הייתם רצים עירומים ברחוב?חח עדיף שלא.. - הייתם אוכלים אבוקדו?כן אני אוכלת גם בלי כל קשר... - הייתם אוכלים חרקים?כן.. - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים?אני מקללת גם בלי כל קשר
- הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי?כן - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים?בצער רב- כן... - הייתם מסכימים להיכנס להריון?חח כן - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם?לא - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב?כן - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים?כן - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים?ברוררר - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין?היה כבר... - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים?כן ואחרי זה הייתי קונה פאה... - הייתם אוכלים ג'וק?כן... - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה?לא - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום?כן

SaintJohn

New member
../images/Emo15.gif

הייתם עושים קרחת? כן
- הייתם משמינים? כן. אני מנסה כבר שנים גם בלי כסף
- הייתם עוברים שינוי מין? לא
- הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? לא
- הייתם רצים עירומים ברחוב? כן
- הייתם אוכלים אבוקדו? כן
- הייתם אוכלים חרקים? כן
- הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? לא
- הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? כן
- הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? מכיתה א'? לא.
- הייתם מסכימים להיכנס להריון? בטח שהייתי מסכים. חבל רק שאני לא יכול.
- הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? לא
- הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? כן
- הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? לא
- הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? לא
- הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? לא
- הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לא
- הייתם אוכלים ג'וק? כן
- הייתם מקצרים תחיים שלכם בשנה? לא
- הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? תלוי למי
אחלה של שאלון
, רק רצוי פעם הבאה שיהיה
בכותרת אם זה לא קשור לאירו.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroSlash

New member
הייתי מביאה לך מכות על השורה השנייה

למה לזרות מלח על פצעים?

SaintJohn

New member
זה לא אישי../images/Emo3.gif

ואני לא צריך הרבה, רק 5 קילו יותר ואני מרוצה.

AeroSlash

New member
מתאים לי שאלון עכשיו ../images/Emo3.gif

- הייתם עושים קרחת? לא - הייתם משמינים? אני יכולה להשמין בלי קשר לזה
- הייתם עוברים שינוי מין? לפני כמה זמן הייתי משלמת בעצמי בעבור שינוי מין
- הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? זה גם בלי לבקש מליון דולר
- הייתם רצים עירומים ברחוב? לא, לטובתכם אני אומרת את זה.. באמת באמת.. - הייתם אוכלים אבוקדו? לא
- הייתם אוכלים חרקים? אוי אוי אוי לא - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? כה, הוא היה מבין... - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? כנראה - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? הייתי משלמת בעצמי בשביל לחזור לבי"ס - הייתם מסכימים להיכנס להריון? סתם ככה? עכשיו? מבן אדם אנונימי? לא - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? לא - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? איכ לא - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? לא יודעת - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? איכ לא - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? דה ז'ה וו
- הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לא - הייתם אוכלים ג'וק? דה ז'ה וו
- הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? שנה אחת? נראה לי רק מהעישון הפאסיבי שלי החיים התקצרו לי כבר ב-10 שנים... - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? תלוי למי.. לעמותות של ילדים חולים - כן. לצער בעלי חיים - לא...

AeroTom

New member
אוקי...

- הייתם עושים קרחת? כן
- הייתם משמינים? הלוואי. אני מנסה לעשות את זה שנים...
- הייתם עוברים שינוי מין? לא
- הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? להקים יחסים? בכל מקרה, לא.
- הייתם רצים עירומים ברחוב? ייתכן
- הייתם אוכלים אבוקדו? כן
- הייתם אוכלים חרקים? כנראה שכן
- הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? לא
- הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? תלוי
- הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? לא סיימתי, אז שאתחיל שוב?
- הייתם מסכימים להיכנס להריון? לא
- הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? תלוי
- הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? לא
- הייתם אוכלים ג'וק? כנראה שכן
- הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? לא
- הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? בטח
הודגש באמצעות מדגישומטיק

בָלבָל

New member
מיליון דולר...

מה הייתם עושים תמורת מיליון דולר
- הייתם עושים קרחת? לא
- הייתם משמינים? לא!
- הייתם עוברים שינוי מין? לא!
- הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? נראה לי שכן
- הייתם רצים עירומים ברחוב? לא
- הייתם אוכלים אבוקדו? ברור
- הייתם אוכלים חרקים? לא
- הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? כן
- הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? אולי
- הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? איזה לימודים ותלוי אם זה אומר גם את כל הייתרונות של גיל התיכון/יסודי למשל..
- הייתם מסכימים להיכנס להריון? לא
- הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? כן
- הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? להתנזר ממה? להפוך לנזירה, נראה לי שכן
- הייתם אוכלים ג'וק? לא
- הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? לא
- הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק
ישש השתמשתי במדגישומטיק...

Aerosmith2006

New member
השאלונים שורפים אחלה זמן

מה הייתם עושים תמורת מיליון דולר? - הייתם עושים קרחת? זה הסיוט הכי גדול שלי אבל זה יצמח לא? - הייתם משמינים? לאאאא - הייתם עוברים שינוי מין? לא! - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? יאפ. מיליון דולר. - הייתם רצים עירומים ברחוב? בכיף. - הייתם אוכלים אבוקדו? כן. - הייתם אוכלים חרקים?לא. - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים?חחח כן. - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? כן. - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? לא!!!!!!! - הייתם מסכימים להיכנס להריון? תלוי באיזה שלב בחיים - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? לא. - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב?אממ.. אממ... לא יודעת. - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? לא! - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? לא! - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לא. - הייתם אוכלים ג'וק? אולי בחתיכת קטנות קטנות - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? שנה, זה הכל? למה לא. - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום?כדי לזכות במיליון דולר, בהחלט הייתי תורמת חצי - אם זה חלק מהעסקה

Dgogo

New member
עונה

- הייתם עושים קרחת? כן... גם ככה אני בדרך:p - הייתם משמינים? HELL NO - הייתם עוברים שינוי מין?תשובה אחת למעלה - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך?שתי תשובות למעלה - הייתם רצים עירומים ברחוב?בכל רחבי העיר מצדי - הייתם אוכלים אבוקדו?חחח בכיף.. גם בשביל פחות - הייתם אוכלים חרקים?כה למה לא? - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? לא... אלא אם כן הוא יודע שזה בשביל מילייון דולר והיינו מתחלקים:p - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי?may be - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? חחח וללמוד היסטוריה, ספרות, לשון וכל המקצועות האומנים מהתחלה? לא תודה - הייתם מסכימים להיכנס להריון? סרי בלתי אפשרי... - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם?ואז מה אני יעשה עם הכסף? יקנה איתו אהבה? - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? אחלה.. ואז לעשות מקלחת טובה. - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? להתנזר ממה? - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? ראה תשובה שנייה - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין?זה לא היה כבר? - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? אמ.. כה.. אבל אח"כ קרחת - הייתם אוכלים ג'וק? בטח, כאלה כמו שיש באפקט הפחד הם נראים ממש טעימים - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? אמ... - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? יאפ.. כי זה עדיין חצי יותר ממה שיש לי..

ninelives99

New member
יש לי מבחן בקרוב ולא בא לי ללמוד

הערה: תמורת מיליון דולר כנראה שהייתי עושה כל דבר שלא היה פוגע במהלך התקין של החיים שלי (באופן ישיר). כלומר, כל דבר שהייתי יודעת במודע שיפגע לי בחיים... כנראה ולא היה מתקבל. הייתם עושים קרחת? בטח, למה לא. הייתם משמינים? ולדמיין שאני משחקת ביומנה של בריג'יט ג'ונס? ... אמממ... שאלה קשה. נו, טוב. כן, רק כי אפשר להוריד את זה אח"כ. הייתם עוברים שינוי מין? לא מוחלט!!! הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? כן, בטח (מדהים כמה נשים הרבה יותר פתוחות עם המיניות שלהן). הייתם רצים עירומים ברחוב? משעשע מאוד. למה לא... הייתם אוכלים אבוקדו? אה?.... כן כן כן... אחד הדברים שאני אוהבת מאוד! הייתם אוכלים חרקים? כן. הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? כן, כי מה שבפה זה לא מה שבלב. הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? בטח. הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? הו, הלוואי, !!Back to the good old days, אבל בתנאי שבסוף הייתי מקבלת תואר אוניברסיטה מכובד... הייתם מסכימים להיכנס להריון? ממש לא!! ככה לא מזלזלים בחיים חדשים... הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? ממש לא!! זה נוגד את כל השקפות החיים הנהנתניות שלי... איזה טעם יש לחיים בלי אנשים אהובים? הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? פיכס! אבל ... כן. הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? הו... שאלה קשה... טכנית זה לא נורא אבל אני פשוט לא עומדת בפיתויים הקטנים אז להתנזר... מכל דבר שלא יהיה... כנראה שלא. הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? ברור!!! זה מה שאני עושה עכשיו! הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? וואו, כנראה שממש לא. אני סולידית מדיי... הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? בשביל מיליון דולר? פשייי... אני מבזבזת הרבה מאוד מתוחלת החיים שלי בניסיון להרוויח כסף ביושר... עבודה זה דבר תובעני... אבל במודע לוותר על שנה מהחיים שלי? לא. הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? כן. כסף בא, כסף הולך.

שאלונים זה כיף

- הייתם עושים קרחת? כן. - הייתם משמינים? כן, ואם אפשר שזה יהיה במסגרת שאלת ההריון שנשאלת למטה זה בכלל יהיה נפלא. - הייתם עוברים שינוי מין? לא. - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? הממ... בהתחשב בהיותי נשואה, צריך בכלל לחשוב אם הייתי מקיימת יחסים עם מישהו שאינו בעלי. אני חושבת שאני אצטרך לדון בזה איתו. (לא היה פעם סרט על סיפור דומה עם דמי מור?) - הייתם רצים עירומים ברחוב? כן. - הייתם אוכלים אבוקדו? אפילו שניים. - הייתם אוכלים חרקים? אפילו שניים. - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? כן, כל עןד זה ברוח טובה. - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? כן. - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? איזה, 12 שנות לימוד או את המכללה? בעצם נראה לי שכך או כך - הייתי מסכימה. - הייתם מסכימים להיכנס להריון? כן. - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? כולם? לא. תשאירו לי איזה שניים... - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? לרדת בזהירות. מסוכן לקפוץ. - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? ואז איך אני אכנס להריון? אה? מרוח הקודש? - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? אם זה הפטריות של אגאדיר - בכיף. - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? לא. - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? כן, למעשה. - הייתם אוכלים ג'וק? אפילו שניים. - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? תן לי לחזור אליך בגיל 107. - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? תלוי למי...

למעלה