שאלון מגניב

ח0חו0ית1

New member
שאלון מגניב

לקוח מפורום חטיבת הביניים (אל תשאלו
) עשיתי/לא עשיתי. -לאהוב את החיים -לא לישון כל הלילה -לנסוע לים -לחבק בן אדם מהתרגשות -לנסוע באוטובוס מהתחנה הראשונה עד לאחרונה -לצאת בתחנה לא מוכרת בכוונה -לרוץ עם כלב -לאמץ שני חתולים -לגדל צמח -להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן -לצאת מצויין בתמונה -להכיר בן אדם שנולד איתך באותו היום. -לטייל בגשם בלי מטריה -לטייל לבד -לצאת החוצה בזמן שיורד מלא שלג(ממש...) -להיכנס למים בריצה -להישאר בבית לבד יום שלם -לשכנע מישהו ששמיים אפורים זה יפה -לקחת לידיים עכביש -לאכול דשא. -לרכוב על עז. -להביא במתנה משו יקר -לדבר בטלפון עד שלוש בלילה -להגיד באמת "אני אוהבת אותך" -לשמוע "אני אוהב אותך" בחזרה -לישון באותו חדר עם מישו מאוד יקר -לנסוע ברכבת יומיים -להיכנס לערפל -לראות שקיעה -להחזיק בידיים פרפר -להירדם עם מוזיקה -להיות כל היום בשמש -לראות כוכב נופל ולבקש משאלה -להתלחש עם מישהו בלילה -לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות -לבכות ולחייך מאושר -לראות את אותו הסרט מהסוף להתחלה 5 פעמים. -להגיד לבן אדם בעיניים שצריך לסיים ת'קשר -להכניס יד לחול קר. -לבנות משהו מחול -לא לישון בלילה בזמן סערה. -להתעטש כשמסביב שקט -לשחות מתחת לגשר. -למחוא כפיים עד כאב -לנשק תמונה של מישהו -לטפס על עץ -לאכול תותים עד שבא להקיא. -להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר -לשיר שיר בלי מוזיקה -לשיר על במה. -להסתכל דרך החלון במשקפת. -לצלם חיה -לצלם ת'שמיים -לגרום לגבר להתאהב בך כשאתה לבוש בטרנינג -לשמוע שטויות ממישהו -ללכת למופע של מישהו -להתאהב ל-3 ימים -להתחבק בשלישיה -להחתך מנייר -לנסות לשחות במים רדודים -ללבוש שמלת כלה. -לראות בעצמך את אמא שלך -לשבת בחדר עד החושך בלי להדליק ת'אור -לקרוא ספר ביום אחד -לסגור עיניים ולחייך מאושר -לחבק צעצוע -לדבר בטלפון עם מישו לא מוכר -לספר סוד על עצמך -להיוולד -לצחוק מכל הלב -להשתכר -לסלוח להורים שלך -לגדל ילד -לראות זריחה -לנסוע במכונית בלי רשיון - להוציא קולה מהאף - להחתך בכוונה -לא לדבר עם אף אחד במשך יום שלם -להצחיק היום -לצחוק היום -ללמוד לעשות משהו טוב יותר מכולם -לעשות סקס כל הלילה -לשלוח מישהו להזדיין -לשבור מראה -שמוכר שווארמה יתן לי חצי מחיר -לקחת חתול רחוב לבית -לבכות לבד -לקנות בכסף האחרון ת'גלידה הכי יקרה -לאהוב מישהו -לכתוב שיר -לכתוב סיפור -לשנות ת'שער לקצוץ -לעשות קעקוע -לטייל בלונדון -לעמוד בלילה על הגג -לשכב כל היום מתחת לשמיכה -לנשק בן אדם בכלל לא מוכר -לנשק בת -לנשק בן -לעשן סמים -לגנוב -לשמוע מפל מרחוק -להתגעגע למישהו ולהתנפל עליו -למות.

יאללה../images/Emo9.gif

-לאהוב את החיים
היו זמנים
-לא לישון כל הלילה
היו זמן גם כאן
איי אתם
-לנסוע לים
-לחבק בן אדם מהתרגשות
זה הכי כיף בעולם
-לנסוע באוטובוס מהתחנה הראשונה עד לאחרונה
-לצאת בתחנה לא מוכרת בכוונה
-לרוץ עם כלב
אווי זה סיפור כזה מגניב
אבל הוא ארוך עזבו
-לאמץ שני חתולים
..אחד מת
והשניה איתי עד היום זקנה בת מאה
-לגדל צמח
הביאו לי ליומולדת קקטוס והוא שמור על ארוני
-להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן
לא בד"כ.. זה מביך אותי ממש -לצאת מצויין בתמונה אמממ בטח כולם ישימו פה
עם אייקון מקיא
אני שמה
מחמיאה לעצמי
-להכיר בן אדם שנולד איתך באותו היום.
אפחד לא נולד איתי
רק החופש הגדול
-לטייל בגשם בלי מטריה
הכי כיף בעולםםםםםםםם
-לטייל לבד
גם כן
אבל יותר כיף שהכלבה באה אחרי
-לצאת החוצה בזמן שיורד מלא שלג(ממש...)
בפעם האחרונה שירד במושב שלג הלכתי...
-להיכנס למים בריצה
לבריכה
-להישאר בבית לבד יום שלם
-לשכנע מישהו ששמיים אפורים זה יפה
זה באמת יפה ד"א
-לקחת לידיים עכביש
זאת החיה השנואה עלי
-לאכול דשא.
עדיין לא.. רק חמצוצים
-לרכוב על עז.
חמור נחשב? -להביא במתנה משו יקר-
-לדבר בטלפון עד שלוש בלילה
-להגיד באמת "אני אוהבת אותך" רק באמת
-לשמוע "אני אוהב אותך" בחזרה
-לישון באותו חדר עם מישו מאוד יקר
חברים חברות משפחה
כולם יקרים -לנסוע ברכבת יומיים
-להיכנס לערפל
בצרפת
-לראות שקיעה
-להחזיק בידיים פרפר
-להירדם עם מוזיקה
קרן פלס
-להיות כל היום בשמש -
-לראות כוכב נופל ולבקש משאלה
ושמישהו יגיד לי שהוא מספיק לחשוב על זה שצריך לבקש בזמן שהוא רואה כוכב
-להתלחש עם מישהו בלילה
-לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות
המון! זה ממש כיף! יש לי קלסר עם דברים כאלה מכיתה ג'!! -לבכות ולחייך מאושר
גם מהמציאות וגם מסרטים
-לראות את אותו הסרט מהסוף להתחלה 5 פעמים.
מהסוף להתחלה?! -להגיד לבן אדם בעיניים שצריך לסיים ת'קשר
אם רק היה קשר..
-להכניס יד לחול קר.
-לבנות משהו מחול
ארמון? -לא לישון בלילה בזמן סערה.
כן.. אבל האמת שמפחד
-להתעטש כשמסביב שקט
זה כזה מצחיק -לשחות מתחת לגשר.
-למחוא כפיים עד כאב
-לנשק תמונה של מישהו
-לטפס על עץ
במחנות שעשינו ביסודי במושב
-לאכול תותים עד שבא להקיא.
מהתותים בגינה! -להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר
-לשיר שיר בלי מוזיקה
אני זייפנית בטירוף -לשיר על במה.
-להסתכל דרך החלון במשקפת.
-לצלם חיה
-לצלם ת'שמיים
-לגרום לגבר להתאהב בך כשאתה לבוש בטרנינג
........ -לשמוע שטויות ממישהו
-ללכת למופע של מישהו
-להתאהב ל-3 ימים .......... -להתחבק בשלישיה
-להחתך מנייר
-לנסות לשחות במים רדודים
כן כן -ללבוש שמלת כלה.
-לראות בעצמך את אמא שלך
אני ואמא שלי זה אותו דבר זה נורא -לשבת בחדר עד החושך בלי להדליק ת'אור
אבל מול המחשב, הוא עושה אור -לקרוא ספר ביום אחד
מישהו אמר הארי פוטר? סתם אבל לא רק
-לסגור עיניים ולחייך מאושר
-לחבק צעצוע
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן -לדבר בטלפון עם מישו לא מוכר
נכון נגיד אתם מתקשרים לחברה.. ואז היא באיזה מקום ואיזה ידיד שלה מעצבן כזה "תני תני לי לדבר איתה רגע..". אז
-לספר סוד על עצמך
-להיוולד
קורה.. פה ושם -לצחוק מכל הלב
-להשתכר
אל תזכירו לי -לסלוח להורים שלך
הו הו כל י

psycho360

New member
עכשיו יש לי מצברוח לענות על שאלונים

עשיתי/לא עשיתי. -לאהוב את החיים - כרגע -לא לישון כל הלילה - לצערי -לנסוע לים - חחח -לחבק בן אדם מהתרגשות - לא -לנסוע באוטובוס מהתחנה הראשונה עד לאחרונה - ממ כן -לצאת בתחנה לא מוכרת בכוונה - כשהייתי בדיכאון לא נורמלי והייתי במן מצב של כבר לא אכפת לי מה יהיה איתי לקחתי את הכרטיסייה יצאתי מהבית עליתי על האוטובוס הראשון שבא ופשוט נשארתי על האוטובוס והגעתי לחור. אבלללל לפחות למדתי להכיר את העיר -לרוץ עם כלב - לא יצא לי -לאמץ שני חתולים - גם לא -לגדל צמח - קקטוס :) -להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן - כולם. אני אוהבת לראות אותם מגלגלים את העיניים במבוכה למקום אחר. יש לי מבט חודרני כזה ואם אני פוגשת מישהו במבט.. זה משהו.. לפעמים אני עושה עם אנשים לא ידועים תחרות מבטים :ם ופעם אפילו הכרתי אחד ככה שהעיניים שלנו נלחמו במשך כמה דקות ואז נקרענו יחד מצחוק -לצאת מצויין בתמונה - כן -להכיר בן אדם שנולד איתך באותו היום. - בערך -לטייל בגשם בלי מטריה - תמיד אחרי בצפר כשיש מצברוח של חורף -לטייל לבד - אממ כן -לצאת החוצה בזמן שיורד מלא שלג(ממש...) - לא -להיכנס למים בריצה - אאאאאוווווווו שאאאאאאאווה :] -להישאר בבית לבד יום שלם - בדר"כ -לשכנע מישהו ששמיים אפורים זה יפה - לא -לקחת לידיים עכביש - כן -לאכול דשא. - מממממממממממממ לא זוכרת -לרכוב על עז. - לא -להביא במתנה משו יקר - כן -לדבר בטלפון עד שלוש בלילה - לא -להגיד באמת "אני אוהבת אותך" - באמת ? לא -לשמוע "אני אוהב אותך" בחזרה - אבל גם זה לא היה באמת -לישון באותו חדר עם מישו מאוד יקר - עם 5 מישוהיים באותה מיטה והיה פאנן -לנסוע ברכבת יומיים - כן בשוודיה -להיכנס לערפל - ערפל דליל -לראות שקיעה - כן -להחזיק בידיים פרפר - כן ..:) -להירדם עם מוזיקה - לא .. טוב בערך כן. פעם אחת שלחו לי שיר שהוא הלך 15 דקות ואף פעם לא הצלחתי להגיע לסוף בלי להרדם. ברצינות. לא בציניות. -להיות כל היום בשמש - כן וכמעט השתזפתי ואני מאוד רגישה לנושא -לראות כוכב נופל ולבקש משאלה - כן.. נוסטלגיה עשית לי עכשיו -להתלחש עם מישהו בלילה - ראה שאלה לפניי -לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות - כן ולגלות כמה טיפשה הייתי -לבכות ולחייך מאושר - כל הזמן כשאני צוחקת יותר מידי אני מתחילה אוטומטית לבכות (כלכך שרון) -לראות את אותו הסרט מהסוף להתחלה 5 פעמים. - כן -להגיד לבן אדם בעיניים שצריך לסיים ת'קשר - לצערי כן -להכניס יד לחול קר. - כן -לבנות משהו מחול - נו ברור :) -לא לישון בלילה בזמן סערה. - ולראות סרט אימה ! האהא כשיש ברקים. [רק לפניי שבוע] -להתעטש כשמסביב שקט - כן -לשחות מתחת לגשר. - בדנמרק -למחוא כפיים עד כאב - כן -לנשק תמונה של מישהו - מישהי נחשב? -לטפס על עץ - וליפול ממנו כמו בובת סמרטוטים -לאכול תותים עד שבא להקיא. - לא -להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר - רק אתמול :) [עד שאמא איימה ברצח] -לשיר שיר בלי מוזיקה - חחח כן -לשיר על במה. - יש לי פחד במה -להסתכל דרך החלון במשקפת. - על כוסונים שבנו לי פה סוכה ביום כיפור -לצלם חיה - כל הזמן -לצלם ת'שמיים - רוב הזמן -לגרום לגבר להתאהב בך כשאתה לבוש בטרנינג - לא -לשמוע שטויות ממישהו - כל הזמן -ללכת למופע של מישהו - כן -להתאהב ל-3 ימים - לא -להתחבק בשלישיה - כן.. :] האו סוויט.. -להחתך מנייר - לא יצא לי -לנסות לשחות במים רדודים - עצוב אבל כן -ללבוש שמלת כלה. - בפורים בגן -לראות בעצמך את אמא שלך - לצערי -לשבת בחדר עד החושך בלי להדליק ת'אור - לא -לקרוא ספר ביום אחד - כן -לסגור עיניים ולחייך מאושר - כל הזמן כשקורים דברים מגניבים -לחבק צעצוע - כן -לדבר בטלפון עם מישו לא מוכר - רק לפניי כמה ימים \: זה התחיל מטעות והתפתח לשיחה ארוווווווכה ארוווווווכההההההההה -לספר סוד על עצמך - לא -להיוולד - כן -לצחוק מכל הלב - כן -להשתכר - כן -לסלוח להורים שלך - בערך -לגדל ילד - שנקרא טאמאגוצ'י -לראות זריחה - כן -לנסוע במכונית בלי רשיון - חחחחח נגמר עצוב, אבל כן - להוציא קולה מהאף - מהציצי (אני חייבת להפסיק לקרוא סקרים בשוקס) - להחתך בכוונה - אפשר לקרוא לזה בכוונה כן -לא לדבר עם אף אחד במשך יום שלם - כן -להצחיק היום - הצחקתי? רגע... אה כן! סיפרתי לחברה שלי על היום השני בחדר כושר ..... -לצחוק היום - כן -ללמוד לעשות משהו טוב יותר מכולם - הממ... תלוי מי הם כולם. הכיתה? הבצפר? -לעשות סקס כל הלילה - עם הטלווזיה -לשלוח מישהו להזדיין - כן -לשבור מראה - כן -שמוכר שווארמה יתן לי חצי מחיר - לא אוכלת שווארמה -לקחת חתול רחוב לבית - לפניי 7 שנים, הוא עדיין קיים -לבכות לבד - נו בטח -לקנות בכסף האחרון ת'גלידה הכי יקרה - אין אצלי דבר כזה הכסף האחרון. אני אוגרת -לאהוב מישהו - בערך נו אין לי כוח השאלות הבאות הולכות להיות רומנטיות? -לכתוב שיר - כן -לכתוב סיפור - כן -לשנות ת'שער לקצוץ - כן -לעשות קעקוע - כן -לטייל בלונדון - דרך הטלווזיה -לעמוד בלילה על הגג - זה ממש כיף -לשכב כל היום מתחת לשמיכה - כשאני חולה -לנשק בן אדם בכלל לא מוכר - כן (לא לשאול, הייתי דפוקה פעם) -לנשק בת - כן -לנשק בן - לא {נכון מוזר שבת כן ובן לא?} -לעשן סמים - לא -לגנוב - כן -לשמוע מפל מרחוק - או כן -להתגעגע למישהו ולהתנפל עליו - לא -למות. -לא

נהה

עשיתי/לא עשיתי. אני אענה בכן ולא טוב?
-לאהוב את החיים לא -לא לישון כל הלילה כן -לנסוע לים כן -לחבק בן אדם מהתרגשות כן -לנסוע באוטובוס מהתחנה הראשונה עד לאחרונה לא -לצאת בתחנה לא מוכרת בכוונהלא -לרוץ עם כלבכן -לאמץ שני חתולים לא -לגדל צמח לא -להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן כן -לצאת מצויין בתמונה לא -להכיר בן אדם שנולד איתך באותו היום.לא -לטייל בגשם בלי מטריה לא -לטייל לבד כן -לצאת החוצה בזמן שיורד מלא שלג(ממש...)
-להיכנס למים בריצה כןןןןן הכי כיףף -להישאר בבית לבד יום שלם כן -לשכנע מישהו ששמיים אפורים זה יפה לא
-לקחת לידיים עכביש איכסעעעעעעעעעעע -לאכול דשא.חחחחחחח >< -לרכוב על עז.לא -להביא במתנה משו יקרכן -לדבר בטלפון עד שלוש בלילה לא -להגיד באמת "אני אוהבת אותך" לא -לשמוע "אני אוהב אותך" בחזרה לא -לישון באותו חדר עם מישו מאוד יקר כן -לנסוע ברכבת יומיים לא -להיכנס לערפל כן -לראות שקיעה כן -להחזיק בידיים פרפרכן -להירדם עם מוזיקה כן -להיות כל היום בשמש כן -לראות כוכב נופל ולבקש משאלה כן -להתלחש עם מישהו בלילה כן -לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות כןן -לבכות ולחייך מאושרכן -לראות את אותו הסרט מהסוף להתחלה 5 פעמים.מהסוף להתחלה? איך אפשר? -להגיד לבן אדם בעיניים שצריך לסיים ת'קשר לא -להכניס יד לחול קר.כן -לבנות משהו מחול כן -לא לישון בלילה בזמן סערה.לא -להתעטש כשמסביב שקט כן -לשחות מתחת לגשר.לא -למחוא כפיים עד כאב כן -לנשק תמונה של מישהו כן -לטפס על עץ כן -לאכול תותים עד שבא להקיא.כן -להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר כן -לשיר שיר בלי מוזיקה כן -לשיר על במה.כן -להסתכל דרך החלון במשקפת.כן -לצלם חיה כן -לצלם ת'שמיים כן -לגרום לגבר להתאהב בך כשאתה לבוש בטרנינג -לשמוע שטויות ממישהו כן -ללכת למופע של מישהו כן -להתאהב ל-3 ימיםלא -להתחבק בשלישיה כן -להחתך מנייר כן -לנסות לשחות במים רדודים כן -ללבוש שמלת כלה.לא -לראות בעצמך את אמא שלך לא -לשבת בחדר עד החושך בלי להדליק ת'אור כן -לקרוא ספר ביום אחד גומות החן של ליאור נחשב? -לסגור עיניים ולחייך מאושר כן -לחבק צעצוע כן -לדבר בטלפון עם מישו לא מוכר כן -לספר סוד על עצמך כן -להיוולד כן -לצחוק מכל הלב כן -להשתכר לא -לסלוח להורים שלך כן -לגדל ילדלא -לראות זריחה כן -לנסוע במכונית בלי רשיון לא - להוציא קולה מהאףלא - להחתך בכוונהלא -לא לדבר עם אף אחד במשך יום שלםלא -להצחיק היוםכן -לצחוק היוםכן -ללמוד לעשות משהו טוב יותר מכולם כן -לעשות סקס כל הלילה לא -לשלוח מישהו להזדיין כן -לשבור מראה כן -שמוכר שווארמה יתן לי חצי מחיר לא -לקחת חתול רחוב לבית לא -לבכות לבד כן -לקנות בכסף האחרון ת'גלידה הכי יקרה כן -לאהוב מישהו כן -לכתוב שיר כן -לכתוב סיפור כן -לשנות ת'שער לקצוץ לא..בעצם שהייתי בכיתה א' אמא עשתה לי פטריה בשער >< -לעשות קעקוע כן -לטייל בלונדון לא -לעמוד בלילה על הגג כן -לשכב כל היום מתחת לשמיכה כן -לנשק בן אדם בכלל לא מוכר כן -לנשק בת כן לא בפה.. -לנשק בן כן -לעשן סמיםלא -לגנוב לא -לשמוע מפל מרחוק כן -להתגעגע למישהו ולהתנפל עליו כן -למות. כנראה שלא

a Lost Fairy

New member
יאללה בא לי../images/Emo9.gif

-לאהוב את החיים- כן -לא לישון כל הלילה -כן -לנסוע לים-כן -לחבק בן אדם מהתרגשות- כן -לנסוע באוטובוס מהתחנה הראשונה עד לאחרונה- ממ לא נראה לי -לצאת בתחנה לא מוכרת בכוונה- לא -לרוץ עם כלב- הו כן -לאמץ שני חתולים - לא -לגדל צמח -כן -להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן- כן -לצאת מצויין בתמונה- לא חושבת חח -להכיר בן אדם שנולד איתך באותו היום.- ממ לא -לטייל בגשם בלי מטריה - כן -לטייל לבד- כן -לצאת החוצה בזמן שיורד מלא שלג(ממש...)- לא חושבת -להיכנס למים בריצה- כן -להישאר בבית לבד יום שלם- כן -לשכנע מישהו ששמיים אפורים זה יפה- לא הייתי צריכה לשכנע:p -לקחת לידיים עכביש- לא בלע -לאכול דשא.- לא -לרכוב על עז.- לא -להביא במתנה משו יקר- כן -לדבר בטלפון עד שלוש בלילה- ממ יש מצב -להגיד באמת "אני אוהבת אותך" -כן -לשמוע "אני אוהב אותך" בחזרה -כן -לישון באותו חדר עם מישו מאוד יקר-כן -לנסוע ברכבת יומיים -לא -להיכנס לערפל-כן -לראות שקיעה -כן -להחזיק בידיים פרפר- לא -להירדם עם מוזיקה -כן -להיות כל היום בשמש- כן -לראות כוכב נופל ולבקש משאלה -כן -להתלחש עם מישהו בלילה-כן -לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות -נראה לי -לבכות ולחייך מאושר- ממ לבכות? לא בטוחה -לראות את אותו הסרט מהסוף להתחלה 5 פעמים.- ממ אולי אצבעונית
-להגיד לבן אדם בעיניים שצריך לסיים ת'קשר -לא -להכניס יד לחול קר.- נראה לי -לבנות משהו מחול-כן -לא לישון בלילה בזמן סערה.-לא -להתעטש כשמסביב שקט -כן -לשחות מתחת לגשר.- ממ לא -למחוא כפיים עד כאב- עד גירוד, כן -לנשק תמונה של מישהו - נראה לי שכן -לטפס על עץ - פעם כשהייתי אתלטית משהו:p -לאכול תותים עד שבא להקיא.-כן -להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר-הו כן -לשיר שיר בלי מוזיקה-כן -לשיר על במה.-לא -להסתכל דרך החלון במשקפת.-לא -לצלם חיה-כן -לצלם ת'שמיים -כן -לגרום לגבר להתאהב בך כשאתה לבוש בטרנינג- לא -לשמוע שטויות ממישהו -כן -ללכת למופע של מישהו-כן -להתאהב ל-3 ימים-לא -להתחבק בשלישיה-כן -להחתך מנייר -כן -לנסות לשחות במים רדודים-כן -ללבוש שמלת כלה.-לא -לראות בעצמך את אמא שלך- משהו באחת התכונות, כן -לשבת בחדר עד החושך בלי להדליק ת'אור-כן -לקרוא ספר ביום אחד-פעם:| -לסגור עיניים ולחייך מאושר-לא -לחבק צעצוע -כן -לדבר בטלפון עם מישו לא מוכר -כן -לספר סוד על עצמך-כן -להיוולד-כן -לצחוק מכל הלב -כן -להשתכר -באופן טבעי כן -לסלוח להורים שלך-כן -לגדל ילד-לא -לראות זריחה -כן -לנסוע במכונית בלי רשיון-לא - להוציא קולה מהאף-לא - להחתך בכוונה-לא -לא לדבר עם אף אחד במשך יום שלם-לא -להצחיק היום-כן -לצחוק היום-כן -ללמוד לעשות משהו טוב יותר מכולם- ממ אולי -לעשות סקס כל הלילה -לא -לשלוח מישהו להזדיין -כן -לשבור מראה- לא -שמוכר שווארמה יתן לי חצי מחיר -לא -לקחת חתול רחוב לבית-לא -לבכות לבד-כן -לקנות בכסף האחרון ת'גלידה הכי יקרה-כן -לאהוב מישהו- כן -לכתוב שיר -כן -לכתוב סיפור-כן -לשנות ת'שער לקצוץ -לא -לעשות קעקוע - האלה מדוריטוס
נחשבים?:p (למרות שלא עשיתי ממש) -לטייל בלונדון -לא -לעמוד בלילה על הגג-לא -לשכב כל היום מתחת לשמיכה- כמעט כל היום -לנשק בן אדם בכלל לא מוכר -לא -לנשק בת -לא -לנשק בן -על הלחי -לעשן סמים-לא -לגנוב-לא -לשמוע מפל מרחוק-כן -להתגעגע למישהו ולהתנפל עליו -כן -למות. -לא

ח0חו0ית1

New member
:)

-לאהוב את החיים - כן -לא לישון כל הלילה - כן -לנסוע לים - כן -לחבק בן אדם מהתרגשות - כן -לנסוע באוטובוס מהתחנה הראשונה עד לאחרונה - לא -לצאת בתחנה לא מוכרת בכוונה - לא -לרוץ עם כלב - כן -לאמץ שני חתולים -לא -לגדל צמח -כן -להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן -כן -לצאת מצויין בתמונה - מממ.. לא זכור לי -להכיר בן אדם שנולד איתך באותו היום. - לא -לטייל בגשם בלי מטריה - רק בלי מטריה -לטייל לבד - כן -לצאת החוצה בזמן שיורד מלא שלג(ממש...) - ממ.. כן -להיכנס למים בריצה - כן -להישאר בבית לבד יום שלם - כן -לשכנע מישהו ששמיים אפורים זה יפה - לא -לקחת לידיים עכביש - לא:S -לאכול דשא. - כן
-לרכוב על עז. - לא -להביא במתנה משו יקר - כן -לדבר בטלפון עד שלוש בלילה - לא -להגיד באמת "אני אוהבת אותך" - ממ.. כן -לשמוע "אני אוהב אותך" בחזרה - כן -לישון באותו חדר עם מישו מאוד יקר - כן -לנסוע ברכבת יומיים - לא -להיכנס לערפל -כן -לראות שקיעה -כן -להחזיק בידיים פרפר - לא
-להירדם עם מוזיקה - לא -להיות כל היום בשמש - כן -לראות כוכב נופל ולבקש משאלה - כן -להתלחש עם מישהו בלילה -כן -לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות - כן, זה מזה מדכא
-לבכות ולחייך מאושר - כן -לראות את אותו הסרט מהסוף להתחלה 5 פעמים. - לא -להגיד לבן אדם בעיניים שצריך לסיים ת'קשר - לא -להכניס יד לחול קר. - כן -לבנות משהו מחול -כן -לא לישון בלילה בזמן סערה. - לא -להתעטש כשמסביב שקט -כן -לשחות מתחת לגשר. - כן -למחוא כפיים עד כאב -כן -לנשק תמונה של מישהו -כן -לטפס על עץ -כן -לאכול תותים עד שבא להקיא. - כן -להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר -כן -לשיר שיר בלי מוזיקה -כן -לשיר על במה. - ממ.. לא -להסתכל דרך החלון במשקפת. - כן -לצלם חיה -כן -לצלם ת'שמיים - לא -לגרום לגבר להתאהב בך כשאתה לבוש בטרנינג -לשמוע שטויות ממישהו -כן -ללכת למופע של מישהו -כן -להתאהב ל-3 ימים - לא -להתחבק בשלישיה - כן -להחתך מנייר - כן -לנסות לשחות במים רדודים -כן -ללבוש שמלת כלה. - לא -לראות בעצמך את אמא שלך - כן -לשבת בחדר עד החושך בלי להדליק ת'אור - לא -לקרוא ספר ביום אחד - אולי האלה של ה2 עמודים -לסגור עיניים ולחייך מאושר - לא זכור לי -לחבק צעצוע - כן -לדבר בטלפון עם מישו לא מוכר - כן:) -לספר סוד על עצמך - לא. -להיוולד - אולי -לצחוק מכל הלב - כן, ברור:) -להשתכר - לא -לסלוח להורים שלך - כן -לגדל ילד - סימס נחשב? -לראות זריחה - כן -לנסוע במכונית בלי רשיון - לא - להוציא קולה מהאף - כן
- להחתך בכוונה - כן.. אבל זה לא מה שאתם חושבים -לא לדבר עם אף אחד במשך יום שלם - כן -להצחיק היום - כן -לצחוק היום - כן -ללמוד לעשות משהו טוב יותר מכולם - כן -לעשות סקס כל הלילה - לא -לשלוח מישהו להזדיין -כן -לשבור מראה - ממ.. לא -שמוכר שווארמה יתן לי חצי מחיר - לא, אבל זה יכול להיות נחמד -לקחת חתול רחוב לבית -לא -לבכות לבד -כן -לקנות בכסף האחרון ת'גלידה הכי יקרה - לא!111!1 -לאהוב מישהו - בערך -לכתוב שיר - לא -לכתוב סיפור -כן -לשנות ת'שער לקצוץ - לא -לעשות קעקוע - מהתפוצ'יפס, נחשב? -לטייל בלונדון - לא -לעמוד בלילה על הגג - כן -לשכב כל היום מתחת לשמיכה - כן -לנשק בן אדם בכלל לא מוכר - ממ.. יש מצב -לנשק בת - כן -לנשק בן - כן -לעשן סמים - לא -לגנוב - לא משהו רציני -לשמוע מפל מרחוק - כן -להתגעגע למישהו ולהתנפל עליו- ממ.. לא -למות. - עוד מעט

RaZiK4

New member
עונה

עשיתי/לא עשיתי. [שיניתי כמה שאלות שיתאימו לבנים] -לאהוב את החיים - כנראה שעוד לא -לא לישון כל הלילה - כן -לנסוע לים - כן -לחבק בן אדם מהתרגשות - נראה לי שכן -לנסוע באוטובוס מהתחנה הראשונה עד לאחרונה - לא -לצאת בתחנה לא מוכרת בכוונה - לא -לרוץ עם כלב - יש מצב
ואם כן זה כשהייתי קטן -לאמץ שני חתולים - לא שאני זוכר -לגדל צמח - כן
גם כשהייתי קטן -להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן - כן -לצאת מצויין בתמונה - כן -להכיר בן אדם שנולד איתך באותו היום. - כן
בדיוק היום דיברתי על זה איתו חחחח -לטייל בגשם בלי מטריה - כן, הכי כייף -לטייל לבד - מה זה לטייל? ללכת הביתה זה נחשב טיול :D?! לא נראה לי... -לצאת החוצה בזמן שיורד מלא שלג(ממש...) - לא נראה לי שהייתי במקום כלשהו בזמן שיורד שלג (רק כשיש שלג, לו בזמן...) -להיכנס למים בריצה - כן -להישאר בבית לבד יום שלם - נראה לי שכן.. -לשכנע מישהו ששמיים אפורים זה יפה - לא -לקחת לידיים עכביש - נראה לי שכן -לאכול דשא. - כן -לרכוב על עז. - לא נראה לי -להביא במתנה משו יקר - כן -לדבר בטלפון עד שלוש בלילה - אולי בתקופה של כיתה ו' ככה
אבל אני שונא לדבר בטלפון... -להגיד באמת "אני אוהבת אותך" - כן -לשמוע "אני אוהב אותך" בחזרה - שמעתי "אני אוהבת אותך" אבל לא בחזרה
יענו לא כשאני אמרתי לפני זה... -לישון באותו חדר עם מישו מאוד יקר - נראה לי שיצא לי מתישהו אבל לא לבד... -לנסוע ברכבת יומיים - לא -להיכנס לערפל - כן -לראות שקיעה - כן -להחזיק בידיים פרפר - כן [נראה לי] -להירדם עם מוזיקה - כן -להיות כל היום בשמש - עד שיש שמש
סתם לא יודע, מעניין נראה לי שאין מישהו כזה.. שממש כל היום בשמש -לראות כוכב נופל ולבקש משאלה - כן -להתלחש עם מישהו בלילה - כן -לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות - כן -לבכות ולחייך מאושר - לבכות לא נראה לי, אבל לחייך כן -לראות את אותו הסרט מהסוף להתחלה 5 פעמים. - ברצף? לא... וגם לא נראה לי שיש סרט שראיתי 5 פעמים. שונא לראות דברים פעמיים כי אז אני יודע כבר מה יקרה וזה הורס הכל
-להגיד לבן אדם בעיניים שצריך לסיים ת'קשר - לא בעיניים -להכניס יד לחול קר. - כן -לבנות משהו מחול - כן -לא לישון בלילה בזמן סערה. - לא -להתעטש כשמסביב שקט - הכי פאדיחות בעולם. אני מנסה שלא אבל אני משער שכן מתישהו שאני לא זוכר כשהייתי קטן
-לשחות מתחת לגשר. - נראה לי שכן -למחוא כפיים עד כאב - לא עד כאב, עד שזה מספיק חופר
-לנשק תמונה של מישהו - יש מצב שכן -לטפס על עץ - כן -לאכול תותים עד שבא להקיא. - לא -להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר - כן -לשיר שיר בלי מוזיקה - כן -לשיר על במה. - לא נראה לי
ואם כן זה היה עם עוד הרבה אנשים ככה שלא שמעו אותי בטח -להסתכל דרך החלון במשקפת. - לא נראה לי שיצא לי -לצלם חיה - כן -לצלם ת'שמיים - כן -לגרום לאישה להתאהב בך כשאתה לבוש בטרנינג - איזה שאלה מטומטמת
נראה לי שכן -לשמוע שטויות ממישהו - כן -ללכת למופע של מישהו - כן -להתאהב ל-3 ימים - כן -להתחבק בשלישיה - להתחבק ממש לא, אבל לשים ידיים כן
-להחתך מנייר - כן, הדבר הכי שורף -לנסות לשחות במים רדודים - כן -ללבוש שמלת כלה. - לא
-לראות בעצמך את אבא שלך - כן -לשבת בחדר עד החושך בלי להדליק ת'אור - מ'סתומרת עד החושך? נראה לי שכן -לקרוא ספר ביום אחד - תלוי מה אתם מגדירים ספר
נראה לי שכן -לסגור עיניים ולחייך מאושר - כן -לחבק צעצוע - אולי כשהייתי קטן חחחח אבל לא נראה לי
XD -לדבר בטלפון עם מישו לא מוכר - כן -לספר סוד על עצמך - כן -להיוולד - כן -לצחוק מכל הלב - כן -להשתכר - להתמסטל נחשב? עוד לא השתכרתי ממש. -לסלוח להורים שלך - כן -לגדל ילד - לא -לראות זריחה - כן -לנסוע במכונית בלי רשיון - תמיד נתנו לי לנסוע קצת
אבל לא ממש... יענו לא לטווח ארוך - להוציא קולה מהאף - יש מצב שכן
לא זוכר - להחתך בכוונה - כן -לא לדבר עם אף אחד במשך יום שלם - לא -להצחיק היום - כן -לצחוק היום - כן -ללמוד לעשות משהו טוב יותר מכולם - כן -לעשות סקס כל הלילה - עוד לא
-לשלוח מישהו להזדיין - כן -לשבור מראה - לא נראה לי שיצא לי -שמוכר שווארמה יתן לי חצי מחיר - חצי מחיר לא, אבל חינם כן
-לקחת חתול רחוב לבית - לא -לבכות לבד - כן, בטוח מתישהו ביסודי -לקנות בכסף האחרון ת'גלידה הכי יקרה - לא -לאהוב מישהו - שאלתם כבר
כן -לכתוב שיר - כן -לכתוב סיפור - כן -לשנות ת'שער לקצוץ - כשאני חושב על זה, בחיים לא היה לי קצוץ. -לעשות קעקוע - אמיתי? עוד לא
-לטייל בלונדון - לא -לעמוד בלילה על הגג - יכול להיות בבית הקודם שלי -לשכב כל היום מתחת לשמיכה - כל היום בטוח לא -לנשק בן אדם בכלל לא מוכר - בכלל בכלל? לא. -לנשק בת - כן -לנשק בן - צרפתית? לא
-לעשן סמים - לא -לגנוב - כן -לשמוע מפל מרחוק - כן -להתגעגע למישהו ולהתנפל עליו - שונא להתנפל על אנשים
לא ממש זוכר שזה קרה לי -למות. - ברור, כל שני וחמישי

למעלה