שאלון מהארכיון.

grace kelly!

מה נשמע? אחלה מה עשית היום? חזרתי הביתה אתה לומד בימי שישי? כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? תיק איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? לידי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בשידה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? מאיפה לי לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לאיודעת איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מולי מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? grace kelly איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? מאיפה לי השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4 בבוקר נראהלי השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 6 בערב סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: הגר! יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: ליודעת.. אמ, אבא? 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אורטל 2. מיטל 3. אבא 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. מג 2. הגר מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? ג'אנק פוד מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרק וכשאתה מת מחום? ארטיק במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? כלום איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל עוגיות איזה עוגה הכי טעימה? אני לא אוהבת עוגות. אבל אם כבר אז שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניות האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: בושם היית עושה צניחה חופשית? כן אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? לאיודעת מה אתה אומר על הנוער של היום? אחלה איזה מגמה היית בביה"ס? מדעי החברה וספרות קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חחחחחח לא יש לך משקפי שמש? לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אביתר בנאי - עומד על נייר קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? כן היית השנה באילת? כן ובכנרת? כן ובחו"ל? עוד לא התגעגעת לבית ספר? כן יש לך שיער ארוך? לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רצפה אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? כן ולא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? חח לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? ורוד צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: שזוף כזה עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? זהב מהו הצבע השולט בארון שלך? לבן שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? לאיודעת באיזה צבע החדר שלך? כתום איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? חום כזה קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת? lifehouse - fairy tales מה הדבר האחרון שקנית השבוע? ופלים נראהלי החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים? 3 אם כן, כמה? ואיך קוראים להם? הוד, שרון ואלי יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? מבוססת כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? עיצוב ורוד-צבע פקאצי או יפה? באמצע מה עושה לך מצב רוח טוב? מוסיקה מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים מה עושה לך צמרמורת? מגע אוהב שוקולד? קצת אוהב חטיפים? קצת איזה הכי? פרינגלס באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י"א איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ספרות מורחב ובשיעור האחרון? לשון מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקחת מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? ג'נספורט ירוק בהיר הולך לבד לביצפר או עם מישו? נוסעת עם אבא בהסעה או ברגל? הסעה איך קוראים למחנך/ת? ליאת האם אי פעם אכלתם חול? כן נשכתם את החבר/ה שלכם? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? חח כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? כן צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? חח בערך לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? כן האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8 למצבך החברתי בשכבה: 9 למידת התעניינותך בלימודים: 4 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 6 לחיים שלך: 7 למראה החיצוני שלך: 6 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: 7 למידה בה אתה אוהב קולה: 7 להישגיך בלימודים: 4 לכתב שלך: 7 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? לבנה שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדות אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני והיא וזהו שתייה-מיים קרים או פושרים? פושרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? בננה קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? המיץ מלון או צימר? צימר יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? ברור שתנך
יהודה סעדו או הראל מויאל? סעדו בעד/נגד: סמים "קלים": בעד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: תלוי הסכם אוסלו: בעד ההתנתקות: למי אכפת מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אתמול בלילה דיברת בסלולרי? היום בבוקר דיברת עם אמא? היום דיברת עם אבא? היום דיברת עם אח/אחות? שלשום התקלחת? היום אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לא זוכרת חשבת שאתה שמנים? הרבה אוקי חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו? מזמן רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? לאיודעת חשבת שאתהנכשל במבחן? הרבה חשבת שאתם מצליח במבחן? מע ט ישנת מחוץ לבית? היום לא ישנת לילה שלם? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? יש אלוהים? לא חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? כן איפה היית רוצה לגור עכשיו? חולון

למעלה