שאלון מגניב
לקוח מפורום חטיבת הביניים (אל תשאלו
) עשיתי/לא עשיתי. -לאהוב את החיים -לא לישון כל הלילה -לנסוע לים -לחבק בן אדם מהתרגשות -לנסוע באוטובוס מהתחנה הראשונה עד לאחרונה -לצאת בתחנה לא מוכרת בכוונה -לרוץ עם כלב -לאמץ שני חתולים -לגדל צמח -להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן -לצאת מצויין בתמונה -להכיר בן אדם שנולד איתך באותו היום. -לטייל בגשם בלי מטריה -לטייל לבד -לצאת החוצה בזמן שיורד מלא שלג(ממש...) -להיכנס למים בריצה -להישאר בבית לבד יום שלם -לשכנע מישהו ששמיים אפורים זה יפה -לקחת לידיים עכביש -לאכול דשא. -לרכוב על עז. -להביא במתנה משו יקר -לדבר בטלפון עד שלוש בלילה -להגיד באמת "אני אוהבת אותך" -לשמוע "אני אוהב אותך" בחזרה -לישון באותו חדר עם מישו מאוד יקר -לנסוע ברכבת יומיים -להיכנס לערפל -לראות שקיעה -להחזיק בידיים פרפר -להירדם עם מוזיקה -להיות כל היום בשמש -לראות כוכב נופל ולבקש משאלה -להתלחש עם מישהו בלילה -לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות -לבכות ולחייך מאושר -לראות את אותו הסרט מהסוף להתחלה 5 פעמים. -להגיד לבן אדם בעיניים שצריך לסיים ת'קשר -להכניס יד לחול קר. -לבנות משהו מחול -לא לישון בלילה בזמן סערה. -להתעטש כשמסביב שקט -לשחות מתחת לגשר. -למחוא כפיים עד כאב -לנשק תמונה של מישהו -לטפס על עץ -לאכול תותים עד שבא להקיא. -להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר -לשיר שיר בלי מוזיקה -לשיר על במה. -להסתכל דרך החלון במשקפת. -לצלם חיה -לצלם ת'שמיים -לגרום לגבר להתאהב בך כשאתה לבוש בטרנינג -לשמוע שטויות ממישהו -ללכת למופע של מישהו -להתאהב ל-3 ימים -להתחבק בשלישיה -להחתך מנייר -לנסות לשחות במים רדודים -ללבוש שמלת כלה. -לראות בעצמך את אמא שלך -לשבת בחדר עד החושך בלי להדליק ת'אור -לקרוא ספר ביום אחד -לסגור עיניים ולחייך מאושר -לחבק צעצוע -לדבר בטלפון עם מישו לא מוכר -לספר סוד על עצמך -להיוולד -לצחוק מכל הלב -להשתכר -לסלוח להורים שלך -לגדל ילד -לראות זריחה -לנסוע במכונית בלי רשיון - להוציא קולה מהאף - להחתך בכוונה -לא לדבר עם אף אחד במשך יום שלם -להצחיק היום -לצחוק היום -ללמוד לעשות משהו טוב יותר מכולם -לעשות סקס כל הלילה -לשלוח מישהו להזדיין -לשבור מראה -שמוכר שווארמה יתן לי חצי מחיר -לקחת חתול רחוב לבית -לבכות לבד -לקנות בכסף האחרון ת'גלידה הכי יקרה -לאהוב מישהו -לכתוב שיר -לכתוב סיפור -לשנות ת'שער לקצוץ -לעשות קעקוע -לטייל בלונדון -לעמוד בלילה על הגג -לשכב כל היום מתחת לשמיכה -לנשק בן אדם בכלל לא מוכר -לנשק בת -לנשק בן -לעשן סמים -לגנוב -לשמוע מפל מרחוק -להתגעגע למישהו ולהתנפל עליו -למות.
לקוח מפורום חטיבת הביניים (אל תשאלו