שאלון מגניב

שאלון מגניב ../images/Emo66.gif

1. 3 דברים שיש לכם בבית א. ב. ג. 2. 3 דברים שלא עשיתם עדיין א. ב. ג. 3. 3 הדמויות מהפיג'מות שהכי הייתם רוצים לפגוש א. ב. ג. 4. 3 האיקונים הכי אהובים א. ב. ג. 5. 3 משאלות שהייתי מבקש מדג זהב א. ב. ג. 6. 3 הפורומים שאני הכי אוהב א. ב. ג. תהנו

CrazyPenguin

New member
חוחח../images/Emo191.gif|פינגווין|

1. 3 דברים שיש לכם בבית א. מחשב ב. טלוויזיה [?] ג. דיסקים של קין *_* 2. 3 דברים שלא עשיתם עדיין א. בנג'י ב. צניחה חופשית ג. להגיש מבחן ריק 3. 3 הדמויות מהפיג'מות שהכי הייתם רוצים לפגוש א. אילןןןן *______* ב. עודד ג. גרי 4. 3 האיקונים הכי אהובים א.
! ב.
! ג.
! 5. 3 משאלות שהייתי מבקש מדג זהב א. להיות עשירה
ב. להיות מאושרת D: ג. להיות בריאה D: 6. 3 הפורומים שאני הכי אוהב א. הפיג'מות
ב. קין
ג. אופנה אלטרנטיבית ><

אני אענה בינתיים

1. 3 דברים שיש לכם בבית א. מחשב ב.טלוויזיה ג. מערכת 2. 3 דברים שלא עשיתם עדיין א.בגרויות ב. לא הלכתי למפגש הפורום שלכם ג. לא אימצתי כלב 3. 3 הדמויות מהפיג'מות שהכי הייתם רוצים לפגוש א.קובי ב.אילן ג.אלונה 4. 3 האיקונים הכי אהובים א.
ב.
ג.
5. 3 משאלות שהייתי מבקש מדג זהב א. כלב ב.אח/אחות ג.להופיע בטלוויזיה 6. 3 הפורומים שאני הכי אוהב א. דני הוליווד ב.הפיג'מות ג. אני עדדין מחפשת עוד פורום מגניב

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

1. 3 דברים שיש לכם בבית א.מחשב ב.מדפסת ג.כלב 2. 3 דברים שלא עשיתם עדיין א.עוד לא טסתי לארצות הברית..
ב.עוד לא השתמשתי באייקון הזה:
(טוב עכשיו פעם ראשונה..) ג.עוד לא הלכתי למפגש פורום
3. 3 הדמויות מהפיג'מות שהכי הייתם רוצים לפגוש א.אלונה ב.עודד ג.אילן 4. 3 האיקונים הכי אהובים א.
ב.
ג.
5. 3 משאלות שהייתי מבקש מדג זהב א.להיות מפורסם ב.להיות בריא ג.שיהיה שלום 6. 3 הפורומים שאני הכי אוהב א.הפיג'מות
ב.הפיג'מות
ג.הפיג'מות

גם אני עוד לא הייתי בפגישת פורום../images/Emo201.gif

אבל את יכולה ללכת למפגש ביום רביעי...

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifאני בן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

../images/Emo156.gif

1. 3 דברים שיש לכם בבית א. טלוויזיה ב. מחשב ג. אייפוד 2. 3 דברים שלא עשיתם עדיין א. את זה...נו.. ב. לא עניתי על השאלון הזה ג. לא טסתי לאירופה 3. 3 הדמויות מהפיג'מות שהכי הייתם רוצים לפגוש א. נראה לי שכבר פגשתי כל בן אדם שקשור אליהם בעקיף
ב. כנל ג. כנל 4. 3 האיקונים הכי אהובים א.
ב.
ג.
5. 3 משאלות שהייתי מבקש מדג זהב א. לחזור להמבורגרי ב. לחזור לדירה ג. שהחברים שלי יהיו פה ויעזרו לי להחליט אם לחזור לדירה או להמבורגרי 6. 3 הפורומים שאני הכי אוהב א. הפיג'מותתתתתת ב. שישיסטים ג. האי

B o N u s

New member
עונה

1. 3 דברים שיש לכם בבית א. ארון ב. ספה ג. שולחן 2. 3 דברים שלא עשיתם עדיין א. לקפוץ גבוה יותר מהגובה שלי ב. לאכול חבילת וופלות בבת אחת בלי לנגוס אפילו לא ביס אחד ג. להמציא את מסטיק בזוקה 3. 3 הדמויות מהפיג'מות שהכי הייתם רוצים לפגוש א. שפרה ב. אשתו של מנש ג. פולי וגברי, בניו של גרי. 4. 3 האיקונים הכי אהובים א. |יתוש| ב. |שלדג| ג. |מדורה| 5. 3 משאלות שהייתי מבקש מדג זהב א. לעשות אורגיה עם שלוש בנות ב. לנצח באבן נייר ומספריים ג. שהכסף יצמח על העצים 6. 3 הפורומים שאני הכי אוהב א. אוניות ומטוסי חיל האוויר ב. במבה, ביסלי ומה שביניהם ג. עושים שוק עם גיל חובב טל :)

namnamBG

New member
עונה...../images/Emo23.gif

1. 3 דברים שיש לכם בבית א.אוכל ב.טלוויזיה ג.מיטות 2. 3 דברים שלא עשיתם עדיין א.בנג'י ב.צניחה חופשית ג.לקבל 0 במבחן 3. 3 הדמויות מהפיג'מות שהכי הייתם רוצים לפגוש א.אילן ב.קובי ג.עודד 4. 3 האיקונים הכי אהובים א.
ב.
ג.
5. 3 משאלות שהייתי מבקש מדג זהב א.בצפר נורמלי ב.מורה נורמלית ג.שלא יהיה דבר כזה שיעורי בית!@#$%^ 6. 3 הפורומים שאני הכי אוהב א.הפיג'מות ב.סקרים ושאלונים ג.הישרדות הישראלית הודגש באמצעות מדגישומטיק

namnamBG

New member
**********../images/Emo107.gif

תפוזבל הדיסלקטים! טוב זה די באשמתי...שכחתי את הכ' אבל זה כיף להאשים את תפוז בטעויות שלנו

עונה בפעם הראשונה../images/Emo22.gif

1. 3 דברים שיש לכם בבית א. אמא ב. אבא ג. כלבה 2. 3 דברים שלא עשיתם עדיין א. ראיתי דפנה ודודידו- בעקבות חג השרוכים הארוכים. ב. ראיתי דפנה ודודידו- בעקבות המצה המפלצתית ג. אוננתי על דפנ... מה פתאום?!
------> רק על דודידו
3. 3 הדמויות מהפיג'מות שהכי הייתם רוצים לפגוש א. אילן עודד וקובי ב. עודד קובי ואילן ג. קובי אילן ועודד 4. 3 האיקונים הכי אהובים א.
ב.
ג.
5. 3 משאלות שהייתי מבקש מדג זהב א. שיהיה לי אין סוף משאלות ב. שלום עולמי ג. להיות מלכת יופי 6. 3 הפורומים שאני הכי אוהב א. 1082 ב. 1083 ג. 1084
יצא נחמד

דנדוןXD

New member
נמנמנמ :)

שאלון מגניב ו מור הוליווד ו 11:43 | 19/04/08 1. 3 דברים שיש לכם בבית א. מחשב D: ב.כרית ג. שוקולית
2. 3 דברים שלא עשיתם עדיין א. התחתנתי ב.ילדתי ילדים ג. מתתי 3. 3 הדמויות מהפיג'מות שהכי הייתם רוצים לפגוש א. עודד ב.גרי ג. אלונה 4. 3 האיקונים הכי אהובים א.
ב.
ג.
5. 3 משאלות שהייתי מבקש מדג זהב א. כלב
ב. שהארנבת שלי לא תנשוך אותי
ג.לחזור בזמן כדי לחבק את החברה הכי טובה שלי
6. 3 הפורומים שאני הכי אוהב א. הפיג'מות ב.פורום ג'וני דפ D: ג. השרדות

../images/Emo205.gif../images/Emo22.gifמשעמם לי ;_;

1. 3 דברים שיש לכם בבית א. משקפי שמש! ב. טלוויזיה! ג. מקרר? O: 2. 3 דברים שלא עשיתם עדיין א. לא באתי למפגש [למרות שהוא מחר בכלל!] ב. עוד לא קניתי את המצלמה שאני רוצה! ג. עוד לא מכרתי את המצלמה שלי כדי לקנת את המצלמה XD 3. 3 הדמויות מהפיג'מות שהכי הייתם רוצים לפגוש א. גריייייייייייייייייייייייייייייייייייייי *_* ב. גרי ג. וגרי! *_* 4. 3 האיקונים הכי אהובים א.
ב.
ג.
[שאליו אני יותר מכורה מאשר אוהבת] [בגלל טל פינגווין המניוקית!
] 5. 3 משאלות שהייתי מבקש מדג זהב א. סטודיו! ב. עוד 304 משאלות ג. 239-85293458042956103876981375698173468057134068713408671360873467 זיליירד דולר [כשהדולר יעלה!] ואזזזזזזזזזזזזזזז אני אקנה את כל העולם ואשתלט על הכל *________________________________* 6. 3 הפורומים שאני הכי אוהב א. הפיג'מות! ב. הפיג'מות! ג. וה... פיג'מות! [כי אני לא בפורומים אחרים XD]

למעלה