שאלון מהארכיון.

לאבאליללכתלישוןעכשיונו. ../images/Emo122.gif

מה נשמע? מעולה מה עשית היום? ת"א
. אתה לומד בימי שישי? לא
מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הדובי שלי איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מחוץ לחדר שלי :] מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? אלימות של אביב
. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 7? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 6 בערב!!! :L סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: עברי
|נו-שיגיע-כבר-ה30.6| יש לכם מחשב בחדר?
החבר האחרון שהיה לו יומולדת: לא זוכרת 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. עברי
2. וזהו. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? קציצות כאלו מסולת ואורז עם ירקות ביחדכזהטעיםכפרעלהאוכלשלאמא מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? החטיפי בריאות האלו כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? תמיד בא לי לאכול
וכשאתה מת מחום? כנ"ל ^^ במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אבא, גם אמא.. אבל יש לה מה ללמוד
. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה, מקרוני
איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? תות עם שוקולד איזה עוגה הכי טעימה? לא מתה על עוגות, האמת.. אם כבר גבינה מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניה!!!!!!1 לא?
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ממ.. לא חושבת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: חורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 ריח אהוב: של הגשם הראשון!!!!!!!!!1
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, ללא ספק...... מה אתה אומר על הנוער של היום? אנחנו דור מזויין, מה שתיה קרה מועדפת: מים! שתיה חמה מועדפת: נס הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? קיר מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחול צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: לבן סיייד דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2. כתום 3. אדום 4. ירוק 5. אפור בהיר כזה ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ורוד מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור באיזה צבע החדר שלך? 2 קירות סגולים, 2 לבנים איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? שחור, אבל זה מחשיך את החדר מה שם השיר האחרון ששמעת? כמו אז של שלמהארצי מה הדבר האחרון שקנית השבוע? תנכ"יות, בדיוק היום כי נקרעו לי אלו של שנה שעברה
איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? צלמת מפורסמת [הלוואי], גרה לבד/עם חברה/ ישלי חתול כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? רוצה מאוד להיות צלמת... ורוד-צבע פקאצי או יפה? אממ בעיקרון אני שונאת את הצבע הזה כי הוא מזכיר לי את הערסים המשתדלים האלו שלובשים חולצות ורודות וחושבים שזה הולם אותם [לדוגמא: קובי מה שמו].. ובאלי להקיא כשאני חושבת על זה... מה עושה לך מצב רוח טוב? הופעות מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים דוחים מה עושה לך צמרמורת? לעשות עם הציפורניים על הקיר אוהב שוקולד? לא בהגזמה מקצוע אהוב: לשון מקצוע שנוא: היסטוריה באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7:26 ככה איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י איזה תיק יש לך? של אוניל שחור אדום הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם הMP שלי D: בהסעה או ברגל? רגל -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למצבך החברתי בשכבה: לא'כפת, מה אני בת 3? למידת התעניינותך בלימודים:השנה? 3 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 10 :] לחיים שלך: תלוי בתקופות למראה החיצוני שלך: אהמ לחוכמה שלך: 8 אולי... ליחסם של ההורים כלפיך: 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 למידה בה אתה אוהב קולה: 6 להישגיך בלימודים:
לכתב שלך: 0 חחחח זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? כלום שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? כלום שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות, נו מה.. סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? תלוי מה הסוד יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? טוב!!!!!!!1 ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? פלאפון צבי הנינג'ה או פוקימון? כלום החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? ממ החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? שתיהם
טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? צימר נראה יותר חביב :] יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? הראל מויאל!!!!!!1
** עניתי על שאלות נבחרות :] **

I am IRiTooSH

New member
עונהD:../images/Emo40.gif

מה נשמע?לא רע. מה עשית היום?הלכתי לקניות, מחשב, ולהכתי לבר מצווה. אתה לומד בימי שישי? לא. מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? בובת ארנב Oo איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בחדר שלי, נראלי. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?בחדר של אחשלי. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?דלת. לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?אין. איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בשירותים. מה יש לך מתחת לכיסא?ריצפה? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?פאניק! איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?האור המבהבהב של המחשב. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:2:50. בשביל טיול^-^ השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:12:00 X: אני לא מצליחה לישון עד מאוחר. סמיילי מועדף: D: מישו שלא ראיתם הרבה זמן: מיכל. יש לכם מחשב בחדר? לא. החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אור, היום. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: הרבה. אי אפשר לבחור;; 1. 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.זקנוני 2. סבתות.P: מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? פסטות, שוקולד, מנגוD: מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? משהו חלבי. או לחם^^ כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?גלידה. וכשאתה מת מחום?גם.D: במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?מה או מי? כל אחד טוב במשהו אחר.. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?אני? נממ סנדוויצ'ים, עוגות, עוגיות, רוטב, אורז, פסטה.. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?שוקולד! איזה עוגה הכי טעימה? גבינה שליD: מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות+סופגניות. חנוכה שולט!
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?כן. כי זה יום חשוב לי ומשמעותי. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יש לי מיטת קומתיים חצוייה, כי הפרידו את החדרים.. אבל אני אוהבת מיטה זוגיתD: עונה אהובה של השנה: חורף. ריח אהוב: כפפות של רופאי שינייםXDD היית עושה צניחה חופשית?אולי. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?על המקלדת.D: על מה היית רוצה לנגן?גיטרה ותופים}: מה אתה אומר על הנוער של היום?מתדרדר. איזה מגמה היית בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בשר מעודף:הכל!~#%$# ישלי שורשים דורם מאריקאים ואף אחד לא יעצור בעדיXD גבינה מעודפת: פרמזן^^ דג מועדף: סלמון. מאפה מועדף: DOBLADO. [משהו מחו"ל] שתיה קרה מועדפת:מנגו. שתיה חמה מועדפת: שונאת חם, בתה אני מחכה תמיד שהוא יתקררXD עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא יש לך משקפי שמש?לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:פול אאוט בוי - אינפיניטי און היי. קנית השנה יומן? כןS: אתה באמת כותב בו?לאXD היית השנה באילת?לא ובכנרת?גם לא ובחו"ל?כןDDDDDD: התגעגעת לבית ספר? אכן O-O יש לך שיער ארוך?לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?רצפה. אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב?ישלי כלבD: וחתול?לא. ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון?צפון. אתה רוצה שיגמר השאלון?לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך..D: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? פסים שחור לבן, ובשרוולים אדום^^ צבע עיניים:חכול-ירוק-חום. צבע שיער:חום כהה. צבע עור:מוזר. דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.צהובD: 2.אדום 3.שחור 4.כתום 5.שקוףXD ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?צהוב אדום או לבן?אדום שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?S: ירוק או ירקרק?S: זהב או כסף?S:

I am IRiTooSH

New member
חלק שני../images/Emo40.gif

דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. ורוד 2. סגול 3. ירוק רדיו אקטיבי 4. כתום רדיו אקטיבי 5. צהוב רדיו אקטיבי>< עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?פאקצית?D: מהו הצבע השולט בארון שלך?כחול ואדום. מהו הצבע שמאפיין אותך?צהוב-שחור. באיזה צבע החדר שלך?לבן. איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?צהוב,כתום ושחור. קיבלת שיעורים?נראלי שכן><' מה שם השיר האחרון ששמעת? Time To Dance מה הדבר האחרון שקנית השבוע? היום- 7 חולצות ביצפר ומכנספורטXD החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגן, כרגיל. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?מחשב. תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?מקררXD יש אחים?כע אם כן, כמה?1 ואיך קוראים להם?דניאל יש איסיקיו?לא מסנג'ר?יאפ אימייל?אהא. סרט מצוייר או אמיתי? גם וגםD: טלנובלות או תוכניות ריאליטי?איכס. איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?גרה איפשהו עם זקנוני?D: כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? נראלי פסיכולוגיתXD ורוד-צבע פקאצי או יפה? פאקצי^^ מה עושה לך מצב רוח טוב? אנשים טובים. מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים רעים. מה עושה לך צמרמורת? הרבהXD אוהב שוקולד? יותר מידיXD אוהב חטיפים? גםD: איזה הכי? ביסלי ואפרופו. מקצוע אהוב: מתמטיקה. [ואל תהרגו אותי] מקצוע שנוא: תנךערביתמבתספרות הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: יש כלכך הרבה.__. לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?לאD: לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? XD באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 6:00
איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ז' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? מב"ת@@ ובשיעור האחרון?מדעים מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?שוקולד
מן הסתם. מביא בקבוק מים?לא. איזה תיק יש לך?אחד פאקצי, אבל זה הדבר היחידי שהיה בחנות. סגול כזה של לי קופר@@ אני לא מאמינה על עצמי. שנה הבאה נקנה חדשXD הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם ההסעה? בהסעה או ברגל?הסעה. איך קוראים למחנך/ת?אורנה האם אי פעם אכלתם חול?כן נשכתם את החבר/ה שלכם?כןXD צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?כן צעקתם לאנשים מהחלון?כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לא
לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?כן האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למצבך החברתי בשכבה:2 למידת התעניינותך בלימודים:7 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:9 לחיים שלך:3 למראה החיצוני שלך:7 לחוכמה שלך:8 ליחסם של ההורים כלפיך:9 למידה בה אתה אוהב קולה:2 להישגיך בלימודים:9 לכתב שלך:5 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?שקטה בירה שחורה או לבנה?איכס. שיעור לשון או חינוך גופני?שניהם הורדות ידיים או משיכת חבל?שניהם אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים?פושרים דובים או נחשים?נחשים להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות עליהם לחיות או למות?את האפשרות השנייה עוד לא בדקתי.. סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?לספר. יום שישי או שבת?שישי חגים-זה טוב או לא טוב?טוב. ענבים או בננה?בננה קפה או תה?תה רכבת הרים או רכבת שדים?שדיםD: מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה. צבי הנינג'ה או פוקימון?פוקימון^^ החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?הזבל בעצמו. החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?..? מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתושים. טעם באוכל-מתוק או מלוח?שניהם מלון או צימר?גם וגם יום שישי או יום ראשון? שניהם עוגת גבינה או עוגת קצפת?גבינה מכונית-יפה או בטיחותית?בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?אף אחדS: יהודה סעדו או הראל מויאל?איכסססססססס. בעד/נגד: סמים "קלים":נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:בבקשה, עכשיו בשפה שאני אבין? קעקועים:נגד, מרות שיש כאלו שזה מתאים להם. [פיט
] הסכם אוסלו:בעד ההתנתקות:כחול? שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נגד המלחמה בעירק:לא יודעת להפציץ את הכור האטומי של איראן:כנ"ל. מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?לפני שעתיים דיברת בסלולרי?אתמול דיברת עם אמא?לפני חצי שעה דיברת עם אבא?כנ"ל דיברת עם אח/אחות?לפני 5 שעות התקלחת?ממ... שלשוםXD אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?היום. אבוקדו
חשבת שאתה שמנים?לא זוכרת. אני לא חושבת על משקל. חשבת שאתה רזים?כנ"ל. רבת עם מישהו?לא רבה. אני פשוט לא מדברת. רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?היום חשבת שאתהנכשל במבחן?בפעם האחרונה שעשיתי מבחןXD חשבת שאתם מצליח במבחן?במבחן במתמטיקה^-^ ישנת מחוץ לבית?שלשום לא ישנת לילה שלם?במסיבת פיג'מה חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?לבן עם פסים שחורים חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?היום. יש אלוהים?לפעמים חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?יש מצב.XD עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1. ישנת טוב אתמול?כן. תישן טוב הלילה?מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו?פ"ח.

../images/Emo204.gifעונה:)

מה נשמע?הכל טוב:) מה עשית היום?סתם,לא משו מיוחד:p אתה לומד בימי שישי?כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?דובייי
איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בחדר ארונות,ליד החדר שלי:] איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?אצל אחותי בקומה למטהD: קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?ארון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?לא נראלי איפה נמצאת המראה הכי קרובה?פה,לידי מה יש לך מתחת לכיסא?רצפה?חחח מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?דנה עדיני-סודות,מוכוניות בחוץ ואת ראעש ההקלדה שלי..חחח איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?איןD: השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:ארבע לפנות בוקר ככה.. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:12 וחצי בצהריםD: סמיילי מועדף:יש מלא..
מישו שלא ראיתם הרבה זמן:2 הסבתות
וחברה:/ יש לכם מחשב בחדר?כן 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.אותו 2.אותה מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?תירס,לזניה וגלידת ריבת חלב..
מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?תלוי כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?באלי לשתות קפה וכשאתה מת מחום?גלידה:] במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אמאבא
מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?קוסקוס,סלטים,עוגה מסויימת,כדורי שוקולד.. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?ריבת חלב
איזה עוגה הכי טעימה?של אמא:] מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?סופגניה:/ האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?יכול להיות:D מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד/וחצי עונה אהובה של השנה:אביב/סתיו ריח אהוב:אמור אמור היית עושה צניחה חופשית?יכול להיות:] אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?פסנתר על מה היית רוצה לנגן?גיטרה ביום מן הימים=) מה אתה אומר על הנוער של היום?הדרדר איזה מגמה היית בביה"ס?אני עדיין-במדעים.. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?אדריכלות/צרפתית/ספרדית בשר מעודף:שניצל גבינה מעודפת:צהובה דג מועדף:טונה מאפה מועדף:בורקס/פיצה שתיה קרה מועדפת:ענבים שתיה חמה מועדפת:קפוצ'ינו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?:S יש לך משקפי שמש?כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:משחקים,שאני לא מוציאהD: קנית השנה יומן?כן אתה באמת כותב בו?כן היית השנה באילת?כן ובכנרת?לא..אחריי הבגרויות בע"ה
ובחו"ל?לא:/ התגעגעת לבית ספר?ממש לא יש לך שיער ארוך?באמצע הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?את החולצה שלי? אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב?לא ולא וחתול?לא ואפרוחים?לא אתה רוצה שיגמר השאלון?אולי חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו?גופיה לבנה צבע עיניים:חום-ירוק צבע שיער:חום כהה צבע עור:צבע עור..חחח דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: [זה לא לפי הסדר..D: ] 1.ירוק 2.כחול 3.צהוב 4.כתום 5.לבן ירוק או לבן?ירוק צהוב או כחול?צהוב אדום או לבן?תלוי שחור או לבן?תלוי כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?תלוי ירוק או ירקרק?ירוק זהב או כסף?כסף עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?לא יודעת מהו הצבע השולט בארון שלך?צבעוני מהו הצבע שמאפיין אותך?ירוק חזק אולי:S באיזה צבע החדר שלך?טורקיז כזה-שילוב של 2 צבעים איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?תלוי קיבלת שיעורים?כן מה שם השיר האחרון ששמעת?סודות-דנה עדיני מה הדבר האחרון שקנית השבוע?אוברול,אבל שבוע שעבר:/ החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?מראה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?אינלי כוח
יש אחים?אחות אם כן, כמה?1 ואיך קוראים להם?היא באה לבד:] יש איסיקיו?כן מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?תלוי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?
כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא בדיוק ורוד-צבע פקאצי או יפה?נחמד מה עושה לך מצב רוח טוב?ממ מה עושה לך מצב רוח רע?עזבו>< מה עושה לך צמרמורת?ממ אוהב שוקולד?כן:/ אוהב חטיפים?^^ איזה הכי?פסק זמן ומקופלת מקצוע אהוב:אנגלית אם כבר מקצוע שנוא:היסטוריה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:בשיעור במתמטיקה לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?שש וחצי בד"כ איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?אנגלית ובשיעור האחרון?מדעי מחשב. מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?גבינה/קוטג' מביא בקבוק מים?כן איזה תיק יש לך?של לי קופר הולך לבד לביצפר או עם מישו?מישו:p בהסעה או ברגל?ברגל בד"כ איך קוראים למחנך/ת?שרה -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למידת התעניינותך בלימודים:4 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:9+ לחיים שלך:4 ליחסם של ההורים כלפיך:9 למידה בה אתה אוהב קולה:8 לכתב שלך:9+ זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?תלוי בירה שחורה או לבנה?שחורה אם כבר>< שיעור לשון או חינוך גופני?כלום הורדות ידיים או משיכת חבל?:S אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?:S שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים ברור דובים או נחשים?:S להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות=) סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?תלוי יום שישי או שבת?שניהם חגים-זה טוב או לא טוב?טוב ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?קפה
רכבת הרים או רכבת שדים?תלוי מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?תלוי איזו רגילה ותלוי איזה פלאפון:p מה יותר מציק-יתושים או זבובים?שניהם:mad: טעם באוכל-מתוק או מלוח?מתוק מלון או צימר?תלוי יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?קצפת מכונית-יפה או בטיחותית?בטיחותית קודם כל המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?השנה אנחנו לא לומדים תנ"ך:p יהודה סעדו או הראל מויאל?מויאל אם כבר בעד/נגד: סמים "קלים":נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:תלוי קעקועים:שכל אחד יעשה מה שבראש שלו הסכם אוסלו:בעד ההתנתקות:אין דעהD: שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נגד המלחמה בעירק:נגד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?היום בצהרים דיברת בסלולרי?אחה"צ דיברת עם אמא?ב-11 ככה דיברת עם אבא?^^ דיברת עם אח/אחות?12 התקלחת?אחה"צ אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?היום רבת עם מישהו?לפני חצי שנה ככה רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?בערבים לפני מבחן
חשבת שאתהנכשל במבחן?היום:| חשבת שאתם מצליח במבחן?לא פותחת פה אפעם ישנת מחוץ לבית?לפני כחודש+ לא ישנת לילה שלם?בל"ג בעומר נראלי חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?:S חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?מדי פעם יש אלוהים?כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אפחד ישנת טוב אתמול?לא מספיק תישן טוב הלילה?בע"ה
איפה היית רוצה לגור עכשיו?לא פה

דנטל

New member
סעמק, זה אשכרה ארוך ../images/Emo3.gif

מה נשמע? בסדר מה עשית היום? הייתי במסיבה אתה לומד בימי שישי? לא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? 4 חתולים איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? פה על המארז של המחשב איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? וואלה, לא יודעת אפילו אם יש לי קלפים בבית קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? קופסאות אוכל של חתולים לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אורגזמטרון איפה נמצאת המראה הכי קרובה? על דלת הארון בחדר שלי מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה מה אתה שומע עכשיו? טרטור המחשב איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? הנורית של הממיר בחדר שלי השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4 בבוקר אולי השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 18:00 אולי סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: המון אנשים יש לכם מחשב בחדר? בסלון החבר האחרון שהיה לו יומולדת: חני 3 אנשים שמעצבנים אתכם: רויטל, דיג'יי-ית אחת, יוסי היפה 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: רמי, עידן מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? סטייק לבן מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? לחמניה כשקר לך וממש קפוא - מה בא לך לאכול? סטייק וכשאתה מת מחום? סטייק במשפחתך - מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא שלי מה אתה יודע להכין? כמה וכמה דברים איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? אשכוליות אדומות איזה עוגה הכי טעימה? גבינה פירורים מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: דבק מגע היית עושה צניחה חופשית? לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קלידים על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? סבבה איזה מגמה היית בביה"ס? ספרות קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? סקסולוגיה בשר מועדף: חזיר גבינה מועדפת: קוטג' דג מועדף: סרדין מאפה מועדף: פשטידת תירס שתיה קרה מועדפת: רד בול שתיה חמה מועדפת: תה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין קנית השנה יומן? לא אתה באמת כותב בו? כותבת ביומן ישן, בפתק שיש בו, את השעות של העבודה היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הרגליים שלי אוהב לנסוע במוניות שירות? בערך יש לך כלב? לא וחתול? כן ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? כן חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. שמתי לב מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור צבע עיניים: תכלת צבע שיער: חום צבע עור: לבן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: אדום, שחור, כסף, בורדו, אפור ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: ורוד, כתום, צהוב, חום, ירוק עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? זהב מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? אדום באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אדום קיבלת שיעורים? כן מה שם השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת מה הדבר האחרון שקנית השבוע? מלאווח החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מאוורר מקולקל לכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? ארגז של חתולים יש אחים? כן אם כן, כמה? 1 ואיך קוראים להם? יובל יש איסיקיו? לא מסנג'ר? לא אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? מצויר טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? אותו דבר כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כתבנית ורוד-צבע פקאצי או יפה? פאקצי מה עושה לך מצב רוח טוב? היפ הופ מה עושה לך מצב רוח רע? אלקטרו מה עושה לך צמרמורת? לא יודעת אוהב שוקולד? קצת אוהב חטיפים? קצת איזה הכי? אגוזי מקצוע אהוב: לשון מקצוע שנוא: היסטוריה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: להחליק ברחוב לבנות - ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן לבנים - ניסית לעשות אי פעם דיאטה? - באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? לא בבית ספר איזה כתה אתה? כ"ח איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אין ובשיעור האחרון? אין מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדביץ'? לא הייתי לוקחת מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? וואו, אפילו לא זוכרת איזה תיק היה לי הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם החבר הכי טוב בהסעה או ברגל? אוטובוס איך קוראים למחנך/ת? רחל האם אי פעם אכלתם חול? כן נשכתם את החבר/ה שלכם? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? אני מניחה שכן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר (חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא תני ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למצבך החברתי בשכבה: 8 למידת התעניינותך בלימודים: 2 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 3 לחיים שלך: 10 למראה החיצוני שלך: 5 לחוכמה שלך: 8 ליחסם של ההורים כלפיך: 7 למידה בה אתה אוהב קולה: 1 להישגיך בלימודים: 6 לכתב שלך: 7 מוזיקה אלקטרונית או שקטה? אלקטרונית בירה שחורה או לבנה? שחורה שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? ידיים אני אתה והוא, או אתה הוא ואני? אני אתה והוא שתיה - מים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות - לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת? שישי חגים - זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? שדים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? צבים החיים האלה הם: המיץ של הזבל, או הזבל בעצמו? זבל החמישיה הקאמרית או הקומדי-סטור? חמישיה מה יותר מציק - יתושים או זבובים? יתושים טעם באוכל - מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? צימר יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית - יפה או בטיחותית? יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? תנ"ך יהודה סעדו או הראל מויאל? הראל בעד/נגד: סמים "קלים": נגד לבוש פרובוקטיבי של בחורות: בעד עד גבול מסוים קעקועים: בעד הסכם אוסלו: לא מענין ההתנתקות: עוד יותר לא מענין שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד, אבל לא באופן מוחלט המלחמה בעירק: לא מענין להפציץ את הכור האטומי של איראן: זה לא יגרום להפצצה אטומית שעשויה להשפיע לא טוב גם על האזור שלנו? מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? בצהריים דיברת בסלולרי? לפני כמה שעות טובות דיברת עם אמא? בערב דיברת עם אבא? קצת לפני שהוא מת דיברת עם אח/אחות? בלילה התקלחת? בלילה אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? בערב חשבת שאתה שמנים? תמיד חשבת שאתה רזים? מעולם לא רבת עם מישהו? לפני כמה שבועות רצית לישון, אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? רוב הזמן חשבת שאתה נכשל במבחן? כשהייתי בבית ספר חשבת שאתם מצליח במבחן? כשהוצאתי רשיון להפעיל זיקוקין ישנת מחוץ לבית? לפני שנתיים אולי לא ישנת לילה שלם? כמעט כל יום חשבת מה הצבע של הזברה: לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? זה לבן עם פסים שחורים חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? כשהייתי קטנה יש אלוהים? לא חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא איפה היית רוצה לגור עכשיו? פה

בוקר טוב! ../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif

מה נשמע?הכל טוב מה עשית היום?התעוררתי אתה לומד בימי שישי?כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?העט של פלוטו מחו"ל,עם הפרווה הצהובה איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בחדר איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?אין בבית שלי חבילת קלפים קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?אין לי מספיק מקום ללכת שמאלה האמת P: לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו-יש שם משהו סגול? אם כן, מה?אין לי כוח איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בחדר שלי מה יש לך מתחת לכיסא?כלום מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?את אמא שלי שרה לאחותי איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?בחדר שלי [האהיל הזה של המנורה שלי הוא בצבע אדום-כתום-צהוב] השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:לא זוכרת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:כנ"ל סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן:עדי [לא המורה שלי] יש לכם מחשב בחדר?לא החבר האחרון שהיה לו יומולדת:לא זוכרת 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.יש 2.כל מיני 3.אנשים 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.לא 2.רוצה מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?סלט,צ'יפס,שניצל מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?סלט כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?לא בא לי לאכול וכשאתה מת מחום?כנ"ל במשפחתך- מי מכין את האוכל הכי טעים?אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?חביתה וסלט איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?יש כל מיני איזה עוגה הכי טעימה?שוקולד,גבינה מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?לביבה האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית עונה אהובה של השנה:סתיו&חורף ריח אהוב:אין אחד מסוים היית עושה צניחה חופשית?אולי אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה חשמלית&קלאסית על מה היית רוצה לנגן?לא יודעת מה אתה אומר על הנוער של היום?אין לי דעה,כי אני חלק ממנו P: איזה מגמה היית בביה"ס?אני עוד לא במגמה,וכבר גם שנה הבאה אני לא אהיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?לא בשר מעודף:לא יודעת גבינה מעודפת:קוטג' P: דג מועדף:איכס מאפה מועדף:יש כל מיני שתיה קרה מועדפת:קולה שתיה חמה מועדפת:קולה P: עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא OO" יש לך משקפי שמש?לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:אין קנית השנה יומן?אמא שלי קנתה לי -__-" אתה באמת כותב בו?כבר מספטמבר לא היית השנה באילת?לא ובכנרת?לא ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר?לא יש לך שיער ארוך?הלוואי הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?נעלי בית אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב?לא ולא וחתול?הלוואי ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון?במרכז אתה רוצה שיגמר השאלון?לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו?שחורה&לבנה צבע עיניים:חום-ירוק צבע שיער:חום-ג'ינג'י צבע עור:לבן? מאוד? P: דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.אדום 2.שחור 3.כחול כהה 4.לבן 5.אין עוד ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירוק זהב או כסף?שום דבר דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.אין 2.לי 3.כוח 4.לדירוגים 5.האלו

ב' ../images/Emo219.gif

עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?נראה לי שוורוד עם המון המון המון פאייטים ועוד צבעים בולטים מהו הצבע השולט בארון שלך?אדום,שחור וכחול כהה מהו הצבע שמאפיין אותך?אדום,אני חושבת באיזה צבע החדר שלך?כל החדר שלי בצבע לבן,וקיר אחד בצבע בורדו איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?אני אוהבת אותו כמו שהוא קיבלת שיעורים?המ מה שם השיר האחרון ששמעת?אאל"ט מייקס מי וונדר-מארון 5 מה הדבר האחרון שקנית השבוע?אייסקפה מארומה 3> החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?די מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?קיר ובצד חלון תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?אין לי כוח ללכת למטבח יש אחים?כן אם כן, כמה?2 ואיך קוראים להם?לאחי הגדול מעוז,לאחות הקטנה שובל יש איסיקיו?כן מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?לא כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא ממש ורוד-צבע פקאצי או יפה?לא יודעת,שום דבר מה עושה לך מצב רוח טוב?מוזיקה טובה,שאחותי בשקט,שהמחשב בסדר לשם שינוי,ושבכלל-הכל רגוע ושקט מה עושה לך מצב רוח רע?המון דברים מה עושה לך צמרמורת?סיפורים מזעזעים כאלו,חריטות "ג'רארד" על הידיים -___-",פגיעה באנשים בכוונה אוהב שוקולד?מאוד אוהב חטיפים?מאוד איזה הכי?כרגע דוריטוס מקצוע אהוב:לא"י מקצוע שנוא:מתמט',ג"ג הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:ישיבה על מנגל לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן,אבל אחרי חצי יום הפסקתי לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? -- באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7:00 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ו' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?אומנות/מחשבים ובשיעור האחרון?ג"ג מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?גבינה מביא בקבוק מים?אמא שלי מכריחה אותי,אז כן איזה תיק יש לך?מכוער,של אאוטדור הולך לבד לביצפר או עם מישו?לבד בהסעה או ברגל?ברגל איך קוראים למחנך/ת?דינה האם אי פעם אכלתם חול?לא נשכתם את החבר/ה שלכם?לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לאXD -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:9 למצבך החברתי בשכבה:4.5 למידת התעניינותך בלימודים:3 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:10 לחיים שלך:6.5 למראה החיצוני שלך:5.5 לחוכמה שלך:7 ליחסם של ההורים כלפיך:7.5 למידה בה אתה אוהב קולה:10 להישגיך בלימודים:6 לכתב שלך:10 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?שקטה בירה שחורה או לבנה?לא יודעת שיעור לשון או חינוך גופני?חנ"ג הורדות ידיים או משיכת חבל?הורדות ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים?תלוי בעונה P: דובים או נחשים?שום דבר להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות עליהם לחיות או למות?תלוי סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?לשמור בבטן יום שישי או שבת?שישי חגים-זה טוב או לא טוב?זה טוב רק אם יש חופש ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?שום דבר רכבת הרים או רכבת שדים?רכבת הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?כרגע יש לי רק בפלא' XD,אז בפלא' צבי הנינג'ה או פוקימון?שום דבר החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?הזבל בעצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?הקומדי-סטור,החמישייה הקאמרית לא יצא לי לראות ממש מה יותר מציק-יתושים או זבובים?כרגע-יתושים. כל הצוואר שלי מלא עקיצות טעם באוכל-מתוק או מלוח?שניהם מלון או צימר?שום דבר יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?עוגת גבינה מכונית-יפה או בטיחותית?בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?שתיהן אותו דבר
יהודה סעדו או הראל מויאל?אף אחד בעד/נגד: סמים "קלים":נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:בעד,אבל רק עד גבול מסוים קעקועים:בעד הסכם אוסלו:אני לא בדיוק זכרת על מה הוא
ההתנתקות:בעד,למרות שזה לא הזיז לי בדיוק שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:די נגד,אבל גם צריך קצת פרווה *-* המלחמה בעירק:זה היה כשהייתי בכיתה ב'. הדבר היחיד שאני זוכרת ממנו זה שלא נתנו לי להכנס לבי"ס ואמרו לי לחזור הביתה ולהביא מסיכת אב"ח [ככה כותבים?]. ואני הראשונה שניסו עליה את המסיכה. אז,אני לא יודעת להפציץ את הכור האטומי של איראן:כל עוד זה לא יכול לפגוע במדינה-בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?לא זוכרת דיברת בסלולרי?יום חמישי דיברת עם אמא?לפני כמה דק' דיברת עם אבא?לפני כמה דק' דיברת עם אח/אחות?לפני כמה דק' התקלחת?אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?אתמול חשבת שאתה שמנים?כל הזמן כמעט חשבת שאתה רזים?אתמול לכמה רגעים רבת עם מישהו?שבוע שעבר רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?אתמול חשבת שאתה נכשל במבחן?כל הזמן חשבת שאתה מצליח במבחן?לא זוכרת,בתחילת השנה בטח ישנת מחוץ לבית?ממזמן לא ישנתי מחוץ לבית לא ישנת לילה שלם?שלשום חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?לבן עם פסים שחורים חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?כשהייתי קטנה יש אלוהים?לא חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?4 ישנת טוב אתמול?לא ממש תישן טוב הלילה?הלוואי איפה היית רוצה לגור עכשיו?ת"א/חו"ל

just Kaya

New member
-עונה-

מה נשמע? סבבה פקאנים.
מה עשית היום? המ. לא משהו מיוחד. אתה לומד בימי שישי?כן;
מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? בובה?.. [על השולחן] איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בארון. זה לא כזה קרוב. :| איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? על המדף. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? קיר. לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לא. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מראת כיסף על השולחן. מה יש לך מתחת לכיסא? כלום? O_O מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? thanks for the memories-fob איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?אור אדום?.. אין לי כזה. ><" השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 3:00. [בבוקר] השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 10:00 [בבוקר] סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אבא. :| יש לכם מחשב בחדר? כן. החבר האחרון שהיה לו יומולדת: ליאור. D= 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.מאי. 2.טליה ק. 3. מי שכתב את השאלון. [: 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.דאגי. 2.קלי. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? אוכל. מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? דגנים? <: כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? אוכל. D: וכשאתה מת מחום? קרטיב. .__. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא.
מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? אורז, פסטה, רביולי, ניוקי, ביצה, חביתה, פיצה וכו'. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולד בלגי.
איזה עוגה הכי טעימה? של אמא. D= מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניות / /לביבות. ^^' האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כע, אני מחמצנת + צובעת קצוות. D:< מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. עונה אהובה של השנה:חורף. ריח אהוב:של הגשם הראשון. היית עושה צניחה חופשית?כע. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה. על מה היית רוצה לנגן?בס [בקרוב] מה אתה אומר על הנוער של היום? "אנחנו דור מזויין" חע. איזה מגמה היית בביה"ס?אומנות. איו זה דפוק. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? המ. לא. בשר מעודף: איו. גבינה מעודפת: צ'יז. דג מועדף:איו. מאפה מועדף:מאפה. שתיה קרה מועדפת:קולה. שתיה חמה מועדפת:קפה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?כע.
יש לך משקפי שמש? כן. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: מקפליי. קנית השנה יומן? כע; לא משתמשת בו. :| אתה באמת כותב בו? לא. ^^' היית השנה באילת? לא. ובכנרת? לא. ובחו"ל? כע. התגעגעת לבית ספר? לא. יש לך שיער ארוך?כע. הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רגליים של כסא. >_> אוהב לנסוע במוניות שירות? לא. יש לך כלב? לא. וחתול?כע. ואפרוחים?לא. אתה גר במרכז בדרום או בצפון? ארץ לעולמלא. D: אתה רוצה שיגמר השאלון?כע. >: חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. אוף. מה צבע החולצה שלכם עכשיו?לבן עם גמל. >_> צבע עיניים:חום ירוק. צבע שיער:שטני. צבע עור:לבן-בהירררר! דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.כחול 2.סגול 3.תכלת 4.אדום 5.שחור ירוק או לבן?ירוק צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירוק זהב או כסף?כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1צהוב 2ורוד [פונקציה] 3ירוק [טחב] 4חום [קיא כזה.] 5וצהוב מרקר.

just Kaya

New member
-עונה; חלק ב'-

עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ורוד פונקציה. מהו הצבע השולט בארון שלך?לא יודעת. כחול? מהו הצבע שמאפיין אותך? כחול. XD באיזה צבע החדר שלך?כתום & לבן. איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?כחול; סגול; תכלת. או שישאר כמו עכשיו. קיבלת שיעורים?לא. מה שם השיר האחרון ששמעת? טנקס פור דה ממוריס. מה הדבר האחרון שקנית השבוע? חומרים לחמצון. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?בין לבין. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?פוף. תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? שיש. יש אחים? לא. אם כן, כמה?- ואיך קוראים להם?- יש איסיקיו?כע מסנג'ר?כע אימייל?כע סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי. טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? באנגליה. כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? בערך. ורוד-צבע פקאצי או יפה?פאקצי. מה עושה לך מצב רוח טוב?דאגי. מה עושה לך מצב רוח רע?דאגי. O_O מה עושה לך צמרמורת?דאגי. >_> אוהב שוקולד?בערך. אוהב חטיפים?כע איזה הכי?הכל. מקצוע אהוב:אנגלית. מקצוע שנוא: כל השאר. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: היו יותר מידי; לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כע. לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? - [מה הקטע שזה בנפרד?] באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 5:20 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ח' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? חינוך. ובשיעור האחרון?מדע. מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? שוקולד. מביא בקבוק מים? כע איזה תיק יש לך?של ג'נספורט. הולך לבד לביצפר או עם מישו?לפעמים ולפעמים; בהסעה או ברגל?הסעה איך קוראים למחנך/ת?מיכל בירן. האם אי פעם אכלתם חול?שהייתי קטנה? XD נשכתם את החבר/ה שלכם?כע; צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כע שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?כעעעע צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?עוד לא. XD לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?כע האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למצבך החברתי בשכבה:10 למידת התעניינותך בלימודים:1 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:8 לחיים שלך:6 למראה החיצוני שלך:3 לחוכמה שלך:1 ליחסם של ההורים כלפיך:9 למידה בה אתה אוהב קולה:10000000 להישגיך בלימודים:8 לכתב שלך:9 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? אלקטרונית. >_> בירה שחורה או לבנה?שחורה. שיעור לשון או חינוך גופני?חינוך גופני. הורדות ידיים או משיכת חבל?הורדת ידים. אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים דובים או נחשים?דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לא ולא. לחיות או למות?לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לשמור יום שישי או שבת?שישי חגים-זה טוב או לא טוב?זה בסדר; כל עוד יש חופש ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?קפה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?צבי הנינג'ה החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? ההא?! :| החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? -.- מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתושים. טעם באוכל-מתוק או מלוח?מתוק מלון או צימר?מלון יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?קצפת מכונית-יפה או בטיחותית?גם וגם.
המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? לא ולא. יהודה סעדו או הראל מויאל?לא ולא. בעד/נגד: ב/נ סמים "קלים": נ. ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נ. קעקועים: ב. הסכם אוסלו: O_O ההתנתקות: ב. שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נ. המלחמה בעירק: נ. להפציץ את הכור האטומי של איראן: ב. D: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?אתמול דיברת בסלולרי?אתמול דיברת עם אמא?היום דיברת עם אבא?מזמן דיברת עם אח/אחות?אין התקלחת?היום בבוקר אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? שבועות חשבת שאתה שמנים?היום חשבת שאתה רזים?בגיל 6? רבת עם מישהו?כיתה ד' רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? מזמן חשבת שאתהנכשל במבחן?יום שני חשבת שאתם מצליח במבחן?באחרון שהיה בהיסטוריה ישנת מחוץ לבית? מזמן לא ישנת לילה שלם?פסח חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? זה לבן עם פסים. D: חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?מזמן יש אלוהים?לא יודעת, אני לא מאמינה. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כע עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא חיברתי אותו. ישנת טוב אתמול?המ. כע? תישן טוב הלילה?מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו?אנגליה גמרתי!11111

נוגעע

New member
עונה ;] חלק א' ../images/Emo20.gif

מה נשמע?
הכל טוב, איתך ? מה עשית היום?
בינתיים כלום אתה לומד בימי שישי?
לצערי.. מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?
אין אחד כזה. איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?
בחדרי הקט. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?
לא דעת.. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?
מיטה.. לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?
אין. איפה נמצאת המראה הכי קרובה?
מאחוריי. מה יש לך מתחת לכיסא?
שטיח מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?
להלחם במפלצות/שייגעצ. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?
ברמזור שברחוב השני. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:
4:00 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:
14:00 סמיילי מועדף:
:] מישו שלא ראיתם הרבה זמן:
שירלי וסבא :'( יש לכם מחשב בחדר?
יאפ החבר האחרון שהיה לו יומולדת:
ביאנקה.. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. *** 2.*** 3.**** (מצנזרת שמות. הן אולי קוראות פה.) 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. אמאבא 2. עוד הרבה... מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?
פופקורן ופיצה. מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?
דגנים עם חלב >< כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?
מרק גריסים של מאמא וכשאתה מת מחום?
גלידה... עדיף ווניל עוגיות :] במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?
אמא.. בעצם.. גם אבא.. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?
חביתה. טוסט. ספגטי. זהו ? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?
ווניל עוגיות :] איזה עוגה הכי טעימה?
גבינה פירורים. מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?
לביבה חמה ומתוקה :] האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?
לא ממש..=/ מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?
יחיד. אבל מעדיפה וחצי/קומותיים. עונה אהובה של השנה:
קיץ.....
ריח אהוב:
אין אחד מסויים.. היית עושה צניחה חופשית?
לא. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
לא ממש.. בעבר ניגנתי על חלילית
על מה היית רוצה לנגן?
גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום?
חוצפן, מרדן, והאגואיזם משתלט עליו. איזה מגמה היית בביה"ס?
אני עדיין. אומנות. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?
לא ממש.. אולי להרחיב יידע בגרפיקה ממוחשבת.. בשר מעודף:
בלעכס. אבל אם חייבים, שיפודי פרגיות. גבינה מעודפת:
פילדלפיה :] דג מועדף:
לא אוכלת דגים ! מאפה מועדף:
קוראסון חמאה/שוקולד שתיה קרה מועדפת:
דיאט קולה שתיה חמה מועדפת:
נהממ... שוקו חם :] זה היה ועדיין המשקה החם הכי טעים בעולם :] עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?
לא ממש.. יש לך משקפי שמש?
כעע.. מן משו כזה ששמים על המשקפיים הרגילים ..=/ הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:
אין. קנית השנה יומן?
כעע אתה באמת כותב בו?
משתדלת שכן.. היית השנה באילת?
כעע ובכנרת?
לא ובחו"ל?
לא.. התגעגעת לבית ספר?
אף פעם !! יש לך שיער ארוך?
בערך.. הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?
שטיח. אוהב לנסוע במוניות שירות?
לא יש לך כלב?
לא. וחתול?
לא :'( ואפרוחים?
לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון?
מרכז. אתה רוצה שיגמר השאלון?
לא אכפת לי.. חבל, כי הוא עוד ארוווווך..
אוקי דוק מה צבע החולצה שלכם עכשיו?
שחור צבע עיניים:
חום-ירוק צבע שיער:
שחור-חום צבע עור:
לבן-לבן מאוד. דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.אדום 2.שחור 3.לבן 4.כתום 5.צהוב ירוק או לבן?
לבן. צהוב או כחול?
צהוב אדום או לבן?
אדום :] שחור או לבן?
שחור.. כחול או תכלת?
תכלת ורוד או סגול?
ורוד. לא סובלת סגול. ירוק או ירקרק?
ירקרק זהב או כסף?
כסף.. דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. סגול 2. ירוק 3. חום 4. ורוד 5. כחול עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?
ירוק/סגול. מהו הצבע השולט בארון שלך?
שחור..ואדום מהו הצבע שמאפיין אותך?
אדום.. באיזה צבע החדר שלך?
לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?
כתום-צהוב כזה..או שמנת P: קיבלת שיעורים?
כעע מה שם השיר האחרון ששמעת?
GIVE ME ONE GOOD REASON של בלינק.. מה הדבר האחרון שקנית השבוע?
פופקורן בקולנוע XD החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?
מבולגן ביותר. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?
ארון ומיטה מבולגנת. תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?
חלון יש אחים?
כעע אם כן, כמה?
1. קטנה. ואיך קוראים להם?
נטע יש איסיקיו?
כעע מסנג'ר?
כעע אימייל?
כעע סרט מצוייר או אמיתי?
לא משנה טלנובלות או תוכניות ריאליטי?
לא ולא. איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?
מתה.. ? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?
לא ורוד-צבע פקאצי או יפה?
פאקצי. אבל קצת זה יפה. מה עושה לך מצב רוח טוב?
החברות/חברים שלי :] מה עושה לך מצב ר

נוגעע

New member
חלק ב' ../images/Emo20.gif

זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?
שקטה בירה שחורה או לבנה?
שחורה שיעור לשון או חינוך גופני?
חינוך גופני הורדות ידיים או משיכת חבל?
משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?
אני, אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים?
קרים דובים או נחשים?
דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם?
לענות לחיות או למות?
למות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?
לכתוב בבלוג אנונימי. יום שישי או שבת?
שבת חגים-זה טוב או לא טוב?
טוב ענבים או בננה?
ענבים קפה או תה?
תה.. רכבת הרים או רכבת שדים?
הרים D: מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?
רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?
פוקימון XD החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?
הזבל בעצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?
קומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים?
יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח?
מלוח מלון או צימר?
מלון יום שישי או יום ראשון?
ראשון עוגת גבינה או עוגת קצפת?
עוגת קצפת.. אבל תלוי איזו עוגת גבינה... מכונית-יפה או בטיחותית?
גם וגם. המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?
הסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל?
לא ולא !!!! בעד/נגד: סמים "קלים":
נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:
נגד קעקועים:
לא אכפת הסכם אוסלו:
לא אכפת ההתנתקות:
אין דיעה שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:
מאוד נגד המלחמה בעירק:
בין-לבין להפציץ את הכור האטומי של איראן:
בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?
אתמול דיברת בסלולרי?
אתמול דיברת עם אמא?
הבוקר דיברת עם אבא?
הבוקר דיברת עם אח/אחות?
הבוקר התקלחת?
אתמול בערב אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?
אתמול D: חשבת שאתה שמנים?
כל הזמן חשבת שאתה רזים?
פעם.. מזמן רבת עם מישהו?
לא מזמן.. רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?
הבוקר חשבת שאתהנכשל במבחן?
לא זוכרת חשבת שאתם מצליח במבחן?
במבחן הקקי בתנ"ך ישנת מחוץ לבית?
בטיול של הסיירות.. שבוע שעבר לא ישנת לילה שלם?
במסיבת פיג'מות של ענבליק D: חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?
עכשיו... לבן עם פסים שחורים חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?
כל הזמן.. אבל עדיין לא החלטתי יש אלוהים?
אולי חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?
אולי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?
3 ישנת טוב אתמול?
בערך תישן טוב הלילה?
אולי איפה היית רוצה לגור עכשיו?
קנדה זהו !!!! שאלון מאוד.. קצר..

גם לזה קוראים אהבה.

מה נשמע? לא משהו... מה עשית היום? קראתי ספר, אכלתי וישנתי. אתה לומד בימי שישי? כן. מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? נעלי בית. איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? על השטיח, כפכפים. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בארונית. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? חח מחברת. לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח ואין כלום. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? על השולחן מחשב כלומר לידי. מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה. מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? פחות אבל כואב של יהודה פוליקר. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בפלאפון, יש נורה כזאת שמראה כמה הוא טעון והוא לא אז היא אדומה. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: בטח ארבע באיזה טיול או משהו. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: חח אחת עשרה, אני בן אדם לא רגוע אז אני לא יכולה לישון הרבה... סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: היא. יש לכם מחשב בחדר? כן. החבר האחרון שהיה לו יומולדת: חח מירב? 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אוף אין לי כלום ואחרי שאני אשלח את השאלון יהיו לי איזה חמישים! 2.אז... 3. נדלג חמודים. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. היא. 2. וגם היא. חחח. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? סלט וספגטי. מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? חח אני אוכלת הכל גם בבוקר. כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? גלידה, עוגת שוקולד חמה. וכשאתה מת מחום? גלידה. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אבא. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? סלט, ספגטי, רוטב לספגטי, כרובית, ביצה מכל סוג... איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? טרמיסו, חיים מתוק שלי. יואו. איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד. מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניות... האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא, לא קרה בו כלום. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית. עונה אהובה של השנה: הכל. ריח אהוב: ריח של גשם, ודברים מתוקים, שוקולד... היית עושה צניחה חופשית? מתה לעשות! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה. על מה היית רוצה לנגן? מספיק לי בנתיים. מה אתה אומר על הנוער של היום? אני לא אוהבת להגיד דברים כללים כאלה כי כמו שיש המון אלימות יש גם בני נוער שמאמינים בדרכים אחרות... איזה מגמה היית בביה"ס? אני רק בח', כאילו, כמעט ט'! קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? חח אהבה. על החיים כזה... בשר מעודף: בשר זה רצח. גבינה מעודפת: בולגרית! דג מועדף: אני לא אוכלת דברים שהיו חיים פעם... מאפה מועדף: חח גבינה בולגרית וצהובה. שתיה קרה מועדפת: קולה כמובן. שתיה חמה מועדפת: שוקו של מסעדות. עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חח לא. יש לך משקפי שמש? לא. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: יומן מסע. קנית השנה יומן? לא. אתה באמת כותב בו? לא. היית השנה באילת? כן. ובכנרת? בחופש הגדול, אז זה לא בדיוק השנה, נכון? לא זה לא. ובחו"ל? לא. התגעגעת לבית ספר? לא. יש לך שיער ארוך? יחסית, אבל הוא מתארך !!! הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רצפה מכוערת. אוהב לנסוע במוניות שירות? חח לא. יש לך כלב? כלבה. וחתול? חתולה. ואפרוחים? לא. אתה גר במרכז בדרום או בצפון? בירושלים. אתה רוצה שיגמר השאלון? לא. חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. יופי.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? חח לבן עם דובי מחבק לב. צבע עיניים: כחול ירוק. צבע שיער: חום בהיר יחסית. צבע עור: בהיר. דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור. 2. תכלת עמוק כזה. 3. ירוק בהיר. 4. סגול כהה מעניין חח. 5. אפור. ירוק או לבן? ירוק. צהוב או כחול? כחול. אדום או לבן? לבן. שחור או לבן? שחור. כחול או תכלת? תכלת. ורוד או סגול? סגול. ירוק או ירקרק? ירקרק. זהב או כסף? כסף. דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. אדום. 2. ורוד. 3. כתום. 4. כחול כהה מכוער כזה חח. 5. ירוק זוהר? עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? אדום! מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור. מהו הצבע שמאפיין אותך? הכל. באיזה צבע החדר שלך? לבן אבל זה זמני!!!!!!!! איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? סגול כוכבים כזה משהו יפה. קיבלת שיעורים? חח לא. מה שם השיר האחרון ששמעת? פרופיל 97.. מה הדבר האחרון שקנית השבוע? ממ, אוכל? לא יודעת! החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? חח יחסית מסודר. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה, חלון. תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? חח חלון. יש אחים? כן. אם כן, כמה? אחת. ואיך קוראים להם? אור. יש איסיקיו? לא. מסנג'ר? כן. אימייל? כן. סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי. טלנובלות או תוכניות ריאליטי? טלנובלות. איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? די נמאס לי כבר לכתוב את זה כל פעם!!!!! כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? משהו שאני אוהב וארצה לעשות אותו כל החיים. ורוד-צבע פקאצי או יפה? חח צבע מכוער. מה עושה לך מצב רוח טוב? שאני חשובה לאנשים.. מה עושה לך מצב רוח רע? מלא דברים. מה עושה לך צמרמורת? זכרונות, ספרים. אוהב שוקולד? מאד. אוהב חטיפים? די. איזה הכי? ממ טבעות בצל כאלה. אמשיך אח"כ.

עונההההה../images/Emo3.gif

מה נשמע? הכול אחלההה מה עשית היום? בנתיים כלום .. הרגע קמתי .. אתה לומד בימי שישי? לע מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? בובה איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? על אח של סבתא שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? על המדף של הסיפריה שלי קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? סיפריה לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח איפה נמצאת המראה הכי קרובה? אמממ בכניסה לבית מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה XB מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? אותי מקלידה .. תודה לאל סוף סוף שקט .. אפילו ציפורים אני שומעת איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? במחשב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 5 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: בין 4 ל 5 סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אמממ חברות יש לכם מחשב בחדר? לא .. בסלון החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אמממממ שני 3 אנשים שמעצבנים אתכם: אפחד לא מעצבן אותי
1. >< 2. =O 3. ^^ 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. חבר שלי 2. ידיד שלי מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? פסטהההה
מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? אממ סלט עם ביצה וקוטג'
כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? לאכול? אם כבר לשתות .. מרק עוף .. או תה .. וכשאתה מת מחום? אבטיח .. ארטיק .. כל הדברים הקרים האלו
במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אממממ אמא וסבא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? פסטה, אורז, ביצה
, שעועית לבנה, סלט
, אממ פעם ידעתי לזניה, קניידלך, ולא זוכרת .. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? בננה איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד
מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניות
אבל זה נורא משמין האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אתמול ושלשום כן
אבל היום לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד וחצי עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: גשם היית עושה צניחה חופשית? אממממ מפחדת אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פעם ניגנתי על אורגן .. עכשיו לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרההה מה אתה אומר על הנוער של היום? קצת התקלקל אבל יש כאלו שהם בסדר
איזה מגמה היית בביה"ס? חשבונאות<אני עדיין במגמה הזאת לצערי> קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה בשר מעודף: שיפודים והמבורגר גבינה מעודפת: קוטג' דג מועדף: אמממ הנסיכה <זה שניצל דג> מאפה מועדף: בורקס שתיה קרה מועדפת: מים/לימונדה שתיה חמה מועדפת: נס קפה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא XB יש לך משקפי שמש? כע הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אמממ איזה משו עם שירים מקפיצים שאמא שלי קיבלה מתנה מאורנג' קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? כן .. אני חייבת .. זה לא יומן של בצפר זה יומן שיעזור לי לזכור דברים .. כמו פגישות שיש לי או חופשת או בגרויות וכ'ו
אם לא אני שוכחת .. יש לי זיכרון של דג
היית השנה באילת? אממ לע אבל בחופש<עוד מעט> הגדול נלך
ובכנרת? לא ובחו"ל? אף פעם לצערי
התגעגעת לבית ספר? ממש לע
יש לך שיער ארוך? כע מאוד
הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? פח אוהב לנסוע במוניות שירות? לא בגלל הריח .. אני לא סובלת ריח של מוניות .. יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? דרום - מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? לע ממש חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. חח יופי מה צבע החולצה שלכם עכשיו? וורוד צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע עור: חום לבן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2. וורוד 3. כחול 4. אממ לע דעת .. 5. >< ירוק או לבן? בבגדים ירוק אבל בכללי לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? וורוד ירוק או ירקרק? גם וגם זהב או כסף? אפחד .. דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. צהוב 2. כתום 3. לא דעת 4. >< 5. ^ ^ " עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? פעם אמרתי לעצמי שירוק .. אבל בסוף אמרו לי שזה יפה עלי .. אז התחלתי ללבוש .. אבל צהוב אני לא ממש לובשת .. יש לי חולצה אחת שאני בקושי משתמשת בה .. מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? וורוד באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אממ פעם היה לי בצבע סגול
יפה כזה .. אבל אין לי בעיה עם לבן .. קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת? אממממממ GO GO של האנה פקרינן
מה הדבר האחרון שקנית השבוע? פלאפוןןןןןן חדששששששש
החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן <הוא אף פעם לא מסודר
> תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מחשב של אחי תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? אין לי כוח יש אחים? כן אם כן, כמה? אח אחד ואיך קוראים להם? סער יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? גם וגם איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? משפחה .. ילדים .. לסיים כבר עם הבצפר הזה .. עבודה .. ולא יודעת חח יש זמן כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? ממש לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפהההההה לא כל מי שלובשת וורוד היא פאקצהה
מה עושה לך מצב רוח טוב? שירים ושמצחיקים אותי .. ושיחה כיפית עם חבר שלי
מה עושה לך מצב רוח רע? אם אני רבה עם מישו טפו טפו טפו .. או שאם יש משו שחיכתי לו ובסוף אין אותו .. מה עושה לך צמרמורת? יש שירים שעושים לי צמרמורת .. ורוח בעורף עושה לי צמרמורת
ולא יודעת .. כשקר לי .. אוהב שוקולד? מאודדדדדדדדד אוהב חטיפים? אממ בערך איזה הכי? במבה מקצוע אהוב: לשבת בבית ולא לעשות כלום יש מקצוע כזה?
אבל אם מתכוונים לבצפר אז אמממ אנגלית מקצוע שנוא: אמממממ הכול הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: אממ לא זוכרת .. לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן .. אני בדיאטה תמידית
לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? >< באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י"א איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אין לי כוח לבדוק ובשיעור האחרון? ^^^ מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? אני לא לוקחת סנדוויץ' מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? פומה וורוד כחול הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בהסעה או ברגל? ברגל איך קוראים למחנך/ת? נילי האם אי פעם אכלתם חול? כע XB נשכתם את החבר/ה שלכם? *שומרת על זכות השתיקה* צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? אממ כן הרבה פעמים חח שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כע צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא XBB לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? כע כי היה יום כיף כזה שחייב לבוא עם פיג'מות .. אע וגם היה יום שלא היה לי כוח ללבוש דברים אחרים אז שמתי על הפיג'מה חולצת בצפר והלכתי
<הפיג'מה שלי זה סתם חולצה עם מכנס בלי ציורים כמו לקטנים XB> האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא XBB

חלק ב'../images/Emo3.gif

-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8 למצבך החברתי בשכבה: 6 <אני נמצאת לרוב בשכבה י"ב> למידת התעניינותך בלימודים: 4-3 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 4 לחיים שלך: 9-8 למראה החיצוני שלך: 6-5 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: 8 למידה בה אתה אוהב קולה: 9-8 להישגיך בלימודים: 8-7 לכתב שלך: 8 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? לא ולא בירה שחורה או לבנה? לא ולאא שיעור לשון או חינוך גופני? חינוך גופני הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים
<אני טובה בזה> אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? לפעמים ככה ולפעמים ככה שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? לע ולעע להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? גם וגם יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? מאודד כי יש חופש ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים <כי שדים זה לא מפחיד בכלל> מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? *כפרעל הפלאפון החדש שלי
* אממ רגילה .. כאילו דיגיטלית .. צבי הנינג'ה או פוקימון? פוקימון החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? גם וגם .. לא לי תודה לאל טפו טפו טפו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? לע ולע <אני לא זוכרת בדיוק מי זה מי> מה יותר מציק-יתושים או זבובים? מי שעושה בזז אני עוד לא סגורה מי זה XB טעם באוכל-מתוק או מלוח? גם וגם <לא ביחד כמובן> מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? גם וגם המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה דפנטלייי יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: נגד הסכם אוסלו: לא זוכרת מה היה בו XB ההתנתקות: נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגדדדד המלחמה בעירק: בעד יאללה להפציץ אותם .. סתם אני פשוט רוצה שיהיה שקט .. בלי מלחמות .. להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעדדד לפני שהם יפציצו אותנו מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אממממ שלשום נראה לי דיברת בסלולרי? אתמול דיברת עם אמא? לפני כמה דקות דיברת עם אבא? >< דיברת עם אח/אחות? אתמול התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול חשבת שאתה שמנים? אם כבר שמנה XB ואני תמיד חושבת על זה חשבת שאתה רזים? אממ אף פעם .. רבת עם מישהו? אתמול עם אמא שלי אבל ישר השלמנו .. זה לא היה ממש ריב .. רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמולל שכתבתי משו עד 4 בלילה
חשבת שאתהנכשל במבחן? תמיד חשבת שאתם מצליח במבחן? כמה פעמים שממש ידעתי הכול ישנת מחוץ לבית? בל"ג בעומר לא ישנת לילה שלם? אממ לא זוכרת .. חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? אין לי שמץ XB חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? לא יש אלוהים? כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא יודעת עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 ישנת טוב אתמול? בערך תישן טוב הלילה? מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? בבית שלי <שונאת לעבור דירה ושונאת ששואלים אותי את זה>

עונה:)

מה נשמע? בסדר מה עשית היום? ישנתי אתה לומד בימי שישי? כן \= מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? דובי כזה איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? איפה שכל הנעליים מחת לטלוויזיה כזה איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? על השולחן מצד שמאל (טאקי וחתחתול D; ) קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? שידה לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח P; איפה נמצאת המראה הכי קרובה? על השידה מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? היא יודעת- נינט טייב איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? פלאפון השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: לא זוכרררת ... השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: כנ"ל סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: חברה טובה שלי מהגן (8 יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: רעות 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אליה 2. חן 3. משי 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. איתיו'ש 3> 2. אח שלי מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? וואי מלא ...... באלי ג'חנון
מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? שוקו :] כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? לשתות שוקו וכשאתה מת מחום?מים D; במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה, עוף, פסטה, פתיתים . . . כל מיני איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? כל מיני מיוחדים כאלה איזה עוגה הכי טעימה? טארט אגסים מדה לה פה מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? יומולדת 14 שלי (השנה) כי אחותי סיפרה לי שהיא בהריון חודש 4 :)))) מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: ריח אהוב: של אחותי, ובושם כלשהו של בנדוד שלי . וגם וניל כזה היית עושה צניחה חופשית? לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? שהוא בסדר.... איזה מגמה היית בביה"ס? מחול, תקשורת קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כל מיני בשר מעודף: אין גבינה מעודפת: דג מועדף: ברוטב חמאה או משו כזה מאפה מועדף: לחם, בריוש וכאלה שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: נינט טייב קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? כן היית השנה באילת? כן ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? כן יש לך שיער ארוך? דיי הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רצפה ? נעליים? אוהב לנסוע במוניות שירות? לא , אבל אין ברירה \= יש לך כלב? לא וחתול? לאחותי ואפרוחים? חח לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? בערך חבל, כי הוא עוד ארוווווך..
מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבן צבע עיניים: ירוק זית צבע שיער: שחור צבע עור: לבן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.ירוק בהיר 2.צהוב בננה 3.לבן 4.סגול 5.שחור ירוק או לבן? גם וגם צהוב או כחול? צהוב בננה אדום או לבן? לבן שחור או לבן? גם וגם כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק זהב או כסף? גם וגם דרג את הצבעים השנואים עלייך: אין עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? בטן מהו הצבע השולט בארון שלך? אין מהו הצבע שמאפיין אותך? אדום באיזה צבע החדר שלך? סגול לילך \= איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ירקרק קיבלת שיעורים? כן מה שם השיר האחרון ששמעת? ידעתי שתחזור- נינט טייב מה הדבר האחרון שקנית השבוע? צמיד צהוב בננה מדיווה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? אוכל
יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? *צנזורה* יש איסיקיו?כן מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? תוכניות ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? לומדת באוניברסיטה כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? ממש לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב?להיות עם אנשים שאני אוהבת מה עושה לך מצב רוח רע?לריב עם אנשים שאני אוהבת מה עושה לך צמרמורת? שעושים כזה עם גיר על לוח, שקר מאווווד, כשנוגעים לי בצוואר ובגב אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? לא הכי איזה הכי?חחח ממ , צ'יטוס גבינה? כיפלי בצל ? מקצוע אהוב: מתמטיקה, אנגלית מקצוע שנוא: היסטוריה :-! הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 6 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ח' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?צרפתית ובשיעור האחרון?אנגלית מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקחת \= מביא בקבוק מים? כן איזה תיק יש לך? כלשהו . . . הולך לבד לביצפר או עם מישו? כן בהסעה או ברגל?באוטובוס איך קוראים למחנך/ת? *צנזורה* האם אי פעם אכלתם חול? לא
נשכתם את החבר/ה שלכם? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? מללללא פעמים שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא, משו דומה לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא

חלק ב' :)

-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 6 למצבך החברתי בשכבה: 7 למידת התעניינותך בלימודים: 9 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 7 לחיים שלך: 6 למראה החיצוני שלך:8 לחוכמה שלך:7 ליחסם של ההורים כלפיך:10 למידה בה אתה אוהב קולה: 1 להישגיך בלימודים:9 לכתב שלך:7 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה [: בירה שחורה או לבנה? לא זה ולא זה שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים, אבל לא מדי דובים או נחשים?דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות ! לחיות או למות?לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? שומרת בבטן, אבל עדיף לספר יום שישי או שבת? שניהם חגים-זה טוב או לא טוב? ברור שכן ענבים או בננה? ענבייייים קפה או תה?תה רכבת הרים או רכבת שדים? רכבת שדים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגחלה צבי הנינג'ה או פוקימון? לא ולא החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? המיץ של הזבל ? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? לא יודעת מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתווווושים !!!! טעם באוכל-מתוק או מלוח? ביחד מלון או צימר? שניהם יום שישי או יום ראשון? יום שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? תנ"ך ברוווור !!!!!!! יהודה סעדו או הראל מויאל? אף אחד בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: נגד הסכם אוסלו: מה זה ?
ההתנתקות: - שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד המלחמה בעירק:- להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אתמול בצהריים נראלי דיברת בסלולרי? אתמול דיברת עם אמא? לפני חצי שעה- שעה דיברת עם אבא? גם דיברת עם אח/אחות? אתמול התקלחת? הולכת עכשיו אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? יום שלישי- טורטליני בשני צבעים במילוי דלורית וברוטב חמאה ומרווה [אורנה ואלה] חשבת שאתה שמנים? לפני חצי שעה חשבת שאתה רזים? לפני כמה ימים רבת עם מישהו? יום שלישי עד שישי רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול ב12 וחצי
חשבת שאתהנכשל במבחן? אתמול חשבת שאתם מצליח במבחן? אתמול
ישנת מחוץ לבית? מזמממן לא ישנת לילה שלם? בחופש הגדול חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? עכשיו כששאלת [ברור שלבן עם פסים שחורים !!! ] חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? לפני כמה דקות יש אלוהים? ברוווווווווווווור ! חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? נקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו?תל אביב ...

למעלה