שאלון מגניב;)

Titush Black

New member
שאלון מגניב;)

הוראות: יש להכין פלייליסט גדול מדיה פלייר למעלה בתפריט ללחוץ על הפעלה> לשים וי ב'אקראי' על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר. על מנת לענות - לוחצים על החץ "הבא" בפלייליסט (חץ ימינה עם קו) והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה.. -
מה מעציב אותי?
מה משמח אותי?
איך העולם רואה אותי?
האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה אנשים באמת חושבים עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
מה אני צריך לעשות עם חיי?
מה אסור שיקרה?
מה אסור לי לשכוח?
עצה טובה בשבילי:
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
ובהלוויה שלי?
איזה סוג גבר אני אוהב?
איך יהיה לי מחר?
למה אני כאן?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
איך יעבור עליי השבוע?
איך תהיה השנה הזו?

Titush Black

New member
../images/Emo204.gifעונה!

מה מעציב אותי? "שמש הלילה" מה משמח אותי? "תמיד איתך" איך העולם רואה אותי? "העצב בתוכי" XD האם יהיו לי חיים מאושרים? "anything but ordinary" מה אנשים באמת חושבים עליי? "who knows" האם אנשים חושקים בי בסתר? "whisper" איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? "remains of the day" מה אני צריך לעשות עם חיי? "superstar" מה אסור שיקרה? "roses are red" מה אסור לי לשכוח? "this is me" עצה טובה בשבילי: "help" מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? "צפוף רימיקס" XD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "a moment like this" איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "tourniquet" ובהלוויה שלי? "highway to nowhere" איזה סוג גבר אני אוהבת? "later" איך יהיה לי מחר? "fellin' you" למה אני כאן? "אבא בונה רימיקס" XD בתור מה אנשים יזכרו אותי? "מותק 2" האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? "נצא לסרט" איך יעבור עליי השבוע? "naked" איך תהיה השנה הזו? "im with you"

בשביל תיתה, הכל. ../images/Emo20.gif

מה מעציב אותי? Just So You Know מה משמח אותי? Dont Tell Me איך העולם רואה אותי? On My Own האם יהיו לי חיים מאושרים? Right Back In The Water - כנראה שלא..
מה אנשים באמת חושבים עליי? Just Go {מנסים לדכא אותי, או מה?!?!} האם אנשים חושקים בי בסתר? Invicible איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Blow Your Mind מה אני צריך לעשות עם חיי? We Can Go Anywhere מה אסור שיקרה? Cant Let You Go - נכון!!
מה אסור לי לשכוח? Feelin' You עצה טובה בשבילי: Daddy's Little Girl מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Anybody - באמת כתוב עליי.
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Tell Her איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Blow Your Mind {אני לא מתחתנת! שכחו מזה!
} ובהלוויה שלי? Just Go - מעודד
איזה סוג גבר אני אוהב? Daddy's Little Girl איך יהיה לי מחר? Can't Let You Go למה אני כאן? On My Own בתור מה אנשים יזכרו אותי? Invicible .. ממש.. מעודד.... אני מתחילה לחשוב שזה מתנגש עם המציאות. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Just So You Know איך יעבור עליי השבוע? Don't Tell Me איך תהיה השנה הזו? Anybody יצאתי עם הרגשה רעה במקצת...

Miss Roni

New member
עונה :)

מה מעציב אותי? "It can only get better" מה משמח אותי? "Hello" איך העולם רואה אותי? "Another day" האם יהיו לי חיים מאושרים? "If I aint got you " מה אנשים באמת חושבים עליי? "Is it love" האם אנשים חושקים בי בסתר? "Champion" איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? "Big girls dont cry" מה אני צריך לעשות עם חיי? "Heaven" מה אסור שיקרה? "Goodbye my lover" מה אסור לי לשכוח? "Not going anywhere" עצה טובה בשבילי: "מנגינה שקטה" מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? "Tomorrow" מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "עד הסוף הטוב" איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "All the money in the world" ובהלוויה שלי? "Dont lose any sleep over you" איזה סוג גבר אני אוהבת? "Diamonds" איך יהיה לי מחר? "lifes what you make it" למה אני כאן? "I got nerve" בתור מה אנשים יזכרו אותי? "way I are" האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? "ממריאים" איך יעבור עליי השבוע? "צפוף" איך תהיה השנה הזו? "שיר הלה לה לה " XDD

Safiaa

New member
יאללה.../images/Emo105.gif

מה מעציב אותי? "שומרת לילה"
מה משמח אותי? "רחוק מדי". איך העולם רואה אותי? "כשאת כאן". האם יהיו לי חיים מאושרים? "פסק זמן".
מה אנשים באמת חושבים עליי? "שוכחת אותך". האם אנשים חושקים בי בסתר? "עוד יום". איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? "צפוף".
מה אני צריך לעשות עם חיי? "Artour De Force". ברור.
מה אסור שיקרה? "ונרקוד". מה אסור לי לשכוח? "בגללך". עצה טובה בשבילי: "שיהיה לנו בית". מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? "ילדות רעות". XD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "נובמבר". איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "הסוד שלי ממך". ובהלוויה שלי? "באה או נשארת". איזה סוג גבר אני אוהב? "Baby In The Rain"? איך יהיה לי מחר? "לא מכירים אותך". למה אני כאן? "על שפת הכנרת". בתור מה אנשים יזכרו אותי? "בוא לים". האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? "Girlfriend". איך יעבור עליי השבוע? "2Could Be Better Than 1". איך תהיה השנה הזו? "The Journey Countries".

sHiR TaDmOr

New member
עונה. ../images/Emo187.gif

מה מעציב אותי? Innocence מה משמח אותי?I Will Be איך העולם רואה אותי?Nobody's Fool האם יהיו לי חיים מאושרים?True Friend
מה אנשים באמת חושבים עליי?Big Girls Don't Cry XD האם אנשים חושקים בי בסתר?עולם שלם בחוץ
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?The Best Of Both Worlds מה אני צריך לעשות עם חיי?The Best Damm Thing
מה אסור שיקרה?תזיז את הישבן מה אסור לי לשכוח?מכתב פרידה עצה טובה בשבילי:You Are The Music In Me מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Nobody's Home מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?I Learned From You איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Runaway-לא מעודד במיוחד
ובהלוויה שלי?Rock Star חחחחחחח גאד איזה סוג גבר אני אוהב?מנגינה שקטה איך יהיה לי מחר?רוץ לאמא למה אני כאן?Imagine XD בתור מה אנשים יזכרו אותי?We Got The Party האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?בואי נעזוב איך יעבור עליי השבוע?ממריאים איך תהיה השנה הזו?I Don't Have To Try חלק יצא נכון וחלק לא ממש.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאווווקיי....

מה מעציב אותי? I'll Never Stop Loving You- Britney Spears מה משמח אותי? סוד- רוני. D: איך העולם רואה אותי? ארים ראשי- שי גבסו. האם יהיו לי חיים מאושרים? Deja Vu- Beyonce. מה אנשים באמת חושבים עליי? Between You And Me- Hilary Duff האם אנשים חושקים בי בסתר? Low- Kelly Clarkson איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Beware Of The Dog- Jamelia מה אני צריך לעשות עם חיי? He Wasn't- Avril Lavigne מה אסור שיקרה? צפוף- רוני.
מה אסור לי לשכוח? Unfaithful - Rihanna עצה טובה בשבילי: With Love- Hilary Duff מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Girlfriend- Avril Lavigne. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Bring Me To Life- Evanescence איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? I Learned from You- Miley Cyrus ובהלוויה שלי? Gone- Kelly Clarkson איזה סוג גבר אני אוהב? ...Baby One More Time- Britney Spears.
איך יהיה לי מחר? Nelly Fortado - Forca למה אני כאן? על שפת הכינרת- קרן פלס. בתור מה אנשים יזכרו אותי? So Far- הבנות נחמה. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Barbie Girl- Aqua איך יעבור עליי השבוע? Can I Have A Kiss- Kelly Clarkson איך תהיה השנה הזו? Perder Un Amigo- Erreway (המורדים) כאן נגמר אחד השאלונים המוזרים שעשיתי בחיי.

Titush Black

New member
../images/Emo22.gif

וולקום בייב ^^ מחורפנתיתוש שליטה;) השתלטנו על הפורום! תחנה הבאה! לעשות חולצת "גם אני מהמחורפנתיתוש של תיתוש!" או "גם אני מחורפנתיתה" XD

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifבשביל משה דץ ותיתה ! D:

מה מעציב אותי? -שלומי בראל-להשתטות לפעמים- חהחה , התחרפנויות לא מעציבות אותי :| מה משמח אותי?הייסקול מיוסיקל-בופ טו דה טופ XDDD יאללה , רוקדים על למעלההההההההההההה
איך העולם רואה אותי?ג'יסון , רוני , אלון , מורן0 מסטיק חהחה , העולם רואה אותי ורודה ודביקה?
האם יהיו לי חיים מאושרים?רוני-צפוף רמיקס. החיים שלי יהיו צפופים
מה אנשים באמת חושבים עליי?הייסקול מיוסיקל-בריקנג פרי שאני צריכה להשתחרר?
האם אנשים חושקים בי בסתר?הביטלס-לט אית בי אני צריכה לתת לזה לקרות?
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?קרן פלס-זאת שבמקומי. זאת שבמקומי תעשה אותי מאושרת? O: מה אני צריך לעשות עם חיי?אבריל לאבין-קומפליקטד מה אסור שיקרה?הבנות נחמה-להיות סואו פר. אסור לי להיות רחוקה
מה אסור לי לשכוח?אלכס-אם תפסיק לאהוב. מוזר O: עצה טובה בשבילי:פטיטו-אמיגו חה
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?דנה אינטרנשיונל ועידן יניב-סרט הודי
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?דנה עדיני-הסודות איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?יוני בלוך-אחריות. חחחח דווקא אחלה שיר
ובהלוויה שלי?הדר עוזרי-בשבילי חחח גם קצת מתאים:p רק שהוא שמח מידיי XD איזה סוג גבר אני אוהב?היהודים-אין לך מקום O: איך יהיה לי מחר?פטיטו-לס דיבינס יהיה לי מקסים? XD למה אני כאן?חן אהרוני-שובי אל בייתי יופי , מגרשים אותי
או שבעצם זה הבית שלי?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?טוקיו הוטל-היום האחרון. יזכרו אותי בתור יומם האחרון
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?טוקיו הוטל-הצעקה הם לא באים לקחת אותי , הם באים לצעוק עליי!
איך יעבור עליי השבוע?אניה בוקשטיין ויפתי-אני לא יודעת. אני לא יודעת איך יעבור עליי השבוע
, כי הוא נגמר כאילו!??!?
איך תהיה השנה הזו?מאיה אברהם-למה? למה לשאול שאלה כזאת?

Red Daniel

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה מעציב אותי?Gimme More-Britney Spears מה משמח אותי?משינה-הכוכבים דולקים על אש קטנה איך העולם רואה אותי?Enjoy The Silence-Depech Mode האם יהיו לי חיים מאושרים?Don't Stop The Music-Rihanna מה אנשים באמת חושבים עליי?Gonna Fly Now-מהפסקול של רוקי האם אנשים חושקים בי בסתר? הצל ואני-מירי מסיקה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?innocence-Avril Lavigne מה אני צריך לעשות עם חיי?יוני בלוך-הפסיכולוגית
מה אסור שיקרה?סוד-רוני
מה אסור לי לשכוח? Redempetion-גם מהפסקול של רוקי עצה טובה בשבילי: סופרסטאר-רמיקס מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? יוני בלוך-נפוליאון מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? פועם בגללך איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יוני בלוך-עמוק בתוך הים ובהלוויה שלי? רבות הדרכים-דניאל סולומון ודנה עדיני איזה סוג גבר אני אוהב? מה?!?!?!?!?!? איך יהיה לי מחר? מחר-אביב גפן (נשבע לכם זה מה שיצא) למה אני כאן? אמברלה בתור מה אנשים יזכרו אותי? יהודית רביץ-שבתות וחגים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?keep holding on-Avril Lavigne איך יעבור עליי השבוע?ניסים-עברי לידר איך תהיה השנה הזו? יוני בלוך-הרגלים רעים (זה רמז שאומר לי להפסיק לשתות?!)

x N O A M x

New member
קקה מייקה

מה מעציב אותי? Losing My Ground- Fergie מה משמח אותי? Hands Up - Black Eyed Peas איך העולם רואה אותי? Lithium - Evanescence האם יהיו לי חיים מאושרים? Dont Lie - Black Eyed Peas מה אנשים באמת חושבים עליי? Impacto - Daddy Yankee Ft. Fergie האם אנשים חושקים בי בסתר? Hearbraker - Will.i.am איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Runaway Love - Ludacris Ft. Mary J מה אני צריך לעשות עם חיי? Give It To Me - Timbaland Ft. Justin Timberlake And Nelly Furtado מה אסור שיקרה? Shut Up - Black Eyed Peas מה אסור לי לשכוח? Wait A Minute - PCD עצה טובה בשבילי: Come To Me - P.diddy Ft. Nicole Scherzinger מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Baby Love - Nicole Scherzinger Ft. Will.i.am מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? One More Chance - Will.i.am איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Sos - Rihanna ובהלוויה שלי? All That I Got - Fergie איזה סוג גבר אני אוהב? Dont Matter - Akon איך יהיה לי מחר? Gimme More - Britney Spears למה אני כאן? Grace Kelly - Mika בתור מה אנשים יזכרו אותי? Love Me Or Hate Me - Lady Sovereign האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Way I Are - Timbaland איך יעבור עליי השבוע? Invisible - Will.i.am איך תהיה השנה הזו? Lovestoned - Justin Timberlake ואי פאק איזה שירים ענתיקות זה בחר חח

Roni Girl Is Me

New member
עונה

מה מעציב אותי?Beyonce - Green Light מה משמח אותי?Ciara - Like A Boy איך העולם רואה אותי?Toy Soldier-Britney [אגב מהדיסק החדש-שיר מדהים] האם יהיו לי חיים מאושרים?Why Should I Be Sad-Britney [מהדיסק החדש] מה אנשים באמת חושבים עליי?What I've been Looking For (reprise)-זאק וונסה האם אנשים חושקים בי בסתר?Everything Back But You-אבריל איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?When You're Gone-אבריל מה אני צריך לעשות עם חיי?Cupids Chokehold-ג'ים קלאב הירוז מה אסור שיקרה?Fall Out_Boy-_Thanks_For_The_Memories.mp3 מה אסור לי לשכוח?Avril Lavigne Ft. Lil' Mama - Girlfriend (Remix)) עצה טובה בשבילי:pop-אנסינק מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Cascada-_Everytime_We_Touch_(Slow_Version)-Cascada.mp3 מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Come On Over Baby (Video Edit)-כריסטינה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?One Of Those Girls-אבריל ובהלוויה שלי?Miss Independant-קלי קלראקסון איזה סוג גבר אני אוהב?ממריאים-גילת הלל איך יהיה לי מחר?Wake Up Call-מארון 5 למה אני כאן?הסודות-דנה עדיני בתור מה אנשים יזכרו אותי?Fallen Leaves [אגב, זה אחד השירים שאני הכי אוהבת333> * מקשיבה 3 דקות לFallen Leaves * האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Complicated אבריל איך יעבור עליי השבוע? The Best Damn Thing אבריל איך תהיה השנה הזו?

X SapSap X

New member
נראה מה יצא D:

מה מעציב אותי? Hot [Avril Lavigne] מה משמח אותי? כמה פעמים.
[שירי מימון] איך העולם רואה אותי? בואי נעזוב [רן דנקר ועילי בוטנר] האם יהיו לי חיים מאושרים? Take It [Avril Lavigne] מה אנשים באמת חושבים עליי? One Of Those Girls
[Avril Lavigne] האם אנשים חושקים בי בסתר? Unwanted. זה אומר שממש לא, הא?
[Avril Lavigne] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Bebot [בלאק אייד פיז] מה אני צריך לעשות עם חיי? לך עם החלום XD [הרימיקס של כוכבי ראש גודל] מה אסור שיקרה? בא לי
[רוני דואני] מה אסור לי לשכוח? צפוף. XD [רוני דואני]
עצה טובה בשבילי: Innocence
[Avril Lavigne] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Losing Grip [Avril Lavigne] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? You're Beautiful [כן, בסדר
] [ג'יימס בלאנט] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Goodby My Lover. רק התחתנתי וכבר 'גודביי'?
[ג'יימס בלאנט] ובהלוויה שלי? I'm With You :| [Avril Lavigne] איזה סוג גבר אני אוהב? My Love [ג'סטין טימברלייק] איך יהיה לי מחר? Love Today
[מיקה] למה אני כאן? I Can Do Better [Avril Lavigne] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Girl Can Rock [הילארי דאף] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? What Goes Around... Comes Around איך יעבור עליי השבוע? My Hips Don't Lie [שאקירה] איך תהיה השנה הזו? Imagine [Avril Lavigne] ---------------- היה נחמד לענות על זה. והיו מקומות שהתשובות עליהן יצאות ממש מצחיקות XD

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifמיי לאב../images/Emo99.gif.

אחח...זכרונות , לא משהו אבל השיר
. וכמובן יש עוד כמה שירים שאווים , אצלך ואצל כולם DD:: ותאמיני לי , אצל כל אחד יצא מצחיק , אצלי בחתונה חתנגן אחריות XD.

למעלה