שאלון מגניב!

Yaarit4

New member
שאלון מגניב!

שנלקח מפורום אביב גפן
ככה: יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? תהנו:]]

Yaarit4

New member
עונה../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי?תמיד אהבה-עברי לידר האם יהיו לי חיים מאושרים?תסתכל לה בעיניים-ברי סחרוף מה אנשים באמת חושבים עליי?מגיע לי יותר-סינרגיהD: האם אנשים חושקים בי בסתר?עטוף ברחמים-עברי וריטה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?ואם יש שם אל אחד-היהודים מה אני צריך לעשות עם חיי?אין אני-שוטי הנבואה עצה טובה בשבילי:לוט-יוני בלוך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?הכי יפה בעולם-מאור כהן(חחחחחחחחח) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?יותר טוב כלום מכמעט-עברי לידר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?מי אמר לך שאת מוזרה-היהודים ובהלוויה שלי?בן 17-שלמה ובן ארצי איזה סוג גבר אני אוהב?מכה אפורה-מוניקה סקס איך יהיה לי מחר?בתוך אגם קפוא-רונה קינן למה אני כאן?הפסיכולוגית-יוני בלוך בתור מה אנשים יזכרו אותי?פז'ו צבאית-עברי איזה שיר יתקע לי בראש מחר?כשאתה לבד-עברי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?מחזיק מעמד-דנידין איך תהיה השנה הזו?דפנה-אח של יוני בלוךD:

MaRy FoReVeR

New member
את שומעת שירים ממש יפים../images/Emo99.gif

חלק מהם ייצאו ברשימה שלי וחלק מהם היו בפלייליסט שלי ולא יצאו..

שרון710

New member
עניתי על דומה כזה לפני שנייה../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי?the saints are coming- green day&u2 האם יהיו לי חיים מאושרים?skater boy- avril lavinge מה אנשים באמת חושבים עליי?boulevard of broken dreams- green day האם אנשים חושקים בי בסתר?calm before the storm- fall out boy איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? גשם כבד עומד ליפול- אביב גפן מה אני צריך לעשות עם חיי? קטן זה הכי כיף בעולם- היי פייב
עצה טובה בשבילי:משא ומתן- מוש בן ארי
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? השיר שלנו- אביב גפן מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אחריות- יוני בלוך
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הכוכבים דולקים על אש קטנה- משינה
ובהלוויה שלי?פצעים ונשיקות- מוניקה סקס
איזה סוג גבר אני אוהב?אני שונא- אביב גפן
XDDDDDDDD איך יהיה לי מחר?אל תדאג- אביב גפן
למה אני כאן?איש קש- מוניקה סקס בתור מה אנשים יזכרו אותי?חום יולי אוגוסט- סינרגיה איזה שיר יתקע לי בראש מחר?שלג צח- בר בלפר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?ספרד- עברי לידר איך תהיה השנה הזו?your song

NeVeRtheLeSs

New member
me now ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? Rehab - Emy Winehouse האם יהיו לי חיים מאושרים? כך ברא אותך הטבע- עברי לידר מה אנשים באמת חושבים עליי? Artic Monkeys - Brainstorm האם אנשים חושקים בי בסתר? MACEDONIA- Mojot svet איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? קח אותי- היהודים מה אני צריך לעשות עם חיי? עברי לידר- הכוס הכחולה עצה טובה בשבילי: עברי לידר- כמה כוכב מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Acon & Eminem - Smack that מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Gween Stefani - The Sweet Escape איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Timberland Feat Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me ובהלוויה שלי? Aly & AJ - Walking On Sunshine איזה סוג גבר אני אוהבת? כנפיים- עברי לידר איך יהיה לי מחר? זה תמיד אהבה- עברי לידר למה אני כאן? תמיד כשאתה בא- אפרת גוש בתור מה אנשים יזכרו אותי? החברים הישנים שלי- עברי לידר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Britney Spears - I'm Not A Girl, Not Yet A Woman האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אשה לויתן- עברי לידר איך תהיה השנה הזו? Timberland Feat Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me (היה כבר, לכן עשיתי שוב. צוכה בוחקת- עברי לידר) קיצר, יצא לא קשור
אבל זה משחק ממש מצחיק!

בת 1986

New member
היה כבר כזה פעם... אבל נחמד שוב..!! ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? "בואי כלה"- מוש בן ארי
האם יהיו לי חיים מאושרים? "בקיץ הזה תלבשי לבן" הדודאים
חח שיואו (שירי חתונה שהורדתי לסרט שעשיתי..) מה אנשים באמת חושבים עליי? "אשם" סינרגיה
האם אנשים חושקים בי בסתר? "מה עוד ביקשת" אריק ברמן
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? "איש יקר" עברי
מה אני צריך לעשות עם חיי? "מעליות" דודו טסה עצה טובה בשבילי: "זכיתי לאהוב"
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Im with you- אבריל..
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "תגידי"- שלמה ארצי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "מצחיק מידי"- סעדו..
ובהלוויה שלי? "מלאך"- מרצדס בנד.. ענק
איזה סוג גבר אני אוהב? "שיר אהבה פשוט"- איה כורם
איך יהיה לי מחר? "מאמי"- מירי מסיקה למה אני כאן? "כנפיים"- עברי בתור מה אנשים יזכרו אותי? "לחבק אותך" סינרגיה
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? "נשל הנחש"- מאיר אריאל האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? "כשאתה כאן"- עברי ונינט איך תהיה השנה הזו? "שיר שמח"- אבי עברי

גמני עניתי על אחד כזה הבוקרXD

איך העולם רואה אותי?בצהרי היום-פורטיסחרוף האם יהיו לי חיים מאושרים?ערוץ הילדים-שייגעצ מה אנשים באמת חושבים עליי?בואי דינה-מופע הארנבות של ד"ק קספר האם אנשים חושקים בי בסתר?forever young איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Robbie Williams-Feel מה אני צריך לעשות עם חיי?לעוף-היהודים עצה טובה בשבילי:חורף-עברי לידר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Zombie-Cranberries מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מאמי-שוטי הנבואה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Pantera - Fuck the World [כן בטח]
ובהלוויה שלי?Brain Damage-pink floyd איזה סוג גבר אני אוהב?עוד חוזר הניגון-ברי סחרוף איך יהיה לי מחר?השיר ששרת לה-עברי לידר למה אני כאן?יום ועוד יומיים-שי גבסו בתור מה אנשים יזכרו אותי?Angels-רובי וויליאמס.. מגניב
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?כולם אומרים-שלומי שבן
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?יוני בלוך ואפרת גוש - מגרד לי בגב.. איך תהיה השנה הזו?את יודעת-שייגעצ יצא לי מעפןXD

../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? חולצת פסים- עברי האם יהיו לי חיים מאושרים? crucify- טורי איימוס(
) מה אנשים באמת חושבים עליי? מלטף ומשקר- עברי האם אנשים חושקים בי בסתר? יותר טוב כלום- עברי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? חזקה מהרוח- גלי עטרי מה אני צריך לעשות עם חיי? שובי אל ביתי- עידן רייכל עצה טובה בשבילי: בוא- עברי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? הכעס- רוקפור מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? זה תמיד אהבה- עברי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אף אחד משנינו- עברי ובהלוויה שלי? שובי אל ביתי- עידן רייכל איזה סוג גבר אני אוהב? איש יקר- עברי איך יהיה לי מחר? האנשים החדשים- עברי למה אני כאן? הניחי לי- רמי בתור מה אנשים יזכרו אותי? ניצוצות- ברי סחרוף איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שלל שרב- גידי גוב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? זכיתי לאהוב- עברי איך תהיה השנה הזו? כמה שאני אוהב- עברי :)

הוא היה פה כבר מלא, אבל אני אוהבת אותו../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? וואו, אני חייבת להוציא אותו מהפלייליסט
Dead meat - Sean lennon האם יהיו לי חיים מאושרים? Incubus - Love hurts
מה אנשים באמת חושבים עליי? נינט טייב - יחפה
האם אנשים חושקים בי בסתר?Queen - We are the champions
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? שירי מימון - כבר לא שלך[צליל
] מה אני צריך לעשות עם חיי? הסודות - דנה עדיני
עצה טובה בשבילי: יש בזה טעם - דנה ברגר [לא בוכה?D:] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? קרן פלס - רצה הביתה [שנים שלא שמעתי אותו, מה
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מליוני אנשים לבד - החברים של נאטשה
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Hinder - Lips on an angel
לא, אבל שיר נחמד. ובהלוויה שלי? מוניקה סקס - מכה אפורה
איזה סוג גבר אני אוהב? נמנע ממך - מיכה שטרית
איך יהיה לי מחר? my name is luca - Suzan Vega למה אני כאן? Mika - Grace Kelly [ככה אני רוצה לקרוא לבת שלי, אבל..?
] בתור מה אנשים יזכרו אותי? אריק ברמן - יום חדש נפלא איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Just Jack - Starz in their eyes יש מצב!
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? NOFX - The brews
איך תהיה השנה הזו? לראות את האור - אפרת גוש
יצא לי מעפן! איפה Dead meat בהלוויה איפה.

טרודייי

New member
יצא, המ, מוזר?../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי?
Kelly Clarkson - Miss Independent האם יהיו לי חיים מאושרים?
Rock This Party - Bob Sinclar מה אנשים באמת חושבים עליי?
!!Unfaithful - Rihanna האם אנשים חושקים בי בסתר?Lost Prophets - A Million Miles איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
Lithium-Evanescence מה אני צריך לעשות עם חיי?
Dark New Day - Taking Me Alive עצה טובה בשבילי:עברי לידר- שירים
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?The Calling - Wherever You Will Go מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?טיפה בים- היהודים
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
Up All Night - Matt Willis ובהלוויה שלי?Lost Prophets - Last Summer איזה סוג גבר אני אוהב?גשם כבוד עומד ליפול - אביב גפן
איך יהיה לי מחר?
Push The Button - Sugababes למה אני כאן?
Cry Me A River - Justin Timberlake בתור מה אנשים יזכרו אותי?
!!Litsen - Beyonce איזה שיר יתקע לי בראש מחר? נקווה שלא
Come To Me - JC Chasez האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Unwanted - Avril Lavigne OMG
איך תהיה השנה הזו?:-:(;
Hurt - Christina Aguilera אבוי לי, אחד השאלונים העצובים וההזויים:(

יצא ממש מגניב ../images/Emo12.gif

איך העולם רואה אותי? Guns N' Roses - don't cry האם יהיו לי חיים מאושרים? Ronan Keating - life is a rollercoaster מה אנשים באמת חושבים עליי? אביב גפן - קבעתי עם האושר האם אנשים חושקים בי בסתר? עברי לידר - ג'קט איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Boyzone - everyday i love you מה אני צריך לעשות עם חיי? dust in the wind עצה טובה בשבילי: Elton John - can you feel the love tonight מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Bryan Adams - heaven מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Depeche Mode - precious איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Savage Garden - i want you ובהלוויה שלי? Savage Garden - to the moon and back איזה סוג גבר אני אוהב? Westlife - uptown girl
איך יהיה לי מחר? Phil Collins - against all odds למה אני כאן? goodbye my lover בתור מה אנשים יזכרו אותי? Bryan Adams - when you're gone איזה שיר יתקע לי בראש מחר? poison האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? super girl איך תהיה השנה הזו? Oasis - wonderwall

שקדוש101

New member
יצא גרוע ../images/Emo11.gif

איך העולם רואה אותי?בלדה לסוכן הכפול - משינה האם יהיו לי חיים מאושרים?green day - wake me up when september ends מה אנשים באמת חושבים עליי?green day - brain stew האם אנשים חושקים בי בסתר?אחכה לך בשדות - משינה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?החברים הישנים שלי - עברי לידר מה אני צריך לעשות עם חיי?נפוליאון - יוני בלוך עצה טובה בשבילי:שמיים - שילה פרבר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?השיר ששרת לה - עברי לידר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?שנינו שווים - אביב גפן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?green day - give me novacaine ובהלוויה שלי?חורף - עברי לידר איזה סוג גבר אני אוהב?גשם חזק - מוניקה סקס איך יהיה לי מחר?אני יודע - מוניקה סקס למה אני כאן?אדוני - עברי לידר בתור מה אנשים יזכרו אותי?אחד - עברי לידר איזה שיר יתקע לי בראש מחר?בינונימי - אריק ברמן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?גשם - שילה פרבר איך תהיה השנה הזו?אהובתי - משינה

tohar6

New member
חחחח נחמד ודי לא קשור כלכך

איך העולם רואה אותי? איש יקר-עברי לידר האם יהיו לי חיים מאושרים? צל כבד ( לא יודעת של מי זה במקור, נדב קדמון לבינתיים ) מה אנשים באמת חושבים עליי? נצמדנו- שלמה ארצי האם אנשים חושקים בי בסתר? החדר האינטימי- משינה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? לראות את האור- אפרת גוש מה אני צריך לעשות עם חיי? שום בלע- הגמלים... חחחח שיר מומלץ בחום עצה טובה בשבילי: רכבת לילה לקהיר- משינה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מלטפ ומשקר, עברי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? כשאבוא- מוש בן ארי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יום- אהוד בנאי ( איזה אדיררררררר ייוו בדיוקקקק ) ובהלוויה שלי? יש לי סיכוי- אביתר בנאי איזה סוג גבר אני אוהב? אור הירח- אביב גפן איך יהיה לי מחר? את פה חסר לי- אביב גפן למה אני כאן? אהבנו- אביב גפן בתור מה אנשים יזכרו אותי? מסך עשן- אריאל זילבר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ג'וני- אריק ברמן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? קול גלגל- שוטי הנבואה איך תהיה השנה הזו? שווים- רן דנקר ועילי בוטנר חחחח הרוב חסר כל טיפת קשר, אבל יש כמה קשורים ממש וזה מגניב... פעם ראשונה מזה המון המון המון בזמן שברשימה שלי באווינאמפ יש שירים שהם לא עברי...

tohar6

New member
ממ כן את זה הסקתי אח"כ מחיפוש בשירונט

אבל אחלה תודה בכל זאת..

shirapeled

New member
בהתחלה זה דווקא יצא נחמד..

איך העולם רואה אותי? Dolly Dagger- Jimi Hendrix האם יהיו לי חיים מאושרים? ילדה סוכר- מוקי מה אנשים באמת חושבים עליי? אח של סלים רמיקס- שוטי הנבואה..אבל אני לא אחותו! האם אנשים חושקים בי בסתר? יש לי סיכוי- אביתר בנאי.. לפחות יש סיכוי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? The Cardigans-Rise And Shine.. נשמע הגיוני מה אני צריך לעשות עם חיי?רנה- אריאל הורוביץ עצה טובה בשבילי: Slow Like Honey-Fiona Apple מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?אחד- עברי לידר... בול!! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Nobody's Home-Avril Lavigne איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?אתה אף פעם- מירי מסיקה... לא מתאים :S ובהלוויה שלי?je t'aime tant-Juile delpy חח.. קשה לי להאמין! איזה סוג גבר אני אוהב? Blah Blah Blah-The Cardigans איך יהיה לי מחר?Rebellion (Lies)-The Arcade Fire באמת?? באסהה.. למה אני כאן?For What It's Worth-The Cardigans בתור מה אנשים יזכרו אותי? שלג צח- בר בלפר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Jackie's Strength-Tori Amos חח.. קשה לי להאמין האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Whisper-Evanescence איך תהיה השנה הזו? פז'ו צבאית- עברי לידר

../images/Emo199.gif

איך העולם רואה אותי? טריניטי - ערן מדר. [פחח] האם יהיו לי חיים מאושרים? Roxette - Spending my Time מה אנשים באמת חושבים עליי? Bright Eyes - Take It Easy האם אנשים חושקים בי בסתר? עברי לידר - כשהקיץ יבוא.
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? בסוף תבכו - היהודים. שלא נדע.
מה אני צריך לעשות עם חיי? תסתכלי - נמרוד והבודדים עצה טובה בשבילי: הזמן שלך - היהודים. נו, מה נסגר. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? סיבות אישיות - בתי. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ג'קט - עברי לידר. כן, טוב. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? עושים אהבה - כנסיית השכל ובהלוויה שלי? kate bush - Running Up That Hill איזה סוג גבר אני אוהב? לוליטה - אתי אנקרי. שוין. איך יהיה לי מחר? תגידי שטוב - כנסיית השכל למה אני כאן? אדוני - עברי לידר. בתור מה אנשים יזכרו אותי? הילדה הכי יפה בגן. לפ-א-נים.
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מועקה - אבטיפוס האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? את לא לבד - בוטן מתוק בקרקס איך תהיה השנה הזו? הרגע - שילה פרבר. ב-סדר. חולה, מתה, ביי.

יאו, זה השאלון הכי טוב ביקום. D:

איך העולם רואה אותי? איתך - דניאל סלומון. >< האם יהיו לי חיים מאושרים? מכורה לטיפה המרה - פאנקייק. זה לא מנחם
. מה אנשים באמת חושבים עליי? שרמוטה פוריטנית - שלומי שבן.
האם אנשים חושקים בי בסתר? ביום שמש יפה - עברי לידר. >< איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Walking Away - Craig David. הלכתי. מה אני צריך לעשות עם חיי? אם אפגוש את אלוהים - התקווה 6. XDDDDDDD עצה טובה בשבילי: סטטיסטיקה - הדג נחש. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Basket Case - Green Day. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? צל כבד - כשניקו תתחיל לדבר. ]; איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? בואי ניקח דברים - קאשי. XD ובהלוויה שלי? בין הצלילים - מוש בן ארי. איזה סוג גבר אני אוהב? הנך יפה - הפרוייקט של עידן רייכל.O: איך יהיה לי מחר? מעליות - דודו טסה. למה אני כאן? אינטואיציה - שלומי שבן.
בתור מה אנשים יזכרו אותי? חמימות חולפת - דנה ברגר. ]; איזה שיר יתקע לי בראש מחר? תספור את החבר'ה - מוקי. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? חוזליטו - השרוט. [חוזליטו אני באה
!!!!1111111111] איך תהיה השנה הזו? אנה - משינה.

NoAmOoOsH

New member
יאאי. :]

איך העולם רואה אותי? mustapha-queen האם יהיו לי חיים מאושרים? la femme dargent-Air מה אנשים באמת חושבים עליי? ערומים-שחר אבן-צור. XD האם אנשים חושקים בי בסתר? מלך העולם- שלמה ארצי. >< איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? יש לך אותי- שי גבסו מה אני צריך לעשות עם חיי? משיח לא בא-שלום חנוך>< עצה טובה בשבילי: over my head-the fray מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? לשקר ולשכוח-ירמי קפלןO: מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שער הרחמים-אהוד בנאי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יש עיוות-ירמי קפלן. XDD ובהלוויה שלי? סוף העולם-אביב גפן
איזה סוג גבר אני אוהב? גברת שרה השכנה-משינה. ענקXDDD איך יהיה לי מחר? חיות מחמד-מוניקה סקס.P: למה אני כאן? sweet sacrifice-אוונסנס. בתור מה אנשים יזכרו אותי? scar tissue-רדהוט. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מה עוד ביקשת-אריק ברמן. P: כמעט הכל מעפן
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

למעלה