שאלון מגניב!!!

שאלון מגניב!!!../images/Emo132.gif

נגנב מפורום שגנב מפורום שגנב מפורום שגנב ממישהו אחר...
הרעיון הוא כזה.. במקום לענות על שאלות, התשובות נתונות מראש ועליכם לחבר את השאלה המתאימה לתשובה.. יש מבין? יופי! יאללה מתחילים... 12 קילו 8 קילומטר... נראה לכם אין מצב מצידי אפילו עכשיו נכון, זו אני, פאדיחה, עליתם עליי מלפפון ורוד, קטן, חמוד ורב שימושי כן כן כן זה הגיל בו התאהבתי לראשונה 120 ש"ח חלק בלתי נפרד מחיי שמעון השכן כאילו דא 3 פעמים בלילה נראה לי שאלכוהול יגרום לזה אולי בעוד שנה רן דנקר 18:30 מעפן *תהנו ובהצלחה!!
*

גליזה

New member
מגניב משהו../images/Emo12.gif

12 קילו - כמה ק"ג עוגיות להביא לך?(שוקולד צ'יפס! P: ) 8 קילומטר...- כמה ק"מ לוקח לך להקיף את יבנה? (האמת שיותר,אבל זה בערך) נראה לכם אין מצב -האם יש סיכוי שאי פעם תעשני? מצידי אפילו עכשיו - את באה לים?(/לת"א
) נכון, זו אני, פאדיחה, עליתם עליי -מי גנב ת'עוגיות שבקופסא?נכון שאת? (
הולך לי מעאפן עם זה ><) מלפפון - מה הולך מצוין עם עגבניה,בצל,שמן זית ולימון? (
מה...
) ורוד, קטן, חמוד ורב שימושי - תארי חפץ שלא קיים בעבורך (
מה...) כן כן כן -בוב הבנאי,מצליח לתקן? זה הגיל בו התאהבתי לראשונה -מה מיוחד בגיל 14? 120 ש"ח -כמה דמי כיס את מקבלת בחודש? חלק בלתי נפרד מחיי - צחוק הוא...(/ריקוד הוא..נכון להרגשה,לפחות
) שמעון השכן - מי נפטר לפני שלושה ימים? (
) כאילו דא - אפשר לקרוא לך גלי?(
) 3 פעמים בלילה -כמה פעמים את מתעוררת בלילה? (נראה לי,נו..שיהיה!!
) נראה לי שאלכוהול יגרום לזה -מה יגרום לך להשתחרר? אולי בעוד שנה - יש רישיון נהיגה? עבודה? רן דנקר - מי השחקן הכי נטחן בשיר שלנו?(
) 18:30 - מתי מתחיל ראש גדול?
(XDDDD) מעפן - מה המצב?

tttttttttt1

New member
אממ טוב שיהיהה

8 קילומטר - .זה עוד רחוק דרדסבא??
מצידי אפילו עכשיו - נו מתי כבר נעשה את זה? [לעשות את העבודה להגשה באנגלית - אלא מה חשבתם?!?!?!?!] נכון, זו אני, פאדיחה, עליתם עליי - אתמול ראיתי כוכב פורנו ממש מכוער בסרט..והוא קצת דומה לך...
מלפפון - מזה הדבר הגדול והעבה הזה שיש לך שם בפה?? כן כן כן - אוהבים נקניקיות?? זה הגיל בו התאהבתי לראשונה -מה אומר לך המספר 78? כאילו דא - את באמת פרחה או שאת רק מתנהגת כמו אחת? 3 פעמים בלילה - כמה פעמים קמת אתמול בלילה להשתין? [למרות ש..חשבתי על שאלה אחרת..אבל....לא לגיל שלכם..
] אולי בעוד שנה - מתי מתחתנים? מעפן - איך תגדיר במילה אחת את השרשור הזה של השאלות והתשובות? [בצחוק..בצחוק]

גליזה

New member
"לא לגיל שלכם" לך לך!אפשר לחשוב בן

כמה אתה <_< אמ,אהבתי את רוב התשובות,חוץ מאת זאת עם הפרחה |פמניזם|

מגניב לאללה! XD

-כמה שקלת בגיל 6? -12 קילו -מה אורך ה___שלך? -8 קילומטר(וזה כשהוא נח) -היית צובע את השיער לצבע שונה? -נראה לכם? אין מצב! -בא לך דוקים? -מצידי אפילו עכשיו -זה אתה מהסרטונים האלה באינטרנט?? -נכון,זה אני, פאדיחה,עליתם עליי -אם היית עוסק בביוטכנולוגיה, המ היתה השאיפה הגדולה שלך ליצור? -מלפפון ורוד -אם היית צריך לשווק את עצמך..באילו מילים היית משתמש להגדיר את עצמך? קטן,חמוד ורב שימושי -אפשר חתימה? -כן כן כן -8 -זה הגיל בו התאהבתי לראשונה -אז כמה עולה האלבום הכפול של חבורת הסטרייטים? -120 ש"ח, ובאילת 121 ש"ח... לחברי הפורום-בחינם! -תאר לי ב-4 מילים את פורום שביעיסטים -חלק בלתי נפרד מחיי -כשאתה אופה בבית עוגה להנאתך, ואז פתאום נגמר לך הסוכר..מה עובר לך בראש? -שמעון השכן -זה נכון שאתה הילד הכי מקובל בבצפר? -כאילו דא -כמה פעמים אתה משתין במיטה? -3 פעמים בלילה -מה יגרום לך להתאבד? -נראה לי שאלכוהול יגרון לזה -מתי תתחיל לגדל שיער? -אולי בעוד שנה -אם אתה לא היית קיים, מה היה הסלב הכי חתיך בברנז'ה הישראלית? -רן דנקר -תגיד, מתי יוצאת שבת? -18:30...קצת לפני -לסיכום, מה אתה חושב על השאלון הזה? -מעפן

גליזה

New member
../images/Emo6.gifתראו אותו! "8 קילומטר" לך!!../images/Emo6.gif

מה..
שמעון השכן (*טםטםטם*
) פורום שביעיסטים

אנני לא מבין מה מוזר בזה

מה שהיה אמור להיות כתוב בתוך ה___ זה "מרבה רגליים"... מה אורך המרבה רגליים שלי?! מבינה? זה לא אשמתי שיש לך ראש מלוכלך!!

גליזה

New member
(חוץ מזה,שלא אמרתי שום דבר כזה

ככה שזה בכל זאת ראשך המלוכלך,אני..אני דיברתי על המרבה רגליים -.-)

אני גם לא דיברתי על שמהו מלוכלך

אני חשבתי שאת חשבת שהתכוונתי ל"זחל" למרות שהתכוונתי למרבה רגלים...וידוע שמרבה רגליים הרבה יותר נקי מזחל (וארוך)

גליזה

New member
../images/Emo9.gif

בירה במגירה?אח שלו,שים אותה במקרר.בירה חמה זה מגעיל
(בירה בכללי זה מגעיל,אבל שוין-.-)

למעלה