שאלון מגניב

TziMHoNoa

New member
שאלון מגניב

נראה לי שהוא היה פה פעם, אבל בכל זאת... הפעילו את הפלייליסט שלכם בנגן המוזיקה שלכם, שימו על שאפל (shuffel), (ערבב\ראנדומלי), והשמות של השירים שיצאו לכם הם התשובות לשאלות! איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מה דעתי על השביתה? איך אני אוהב את הברד שלי? מה אני הכי אוהב בקן? ובשמו"צ? מה הפתרון לסכסוך הישראלי-פלסטיני? איך נאבקים בתרבות הצריכה? האם הכיכר תתמלא בשבת בערב? איך תהיה השנה הזו? ואתם ממש מוזמנים להוסיף עוד שאלות...

jast

New member
..

איך העולם רואה אותי? כלום לא עצוב- אביתר בנאי
האם יהיו לי חיים מאושרים? נובמבר- מירי מסיקה
מה אנשים באמת חושבים עליי? anybody seen my baby- the rolling stons
האם אנשים חושקים בי בסתר? עבדים- ברי סחרוף
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? לזוז- הדג נחש
מה אני צריך לעשות עם חיי? בואי נלך לים- כשניקו תתחיל לדבר
עצה טובה בשבילי: תנשב הרוח- הבילויים
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?בלדה לאם חד הורית- הבילויים
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? קול של אלוהים אחר- נושאי המגבעת(חח סוף סוף משהו קצת מתקבל)
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? MR. Tambourine man- bob dylan
ובהלוויה שלי? חלונות- טל גורדון
איך יהיה לי מחר? זן נדיר- קורין אלאל
למה אני כאן?שנינו שווים- אביב גפן
בתור מה אנשים יזכרו אותי? smell like teen spirit- nirvana (חח מישהו פעם ראה את הצלקת שלי?)
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האלוהים שלי עייף- נושאי המגבעת
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? like a rolling stone- the rolling stons
מה דעתי על השביתה? אני טקסט פוליטי- נושאי המגבעת
איך אני אוהב את הברד שלי? something- the beatles
מה אני הכי אוהב בקן? no it Isn't- משו כזה של פריקים ששלחו לי
ובשמו"צ? שוש אלמוזלינו (הייתה צרכה להיות סגורה אצלי באיזה כד)- הבילויים
מה הפתרון לסכסוך הישראלי-פלסטיני? האדמה מקולקלת- נושאי המגבעת
איך נאבקים בתרבות הצריכה? נפתלי הדג- ברי סחרוף
האם הכיכר תתמלא בשבת בערב? את מי את משקה דמעות- סיוון שביט
איך תהיה השנה הזו? bob marley - Iron Lion Zion
הודגש באמצעות מדגישומטיק
יצא רע ביותר.

תובל ה

New member
אווו יצירתי=] אני אנסה=]

איך העולם רואה אותי? תגידי לו- אוהד חיטמן (שתור ילד יפה=]) האם יהיו לי חיים מאושרים? גם כשלא בוכה-היהודים (רק אם נעזוב תשמוץ מעודד עוני הזה=]) מה אנשים באמת חושבים עליי? Ballad of the Soldier's Wife-coldplay (אני חושב) האם אנשים חושקים בי בסתר? צל כבד- כשניקו התחיל לדבר (אבל התשובה בתאכלס כן!!!!=]) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? כמו צמח בר (לא בטוח של מי זה...) מה אני צריך לעשות עם חיי? מחפש תשובה (היהודים) עצה טובה בשבילי: נפוליאון- יוני בלוך (היה מצחיק אם היה יוצא עושה ביד-שייגעץ) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Bob Dylan - Blowing in the wind (או לדעת הפליליסט שלי) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? don't like-היהודים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? עורי עור -אביב גפן (אני בטוח!!!) ובהלוויה שלי? אוטו זבל -הבילויים (דווקא יכול להיות מצחיק-"אוטו זבל קח אותי איתך=]) איך יהיה לי מחר? יש בך -ארקדי דוכין למה אני כאן? שוב פעם- אביב גפן בתור מה אנשים יזכרו אותי? מי שם- משינה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? קליפורניה -הדג נחש האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? עף עם הרוח -יציאת חרום מה דעתי על השביתה? לא אומר(ת) כלום -מטרופולין איך אני אוהב את הברד שלי? פרח -זבל מה אני הכי אוהב בקן? אניגודין -משינה ובשמו"צ? he hole in me-blackfield מה הפתרון לסכסוך הישראלי-פלסטיני? שרה בצבעים -קספרים איך נאבקים בתרבות הצריכה? נשבע-חיים משה=] האם הכיכר תתמלא בשבת בערב? לא לזמן ממושך- שלמה ארצי איך תהיה השנה הזו? פסק זמן -קרן פלס לא יוצא משו=//=/=/=/ אני רוצה להדגיש שאני שונא אביב גפן=//=/=

ye ye

New member
אני אוהבת שאפל [=

איך העולם רואה אותי? Pearl Jam - off he goes האם יהיו לי חיים מאושרים? AC/DC - soul stripper מה אנשים באמת חושבים עליי? iron maiden - prowler האם אנשים חושקים בי בסתר? the who - eminence front איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? joseph and the amazing technicolor dream coat - joseph in egypt מה אני צריך לעשות עם חיי? yes- mood for a day עצה טובה בשבילי: metallica - whiskey in the jar מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מוניקה סקס - על הרצפה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? swing kids - it don't mean a thing (if it ain't got the swing) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? steve vai - greasy kid's stuff ובהלוויה שלי? pantera - cemetery gates (גדול!!!!!!!! איזה מגניב שדווקא זה יצא!!) איך יהיה לי מחר? black sabbath - dirty woman למה אני כאן? alice in chains - angry chair בתור מה אנשים יזכרו אותי? opeth - master's apprentices איזה שיר יתקע לי בראש מחר? המכשפות - candy man האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? the rocky horror picture show - sweet transvestite מה דעתי על השביתה? rammstein - du riechst so gut (=You smell so good) איך אני אוהב את הברד שלי? the crow - it can't rain all the time מה אני הכי אוהב בקן? jethro tull - the walking edge ובשמו"צ? hair - 3-5-0-0 מה הפתרון לסכסוך הישראלי-פלסטיני? riverdance! איך נאבקים בתרבות הצריכה? metallica - the unforgiven האם הכיכר תתמלא בשבת בערב? orphaned land - halo dies (the wrath of got) איך תהיה השנה הזו? rammstein - Stirb nicht vor mir (Don't die before I do

.

איך העולם רואה אותי?היום-אהוד בנאי האם יהיו לי חיים מאושרים?הלילה יעבור-יפתי(?) מה אנשים באמת חושבים עליי?ממריאים-מוש בן ארי האם אנשים חושקים בי בסתר?את מביאה הכל לידי דמעות-לא כתוב מי שר חחחחח איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?פלורנטין-מוניקה סקס מה אני צריך לעשות עם חיי?חולמת-דין דין אביב עצה טובה בשבילי:את שומעת-מאיר בנאי (חחחחחח) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?משמעויות-דין דין אביב(תכלסססססס) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מי-שוטי הנבואה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?לראות את האור-אפרת גוש(NOT!!!!!!!!!) ובהלוויה שלי?כל הזמן שבעולם-לא רשום מי שר:S איך יהיה לי מחר?אפר ואבק-יהודה פוליקר..וואי זה נשמע לי יום גרוע חחח למה אני כאן?אני אפס-בן ארצי XD בתור מה אנשים יזכרו אותי?את יפה-עידן יניב חחחחחחחח איזה שיר יתקע לי בראש מחר?הינך יפה-עידן רייכל האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?עוד אבוא על סיפך-חיים אוליאל(נו השיר של "הכוכבים של שלומי") מה דעתי על השביתה?שיר פרידה-שלמה ארצי חחח נהה.. איך אני אוהב את הברד שלי?גשם חזק-מוניקה סקס מה אני הכי אוהב בקן?אחריות-יוני בלוך.כי האחריות אצלנו בשיאה. ובשמו"צ?שווים=רן דנקר..אהבתי חח
מה הפתרון לסכסוך הישראלי-פלסטיני?עורי עור-אביב גפן איך נאבקים בתרבות הצריכה?לראות אותה היום-ארקדי דוכין האם הכיכר תתמלא בשבת בערב?מסיבת כיתה -העברית..כנראה שכן חח איך תהיה השנה הזו?מבול-קרן פלס יצא לא משהו.

baraluf

New member
נחמד

איך העולם רואה אותי? אם את בעניין - מלכה באיה -וואלה בעניין :) האם יהיו לי חיים מאושרים? המכונה של הגרוב - הדג נחש (כנראה שכן) מה אנשים באמת חושבים עליי? הפה לפתוח - הדג נחש :)0) האם אנשים חושקים בי בסתר? Linkin Park - a place for my head איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? קמתי - הדג נחש עם ברי סחרוף (פשוט לקום?) מה אני צריך לעשות עם חיי? Funk'n'Stein - War & Pain (יאללה מלחמה... או שלא?) עצה טובה בשבילי: Black Eyed Peas - Gone Going מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? הכאפה המצלצלת - הדג נחש (אאוץ') מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מה שאני רוצה - שרון הוצלמן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Gilad Kahana - Alone with a bone (יותר מתאים לשאלה הבאה) ובהלוויה שלי? איזה כיף - הדג נחש (טוב... אם ככה..) איך יהיה לי מחר? Funk'n'Stein - Funky Mission (לצאת למשימה פאנקית במיוחד) למה אני כאן? אל תנדנד את הסירה - יהלי סובול (טוב, לא מנדנד) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Everybody - התפוחים איזה שיר יתקע לי בראש מחר? רמי מואשם באחזקת סמים קלים - הג'ירפות האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? נשתגע - יאיא מה דעתי על השביתה? Share - שאנן סטריט איך אני אוהב את הברד שלי? Lay Z Gordon - a star מה אני הכי אוהב בקן? נעלי הבית - שאנן סטריט (איזו מטאפורה...) ובשמו"צ? מכירים את זה - שאנן סטריט (כן...) מה הפתרון לסכסוך הישראלי-פלסטיני? אלוהים - מוקי (יש בזה משהו... בעיקרון שני הצדדים מאמינים בו, אבל כל אחד לוקח את זה למקום אחר) איך נאבקים בתרבות הצריכה? עומד מול ראי - בית הבובות (פשוט וקל) האם הכיכר תתמלא בשבת בערב? blackfield - Scars איך תהיה השנה הזו? ידיים למעלה - כנסיית השכל (כבר לוותר?) הווינאמפ לא ממש עירבב, שירים של אותו זמר\להקה הגיעו ממש ביחד. אבל יש קטעים שיצאו נחמד. להמשיך עם זה, זה אחד הטובים.

:p

איך העולם רואה אותי? בית נבנה-אביב גפן האם יהיו לי חיים מאושרים?בן המלך-משינה מה אנשים באמת חושבים עליי? זמנים מוזרים-המכשפות האם אנשים חושקים בי בסתר?אופת'-וואן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?השיר שלנו-אביב גפן מה אני צריך לעשות עם חיי?פינק פלויד-דארק סייד עצה טובה בשבילי:אינפליימס-טריגר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?אין קץ לילדות-פורטיסחרוף מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?האמת-אביב גפן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?ידים למעלה-כנסית השכל ובהלוויה שלי?איי וואנה בריק פרי-קווין איך יהיה לי מחר?וואיט אנד בלייד-סליפקנוט למה אני כאן?קרי דה כרוס-ארצ אנמי בתור מה אנשים יזכרו אותי?טו ביד יו פררוואל-אופת' איזה שיר יתקע לי בראש מחר?היי גו-גימי הנדריקס האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?ריקוד האלים-המכשפות מה דעתי על השביתה?משהו של נירוונה איך אני אוהב את הברד שלי?התאבדות-אביב גפן מה אני הכי אוהב בקן?דה טוואלינג אין מי רב-אופת ובשמו"צ?אנטר סאנדמן-מטאליקה מה הפתרון לסכסוך הישראלי-פלסטיני?סוויט הום אלבמה-נירוונה [חחחחחחחחחחחחחחח] איך נאבקים בתרבות הצריכה?הפיגמות-יוני בלוך האם הכיכר תתמלא בשבת בערב?מכה אפורה-מוניקה סקס איך תהיה השנה הזו?אביתר בנאי-יש לי סיכוי [*-*] אני אוהבת!

כייפוש!

איך העולם רואה אותי? דנה ברגר- בא והולך האם יהיו לי חיים מאושרים? דודו טסה- זוזי מה אנשים באמת חושבים עליי? עידן רייכל- שובי אל ביתי האם אנשים חושקים בי בסתר? אביב גפן- השיר שלנו איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מרסדס בנד- דלילה מה אני צריך לעשות עם חיי? בית הבובות- למעני עצה טובה בשבילי: יהודית רביץ- מילה טובה (מצויין!) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? הדג נחש- קליפורניה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מירי מסיקה- לשם איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? כוכב נולד 5- חן אהרוני- עושה לי את זה ובהלוויה שלי? עברי לידר- זכיתי לאהוב איך יהיה לי מחר? רוני - סוכרייה למה אני כאן? הדג נחש- סטטיסטיקה בתור מה אנשים יזכרו אותי? ריטה- עד שתעזוב איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הדג נחש- המכונה של הגרוב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? גידי גוב ויהודית רביץ- באה מאהבה מה דעתי על השביתה? אתם בטח לא תאמינו אבל- סינרגיה- אשם איך אני אוהב את הברד שלי? יוני רכטר ומזי כהן- דואט מה אני הכי אוהב בקן? הבליינים- שובניסט ובשמו"צ? צביקה פיק - הרקדן האוטומטי מה הפתרון לסכסוך הישראלי-פלסטיני? דניאל סלומון ודנה עדיני- רבות הדרכים איך נאבקים בתרבות הצריכה? מוםע הארנבות של ד"ר קספר- השיר שלי האם הכיכר תתמלא בשבת בערב? יהודית רביץ- סליחות איך תהיה השנה הזו? שייגעצ- חייל של מאה שערים איזה גדול- יצאו לי דברים ממש מתאימים... אבל יש לומר שרימיתי מעט- שמתי רק את רשימת השירים הישראליים של המחשב....

יעלי3>

זה לא נקרא לרמות,פשוט בעיבריתוש התשובות יפות יותר..שירים באנגלית סתם תוקעים את הקאטש שבשאלון.. בכל מקרה , אני מתגעגעת (למרות שנפגשנו ברביעי),תוזיזו כבר את התחתוש שלכן ותבואו לבקר אותי!!! ירושלמיות!אררגג!!!
סתמוש, אבל באמת תבואו. אוהבת!!!!!!

חנוש אני רצה לשיכון!!!

אני מתה לבוא אליך ולבקר באותה הזדמנות בקומנה של גרעין קמה אבל קומונרך היקר לא יוצר עימי קשר ולכן- על אחריותך לגרום לו (ואף אם בכוח פיזי מתון) להתקשר אליי!!!! סתם אבל אני בטוח באה- זה באמת לא יפה.... אני מתגעגעת!!!! אופוש! נשיקות!

כוח פיזי מתון?!?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... נראלי צריך יותר ממתון.... בכל מקרה..אני אקח את האחריות ואשב לו על הראש.. למרות שאת יודעת שאפשר להפתיע אותו!
מתגעגעת גם,ולא אופוש ולא נעליים את עוד תבואי:] נשיקות!!!!!!!

TziMHoNoa

New member
...........

הפלייליסט מורכב מכל השירים במחשב שלי... (נראה לי) איך העולם רואה אותי? careless whisper-ג'ורג' מייקל האם יהיו לי חיים מאושרים? no surprises- רדיוהד (וואו זה עצוב..) מה אנשים באמת חושבים עליי? חתול בשק- ענבל פרלמוטר (הביצוע של יפעת נץ, רונה קינן ושרון דה-מאיו) האם אנשים חושקים בי בסתר? כואב להיות פה- בוטן מתוק בקרקס איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? כמו רוח- נועם רותם מה אני צריך לעשות עם חיי? engeles- אליוט סמית' עצה טובה בשבילי:| אדם שקט- אמרי מרמור מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? move- סול ספּי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ניני קאנג'י- אחינועם ניני איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? זרעי קיץ- מאיר אריאל
ובהלוויה שלי? טיול בהיר- רונה קינן (טווווב!) איך יהיה לי מחר? ראת זהב- בלאגן למה אני כאן? מאמי- גלעד שגב בתור מה אנשים יזכרו אותי? (מצחיק אם השיר הקודם היה כאן) לצלול- בלאגן איזה שיר יתקע לי בראש מחר? bad girl- ליעד שר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? תנו לי לשתות- כנסיית השכל (הביצוע הישן!) מה דעתי על השביתה? Empty- רונה קינן (מתאים, אבל לא מדויק) איך אני אוהב את הברד שלי? חולד- רונה קינן (של נתן אלתרמן אם אני לא טועה) מה אני הכי אוהב בקן? אהבה חדשה- אסף אמדורסקי ובשמו"צ? ערב ראש השנה- עמיר לב מה הפתרון לסכסוך הישראלי-פלסטיני? לחיות נכון- רונה קינן (!!!) איך נאבקים בתרבות הצריכה? river- ג'וני מיטשל (או שסתם יתחילו להשמיע אותה בקניונים) האם הכיכר תתמלא בשבת בערב? פעמון הבדולח- דפנה ערוד איך תהיה השנה הזו? טיול- אביתר בנאי מבאס, לא יצא שילה פרבר ולא פוליאנה פרנק

ממ.

איך העולם רואה אותי? הקיץ בא רונית רסטה [WTF?!]
האם יהיו לי חיים מאושרים? כמעיין המתגבר- ברי סחרוף. [אמן?]
מה אנשים באמת חושבים עליי? lies- הבנות נחמה. [ג'י, מגניב.]
האם אנשים חושקים בי בסתר? קח אותי- היהודים.
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? גבי ודבי- הדג נחש [כאילו למצוא מקל קסמים?]
מה אני צריך לעשות עם חיי? התחרות האולימפית- שייגעצ [וואו, אני אגיע רחוק.]
עצה טובה בשבילי: בסוף תבכו- היהודים. [אופטימי משהו]
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? בוא ניקח דברים- קאשי [חע]
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אהובתי- משינה. [ממ]
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ניצוצות- ברי סחרוף [D:]
ובהלוויה שלי? תן לשים ת'ראש על דיונה- מוניקה סקס [כן נאמר אמן.]
איך יהיה לי מחר? ימים של שקט- לולה [...]
למה אני כאן? ג'ורג'יה- אפרת גוש [?!]
בתור מה אנשים יזכרו אותי? מכה אפורה- מוניקה סקס [אדיר!]
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אהבה קטנה- שירי מימון [זה כבר היה לי בראש לפני כמה ימים.]
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? חלום- ענבל פרלמוטר
מה דעתי על השביתה? עיניים זרות- רונה קינן [אולי בגלל שלא באמת יש לי שביתה??]
איך אני אוהב את הברד שלי? בשמלה אדומה ושתי צמות- מוע הארנבות של ד"ר קספר [
]
מה אני הכי אוהב בקן? כשזה עמוק- קורין אלאל וענבל פרלמוטר [חחח]
ובשמו"צ? גאולה- חמי רודנר [משהו]
מה הפתרון לסכסוך הישראלי-פלסטיני? ערוץ הילדים- שייגעץ [חחחחחחחחחחחחח]
איך נאבקים בתרבות הצריכה? מאה אחוז אור- הבנות נחמה.
האם הכיכר תתמלא בשבת בערב? כל מה שנשאר- בוטן מתוק בקרקס
איך תהיה השנה הזו? תרימי את הראש- כנסית השכל.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
העברתי את השירים באנגלית כי לא היה לי כוח להקליד:p

jast

New member
חחחחחחח הקיץ בא...

אחד השירים המפגרים. קורע שככה העולם רואה אותך.

abusername

New member
כמה זמן לא הייתי פה:

איך העולם רואה אותי? הכאפה המצלצלת :) האם יהיו לי חיים מאושרים? השיר שלי מה אנשים באמת חושבים עליי? 19-2000 האם אנשים חושקים בי בסתר? קרקס ילדי הפלא איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? איזה כיף מה אני צריך לעשות עם חיי? חבטת מקלחת(תרגום מאנגלית ל tubthumping) עצה טובה בשבילי:אין לי ארץ אחרת מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? לא פראיירים מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?רק פה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הפה לפתוח ובהלוויה שלי? אף אחד לא בבית(תרגום) איך יהיה לי מחר? גבי ודבי למה אני כאן? סיבה לעזוב בתור מה אנשים יזכרו אותי?אלוהים שלי !! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מריח כמו רוח נעורים(תרגום) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אוכלת מהצד מה דעתי על השביתה? הערכה עצמית(תרגום) איך אני אוהב את הברד שלי? מהבמה להפציץ מה אני הכי אוהב בקן?קוסאמאמק ובשמו"צ? קמתי מה הפתרון לסכסוך הישראלי-פלסטיני? גבי ודבי איך נאבקים בתרבות הצריכה? נתרי במקום האם הכיכר תתמלא בשבת בערב? 30 שקל איך תהיה השנה הזו?בנזדרין

Osatinsky

New member
מלא זמן לא הייתי פה :p

איך העולם רואה אותי? הפה לפתוח האם יהיו לי חיים מאושרים? איש הקרטון מה אנשים באמת חושבים עליי? מספר אחד (מגניב!) האם אנשים חושקים בי בסתר? מכה אפורה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? נעלי הבית מה אני צריך לעשות עם חיי? שיר הגאנג'ה עצה טובה בשבילי: בגלגול הזה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? 15 דקות מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? דבר איתי על המצב איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? רקוויאם לבלונדינית ובהלוויה שלי? התקפת לב (אולי זה אפילו זה יהיה מתאים XD) איך יהיה לי מחר? שוב כאן למה אני כאן? על הגבול בתור מה אנשים יזכרו אותי? שיטפון נקי איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מה נעשה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? רק פה מה דעתי על השביתה? כל החבר'ה איך אני אוהב את הברד שלי? נפשי מה אני הכי אוהב בקן? מלחמת מיקרופון הזהב ובשמו"צ? בגרמניה לפני המלחמה מה הפתרון לסכסוך הישראלי-פלסטיני? מכה אפורה (שוב?!) איך נאבקים בתרבות הצריכה? לא יכול להוריד ממך את העיניים האם הכיכר תתמלא בשבת בערב? צימאון איך תהיה השנה הזו? שיר הקירבה יצא נחמד =] נ.ב. חלק מהשירים לא שמעתי מעולם...

למעלה