לילוש לנצח
New member
לאבאליללכתלישוןעכשיונו. ../images/Emo122.gif
מה נשמע? מעולה מה עשית היום? ת"א
. אתה לומד בימי שישי? לא
מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הדובי שלי איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מחוץ לחדר שלי :] מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? אלימות של אביב
. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 7? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 6 בערב!!! :L סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: עברי
|נו-שיגיע-כבר-ה30.6| יש לכם מחשב בחדר?
החבר האחרון שהיה לו יומולדת: לא זוכרת 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. עברי
2. וזהו. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? קציצות כאלו מסולת ואורז עם ירקות ביחדכזהטעיםכפרעלהאוכלשלאמא מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? החטיפי בריאות האלו כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? תמיד בא לי לאכול
וכשאתה מת מחום? כנ"ל ^^ במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אבא, גם אמא.. אבל יש לה מה ללמוד
. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה, מקרוני
איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? תות עם שוקולד איזה עוגה הכי טעימה? לא מתה על עוגות, האמת.. אם כבר גבינה מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניה!!!!!!1 לא?
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ממ.. לא חושבת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: חורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 ריח אהוב: של הגשם הראשון!!!!!!!!!1
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, ללא ספק...... מה אתה אומר על הנוער של היום? אנחנו דור מזויין, מה שתיה קרה מועדפת: מים! שתיה חמה מועדפת: נס הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? קיר מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחול צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: לבן סיייד דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2. כתום 3. אדום 4. ירוק 5. אפור בהיר כזה ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ורוד מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור באיזה צבע החדר שלך? 2 קירות סגולים, 2 לבנים איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? שחור, אבל זה מחשיך את החדר מה שם השיר האחרון ששמעת? כמו אז של שלמהארצי מה הדבר האחרון שקנית השבוע? תנכ"יות, בדיוק היום כי נקרעו לי אלו של שנה שעברה
איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? צלמת מפורסמת [הלוואי], גרה לבד/עם חברה/ ישלי חתול כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? רוצה מאוד להיות צלמת... ורוד-צבע פקאצי או יפה? אממ בעיקרון אני שונאת את הצבע הזה כי הוא מזכיר לי את הערסים המשתדלים האלו שלובשים חולצות ורודות וחושבים שזה הולם אותם [לדוגמא: קובי מה שמו].. ובאלי להקיא כשאני חושבת על זה... מה עושה לך מצב רוח טוב? הופעות מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים דוחים מה עושה לך צמרמורת? לעשות עם הציפורניים על הקיר אוהב שוקולד? לא בהגזמה מקצוע אהוב: לשון מקצוע שנוא: היסטוריה באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7:26 ככה איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י איזה תיק יש לך? של אוניל שחור אדום הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם הMP שלי D: בהסעה או ברגל? רגל -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למצבך החברתי בשכבה: לא'כפת, מה אני בת 3? למידת התעניינותך בלימודים:השנה? 3 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 10 :] לחיים שלך: תלוי בתקופות למראה החיצוני שלך: אהמ לחוכמה שלך: 8 אולי... ליחסם של ההורים כלפיך: 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 למידה בה אתה אוהב קולה: 6 להישגיך בלימודים:
לכתב שלך: 0 חחחח זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? כלום שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? כלום שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות, נו מה.. סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? תלוי מה הסוד יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? טוב!!!!!!!1 ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? פלאפון צבי הנינג'ה או פוקימון? כלום החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? ממ החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? שתיהם
טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? צימר נראה יותר חביב :] יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? הראל מויאל!!!!!!1
** עניתי על שאלות נבחרות :] **
מה נשמע? מעולה מה עשית היום? ת"א