שאלון מגניבול.

בטלקאפ

New member
שאלון מגניבול.

הפורום קצת התייבש לו. אז יאלה תשפריצו מים הוא צריך לקום לתחיה הלו אנשים
. המ זה רעיון שלקוח מפורום אביב גפן[ני חושבת:$] טוב,זה הולך ככה, במספרים 1-20 אתם צריכים לכתוב שמות של אנשים מהחיים שלכם,ואתם יכולים גם מהפורום [כי זה הכי מגניב נו מה
]. ועכשיו פשוט זורמים עם השאלות שמופנות כלפיי האיש מאחוריי המספר. יאלה אנשנושים
1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19) 20) האם #9 בת או בן? האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? מה לגבי #18 ו#4? באיזה כיתה נמצא\ת #17? מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? מהי הלהקה האהובה על #6? האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? האם אי-פעם תצא עם #3? האם אי-פעם תצא עם #7? האם #16 רווק\ה? מהו שם משפחתו של #15? מהו שמן האמצעי של #10? מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? האם #14 ו#19 אוהבים אחד את השני? לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? ספר לי עובדה אקראית על #11: ועל #1: ועל #3: האם אי פעם היית דלוק על #15? איפה #9 גר\ה? מהו הצבע האהוב על #4? האם תתמזמז עם #14? האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? האם #7 אוהב\ת את #20? האם #8 אוהב\ת את #19? איך פגשת את #2? איך פגשת את #18? האם בכית פעם ליד #10 ? האם #12 מבוגר\ת ממך? האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת :

בטלקאפ

New member
אני><

1)הילה 2)נטעיה 3)ניר 4)נטע 5)טניה 6)חני 7)גד 8)דרורלי 9)יפית 10)אילנה 11)אדי 12)ארקדי 13)גיא 14)גליה עכשיו נוסיף קצת מהפורום[נו אי אפשר את כולם
] 15)טוליט 16)מור 17)עדי 18)גלעד 19)יונתן 20)גיל האם #9 בת או בן? בת האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד?
אולי.. מה לגבי #18 ו#4? לאלאלאא באיזה כיתה נמצא\ת #17? עדי את עולה לי' לא?:$ מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? לפני יומיים מהי הלהקה האהובה על #6? מאיפה לי
האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? כן,יש לה אח אחד
האם אי-פעם תצא עם #3? המ.. יצאתי. אולי נו מה:O. האם אי-פעם תצא עם #7? יש מצב:O האם #16 רווק\ה? מור את רווקה?
מהו שם משפחתו של #15? לא ידעת
משו אוקראיני. מהו שמן האמצעי של #10? מה?? מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? לראות סרטים. האם #14 ו#19 אוהבים אחד את השני?הם בכלל לא מכירים;[ לאיזה ביצפר #20 הולך/ת?
לא ידעת. ספר לי עובדה אקראית על #11: הוא ילד מפגר כזה,רזה כמו אנ'לא ידעת מה וג'ינג'. חהחהחהח כמה עובדות? 3 ועל #1: ילדה משוגעת ועל #3: חבר לשעבר האם אי פעם היית דלוק על #15? בטח
זאת אישתי;[ איפה #9 גר\ה? מעלה אדומים מהו הצבע האהוב על #4? תכלת האם תתמזמז עם #14? לא:S האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? מממ הן חברות די טובות האם #7 אוהב\ת את #20? גיל ת'מכיר את גד?;[ האם #8 אוהב\ת את #19? מממ אולי הם מאוהבים בסתר. איך פגשת את #2? הווווווווו. המ דרך איזה אירגון איך פגשת את #18? במפגש פורום ס"פ;[ האם בכית פעם ליד #10 ?כן האם #12 מבוגר\ת ממך?לא
האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת :בטח!!!!!111 עדי הסקסית

below the bed

New member
YA=]

1)שמוליק 2)שירע 3)סמר 4)אני 5)אייל השני 6)עדי 7)חזיר 8)חציל חמוד שיודע לפתור סודוקו 9)גיל 10) בני 11)טל 12)חן הקטן*דמות מסתורית שבאה איתי מחר למפגש* 13)פנינה רוזנבלום 14)חווה אלברשטיין 15)ניסים הערוך דין של כל הכלבים 16)ריקי גל 17)בר 18)בן 19)נחום תקום 20)בר רפאלי =] האם #9 בת או בן? בן האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? מאוד מאוד=] מה לגבי #18 ו#4? ברוררר=] חח סתם . לא נראה לי =\ באיזה כיתה נמצא\ת #17? י' נדמה לי מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? עכשיו ברגע זה מהי הלהקה האהובה על #6? צביקה פיק ויורם גאון האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? אני יודע שיש לו אח האם אי-פעם תצא עם #3? ברור היא אלילה האם אי-פעם תצא עם #7? כע יש ביננו משהו חזק האם #16 רווק\ה? כע מהו שם משפחתו של #15? סרסור לא קטן . הרווק הכי מבוקש בכהיר מהו שמן האמצעי של #10? ולדי מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? לגלוש בצ'ט =] ולהגיד שהוא לא קשור=] האם #14 ו#19 אוהבים אחד את השני? מאוד . יש בינהם רומן לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? סיימה כבר נדמה לי ספר לי עובדה אקראית על #11: הבחורה שאני הכי אוהב בעולם =] ועל #1: הוא אוכל חזירים סיבירים . ועל #3: שהיא אינדיאנית ספרדיה=] האם אי פעם היית דלוק על #15? שנים איפה #9 גר\ה? נס ציונה ? :-| מהו הצבע האהוב על #4? ורוד. סגול . ירוק האם תתמזמז עם #14? יאפ. השפתיים הפולוניות שלה עושות לי את זה האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? חברות ? לא נדמה לי האם #7 אוהב\ת את #20? כע. מאוד האם #8 אוהב\ת את #19? לא הם רבו לא מזמן . סיפור עצוב איך פגשת את #2? בפורום המהולל הזה איך פגשת את #18? בפורום פה גם =] האם בכית פעם ליד #10 ? כע שהוא סיפר לי שהוא בוגד בי עם רב ערום האם #12 מבוגר\ת ממך? זה חן ה-ק-ט-ן-. לא הוא לא האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת : לא יותר מאנג'לינה

l AdidAs l

New member
המ..

מה אנחנו לא חברות!??!
מי תשים לי לק ורוד ותלך איתי לשינקין אם לא את?!
צביקה פיק ויורם גאון שליט

Just TalTi

New member
אוי זה ממש כיף! :)

1) סוניה 2) רנן 3) יותם 4) ליאור 5) סטס 6) אורון 7) שושן 8) אור 9) גולדי 10) תמר 11) חן 12) ענת 13) צביקה 14) מיכאל 15) בטל 16) ג'וני 17) עדי 18) בן 19) גיל 20) מור האם #9 בת או בן? בן, נראה לי
האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? הממ.. בתור לסביות? מה לגבי #18 ו#4? לא נראה לי באיזה כיתה נמצא\ת #17? עולה לט'? מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? לפני שעה בטלפון מהי הלהקה האהובה על #6? בלינק או משו האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? 2 אחיות ואח קרציה האם אי-פעם תצא עם #3? הממ.. אולי האם אי-פעם תצא עם #7? חיחי. לא נראה לי האם #16 רווק\ה? ג'וני לא רווקה
מהו שם משפחתו של #15? הו וול. משו הולנדי (מי מעתיק, מי?!) מהו שמן האמצעי של #10? אין מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? לנגן בגיטרה האם #14 ו#19 אוהבים אחד את השני? הם לא מכירים. אבל הם יכולים לנסות
לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? בצפר בבית שמש
ספר לי עובדה אקראית על #11: אוי ויי. מחזר/מטרידן/אקס/חולה על מחשב. יותר מאחת ועל #1: חברה הכי טובה :) ועל #3: הידיד הכי טוב :) האם אי פעם היית דלוק על #15? ויותר מזה
איפה #9 גר\ה? ברחובות? בדרך יבנה? עוד משו? מהו הצבע האהוב על #4? אופס. האם תתמזמז עם #14? אולי האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? חברות? חיחי. הם בסדר. לא כאלה טובים אבל מכירים (בזכותי. חיחי) האם #7 אוהב\ת את #20? לא מכירות.. האם #8 אוהב\ת את #19? לא מכירים איך פגשת את #2? בבצפר.. איך פגשת את #18? פה, ומזל שכך!! האם בכית פעם ליד #10 ? לא האם #12 מבוגר\ת ממך? לא האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת : כן!!

l AdidAs l

New member
האאא גמאת;[

סופסוף מישהי יודעת [*האמ*בטל*האמ*] לאיזו כיתה אני עולה;[ ואני לא סקסע את שקסע

בגלל שאני לא בדיוק מכירה אנשים

מפה אני אעשה ממי שאני למרות שזהה לא יעניין אותכם 1)אני =]] 2)מור.ל 3)אורבך 4)מור.א 5)ענת 6)חן 7)עדי.ג 8)עדי ו 9)ציפי 10)גירו 11)עומר 12)גיא 13)לנה 14)רינת 15)שיראל 16)קלר [את מהפורום חח] 17)לורין 18)אליהו 19)הילה 20)גיל האם #9 בת או בן? בן האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? בהחלט בקהילה הלסביות מה לגבי #18 ו#4? לא..... באיזה כיתה נמצא\ת #17? י'א מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? לפני כמה ימים.. מהי הלהקה האהובה על #6? המורדים או משו חחחחחחחח האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? כן זאת אני..אח ואחות האם אי-פעם תצא עם #3? אם הייתי בקטע של בנות האם אי-פעם תצא עם #7? אם היתי בקטע של בנות שוב האם #16 רווק\ה? כן מהו שם משפחתו של #15? שלום מהו שמן האמצעי של #10? אין לו מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? להיות בנוער העובד או משו חחח האם #14 ו#19 אוהבים אחד את השני?נידמה לי שכן לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? גימנסיה ספר לי עובדה אקראית על #11: הוא נמוכצ'יק ועל #1: גמני נמוכה חח ועל #3: יש לה קול הכיייי מצחיק בעולם והוא אפילו לא ציפציף האם אי פעם היית דלוק על #15? לא איפה #9 גר\ה? ליד השקם מהו הצבע האהוב על #4? מאיפה לי?!?!!? האם תתמזמז עם #14? פחח לא האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? לא ממש האם #7 אוהב\ת את #20? בתור ידיד כן האם #8 אוהב\ת את #19? יאפ איך פגשת את #2? מהחוג ציור כשהינו בגן:] איך פגשת את #18? קרובת משפחה כעיקרון.. האם בכית פעם ליד #10 ?אני משערת שביסודי... האם #12 מבוגר\ת ממך?לא! האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת :היא בהחלט סקסית אבל יש יותר אני משערת חח

Edgar Davids

New member
ננסה.

1)ניר 2)גיא 3)יותם 4)ויק 5)מאור 6)עומר 7)איתי 8)טל 9)עתליה 10)זיוה 11)מור 12)חן 13)צח 14)שמוליק 15)בטל 16)טלי 17)אייל 18)עדי 19)ספיר 20)גל האם #9 בת או בן? בת האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? אסור לפי הדת! ולפי הכל! מה לגבי #18 ו#4? רעיון נחמד. באיזה כיתה נמצא\ת #17? עולה ל-י' אני חושב. מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? לפני חצי שעה. מהי הלהקה האהובה על #6? אין לי מושג האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? כן. האם אי-פעם תצא עם #3? אם אני אהיה הומו אז אולי. הוא כבר. האם אי-פעם תצא עם #7? לא. האם #16 רווק\ה? כן לפי מה שידוע לי. מהו שם משפחתו של #15? ****** סוד כמוס. מהו שמן האמצעי של #10? אין לי מושג לא נראה לי שיש לה. מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? ללכת למסיבות של "קלאברים". פיכ. האם #14 ו#19 אוהבים אחד את השני? אממ.. יש מצב
לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? נשאר באותו בצפר בן גוריוםן
ספר לי עובדה אקראית על #11: היה לי פעם משו איתה. ועל #1: תובע את הצבא על זה שהרסו לו גיד ברגל. ועל #3: הומו? האם אי פעם היית דלוק על #15? לא. איפה #9 גר\ה? בנס ציונה בשכונה של תימנים עם סוסים וחמורים. מהו הצבע האהוב על #4? אדום נראה לי. האם תתמזמז עם #14? בכיף, מה הוא ג'ינג'י.. האם #5 ו#6 החברים הכי טובים? חברים לאדע אם הכי טובים. האם #7 אוהב\ת את #20? שונאים אחד את השני מוות. האם #8 אוהב\ת את #19? לא מכירים אבל אולי מי יודע איך פגשת את #2? נולדתי וראיתי אותו :-O איך פגשת את #18? בפורום . האם בכית פעם ליד #10 ?לא יצא לי. האם #12 מבוגר\ת ממך?לא, קטנה ממני. האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת : כאילו ברור

IM

1)רם 2)רפי 3)אבי 4)ליאור 5)גיל 6)יובל 7)פיליפ 8)בוריס 9)אנדרי 10)גלעד 11)בן 12)בתאל. 13)רעות 14)הודיה 15)נטלי!!!! 16)אולגה הדבה<זונע!!
> 17)אייל המשעמם:\ 18)בתאל<אני
חעהעהעחעההעה
> 19)המטאליסטים משכבה ט'? :O:O 20)אסף האם #9 בת או בן? בן
האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? לא!!!!!!! מה לגבי #18 ו#4? האמ הוא היה הזוג שלי.. ואנחנו ההינו יותר מחמודים
ואולי בעזרת ה' נחזור
באיזה כיתה נמצא\ת #17? לאדעת ט' נראה לך?
מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? :O כמה שנים:O שנתים;[ מהי הלהקה האהובה על #6? לינקין פארק
האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? אח
האם אי-פעם תצא עם #3? האמ אולי מי יודע, הוא חבר טוף שלי
.. אבל יש הפרש גדול הוא בן 24
האם אי-פעם תצא עם #7? כן!!! או כמה שהוא כוסון
האם #16 רווק\ה? כן והיא תישאר בתולה כל חייה הדבה!;[ מהו שם משפחתו של #15? קשה:O היא רוסיה
מהו שמן האמצעי של #10? לאדעת
מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? גיל? :O לשחק כדורגל ולצפות בזה ולעשן נרגילה
האם #14 ו#19 אוהבים אחד את השני? לא
לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? אמי"ת ספר לי עובדה אקראית על #11: הוא גאי
ועל #1: הוא החבר הראשון שלי והאהבה הראשונה שלי
ועל #3: הוא איתיופי
האם אי פעם היית דלוק על #15? לאאאאאאא!!! מה אנ ילסבית!?!?!! בלעעע איפה #9 גר\ה? עפולה מהו הצבע האהוב על #4? שכחתי
והוא לא ענה לי כרגע שאלתי
האם תתמזמז עם #14? לאאאאאא בלעעעעעעעעע איככככככככ;[;[;[;[;[;[ האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? לא הם בקושי מכירים רק ששניהם אוהבים WWE הם דיברו פעם אחת דרכי
האם #7 אוהב\ת את #20? לאאאאאא!! בחיים לא!!!;[;[;[;[ האם #8 אוהב\ת את #19? הלואי!!!!!!!
איך פגשת את #2? בשש בש?:O איך פגשת את #18? סיפור ארוף;[
בבטן של אמא שלי?:O האם בכית פעם ליד #10 ? לא אבל נתתי לו בעיטה בביצים זה נחשב?
האם #12 מבוגר\ת ממך? כה האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת : כן!!!!!!

mirrra

New member
אוקי :]

[אני אעשה הרוב מהפורום אחרת זה לא יעניין אפחד =/ 1) שמוליק 2) קרן 3) ולריה 4) ולרי 5) טלי 6) בטאל 7) עדי 8) משה [מהעבודה] 9) יאריק 10) אייל 11) חזי החזיר
12) שירע 13) קלר 14) איליי [ערס צעצוע..חח] 15) משה השני 16) ליאת 17) שיי 18) אוהד
19) אריאל [אנדריי] 20) שלי האם #9 בת או בן? אויל יש לו שיער ארוך, אבל הוא בן. האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? הם כבר נשואים! מה לגבי #18 ו#4? חח לא נראה לי
באיזה כיתה נמצא\ת #17? עולה לי'א מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? ממזמן.
מהי הלהקה האהובה על #6? סימפל פלאן [?] האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? נראה לי שכן. בטח הם ג'ינג'ים. האם אי-פעם תצא עם #3? חח אני יוצאת איתה כל שבוע. האם אי-פעם תצא עם #7? לא. היא זונע! [אני מרוששת כרגע.] האם #16 רווק\ה? מאוד מהו שם משפחתו של #15? לא זוכרת..טחחח מהו שמן האמצעי של #10? אני לא יודעת מה שלי, אני צריכה לדעת את של אייל? מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? לא לענות לי במסנג'ר :[ האם #14 ו#19 אוהבים אחד את השני? הם לא הכי מכירים אחד את השני =/ לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? לאידעת. בראשון. ספר לי עובדה אקראית על #11: הוא מת. ועל #1: ג'ינג'י! ועל #3: היא באה אליי עוד 15 דקות. האם אי פעם היית דלוק על #15? לא ממש..למרות שהוא היה חבר שלי עד אתמול
איפה #9 גר\ה? איפו ליד הטיילת, לא זוכרת איפה זה. מהו הצבע האהוב על #4? שחור, אדום..נראה לי האם תתמזמז עם #14? טחחחחחחחחחחחחחחחחח....לא.
האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? הם נראות חברות טובות. לא לפחות היא עונה במסנג'ר. האם #7 אוהב\ת את #20? בטטח, עדי זונע. האם #8 אוהב\ת את #19? או או כן, בדיוק סיפרתי לו עליו.
איך פגשת את #2? הקומונה איך פגשת את #18? פורום ג"ש, הוא בא לריב שם עם אנשים..חח האם בכית פעם ליד #10 ? לא ממש האם #12 מבוגר\ת ממך? לא! היא קטנע.
האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת : לא להגזים, אבל..שיער כחול! גרר

l AdidAs l

New member
עונה, ועפה להתארגן למפגש^^

נעשה את הרוב מהפורום =] 1) שמוליק 2) אייל [אבא של חזי] 3) אייל [שלום הכי יפה בעולם] 4) גיל 5) בטל 6) טלי 7) מירה [זונעזונע!!!!1111] 8) קלר 9) ולרי 10) ולריה 11) יונתן [זונתזונת!!!!1111] 12) קרן 13) בן 14) רותם א. 15) דניס 16) דנה 17) עידו 18) תום 19) עידן 20) נמרוד האם #9 בת או בן? בת =] האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? ברור;[[[[[ שלא
מה לגבי #18 ו#4? המ..
לא. באיזה כיתה נמצא\ת #17? עולה ל-ט' מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? המ..לאדעת..פעם במסרים.. מהי הלהקה האהובה על #6? המוןהמוןהמון
האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? אני יודעת שיש לו אח.. האם אי-פעם תצא עם #3? למה לא?
האם אי-פעם תצא עם #7? לא יוצאת עם זונות. האם #16 רווק\ה? כע מהו שם משפחתו של #15? בריל מהו שמן האמצעי של #10? מאיפה לי?;[ מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? ל..אמ..המ..אה..כן..לאדעת;[ אה כן, להיות שקסית! האם #14 ו#19 אוהבים אחד את השני? NO WAY לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? עירוני ד' ספר לי עובדה אקראית על #11: הוא זונת וישלו חברה? שיט זה שתיים
ועל #1: הוא אוהב לעשות לי פרצופים עצובים במסנ'
ועל #3: הוא הכי נחמד בעולם =] האם אי פעם היית דלוק על #15? היתה מתה. איפה #9 גר\ה? בת יםםם מהו הצבע האהוב על #4? גיל מה הצבע האהוב עלייך? האם תתמזמז עם #14? פיכ. האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? הן חברות מאוד טובות! האם #7 אוהב\ת את #20? מירה את רוצה לספר לנו משו? ..אה כע, שאת זונע האם #8 אוהב\ת את #19? הם לא מכירים
איך פגשת את #2? פורום.. איך פגשת את #18? \= בכיתה............
האם בכית פעם ליד #10? אולי במסנ'[?] האם #12 מבוגר\ת ממך? כע האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת? ..המ..

MayLuvsDoug

New member
אנייייייייייי!

1) שירן 2) רועי 3) עמרי 4) עינבל 5) איה 6) ורד 7) רותם 8) שני 9) מור 10) גוני 11) חנוץ 12) קלר 13) מארק 14) רותם (2) 15) מור (2) 16) עמית 17) יערה 18) דאגי 19) צ'ארלי 20) שלי האם #9 בת או בן? בן האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? וואו. האמתי שהם היו! ועכשיו זה במין סימן שאלה. מה לגבי #18 ו#4? זה שתי בנות. באיזה כיתה נמצא\ת #17? בכיתה שלי. מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? אתמול במסנג'ר, לפני יומיים בערך 3 שעות בטלפון. מהי הלהקה האהובה על #6? לודעת. האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? אח קטן. האם אי-פעם תצא עם #3? אממ.. לודעת. הוא חבר ממממש טוב שלי, כמו אח שלי, אבל דברים יכולים להשתנות =\ האם אי-פעם תצא עם #7? הלוואי *פרצופמתבייש* האם #16 רווק\ה? כה, בערך. מהו שם משפחתו של #15? לא יכולה לכתוב. מהו שמן האמצעי של #10? לא חושבת שיש. מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? חחחח דברים משוגעים. האם #14 ו#19 אוהבים אחד את השני? צ'ארלי ורותם? נהההה חחעח לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? לודעת >< ספר לי עובדה אקראית על #11: החברה הכי טובה שלי מהאינטרנט. ועל #1: החברה הכי טובה שלי בכל העולם. ועל #3: חבר טוב, כמו אח גדול
האם אי פעם היית דלוק על #15? חחח זאת בת. איפה #9 גר\ה? רמת גן. מהו הצבע האהוב על #4? ורוד
האם תתמזמז עם #14? זאת בת. האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? חברות מאוד טובות. האם #7 אוהב\ת את #20? הם לא מכירים. האם #8 אוהב\ת את #19? אין לה שום דבר נגדו
איך פגשת את #2? בגן, היינו החברים הכי טובים.. המשפחות שלנו הכירו ומאז אנחנו בקשר [והוא אחד מהחברים הכי טובים שלי]. איך פגשת את #18? חחחחחחחח אההה שראיתי את הקליפ הראשון של מקפליי
האם בכית פעם ליד #10 ? לא... האם #12 מבוגר\ת ממך? כה האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת: חחחחחחח לאדעת.

טוב יאללה גגמאני עונה:)

1)עדי 2)חזיXD 3)אייל 4)שמוליק 5)קרן 6)יוליה 7)גיל 8)בני 9)בטל 10)בת אל 11)אורי 12)שלי 13)אור 14)נטע 15)סוזי 16)סיגל 17)קרמיט 18)בילי ג'ו ארמסטרונג הגמד 19)מייק דירנט השקסי 20)טרה קול הגמדון בית האם #9 בת או בן? נקבה
האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? כה! הם נשואים, למקרה שלא ידעתם... מה לגבי #18 ו#4? אינלי מושג... נראלי ששמוליק בקטע של בנות... ולא בילי ג'ו... באיזה כיתה נמצא\ת #17? כיתת הכוסונים מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? אתמול מהי הלהקה האהובה על #6? משו פקצי. חח סתם... הממ לא יודעת... האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? נראלי... האם אי-פעם תצא עם #3? לא יודעת... הוא זקן... האם אי-פעם תצא עם #7? כה
חח סתם.. לא יודעת.. האם #16 רווק\ה? כה מהו שם משפחתו של #15? הו, עזבו. מהו שמן האמצעי של #10? אינלי שמץ מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? הו.. אינלי מושג... האם #14 ו#19 אוהבים אחד את השני?אני מנועה מלענות על השאלה הזאת... לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? ביה"ס לגמדים. ספר לי עובדה אקראית על #11: הוא חובב פאנק כבד... ועל #1: היא נשואה לחזי... ועל #3: הוא הוריד לחזי אוזן האם אי פעם היית דלוק על #15? לאXD איפה #9 גר\ה? אינלי שמץ... מהו הצבע האהוב על #4? תשאלו אותו... האם תתמזמז עם #14? לא! האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? לא נראלי שהן מכירות כל כך... האם #7 אוהב\ת את #20? גיל וטרה?XD תשאלו אותו... האם #8 אוהב\ת את #19? לא נראה לי... יש לו חברה... איך פגשת את #2? עדי הכירה בינינו... איך פגשת את #18? הוא סוגד לי, והוא בא לבקש ממני חתימה. האם בכית פעם ליד #10 ? לא... האם #12 מבוגר\ת ממך? כה... האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת :כה! כה! ושוב כה!

בתאל דביר לוי../images/Emo3.gif

רצו לקרוא לי דביר והחליפו לבתאל אבל זה נשאר דביר וקוראים לי בתאל
אני עייפה

למעלה