שאלון מגניב!!!

גליזה

New member
../images/Emo6.gifכשאני אגדל צ'אט?

סתם לא,מהבית
(אני אצל אבא..) בונא,תרגע!
יש אנשים שבירה לא טעימה להם

tttttttttt1

New member
הי הי הי הי הי הי הי הי!!!!!!!!!!!!

מה אתה גונב לי את המשפט עם התשובה "מעפן"?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?????????????????

חח לא גנבתי

כשהתחלתי לכתוב את התשובות לשאלון לא היתה אף תגובה לשירשור הזה..ואחרי שסיימץי ראיתי שאתה וגל הספקתם לענות לפני^^

Wild Eye Joker

New member
הו../images/Emo64.gif

כמה שקלת בלידתך? 12 קילו איפה הפיצוציה הקרובה? 8 קילומטר... תקפצי מגג של וילה איטלקית לתוך בירכת בירה קפואה? נראה לכם אין מצב רוצה אוריאו
?
מצידי אפילו עכשיו זאת את מחידון התנ"ך? נכון, זו אני, פאדיחה, עליתם עליי מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בגבר? מלפפון
הגדירי ויברטור ורוד, קטן, חמוד ורב שימושי איך אומרים בעברית yes yes yes ? כן כן כן גיל 15 היה בשבילך משו מיוחד? זה הגיל בו התאהבתי לראשונה? כמה כסף יש לך עכשיו בארנק כולל ה120 שמצאת הרגע? 120 ש"ח [לקוח מבלוג של איזה מישו..] ציניות זה..? חלק בלתי נפרד מחיי מי זה אבא שלך? שמעון השכן ורוד זה צבע מושי מושלם לדעתך? כאילו דא כמה פעמים את ישנה בלילה? 3 פעמים בלילה עוד ילד לבריטני ספירס ? נראה לי שאלכוהול יגרום לזה חושבת של לפתוח עסק במבות ? אולי בעוד שנה מי היית רוצה שיחליף את הנשיא המטריד? רן דנקר מה תעני לאדם שישאל אותך מה השעה, ב6 וחצי? 18:30 איך היה השלאון ההזוי הזה? מעפן

מה זה השטויות האלה? ../images/Emo6.gif

12 קילו - כמה קילו עלית בשבוע האחרון? 8 קילומטר... איזה מרחק את עוברת בשעה? נראה לכם אין מצב תתאבדי? מצידי אפילו עכשיו מתי את הולכת לישון? נכון, זו אני, פאדיחה, עליתם עליי - את החנפנית בכיתה? מלפפון - מה זרקת על השכנה אתמול? ורוד, קטן, חמוד ורב שימושי - איך נראה הארנק שלך? כן כן כן - תצרחי אם תראי ג'וק? זה הגיל בו התאהבתי לראשונה - מה קרה כשהיית בת חודש? 120 ש"ח - כמה את משלמת כדי לקבל מחמאות? חלק בלתי נפרד מחיי - מה זה בשבילך פח זבל? שמעון השכן - את מי את הכי אוהבת בשכונה? כאילו דא - את שביעיסטית? 3 פעמים בלילה - כמה פעמים את מרטיבה במיטה? נראה לי שאלכוהול יגרום לזה - מה יגרום לך להרטיב יותר? אולי בעוד שנה - מתי תהיי אלופת ההרטבות? רן דנקר - מי הכי מכוער בעולם בעיניך? 18:30 - מתי את שרה במקלחת? מעפן - איך החדר שלך?

The Shoe

New member
קאמבק

12 קילו - כמה שוקל החתול שלך?
8 קילומטר... - מה המרחק של מקום מגוריך מציוויליזציה? נראה לכם אין מצב - האם אי פעם תתנסי בסמים? מצידי אפילו עכשיו - רוצה לשיר? נכון, זו אני, פאדיחה, עליתם עליי - האם זו את שהופעת בכמה מקומות מביכים ומפוקפקים? מלפפון - מהו הירק שאת הכי שונאת? [יש אחד שאני לא?] ורוד, קטן, חמוד ורב שימושי - תארי טמפון! כן כן כן- רוצה להיות מאוהבת?
זה הגיל בו התאהבתי לראשונה - 16 נדמה לי >< 120 ש"ח - כמה כסף את רוצה עכשיו? חלק בלתי נפרד מחיי - מה בשבילך השירה? שמעון השכן - מה השיר הכי נטחןם ברדיו? כאילו דא - יוצאת הערב? 3 פעמים בלילה - מתי את לא חושבת עליו?
נראה לי שאלכוהול יגרום לזה - איך תוכלי להתוודות על סודתייך הכמוסים ביותר? אולי בעוד שנה - מה עם לצאת למועדונים? רן דנקר - מי הכי מכוער בייקום?
18:30 - מתי מתחילה הסדרה האהובה עלייך? [השמיניייההההההההה] מעפן - איך הי השאלון?

nemo the great

New member
מה? ../images/Emo19.gif

טמפון רב שימושי?
{שיר אני כבר מתכונן.. :-S.} חחחח יוו מה נסגר איתי ראיתי: "12 קילו- כמה שוקל התחת שלך?" חחח

אהמאהממממממממ

מה אורך הגבנ"צ הירוקה בת 5 הסנטימטרים? 12 קילו ומה אורכה אם מכפילים את אורכה המקורי והתוצאה היא 78? 8 קילומטר... היית אוכל/ת את הגבנ"צ הירוקה בתוספת בורגול וסחוג? נראה לכם אין מצב ובתוספת מרשמלו סגול עם חומץ בלסמי ומיונז תילאנדי? מצידי אפילו עכשיו זה אתה שהתחפשת לגבנ"צ הירוקה? נכון, זו אני, פאדיחה, עליתם עליי זה די דמה ל... מלפפון מהו לדעתך הפקץ האידיאלי? ורוד, קטן, חמוד ורב שימושי היית רוצה להיות דומה לו [בתוספת גבנ"צ ירוקה,כמובן]? כן כן כן אהמ...יש,ך שקל? זה הגיל בו התאהבתי לראשונה תגיד,כמה עלתה החליפת פלסטיק בשני שקל הזו? 120 ש"ח מה מהווה הגבנ"צ הירוקה בשבילך? חלק בלתי נפרד מחיי מיהו לדעך הפאקץ האידאלי? שמעון השכן מה משפט הפתיחה הכי טוב? כאילו דא כמה פעמים אתה מתרסק לתוך קיר וצועק "הונלולו! עשיתי זאת!"? 3 פעמים בלילה איך לדעתך הגיע למיטבי מחר בטורניר הקפצת מספריים ע"י מסטיק תותי-פרוטי? נראה לי שאלכוהול יגרום לזה מתי חשבת להתחיל במחקר על ילדי הגומי העשויים מברזל כהה וייצוק? אולי בעוד שנה מיהו לדעתך חברו הטוב ביותר של הפאקץ האידאלי? רן דנקר נו...אז יש'ך שקל? 18:30 סכם בשלוש מילים את החקירה הצולבת שנעשתה לך: מעפן

nemo the great

New member
אין גבול.. פשוט אין.. ../images/Emo19.gif

אם יגידו לך לבחור בין תיק ששוקל 100 קילו לתיק ששוקל 12 קילו מה תבחר? 12 קילו כמה בא לך לרוץ מחר בשיעור ספורט? 8 קילומטר אם היו אומרים לך שיש מישי בעולם והיא תיהיה אישתך היית מוכן לראות מי זאת? נראה לכם אין מצב בא לך לצאת איתי לעיר?
מצידי אפילו עכשיו תגיד דרור זה אתה שהתקלח עם יוסי בשבת תא ליד תא ודיברתם שעה במקלחת עד שהעור נשל מהעור של שתייכם? נכון, זו אני, פאדיחה, עליתם עליי מה הדבר שהכי לא הית אוכל עכשיו? מלפפון תאר לי בקצרה שפן. ורוד, קטן, חמוד ורב שימושי מכיר את ההרגשה של 9 וחצי בבוקר מחוץ לבית ספר על הספספל עם חברים? כן כן כן מה אומר לך 9? זה הגיל בו התאהבתי לראשונה כמה שווה הדבר שאתה הכי רוצה להשיג עכשיו? 120 ש"ח להציל חיים? חלק בלתי נפרד מחיי לפני 3 שנים עם מי תמיד היית משחק כדורסל? שמעון השכן מה אתה הכי לא סובל שאומרים לך בשיחת נפש? כאילו דא כמה פעמים אתה מתפלל בשבת? 3 פעמים מה השעה הכי רומנטית אצלך? בלילה אם אתה רואה את חבר שלך וחולצה שלו רטובה מה נראה לך? נראה לי שאלכוהול יגרום לזה מתי אתה תתחיל לחשוב על חתונה ברצינות? אולי בעוד שנה אתה רוצה לאחל למישו שיהיה בריא? לרן דנקר מה השעה המעצבנת במדא?
18:30 מה אתה חושב על הקשר עם נגה? מעפן {וטוב שכך.
}

מנסה..../images/Emo80.gif

אז כמה שוקל כל הכסף ששמת לי במזוודה? 12 קילו כמה הלכת בשביל להביא לי את כל זה? 8 קילומטר... שנשחוט פרות קדושות ונתלה אותן על הקיר זכר לימים ההם? נראה לכם אין מצב סרט, על חשבוני. מתי מתאים לך? מצידי אפילו עכשיו אז את זו שמפרסמת פתקי חייזר ושפעת העופות.. נכון, זו אני, פאדיחה, עליתם עליי איך איבדת את הבתולים? מלפפון (חח אאווץ'..) אז מה.. ילדת ילד ראשון? איך הוא? ורוד, קטן, חמוד ורב שימושי רוצה ללכת לאיבוד? כן כן כן אז זהו, אני מתחתנת עוד חודש,אני כבר בת 38 את מוזמנת.. זה הגיל בו התאהבתי לראשונה כמה יעלה לי ניקוי תאי מוח? 120 ש"ח זה מתיש ואין לי כח לזה.=|

hadarh111

New member
תורי..P:

כמה שוקל התיק שאת סחבת כל יום בתור ילדה קטנה לבית הספר:/ : 12קילו מה המרחק הליכה מהבית שלך עד לסניף שבו הדרכת לשעבר: 8 קילומטר... יש מצב שאת מצליחה גלגלון?נראה לכם אין מצב רוצה שוקולד?:מצידי אפילו עכשיו שוב פעם עקבת אחרי הבן ההוא ברחובב:נכון, זו אני, פאדיחה, עליתם עליי הירק שאת סולדת ממנו(חוץ מבסלט):מלפפון איך נראה אף של אשכנזיה שרצה? (כעע אנחנו מאדימים מהרר כשמתאמצים):ורוד, קטן, חמוד ורב שימושי שונאת כרגע אנשים?:כן כן כן למה את זוכרת את כיתה ד' כל כך טוב ?זה הגיל בו התאהבתי לראשונה כמה כסף היית שמחה שיהיה לך בארנק כרגע?:120 ש"ח אז מה נדב בשבילך?חלק בלתי נפרד מחיי איזה שם של שכן בחיים לך היה לךשמעון השכן שונאת את נדב?כאילו דא כמה פעמים את חושבת שאת שונאת את נדב?:3 פעמים בלילה את תרצחי?:נראה לי שאלכוהול יגרום לזה תעזבי את הבית?:אולי בעוד שנה מי מכוער לדעתך?:רן דנקר באיזה שעה השיעור נהיגה שלך?:18:30 מילה אחת לתיאור של נדב?:מעפן נא להתעלם השובות לשאלון נעשו בזמן כעס.. על נדבP:

נו...גם אני צריכה...../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

כמה שוקלת חבילה של 12 ק"ג עגבניות?
12 קילו מה אורך נהר היאקינטוקי?
חחח
8 קילומטר... היית מוכנה לטוס לאפריקה עכשיו?
נראה לכם אין מצב מה עם ללכת למפגש פורום?
מצידי אפילו עכשיו זאת את שראינו ברחוב ההוא...עושה חיקויים של קוף? {גאדד מה עובר עליי}
נכון, זו אני, פאדיחה, עליתם עליי ירוק מבחוץ, ירוק מבפנים, ארוך וביא?
(בריא..)
מלפפון גמד פקאצי?
ורוד, קטן, חמוד ורב שימושי רוצה מליון דולר?
כן כן כן מה את זוכרת מהלידה שלך?...
זה הגיל בו התאהבתי לראשונה את פותחת את המעיל שלא לבשת שנה..מה את מוצאת שם?
120 ש"ח ציניות היא...?
חלק בלתי נפרד מחיי שאומרים לך קרן פלס..מה עובר לך בראש?
שמעון השכן באה לים.?
כאילו דא כמה פעמים את מסתובבת בלילה?
3 פעמים בלילה תהרגי זבוב ותחשבי שהוא היה בעצם ציפור מפחידה? {
}
נראה לי שאלכוהול יגרום לזה מה עם חתונה? חחח
אולי בעוד שנה הוא חתיך...הוא שווה והיית עושה לו תאומים...
רן דנקר מתי את חוזרת היום מהקיק?
18:30 מה את חושבת על איך שאחרים ענו על התשובה הזאת???
מעפן מעפן אההה??? הייתם מתים!! היה חביב לא?

למעלה