שאלון מהארכיון 2

טלינקה5

New member
שאלון מהארכיון 2

איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? הבנאדם הכי יפה שראית: איזה צילצול יש לך בפלאפון? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת: מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שם: מקום מגורים (לא חובה): גיל: תאריך לידה: כינוי: סגנון לבוש: צבע עיינים: צבע שיער: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: משקה אהוב: משקה שנוא: דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מספר מזל: המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים: דעתי על הפורום: באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: פתגם אהוב:

sniii

New member
=]

איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא רואה פרסומות.. את חושבת שאת מאושרת כרגע? אמממ... חלקית =] את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? אפשר להגיד... בגדת פעם? לבגוד ממש לא... האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שקר... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ביישנות... אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן.. אם כן, אתם אוהבים אותו? לא יודעת ... והוא, אוהב אתכם?לא יודעת.. איך הכרתם? דרך חברים.. מה אתם הכי אוהבים בו? רגישות ^^ מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? עדיין לא עשיתי.. אתם רבים? לא... בקטנה האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? אמממ לא.. עוד לא יצא.. אין לי בעיה עם זה.. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? אממ כן.. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לאא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי.. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא.. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? אממ כן דיי... תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון עצמי,רגישות, מצחיקה ^^ מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? ששיקרו לי.. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מי שמכריה אותי הכי טוב זאת חברה הכי טובה שלי... מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לא עולה... מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים! איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אממ.. אדישות, אנשים שפוגעים בכוונה.. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: יופי או אופי? על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? טוב לב... מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?חברה שלי ^^ התכוונת לזה? כן... מתי שיקרת?שיקרתי הרבה ^^ מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אמממ... למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?הרבה דברים.. למי אתם הכי מתגעגעים? לא יודעת.. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? פסיכולוגיה.. מקווה איפה תועילו בטובכם להתגורר? לא יודעת עדיין ^^ בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 4-3 זה טוב =] באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?תלוי... גיל 25 זה טוב האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא קרוב ולא רחוק.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אולי לארה"ב איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני... איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? לא מכירה... מה הכי חשוב לך בחיים? שיהיו אנשים שיאהבו אותי ואני אותם מה הרגש שהכי חסר לך?אהבה...? אבל אהבה חזקה.. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לא יודעת... מהו הפרי האהוב עליך? יש הרבה.. מה לא תעשה לעולם? אני בחיים לא אומרת לעולם לא......^^ האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? כן... מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? תלוי מה בא... את מי בא לך לחבק עכשיו? הרבה אנשים.. למי בא לך להרביץ עכשיו? אף אחד =] ממה הכי נמאס לך בחיים? החוסר ביטחון שלי.. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? צריך גם וגם... מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? יש מלא מקומות... מה הדבר האחרון ששתית? מים.. הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת איזה צילצול יש לך בפלאפון? רטט ^^ הקול הכי יפה ששמעת? יש הרבה קולות יפים ששמעתי !#314$# איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שחור עם תמונה קטנה באמצע.. ושומר מסך? אפור ירוק שחור מתחלף כזה איך הייתה הנשיקה הראשונה? אמממ... הייתה דיי בסדר עם מי? חברה ^^ מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול... מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אוף אין לי כוח לקום.. שם: מקום מגורים (לא חובה): מרכז גיל: תאריך לידה: כינוי: סגנון לבוש: "פריקי " צבע עיינים: ירוק צבע שיער:חום מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא:אין משקה אהוב:קולה משקה שנוא: וודקה- אבל שותים עדיין =] דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:הרבה אוכל אהוב: הכל אוכל שנוא: אין מספר מזל: לא יודעת 8 ניראה לי המוטו שלי: נסה הכל בחיים... מקום בילוי: כל מיני.. מספר אחים: דעתי על הפורום: נחמד =] באיזה עוד פורומים אתה: הרבה ^^ תאר את עצמך: ידה ידה פתגם אהוב: =]

talbebchuk

New member
אני עונה!!

איזה פרסומת את הכי אוהבת? של האגיס חחח את חושבת שאת מאושרת כרגע? כרגע? לא ממש... את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא ממש... אני בהתנזרות בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אמממ עכשיו לא - אבל הרבה פעמים כן... מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שלא מתייחסים מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ידידים טובים מדי? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? לא בקשר רומנטי...
והוא, אוהב אתכם? לא בקשר רומנטי
איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי... יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: זרימה (כאילו שלא שמים לב למה שקורה), הרבה פעמים אדישות - עוד פעם כי לא אכפת להם מה קורה ואז לא נפגעים, ועוד אחת... אמממ לא עולה לי... מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? שגיליתי שהחברות הכי טובות שלי בגדו בי מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא, ליאת ודניאל מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לא משנה... מה הדבר שהכי פוגע בך? שלא נאמנים לי... איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אי-חברותיות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם הם נחמדים, ומוכנים להכיר... על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? הנאמנות לעצמי... מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? חחח האחרון? אמא, השאר - יש... התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? אמממ מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אני מקווה מאוד שלא בגדתי למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אוי הרבה פעמים למי אתם הכי מתגעגעים? לליאתי ולמשפוחה מאמריקה איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אמממ לא יודעת... אבל משהו טוב... איפה תועילו בטובכם להתגורר? אני מקווה שבבת-ים... בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אמממ 25? 26? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? באמצע... לא רחוק מדי ולא קרוב מדי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ - הכי טוב איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אמממ רק הצטרפתי...
מה הכי חשוב לך בחיים? האנשים שאני אוהבת מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? אבטיח ותותים מה לא תעשה לעולם? אצטלם בעירום האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? אמממ טסתי - לאמריקה פעמיים, אילת כמה פעמים, טורקיה ולהולנד, בלגיה צרפת (שלושתם בטיול אחד), אז לא יודעת כמה זה יוצא ואם זה עם חזור או בלי... אה ועם המשפוחה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שיבגדו בי... שוקו\\תה\\קפה? שוקווו את מי בא לך לחבק עכשיו? מישהו, שאני אפילו לא יודעת מיהו, אבל אני רוצה שיהיה איתי... למי בא לך להרביץ עכשיו? למישהי... בלי להזכיר שמות חחח ממה הכי נמאס לך בחיים? מאנשים מעצבנים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי, אבל אם מישהו יהיה ממש ממש מגעיל - אני לא יודעת אם אני אתקרב יותר מדי, אבל אם יבואו אליי - בכיף!! מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? חוף בטורקיה --> עם הנוף המדהים!!! מה הדבר האחרון ששתית? קולה הבנאדם הכי יפה שראית: אמממ חחח הרבהה איזה צילצול יש לך בפלאפון? היפס דונט ליי/שאקירה הקול הכי יפה ששמעת? של עברי לידר - אם זה נחשב חח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של תמונה של כתם ושלי... ושומר מסך? הקוביות של הווינדואוס חחח איך הייתה הנשיקה הראשונה? אמממ עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אוףףףףףף שם: טל מקום מגורים (לא חובה): בת-ים גיל: 14 תאריך לידה: 12/5/92 כינוי: טלטול סגנון לבוש: ג'ינס צבע עיינים: דבש צבע שיער: ג'ינג'י מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ספורט משקה אהוב: קולה משקה שנוא: סודה דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: בוגדים ומשקרים אוכל אהוב: דברים משמינים חחח - פיצה, טוסטים וכאלה אוכל שנוא: טונההה מספר מזל: 8 המוטו שלי: תהיה אמיתי עם עצמך ועם אנשים מקום בילוי: קניון מספר אחים: 2 דעתי על הפורום: חמוד חחח באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: פתגם אהוב:

d r o r y

New member
עונה:

איזה פרסומת את הכי אוהבת?אף אחד...אולי יש כמה פרומואים את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?אמממ....לא ממש בגדת פעם?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?אני מאוהב ביעל שרוני אמנם,אבל לא יודע אם אני באמת אוהב אותה.אני צריך גם להכיר אותה אישית בשביל זה מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?מאחד הילדים שהיו משחקים איתי כדורגל בשכונה.אהבתי אותו יותר ממה שאבא אוהב את בנו,בואו נגיד ככה.אבל הוא מצידו,היה דיי אדיש כלפיי.הוא חיבב אותי אולי ביחס לשאר החבר'ה ששיחקו איתנו,אבל לא היה לו אלי שום רגש של קירבה.וזה הרג אותי! מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?לא היתה סיבה טפשית אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?----- והוא, אוהב אתכם?----- איך הכרתם?----- מה אתם הכי אוהבים בו?----- מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?----- אתם רבים?----- האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?----- האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?בטח האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?אין לי אקסיות האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?----- יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?----- האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?----- תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:כריזמה,בטחון,שמחת חיים מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?היו מליון. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?אחי,ואולי עוד איזה שני חברים.אבל אף אחד לא מכיר אותי לגמריי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?מסיבת יומולדת של גיל 4 בגן מה הדבר שהכי פוגע בך?בני אדם,גורל,... איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?יש הרבה...ביקורתיות,ציניות,שהוא בראש לגמריי שונה משלי,מטיפנות,צביעות ועוד... מה הכי מושך אותך אצל אנשים:יש דברים כאלו,אבל קשה לי להסביר.שפשוט יש לי כימיה עם הבן אדם.שאנחנו משדרים על אותו "גל".פשוט שיגרום לי להרגיש שהוא נפשי התאומה. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?אז זהו שאין לי ממש כשרונות...אבל אם כבר,אז בואו נגיד שהדמיון המפותח שלי,היצירתיות. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?נראה לי שלבן דוד שלי... התכוונת לזה?במיוחד בשביל לעודד אותו,כי הוא היה במצב נפשי גרוע מתי שיקרת?פעם אחרונה?היום.חחח... מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לפי מה שאני זוכר,נראה לי שמעולם לא למה?----- מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?אולי היום...אובכמה ימים האחרונים למי אתם הכי מתגעגעים?לאייאקס הגדולה!!! איזה מקצוע לעתיד תרכשו?וואלה לא יודע...מה שאני מקווה זה שזה יהיה מקצוע שיביא לי הצלחה,סיפוק ואף תהילה. איפה תועילו בטובכם להתגורר?במקום שאני אוהב בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?ת'אמת?לפי איך שנראה בינתיים יש פחות מ 40 אחוז סיכוי שאני בכלל אתחתן. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?----- האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?אמממ....לא זה ולא זה.פשוט איפה שטוב לך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?בטח שבארץ!!! איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?לא יודע אם יהיו לי ילדים איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?אין ממש קשר מה הכי חשוב לך בחיים?אושר ורוגע מה הרגש שהכי חסר לך?השניים הנ"ל+בטחון מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?יש מלא כאלה.למשל,פגיעות יתר מהו הפרי האהוב עליך?קיווי,תותים,בננה,פירות יבשים,ענבים מה לא תעשה לעולם?מלא דברים.דוגמא?אעבוד במקום שבו אני מרגיש מושפל וסובל.שום פרנסה שבעולם לא שווה את זה! האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?כן,בערך 6-7 פעמים,עם משפחתי.לצרפת,הולנד,קפריסין מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?שאני אפול שוב פעם למצביי רוח הקטסטרופליים שלי. שוקו\\תה\\קפה?שוקו קר את מי בא לך לחבק עכשיו?אף אחד למי בא לך להרביץ עכשיו?למלא מלא מלא ממה הכי נמאס לך בחיים?מהמצב הנפשי המחורבןןןן שלי מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?יש לזה מליון היבטים!בעקרון,יותר חשוב שלבן אדם יהיה אופי(כריזמה,אישיות חזקה,בטחון,כישורים,וכ"ו) מאשר יופי.אבל אם השאלה היא לגביי בת הזוג שאני רוצה,אז זה ממש 50-50.שניהם חשובים לי מאוד.מבחינת האופי,חשוב לי שהיא תהיה כזה באותו ראש שלי,ומבחינת היופי אני רוצה שפשוט תמשוך אותי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?יש הרבה!פארקים למיניהם,מקומות מסויימים בנתניה ובתל אביב,וכ"ו מה הדבר האחרון ששתית?דיאט קולה לימון הבנאדם הכי יפה שראית:יש המוןןן איזה צילצול יש לך בפלאפון?ממש רגיל הקול הכי יפה ששמעת?אין אחד מיוחד איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שמיים ועננים ושומר מסך?כלום איך הייתה הנשיקה הראשונה?לא היתה עם מי?----- מתי פעם אחרונה התקלחת:היום מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?מליון דברים שם:דרוריוססססססס מקום מגורים (לא חובה):לא חובה?אז נדלג גיל:24 תאריך לידה:חסוי כינוי:אין סגנון לבוש:פשוט צבע עיינים:דבש צבע שיער:שחור מקצוע אהוב:לא יודע מקצוע שנוא:כמעט כולם משקה אהוב:יש המון משקה שנוא:כל מיני משקאות חריפים,ועוד הרבה דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:מליארד דברים!אנשים הם בכלל מעצבנים. אוכל אהוב:יש מליון אוכל שנוא:לא נוגע במה שאני שונא מספר מזל:לא יודע המוטו שלי:לא להיות פראייר!וללכת עם האמת שלך בלי לשים על אף אחד! מקום בילוי:כל מיני מקומות בנתניה ותל אביב מספר אחים:1 דעתי על הפורום:מעניין וכייפי בדר"כ באיזה עוד פורומים אתה:חחח.....הרבה מאוד תאר את עצמך:יהיה טוב פתגם אהוב:אין לי

dana re3

New member
עונה

איזה פרסומת את הכי אוהבת?אף פרסומת את חושבת שאת מאושרת כרגע?אממ בסדר... את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא יודעת בגדת פעם?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא יודעת מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?פחדתי חח אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן.. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?אולי האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא ניסיתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?2 החברות הכי טובות שלי ו1 חבר הכי טוב מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?חנפן מה הכי מושך אותך אצל אנשים:מצחיקים על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?אממ מלאת אנרגיה חח מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?חבר לשעבר שלי חח התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא יודעת למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?לפני שנתיים למי אתם הכי מתגעגעים?לחבר טוב שהיה לי איזה מקצוע לעתיד תרכשו?וטרינרית איפה תועילו בטובכם להתגורר?לא יודעת בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?נראה 3-4 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?25 נראה לי האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?לא יודעת מרחק סביר חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?נראה לי שאגור בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?חילוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך?תפוז מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?אממ כן נראה לי 5 פעמים עם המשפחה 4 פעמים לתורכיה ופעם אחת לקפריסין מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה?שוקו את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?באמצע =/ מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית?שוקו הבנאדם הכי יפה שראית: איזה צילצול יש לך בפלאפון? סתם צלצול מעפן הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? החתולה שלי ושומר מסך? אין איך הייתה הנשיקה הראשונה?לא הייתה עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול בערב מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?מה יהיה היום שם:דנה מקום מגורים (לא חובה): גיל:15 תאריך לידה:18.8 כינוי:דנדוש סגנון לבוש: צבע עיינים:כחול צבע שיער:שטני בלונדיני מקצוע אהוב:ביולוגיה וחנ"ג מקצוע שנוא:כימיה משקה אהוב:קולה משקה שנוא:ספרייט דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:מתחנפים אוכל אהוב:פיצה אוכל שנוא: מספר מזל:6 המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים:2 דעתי על הפורום:נחמד מאוד באיזה עוד פורומים אתה:אבריל לאבין
ובנות תאר את עצמך: פתגם אהוב:

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

איזה פרסומת את הכי אוהבת? של הפסטה
את חושבת שאת מאושרת כרגע? ממ די
את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כה
בגדת פעם? לא
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא אהב אחרת
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא יודעת
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא
אם כן, אתם אוהבים אותו?
והוא, אוהב אתכם?
איך הכרתם?
מה אתם הכי אוהבים בו?
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?
אתם רבים?
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא
האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא
תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: צניעות, בטחון עצמי, ופחות עקשנות
מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? שלא זכיתי בתחרות מסוימת
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא, אבא, יובל
מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?שלי ושל יובל אצל דוד שלי
מה הדבר שהכי פוגע בך? שיורדים עליי
איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שחצנות
מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אופי, ועיניים
על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ריקודד
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? ****
התכוונת לזה? כה
מתי שיקרת? לא זוכרת
מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודעת
למה?
מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא זוכרת
למי אתם הכי מתגעגעים? ללירון
איזה מקצוע לעתיד תרכשו? במאית
איפה תועילו בטובכם להתגורר? תל אביב
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 או 3
באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 26
האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא קרוב מידי ולא רחוק מידי
חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? יגור בארץ
איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני
איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? ממ אני מכירה רק כמה
מה הכי חשוב לך בחיים? המשפחה שלי
מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה
מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לא יודעת
מהו הפרי האהוב עליך? מנגו
מה לא תעשה לעולם? בנג'י
האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? טסתי עם המשפחה הרבה פעמים
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? למות
שוקו\\תה\\קפה? תה
את מי בא לך לחבק עכשיו? ******
למי בא לך להרביץ עכשיו? לאף אחד
ממה הכי נמאס לך בחיים? שכל מי שאני אוהבת לא אוהב אותי
מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שניהם חשובים
מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא זוכרת
מה הדבר האחרון ששתית? חלב
הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת
איזה צילצול יש לך בפלאפון? הדרדסים
הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעתת
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה
ושומר מסך? של ווינדוס
איך הייתה הנשיקה הראשונה? עוד לא הייתה
עם מי?
מתי פעם אחרונה התקלחת: בבוקר
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? על זה שאני צריכה להשתין
שם: קרן
מקום מגורים (לא חובה):
תאריך לידה:
כינוי: קרני
סגנון לבוש: ג'ינס וחולצה או גופיה
צבע עיינים: כחול
צבע שיער:
מקצוע אהוב: ערבית
מקצוע שנוא: מתמטיקה
משקה אהוב: ספרייט
משקה שנוא: קפה
דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: משוויצים, משתרללים
אוכל אהוב: פסטה ברוטב שמנת ופטריות
אוכל שנוא: תרדד
מספר מזל: 4
המוטו שלי: "אוקנה מטטהה"
מקום בילוי: קולנוע
מספר אחים: 1
דעתי על הפורום: שהוא נחמד
באיזה עוד פורומים אתה: רק זה, אני בעיקר בקומונות
תאר את עצמך: ילדה
פתגם אהוב: "חייך אל העולם והעולם יחייך אליך בחזרה"

עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא אוהבת.
את חושבת שאת מאושרת כרגע? האמת,שכן.
את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן
בגדת פעם? לא
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?בערך.יותר מסובך.
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? פרידה.
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא הייתה כזאת.
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? בערך
אם כן, אתם אוהבים אותו? כן אבל זה מסובך
והוא, אוהב אתכם? זה מסובך.
איך הכרתם? בביצפר
מה אתם הכי אוהבים בו? הכל
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? די,אני מסמיקה..לא נעים..
אתם רבים? לא
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן
האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?לא
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?כן
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא
תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:לא יודעת
מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא זוכרת
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?חברה שלי אני וההורים
מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לא נעים לי לספר..יש פה ילדים קטנים.חחח
מה הדבר שהכי פוגע בך?התעלמות
איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שחצנות
מה הכי מושך אותך אצל אנשים:חוש הומור
על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?לא יודעת
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?אממ לא נעייייים
התכוונת לזה? כן
מתי שיקרת?היום
מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא מזמן..
למה?ככה
מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?אתמול
למי אתם הכי מתגעגעים?אח שלי.שניהם.
איזה מקצוע לעתיד תרכשו? שחקנית בעזרת השם
איפה תועילו בטובכם להתגורר?חיפה.רק חיפה.
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?1-2
באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?לא יודעת
האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?אממ לא קרוב לא רחוק
חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?לא
איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?חילוני
איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?אחלה
מה הכי חשוב לך בחיים? אהבה
מה הרגש שהכי חסר לך?לא יודעת.
מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?אהבה.גרררר
מהו הפרי האהוב עליך?פסיפלורה
מה לא תעשה לעולם?אקח סמים
האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?לבולגריה,ארה"ב,יוון,טורקיה.עם ההורים
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?מוות
שוקו\\תה\\קפה?קפה
את מי בא לך לחבק עכשיו?אותי..אבל זה קשה
למי בא לך להרביץ עכשיו?לאפחד
ממה הכי נמאס לך בחיים?מהפיגועים והתאונות.
מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?שניהם
מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?יוון
מה הדבר האחרון ששתית?דיאט קולה
הבנאדם הכי יפה שראית: ידיד שלי
איזה צילצול יש לך בפלאפון? לא יכול-כלא6
הקול הכי יפה ששמעת? שלך
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אי
ושומר מסך? צינורות
איך הייתה הנשיקה הראשונה? תלוי איזה.הרגליה הייתה סבבה הצרפתית הייתה מעולה
עם מי?הרגילה-חבר ביסודי והצרפתית-עם חבר בחטיבה
מתי פעם אחרונה התקלחת:היום
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?עוד חמש דקות
שם:ירדן
מקום מגורים (לא חובה):חיפה
תאריך לידה:23.5
כינוי:שמש
סגנון לבוש:ג'ינס וחולצת טי
צבע עיינים:תכלת\כחול.משתנה לפי מצב השמש
צבע שיער:בלונד
מקצוע אהוב:משחק(תאטרון)
מקצוע שנוא:מתמטיקה
משקה אהוב:בריזר\דיאט קולה
משקה שנוא:שוקו
דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:שחצנות.וכשלמישהו אין גבול
אוכל אהוב:המבורגר
אוכל שנוא:פטריות
מספר מזל:23
המוטו שלי:"תמות צעיר ותשאיר גופה יפה"חח
מקום בילוי:לצאת להסתובב סתם ולשבת ולדבר
מספר אחים:3.שני אחים ואחות
דעתי על הפורום:מגניב
באיזה עוד פורומים אתה:האלופה,מיכאלה,כלא6
תאר את עצמך:מאגניבה
פתגם אהוב:עדיף כלב שהוא חבר מאשר חבר שהוא כלב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

shanchan

New member
היי אני פה מדי פעם... ואני עונה :)

וגם חברה שלי פה וגם היא עונה. והיא תהייה בסוגריים. זהו. איזה פרסומת את הכי אוהבת? של הוט, עם הילד עם העיניים עצומות :) (הפרוסמת של בזק וגם של קוקה קולה) את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן, די (כן) את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? אולי (כן) בגדת פעם? לא (לא) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בערך... (לא) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא יודעת... היו כמה (שהוא ממש ירד עליי חזק) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כדי לא להרוס ידידות... זאת הסיבה היחידה שהיתה (לה אין) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא (כן) אם כן, אתם אוהבים אותו? ^ (אמ, לא יודעת, נראה לי שכן) והוא, אוהב אתכם? ^ (לא יודעת) איך הכרתם? ^ (מסיבה של ידיד שלי, יום הולדת) מה אתם הכי אוהבים בו? כוסעמק די כבר (שהוא חמוד) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? דיייייייייייי (לא יודעת) אתם רבים? ואוו אני אתן כאפה למחבר השאלון (לא) האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן (לא) האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן (לא נראה לי) האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לאאא (אין לי אקס) האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי, ודי (כוסעמק אין לי אקס!) יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אוקיי די. (וזה משתינו) האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן, ממש כן (אין לי אקס, אין לי אקס כוסאמשלכם, אין לי אקס, די) תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: בטחון עצמי, נחמדות, איכפתיות (היכולת להצחיק, פאקינג כישרון מוזיקלי מטורף [להיות מוצרט, ככה], לדעת לשים לק) מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? ואוו, היו מלא אין לי מושג איזה. (לא זכור לי) מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא, אופיר [ידיד] ועידית [חברה] (הדר, שני [שזאת כותבת השאלון, ועכשיו כיף לי :)], חופצי) מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לאא, לא שאלות על זכרון :S (כשחבר שלי ואני היינו על הגג אצלי) מה הדבר שהכי פוגע בך? צביעות, אולי (צביעות) איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? פקציות (שחצנות, צביעות) מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים, אבל גם תחת P: (לא משהו מיוחד...) על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? לא הייתי מוותרת על הכתב שלי ויכולת הכתיבה שלי (על הכוח רצון, ועל האופטימיות) מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? צ'וקי (עידית) התכוונת לזה? כן (כן) מתי שיקרת? היום בצהריים (לפני איזה שלושה ימים) מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא נראה לי שזה קרה (גם לי לא) למה? ככה מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? ואוו כל הזמן, לא זוכרת משהו בדיוק (להשאר להרצאה השנייה של האינטראקט) למי אתם הכי מתגעגעים? (רן--> שזה החבר, ועוד אנשים מוזרים מפקיסטן וירדן) איזה מקצוע לעתיד תרכשו? גרפיקה/ עיצוב אופנה/ אדריכלות (מוזיקאית) איפה תועילו בטובכם להתגורר? באוסטרליה (ישראל) בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2,3 ככה (תלוי מה אני ארצה) באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אף פעם (לא יודעת, אם אי פעם בכלל) האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא צריך להתחשב בזה... (קצת קרוב להורים) חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? מקווה לרדת (די סביר שאני אטייל בכל העולם ואגור בארץ) איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני/ חילוני-מסורתי (אתאיסטי) איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אה.. לא משהו?
(אני לא בפורום הזה) מה הכי חשוב לך בחיים? אוכל, שתייה ושינה טובה :) (אושר ומוזיקה) מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה (מתעלמת) מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לא נראה לי שיש לי כזה...(קיצ'יות) מהו הפרי האהוב עליך? תפוח (תפוז) מה לא תעשה לעולם? never say never (אני לא אבגוד אף פעם...) האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? פעם אחת, לשמים, כדי לקפוץ (להולנד עם המשפחה, לארה"ב עם המשלחת של seads of peace) מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לדרוך על חרא (שינטשו אותי) שוקו\\תה\\קפה? תההההההההההההההההההה (לא ולא ולא, איכסה) את מי בא לך לחבק עכשיו? לאורי (נחשו) למי בא לך להרביץ עכשיו? למורה שלי לאנגלית (ברי) ממה הכי נמאס לך בחיים? מנמלים (מאנשים צבועים) מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי (אופי) מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? האגם הנעלם ליד אילת היה מגניב... אבל היו הרבה. (היו יותר מדי כאלה..) מה הדבר האחרון ששתית? קולה (מים) הבנאדם הכי יפה שראית: טוב אני לא זוכרת... באמת שלא. איזה צילצול יש לך בפלאפון? צלצול שיש בפלאפונים ענתיקות (אין לי פלאפון) הקול הכי יפה ששמעת? הקול של איימי לי, יכול להיות... (לא שואלים מוזיקאים כזה דבר) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של גארפילד (שלד טובע בתוך ים) ושומר מסך? אין לי (של התמונות שלי) איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא הייתה (מאגניבה) עם מי? עם עצמי (נחשו) מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול (היום אחרי הצהריים) מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אחחח למה לקום בבוקר? (לך מפה) שם: שני (מעין) מקום מגורים (לא חובה): פה (שם) גיל: 16, כמעט (כנ"ל) תאריך לידה: 11.7.90 (11.9.90) כינוי: שנסקי, שנס... (מגלי) סגנון לבוש: וואט דה פאק? מה שבא (גם) צבע עיינים: חום-ירוק (כחול) צבע שיער: חום (בלונדיני) מקצוע אהוב: רישום! וספרות בעיוני... (מוזיקה) מקצוע שנוא: אנגלית! והסטוריה! בעעעע (מתמטיקה!! הסטוריה!! בעעע) משקה אהוב: תה. וקולה. (מיץ תפוזייים) משקה שנוא: בירה לבנה (אין לי מושג) דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אומרים סליחה על כל דבר (מעוותים את מה שאני אומרת) אוכל אהוב: לזניייייייייה :):):) (סוכריות על מקל) אוכל שנוא: טונה. בעעע (הרבה מדי דברים) מספר מזל: 17 (6) המוטו שלי: בלה בלה בלה לכו לישון (תנצל את היום) מקום בילוי: המרתף של רותם? (גם היא מסכימה איתי :)) מספר אחים: 1 (1) דעתי על הפורום: הוא טוב (אין לי מושג) באיזה עוד פורומים אתה: הארי פוטר, דוליז... (אני לא) תאר את עצמך: אני ילדה קטנה וצינית (היפראקטיבית חולת נפש מיאו) פתגם אהוב: בלה בלה בלה ששש.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

איזה פרסומת את הכי אוהבת? הזו של אור ירוק כלכך מצחיקה אותי כלפעם מחדש, אז נגיד שהיא. את חושבת שאת מאושרת כרגע? נינוחה, כן. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן. בגדת פעם? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? היו כמה, זה לא כלכך עקרוני כרגע. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן. אם כן, אתם אוהבים אותו? כן. והוא, אוהב אתכם? כן. איך הכרתם? דרך החברה הכי טובה, הוא למד בביה"ס שלי. מה אתם הכי אוהבים בו? הכל. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? ממ לא זוכרת. אתם רבים? קורה. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא, לא ממש. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן, ולא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא, לא כקשר רומנטי, הכי טוב לי עכשיו. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא, אני לא רוצה למחוק כלום. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ממ, רק ביטחון עצמי. וזהו. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא, אין. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? חבר, דניאלתה, ורוני. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? קייטנה של לפני כמה שנים. מה הדבר שהכי פוגע בך? חוסר נאמנות. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? טפשות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חזה, כתפיים, גב. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ציור. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? הוא. התכוונת לזה? בטח. מתי שיקרת? קרה. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? ממ לא זוכרת. למה? - מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אכלתי. למי אתם הכי מתגעגעים? אל אנשים שלא ראיתי כבר הרבה זמן. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? משהו שקשור באומנות. ועוד מקצועות צדדיים. איפה תועילו בטובכם להתגורר? ת"א. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 28 ומעלה. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? באמצע. עדיף לגור איפה שבא. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לא, נדמה לי שרוב הזמן אני אגור בארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? ממ, לא מכירה אותם. מה הכי חשוב לך בחיים? הדברים הקטנים. מה הרגש שהכי חסר לך? אין. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? פיוזים קצרים הופכים כל רגש למפולת. מהו הפרי האהוב עליך? מנגו, תות, אפרסק. מה לא תעשה לעולם? נוור סיי נוור. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? כן, אין לי כח לכתוב. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאני לא אתקבל למשלחת. שוקו\\תה\\קפה? תה, כרגע, תודה. שלש כפיות. את מי בא לך לחבק עכשיו? אותו. למי בא לך להרביץ עכשיו? לאף אחד. ממה הכי נמאס לך בחיים? מלישון. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? יופי, ברור. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא הייתי במספיק מקומות בשביל לקבוע. מה הדבר האחרון ששתית? תה. הבנאדם הכי יפה שראית: אין. איזה צילצול יש לך בפלאפון? שניפ שנאפ שנאפי. הקול הכי יפה ששמעת? אין. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו שאחותי שמה. ושומר מסך? משהו של אמא, עם דגים. איך הייתה הנשיקה הראשונה? בסדר. עם מי? מישהי. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בלילה. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? חם לי. שם: מאיה. מקום מגורים (לא חובה): ג"ש. גיל: 16. תאריך לידה: 28.10 כינוי: מאיו, מאיע, פיצקית, מאיקי. סגנון לבוש: צבעוני, ילדותי, סקסי, אלגנטי. צבע עיינים: חום. צבע שיער: שחור וורוד. מקצוע אהוב: ציור. מקצוע שנוא: תנ"ך. משקה אהוב: תה, נס, בירה, שייק, מיץ. משקה שנוא: בבל דרינק. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: מדברים דברים ממש מטומטמים. אוכל אהוב: בשר, שוקולד, גלידה. אוכל שנוא: דגים, ג'לי. מספר מזל: 2. המוטו שלי: When in doubt, SMILE! מקום בילוי: הייניקן, מוזס. מספר אחים: אחת. דעתי על הפורום: אחלה. באיזה עוד פורומים אתה: כבר לא יודעת. תאר את עצמך: אני. פתגם אהוב: אין.

עונה =]]

איזה פרסומת את הכי אוהבת?ממ..של התופצי'ס =]] את חושבת שאת מאושרת כרגע? מאוווווווווד =]] את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא =]] בגדת פעם?לאאאאא =]] האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?ממ..יש הרבה לא זוכרת אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן =[ האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא =] האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא =] > לא ניסיתי! < יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא =] האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא =] תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: 1.לא עקשנית 2.לא מתעצבנת מהר 3.מקשיבה יותק מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?ממ.. אתם לא רוצים לדעת =[[ מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?ההורים שלי ו2 החות הכי טובות שלי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?ממ..המסיבה של חברה שלי אתמול =] מה הדבר שהכי פוגע בך?ממ.. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?לא מתחשב =// מה הכי מושך אותך אצל אנשים:העניים !!! =]] על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ע=ק=ש=נ=י=ת=! מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? ממ.. אמא נחשב ?! התכוונת לזה? כן =] מתי שיקרת?ממ...אתמול :D מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא בגדתי אף פעם באמון של מישהו !!! למה? כי אני לא מסוגלת !! מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?אתמול =/ למי אתם הכי מתגעגעים?ממ..ברוך ה' כולם איתי =]] איזה מקצוע לעתיד תרכשו?אה ?! איפה תועילו בטובכם להתגורר?... בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?2 =]]] חעחע אבל אני רק בת 12 :D באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?22 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך !! חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?בארץ ! איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?חילוני ! אבל נירא אולי אני יחזור בתשובה חעחעחעחעחעחעחעחע סתאאאם !! איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?מממ..היום הצטרפתי?! מה הכי חשוב לך בחיים? ההורים שלי ואחותי וכול המשפחה שלי בעצם !! מה הרגש שהכי חסר לך?אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?ממ.. מהו הפרי האהוב עליך?מנגו =] מה לא תעשה לעולם?יתאבד =] האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? לא .. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאני ימות אבל זה בטוח יקרה =[ שוקו\\תה\\קפה?שוקוווו =]] את מי בא לך לחבק עכשיו?אמא ואבא =] למי בא לך להרביץ עכשיו?ממ..לקלי קלקרסון !!! ממה הכי נמאס לך בחיים?מלימודיםםםםםם =] מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?האמת =]! מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?ממ..הכינרת !! מה הדבר האחרון ששתית?חלב > עם קרונפלקס !!! << הבנאדם הכי יפה שראית: מקס אולרצ'יק !! איזה צילצול יש לך בפלאפון? חושב עלייה הקול הכי יפה ששמעת? מאיה בוסקילה ואיזה ילד מהכיתה שלי =] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים ושומר מסך? סתאם של אקס פי איך הייתה הנשיקה הראשונה?ממ..הייתה [?!] עוד לא.. עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת:היום בבוקר =] ליפני חצי שעה מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?למה אני צריכה לקום לבצפר ?!?!?!?!?!!?! שם:ספירו'ש_סטייל מקום מגורים (לא חובה):גם אם זה היה חובה לא הייתי רושמת [!!!!!] גיל:12 תאריך לידה:28.1.1994 כינוי:תלוי.. סגנון לבוש:ג'ינס וחולצה צבע עיינים:חום צבע שיער:שחור חום מקצוע אהוב:לא אוהבת למודים !! מקצוע שנוא:חשבון וכול השאר משקה אהוב:מים משקה שנוא:מנדרינות דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: מאשימים אותו במשו שלא עשיתי !! אוכל אהוב:מרק פטריות אוכל שנוא:נקניקיות מספר מזל:28 המוטו שלי: ?! מקום בילוי:אין קבוע =] מספר אחים:1 אני ועוד אחות דעתי על הפורום:כייפייי =]] באיזה עוד פורומים אתה:מאיה בוסקילה הנסיכה =]] תאר את עצמך: פתגם אהוב: " אין אהבה אמיתי בלי נשיקה צרפתית "

עונה..

איזה פרסומת את הכי אוהבת?לא רואה... את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא בגדת פעם?לא.. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?היו כמה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?נו מה השאלות החופרות האלו על אהבה?!?! אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?אהה?!?! האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא ניסיתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:גובה/שירה/ידע רב במחשבים מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?היו כמה מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?יש אחת וזו החברה הכי טובה שלי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?מיום שישי כשראיתי את ידיד שלי אחרי חודש מה הדבר שהכי פוגע בך?שמשקרים לי ואני יודעת את זה איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?לא יודעת זה..כדי שאני לא התקרב למישהו הוא צריך להיות בנ'דם ממשממש מגעיל מה הכי מושך אותך אצל אנשים:חום על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?ההקשבה שלי מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?ידיד טוב שלי התכוונת לזה? כן ברור מתי שיקרת?לא יודעת.. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לפני שלושה שבועות בערך למה?לא משנה..יצאתי קקה רצח מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?^^ למי אתם הכי מתגעגעים?לאותו ידיד שלא ראיתי חודש איזה מקצוע לעתיד תרכשו?פסיכו' איפה תועילו בטובכם להתגורר?בזמן הצבא והלימודים בבית..אחר כך באזור המרכז{לא ת"א} בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?3-5 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?23-27 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?תלוי באיזה שלב של החיים חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?רק בארץ.. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?מסורתי/דתי איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?לא משהו לא מכירה.. מה הכי חשוב לך בחיים? המדינה מה הרגש שהכי חסר לך?לא יודעת..אני חייה איך שאני...לא מתלוננת על מה שאין לי מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?ההקשבה..לפעמים זה קצת מעצבן.. מהו הפרי האהוב עליך?מנגו מה לא תעשה לעולם?בנג'י/צניחה וכו'..אני לא יכולה האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?פעמיים לספדר עם המשפחה ולפולין..למסע פולין עם השכבה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?פציעות.. שוקו\\תה\\קפה?תה את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו?לשם שינוי לאפ אחד ממה הכי נמאס לך בחיים?מהבחינות מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?ירושלים מה הדבר האחרון ששתית?תפוזים הבנאדם הכי יפה שראית: החברה הכי טובה שלי איזה צילצול יש לך בפלאפון? שי לי הרבה צלצולים הקול הכי יפה ששמעת? של החברה הכי טובה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מהטיול של סבתא שלי בסקוטלנד ושומר מסך? שחור איך הייתה הנשיקה הראשונה?כמו נשיקה ראשונה..בלי נסיון עם מי?חבר מתי פעם אחרונה התקלחת:לפני שעתיים וחצי מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?על אותו יום שם:ע.ס מקום מגורים (לא חובה):ב"ש גיל:עוד פחות מחודש 18 תאריך לידה:17.07 כינוי:הוא מופיע ליד נושא ההודעה סגנון לבוש:בלקארי..מכנים אותי האישה בשחור צבע עיינים:חום צבע שיער:חום מקצוע אהוב:אזרחות{רק חבל שהיום בבגרות אני הולכת להיכשל} מקצוע שנוא:סוציו' משקה אהוב:וודקה משקה שנוא:אשכוליות דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:אנשים בעלי חוסר טאקט תמידי אוכל אהוב:פיצה אוכל שנוא:בשר מספר מזל:אין המוטו שלי: מקום בילוי:בר&קפה מספר אחים:2 דעתי על הפורום:אלופ באיזה עוד פורומים אתה:עוד כמה תאר את עצמך:מורעלת, אוהבת ת'ארץ, לוחמת לעתיד, ומסתדרת עם כל מי שמסתדר איתי פתגם אהוב:יש חכם אמר לי... הודגש באמצעות מדגישומטיק

© h i l a ©

New member
עונה

איזה פרסומת את הכי אוהבת? של החטיף שיגעון הזה :| לא זוכרת איך קוראים לו חחח את חושבת שאת מאושרת כרגע? תאמת לא משהו את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא אין לי אהבה נו -.- מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?אמממממ....... לא זוכרת XD מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי אני חושבת שאני מכוערת ושהוא לא יקבל אותי ^^ אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? אין לי מושג אם יש להם בני זוג חחח האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא ^^ האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? אם זכור לי...... אז ניסיתי אבל לא הוצאתי את זה לפועל ^^ יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן -.- תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אחראית, יודעת לשמור סוד, מסודרת ^^ מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך:אממממממ....... נירא לי שההורים שלי התכוונו ליסוע איתי לחופשה בת"א ובסוף לא נסענו XD מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? חומוס, ויול, חן מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הפעם החארונה שראיתי את אלי :( מה הדבר שהכי פוגע בך? שמדברים בליגלוג על משהו רגיש איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מישהו שלא נוח לי לדבר איתו חחח, או שנשמע מניאק ... מה הכי מושך אותך אצל אנשים: שיער ארוך [אצל בנים :|] גוף....@#$%@!!! עינייייםםםםםם, ועוד הרבה דברים ^^ כמעט כל חלק בגוף נראה לי ^^ על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? לא יודעת :| מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? יוגב .... התכוונת לזה? נו כן מתי שיקרת? לא זוכרת :S מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זוכרת למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? טוב אין לי כוח לחשוב זה כבר 1 בלילה :'( למי אתם הכי מתגעגעים? תומרר :| איזה מקצוע לעתיד תרכשו? צילום או משהו איפה תועילו בטובכם להתגורר? איפה שהוא במרכז בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 40 ^^ סתם לא יודעת באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 25+ האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך :O חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? תאמת שאין לי מושג איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בסדר................... מה הכי חשוב לך בחיים? חיים של אנשים יקרים? חחח מה הרגש שהכי חסר לך? :| מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? שכשיש מישהו ממש שווה שעובר לידי, אז זה מטריף אותי.. אני ממש רוצה להפטר מזה :| מהו הפרי האהוב עליך? מנגווווווווו אהובי!!!!!!! מה לא תעשה לעולם? אעשן סמים?! חחח האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? לא מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שמישהו ממש אבל ממש יקר לי יהרג [דוגמא: אמא\אבא...] שוקו\\תה\\קפה?שוקוו אהוביי את מי בא לך לחבק עכשיו?אלי
למי בא לך להרביץ עכשיו? טלילי ממה הכי נמאס לך בחיים?שמתבאסים בקלות בעע מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי, אבל אפשר לשלב בניהם לפעמים ^^ מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מדבר יהודה, זה כזה יפה :O מה הדבר האחרון ששתית? מיץ תפוזים במסיבת סיום ^^ הבנאדם הכי יפה שראית: ת=ו=מ=ר !=!=! וגם ס=ת' בעלי ^^ איזה צילצול יש לך בפלאפון? מעפן שקיבלתי עם הפלאפון [אין אינטרנט] הקול הכי יפה ששמעת? של מאיה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו עם תרקטורון [אחים גדולים -.-] ושומר מסך? אין איך הייתה הנשיקה הראשונה? להלהלהללהלהלהלה D: עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת: היום מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? תומר\אלי חחח, סתם לא יודעת שם: מקום מגורים (לא חובה): גיל:15 תאריך לידה:9.1.91 כינוי: סגנון לבוש: ג'ינס\מכנס ספורט +חולצה שחורה חחח :| צבע עיינים: חום שקד כמו כולם בערך :| צבע שיער: חום מקצוע אהוב: של"ח אבל זה מועדף, זה לא אהוב :| מקצוע שנוא: תנ"ך משקה אהוב: אייס קפה טוב כזה ^^ משקה שנוא: מיץ גזר :| דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכלים בפה פתוח ששומעים את כל הבליסות שלהם :| אוכל אהוב: עוגת גבינה אוכל שנוא: חצילים מספר מזל: 9 המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים:2 דעתי על הפורום: פסדר באיזה עוד פורומים אתה: אין תאר את עצמך: שיער חום עיניים חומות גבוהה וזהו .. פתגם אהוב: "בלה בלה בלה... אהההה אבל אפשר קצתתת......"

galit2510

New member
../images/Emo13.gif

איזה פרסומת את הכי אוהבת? אממממממממממממממממ .... את הפרסומת של קאסטרו את חושבת שאת מאושרת כרגע?בערך.. כה את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא בגדת פעם?איך אתם מגדירים בגידה .??? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?לא הייתה כזאת .. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?לא הייתה סיבה טיפשית אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?מייבי האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?אין לי אקסים האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?אין אקסים האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לאאא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:מעדיפה להישאר כמו שאני ... רק להיות פחות עצלנית .. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?לא זוכרת כזאת מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?יול לירון ואבא שלי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?שרותם יהיה סבתא עוד 30 שנה.. מה הדבר שהכי פוגע בך?יש כל מיניי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שחצנות ... מה הכי מושך אותך אצל אנשים:כל מיניי על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? העקשנות מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?יול חח אוהבת אותךךךךךךך חח התכוונת לזה? לא ... [יעני אוהבת אותה מאוד בתור אחת מהחברות הכי טובות .. לא משו רומנטייי .. !! ] מתי שיקרת?לא זוכרת .. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זוכרת .. למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?כל יום למי אתם הכי מתגעגעים?לאחי שאני לא רואה אותו הרבה זמן איזה מקצוע לעתיד תרכשו?אין לי מושג... איפה תועילו בטובכם להתגורר?בארץ או באירופה בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?בין 3-5 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?18 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?להיות במרחק סביר של בערך 10 דקות באוטו .. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? נראה לי שאני אגור בארץ .. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?חילוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?איזה פורום .. ? מה הכי חשוב לך בחיים? בריאות ואושר מה הרגש שהכי חסר לך?אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? כעס... מהו הפרי האהוב עליך?אבטיח מה לא תעשה לעולם?אתאבד האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? טסתי לגרמניה וטיילתי משם באוסטריה וצ'כיה .. עם הוריי .. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?כמה זה בקרוב ? שוקו\\תה\\קפה?תה את מי בא לך לחבק עכשיו? יול למי בא לך להרביץ עכשיו? לילדים הקטנים מאתמול או למישו שאני מצנזרת את שמו כי אמני לא רוצה שירביצו לי בזמן הקרוב.. ממה הכי נמאס לך בחיים?לא נמאס לי ... החיים שלי עוד לא ממש התחילו... [זה היה טיפשי .. ] מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? באותה מידה ... מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?הייתי במקומות מהממים בחו"ל .. אהבתי את הנופים של אוסטריה.. מה הדבר האחרון ששתית?מים הבנאדם הכי יפה שראית: בכללי בטלויזיה את טיירה בנקס ובחיים לא זוכרת .. איזה צילצול יש לך בפלאפון? תלוי למי ... הקול הכי יפה ששמעת? לנוי יש קול יפה .. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ברווז מזה חמוד ... ושומר מסך? אין איך הייתה הנשיקה הראשונה?
לא הייתההה... [גאה בזה.. ] עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? האם שלחו לי הודעה ? שם:גלית מקום מגורים (לא חובה): גיל:13.8 אתמול .. תאריך לידה:25.10 כינוי:GALIT2510 סגנון לבוש: אממממממ ... לא יודעת .. צבע עיינים:ירוק צבע שיער: שטני מקצוע אהוב:של"ח מקצוע שנוא:אנגלית ופיזיקה משקה אהוב:חלב ומים משקה שנוא:אין כזה דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוווו זה קשה למה אותי מעצבן כל דבר.. אוכל אהוב:פיצה אוכל שנוא:יש מלא... בעיקר גפילטפיש מספר מזל:אין לי המוטו שלי:בחיים צריך לעשות חיים כי מהחיים בחיים לא תאו חיים מקום בילוי:סתם להסתובב בחוץ .. בים בקריון מספר אחים:1 דעתי על הפורום:נחמד באיזה עוד פורומים אתה:כל מיניי תאר את עצמך:דומה לאסלה... [דומה לזונהההה.... סיפור אמיתי רוצים הוכחות ? ] פתגם אהוב: לא יודעת

mami182

New member
נו מה אני יכולה עוד לעשות?עונה..

איזה פרסומת את הכי אוהבת?לא אוהבת את חושבת שאת מאושרת כרגע?כה את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?כה בגדת פעם?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?אממ לא זוכרת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי הוא היה נמוך?? חח סתם אממ לא דעת אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כנראה? אם כן, אתם אוהבים אותו?כה והוא, אוהב אתכם?כנראה.. איך הכרתם?דרך חברה שלי.. מה אתם הכי אוהבים בו? אמממ הרבה דברים מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? לא הרבה דברים גדולים.. אתם רבים? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?יש עוד סיבה להתנשק עם מישו??..חח האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? אממ יכול להיות לא זוכרת האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: פחות ביישנית טיפטיפה יותר חכמה..חח לא הרבה.. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?שלא הרשו לי לצאת
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? גלית לירון ודורה.. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? על מה שעשינו היום כשהיינו בחוץ... מה הדבר שהכי פוגע בך?שלא מתייחסים אלייי.. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? נמוך וסנוב מה הכי מושך אותך אצל אנשים:עיניים.. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? על כלום מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?חבר שלי... התכוונת לזה? כה מתי שיקרת?כול יום.. לגלית..
חח סתם נשמהה..(עוד פעם שיקרתי..) מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זוכרת למה?ככה מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?אממ לא מזמן למי אתם הכי מתגעגעים?כרגע לאפחד טוב לי איזה מקצוע לעתיד תרכשו? נחייה ונראה איפה תועילו בטובכם להתגורר?על ספסל..חח סתם בבית.. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?לא יותר מ2.. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אממ לא דעת האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?יגור בארץ.. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?חילוני.. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אממ אני לא מכירה את חברי הפורום אפילו לא מרחוק..חח מה הכי חשוב לך בחיים? אהבה מה הרגש שהכי חסר לך?לאדעת מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אאין כזה מהו הפרי האהוב עליך?תות מה לא תעשה לעולם?יצנוח מטוס יאכל משו חי...יענו מבעלי חיים חרקים וכול זה.. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? טסתי לגמרניה צרפת פעם אחת עם המשפחה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?שבחיים לא יאכזבו אותי..מה שבחיים לא יקרה.. שוקו\\תה\\קפה?שוקו את מי בא לך לחבק עכשיו?חבר שלי
למי בא לך להרביץ עכשיו? ג'נג'י אחד..חחח ממה הכי נמאס לך בחיים?מהאנשים הצבועיםםםם !1!! מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?יופי..ומישאומר אופיי משקר לעצמוו ... מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא זוכרת מה הדבר האחרון ששתית?מיץ תפוחים הבנאדם הכי יפה שראית: הייתי אומרת אבל אני לא יודעת תשם ..אז זה שהשתתף בסיפור סינדרלה..יחד עם הילארי דאף.. איזה צילצול יש לך בפלאפון? כול מיני לכול קבוצה צלצול משלו הקול הכי יפה ששמעת? של סליפנוטטט..חחחחח סתם אממ לא דעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שלי ושומר מסך? של אקס פי נראה לי איך הייתה הנשיקה הראשונה? נחמדה עם מי? חברי הנוכח...חח מנסה לדבר בשפה גבוהה.. מתי פעם אחרונה התקלחת:יום שישי נכון שזה עצוב??? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? על מה לעזאזל אני יעשה היום... שם: מקום מגורים (לא חובה): אזור הקריות גיל:14 תאריך לידה:5.6 כינוי:יול סגנון לבוש:ג'ינס וגופייה צבע עיינים:שטני צבע שיער:חום מקצוע אהוב:אין כזה מקצוע שנוא:אנגלית ופיזיקה משקה אהוב:מים משקה שנוא:מיץ פירות דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: מתחילים לחושש אוכל אהוב:פיצה אוכל שנוא: יש הרבה דגג מספר מזל:אין המוטו שלי:תחייה תרגע.. מקום בילוי:כול מקום מחות לבית מספר אחים:1 דעתי על הפורום:ניס באיזה עוד פורומים אתה:אהבה בגיל ההתבגרות.. תאר את עצמך:גבוהה יחסית מטר 64 וזהוו... פתגם אהוב:?

למעלה