שאלון מגניב

D o o S h a

New member
שאלון מגניב

שנגנב באכזריות מקומונת השאלונים: מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מה יש לך מתחת לכיסא? מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? איזה חולצה אתה לובש עכשיו?

D o o S h a

New member
עונה

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? יומן פרוותי (בעע) איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בחדר שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? פה לידי קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? כיסא לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר שלי מה יש לך מתחת לכיסא? ריצפה מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? התכתבות במסן מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? מסדרון איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? אני מניחה שיש פה נמלה אחת בכל הבית.. מקווה שלא מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? את אחותי וחברות שלה עושות רעש! איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בטלויזיה? כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? החיה הכי מתוקה בעולם איזה חולצה אתה לובש עכשיו? סגולה עם כיתוביות

../images/Emo110.gif

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? קופסא כזאת מפרווה
איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? ליד המיטה שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בחדר של אחותי קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? פח
לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בשירותים
מה יש לך מתחת לכיסא? בלאגן
מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? חלון מסנג'ר מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? הדבר הזה שמגהצים עליו
איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? למטה
מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? צעקות מלמטה
איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בחדר של אחותי כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? על חתול
איזה חולצה אתה לובש עכשיו? גופיה שחורה

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? מגבת? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בסלון. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בארון של הכניסה. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? אי אפשר לצעוד שניים שמאלה כי יש קיר. לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר ליד. מה יש לך מתחת לכיסא? כבל. מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? הודעת מסנ. מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? סלון. איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? בסלון, נדמה לי. אם הוא לא זז משם. מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? מזגן שמרעיש כמו טרקטור מקולקל. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בטלווזיה. כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? גוּש. איזו חולצה אתה לובש עכשיו? גופיה צבעונית מפוספסת. שונאת אותה.

עונה ^__^

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? כלב פרווה לבן
כאילו בובה
איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בארון נעליים איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אצל אחותי בחדר קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? כרית
לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? מכסה של קופסא איפה נמצאת המראה הכי קרובה? על הקיר ממש מצד שמאל שלי מה יש לך מתחת לכיסא? כלום מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? דסקטופ מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? שני תריסים שנשברו לי איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? בסלון, דגים מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? אקזיט ב
איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? האור הקטן הזה של ה
אצלי בחדר כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? בורקס {נו, מיאו חתולה?! אז זה
} איזה חולצה אתה לובש עכשיו? לבנה כזו עם ציור של ילדה ושרוולים ורודים
חח נחמד

יו יו3

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo3.gif

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? מראה איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? אין לי
איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אין קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? תיק בצפר לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כווח איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר מה יש לך מתחת לכיסא? שטיח מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? קאזה מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? מסדרון איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? במטבח
מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? כלום איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? של הטלוויזיה כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? על חתול
איזה חולצה אתה לובש עכשיו? כתומה

עונה

שנגנב באכזריות מקומונת השאלונים: מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? לאדעת איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? לאדעת חח איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? לאדעת
קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? כיסא ? לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח איפה נמצאת המראה הכי קרובה? לידי מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה...? מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? אחר מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? מסדרון ? איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? בסלון מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? כלום איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אין
כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? על חתול ? איזה חולצה אתה לובש עכשיו? סתם של בית

...

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? אמממ... תיק איפור XD איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? ליד המשקוף של הדלת- אולסטאר שחורות איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? על מדף. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? פוף... לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? עד למטבח ללכת? אין לי כוח. אבל בכל מקרה אין כלומדבר סגול. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? לימיני מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? חלון שיחה במסנ מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? עוד חדר. איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? אבא שלי, בחדר הסמוך. מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? בקבוק עלי- אינפקציה. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אין כזה. כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? על חתול, או משו איזה חולצה אתה לובש עכשיו? חולצת בצפר בצבע בורדו.

koskos2

New member
../images/Emo3.gif

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הגבה שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? על הכונן של המחשב.. אולסטאר איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? במגירה של המדפסת קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? שאלון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? יש שם שקית עם ורידים(מה שיש בגוף) איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מאחורי מה יש לך מתחת לכיסא? גלגלים מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? שורת התחלה מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? חץ זוהר שרשום עליו כרטיס איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? מעבר לכביש מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? מוזיקה, ואת אחותי קוראת ספר בלב איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? במרפסת של השכנים כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? הלוואי שיכחדו איזה חולצה אתה לובש עכשיו? שחורה

../images/Emo39.gif עונה

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? בובותיי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? לא יטודעת איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בבית קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? כיסא האוכל של אורילייי לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לא איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר שלי מה יש לך מתחת לכיסא?כלום מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? קובץ של וורד מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? מלא תיקים איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? -- מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? כלום איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? לא יודעת כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? חתולים מן הסתם...
איזה חולצה אתה לובש עכשיו? בצפר

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifעונהנהנה../images/Emo9.gif

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?אני לא מוצאת
איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? על השטיח איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בחדר שלי
קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? חח את הכיסא
לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בפינה של המראה
מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה
מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? את הדף אייקונים לתוכן
מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? אין פה דלת
איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? על השולחן מחשב בצד שמאל.. חח זה הפסל של הפרה
מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? את הקול של הטלוויזיה איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? מתחת לעכבר.. יש לי עכבר שמוציא אור
כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? מיאו
איזה חולצה אתה לובש עכשיו? חולצה כחולה

עונה../images/Emo67.gif../images/Emo66.gif

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? אמממ אני משערת שזה יהיה השטיח שלי (הכתום
) איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בארון שלי
איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?על המדף השני בספריה
קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?הדלת של החדר שלי
אה ותוך כדי הליכה. נתקעתי בקיר. יופי מוכשרת.
לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?
איך ידעת
סתם, אין. יש שמה קולפן תפוחי אדמה (כתבתי נכון?) איפה נמצאת המראה הכי קרובה?ממש מולי
מה יש לך מתחת לכיסא?ריצפה
מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו?אימיול (מותר להגיד את זה כאן
)\ מסנג'ר, ו... עוד אתר מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא?אני לא בחדר
איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך?בקיבוץ שהנסיעה אליו מכאן היא רבע שעה ואז עוד 5 דק' כדי להגיע לפינת החי... חחח
או בגינה, אם אנחנו דנים בחיפושיות וחרקים למינהם. מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]?הילארי דאף
, paroles paroles בצרפתית (שפה מהממת
)... איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?בנורית של הפלאפון כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב?חתול
איזה חולצה אתה לובש עכשיו?גופיה שחורה, למה זה קריטי

PUZMAK J

New member
תשובות

שנגנב באכזריות מקומונת השאלונים: מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? בובה של כלבה איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בדיוק מעלי בחדר של אח שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? כנ"ל קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? וילון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין שם משהו סגול.. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מעבר לקיר... מה יש לך מתחת לכיסא? כבל מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? חלון איי סי קיו מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? רחוב... איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? מעלי... דג... מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? את הרעש של המדיח איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? הנורית המהבהבת על המחשב כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? על חתול... לרוב שחור איזה חולצה אתה לובש עכשיו? אני לא לובש חולצה..

Brownie s

New member
עונההההה

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? אני לא רואה את החתולה שלי בשומקום, אז אני מניחה שהנעלי בית לחורף שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בארון נעליים איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?בחדר קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?סלון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?לא איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בחדר אמבטיה מה יש לך מתחת לכיסא?פוף מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו?דסקטופ מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא?הממ.. מעלית איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך?איפושהו בבית אני מניחה.. מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? אממ. את אמא שלי. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אני לא מוצאת פה אור אדום כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? על נאלה איזה חולצה אתה לובש עכשיו?גופייה ישנה

../images/Emo175.gifעניתי גם :)

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? היהי. הממ... גם על המיטה וגם על הפסנתר יש את הבובות הפרוותיות שלי, וזה די אותו מרחק, וזה די יותר מדי. איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? לידי, בתוך הארון P: איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? הממ... אמורה להיות במגירה האמצעית בשידה על הגלגלים שמתחת לשולחן שלי... קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? כריות על המיטה שלי (?), המיטה שלי, ועוד יותר ימינה- קיר! לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? רחוק לי כרגע המטבח
ואין שם ארונות יותר קטנים, כולם די באותו גודל, מה גם שאני לא זוכרת שיש לנו שם משהו סגול oO איפה נמצאת המראה הכי קרובה? על השולחן המאוד מבולגן שלי (נכון לעכשיו), בתוך סט איפור קטנטן וחסר שימוש, חוץ מהמראה שבתוכו. מה יש לך מתחת לכיסא? כף הרגל שלי [נו, אני יושבת עקום!] ומרצפות של ריצפה! לעומת זאת, מתחת לכיסא שלידי [עליו אני לא יושבת] כרגע יש מטלית לניקוי רצפה ושקית עיתונים שבכלל לא שלי, שאמורה להיזרק. מתחת לכל זה- יש [תתפלאו!] ריצפה! (וסוד קטנטן- מתחת לכל זה- יש גם הדירה שבקומה מתחתיי! ומתחת לזה- את הדירה שמתחתיהם... והרבה מתחת לכל זה- יש לבה מתפרצת! *מוהאהאהאהא!*) מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? הפורום עצמו... מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? מסדרון אפל וחשוך [טוב, הוא באמת חשוך..] איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? בחוץ? נובח? [אלא אם להחשיב בטח איזה חרק שהחליט להתנחל אצלי בחדר בגלל המנורות שלי [אני אפילו לא בודקת האם יש, אני יודעת שחייב להיות לפחות אחד..] מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? מוזיקה. הכלב הפסיק לנבוח. [The Power of Goodbye - Madonna] איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? האור האדום? וואו... הממ... אפילו הרמזור הכי קרוב, יחסית רחוק מכאן... ואני לא זוכרת אורות אדומים שיש לי בבית... בעצם.. אולי על הממיר בסלון! כן, יש נורה אדומה כשמכבים אותו! יאפ, בסלון. כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? מיאו! קצת על החתול הפרסי שלא קניתי.. והממ... לא יודעת, על יותר מדי חתולים... איזה חולצה אתה לובש עכשיו? גופיה שכזו, עם הדפס פרחים על צד אחד.. oO

קצר מידי!

שנגנב באכזריות מקומונת השאלונים: מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? על המיטרה ,הכרכיות שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בסלון איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?נו,אין לי,די עם השאלות קרוב רחוק האלה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?ארון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?לא שראיתי איפה נמצאת המראה הכי קרובה?מאחורי מה יש לך מתחת לכיסא?רצפה?1 מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו?אתר מומה מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? תיקים תלויים על הידית איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך?אממ,רחוק מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]?טלוויזיה,אבל לרוב מוזסיקה! איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?אממ לא יודעת כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב?על ג'יני חתולה של חברה שלי,מה זה חמודה! איזה חולצה אתה לובש עכשיו?גופייה שחורה

../images/Emo176.gif עונה

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הדובי הורוד שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? אמממ איפה שהוא ליד הדלת.. הסנדלים שלי.. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? במגירה של השולחן כתיבה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? מדפסת לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? רגע..אמממ לא איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מאחוריי... בערך.. מה יש לך מתחת לכיסא? שטיח.. מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? חלון שיחה במסן עם חברה שלי מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? מה? איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? איפה שהוא בדירה של השכנים בקומה שלי
מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? את אבא שלי משתעל..
איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? במכונת כביסה שנמצאת בחדר כביסה שרחוק ממני ב... כמה מטרים..=| כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? מיאו
איזה חולצה אתה לובש עכשיו? חולצת פיג'מה כחולה כזאת..

עונהה..!

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?כיסא איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בארון מאחורי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?בסיפריהה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?ארון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?כף לגלידה איפה נמצאת המראה הכי קרובה?כמה צעדים מאחורי מה יש לך מתחת לכיסא?ריצפהה מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו?כלום מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא?חדרים אחרים איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך?למטהה מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]?ת'טלווזיה מהסלון איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?לידי כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב?חמודד איזה חולצה אתה לובש עכשיו?גופיה ורודה

יyלושקי

New member
אני אני אני :]

מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? החתולע שלי.. איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? אממ בארון.. טחח איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אין לי.. XD קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? טלויזיה.. P: לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? מגבת.. סO איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר שלי מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה
מזער את דף האינטרנט שבו אתה נמצא. מה יש מתחתיו? מסן..? מה יש מאחורי הדלת של החדר שבו אתה נמצא? קיר? :/ איפה נמצא בעל החיים שהכי קרוב אליך? לידייי.. מה אתה שומע עכשיו[זה לא חייב להיות מוזיקה]? ערוץ MTV איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בטלוויזיה.. סO כשאומרים לך 'חתול', על מה אתה חושב? על החתולע שלי :) איזה חולצה אתה לובש עכשיו? גופיית בטן צמודה..

למעלה