שאלון מהיר מפי הדר,שיר ועדי...=)
1. שם מלא: הדר וייסלר , שיר בוקשטיין , עדי מושקוביץ' 2. תאריך לידה: 29 ליולי 1987, 8 לספט' 1988, 10 למאי 1988 3. כתובת: לא מפרסמות!!!!! >

4. איפה עוד גרת? שיר: "סיבוב ברחבי עולם- מיאמי, קציר, פרדס חנה וזכרון" 5. בית ספר: גימנסיה ריאלית, אורט, לאו באק.. 6. מזל: אריה, בתולה, שור 7. מידת נעליים: 39, 39, 40 8. גובה: 1.60 , 1.63, 1.64 9. מוצא: רומניה ועוד משו לא מזוהה, אשכנזייה מלאה, רומניה טהורה 10. חיות מחמד: אין! , כלבה, אוגרים וסנופי... 11. אחים: 2 אחיות, 2 אחים ואחות, 2 אחים 13. צבע שיער: חום דובדבן, חום, משהו לא מוגדר (שחור סגול) 14. אורך שיער: טובבבבבבבבבבבבבבבבב 15. צבעת פעם את השיער? אכן, לא, אכן 16. באיזה צבע? חום דובדבן/סגול חציל, לא, משהו לא מוגדר (שטני ומה שהיה רשום למעלה) 17. כיתה: עולה לי"ב, עולה לי"א, עולה לי"א 18. מצליח בבית ספר? האומנם...?! O_O 19. תחביבים: לרקוד לשיר ולהיות מעריצה של סופרסטאר, זה משנה??? 21. איזה שפות אתה מדבר? אינגליש ורומנשטיה, אנגלית ואידיש (כנ"ל עדי) 22. אוהב ספורט? אכן כן, לא, כהההה 23. איפה נולדת? אסף הרופאאא, מיאמי, רוטשילד 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? שניהם, לילה, לילה 25. רגיש לדיגדוגים? ממש ממש לא, לאאאא, כההה 26. מאמין באלוהים? ניחא, לא, לא יודעת 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מואשמת/ג'ירפה/הדרוש, דיג'ית, וודסטוק.. 28. במידה ויש, מה הם? רשמנו למעלה!! אידיוטים! 28. במידה ולא, למה לא? ככה! 29. יש לך גשר? לאאאאאאאאא 30. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? אכן, אכן, אכן 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אסטורנאוטית.. רופאת ילדים, סוכנת בשב"כ, פסיכולוגית, עיתונאית, ועוד 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כשנולדנו 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? מי זוכר? 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כשנולדנו 35. מה הדבר הכי חשוב לך? הפורום!!!!!!!!!!!!1 36. יש חבר\\חברה\\קראש? אכן, ייתכן, האומנם..?!

37. ממה אתה הכי פוחד? מהחושך, מציפורים (אי אפשר לדעת מאיפה הן יבואו) מעכברים ואוגרים ונחשים, מסרטי אימה... 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מ-ה-?????????
39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על נאור..! 40. למה אתה הכי מתנגד? לאכילת בשר/חיות/נבלות וכו', לציפורים!, לא יודעת.. 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? עדי, הדר, שיר 42. האם אתה חושב שאתה חוצפאי? אההה.....???

43. מה דעתכם על הרכבת? חחחח הדר קנתה שני כרטיסים לנסיעה אחת.. הסיפור המלא בהמשך 44. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? ברור!!! כי אנחנו 80c דברים אהובים: 45. הקוד הכי אהוב: 87935732852752975421 46. המשתמש הכי אהוב בפורום: סוריקטה (עם צרה)!!! 47. המנהל הכי אהוב בפורום: יש רק אחת לא...??? אבל אם כבר אז...ברית 48. המקום האהוב לחופשה: הבית של עדי...! והספה המטורפת שלההה אתם חייבים לנסות 49. טעם גלידה אהוב: לא אוהבת גלידה, עוגיות, עוגיות 50. פרי אהוב: לא אוכלת פירות יש חשש שאני אמות כתוצאה מאכילתם, מנגו, אפרסק 51. ממתק: שוקולדדדד, ביסלי, סניקרס 52. מכונית: פג'ו 206 cc שחורה, לא מבינה במכוניות, סוסיתא 53. שיעור: חינוך מיני, כנ"ל כנ"ל 54. חג: לא אוהבת חגים אבל אם כבר- אזז...אהממפפפ נראה לי שבועות, פסח, לא יודעת 55. היום הכי אהוב בשבוע: מה הקטע?!?!!? 56. צבע: סגול לילך, צהוב בוהק, כחול ארגמן 57. מגזין: קוסמופוליטן, עכבר העיר, פשוש 58. שם לבת: תומר, יובל, גילי 59. שם לבן: מרום, עופר, אופק 60. קבוצת ספורט אהובה: אליצור רמלהההה, בעעעעעעע, מנצ'סטר 61: חודש אהוב: אהממפפפ ...פבואר, דצמבר 62. ספורטאי אהוב: איתן אורבך, מיקל ג'ורדן 63. ספורטאית אהובה: אמבר הול... 64. שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי פה אחד!!! 65. שחקן אהוב: אלון אבוטבול, ריצ'רד גיר, יו גרנט, ג'ורג' קלוני, ג'ים קארי 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: סקס והעיר, חברים/מיכאלה,המורדים!!! 67. אתר אהוב: תפוזזזזזזזזזזזזזזז כיאלו דההההה 68. חיה אהובה: חתוליייםםם!!!, כלבים, כלבים 69. חבר לאימייל: אברהם מהשוטים 70. בדיחה: טובבבבבבבבבבבבבב 71. אומר הרבה: בוביייי/ נושי/ סבא-באאא/האלללההה/דבסט, ג'יח ג'יח /צ'אקקקק, סוליה/כפכף/ביץ'.. 72. מילה אהובה: ניחא 73. נעליים: מ-ה-??????????. 74. תחנת רדיו: גלגלצ, רדיו אמצע הדרך 75. חדר בבית: מ-ה-???????? 76. ההופעה הכי טובה שראית: מי זוכר?! נראה לי ניצנים שוטי הנבואה/מוש ועידן, עיר הנוער שהשוטים הופיעו 77. דיסק אהוב: יש הרבה 78. נשיא: בוש? מה נשיא עכשיו? 79. סלט: יווני 80. בשר: אז זהו שלאאאאאאאאאאאאאאאא 81. תוספת לפיצה: פטריות, בצל, עגבניות ועוד... 82. ארץ: ישראלללללל 83. עיר: ירושליים 84. אגם: כנרת? 85. ים: המלח? 86. מקום אהוב: ירושליים 87. ריח: דלקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק 88. רעש: שדורכים על עלים יבשים/ דהירות של סוס 89. טעם: חריף... 90. רגש: מה הקטע??????? 91. אוניברסיטה: טובבבבבבב 92. מספר: בעעעעע 93. ספר: פלונטר, זכרונותיה של גיישה, מר אל, כאן אנה 95. סבתא: מה סבתא?? 96. סבא: מה???????????????? 97. דגנים: כריות!!!! (או במבה?) דברים פחות אהובים.. רגע, זה משעמם. נהפוך את זה לדברים שנואים: 98. אוטו: מה מה מה 99. צבע: מהההההההההההההההההההההההה