שאלון מגניב;)

RoNi BeAt GiRl

New member
עונה .

מה משמח אותי? - CandyMan - ( כריסטינה אגילרה )
איך העולם רואה אותי? - Nobody's Perfect - ( מיילי סיירוס )
האם יהיו לי חיים מאושרים? - Stop - ( ג'מליה )
מה אנשים באמת חושבים עליי? - See It In Boys Eyes - ( ג'מליה )
האם אנשים חושקים בי בסתר? - Hurt - ( כריסטינה אגילרה )
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? - לשקר לעצמי - ( גילת הלל )
מה אני צריך לעשות עם חיי? - The Best Of Both Worlds - ( מיילי סיירוס )
מה אסור שיקרה? מה אסור לי לשכוח? - איש השאלות - XD ( טל מוסרי )
עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? - My Happy Ending - ( אבריל לאבין )
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? - Me & My Boifriend - ( טוני ברקסטון )
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? - כבר לא שלך - ( שירי מימון )
ובהלוויה שלי? - True Friend - ( מיילי סיירוס )
איזה סוג גבר אני אוהב? - Whor's That Girl ? - ( דרין )
איך יהיה לי מחר? - Hip's Dont Lie - ( שאקירה )
למה אני כאן? - Fighter - ( כריטינה אגילרה )
בתור מה אנשים יזכרו אותי? - Genie In A Bottle - ( כריסטינה אגילרה )
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? - Desire - ( דרין )
איך יעבור עליי השבוע? - I can See You Girl - ( דרין )
איך תהיה השנה הזו?- Breaking Free - ( היי סקול מיוזיקל )

Titush Black

New member
עונה שוב! זה כיף. אבל תקשיבו

לא צריך לרשום שמות מבצעים XD הקטע הוא בכותרות;) מה מעציב אותי? Crawling מה משמח אותי?לך עם החלום איך העולם רואה אותי? Blaze האם יהיו לי חיים מאושרים? step up מה אנשים באמת חושבים עליי? Take me away האם אנשים חושקים בי בסתר? Wannabe איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Hallelujah מה אני צריך לעשות עם חיי? Keep on moving מה אסור שיקרה? Potential breakup song מה אסור לי לשכוח? Anytime עצה טובה בשבילי: so I need you מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? when there was me and you מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הסודות איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Fall at your feet ובהלוויה שלי? קחו דוגמא מפנינה [
] איזה סוג גבר אני אוהבת? Take me away איך יהיה לי מחר? Hit the road Jack למה אני כאן? אנה בתור מה אנשים יזכרו אותי? Wieght of the world האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Lonely Day איך יעבור עליי השבוע? Perfect איך תהיה השנה הזו? Come to me

Oo Jasmin oO

New member
עונה P:

מה מעציב אותי? Behind this Hazel Eyes - Kelly Clarkson אוקייי. מה משמח אותי? What ive been looking for - troy & gabriella האמת שהגרסא של ריאן ושארפיי יותר P: איך העולם רואה אותי? London bridge - Fergie אוקייייייייייייייייXDDDDDDD האם יהיו לי חיים מאושרים?Breekin free - Troy & gabriella משמח דווקא שזה זה :) מה אנשים באמת חושבים עליי? Were all in this togather - high school musical מגניב לי. האם אנשים חושקים בי בסתר? Getcha head in the game - troy אימל'ה, כמה ברצף של היי סקול מיוזיקלXD וגאד, מה הקשר?! איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Since u been gone - kelly clarkson אוקיXDDDDDD מה אני צריך לעשות עם חיי? Bop to the top - sharpey & ryan להופיע, וזה. נייס. מה אסור שיקרה? tokio hotel - Through the monsoon לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ;( למה השיר האהוב עליי במשהו רע. אני רוצה לרוץ דרך המונסון מעבר לעולם עד סוף הזמן
אעעעעעעעעעעעעעע. מה אסור לי לשכוח? Start of somthing new - troy & gabriella מגניב. הולך לקרות משהו חדש.D: עצה טובה בשבילי: I cant take my eyes of u - high school musical לא להוריד את העיניים ממישהו? אוקיי. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? shut up & drive - rihanna לא ממש. אפילו אין לי רישיון נהיגה! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? clumsy - fergie אני לא ממש קלאמזיX: ואני בכלל לא מאוהבת P: איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Umbrella - rihanna אני לא הולכת להתחתןX: אבל, שיר מגניב. ובהלוויה שלי? When there was me and u - gabriella מתאים, או שלא? אני יודעת.... איזה סוג גבר אני אוהב? Rehab - rihanna אני בכלל לא יודעת מה זה ריהאב ומה אומרות המילים חוץ מכמה דבריםXD איך יהיה לי מחר? Promicsios - nelly furtado ft. timbaland XXDDDDDDDDDDDD למה אני כאן? Walk away - kelly clarkson כי אני צריכה ללכת? אוקיייייייייייXD בתור מה אנשים יזכרו אותי? Never again - kelly clarkson X: האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Rock this party - bob sinclar לא, כי אני במסיבה. איך יעבור עליי השבוע? When your gone - avril lavigne מישהו ילך? איך תהיה השנה הזו? Big Girls dont cry- fergie אוף ): השיר לא תמיד מעודד.X: אומפג. כמה שירים של היי סקול מיוזיקל!! P:

Mor Bitton

New member
מעניין לדעת מה יצא../images/Emo6.gif

מה מעציב אותי? Collapsed מה משמח אותי?Right Here [באמת שיר שאני מאוד אוהבת
] איך העולם רואה אותי? Hot [
] האם יהיו לי חיים מאושרים? East Northumberland High מה אנשים באמת חושבים עליי? See You Again האם אנשים חושקים בי בסתר? Rock Star איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? He Said,She Said מה אני צריך לעשות עם חיי? When There Was Me And You מה אסור שיקרה? I Can't Take My Eyes Off Of You מה אסור לי לשכוח? Clear עצה טובה בשבילי: Bet On It[
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Not Like That מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Something More איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Walking On Sunshine ובהלוויה שלי? I Miss You [ספוווקי
] איזה סוג גבר אני אוהבת? I am One Of Them איך יהיה לי מחר? Out Of The Blue למה אני כאן? You And Me Together בתור מה אנשים יזכרו אותי? Sticks And Stones האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Gotta Go My Own Way איך יעבור עליי השבוע? Life's What You Make It איך תהיה השנה הזו? Start Of Something New [
] חחח..טוב שלא יותר מחצי רשימה זה מייל'ס
אבל חמוד

../images/Emo210.gif

מה מעציב אותי
Vanessa Anne Hudgens - Come Back to Me מה משמח אותי
משהו ממני-הראל סקעת איך העולם רואה אותי
הצל ואני-מירי מסיקה האם יהיו לי חיים מאושרים
Scream-Tokio Hotel מה אנשים באמת חושבים עליי
ready set go-Tokio Hotel האם אנשים חושקים בי בסתר
כמה עוד אפשר-הראל סקעת איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר
יחפה-נינט טייב מה אני צריך לעשות עם חיי
שיהיה לי את הכח-דיימונדז מה אסור שיקרה