שאלון מגניבול.

אוע..

בשאלון הבא אני אדע!
בת אל איך החתימה החדשה שלי?? עבדתי עליה שניות ארוכות...

l AdidAs l

New member
נועה את להיות מאגניבה../images/Emo99.gif

ואין חזי יותר;[[ [אייל שיחק אותה מדען ועשה לו ניתוח ובדק מה יש בתוכו.. רק שהניתוח לא הצליח כ"כ XD אז הוא שתה את הדם שלו |= אעה] עכשיו יש רק בובי

DARk lies

New member
הו זה יכול להיות נחמד../images/Emo2.gif

אני אתחיל עם אנשים מהפורום.;[ 1)בטל! 2)טלי 3)יונתן 4)שמוליק 5)גיל 6)עדי 7)שירה 8)מירה (עכשיו מפורום אחר
) 9)נטע 10)ליאט 11)רוני 12)מיכל 13)רגב 14)יניב (ועכשיו סתם) 15)חן 16)עמית 17)נופר 18)מור 19)אור 20)דניאל האם #9 בת או בן? בת. האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? זה יכול להיות נחמד.XD מה לגבי #18 ו#4? אומג לא. XD באיזה כיתה נמצא\ת #17? עכשיו עולה לט'3.
מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? אתמול. מהי הלהקה האהובה על #6? לא יודעת
אולי ס"פ אין לי מושג.>< האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? לא יודעת. בטל יש לך?
האם אי-פעם תצא עם #3? זה יהיה מוזר.>< האם אי-פעם תצא עם #7? XD האם #16 רווק\ה? אכן. מהו שם משפחתו של #15? עזר. מהו שמן האמצעי של #10? לא יודעת
מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? לא יודעת. אולי כדורגל
האם #14 ו#19 אוהבים אחד את השני?הם לא מכירים. וגאד שניהם בניםXD לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? שלי. ספר לי עובדה אקראית על #11: היא כוסית.
ועל #1: היא כוסית!
והיא שונאת להצטלם;[ ועל #3: הוא. אמ. גם שונא להצטלם
האם אי פעם היית דלוק על #15? לא ממש.
איפה #9 גר\ה? בגבעת אלה. איפשהו בצפון. מהו הצבע האהוב על #4? כתום!! סתם. מאיפה לי
האם תתמזמז עם #14? לא
האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? לא יודעת. שהם יגידו לי.XD האם #7 אוהב\ת את #20? הן לא מכירות. האם #8 אוהב\ת את #19? הם לא מכירים. איך פגשת את #2? בפורום
איך פגשת את #18? מהביתספר.>< האם בכית פעם ליד #10 ?נופ האם #12 מבוגר\ת ממך? ב10 חודשים
האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת :כן.
כלכך כן!@#$#
אוקי. זה היה משעשע.

Just TalTi

New member
חחח מה נסגר?

או שאני ובטל זוג או שאנחנו החברות הכי טובות או שאנחנו מאוהבות בטל, רוצה לספר לי משו?

SPFAN

New member
יאללה גמני רוצה ../images/Emo2.gif

חלק מהפורום, חלק לא 1.יעל 2.נופר 3.ניצן 4.נטע 5.איתמר 6.נועה 7.נועם 8.שיר 9.אופיר 10.צ'אקי 11.בטל 12.בר 13.טלי 14.אייל 2 15.ליאת 16.שחר 17.אייל 1 18.ואל 19.ולרי 20.מירה האם #9 בת או בן? בת האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? ברור! לא נתייחס לעובדה שיעל תפוסה ונופר בת
מה לגבי #18 ו#4? יכול להיות שילוב לסבי מעניין באיזה כיתה נמצא\ת #17? אינלי שמץ ת'אמת ;[ כנראה שעולה לט' כמוני מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? לפני שעתיים בערך מהי הלהקה האהובה על #6? נראלי שייגעצ, לא בטוח האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? אח גדול. זהו נראלי
האם אי-פעם תצא עם #3? חח הייתי חבר שלה בכיתה ג'. זה נחשב? האם אי-פעם תצא עם #7? הממ לא נראלי... נראה
האם #16 רווק\ה? ממה שאני יודע, כן מהו שם משפחתו של #15? אויש. אינלי שמץ
מהו שמן האמצעי של #10? לא דע. כנראה צ'אקי, כי השם שלה זה ענבל מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? טקוואנדו האם #14 ו#19 אוהבים אחד את השני? תשאלו אותם אתם, מה אני יודע ;[ לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? בצפר בבת ים
ספר לי עובדה אקראית על #11: יש לה תמונה שהיא נראית כמו הרצל ;[ ועל #1: חברה שלי
ועל #3: היום היא חזרה מחו"ל! האם אי פעם היית דלוק על #15? לא שזכור לי
איפה #9 גר\ה? רעות מהו הצבע האהוב על #4? אינלי שמץ
האם תתמזמז עם #14? נו ברור. בנים עושים לי את זה
האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? 6 הכי טובה, 5 פחות טובה (
) האם #7 אוהב\ת את #20? לא פגשה אותה, אז לא יודע האם #8 אוהב\ת את #19? גם לא פגשו אחת ת'שנייה ;[ איך פגשת את #2? בצפר איך פגשת את #18? פורום האם בכית פעם ליד #10? לא האם #12 מבוגר\ת ממך? יאפ האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת: ברור. אייל תעשה לי ילד!

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| אני מכירה זה גאוני

אשתדל לעשות שתכירו כמה שיותר... מ-7 זה אנשים מהפורום... האם בני בת או בן? בן האם גל ושחר יהיו זוג חמוד? :|:| לא! מה לגבי גיל ועליסה? האמת שכןP: באיזה כיתה נמצא\ת גלעד? ממ עולה לי' לא? מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם עדי? במפגש, לא? מהי הלהקה האהובה על רז? לימפ ביזקיט ולינקין פארק האם לגל יש אחים ו\או אחיות? יאפ האם אי-פעם תצא עם סיון? לא, עברנו יותר מדי בשביל זה האם אי-פעם תצא עם טלי? בטל
האם בן רווק\ה? יאפ [למרות שהוא מתחיל עם מוכרות טיפשות בקניון] מהו שם משפחתו של גיל? חח לויודעת מהו שמן האמצעי של שמוליק? רון וויזלי
מהו הדבר שחן הכי אוהב\ת לעשות? להיות עם רזP: האם גלעד ושירע אוהבים אחד את השני? לא בדרך רומנטית, נראה לי שכע
לאיזה ביצפר ליאת הולך/ת? חח לויודעת ספר לי עובדה אקראית על בטל: היא ממש חמודה והיא לא פקאצה כמו שגיל נוטה לחשוב ועל גל: הוא חבר שלי[-: ועל סיון: היא אחותי התאומה הלא ביולוגית האם אי פעם היית דלוק על גיל: ברור הרי הצטרפתנו במפגש.. איפה בני גר\ה? אני חושבת שבת"א [?] אבל הוא בפנימייה בטכני שבחיפה[: מהו הצבע האהוב על עליסה? ירוק. היא מכורה לצבע חח האם תתמזמז עם גלעד? יאא
האם חן ורז החברות הכי טובות? ידידים הכי טובים.. האם טלי אוהב\ת את ליאת? מי לא אוהב את ליאת?? האם קרן אוהב\ת את שירע? איך לא?... איך פגשת את שחר? וואו.. הוא ידיד ממש טוב של סיון, והיא די שמרה עליו טוב ולא נתנה לאחרים להיות בקשר איתו... פעם אחת הייתי אצלה ודיברו במסנג'ר.. ושנינו ביקשנו ממנה שתתן ת'סנג'ר ובסוף היא נתנה לו ומאז אנחנו ממש קרובים[: איך פגשת את צ'אקי? ממ בצ'אט פה.. גילינו ששתנו גם כאן וגם באוו נפגשנו במפגש של אוו ועכשיו שוב במפגש האחרון.[: האם בכית פעם ליד שמוליק? חח לא האם עדי מבוגר\ת ממך? כמה שזה מוזר, כן. חח סתם האם אייל היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת : ברור
[רק שהוא זונה ומכחיש שהוא איתנו]

Edgar Davids

New member
אני מאוכזב ממך.

חשבתי שנשמור מה שקרה במפגש בינינו ואת רצה לספר כמו בן שזיין. ואני לא חושב שהיא פקצה. טיפה מדברת כמו פרחה :-O

Just TalTi

New member
תרשי לי לצטט אותך

"האם תצאי עם טלי? בטל
" אפילו פה בטל מוזכרת בטל

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| וואי../images/Emo12.gif

באמת שאין לי שמץ למה כתוב בטל
או שזאת הייתה בטל או את..
הזוי

למעלה