שאלון מהארכיון

cohenet91

New member
שאלון מהארכיון

10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 אנשים שחשובים לכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 שמות שאתם אוהבים: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ולבסוף.. איך לא: 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. תהנו
שבת שלום לכולם!

cohenet91

New member
ו... עונה! =)

10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. לצנוח צניחה חופשית. 2. להיות בהופעה של dream theater. 3. לקנות גיטרה וללמוד לנגן עליה. 4. לחזור לרקוד. 5. למצוא אהבה (ולעשות איתה כל מיני דברים...). 6. לצלול. 7. לפגוש מישהו. 8. ומישהי. 9. להרוויח ים כסף
10. לטוס לאיזשהו מקום מעניין, ואולי גם לשהות בו איזו תקופה. 10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. כושר הבעה בע"פ =\ 2. גיטרה. 3. DVD אקוסטי של REM יהיה נחמד =) 4. חדר יותר גדול, עם יותר פרטיות. 5. נצמצם קצת את הרשימה?
10 אנשים שחשובים לכם: 1. אמא. 2. גיא. 3. רוית. 4. רותם. 5. יעל. 6. מישהו. 7. מישהי. 8. נעמה. 9. אממ... שקד? 10. נטע? 10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: 1. התנדבתי באקי"ם. 2. אמרתי לאנשים מסויימים שאני אוהבת אותם. 3. עודדתי אנשים מסויימים, כשהם היו זקוקים לזה. 4. פעלתי למען איכות הסביבה
5. למדתי לשחות. 6. תרמתי חבילת שי לחיילים בצפון, לא מזמן. 7. החלטתי לקחת סיכון. 8. ועוד אחד. 9. עברתי את כל שנות לימודיי בביה"ס עם ציונים טובים
10. התרמתי למען אקי"ם והאגודה למלחמה בסרטן. 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. שהצטרפתי לצופים. 2. שטסתי לצרפת. 3. שהכרתי את החברים שלי. 4. שיצאתי מתקופות נוראיות. 5. שזכיתי במדליות בשחייה P: 6. שהתאהבתי. 7. שהכרתי מוזיקה מדהימה. 8. שהייתי ביורו דיסני
9. שהייתי במסיבות טובות
10. שהתבגרתי. 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1. נאמן. 2. כנה (ואני יודעת שאומרים כן
) 3. בעל חוש הומור. 4. רגיש. 5. רומנטי. 6. שיהיה אחד שכיף להיות איתו. 7. שיהיה על מה לדבר איתו. 8. שיהיה מעניין. 9. שיידע להקשיב. 10. מתחשב. 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. שאחי יחזור לארץ. 2. שהמחלמה הזאת תיגמר
3. שאני אפגוש מישהו. 4. ומישהי. 5. שיהיה לי חבר (?) 6. שאני אדע עם מי ואת מי אני מדריכה שנה הבאה בצופים. 7. --- 8. --- 9. --- 10. שאני אדע עם מי אני בכיתה. 10 שמות שאתם אוהבים: 1. נדיר. 2. קסם. 3. ענת P: 4. רותם. 5. יעל. 6. אייל. 7. יואב. 8. תומר. 9. עומר. 10. שקד. 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. --- 2. שמודיעים על חייל חטוף. 3. שמודיעים על חייל הרוג. 4. שירים מסויימים. 5. לעתים רחוקות, כשאני נבוכה. 6. כשאני מתרגשת. 7. כשאני שמחה, אבל לא סתם, אלא ממש מאושרת. 8. אחי. ולבסוף.. איך לא: 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. אמצעי לשמוע באמצעותו מוזיקה. 2. שוקולד. 3. מחשב. 4. קרם הגנה
5. מצלמה. 6. פלאפון. 7. ספר טוב. 8. בן אדם מעניין שאני אוכל להסתדר איתו במשך הרבה זמן (יש אחד כזה? ><).

sniii

New member
עונהנה

10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. לחוות אהבה אמיתית 2. להתעשר >< 3. סקס טובבב וסוער 4. להיות מוקפת באנשים שאוהבים אותי ואני אותם 5. להתליח להיות יותר פתוחה וחברותית עם אנשים 6. לטוס לחו"ל, לארה"ב 7. שתיהי לי קריירה טובה ומצליחה שאני אוהבת 8. ילדים =] 9. לעשות איזה משהו נועז חח >< נו באנג'י או משהו 10. לחיות בחול קצת..? 10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. הרבההרבה בגדים ונעליים 2. כסף 3.אהבה 4. מלאמלא חברים 5.חוכמה חח 6.אופי טוב.....(?) 7. בגרות 8.נו יאללה אין לי מה לכתוב חח הרוב מסתכם בכסף >< 9. מסך שטוח -___- 10. שיער חלק 10 אנשים שחשובים לכם: 1. לא כותבת שמות -_- 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: 1. התבגרתי.. קצת אבל עדיין... 2. פיתחתי קצת ביטחון עצמי 3. למדתי לשים זין על אנשים שזה כל מה שמגיע להם 4.למדתי להשתמש ביכולות שלי ולהעריך אותם 5.התרחקתי מכמה אנשים שעשו לי רע 6. למדתי לשמור על מי שאני אוהבת קרוב אלי..(אבל אני עדיין צריכה לעבוד על זה הרבהרבה) 7. למדתי להנות סוף סוף חח 8. למדתי להשתמש באדישות שלי גם כדבר טוב לפעמים 9. עשיתי כמה בחירות טובות במה שקשור ללימודים 10.גיליתי את מי אני באמת אוהבת ורוצה איתי 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. שעליתי לארץ..(?) 2. שרבתי עם חברים קודמים שלי 3.שהכרתי את החברים שלי כיום 4. שעלה לי הביטחון העצמי >< 5. החברים שליייי 6. החברים שלי 7. החברים שלי 8. 9. 10. 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1. אדיבות 2. יושר 3.נאמנות 4. חוש הומור מפותח 5. ביטחון עצמי 6. מלא אהבה =] 7. יכול לקבל החלטות נכונות 8. שיהיה מוכן להקשיב בכל צרה ולייעץ 9.נחמד חח 10. טוב במיטה =] 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. חח שלום עולמי.. רציני 2.אהבה 3. תרופה לכל המחלות בעולם 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 שמות שאתם אוהבים: 1. שלי 2. פז 3.אגם 4.יותם 5.גיא 6.בן 7.לידור 8.ניב 9.שירן 10.דניאל 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. ריב עם אנשים אהובים 2. מחלה 3.הרגשה רעה 4. סתם דיכאון 5.עצבנות 6.צעקות 7.קללות 8.כל דבר שמעציב אנשים שאני אוהבת 9.שכועסים עלי 10.משהו שנוא שקורה ולבסוף.. איך לא: 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. מראה 2.שתייה 3.אוכל 4.סירה לחזור 5. מחשב נייד 6.משהו לקרוא 7.פלאפון 8.דברים שאני אוהבת 9.חברה הכי טובה 10. חבר..אם יהיה ><

ענה../images/Emo9.gif

10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. להתחתן
2. להוליד ילדים D: 3. למצוא עבודה 4. להתאהב
5. לנסוע לחו"לל ^_^ 6. לעשות באנג'ייי :) 7. לעשות ת'אנקונדה
8. לצלול 9. וזהו, נראלי
10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. הספר הארי פוטר 7 P: 2. כסף, לשם שינוי 3. שיער נורמלי וחלק
4. חבר..?
5. שק אגרוף, שיש עליו תמונה של "חברה" שלי
6. מאגר עצום של חטיפי דובונים
7. וזהו.. 10 אנשים שחשובים לכם: 1. אמא 2. אחותי 3. אח שלי 4. אבא 5. ירדן 6. עמית 7. רותם 8. מיתר 9. אירנוש
10. ענבר:} 11. טל 12. אור
10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: 1. למדתי לא לשים על אלה שרעים אליי, ואפילו להתרחק מהם
2. גמרתי ת'יסודי עם תעודה טובה
3. השגתי חברות וידידים חדשים השנה
4. עשיתי ת'לופ הראשון שלי לגמרי לבד..חעחע
5. אין לי עוד.. 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. נולדתי :) 2. הכרתי את החברות שלי :) 3. התאהבתי
4. שטסתי להולנד ובלגיה
5. שהתבגרתי
6. שעלה לי הביטחון העצמי
7. ששלמתי עם כל החברות שרבתי איתן P: 8. שיצאתי עם רוב החברות הטובות שלי בחטיבה D: 9. זהו 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1. נחמד 2. ישר 3. עם חוש הומור 4. רומנטי
5. נדיב
6. חכם
7. מלא אהבה=] 8. נאמן 9. מתחשב 10.ובנאדן שכיף איתוP: 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. שאח שלי ילך מהבית ואז אני אקבל את החדר שלו ^_^ 2. שהלימודים יתחילו..לא בקטע של לימודים, אלא בקטע של להכיר חברים חדשים
3. שהמלחמה תיגמר כבר
4. לדעת איזו כיתה אני.. 5. שהארי פוטר 7 יצא לאור כבר
6. שישדרו את הארי פוטר 4 ביסבבה
10 שמות שאתם אוהבים: 1. ענבל 2. ענבר 3. רותם 4. עמית 5. דולב 6. שני 7. מישל 8. תומר 9. מאיה 10. אייל 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. ספר עם סוף עצוב 2. תוכנית/ סרטים עם סוף עצוב
3. כשאני מקבלת מכה חזקה ממשהו 4. כשאני לא מרגישה טוב פנימית..
5. כשצריך להיפרד מחברים..כמו השנה
6. כשמישהו שחשוב לי נפטר 7. באזכרה של מישהו שחשוב לי.. 8. בימי זיכרון 9. כשכועסים עליי 10.שירים מסוימים
ולבסוף.. איך לא: 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. פלאפון
2. חברה טובה 3. משפוחה 4. מים 5. אוכל 6. שמיכה 7. כרית 8. מפה של האזור 9. מפתח לבית כשנחזור 10. והכי הכי חשוב- חטיף דבונים

Simple Shlomit

New member
עונהנהנה[:

10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. למצוא אהבה
2.להתחתן חח 3. להביא איזה 3 ילדים:) 4. להיות זמרת מואחאח 5. לעבוד בעבודה טובה 6. לעבור לת"א
7. לשחק באיזושהי סידרה^___^ 8. לטוס לחו"ל:] 9. ניתוח..[עזבו חח] 10. אה,ו..להרוויח הרבה כסף חחחח
10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. עדשות..(עדיין לא קניתי) 2. חדר גדוללל.. 3. לגור בעיר..[ת"א] 4. מכשיר כושר:] 5. אהבה..
6. אף נורמלי..XD 7. ממיר בחדר של הוט חח 8. חברת בגדים:) 9. חברת נעליים:) 10. משפחה נורמלית:| 10 אנשים שחשובים לכם: 1. יוליה3> 2. הוא3> 3. יקרת3> 4. אחותי הגדולה:) 5. אחיינית שלי-נועה:) 6. אחי הגדול:) 7. אמא:) 8. אבא:) 9. ממ יאללה זהו. 10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: 1. הצלחתי לסבול את אחיינית שלי כל יום איזה שנה+ ששמרתי עלייה כבייביסיטרXD 2. ממ מה שאני יעשה בקרוב-שיפוץ החדר שלי:) 3. התגברתי על לב שבור :/ 4. הייתי במלון 'מלכת שבא' באילת:) XD איזה כיף היה שם..ראררררר... 5. התבגרתי..בערך
6. הצלחתי לא לכסוס ציפורניים איזה חודש וגדלו לי..(למרות שבסופו של דבר שוב כססתיXD) 7. עזרתי לאחותי כשהייתה בהיריון? חח 8. שהתעלמתי מאחי הגדול שאני שונננננננננננננננננננאאאאאאאאאאאאאאאאתת כ"כ..(יש לי שניים..אז אחד מהם) 9. לא יודעת עוד..:/ 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. שהייתה לי אהבה נורמלית.. 2. שאחותי התחתנהXD 3. שיש לי אחיינית מותק..למרות שהיא קצת קרצייה חחחח 4. שקיבלתי מחשב מתנה ל'בת מצווה' :] 5. שהיה לי טוב בכיתה ו'.. 6. לא יודעת עוד..אין מספיק דברים טובים שקרו לי=/ 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1. נאמנות 2. רומנטיותXD 3. סבלנות? 4. הומור:] 5. כנות 6. אהבה 7. ביטחון 8.נדיבות 9. פתיחות 10. זהו נראה לי.. 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. ליסוע ליוליה3> 2. ליסוע לבית מלון באילת.. 3. לטוס לחו"ל.. 4. לשכוח אותו,ולמצוא אהבה חדשה.. 5. להיות בת 16 6. לעבור ביה"ס=/ דחוףףףףףף!:( 7. לגמור ביה"ס.. 8. לעשות פירסינג בטבור:] 9. לרזות.. 10. שתיגמר המלחמה הזאת כבר=[ 10 שמות שאתם אוהבים: 1. תומר:] [אח שלי חח3>] 2. יוליה 3. נועה 4. אגם 5. קארין 6. טל 7. דניאל 8. מאי/ה 9. אושרי3> 10. זיו 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. שמישהו נפטר [קרוב אליי..או שאני מכירה/ראיתי אותו] :/ 2. סרט עצוב או מרגש.. 3. ספר או סיפור עצוב/מרגש.. 4. ימי הולדת של המשפחה חח תמיד יש לי דמעותXD ולא יודעת למה 5. אהבה נכזבת/בלתי אפשרית 6. אכזבה ממשהו שכ"כ רציתי..[שבזמן האחרון זה קורה לי המון=/] 7. פיגוע:| או מלחמה
8.חלום עצוב.. 9. שצועקים עליי 10. שמאשימים אותי במשהו שלא עשיתי:| ולבסוף.. איך לא: 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. אותו3> 2. את יוליה:) 3. אוכל 4. פלאפון 5. מחשבXD 6. טלוויזיה 7.שירותים חחחחחח 8.מצלמה:] 9. שתייה 10. בגדים XD בה ביי

מ א מ י2

New member
אני../images/Emo26.gifלענות! ../images/Emo219.gif

(כע,העתקתי מהשרשור הקודם של זה) (מהיום זו הכותרת שלי פע חח) 5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.בנג'י 2.טיפוס על קיר 3.לצרוח בטירופפפ 4.לדעת לרקוד טוב ;[ 5.עוד משהו שאנ'לא אומרת
4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.אמא 2.אבא 3.אחי 4.אחותי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.צמיד אדום עם חמסה 2.שרשרת ארוכה עם חרוזים ורודים למטה 3.-- 2 חיות אהובות במיוחד: 1.גור כלבים 2.דולפין פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)נממ..נלך על פורום הראל סקעת :p

The Demon

New member
עונהה.. יש לי מרץ

10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. - ללמוד לנגן בפסנתר 2. - ללמוד פסיכולוגיה 3. - לאהוב מישהו ושהוא יחזיר לי אהבה 4. - להתחיל לעבוד 5. - שיהיה לי מספיק כסף לקנות סיגריות בלי שאני אחרי זה אסתכל בארנק ואראה שהכל ריק שם 6. - לשתות וודקה עם בירה ורדבול ביחד P: 7. - להקליט שיר שהלחנתי 8. - להיות מחוזרת ע"י הרבה בנים 9. - לפגוש את אביב גפן :) 10. - לגרום למישהו לרצות להיות איתי כל הזמן בלי שאני אעשה משהו אבל שלא יהיה תלוי בי 10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. - אהבה 2. - כסף 3. - יותר חברים 4. - אופיר שיהיה שלי! רק שלי 5. - להצליח במתמטיקה 6. - שכולם יאהבו אותי 7. - שיהיה לי יותר ביטחון 8. - פסנתר 9. - אורגן 10. - חופשש 10 אנשים שחשובים לכם: 1. - אופיר 2. - אמלי 3. - שי 4. - נעם 5. - עילית 6. - בת אל 7. - אמא 8. - גל (לא יודעת למה) 9. - דור (גם לא יודעת למה) 10. - ליטל 10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: 1. - השגתי חברים 2. - השתקמתי מהדיכאון שהייתי בו 3. - גיטרה 4. - אנשים התחילו לבטוח בי 5. - התחלתי לבטוח באנשים 6. - נהייתי פתוחה יותר 7. - בשנה האחרונה רמת האינטיליגנציה שלי נורא עלתה 8. - מורות התחילו להיות גאות בי 9. - נכנסתי לבריכה כשכל השכבה המפגרת שלי היתה שם 10. - התגברתי על גל 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. - ההתאכזבות מגל, למרות שזה פגע 2. - התאהבתי באופיר 3. - התחלתי ללכת לפסיכולוגית 4. - לקחתי את עצמי בידיים 5. - הצלחתי להוציא ממוצא 85 בתעודה :) 6. - הכרתי מלא חברים חדשים 7. - התנתקתי מחברים ישנים 8. - פרסטון.. פעם שאהבתי אותו וזה הוכיח לי שלפני כל ההתאכזבויות הייתי כן יכולה להתחיל עם בנים 9. אופיר 10. ואופיר 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1. - חכם 2. - אינטילגנטי 3. - שפתיים שבא לנשק 4. - עיניים נוצצות כשהן מסתכלות עלי 5. - שיאהב אותי בלי סוף 6. - רומנטיקן 7. - שתמיד ימצא תירוץ להיות איתי לבד 8. - שיחבק אותי מתי שאני הכי צריכה 9. - לא קמצן 10. - גבוה *למה כל התכונות האלה מתאימות לאופיר?* 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. - שאופיר יאהב אותי! 2. - שהוא יתקשר היום למרות שכבר 10:43 3. - שיגמר התיכון 4. - להתחיל את התיכון ולראות אם באמת אופיר יעמוד בהבטחה שלו לשמור איתי על קשר 5. - להתחיל ללמוד באונ' 6. - למצוא אהבה 7. - לקנות קופסא חדשה של מלברו מנטול P: 8. - שאופיר יגיד לי שאני הדבר הכי טוב שקרה לו בחיים 9. - להפסיק לחיות בבועה 10. - לצאת מהבית 10 שמות שאתם אוהבים: 1. - אופיר 2. - שמש 3. - שרלוט 4. - ג'וזפין 5. - הנרי 6. - פיליפ 7. - ג'ורג' 8. - אנדריאה 9. - רולין 10. - אמה 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. - דברים רומנטיים 2. - קיטש 3. - אנשים שמדברים על הילדות שלי 4. - שירים שנוגעים בי יותר מדי 5. - שירים שמזכירים לי דברים של פעם 6. - שאני מבינה כמה שאנשים לא זקוקים לי 7. - שאנשים שאכפת לי מהם כ"כ אומרים לי כמה שהם אוהבים אותי 8. - שאופיר אומר לי שהוא חושב עלי רוב הזמן 9. - שאנשים פוגעים בי בכוונה 10. - שאנשים מנסים לגרום סיכסוך ביני ובין אופיר ושהם מנסים למצוא חן בעיניו ולבסוף.. איך לא: 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. - אופיר 2. - גיטרה 3. - אמפי3 4. - מלא קונדומים P: 5. - פלאפון (בתקווה שיהיה קליטה) 6. - מלא נייר טואלט שאני אוכל לרשום עליהם 7. - הארי פוטר 8. - אמא 9. - לק שקוף |סגידה| 10. - אופיר אופיר ועוד פעם אופיר! מצידי שרק הוא יהיה, לא צריכה עוד *למה הוא פאקינג לא מתקשר כבר???!?!??!?!?!* סליחה על ההטרדות

talush2005

New member
בכיף

10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1.ללמוד באוניברסיטה/מכללה תקשורת פרסום שיווק וכל מה שקשור לזה 2.ליסוע לאוסטרליה,ניו זילנד ,לקאריבים,להוואי ולתאילנד ויש עוד מקומות חחח.. 3.להתחתן 4.להביא ילדים 5.לעבוד בעבודה שאני אוהבת עם משכורת טובה 6.לזכות בלוטו 7. לטוס בכדור פורח 8.לגור איזה שנתיים 3 בארה"ב 9. לצלול במקום שיש הרבה חיות ים-ולראות דולפנים בעיקר!! (חיה אהובה) 10.להיפטר מהתכונות הרעות שיש לי ומפריעות לי ובעיקר להיות יותר עם בטחון 10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1.עבודה 2.חבר 3.אם פי 4 4.כרטיסי טיסה לחו"ל לכלל המקומות שציינתי למעלה 5.אחים קטנים או/ו בני דודים קטנים 6.יותר בטחון 7.מזגן בחדר 8.בריכה וחדר כושר בבית 9.טופס זכייה בלוטו
10. מכונת שוקו בבית 10 אנשים שחשובים לכם: 1.אמא 2.אבא 3.אח 4.הכלבה 5.סבא 6.סבתא 7.דודים ובני דודים 8.חברה 9.עוד חברה 10.ועוד חברה חח .. (יש עוד כמה חברים שחשובים ).. 10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: 1.התקבלתי לעבודה שרציתי פעם ולא חשבתי שאני אתקבל 2.התקבלתי לאנשהו בצבא שלא חשבתי שאני אתקבל 3.קבלתי תעודת הצטינות בלימודים במשך שנתיים 4.לא לקחתי סמים 5.שמחתי איזה ילד שצריך(לא בא לי לפרט) 6.הכנתי חבילה ענקית לחיילי הצפון 7.התנדבתי במקום עםאנשים בעלי מגבלויות שכליות 8.עשיתי מצגות ממש יפות ומרגשות :) -אין מה לכתוב חח 9.ששרדתי 12 שנות לימוד וסיימתי בהצלחה יחסית את כל הבגרויות והכל 10.עברתי תיאוריה ראשונה 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1.קיבלתי את הכלבה המדהימה שלי 2.שנולדתי למשפחה כזאת נפלאה 3.שהייתי בחו"ל וכל פעם היה טיול כזה כייפי (ובעיקר זה לארה"ב) 4.שהכרתי את החברות והידידים שלי 5.שעבדתי שנה אחת בקייטנה לפני כמה שנים 6.שהרחבתי מה שהרחבתי בתיכון 7.ששחיתי עם דולפינים 8.כל יומולדת שהיה לי כמעט 9.שהתנדבתי איפה שהנתדבתי 10.שלמדתי בבית ספר שלמדתי בו (רואים שממש אין לי מה לכתוב) 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1.נראה טוב 2.לא ממש ביישן אבל הכי רחוק ממתלהב וסנוב שיש-בקיצור ההפך משתי תכונות אלה 3.צנוע 4.מתחשב 5.רגיש 6.חכם 7.טוב לב 8.כנה 9.נחמד 10.רגוע 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1.צבא (כן מרוב שעמום אני כבר מחכה לזה חח) 2.שאני אמצא עבודה 3.שיהיה לי חבר (חח איך זה חוזר על עצמו) 4.שאני אטוס לכל המקומות שציינתי למעלה 5.שאני אצלול עם דולפינים (כי כבר שחיתי איתם חח) 6.שאני אזכה בלוטו (בתקווה שזה יקרה יום אחד ) 7.שתיגמר המלחמה הזאת ויהיה שלום גם בצפון וגם בדרום 8.שיהיה במשפחה עוד ילדים קטנים (בני בני דודים כי בני דודים קטנים ממני כבר לא יהיה) 9.הטיול לפני גיוס שלי בעוד כחודש וחצי 10.שאני אטוס בכדור פורח 10 שמות שאתם אוהבים: 1.רותם 2.שיר 3.מיכל 4.עמית 5.דנה 6.בן 7.אור 8.עדי 9.עומר 10.מור 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1.שמישהו קרוב מת/חולה/קורה לו משהו חס וחלילה טפו טפו טפו 2.טקסים עצובים 3.סרטים עצובים 4.שירים עצובים אם הם מעלים בי זכרונות עצובים 5.לשמוע אנשים אחרים שכואב להם או קרה להם משהו מדברים...תלוי אבל מי ומה 6.קטעים עצובים בסדרות ותוכנית טלביזיה 7.הצגות עצובות 8.לראות חיות שכואב להם 9.שפוגעים בי כמובן -אבל רק שזה מישהו קרוב ויכול גם רק לעצבן לפעמים 10.שכואב לי משהו בגוף ולבסוף.. איך לא: 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1.אמא 2.אבא 3.שאר המשפחה שציינתי כבר 4.הכלבה 5.טלביזיה 6.מחשב עם אינטרנט 7.הרבה אוכל 8.די וי די 9.ספרים 10.סרטי די וי די ומשחקי מחשב

MikeY fReAk

New member
><../images/Emo79.gif

10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. לעבוד בעבודה שתמיד אוהב לעשות 2. לאהוב 3. ילדים (כן..מתישהו-_-) 4. לפגוש אנשים חדשים 5. ללמוד עוד על הדברים שאני אוהבת לעשות 6. ---- ----. (עזבו) 7. "לראות עולם". 8. לטייל 9. לבקש סליחה מכל האנשים שפגעתי בהם.. 10. לפני שאמות, להרגיש שמיציתי פה הכל. (סליחה אם זה היה פלצני מידי, לא היה לי מה לכתוב) 10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. חירות מלאה 2. יכולת שכנוע מושלמת 3. כסף. והרבה 4. אינטרנט חופשי 5. שיניים ישרות (נווו עוד 5 חודשים!! רע) 6. כל מצלמה שארצה-בלי בעיה 7. את הפלאפון שגנבו לי 8. משינה בניצנים 9. היכולת לבוא עם מכנסיים לבצפר 10. לשיר מושלם 10 אנשים שחשובים לכם: לא אגיד אנשים ספציפים. כל הפורומיסטים שקרובים לליבי, המשפחה והחברות מבצפר. 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. כתיבה 2. מצלמונה
3. אינטרנט 4. משינה (שהביאה איתה עוד ועוד זמרים/זמרות/להקות שאני אוהבת) 5. הגיטרה 6. משקפיים 7. לודעת, 8.לודעת, 9.לודעת, 10. ובאופן מפתיע-לודעת. 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1. הומור 2. ביישנות 3. איכפתיות 4. חום 5. נדיבות (ואני לא אומרת פה נדיבות כלפי ושיתן לי כסף וזה:p אני מדברת על יחס אל אנשים אחרים.) 6. אינטיליגנט (לא צריכה איינשטיין, אבל הבנתם את הכוונה) 7. וכמובן, רומנטיקן[: 8. נאמן 9. כנה 10. שיקשיב:] 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. סוף י"ב? 2. שאקבל את המשכורת..אעעעע 3. שהבנות בשכבה שלי ית-בג-רו. (ואני לא מתנשאת, עוד כמה שנים אני אסתכל אחורה ואגיד שעכשיו אני ילדותית..הרעיון הוא שיש שלב מסויים של התבגרות שהן לא הגיעו אליו, עדיין תקועות אי שם בכיתה ג'-_-) 4. המסע לפולין(נו..) 5. ליומולדת שלי[: 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. סצנה מסויימת במישהו לרוץ איתו. 2. סצנה מסויימת בכנפיים שבורות. 3. מוות קרוב 4. ההרגשה האיומה של הלבד 5. כשפוגעים בי 6. כשאני כועסת 7. כשמשהו לא מצליח לי (ואני לא מדברת על דברים קטנים) 8. כשקשה לפעמים..ממש קשה. 9. שירים נוגעים 10. ציון גרוע למבחן שהשקעתי בלמידה אליו. ולבסוף.. איך לא: 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. מטוס תקין 2. טייס (עדיף אחד עם התכונות לבן זוג..אולי נחליט להישאר באי כמה זמן
) 3. דלק!! 4. גפרורים שגם אם מרטיבים אותם הם לא מקולקלים 5. אוכל שישרוד, אבל טעים ומגוון עד כמה שאפשר 6. מקום נוח לישון בו 7. לוח שש בש (וסטוקים של קוביות..) 8. סודוקו! 9. כ-ל המוזיקה שאני אוהבת+דיסקמן/טייפ 10. חשמל ומוצרי חשמלP:

למעלה