שאלון מגניב

שאלון מגניב

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: 6 דברים שאני עושה כל יום: 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: 2 בגדים אהובים עלי: אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם:

אני

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: -נעמאמי מאמי -דאדון -בבס -שחר פרייזלר הדפוקי שלי מיזרעאל (הוא הלך ואני כבר מתגעגעת) -סער דינר מאפק שהולך להיות גרעינר של מורנה עכשיו (הוא מגיע מחר לקיבוץ עד יום רביעי
) -אביחי הקוף (הוא רחוק מידי וזה עצוב) -שיה -רותם -טל הכאפות מאפק -עופר הכאפות הכי חמוד שיש מאפק 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: -שניצל תירס -אורז -ענבים -תותים -אבטיח -אוכל תנועתי -אוכל של החדר אוכל -פסטה -פיצה 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: -אני רוצה ששחר ישאר עוד -אני רוצה שג'ופר לא יעצוב -אני רוצה ששחר יגרען כאן - למה כולם חושבים שאני ושחר זוג??????? -אני רוצה כבר לפגוש את סער - אני רוצה מסעחוף שוב -מרכזון -ווליום 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: -מקלדת -שלט -מחשב -פלאפון -הכפתור 2 בטלפון (חיוג מהיר לנעמאמי) - מברשת שיניים -הידית של הדלת של המרכזון 6 דברים שאני עושה כל יום: - מדברת עם שחר -מדברת עם נעמאמי - הולכת למרכזון - יושבת מול המחשב -כותבת בפורום של התנועה - כותבת בקומונה 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: - גרעין עודד -מדמים -משצים - להדריך בעקבות - להדריך מדצים 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: -לא הלך לגרעין עודד -צניחה חופשית - אשכח את ג'ופר -אגיד שאני שונאת את הקיבוץ 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: -מה שיש לי לעשות באותו יום - יאלה לקום -לבדוק אימיילים 2 בגדים אהובים עלי: -חולצה כחולה -חולצת חופש של שנה שעברה אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: מישהו שרשום בשאלה הראשונה ושזה לא ממש עניינכם מי הוא

קראתי את זה עכשיו והכל קשור לתנועה הכי טובה ש

יש בני המושבים!!!! אוף למה שחר לא פה!!!???????

moran916

New member
ווא משפעת מהתנועה...

חחחח.. ממ סער לא בטוח היה גרעינר שלי.. הוא בגולן.. ולפי מה ששמעתי היום הוא קצת מוזר..

ליעתע

New member
מגניב D:

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: מור- חבר שלי הדר- הקומונרית שלי ): ג'ניה- חברת בוגרת יעל- חברת בוגרת אמיל- חבר בוגרת דוד- חבר קבוצה טל- חברה<: דור- ידיד מאור- ידיד ו.. נו כל הקן! זה קשה! 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: מייפל שוקולד סופגניה פיצה!!! המבורגר ספגטי תפו"א קציצות של אמא שניצלים של אמא<: 8דברים שרצים לי בראש כרגע: סמינר הנהגה איפה השק"ש שלי צריך לסדר את החדר אני מתגעגעת למור יא' ברפסודיה בא לי לאכול הפעולה שהייתה היום והמסיבת פרידה בחמישי 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: מברשת שיניים ברז מיטה מגירות מחשב- כמעט כל יום>< דלתות כפתור של המעלית O: 6 דברים שאני עושה כל יום: זה בערך מה שהיה כתוב למעלה P: 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: שנת שירות צבא לגור בבית משלי בלי ההורים! לנסות לאכול סושי שיהיו לי לפחות 15 חולצות תנועה!! 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אצטלם עושה סקס! יקח אקסזי אשתכר ליד ההורים ילך מכות 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: מה השעה אין לי כוח לקום בא לי לישון 2 בגדים אהובים עלי: החצאיות שלי ו... חולצת תנועה כי זה בעיקר מה שאני לובשת XD אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: מור

moran916

New member
מגניב ביותר D:

10
אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: -אבא *באמתבאמתבאמת* -עינב -שחף -גיא (האח הגדול) -אנשי תנועה למניהם.. לא יודעת יש המוןן ........ -חברות.. נוו די..
9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: - פיצה - סלט יווני - צ'יפס - ספגטי עם שמנת - שוקולד - ירקות (כול הירקות.. אני מתה על ירקות
) - גבינה בולגרית סתם ככה
8 דברים שרצים לי בראש כרגע: -איך נוסעים ביום שני לבית ינאי -וגם באמצע יש לי טיול עם הקיבוץ לת"א מה עושים? -לנסוע לטבריה יום ראשון או לא -מה להכין לגרעינרית שלי לאכול (הבטחתי לה ארוחה לפני שהיא עוזבת) -אני עיפה לישון או לא -טובדי
7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: -שלט טלוויזיה -מברשת שינים -נייר טואלט -פלאפון -מחשב -מקרר
6 דברים שאני עושה כל יום: -מתקלחת -אוכלת -ישנה -מדברת -רבה עם מישהו
5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: -צניחה חופשית -להתחתן -להופיע על במה - לעשות טיול מטורף עם חברים באמריקה
4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: -סמים חוצמזה לא עולה לי עוד..
3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: - לא -רוצה -לקום!!
2 בגדים אהובים עלי: -חולצה -כחולה
אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם:אבאבאבא

einatit4

New member
../images/Emo207.gifאני עוזבת../images/Emo199.gif

אחלה של פורום ואחלה להקה. שיהיה לכם המון בהצלחה בהקלטות ואת הדיסק הבא אני בטוח אקנה
להתתתתת'

oFka7

New member
אוף איתך../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

אני אתגעגע
למרות שאנחנו נמשיך לבוא לאותו בצפר חהחהחה

just gaya

New member
../images/Emo207.gifאני נוסעת ל-5 ימים

לשער ישוב למי שיש את הפאלפון שלי יכול להתקשר אליי:) ולמי שאין יבקש מעדי\אופקה ואני לא זוכרת למי עוד יש את הטלפון שלי...

moran916

New member
../images/Emo207.gifעוזבת

נוו מה לעשות כולם עוזבים... חחח סתם אבל לא לתמיד.. לשבוע אני נוסעת לת"א ולבית ינאי-ויתקין-עמק חפר אאררר ככה זה שצריך להסביר להורים איפה זה חוף בית ינאי
להתראות ביום ראשוןן

למעלה