שאלון מדליק,

שאלון מדליק,

- קרדיט לפורום עפר שכטר - הסבר שאלון: תכנסו לתיקייה שלכם עם השירים ותכתבו את השירים לפי סדר בתשובות זה יוצא מצחיק
שאלות: מה אנשים חושבים עליי? מה היחס שלי לאנשים? מה עושה אותי מאושר? איך חיי יסתיימו? מה דעתי על החיים? מהו החלום שלי? מה אני בשביל אנשים? מיהו בן זוגי האידאלי? למה בן זוגי יאהב בי? השיר שמאפיין אותי- השיר שמאפיין את החיים שלי- השיר שמאפיין את האושר שלי- השיר שמאפיין את בן זוגי- השיר שמאפיין את מה שאני רוצה להיות- השיר שמאפיין את מה שחושבים עליי-

עונה,

מה אנשים חושבים עליי? לא מכירים אותך - הראל מויאל מה היחס שלי לאנשים? שווים - רן דנקר מה עושה אותי מאושר? לאב בוי - דנה אינטרשיונל איך חיי יסתיימו? סודות - דנה עדיני מה דעתי על החיים? החיים בזבל מהו החלום שלי? עלי ועלייך - שרית חדד מה אני בשביל אנשים? יחפה מיהו בן זוגי האידאלי? תזיזי את הישבן למה בן זוגי יאהב בי? את יפה השיר שמאפיין אותי- חושב עליה השיר שמאפיין את החיים שלי- כמה חסר השיר שמאפיין את האושר שלי- אם אפגוש את אלוהים השיר שמאפיין את בן זוגי- תברח השיר שמאפיין את מה שאני רוצה להיות- היא יודעת השיר שמאפיין את מה שחושבים עליי- רבות הדרכים

יצא לך ממש טוב ... ../images/Emo45.gif

פעם ניסיתי לעשות את השאלון הזה ולא יצא בכלל טוב או הגיוני

למעלה