שאלון מבולגן תהנוו=]]]

שאלון מבולגן תהנוו=]]]

משעמם לי.... אז אני עושה שאלונים. 1. החדר שלכם מבולגן? 2. למה? . ומתחת למיטה? 3. יש אבק? 4. בד"כ, אתם טיפוסים מבולגנים? 5. בפסח סידרתם את הבית? 6. ועדיין רואים את זה? 7. מה הדבר הכי מוזר שמצאת מתחת למיטה? 8. קרה שמצאתם כסף במקומות מוזרים? 9. אוהבים לעשות סדר? 10. למה? 11. כל כמה זמן אתם מסדרים את החדר? 12. ועושים אבק? 13. ומנקים מתחת למיטה? 14. ואיך שאר המשפחה שלכם מתייחסת לסדר וניקיון? 15. והארון שלכם מסודר? 16. למה? 17. אתם מקפלים גרביים? 18. מה אתם מנקים בבית? 19. אתם שוטפים כלים? 20. באיזו תדירות? 21. אוהבים את זה? 22. אתם מסדרים את הבית כשמשעמם לכם? 23. למה? 24. ומה קורה למי שהורס את מה שכרגע סידרתם? 25. כיבסתם פעם בגד ביד? 26. למה? 27. ניקיתם פעם את הבית (יענו עם דלי ומים וסמרטוט ומגב)? 28. למה? 29. לפני כמה זמן? 30. וניקיתם עם שואב אבק? 31. ועם מטאטא? 32. שברתם פעם חלון? 33. למה? 34. אהבתם את השאלון?

עונה.

1. החדר שלכם מבולגן? לא D: 2. למה? כי אמא שלי דואגת על הסדר :] . ומתחת למיטה? נקי ומסודר ! 3. יש אבק? יכול להיות 4. בד"כ, אתם טיפוסים מבולגנים? לא ממש בערך 5. בפסח סידרתם את הבית? יאפ 6. ועדיין רואים את זה? יאפ 7. מה הדבר הכי מוזר שמצאת מתחת למיטה? נאמ . . לא יודעת D; 8. קרה שמצאתם כסף במקומות מוזרים? כה 9. אוהבים לעשות סדר? יאפ 10. למה? כיף :] 11. כל כמה זמן אתם מסדרים את החדר? כה 12. ועושים אבק? לא 13. ומנקים מתחת למיטה? לא תמיד 14. ואיך שאר המשפחה שלכם מתייחסת לסדר וניקיון? אאמ אמא מתה על נקקיונות אני פחות 15. והארון שלכם מסודר? יאפ 16. למה? ככה :] 17. אתם מקפלים גרביים? אמ לא 18. מה אתם מנקים בבית? כלים ריצפה לפעמים 19. אתם שוטפים כלים? כה 20. באיזו תדירות? אמ פעם ב.. 21. אוהבים את זה? לא :\ 22. אתם מסדרים את הבית כשמשעמם לכם?יאפ 23. למה? כי מצ'עמם אולי? 24. ומה קורה למי שהורס את מה שכרגע סידרתם? מקבל כאאפ פיצוץ 25. כיבסתם פעם בגד ביד? לאא 26. למה? ככה 27. ניקיתם פעם את הבית (יענו עם דלי ומים וסמרטוט ומגב)? כן 28. למה? ככה 29. לפני כמה זמן? חודשיים. 30. וניקיתם עם שואב אבק? לא 31. ועם מטאטא? כה 32. שברתם פעם חלון? לא 33. למה? ככה סעעמק D: 34. אהבתם את השאלון? בלי הלמה זה היה יותר טוב:]]

עונה :] ...קראו הבלאגן שלי הוא מיוחד P:

1. החדר שלכם מבולגן? רק על המיטה :] 2. למה? כי איםן לי כוח לסדר ת'בגדים בארון . ומתחת למיטה? לא 3. יש אבק? לא 4. בד"כ, אתם טיפוסים מבולגנים? חח לא מממש 5. בפסח סידרתם את הבית? רק ת'חדר שלי 6. ועדיין רואים את זה? חח לא 7. מה הדבר הכי מוזר שמצאת מתחת למיטה? גרביי םשל אחיין שלי D: 8. קרה שמצאתם כסף במקומות מוזרים? כהההה 9. אוהבים לעשות סדר? לא 10. למה? כובע 11. כל כמה זמן אתם מסדרים את החדר? 10 דקות 12. ועושים אבק? מה עושים?? 13. ומנקים מתחת למיטה? כה 14. ואיך שאר המשפחה שלכם מתייחסת לסדר וניקיון? תליו מי 15. והארון שלכם מסודר? כה 16. למה? ככה 17. אתם מקפלים גרביים? לא 18. מה אתם מנקים בבית? כלום 19. אתם שוטפים כלים? כה 20. באיזו תדירות? לוידעת 21. אוהבים את זה? לא 22. אתם מסדרים את הבית כשמשעמם לכם? לאאאא 23. למה? כי כשאני משועממת אני יושנת 24. ומה קורה למי שהורס את מה שכרגע סידרתם? הוא מוצא את עצמו עם כל הבדים שלו וכל החדר שלו אבל בקבר 25. כיבסתם פעם בגד ביד?רק ת'בגד ים 26. למה? ככה 27. ניקיתם פעם את הבית (יענו עם דלי ומים וסמרטוט ומגב)? כה 28. למה? דייייי 29. לפני כמה זמן? לוידעת 30. וניקיתם עם שואב אבק? כה 31. ועם מטאטא? כה 32. שברתם פעם חלון? כה 33. למה?תחתונים 34. אהבתם את השאלון? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

../images/Emo192.gif עוהה לשושיתת ../images/Emo3.gif

משעמם לי.... אז אני עושה שאלונים. 1. החדר שלכם מבולגן? אולי 2. למה? כי אני מבלגנת אותו D: . ומתחת למיטה? גם
3. יש אבק? בדר"כ לא :) 4. בד"כ, אתם טיפוסים מבולגנים? אממממאודד D: 5. בפסח סידרתם את הבית? כן :\ 6. ועדיין רואים את זה? לא D: 7. מה הדבר הכי מוזר שמצאת מתחת למיטה? אמממ פלקטים D: 8. קרה שמצאתם כסף במקומות מוזרים? כן D: בתוךך הנעל ( כנראה נפל D: ) 9. אוהבים לעשות סדר? לא 10. למה?כי זה לוקח 204967 שעות 11. כל כמה זמן אתם מסדרים את החדר? חח מתי שאמא מנג'סתת 12. ועושים אבק? מתי שמסדרים 13. ומנקים מתחת למיטה? וואווו פעםם ב......... 14. ואיך שאר המשפחה שלכם מתייחסת לסדר וניקיון? חחח לא תדעו D: 15. והארון שלכם מסודר? בדר"כ ... לא D: 16. למה? כי אני מוציאה לא בא לי זורת ושוב ושוב ושוב D: 17. אתם מקפלים גרביים? לא , אני מכניסה אותם אחד בשני D: 18. מה אתם מנקים בבית? רררר מה שאמאא אומרת 19. אתם שוטפים כלים? לא , בשביל זה הבאנו לעולם ת'מדיח 20. באיזו תדירות? שוב תדירותD: 21. אוהבים את זה? לא ::\ 22. אתם מסדרים את הבית כשמשעמם לכם? לאאאא 23. למה? כי לא D: אני שונאתת את זה :| 24. ומה קורה למי שהורס את מה שכרגע סידרתם? מכותת בטוסיק D: 25. כיבסתם פעם בגד ביד? כן , 26. למה? כי הוא התלכלך ואמא לא היתה בבית 27. ניקיתם פעם את הבית (יענו עם דלי ומים וסמרטוט ומגב)? כןן :| 28. למה? כיי זה כיףף לשחותת במים D: 29. לפני כמה זמן? בפסחח 30. וניקיתם עם שואב אבק? לא , הוא התקלקל D: 31. ועם מטאטא? כן .. 32. שברתם פעם חלון? לא שאני זוכרת D: 33. למה? כי למה לי לשבור D: 34. אהבתם את השאלון? בטחח :)

עונה../images/Emo13.gif

1. החדר שלכם מבולגן? אממ לא..
2. למה? כי אני שונאת בלאגןן . ומתחת למיטה?? חח אין שם כלום 3. יש אבק? לא.. היום ניקינו..חחח 4. בד"כ, אתם טיפוסים מבולגנים? אממ לא 5. בפסח סידרתם את הבית? ברוווור.. זה היה סיווט 6. ועדיין רואים את זה? כן
7. מה הדבר הכי מוזר שמצאת מתחת למיטה? אמממ איזה חולצה שנפלה לי לפני הרבה זמן..חח 8. קרה שמצאתם כסף במקומות מוזרים? בכיסים של הג'ינסים.. אבל זה תמיד היה אחרי שהם יצאו מהכביסה..חחח 9. אוהבים לעשות סדר? רק אצלי בחדר..
10. למה? לא יודעתת.. 11. כל כמה זמן אתם מסדרים את החדר? את החדר כולו לגמרי? כל כמה ימים.. 12. ועושים אבק? בתחילת שבוע ובסוף שבוע.. 13. ומנקים מתחת למיטה? גם 14. ואיך שאר המשפחה שלכם מתייחסת לסדר וניקיון? אותו דברר.. חוץ מאחים שלי הקטניםם 15. והארון שלכם מסודר? ככה ככה..חחחחחח 16. למה? כי יש לי יותר מדי בגדים..חח 17. אתם מקפלים גרביים? כן 18. מה אתם מנקים בבית? את החדר שלי של אחי המטבח והפינת אוכל.. 19. אתם שוטפים כלים? כן 20. באיזו תדירות? כל יום? 21. אוהבים את זה? ממש לאא! 22. אתם מסדרים את הבית כשמשעמם לכם? חחח לא 23. למה? ככה למה מי מת..חח 24. ומה קורה למי שהורס את מה שכרגע סידרתם? חבל לו על החיים..חח 25. כיבסתם פעם בגד ביד? כן 26. למה? כי הייתי צריכה אותו דחוף.. 27. ניקיתם פעם את הבית (יענו עם דלי ומים וסמרטוט ומגב)? ברוור 28. למה? מזה למההה? 29. לפני כמה זמן? לפני 5 שעות? 30. וניקיתם עם שואב אבק? כן 31. ועם מטאטא? גם 32. שברתם פעם חלון? חח לא 33. למה? 34. אהבתם את השאלון? קצת חופר אבל נחמד מאד..חחח

עונה נה נה

1. החדר שלכם מבולגן
לא תמיד 2. למה
ככה . ומתחת למיטה
לא 3. יש אבק
לא 4. בד"כ, אתם טיפוסים מבולגנים
לא 5. בפסח סידרתם את הבית
בטח 6. ועדיין רואים את זה
אממ כן 7. מה הדבר הכי מוזר שמצאת מתחת למיטה
לא יודעת 8. קרה שמצאתם כסף במקומות מוזרים
כן 9. אוהבים לעשות סדר
לפעמיים כן ולפעמים לא 10. למה
ככה תלוי במצה רוב 11. כל כמה זמן אתם מסדרים את החדר
פעם בשבוע חחח 12. ועושים אבק
חושב 13. ומנקים מתחת למיטה
כל שבוע 14. ואיך שאר המשפחה שלכם מתייחסת לסדר וניקיון
אותו הדבר 15. והארון שלכם מסודר
לא תמיד 16. למה
כי זה מתבלגן עם הזמן לא 17. אתם מקפלים גרביים
כן 18. מה אתם מנקים בבית
כן 19. אתם שוטפים כלים
כן 20. באיזו תדירות
כשצריך... 21. אוהבים את זה
יש בררה? 22. אתם מסדרים את הבית כשמשעמם לכם
כן 23. למה||כי משעמםם 24. ומה קורה למי שהורס את מה שכרגע סידרתם
ואי ואי לא כידי להיות לידי באותו הרגע חחח 25. כיבסתם פעם בגד ביד
כן 26. למה
כי יש בגדים שמכבסים רק ביד 27. ניקיתם פעם את הבית (יענו עם דלי ומים וסמרטוט ומגב)
כןן 28. למה
צריך 29. לפני כמה זמן
שבוע 30. וניקיתם עם שואב אבק
לא 31. ועם מטאטא
כן 32. שברתם פעם חלון
לא 33. למה
עוד לא הגעתי למצב הזה 34. אהבתם את השאלון
כןן חחח לילה טוב

למעלה