שאלון מהראש שלי...

hilonet14

New member
שאלון מהראש שלי...

1. שם-> 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם-> 3. חיה אהובה-> 4. חיה שנואה-> 5. ראש אחד או מעריב לנוער? -> 6. דף הבית שלכם באינטרנט-> 7. זמר/ת אהוב/ה-> 8. רוק, פופ, או ראפ-> 9. אמבטיה או דוש -> 10. שוקו קר או חם -> 11.חורף או קיץ -> 12.למה? -> 13. סרט אחרון שראיתם-> 14. שיר אחרון ששמעתם-> 15. יס או הוט -> 16. איך השאלון היה ?->

Cry for You

New member
עונה../images/Emo87.gif

1. שם->אלכסנדרה/אלכס 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם->אלכסיס 3. חיה אהובה->ארנב 4. חיה שנואה->אוגרים וכאלה 5. ראש אחד או מעריב לנוער? -> מעריב לנוער 6. דף הבית שלכם באינטרנט->הבלוג שליP: 7. זמר/ת אהוב/ה-> להקה אם כבר, PLACEBO 8. רוק, פופ, או ראפ-> רוק כמובן 9. אמבטיה או דוש -> אמבטיה 10. שוקו קר או חם ->חמים 11.חורף או קיץ -> אביבP: 12.למה? -> כי ישלי יומהולדת 13. סרט אחרון שראיתם-> קיל ביל 1 14. שיר אחרון ששמעתם-> CALL ME WHEN YOU SOBER-EVANESCENCE 15. יס או הוט -> יס 16. איך השאלון היה ?-> נחמד

עונה../images/Emo70.gif

. שם-> אביטל 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם-> טולה 3. חיה אהובה-> כלב 4. חיה שנואה-> זוחלים למיניהם 5. ראש אחד או מעריב לנוער? -> מעריב לנוער 6. דף הבית שלכם באינטרנט-> finder 7. זמר/ת אהוב/ה-> ממ... 8. רוק, פופ, או ראפ-> רוק פופי :] 9. אמבטיה או דוש -> דוש 10. שוקו קר או חם -> קר 11.חורף או קיץ -> חורף 12.למה? -> כי נעים ואני אוהבת ריח של גשם 13. סרט אחרון שראיתם-> הבית באגם, יש לה ביצים 14. שיר אחרון ששמעתם-> שיר בחוג ג'אז :] 15. יס או הוט -> הוט 16. איך השאלון היה ?-> קצר

cohenet91

New member
עונה =)

1. שם-> ענת. 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם-> נתי
3. חיה אהובה-> כלב. 4. חיה שנואה-> נחש. 5. ראש אחד או מעריב לנוער? -> מעריב לנוער. 6. דף הבית שלכם באינטרנט-> וואלה. 7. זמר/ת אהוב/ה-> סולני להקות למיניהם
8. רוק, פופ, או ראפ-> רוק
9. אמבטיה או דוש -> אמבטיה
10. שוקו קר או חם -> קר. 11.חורף או קיץ -> קיץ. 12.למה? -> אין בי"ס, לא קר, יומולדת, יש פירות קיץ מאגניבים
13. סרט אחרון שראיתם-> אחד שאני לא זוכרת את שמו. 14. שיר אחרון ששמעתם-> cornershop- brimful of asha. 15. יס או הוט -> הוט. 16. איך השאלון היה ?-> אחלה בחלה =)

Miss Menta

New member
../images/Emo28.gif

1. שם-> שרית. 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם-> שריתי. D: 3. חיה אהובה-> כלב. 4. חיה שנואה-> שרקנים. 5. ראש אחד או מעריב לנוער? -> ראש1. 6. דף הבית שלכם באינטרנט-> תפוז. 7. זמר/ת אהוב/ה-> נינט וכאלה. 8. רוק, פופ, או ראפ-> רוק כמובן. P: 9. אמבטיה או דוש -> אמבטיחה. 10. שוקו קר או חם -> חם. 11.חורף או קיץ -> קיץ. 12.למה? -> כי יש ימימימימים.
13. סרט אחרון שראיתם-> ממ, היה ספייקידס בטלויזיה אז ראיתי. 14. שיר אחרון ששמעתם-> Sexy back. 15. יס או הוט -> יס. 16. איך השאלון היה ?-> אחלה.

נושבו

New member
עונה:)

1. שם- נועה 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם- נושבו 3. חיה אהובה-
4. חיה שנואה- ג'וקים בעעעע 5. ראש אחד או מעריב לנוער
מעריב לנוער
6. דף הבית שלכם באינטרנט
MSN 7. זמר/ת אהוב/ה
שירלי לילו ועברי לידר 8. רוק, פופ, או ראפ
רוק קל 9. אמבטיה או דוש
אמבטיה 10. שוקו קר או חם
תלוי בעונה.. בחורף חם ובקיץ קר! 11.חורף או קיץ
אביב
12.למה
כי זאת העונה הכי נעימה! 13. סרט אחרון שראיתם- אממ לא זוכרת חח 14. שיר אחרון ששמעתם - call me when you sober 15. יס או הוט
HOT! 16. איך השאלון היה
סבבה!

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

1. שם-> סמדר 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם-> אני לא אוהבת את השם שלי וגם לא כל אחת מההטיות השונות שלו. 3. חיה אהובה-> כלבים וצבים
4. חיה שנואה-> נחשים. שונאת אותם. 5. ראש אחד או מעריב לנוער? -> ראש1 6. דף הבית שלכם באינטרנט-> תפוז
7. זמר/ת אהוב/ה-> קרן פלס, איה כורם, אנסטסיה... 8. רוק, פופ, או ראפ-> רוק. וואו, איזו אפלה אני
9. אמבטיה או דוש -> דוש 10. שוקו קר או חם -> חם
11.חורף או קיץ -> המ, אני אוהבת הכל
12.למה? -> כי כל העונות שוות
13. סרט אחרון שראיתם-> 'אני אתה ודופרי', שמוכר יותר בארץ כ'אני אתה והוא'. 14. שיר אחרון ששמעתם-> יונתן שפירא [תעשה לי ילדים
] 15. יס או הוט -> גם וגם, הכל שווה
16. איך השאלון היה ?-> אחלה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

I N S T I N C T

New member
עונה../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

1. שם->שיר 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם-> פרינסס 3. חיה אהובה->זה ישמע מצחיק אבל פרפר 4. חיה שנואה->נמר?! 5. ראש אחד או מעריב לנוער? ->ראש1 6. דף הבית שלכם באינטרנט->walla 7. זמר/ת אהוב/ה->הראל סקעת
8. רוק, פופ, או ראפ->פופ 9. אמבטיה או דוש ->אמבטיה 10. שוקו קר או חם ->קר 11.חורף או קיץ ->קיץ 12.למה? ->כי בחורף קרר וצריך להיסחב עם מעיל ומלא שכוות בקיץ קליל 13. סרט אחרון שראיתם->אממ לא זוכרת.. אני לא רואה הרבה סרטים.. שונאת.. 14. שיר אחרון ששמעתם->אם הוא ילך- הראל סקעת 15. יס או הוט ->הוט 16. איך השאלון היה ?->כיף

עונהה [=

1. שם-> יעל 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם-> יעלס 3. חיה אהובה-> קואלה ודולפין [= 4. חיה שנואה-> חתול 5. ראש אחד או מעריב לנוער? -> מעריב לנוער 6. דף הבית שלכם באינטרנט-> של השבט 7. זמר/ת אהוב/ה-> אביב גפן 8. רוק, פופ, או ראפ-> רוק 9. אמבטיה או דוש -> דוש 10. שוקו קר או חם -> קר 11.חורף או קיץ -> חורף 12.למה? -> כי אני מתה על גשם ועל בגדים חמיםםם 13. סרט אחרון שראיתם-> אני אתה והוא 14. שיר אחרון ששמעתם-> חום יולי אוגוסט 15. יס או הוט -> יס 16. איך השאלון היה ?-> נחמדדד

chuti

New member
עונה

1. שם-> הילה 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם-> חוטי 3. חיה אהובה-> כלב 4. חיה שנואה-> אין 5. ראש אחד או מעריב לנוער? -> שניהם 6. דף הבית שלכם באינטרנט-> וואלה 7. זמר/ת אהוב/ה-> הראל סקעת =]]]]]] 8. רוק, פופ, או ראפ-> פופ 9. אמבטיה או דוש -> דוש 10. שוקו קר או חם -> קר 11.חורף או קיץ -> חורף 12.למה? -> כי הכי כיף עם הגשם והברקים 13. סרט אחרון שראיתם-> קליק 14. שיר אחרון ששמעתם-> רק שלי - דניאל 15. יס או הוט -> הוט 16. איך השאלון היה ?-> קצר ופשוט

אני../images/Emo3.gif

1. שם->אילנושית
2. שם חיבה הכי אהוב שלכם->נממ..לא'דעת
3. חיה אהובה->אין
4. חיה שנואה->חרקים וג'וקים למיניהם
5. ראש אחד או מעריב לנוער? ->גם וגם
6. דף הבית שלכם באינטרנט->פורום של תפוז
7. זמר/ת אהוב/ה->יש הרבה
8. רוק, פופ, או ראפ->הכל חוץ מדיכאון ומזרחית
9. אמבטיה או דוש ->אם ממהרים אז דוש ואם רוצים להירגע אז אמבטיה
10. שוקו קר או חם ->תלוי באיזו עונה ומה באלי באותו רגע
11.חורף או קיץ ->שניהםםם
12.למה? ->ככה
13. סרט אחרון שראיתם->החתונה היוונית שלי
14. שיר אחרון ששמעתם->נממ..משו של הילארי דאף נראהלי
15. יס או הוט ->יסססססססס
16. איך השאלון היה ?->נחמד

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

1. שם-> מיכל 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם-> מייקל 3. חיה אהובה-> כלבים אולי 4. חיה שנואה-> דגים? 5. ראש אחד או מעריב לנוער? -> אפחד 6. דף הבית שלכם באינטרנט-> וואלה 7. זמר/ת אהוב/ה-> אבריל 8. רוק, פופ, או ראפ-> פופ 9. אמבטיה או דוש -> טוש. כי ככה אומרים
10. שוקו קר או חם -> חם 11.חורף או קיץ -> קיץ! 12.למה? -> כי בחורף קר ורטוב ואין מספיק שמש 13. סרט אחרון שראיתם-> אבודים בטוקיו 14. שיר אחרון ששמעתם-> shape 15. יס או הוט -> הוט. רק בגלל AXN 16. איך השאלון היה ?-> נחמד מאוד!

עונה ../images/Emo14.gif

שם? חן.
שם חיבה הכי אהוב שלכם? אולי חןחן? אין לי ממש.
חיה אהובה? דולפין.
חיה שנואה? כל הג'וקים והחרקים למיניהם.
ראש אחד או מעריב לנוער? מעריב לנוער.
דף הבית שלכם באינטרנט? תפוז
.
זמר/ת אהוב/ה? הראל סקעת, קרן פלס וקצת שירי מימון.
רוק, פופ, או ראפ? הכל.
אמבטיה או טוש? אמבטיה.
שוקו קר או חם? שניהם.
חורף או קיץ? קיץ.
למה? כי אין לימודים וכי נולדתי בקיץ.
סרט אחרון שראיתם? "יש לה ביצים".
שיר אחרון ששמעתם? "מוכרת לי מפעם" דין דין אביב.
יס או הוט? הוט.
איך השאלון היה? נחמד
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

shahar1989

New member
עונה

1. שם-> שחר 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם-> רולי (נראה לי.) 3. חיה אהובה-> כלב 4. חיה שנואה-> חרקים 5. ראש אחד או מעריב לנוער? -> ראש אחד 6. דף הבית שלכם באינטרנט-> תפוז..חח 7. זמר/ת אהוב/ה-> אין ספצפי 8. רוק, פופ, או ראפ-> רוק 9. אמבטיה או דוש -> אמבטיה 10. שוקו קר או חם -> חם 11.חורף או קיץ -> חורף 12.למה? -> כי זה כייף 13. סרט אחרון שראיתם-> לא זוכרת.. 14. שיר אחרון ששמעתם-> כל מיני שירים באנגלית לא זוכרת מה היה האחרון 15. יס או הוט -> הוט 16. איך השאלון היה ?-> נחמד

אביבוש4

New member
../images/Emo163.gifבא לי../images/Emo3.gif

1. שם->אביב
2. שם חיבה הכי אהוב שלכם->אביבוש 3. חיה אהובה->כלב 4. חיה שנואה->כל סוגי החרקים למיניהם 5. ראש אחד או מעריב לנוער? ->מעריב 6. דף הבית שלכם באינטרנט->גוגל 7. זמר/ת אהוב/ה->
8. רוק, פופ, או ראפ-> חח..אממ... רגיי+ישראלי..מה שזה אומר 9. אמבטיה או דוש ->דוש 10. שוקו קר או חם ->קר של יטבתה 11.חורף או קיץ ->קיץ 12.למה? ->כרגע אני מעדיפה..לא יודעת זה בגדים יותר יפים וגם לא חוזרים הביתה סחוטים במים! 13. סרט אחרון שראיתם->המלך והעני 14. שיר אחרון ששמעתם->עעיגולים שחורים במקום עניים".... 15. יס או הוט ->יסס 16. איך השאלון היה ?->חביב

B a r r B e e

New member
עונה

1. שם-> בר 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם-> ברבי 3. חיה אהובה-> חתול
4. חיה שנואה-> אין חיה כזאת! 5. ראש אחד או מעריב לנוער? -> SAME SHIT 6. דף הבית שלכם באינטרנט-> walla 7. זמר/ת אהוב/ה-> כריסטינה אגילרה 8. רוק, פופ, או ראפ-> ראפ 9. אמבטיה או דוש -> דוש 10. שוקו קר או חם -> קר 11.חורף או קיץ -> חורף
12.למה? -> כי אני חולה על בגדים ארוכים, שמיכות פוך, והתכרבלויות במיטה ביום גשום
13. סרט אחרון שראיתם-> סרט ישראלי. לא זוכרת איך קוראים לו.. 14. שיר אחרון ששמעתם-> לא יודעת איך קוראים לו.. של אייקון 15. יס או הוט -> YES!! 16. איך השאלון היה ?-> נחמד מאוד

ornit4

New member
עונה

1. שם-> אורְנית 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם-> יש המון 3. חיה אהובה-> פינגווינים! 4. חיה שנואה-> אחימשלי :S 5. ראש אחד או מעריב לנוער? -> ראש1 וגם זה בקושי... 6. דף הבית שלכם באינטרנט-> וואלה! 7. זמר/ת אהוב/ה-> איימי לי 8. רוק, פופ, או ראפ-> רוק 9. אמבטיה או דוש -> גם וגם 10. שוקו קר או חם -> חםם 11.חורף או קיץ -> מה שיש 12.למה? -> כי זה נחמד? 13. סרט אחרון שראיתם-> "אחוות הג'ינס" 14. שיר אחרון ששמעתם-> LIKE YOU של אוונסנס 15. יס או הוט -> הוט 16. איך השאלון היה ?-> בסדר

עונה גם..

אלה אופיר אל חתול קוף מעריב לנוער וואלה ריטה רוק דוש חם קיץ לא צריך מיליון שכבות בתול בן 40 לא זוכרת יס קליל

Simple Shlomit

New member
עונה:]

1. שם-> שלומית 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם-> שלומצ/י [: 3. חיה אהובה-> חתולה 4. חיה שנואה-> חרקים למיניהם:/ D: 5. ראש אחד או מעריב לנוער? -> ראש1 6. דף הבית שלכם באינטרנט->וואלה 7. זמר/ת אהוב/ה->הרבבבבה. 8. רוק, פופ, או ראפ->פופ,וראפ 9. אמבטיה או דוש ->דוש 10. שוקו קר או חם ->קר 11.חורף או קיץ ->קיץ 12.למה? ->ככהP: 13. סרט אחרון שראיתם->אושפיזין הזה.. חחחח שהיה בערוץ 22 D: 14. שיר אחרון ששמעתם-> where is the love 15. יס או הוט ->הוטטט 16. איך השאלון היה ?-> אחלהP:

עונה../images/Emo3.gif

1. שם->
צביה 2. שם חיבה הכי אהוב שלכם->
צביקה 3. חיה אהובה->
קיפוד, וצב 4. חיה שנואה->
כלבים וחתולים 5. ראש אחד או מעריב לנוער? ->
לא כ"כ משנה.. 6. דף הבית שלכם באינטרנט->
וואלה 7. זמר/ת אהוב/ה->
שרית חדד
8. רוק, פופ, או ראפ->
מזרחית,ים תיכונית,וראפ 9. אמבטיה או דוש ->
אמבטיה 10. שוקו קר או חם ->