שאלון מהארכיון.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחלק ב'

-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:478925792 למצבך החברתי בשכבה:9 למידת התעניינותך בלימודים:2 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:8 לחיים שלך:5 למראה החיצוני שלך:1 לחוכמה שלך:8 ליחסם של ההורים כלפיך:8 למידה בה אתה אוהב קולה:348309573 להישגיך בלימודים:7 לכתב שלך:9, אני אוהבת אותו זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?שקטה בירה שחורה או לבנה?שומדבר. איכסה בירה שיעור לשון או חינוך גופני?חנ"ג הורדות ידיים או משיכת חבל?הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים?מים קרים דובים או נחשים?דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות עליהם לחיות או למות?לחיות ברור סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?לפעמים לשמור בבטן ולפעמים לספר יום שישי או שבת?שבת חגים-זה טוב או לא טוב?טוב ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?קפה רכבת הרים או רכבת שדים?רכבת הרים 3> מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?פוקימון X: החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?המיץ של הזבל החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?הקומדי סטור ברור מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח?מתוק מלון או צימר?מלון יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?גבינה מכונית-יפה או בטיחותית?בטיחותית ויפה P: המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?המורה לתנ"ך לגמרי. איכס המורה להיסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל?יהודה
בעד/נגד: סמים "קלים":נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:נגד קעקועים:בעד, אבל לא בהגזמה הסכם אוסלו:לאיודעת מהזה ההתנתקות:בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נגד המלחמה בעירק:נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן:בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?לפני רבע שעה דיברת בסלולרי?לפני רבע שעה דיברת עם אמא?לפני דקה דיברת עם אבא?לפני 40 דקות בערך. הוא לא בבית ;[ דיברת עם אח/אחות?לפני 10 דקות התקלחת?לפני שעה אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?הרגע D: חשבת שאתה שמנים?כל יום בערך X__X חשבת שאתה רזים?אפעם רבת עם מישהו?אני בריב עכשיו עם מישהי ;[ רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?אתמול חשבת שאתהנכשל במבחן?היום חשבת שאתם מצליח במבחן?לפני שבוע ישנת מחוץ לבית?לפני שבוע לא ישנת לילה שלם?בחופשבועות חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?מזמן חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?אתמול יש אלוהים?אולי. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו?בהרצליה 3=

ב'

-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למצבך החברתי בשכבה: שלי? 4 למידת התעניינותך בלימודים: 2 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 1 לחיים שלך: 4 למראה החיצוני שלך: 1-2 לחוכמה שלך: 6 ליחסם של ההורים כלפיך: 8-9-10 למידה בה אתה אוהב קולה: 9-10 להישגיך בלימודים: 3 לכתב שלך: 4 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? לא יודעת :< בירה שחורה או לבנה? שחו שיעור לשון או חינוך גופני? לשון כמובן הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת >< זה עם כמה.. אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אניאתההוא שתייה-מיים קרים או פושרים? בטמפרטורת החדר כזה, או טיפה פחות דובים או נחשים? דובים. להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לא ניסיתי את שניהם.. סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? תלוי מה. יום שישי או שבת? שבת אני חושבת חגים-זה טוב או לא טוב? מאוד טוב ענבים או בננה? בננה קפה או תה? תה! רכבת הרים או רכבת שדים? שדים :))))) מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה כמובן [רגילה זה 35"!!!!! לא דיגיטלית.] צבי הנינג'ה או פוקימון? זה קשה:| נראה לי צבי החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? לא יודעת... החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? אני צעירה מדי.. מכירה בקושי את הקומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים לא עוקצים אותי, אז זבובי טעם באוכל-מתוק או מלוח? חחחחחחחחחחחחמלוחחחחחחחחחחח מלון או צימר? לא יודעת :> יום שישי או יום ראשון? שישי דה:| עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבניה :> מכונית-יפה או בטיחותית? גם וגם. המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? אדיר♥ XD היסטוריה כמובן יהודה סעדו או הראל מויאל?------ בעד/נגד: סמים "קלים":
ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:
- לדעתי זה לא יפה, אבל כל אחד צריך ללבוש מה שהוא אוהב. קעקועים:
הסכם אוסלו:
ההתנתקות:
שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:
המלחמה בעירק:
נגד מלחמות להפציץ את הכור האטומי של איראן:
מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? לפני שעה- שעתיים עם המדריכה דיברת בסלולרי? ^ דיברת עם אמא? לפני כמה דקות דיברת עם אבא? בשתיים בערך שלחתי לו SMS.. אבל זה לא נחשב ממש אז יום רביעי דיברת עם אח/אחות? רביעי התקלחת? גם בשתיים בערך אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? מממממממממש טעים? יום חמישי שעבר חשבת שאתה שמנים? נראה לי אף פעם חשבת שאתה רזים? כמעט כל יום:\ רבת עם מישהו? לא זוכרת.. רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? לא הבנתי:S חשבת שאתהנכשל במבחן? בטח במבחן האחרון.. חשבת שאתם מצליח במבחן? במבחן האחרון בביולוגיה?>< ישנת מחוץ לבית? יום ראשון אצל אבא לא ישנת לילה שלם? בחופש הגדול האחרון חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לא מזמן אני חושבת. וזה לבן, ד"א. יש לה יותר לבן. כמו שגילי היא שחורה לבנה ולא לבנה שחורה. חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? קודם הייתה פה שאלה יש אלוהים? אין! ~קולות ברקים~ סתם, יש. אין אלוהים. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אין חיה כזו :> עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 וחצי ישנת טוב אתמול? לא ממש תישן טוב הלילה? כן. איפה היית רוצה לגור עכשיו? אותו אזור, דירה אחרת. זה הכל? :>

שאלון מהארכיון.

אין לי מושג אם הוא היה....סתם מצאתי שאלון ארוך בארכיון. אז הינה...
מה נשמע? מה עשית היום? אתה לומד בימי שישי? מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מה יש לך מתחת לכיסא? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: סמיילי מועדף: מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יש לכם מחשב בחדר? החבר האחרון שהיה לו יומולדת: 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. 2. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? וכשאתה מת מחום? במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? איזה עוגה הכי טעימה? מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: ריח אהוב: היית עושה צניחה חופשית? אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? מה אתה אומר על הנוער של היום? איזה מגמה היית בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בשר מעודף: גבינה מעודפת: דג מועדף: מאפה מועדף: שתיה קרה מועדפת: שתיה חמה מועדפת: עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? יש לך משקפי שמש? הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: קנית השנה יומן? אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? ובכנרת? ובחו"ל? התגעגעת לבית ספר? יש לך שיער ארוך? הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? וחתול? ואפרוחים? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אתה רוצה שיגמר השאלון? חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? צהוב או כחול? אדום או לבן? שחור או לבן? כחול או תכלת? ורוד או סגול? ירוק או ירקרק? זהב או כסף? דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהו הצבע השולט בארון שלך? מהו הצבע שמאפיין אותך? באיזה צבע החדר שלך? איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? קיבלת שיעורים? מה שם השיר האחרון ששמעת? מה הדבר האחרון שקנית השבוע? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים? אם כן, כמה? ואיך קוראים להם? יש איסיקיו? מסנג'ר? אימייל? סרט מצוייר או אמיתי? טלנובלות או תוכניות ריאליטי? איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? ורוד-צבע פקאצי או יפה? מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? אוהב חטיפים? איזה הכי? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מביא בקבוק מים? איזה תיק יש לך? הולך לבד לביצפר או עם מישו? בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? צעקתם לאנשים מהחלון? צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: למצבך החברתי בשכבה: למידת התעניינותך בלימודים: למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: לחיים שלך: למראה החיצוני שלך: לחוכמה שלך: ליחסם של ההורים כלפיך: למידה בה אתה אוהב קולה: להישגיך בלימודים: לכתב שלך: זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? בירה שחורה או לבנה? שיעור לשון או חינוך גופני? הורדות ידיים או משיכת חבל? אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? שתייה-מיים קרים או פושרים? דובים או נחשים? להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לחיות או למות? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? יום שישי או שבת? חגים-זה טוב או לא טוב? ענבים או בננה? קפה או תה? רכבת הרים או רכבת שדים? מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? צבי הנינג'ה או פוקימון? החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים? טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלון או צימר? יום שישי או יום ראשון? עוגת גבינה או עוגת קצפת? מכונית-יפה או בטיחותית? המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים": ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: קעקועים: הסכם אוסלו: ההתנתקות: שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: המלחמה בעירק: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? דיברת בסלולרי? דיברת עם אמא? דיברת עם אבא? דיברת עם אח/אחות? התקלחת? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חשבת שאתה שמנים? חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חשבת שאתהנכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית? לא ישנת לילה שלם? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? איפה היית רוצה לגור עכשיו?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה [: חלק א'

מה נשמע?סבבה מה עשית היום?הלכתי לבצפר, חזרתי, הלכתי לאימון אתה לומד בימי שישי?יאס מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?כרית איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?במגירה איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?מאחוריי קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?ארון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?לא XDD איפה נמצאת המראה הכי קרובה?מחוץ לחדר מה יש לך מתחת לכיסאשטיח[?!]XD מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?Memory Lane-McFLY איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?לאיודעת השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:5:00 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:18:30 XD סמיילי מועדף:D: מישו שלא ראיתם הרבה זמן:שריל יש לכם מחשב בחדר?כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת:למאיה ע. יש מחר D: 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.אור 2.שירה 3.עמית 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.שריל 2.דוד שלי מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?מקדונלדס, בולונז מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?קורנפלקס D: כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?מרק כזה טעים של אבא וכשאתה מת מחום?ארטיקקקקק במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אמאבא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?חביתה XD וטוסט. זהו איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?וניל
איזה עוגה הכי טעימה? גבינה מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?סופגניה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית עונה אהובה של השנה:חורף ריח אהוב:של מזגן XDD היית עושה צניחה חופשית?כן אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כן, גיטרה ותופים D::::: על מה היית רוצה לנגן?על בס. אז אני יהיה מקפליי מהלך XD מה אתה אומר על הנוער של היום?הוא לא הנוער של הלילה
איזה מגמה היית בביה"ס?אני במגמת ספורט קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?פסיגולוגיה נחשב? בשר מעודף:סטייק, קבב גבינה מעודפת:קוטג' D: דג מועדף:איכסה מאפה מועדף:עוגה שתיה קרה מועדפת:נסטי אפרסק, צלול אננס שתיה חמה מועדפת:שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא יש לך משקפי שמש?כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:Just My Luck-McFLY קנית השנה יומן?כן אתה באמת כותב בו?כן היית השנה באילת?לא ובכנרת?לא ובחו"ל?לא ;; התגעגעת לבית ספר?לא יש לך שיער ארוך?הממ די הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?הרגליים שלי אוהב לנסוע במוניות שירות?לא יש לך כלב?לא לצערי הרב ;[ וחתול?כנ"ל ואפרוחים?כנ"ל אתה גר במרכז בדרום או בצפון?במרכז אתה רוצה שיגמר השאלון?לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. יופי D: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?לבן צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע עור:מוקה דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור 2.תכלת 3.ירוק 4.אדום 5.חום ירוק או לבן?ירוק צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן?שחור D: כחול או תכלת?תכלת
ורוד או סגול?ורוד ירוק או ירקרק?ירוק זהב או כסף?כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.זהב 2.צהוב מרקר 3.אין 4.אין 5.אין עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?צהוב מרקר מהו הצבע השולט בארון שלך?שחור, תכלת, ירוק זית מהו הצבע שמאפיין אותך?לבן אני חושבת באיזה צבע החדר שלך?כחול איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?כחול D: קיבלת שיעורים?היום?לא מה שם השיר האחרון ששמעת?אני שומעת עכשיו Nothing-McFLY מה הדבר האחרון שקנית השבוע?כרטיס לרכבת החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?את השידה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?מקרר יש אחים?כן אם כן, כמה?1 ואיך קוראים להם?שירלי יש איסיקיו?כן מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?גם וגם טלנובלות או תוכניות ריאליטי?ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?לאיודעת. כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?כן ורוד-צבע פקאצי או יפה?פקאצי אבל יפה P:. מה עושה לך מצב רוח טוב?מוזיקה מה עושה לך מצב רוח רע?שלא הולך לי בשומדבר מה עושה לך צמרמורת?שירים מרגשים, סיפורים מרגשים אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?כן איזה הכי?צ'יטוס D: וטעמי מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:של"ח הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:לאזוכרת לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? -- באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7:45 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ח' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?אימון בוקר ובשיעור האחרון?מתמטיקה מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?מה שבאלי מביא בקבוק מים?כן, כשאמא מזכירה לי איזה תיק יש לך?בימים קצרים אני לוקחת תיק צד אדום ובימים רגילים אני לוקחת תיק של קוויקסילבר רגיל בצבע ירוק זית הולך לבד לביצפר או עם מישו?לבד בהסעה או ברגל?עם אמא איך קוראים למחנך/ת?אלונה האם אי פעם אכלתם חול?כן XD שהייתי קטנה נשכתם את החבר/ה שלכם?לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?כן XD ששטוס
לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?כן האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא

hilonet14

New member
ואוו המון זמן לא היה לי זמן לענות על שאלונים

בטח שמתם לב לזה הא?? טוב אני מתחילה לחזור שוב XD מה נשמע? אחלות מה עשית היום? כלום אתה לומד בימי שישי? כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? בובה איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? ליד הדלת איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אצל חברה שלי קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? אין לי כוח XDDD לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? XDD כנ"ל איפה נמצאת המראה הכי קרובה?מחוץ לחדר מה יש לך מתחת לכיסא?ריצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? יש לשכנים שלנו יום הולדת, זה מחרפן איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?אין אור אדום השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:לא זוכרת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:נראה לי 16:00 סמיילי מועדף: 8D מישו שלא ראיתם הרבה זמן: סבא וסבתא יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: לנגה 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אור XD 2. בר XD 3.האיש שלא מפסיק לדבר בחוץ גרררררררררר 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. אף 2. אחד מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? אוכל של אמא מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?מרק וכשאתה מת מחום? גלידה במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? כלום איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?וניל עם עוגיות איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגנייה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית עונה אהובה של השנה: קיץ ריח אהוב: פרחים היית עושה צניחה חופשית? כן אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? הידרדר איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין לומדת, שנה הבאה אני במדעי החברה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? סקסולוגיה בשר מעודף: המבורגר, ובשר על האש גבינה מעודפת: מלוחה דג מועדף: טונה מאפה מועדף: קוראסון שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? פעם הייתי חח יש לך משקפי שמש? לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין לי קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? כן, זה יומן שבועי פשוטא, לא של בית ספר היית השנה באילת? כן ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? לא ארוך ולא קצר הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?בקבוק מים אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? מה הכשר לשאלות? לא ולא וחתול? כן ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? במרכז בערך אתה רוצה שיגמר השאלון? כן חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבן צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: חום.... שזוף עכשיו יששששששש דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. אני 2. אוהבת 3. את 4.כל 5. הצבעים ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק זהב או כסף? כסף

hilonet14

New member
חלק ב'

דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. -- 2 -- 3-- 4-- 5-- עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? זהב מהו הצבע השולט בארון שלך? אין מהו הצבע שמאפיין אותך? צבעוני XD באיזה צבע החדר שלך? שבוע הבא אני קונה צבע כתום עם שמנת :) איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ^ קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת? עכשיו אני שומעת שירים של יום הולדת מה הדבר האחרון שקנית השבוע? סלט החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן, כמו תמיד תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? ספרים תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? נווו אין כוח לרדת קומה יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 אחיות ואיך קוראים להם? רחל וקרן יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? גם וגם טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאלטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? נשואה כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב?הרבה דברים =] מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים רעים מה עושה לך צמרמורת? שירים מרגשים אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? כן איזה הכי? במבה מקצוע אהוב: אנגלית---- אני 4/5 יחידותתתתת מקצוע שנוא: ערבית הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: עזבו אותי =[ לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 07:30 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ט' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? תנ"ך ובשיעור האחרון? אנגלית מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקחת מביא בקבוק מים?לא איזה תיק יש לך? כתום הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם אור בהסעה או ברגל? ברגל איך קוראים למחנך/ת? איריס האם אי פעם אכלתם חול? בטעות נכנס לפה, לא יותר מזה נשכתם את החבר/ה שלכם? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? כן חחחחחחחחחחחחחחחחחח צעקתם לאנשים מהחלון? כן חחחחח צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?כמעט... משהו דומה אבל לא זה לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? כן... חחחחחחחחחחחחחח האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למצבך החברתי בשכבה: 8 למידת התעניינותך בלימודים: 7 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:5 לחיים שלך: 9 וחצי למראה החיצוני שלך: 7 וחצי לחוכמה שלך: 6 ליחסם של ההורים כלפיך: 8 למידה בה אתה אוהב קולה: 3 להישגיך בלימודים:5 לכתב שלך: 4 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה?שחורה שיעור לשון או חינוך גופני? ספורט הורדות ידיים או משיכת חבל?הורדות ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים? לא משנה לי דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? ברור שטוב ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? אויי קשההה אני חולה על שניהם =[[[[[[ מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה ברור צבי הנינג'ה או פוקימון? פוקימון החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? מ הההה??!?!? החיים יפיםםםםםם החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? לא מכירה חחח מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? לא הייתי בצימר יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת יאממממממממממממממממממ מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? לתנ"ך בלי ספקות! יהודה סעדו או הראל מויאל? איחחח בעד/נגד: סמים "קלים": נגדדד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: שזה??.. קעקועים: בעד, אם זה במידה הסכם אוסלו: מה זה? ההתנתקות: לא הייתי מערבת בזה שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגדדדדדדד המלחמה בעירק: נגד-- רק שלום להפציץ את הכור האטומי של איראן: נגד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? ממזמן לא דיברת בסלולרי? אתמול דיברת עם אמא? לפני שעה דיברת עם אבא? כנ"ל דיברת עם אח/אחות? כנ"ל התקלחת? כנ"ל אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? כנ"ל חשבת שאתה שמנים? נממזמן לא חשבת שאתה רזים? ממזמן לא רבת עם מישהו? ממזמן לא רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? מממ לא זוכרת חשבת שאתהנכשל במבחן? במתכונת לפני פחות משבוע... קיבלתי 100 :) חשבת שאתם מצליח במבחן? גם אבל מבחן לפני ישנת מחוץ לבית?ישנתי בים בחופשת שבועות לא ישנת לילה שלם?בלג בעומר חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? בחיים לא חשבתי על זה חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? לא זוכרת יש אלוהים? כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? כן איפה היית רוצה לגור עכשיו? בחו"ל

../images/Emo42.gifעונה

מה נשמע? הכל טוב מה עשית היום? הלכתי לבצפר, הלכתי לקניון, אלכתי גלידה במקדולנס, הלכתי לחברה שלי, עשינו פאזל של 2000 חתיכות, אכלתי טוסט עם שוקולד[
] וקראתי כמה דברים. אתה לומד בימי שישי? כן \: מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? כלום איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? עליי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בחדר שלי קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?מרפסת לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לא איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בשירותים מה יש לך מתחת לכיסא?ריצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? ציוץ של ציפורים איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? לא יודעת השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 5 נראה לי השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 17:00 בערך סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אמא שלי יש לכם מחשב בחדר? לא החבר האחרון שהיה לו יומולדת: דן 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אף אחד :) 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. חבר שלי 2. אמא שלי מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? שוקולד
מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? נממ חביתה או קרונפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? גלידה וכשאתה מת מחום? שוקולד במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? ספגטי, אורז, כל מיני סוגים של ביצים, קינואה, סלט ויש עוד איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולד איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניות
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ממ אולי כי היה יום דווקא כיף מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: חורף 3> ריח אהוב: לודעת היית עושה צניחה חופשית? כן אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על בס על מה היית רוצה לנגן? תופים או חשמלית מה אתה אומר על הנוער של היום? נחמד איזה מגמה היית בביה"ס? אני יהיה אולי ביוטכנולוגיה \: קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נממ כנראה יש בשר מעודף: לא עולה לי גבינה מעודפת: כנ"ל דג מועדף: כנ"ל מאפה מועדף: כנ"ל שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: תה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? כן אבל אני לא שמה הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: של פינק פלויד קנית השנה יומן? לא הביאו לנו בבצפר אתה באמת כותב בו? לא היית השנה באילת? לא ובכנרת? כן ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? לא ממש הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? תיק אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? לא ולא וחתול? לא
אני רוצה!! ואפרוחים? לא D: אתה גר במרכז בדרום או בצפון? דרום אתה רוצה שיגמר השאלון? לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. ישש ^^ מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחול צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: חום בהיר כזה דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2. אדום 3. כחול 4. סגול 5. אפור ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 אין 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהוב זוהר, או ירוק זוהר, או זהב ופייטים וכל אלה. בקיצור כל דבר זוהר ומכוער. מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור וכחול מהו הצבע שמאפיין אותך? לא יודעת באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לבן קיבלת שיעורים? כן \: מה שם השיר האחרון ששמעת? I Write Sins Not Tragedies מה הדבר האחרון שקנית השבוע? גלידה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מאוד מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מסדרון תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? שולחן יש אחים? כן אם כן, כמה? אחד ואיך קוראים להם? תום יש איסיקיו? יש מסנג'ר? כן אבל לא משתמשת אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? גם וגם טלנובלות או תוכניות ריאליטי? כלום איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? עם מלא מלא מלא ילדים גרה בחווה וחיה באושר
כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? פאקצי :S מה עושה לך מצב רוח טוב? מוסיקה, לנגן, להיות עם אנשים שאני אוהבת מה עושה לך מצב רוח רע? שמעצבנים אותי!! מה עושה לך צמרמורת? לודעת אוהב שוקולד? כן
אוהב חטיפים? כן איזה הכי? לודעת מקצוע אהוב: מדעים מקצוע שנוא: מתמטיקה!!! :S הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: כל מיני אין לי כח לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7:00 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ט איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אנגלית ובשיעור האחרון? פיסיקה מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? כלום מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? תיק הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בהסעה או ברגל? לפעמים ברגל לפעמים במונית איך קוראים למחנך/ת? שפרה האם אי פעם אכלתם חול? לא :| נשכתם את החבר/ה שלכם? כן ^^ צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן "אני לסבית!!!" בשביל שוקולד D: שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן D: צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? חחחחחח כן הרבה פעמים XDDDD לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא :S

../images/Emo42.gifחלק ב'

-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למצבך החברתי בשכבה: 8 למידת התעניינותך בלימודים: 5 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 9 לחיים שלך: 9 למראה החיצוני שלך: 4 לחוכמה שלך: 5 ליחסם של ההורים כלפיך: 9 למידה בה אתה אוהב קולה: 1 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 7 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? תלוי מתי בירה שחורה או לבנה? כלום :| שיעור לשון או חינוך גופני? חינוף גופני הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדות ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? נחשים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לשמור יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? גם וגם קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? צבי בנינג'ה
החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? המיץ החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? שניהם מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים :S טעם באוכל-מתוק או מלוח? תלוי מתי מלון או צימר? צימר יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גם וגם מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? :S בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: בעד הסכם אוסלו: לודעת ההתנתקות: נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד נגד!! המלחמה בעירק: לודעת להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד! מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אתמול דיברת בסלולרי? לפני שעה דיברת עם אמא? היום דיברת עם אבא? היום דיברת עם אח/אחות? אתמול התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? היום! אוו טוסט עם שוקולד, כאילו מה יכול להיות יותר טעים? חשבת שאתה שמנים? תמיד חשבת שאתה רזים? אף פעם רבת עם מישהו? לפני חודש נראה לי רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול חשבת שאתהנכשל במבחן? יום שני
חשבת שאתם מצליח במבחן? מלא זמן לא ישנת מחוץ לבית? לא זוכרת לא ישנת לילה שלם? לא זוכרת חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? עכשיו
חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? אף פעם יש אלוהים? כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? נממ כן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? אני מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? בבית שלי

חלק א'.

אוף זה ארוך ומעיק, לא בדקתי טוב את השאלון
. מה נשמע? בסדר.. מה עשית היום? הייתי בבית ספר, הייתי במחשב והאמת שזהו. אתה לומד בימי שישי? אכן. מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? החתולה שלי?
איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? מתחת לשולחן. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אין לי מושג. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? אין לי כוח.. לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? מממ חחח למה שאני באמת אלך ? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מאחורי הדלת. מה יש לך מתחת לכיסא? שטיח. מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? את הרעש של המחשב, והיללות של החתולה שלי. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אין כזה. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: אמ... בטח 4 וחצי בעלייה לתורה של אח שלי. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: לא זוכרת. סמיילי מועדף: כל מיני. מישו שלא ראיתם הרבה זמן: הרבה אנשים.. יש לכם מחשב בחדר? אכן. החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אמ... הרבה זמן לחברים לא היה יום הולדת חח. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. המורה שלי. 2. הילדים בכיתה שלי. 3. אבא שלי. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. אישיP: 2. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? שניצל תירס טבעול, סלט יווני. מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? אמ ביצה, סלט גבינה... כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרק! וכשאתה מת מחום? ארטיק. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? שני ההורים. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? ביצה, שניצל תירסXD, תפו"א, ספגטי, רוטב לספגטי, אורז, מרק, סיני, פשטידה, עוגה, עוגיות שוקולד, ועוד המון המון דברים האמת. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? קוקוס של ד"ר לק. איזה עוגה הכי טעימה? ממ שוקולד נראה לי. מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות של אמא שלי!!! האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי וחצי. עונה אהובה של השנה: חורף. ריח אהוב: ריח שיש אחרי הגשם. היית עושה צניחה חופשית? לא. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? - על מה היית רוצה לנגן? גיטרה. מה אתה אומר על הנוער של היום? לא יודעת. איזה מגמה היית בביה"ס? עוד לא הייתי. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא יודעת! בשר מעודף: צמחונית. גבינה מעודפת: בולגרית עזים כזאת של פיראוס, ונפולאיון זיתים יאמי. דג מועדף: צמחונית!!! מאפה מועדף: אממ.. שתיה קרה מועדפת: קולה. שתיה חמה מועדפת: לא שותה שתייה חמה. עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חחחח לא. יש לך משקפי שמש? לא. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אמ יותר טוב כלום מכמעט של עברי לידר. קנית השנה יומן? אכן. אתה באמת כותב בו? כן. היית השנה באילת? לא. ובכנרת? כן. ובחו"ל? לא. התגעגעת לבית ספר? בחיים לא! יש לך שיער ארוך? ממ יחסית. הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את השטיח. אוהב לנסוע במוניות שירות? לא. יש לך כלב? אכן. וחתול? יש לי 3. ואפרוחים? לא. אתה גר במרכז בדרום או בצפון? במרכז. אתה רוצה שיגמר השאלון? אכן. חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבן. צבע עיניים: ירוקות-כחולות. צבע שיער: חום בהיר. צבע עור: אמ לא יודעת... מוקה? דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור, תכלת, כחול לא יודעת מה יותר! 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? לבן. צהוב או כחול? כחול! אדום או לבן? לבן. שחור או לבן? שחור. כחול או תכלת? תכלת. ורוד או סגול? אף אחד. ירוק או ירקרק? ירקרק. זהב או כסף? אף אחד. אני צריכה ללכת, אמשיך אחר כך:).

חלק ב'.

עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ממ ורוד, כתום זוהר.. מהו הצבע השולט בארון שלך? אין. מהו הצבע שמאפיין אותך? אין. באיזה צבע החדר שלך? קיר אחד תכלת והאחרים לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לא יודעת. קיבלת שיעורים? ממ לא. מה שם השיר האחרון ששמעת? ילדים של החיים של שלום חנוך. מה הדבר האחרון שקנית השבוע? לימונים במכולת
החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן קצת. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?קיר. תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? למי יש כוח?O: יש אחים? כן. אם כן, כמה? 1. ואיך קוראים להם? יש איסיקיו? לא נכנסת אליו. מסנג'ר? כן. אימייל? אכן. סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי. טלנובלות או תוכניות ריאליטי? טלנובלות. איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? אין לי שמץ. כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא. ורוד-צבע פקאצי או יפה? צבע לא יפה. מה עושה לך מצב רוח טוב? ממ אנשים שאני אוהבת, וכל מיני. מה עושה לך מצב רוח רע? הרבה. מה עושה לך צמרמורת? כל מיני סיפורים. אוהב שוקולד? אכן. אוהב חטיפים? לא כל כך. איזה הכי? לא יודעת.. מקצוע אהוב: אין. מקצוע שנוא: כולם!!! הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: אמ..לא זוכרת. לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? אכן:( לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 בימים שאני מתחילה ב8. איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ח'. איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? מתמטיקה. ובשיעור האחרון? ג"ג. מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? גבינת זיתים. מביא בקבוק מים? אני שוכחת! איזה תיק יש לך? מכוער! הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד. בהסעה או ברגל? בהסעה:( איך קוראים למחנך/ת? אישי ביותר
האם אי פעם אכלתם חול? לא שזכור לי. נשכתם את החבר/ה שלכם? לא חח . צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? לא. שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא. צעקתם לאנשים מהחלון? אכן! חחח היו ימים.P: צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא. לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? בכיתה ב'. האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לאXD -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8 למצבך החברתי בשכבה: 0(חחח) למידת התעניינותך בלימודים: 0 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 2 לחיים שלך: לא יודעת. למראה החיצוני שלך:0 לחוכמה שלך: ממממ ליחסם של ההורים כלפיך: 4 למידה בה אתה אוהב קולה: 9 להישגיך בלימודים: 3 לכתב שלך: 0 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה. בירה שחורה או לבנה? שחורה. שיעור לשון או חינוך גופני? לשון כמובן. הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידים! אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה הוא ואני. שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים!!! דובים או נחשים? דובים. להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות. לחיות או למות? לחיות כרגע. סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? תלוי. יום שישי או שבת? גם וגם. חגים-זה טוב או לא טוב? מצויין. ענבים או בננה? בנני. קפה או תה? אף אחד. רכבת הרים או רכבת שדים? שדים. מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה. צבי הנינג'ה או פוקימון? אף אחד. החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? הזבל. חחח החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? לא יודעת. מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים נראה לי. טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח! מלון או צימר? גם וגם. יום שישי או יום ראשון? שישי כמובן!!!!!!!!! עוגת גבינה או עוגת קצפת? עוגת גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית. המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? ממ שאלה קשה! יהודה סעדו או הראל מויאל? אף אחד. אמשיך אחר כך!

חלק ג' ואחרון.

בעד/נגד: סמים "קלים": נגד. ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: תלוי עד כמה... קעקועים: בעד. הסכם אוסלו: בעד!!!! ההתנתקות: בעד!!!!!!!!!!! שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד!! המלחמה בעירק: נגד!! להפציץ את הכור האטומי של איראן: אמ.. מה זה אומר בדיוק? חח מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אתמול. דיברת בסלולרי? אתמול. דיברת עם אמא? לפני כמה דקות. דיברת עם אבא? אתמול. דיברת עם אח/אחות? היום. התקלחת? אתמול. אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אמ... אתמול! חשבת שאתה שמנים? עכשיו:(. חשבת שאתה רזים? מעולם לא. רבת עם מישהו? ממ רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול. חשבת שאתהנכשל במבחן? מחרXD. חשבת שאתם מצליח במבחן? ממ לא יודעת. ישנת מחוץ לבית? לא זוכרת. לא ישנת לילה שלם? מממ חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חחח אף פעם. חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? לא יודעת. יש אלוהים? לא. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא נראה לי. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2. ישנת טוב אתמול? לא ממש. תישן טוב הלילה? אני מקווה. איפה היית רוצה לגור עכשיו? ניו זילנד
.

אני רעבה. [חלק א']

מה נשמע? לא אוהבת את השאלה הזו. מה עשית היום? הייתי בקניון[ גם כן מקום מסריח]. אתה לומד בימי שישי? לא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? פרווה. איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?במגירה איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? במגירה השנייה... קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?מגירות XD לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? מסטיק. סתם, אני עצלנית, וזה לא טיף וטף פה. מה תהיה המשימה הבאה? "לכו תיידו אבנים על כלבים משוטטים ותקפצו מהבניין תוך כדי לעיסת תותים."?! איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מאחוריי מה יש לך מתחת לכיסא?חולצה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? מקדחות וציפורים. ומקלדת איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? יש לי מנורה אדומה. שמפיצה אור כחול. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 6? רבע ל6...? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 3 סמיילי מועדף: |אימו| מישו שלא ראיתם הרבה זמן: נמ. נילס. יש לכם מחשב בחדר? כה החבר האחרון שהיה לו יומולדת: יו. מרב אאל"ט. או חן.. לא עדיין לא היה לה. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.מישהי שאני מתנדבת אצלה 2.המורה שלי 3.פוסטמה אחת מהשכבה שלי. הרבה פוסטמות. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: נילסיייייייייי 1.כאמור- נילסי, 2. אודליה^.^ מתה על החיבוקים שלה ^_^ מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? טוסט? פסטה? סלט?! מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? טוסט. כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? תה, ופסטה עם המון רוטב. יואו. יש לי חשק |: וכשאתה מת מחום? בד"כ כלום, אבל אם כבר אז יוגורט ממש קר במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אני מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? הכל איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? אם כבר אז סורבה, או גלידת עוגיות איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? ספינג'! האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא חושבת. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי מיטת יחיד, אבל הייתי רוצה וחצי. עונה אהובה של השנה: קיץ, סתיו ריח אהוב: פרדס וגומי היית עושה צניחה חופשית? אולי אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? מקדחות על מה היית רוצה לנגן? גיטרה. וצ'לו.............אההההההה.! מה אתה אומר על הנוער של היום? אני הנוער של היום. ואין לי מה להגיד על עצמי. איזה מגמה היית בביה"ס? כימיה ואומנות קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בשר מעודף: אנטרקוט גבינה מעודפת: רוקפור או קצ'קבל לא מעושנת דג מועדף: דניס, סלמון, בורי.. מאפה מועדף: שמרים עם גבינה שתיה קרה מועדפת: אייס טי שתיה חמה מועדפת: מקיאטו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חחחחחחחח. יש לך משקפי שמש? כה הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: simple things- zero 7 קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? לא. רק ליריקס וציטוטים היית השנה באילת? נופ ובכנרת? שנה שעברה ובחו"ל? נופ התגעגעת לבית ספר? לא.! יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? חוט חשמל אוהב לנסוע במוניות שירות? כן יש לך כלב? לא. אנ'לא אוהבת כלבים וחתול? הלוואי. ואפרוחים? O::::::: אתה גר במרכז בדרום או בצפון? י-ם אתה רוצה שיגמר השאלון? לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. אז כן XD מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחורה צבע עיניים: ירוק צבע שיער: שטני צבע עור: בהיר דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: ירוק, אדום, שחור, כחול, כסוף [לא לפי דירוג.] 1. 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? שניהם צהוב או כחול? צהוב אדום או לבן? לבן שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף?זהב דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 כחול כהה 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? אין כזה מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? אין כזה באיזה צבע החדר שלך? תכלת >< איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? סגול ממש ממש כהה קיבלת שיעורים? הא? מה שם השיר האחרון ששמעת? hurt, של ג'וני קאש מה הדבר האחרון שקנית השבוע? כרטיס לסרט החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? באמצע כזה. הארון ממש מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?שמש תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? X יש אחים? כה אם כן, כמה? 3 ואיך קוראים להם?אלעד, רויטל, סמדר יש איסיקיו?נופ מסנג'ר[email protected] אימייל? כנ"ל סרט מצוייר או אמיתי? שילוב מנצח של שניהם טלנובלות או תוכניות ריאליטי? פיכס. טלנובלות איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? מצליחה.

יונים זונות >< [חלק ב']

כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? עיצוב אופנה ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? אמא מה עושה לך צמרמורת? קור אוהב שוקולד?ברור אוהב חטיפים? בערך, כן.. איזה הכי? ביסלי ברביקיו מקצוע אהוב: אומנות מקצוע שנוא: הכל. בעיקר תנ"ך. |: הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: . לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? נופ לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? מה ההבדל בין השאלות? Oo באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? בד"כ 11 או 9 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? פרשת שבוע XD אבל השיעור הזה לא קיים מבחינתי. הוא עם המנהלת. והיא טפשה. ובשיעור האחרון? אומנות מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? נעארף מביא בקבוק מים? כה איזה תיק יש לך? ג'אנספורט. אבל הוא לא ממש בשימוש לבצפר. הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בהסעה או ברגל? ברגל איך קוראים למחנך/ת? יפעת האם אי פעם אכלתם חול? לא זוכרת נשכתם את החבר/ה שלכם? כה צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? חחחחחחחחחחחחח. שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא. אני שונאת. צעקתם לאנשים מהחלון? כן XD צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא. אני נקבה. לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? ברור האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא. איכסה. הם פדופילים. -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 6 למצבך החברתי בשכבה: 10 למידת התעניינותך בלימודים: 0 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 9 לחיים שלך: 7 למראה החיצוני שלך:10 לחוכמה שלך: 9 ליחסם של ההורים כלפיך: 2 למידה בה אתה אוהב קולה: 3 להישגיך בלימודים: 0 לכתב שלך: כתב, נעארף. זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שניהם Oo בירה שחורה או לבנה?ברור שלבנה. שחוה זה דוחה. שיעור לשון או חינוך גופני? אומג. משניהם אני מבריזה קבוע הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה ודופרי? שתייה-מיים קרים או פושרים? פושרים-קרים דובים או נחשים? נחשים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? למות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? X יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? אפעם לא עליתי על הרכבת הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה, דה? צבי הנינג'ה או פוקימון? צבי הנינג'ה החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? המיץ יותר מגעיל. החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי סטור XD וזהו זה [בר-אבא
]. מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? צימר יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? עוגת שוקולד |מרייר| מכונית-יפה או בטיחותית? אופנוע המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? להיסטוריה. אני גםככה לא חייבת להיכנס. והמורה לתנ"ך ביצ'. יהודה סעדו או הראל מויאל? סעדו! בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד, תלוי עד כמה קעקועים: בעד הסכם אוסלו: נגד! ההתנתקות: נגד! שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נגד!! המלחמה בעירק: נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? הרגע דיברת בסלולרי? הרגע דיברת עם אמא? לפני שעה בערך דיברת עם אבא? ... דיברת עם אח/אחות? לפני רבע שעה התקלחת? לפני שעתיים אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לפני חמש דקות חשבת שאתה שמנים? המוןןןןןןןןן זמן. חשבת שאתה רזים? עכשיו. רבת עם מישהו? ... רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?אתמול בלילה. בסרט. חשבת שאתהנכשל במבחן? אני אפעם לא חושבת. אני יודעת. חשבת שאתם מצליח במבחן? ... ישנת מחוץ לבית? אתמול לא ישנת לילה שלם? לגבעומר חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? היא לבקנית עם שערות סוררות. חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? כה יש אלוהים? כן! חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 ישנת טוב אתמול? חלמתי יותר מדי. תישן טוב הלילה? כה. אני עייפה. איפה היית רוצה לגור עכשיו? בחדר של נילס.

עונה.. חלק א'

מה נשמע? בסדר מה עשית היום? מגמה אתה לומד בימי שישי? כן, מגמה מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? חתולות במטבח איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? זרוקות ליד המיטה [מטר מאחורי] איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בתיק של המגמה מפוזרת שם קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? כיסא מחשב, תיק בית ספר, שולחן לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? כולם אותו גודל.. וזה רחוק אז אין לי כוח. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בארון [היא על הדלת של הארון מהפנים] מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה וחולצה בצבע בורדו מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? אמא מכינה עוגה, ושיר של גרייטפול דד איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? האור של המזגן.. אה גם בממיר יש אחד אדום ואחד ירוק השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: לאדעת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 7 בערב אני חושבת.. סמיילי מועדף: ;; זה קשה. :> :< 3: 3= :ם מישו שלא ראיתם הרבה זמן: ליז יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: מאי, ב16 למאי 3 אנשים שמעצבנים אתכם: לא בא לי שמות.. 1. 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. טלי 2. מאי, מזמן לא ראיתי אותה מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? :< מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? חביתה מ2 ביצים, 2 פיתות או 2 ג'בטות וסלט מ3 מלפפונים, 2 עגבניות, שמן זית, לימון שלם וחצי בצל קטן [P:] כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרק חם וכשאתה מת מחום? סלט וחביתה? לא יודעת>< במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אבא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? כל מיני. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? מארס או וניל צ'יפס או וניל עוגיות איזה עוגה הכי טעימה? גבינה~ מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות כמובן. איכסה על סופגניות האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אתה נזכור? לא יודעת.. לטוב או לרע? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? לי יש וחצי עונה אהובה של השנה: חורף ריח אהוב: אני חושבת שאחרי גשם היית עושה צניחה חופשית? לא. ממש לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא ממש על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית, בס, פסנתר ותופים מה אתה אומר על הנוער של היום? אם הוא שונה מהנוער של פעם זה רק כי הוא טוב יותר. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עכשיו באומנות פלסטית קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? קולנוע בשר מעודף: בקר או עוף >< גבינה מעודפת: מוצרלה וקשקבל וחלומי וצפתית קשה <: דג מועדף:------------- איוכ>< מאפה מועדף: בורקס
שתיה קרה מועדפת: נסטי או קולה או בירה שחורה 3= שתיה חמה מועדפת: תה! עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לפעמים במגמה יש לך משקפי שמש? לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: כלום, אבל אני שומעת את קוקאין של גרייטפול דד קנית השנה יומן? רק דפים ליומן הקודם אתה באמת כותב בו? כן היית השנה באילת? לא ובכנרת? כן, אבל לא נכנסנו [בטיול של הנועל..] ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? כן |מודה| יש לך שיער ארוך?בערך... עד חצי גב כזה הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אוהב לנסוע במוניות שירות? נחמדי יש לך כלב? לא וחתול? +ות ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכזוש אתה רוצה שיגמר השאלון? לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. סבביישן מה צבע החולצה שלכם עכשיו? תכלת כזו [היא של בית] צבע עיניים: חום קקוש צבע שיער: חום קקוש צבע עור: ממ רגיל כזה :O דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: ירוק שחור כחול אדום חום 1.אופס^^ 2.^^ 3.^^ 4.^^ 5.^^ ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף דה דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 אין.. אולי כל מיני ירוק בייבי צהוב בייבי שכאלה :\ עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? never say never מהו הצבע השולט בארון שלך? שחוריק נראה לי, אבל הוא ממש מבולגן אז אין לי שמצון :< מהו הצבע שמאפיין אותך? ירוק [יעררררררררר] באיזה צבע החדר שלך? לבנין הכרוב 3= איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ירוקייי קיבלת שיעורים? כן :<<<<<< מה שם השיר האחרון ששמעת? כרגע.. איי וויל גט ביי של גרייטפול מה הדבר האחרון שקנית השבוע? הורקס ונסטי אפרסק, היום בקפיטריה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגי תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? דלת למרפסת תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? זה רחוק.. אבל מיקרו יש אחים? כןןן אם כן, כמה? 1 גדול ואיך קוראים להם? ליר יש איסיקיו? ערסיקיו* ולא :> מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? זה קשה :<<<<< טלנובלות או תוכניות ריאליטי? כלום.. איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? לא יודעת כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? משהו במוזיקה ורוד-צבע פקאצי או יפה? תלוי מה מי מו מה מה עושה לך מצב רוח טוב? ממממממ לא יודעת
מה עושה לך מצב רוח רע? נמלים מה עושה לך צמרמורת? כלום אני חושבת אוהב שוקולד? נחמדי אוהב חטיפים? כן איזה הכי? ממממ אולי צ'יטוס גבינה מקצוע אהוב: ביולוגיה 8D מקצוע שנוא: מתמטיקה, ספורט... הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא בא לי.. לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? מה ההבדל פה?XD באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? בערך עשר דקות לפני שאני יוצאת- שזה אומר 7:25 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ח'4 איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? מתמטיקה ובשיעור האחרון? אנגלית מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? אוויר [לא לוקחת סנדוויץ'] מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? כזה תיקי הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד, אלא אם אני רואה מישהו בדרך בהסעה או ברגל? רגליות :O איך קוראים למחנך/ת? זהבית האם אי פעם אכלתם חול? בטעות נשכתם את החבר/ה שלכם? פחחחח כן אני נושכת כמעט כל אחד >< אה, חבר חבר אין לי.. צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא

MushrooMush

New member
עונה

מה נשמע?ממ בסדר מה עשית היום?ישנתי והמון אתה לומד בימי שישי?כה מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?כיסא? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?במגירה מיתחת למיטה שלי ונימצאת מוליי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?ממממ איפה שהו בחנות של הכל בדולר שבמרכז 5 דקות מימני קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?כיסא לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?לא איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר שלי כמה צעדים ממני מה יש לך מתחת לכיסא?גרב מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?ברי סחרוף איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?בכונן שלי מיתחתי השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:3 נירהא לי השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:5 סמיילי מועדף: מישו שלא ראיתם הרבה זמן:מממ מיכאל יש לכם מחשב בחדר?כה החבר האחרון שהיה לו יומולדת:אממ ענבר 3 אנשים שמעצבנים אתכם:אוריל לוואין.אמא שלי.חברע שלי 1. 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו:כריס מרטין!? 1. 2.ומישהו.... מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?גבינות מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?בורקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?מרק וכשאתה מת מחום?ארטיק במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?מה מכין.. ??.ניראה לי שהסופר מרקט..... מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?חביתה טוסט וספגטי מר איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?תפוח איזה עוגה הכי טעימה? גבינהההה!!
מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?בורקס פיצה?? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד עונה אהובה של השנה:אביב ריח אהוב:בושם? היית עושה צניחה חופשית?כה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא =/ על מה היית רוצה לנגן?פסנתר גיטרה מפוחית? מה אתה אומר על הנוער של היום?חרעע איזה מגמה היית בביה"ס?מממ אני לא יודעת מה אני יקחח??!??!?.! כדי לי לקחת אלקטורוניקה {למי שקורא את זה} קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כהה ....נגינה.. אםפ זה נחשב.. אבל הייתי קודם כל רוצה לדעת איזה מגמות אני יבחר..!! אני לא יודעתת חרעע בשר מעודף:ממ פרגיות גבינה מעודפת:שום שמיר דג מועדף:נמו... מאפה מועדף:בוקרס פיצה שתיה קרה מועדפת:לימודנה שתיה חמה מועדפת:שוקו חם עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא יש לך משקפי שמש?כה הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:גלגל"צ? קנית השנה יומן?כה אתה באמת כותב בו.?כה היית השנה באילת?לא ובכנרת?כה ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר?לא יש לך שיער ארוך?כה הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?פח אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב?כה לא וחתול?לא ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון?צ אתה רוצה שיגמר השאלון?ל חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו?ירוק צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע עור:לבן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור 2.צהוב 3.לבן 4.כחול 5.גינס....{0X].....זה כמובן צבעים של בגדים ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?צהוב אדום או לבן?לבן שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?ורוד ירוק או ירקרק?יורק זהב או כסף?כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1זהב 2סגול 3וורוד 4אדום 5תכלת זוהר עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?זהב מהו הצבע השולט בארון שלך?שחור מהו הצבע שמאפיין אותך?אממ צבע מטומתם רגעעע אמממ צהוב באיזה צבע החדר שלך?>< וורוד מכיתה ה..!! צריךך ליצבוע הזכתץם ליי איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?לבן קיבלת שיעורים?כה מה שם השיר האחרון ששמעת?קרולינה?. סוליקו {לא אצלי גלגל"צ} מה הדבר האחרון שקנית השבוע?גופיה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? בלגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?מחברות תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?ארונות יש אחים?כה אם כן, כמה?2 ואיך קוראים להם?צארליק ואישור יש איסיקיו?כה מסנג'ר?לא אימייל?כה סרט מצוייר או אמיתי?מצויר טלנובלות או תוכניות ריאליטי?טנלובלה איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?בפח.?? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא...=/ אני אל יודעת אזיה מגמהה לקחת על מה אתם מדברים.1?!?! ורוד-צבע פקאצי או יפה?זווווועההה זה ורווודד כזהה זה והר ככזההה בעע מה עושה לך מצב רוח טוב?לישמוע את קולדפלי וילדים מציקים ואנשים מצייקים ביכלל מה עושה לך מצב רוח רע?ליהיות לבד מה עושה לך צמרמורת?שירים יפים אוהב שוקולד?כה אוהב חטיפים?כה איזה הכי?ציפס..וכיף לי מקצוע אהובה:חינוך מקצוע שנוא:תנך הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:חחחח בלכתי לקניוון עם חברות עכשיו חברה שלי היתה דלוקה על מישהוו וקיצור הוא היה צריך להיות שם הוא חזר מאמון אחנו מחפשותא ותו וזה הוא לא בא...אחרי חצי שעה ראינוו אותוו יאוווווווווווווווו אזיה מצחיק אני צועקת לחברה שלי הינה בן............... והיא כולה מיתפדחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיי איזה מצייק וזה היה בטעותת ואני כולי אדומה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7 ורבע במיקרה טוב איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ט איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?מתמטיקה ובשיעור האחרון?מדעים מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?כלוםם אני לוקחת לחמניה בלי כלום הכי טעים מביא בקבוק מים?בקיץ איזה תיק יש לך?יש לי הרבבה אבל זה שקניתי כאיול לתחית שנה של קרוקר....אבל אחי לקח לי אותו הולך לבד לביצפר או עם מישו?ליפמעיםם לבד וליפמעיםם אם ילדים שאני רואה בדרך בהסעה או ברגל?רגל..... אבל בזמן האחרון אחי לוקח אותי האוטו אצלו איך קוראים למחנך/ת?ליאת האם אי פעם אכלתם חול?לא נשכתם את החבר/ה שלכם?כה צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כה שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?כה צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?כה האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא

MushrooMush

New member
המשך

-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:9 למצבך החברתי בשכבה:6 למידת התעניינותך בלימודים:8 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:--1 לחיים שלך:-10 למראה החיצוני שלך:-100 לחוכמה שלך:7 ליחסם של ההורים כלפיך:7 למידה בה אתה אוהב קולה:8 להישגיך בלימודים:8 לכתב שלך:8 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?גם וגם בירה שחורה או לבנה?בירה להשקות צמחים שיעור לשון או חינוך גופני?לשון הורדות ידיים או משיכת חבל?משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים מהמקרר עם קרח דובים או נחשים?דוב להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות לחיות או למות?למות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?לספר יום שישי או שבת?שיש חגים-זה טוב או לא ?טוה מאוד מצויין צריך להמצי א עוד ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?תה רכבת הרים או רכבת שדים?הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?פוקימון החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?הזבל עצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?0 X מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתוש טעם באוכל-מתוק או מלוח?מתוק מלון או צימר?מזה צימר.?? יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?גבינה מכונית-יפה או בטיחותית?יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?תנך!!!!! יהודה סעדו או הראל מויאל?הראל בעד/נגד: סמים "קלים":לא ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:נגדדד!! קעקועים:בעד במידה הסכם אוסלו:X0X ההתנתקות:נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נגד המלחמה בעירק:בעד להפציץ את הכור האטומי של איראן:בעד אם הם רוצים אני ישע את זה מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?חצי שעה דיברת בסלולרי?אה אז זה חצי שעה בטלפון ליפני 3 שעות משוו כזה דיברת עם אמא?חצי שעה דיברת עם אבא?גם משהו כזה דיברת עם אח/אחות?5 דקות התקלחת?בבוקר אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?אממ אני אוכלתת דבר כזה כל הזמן אז משהו ליפני 10 דקות חשבת שאתה שמנים?אמממ אני לא חושבת שאני שמניםם זה דיי הרבה ביחס אלי אני סתם שמנהה חשבת שאתה רזים?לא רבת עם מישהו?כה רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?אמממ כה חשבת שאתהנכשל במבחן?כה חשבת שאתם מצליח במבחן?כה ישנת מחוץ לבית?ככה לא ישנת לילה שלם?כה חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?לא חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?ליהיות רואה חשבון אבל אני לא רואה טוב {חעחעחעחעחעחחחח } יש אלוהים?יכול להיותת סתם כה חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?מממ לא יודעת עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3 ישנת טוב אתמול?לא תישן טוב הלילה?מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו?לונדון לא הייתי מיתנגדת זהוו ניגמרר בכאזתת עליבות1.!!?!?!??! מה אםם שאלה סיוםם!!?!?! משהווו יפה כזעע !!

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif ארוך.

מה נשמע? הכל טוב. מה עשית היום? נזם. אתה לומד בימי שישי? כן. מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? כרית. איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בארון. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? על השולחן. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? מיטה. לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כח נו. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? פה. מה יש לך מתחת לכיסא? ריצפה. מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? Play the game - Queen. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? נראה לי ליד הדלת כניסה. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4 אני מניחה. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 2 בצהריים. סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: סבא ז"ל.. יש לכם מחשב בחדר? כן. החבר האחרון שהיה לו יומולדת: ממממ.. נראה לי אופיר. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. ש'. 2. ד'. 3. י'. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. י'. 2. נ'. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? מק. מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס. כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מקדונלס. וכשאתה מת מחום? כנ"ל. וגלידה. :} במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? דודהשלי. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? קורנפלקס D:: איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל. איזה עוגה הכי טעימה? גבינה. מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? פירס. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד. עונה אהובה של השנה: חורף. ריח אהוב: בשמים. היית עושה צניחה חופשית? אני רוצה.. אבל.. נמ.. אין לי אומץ :O אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית. מה אתה אומר על הנוער של היום? שיהיו בריאים. איזה מגמה היית בביה"ס? אין עוד מגמות. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אני מניחה. בשר מעודף: המבורגר ופרגיות. גבינה מעודפת: חלומי. יש כזו גבינה. דג מועדף: לא אוהבת. אבל נגיד שטונה. מאפה מועדף: בורקס. שתיה קרה מועדפת: קולה דיאט ונסטי דיאט. שתיה חמה מועדפת: תה, שוקו.
עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא. יש לך משקפי שמש? כן. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: ביטלס. קנית השנה יומן? כן. אתה באמת כותב בו? פחות. ^^ היית השנה באילת? כן. ובכנרת? כן. ובחו"ל? כן. התגעגעת לבית ספר? ממש לא. יש לך שיער ארוך? יחסית. הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? כבלים של המחשב. אוהב לנסוע במוניות שירות? אין לי בעיה עם זה. יש לך כלב? לא לצערי. וחתול? לא. ואפרוחים? לא. אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז. אתה רוצה שיגמר השאלון? אני קצת הרבה עייפה. חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. שמתי לב. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? חום. צבע עיניים: ירוקחום. צבע שיער: חום. צבע עור: בין לבן לשזוף? דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כתום. 2. ירוק. 3. סגול. 4. צהוב. 5. לבן ותכלת. Dושחור.: ירוק או לבן? ירוק. צהוב או כחול? כחול. אדום או לבן? לבן. שחור או לבן? שחור. כחול או תכלת? תכלת. ורוד או סגול? סגול. ירוק או ירקרק? ירקרק. זהב או כסף? כסף.

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif ביבהבהבו.

דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 אין 2 לי 3 צבעים 4 ששנואים 5 עליי. עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ורוד זהור. מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור. מהו הצבע שמאפיין אותך? נמ.. לא יודעת. צבעוני D: באיזה צבע החדר שלך? כתום. איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כתום ^^ קיבלת שיעורים? היום? מלא במתמטיקה. מה שם השיר האחרון ששמעת? לפני הזה? Come together - Beatels. מה הדבר האחרון שקנית השבוע? עגילים. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר, כרגע. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה, פוף. תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? שולחן. יש אחים? כן. אם כן, כמה? 2. ואיך קוראים להם? יש איסיקיו? כה. מסנג'ר? ^ אימייל? ^ סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי. טלנובלות או תכניות ריאליטי? ריאליטי. איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? בת 23 וחצי. כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כן. ורוד-צבע פקאצי או יפה? פקאצי. מה עושה לך מצב רוח טוב? מוזיקה וחברים. ומסיבות. מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים מסויימים. שיעורים. מה עושה לך צמרמורת? קיצי בגב. שירים מסויימים. פרדי. אוהב שוקולד? זה נחמד. אוהב חטיפים? כן. איזה הכי? צ'יטוס ובמבה. מקצוע אהוב: מוזיקה. מקצוע שנוא: מת'. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: יש יותר מידי כאלה (; לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן. לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? אה.. סורי, אבל מה ההבדל בין שתי השאלות? XD באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7, 7 ורבע. איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ח'. איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? מוזיקה - שירה. ובשיעור האחרון? תיאורית המוזיקה. מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? חמאת בוטנים. מביא בקבוק מים? לרוב לא. איזה תיק יש לך? אוניל תכלת ורוד לבן. הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם מישו. בהסעה או ברגל? מכונית. איך קוראים למחנך/ת? גאולה. האם אי פעם אכלתם חול? לא נשמע טעים במיוחד. נשכתם את החבר/ה שלכם? כן חח. צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן :} שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא. צעקתם לאנשים מהחלון? כן. D:: צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? הייתה תמשימה הזאת במשחק ישן שלי, אז כן. D: לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? חוץ מפורים לא. האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא חח. -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9. למצבך החברתי בשכבה: 10. למידת התעניינותך בלימודים: 8. למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 9. לחיים שלך: 9. למראה החיצוני שלך: 7-8. לחוכמה שלך: 9. ליחסם של ההורים כלפיך: 9. למידה בה אתה אוהב קולה: 10. להישגיך בלימודים: 7. לכתב שלך: 8. זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה. בירה שחורה או לבנה? שחורה. שיעור לשון או חינוך גופני? חנ"ג. הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים. אני גרועה >< אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא. שתייה-מיים קרים או פושרים? קריםםם. דובים או נחשים? דובים. להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות. לחיות או למות? לחיות כמובן. סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר. יום שישי או שבת? שישי. חגים-זה טוב או לא טוב? טוב. ענבים או בננה? בננה. קפה או תה? תה. רכבת הרים או רכבת שדים? הרים. מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה. צבי הנינג'ה או פוקימון? פוקימון. [פיקאצ'ו תעשה לי ילד, בבקשה.] החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? מיץ. מהזההשטויותהאלה. החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? החמישייה הקאמרית. מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים. טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח. מלון או צימר? מלון. יום שישי או יום ראשון? שישי. עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה. מכונית-יפה או בטיחותית? גם וגם D: המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? תנ"ך. יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל. בעד/נגד: סמים "קלים": נגד. ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד. קעקועים: בעד. הסכם אוסלו: נמנעת. ההתנתקות: כנ"ל. שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד. המלחמה בעירק: אה. להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? בערב. דיברת בסלולרי? כנ"ל. דיברת עם אמא? לפני דקה. דיברת עם אבא? לפני שעה. דיברת עם אח/אחות? בערב. התקלחת? אני בדרך. אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול. חשבת שאתה שמנים? תמיד. חשבת שאתה רזים? אף פעם. רבת עם מישהו? לפני חודשיים. רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? עכשיו. חשבת שאתהנכשל במבחן? במת'. אבל צדקתי. חשבת שאתם מצליח במבחן? לשון. ישנת מחוץ לבית? אתמול. לא ישנת לילה שלם? לא זוכרת. חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לבן עם פסים שחורים, דה
חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? כן. יש אלוהים? כן. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא יודעת. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2. ישנת טוב אתמול? כן. תישן טוב הלילה? מקווה. ^^ איפה היית רוצה לגור עכשיו? פה.

למעלה