שאלון מאשקלוןOO:::

think shon

New member
שאלון מאשקלוןOO:::

סתם,לא. אבל שאלון!!!11 כדי לעורר קצת את הפורום. [ני המצאתי.כבוד. ~NOT~] (אין אישור, כיכי זה שאלון. זה בסדר סאפ?3>) נתחיל? נתחיל! ~_~_~_~_~_~_~_~ כתבו שמות של 10 אנשים: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. האם מס' 1 אוהב את מס' 3? מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? מה את מרגישה אל מס'3? ואל מס' 2? מס' 8 שונא את מס' 10? מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? מה מס' 7 אוהב לאכול? מה מס' 4 עושה עכשיו? מס' 10 יפה? מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה? חוי.

think shon

New member
ני.

כתבו שמות של 10 אנשים: 1.אביה. 2.תמיר 3.יובלי 4.טלמי 5.איתמר. 6.אדר 7.עדן 8.נועם 9.לאה 10.אלאור האם מס' 1 אוהב את מס' 3? לאXDDDDDDDDD אלא אם יש לו נטיות מיניות שאני לא יודעת עליהןP: מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? לאO_O מה את מרגישה אל מס'3? שהיא כוסיט מהלכת ואני אוהבת אותה מאוד מאוד, והיא לא יודעת את זה. ואל מס' 2? הרבה. מס' 8 שונא את מס' 10? הן לא מכירות>.> מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? היא לעולם לא שמעה עליה>< [מה,טלמי היא אוצר יקר.לא מספרים עליו לכל אחד♥] מה מס' 7 אוהב לאכול? אין לי שמץ. מה מס' 4 עושה עכשיו? ישנה/בולסת/שומעת עברי/עם חברות. מס' 10 יפה? לדעתי,מאוד
. מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה? זכר,ואנלא יודעת. זייהו. נו,תשתתפו גם בטטות סקסיות:(

think shon

New member
רגערגע,

הכוונה בשאלה אחד שכתבתי "אלא אם יש לו נטיות מיניות שאני לא יודעת עליהןP:" זה לא שהוא הומו,כי יובלי היא נקבה מסוקסת, אלא שהוא קטין והיא....לאXP אז,אמ.

D:

"ישנה/בולסת/שומעת עברי/עם חברות."
[נמ. אני גם שומעת גידי גוב, אביב גפן, מוניקה סקס, החברים של נטאשה, ביטלס. לא רק עברי!
]

ינקיפנק

New member
נאי

כתבו שמות של 10 אנשים: 1. לנין 2. מירי 3. קטיה 4. בנטל 5. לילע 6. שושו 7. אורן מבצפר 8. אמי 9. אורן 10.מלו האם מס' 1 אוהב את מס' 3? דא, קטיה סקסי, אני חולה עליהD: מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? נופ. מה את מרגישה אל מס'3? אני חולה עליה. ראר. הייתי עושה אותה. ואל מס' 2? כנ"לD: מס' 8 שונא את מס' 10? לא, היא לא מכירה את מלו. איאפשר לשנוא את מלו, היא חמוד^_^ מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? לא נראה ליP: מה מס' 7 אוהב לאכול? לא יודעת. לא אכפת לי. מה מס' 4 עושה עכשיו? מטעין את האייפוד החדש שלו. שלהלהלהלה. מס' 10 יפה? מלו שקסיP: מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה? אני שונאת אותה. היא זונע מפגרת. זונע. זונע. זונע.

grobear

New member
אני

כתבו שמות של 10 אנשים: 1. קטיה 2.עופרה 3.אולגה 4. יסמין 5. רחל 6.שירי 7. דניאלה 8. רות 9. נרי 10. נועה האם מס' 1 אוהב את מס' 3? כן הן חברות מאוד אבל מאוד טובות! מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? רחל לא תאהב את הרעיון, ושתיהן בנות
מה את מרגישה אל מס'3? שהיא מגניבה מאוד ואני אוהבת אותה ואל מס' 2? אחת החברות הכי הכי טובות שלי
))) מס' 8 שונא את מס' 10? לא, אבל אני שונאת אותה מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? לא, היא מאוד אבל מאוד מחבבת אותה מה מס' 7 אוהב לאכול? דנונה
מה מס' 4 עושה עכשיו? מציירת את הציור לשעורי בית או משחקת עם התוכי המגניב שלה, אלביס
מס' 10 יפה? לא בעיני מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה? נקבה מגניבה, והיא חברה שלי, אז שאני לא אוהבת אותה?

Radio Joe

New member
משעמם

אליה
נועה
שחף
לירון
מישל
יובל
חן
מוריה
אנבל
נעמה האם מס' 1 אוהב את מס' 3? יאפ
. מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? לאאאא! מה את מרגישה אל מס'3? כפרעלייה
. ואל מס' 2? כנ"ל. מס' 8 שונא את מס' 10? מספר 8 לא מכיר את 10
. מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? אממ לא קדומות. אולי שהיא חרשנית
. מה מס' 7 אוהב לאכול? אןילימושג. מה מס' 4 עושה עכשיו? איןלימושג
. מס' 10 יפה? מהממת
מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה? נקבה מושלמת
מתעלייה.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifD:

כתבו שמות של 10 אנשים: 1. הדס 2. מורן 3. לינוי 4. שיר 5.רעות 6. בר 7. הדר 8. אור 9. ציון 10. עדי האם מס' 1 אוהב את מס' 3? כן, בתור חברות XD מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? זה יכול היה להיות, רק כמה חבל שהם רבו לפני כמה ימים וציון הרגע את רעות בנשיכות מות בכל הגוף
מה את מרגישה אל מס'3? כפרעלייה 3> ואל מס' 2? אותו דבר 3> מס' 8 שונא את מס' 10? לא D: מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? לא XD הוא מכיר אותה משיחה של בדיוק 10 דקות X: מה מס' 7 אוהב לאכול? הכל P: מה מס' 4 עושה עכשיו? המממ..בבית? מס' 10 יפה? לא לטעמי P: מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה? נקבה, והיא החברה הכיהכי טובה שלי, כפרעלייה 33>

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif^^

כתבו שמות של 10 אנשים: 1.ג'נע 3> 2.מור 3> 3.שרה 3> 4.טונקס 3> 5.לימי 3> 6.אופיר 3> 7.עירית 3> 8.ליעד 3> 9.בלע 3> 10.ירדנע 3> האם מס' 1 אוהב את מס' 3?כע D: מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג?XDDD ממש לא מה את מרגישה אל מס'3?333>
ואל מס' 2?מור תעשי לי ילדים *-* מס' 8 שונא את מס' 10?הן לא מכירות
מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4?לא -_- שוב לא מכירים XP מה מס' 7 אוהב לאכול?במבה מה מס' 4 עושה עכשיו?אין לי מושג מס' 10 יפה?כע^^ מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה?נקבה כוסע

noy tofi girl

New member
עונה[כי משעממם חע]

כתבו שמות של 10 אנשים: 1.שני 2.נועה 3.3> 4.שירי 5.גל 6.נדב 7.אייל 8.בר 9.נ"ר 10.בלעכס איכע האם מס' 1 אוהב את מס' 3?הכי לא מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג?ממ .. לא מה את מרגישה אל מס'3?לצערי , כן =\ ואל מס' 2?לא מס' 8 שונא את מס' 10?ממ .. לא שידוע לי מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4?ממ .. לא מה מס' 7 אוהב לאכול?לא חפרתי בקשר לזה חח מה מס' 4 עושה עכשיו?בטיול :0 מס' 10 יפה?איייייייכס לא מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה?נקבה , כן בתור חברה אבל לא כמו שאתן חושבות XD

קסססם

New member
../images/Emo64.gifעניתי ../images/Emo9.gif

כתבו שמות של 10 אנשים: 1.רון 2.שיר 3.קתי 4.נועם 5.עמית 6.מישה 7.אופיר 8.ורד 9.נוי 10.קורן האם מס' 1 אוהב את מס' 3? הוו לא... אני מקווה D: מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? הוו יאפפ בהחלט
מה את מרגישה אל מס'3? אהבה עזה :p ואל מס' 2? סגידהה :] מס' 8 שונא את מס' 10? נממ לא.. נירא לי
מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? לא כפי שידוע לי מה מס' 7 אוהב לאכול? הכל XD מה מס' 4 עושה עכשיו? יושב בביתו הגדול היפה והטחון
מס' 10 יפה? אממ לא הייתי אומרת :p מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה? זכר ואממ כן

אנבלייי

New member
לה להלה לה ל ה ל ההההההההה

1. מיכלי 2. יאנה 3. אורנצ'וק 4. יסמין 5. מתן 6. נעלה 7. הראל 8. פריש 9. טל 10. עדן האם מס' 1 אוהב את מס' 3? מאוד! למעשה, הם אולי יהיו זוג. מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? אהההההההה. ישמצב
מה את מרגישה אל מס'3? אני מתה עליו :} ואל מס' 2? כפרהעליה^^ יפיפיה שלי. אני צריכה להתקשר מתישהו. [שומעת??] מס' 8 שונא את מס' 10? אההה... הוא פגש אותה פעם בחיים שלו וזה היה כשהוא היה שיכור, אז..הממממממ לאיודעת. לא מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? יו!! כן!!!!! איזה מוזר זה מה מס' 7 אוהב לאכול? כן. הוא אוכל כל החיים שלו. וואי זה ממש מזור השאלון הזה ממש מתאים לאנשים שכתבתי
מה מס' 4 עושה עכשיו? בטח רוקדת באלט עם החברים האנגליקנים שלי. מס' 10 יפה? היא סקסית מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה? נקבה. שיז מיי בסט פרנד

נענה

כתבו שמות של 10 אנשים: 1.יקיר 2.ליעד 3.אוריה 4.חן 5.נופר 6.לידור.ב 7.ליר 8.גיא.ס 9.אופל 10.פרחי האם מס' 1 אוהב את מס' 3?לא..הם לא מכירים מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? כע ..למה לא מה את מרגישה אל מס'3?חוללה על התחתתת שלה:] ואל מס' 2?כנ"ל מס' 8 שונא את מס' 10?לא,הם חברים טובים מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4?לא נראה לי מה מס' 7 אוהב לאכול?כע מה מס' 4 עושה עכשיו?בטח ישנה..או שומעת מוזיקה או רואה טלויזיה או מחשב מס' 10 יפה?ממ..אין תגובה(זאת אומרת שלא) חח מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה?זכר..מאוהבת בו קשוות!

Miss Naama

New member
חוי!

1. אור 2. מיכלי 3. מורן 4. איילת 5. שי 6. תומר 7. טל 8. לילך 9. יואב 10. רותמי האם מס' 1 אוהב את מס' 3? כן מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? אני מתקשה להאמין
[שני בנים, כיתה יא' וכיתה ו', חסר פוזה ואימו מושלם] מה את מרגישה אל מס'3? אהבה עמוקה :) ואל מס' 2? אותו הדבר, ואולי קצת יותר. מס' 8 שונא את מס' 10? ממ, לא, לא עד כמה שידוע לי
מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? DDD: ייתכן. יאא. |מריירת| מה מס' 7 אוהב לאכול? אותיי!!1 אותיייי ;[ . נו מה, לא יודעת
מה מס' 4 עושה עכשיו? חורשת למבחן מחר
מס' 10 יפה? כוסית [: מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה? נקבה, די אוהבת.

בבושקהP:

כתבו שמות של 10 אנשים: 1. ורדע 2. מאיה 3. תלם 4. ברי 5. דני 6. תאמרי 7. אופקיי 8. רואי 9. איתי 10. עמרי האם מס' 1 אוהב את מס' 3? הן החברות הכי טובותP: מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? אמ. לא חושבתD: מה את מרגישה אל מס'3? אחותי בנשששששמה
. ואל מס' 2? מתה עלייה
. מס' 8 שונא את מס' 10? לא שידוע לי
מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? אמ. לא חושבת. מה מס' 7 אוהב לאכול? ממתקים? פיצה? כל דבר?
מה מס' 4 עושה עכשיו? בטח רוקדת או משהו. אוף. כ"כ בא לי להפגש איתה]; מס' 10 יפה? הוא..בסדר:] מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה? נקבה. היא כזו מותק, אני כ"כ אוהבת אותה. אני מדברת איתה עכשיו:]

@__@

כתבו שמות של 10 אנשים: 1.קים 2.דניאל 3.עומר 4.איתי 5.תכלת 6.שחף 7.קשת 8.ליאן 9.ג'יליאן 10.ליאל האם מס'1 אוהב את מס' 3? לאאאאאאאא בלע... הם לא יכולים לסבול אחד את השני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מס'9 ומס'5 יכולים להיות זוג? לאאא שתיהין בנות!!!!! אין צ'אנס מה את מרגישה אל מס' 3? שהוא אידיוט מפגר ושהוא חושב שהוא מצחיק למרות שהוא ממש לא! ואל מס' ? שהיא נשמה ושהיא חרשנית בלימודים וגם שיש לה יותר מידי חוגים! מס' 8 שונא את מס' 10?לא הם חברות טובות! בזכותי!
מס'7 בעל דעות קדומות על מס' 4? הם בכלל לא מכירים מה מס'7 אוהב לאכול? חוץ מחרקים ואנישים הכל!!!!!!!! מה מס' 4 עושה עכשיו? הוא באסיפת הורים מס' 10 יפה? מאוד!!!!!!!!
בת ואני אוהבת אותה בתור חברה הכי טובה! לא יותר!

Shusho

New member
ציצים!!!

כתבו שמות של 10 אנשים: 1. עידן 2. רגינה 3. ליז 4. נופר 5. קוביישי 6. עדי 7. נתן 8. משה 9. אביטל (אחותי) 10. ג'ני האם מס' 1 אוהב את מס' 3? כן.. היא מצחיקה אותו
מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? הן פחות או יותר באותו גיל, אבל לא
גם אם שתיהן היו לסביות, אחותי מופרעת קטנה ואינטרסנטית וקוביישי עדינה D: מה את מרגישה אל מס'3? חיבה? ואל מס' 2? היא חברה טובה שלי, אנערף. מס' 8 שונא את מס' 10? משה לא מכיר את ג'ני. מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? יש לי הרגשה שאם הוא היה מכיר אותה היה לו מה להגיד עליה... מה מס' 7 אוהב לאכול? שווארמה
מה מס' 4 עושה עכשיו? עובדת? אצל החבר שלה? לא יודעת. מס' 10 יפה? כן... יש לה פוטנציאל להיות מהממת. מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה? זכר, וזה החבר שלי מזה 8 חודשים אז כן, אני אוהבת אותו

shanchan

New member
עונה גם :)

שמות של 10 אנשים: 1. אופיר. 2. עדן. 3. גיל. 4. רותם. 5. טל. 6. אור. 7. עידית. 8. צ'וקי. 9. עמית. 10. הדר. האם מס' 1 אוהב את מס' 3? תלוי באיזו צורה. הוא מחבב אותו, נגיד ככה. מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? יכולים- כן, יהיו- לא נראה לי. מה את מרגישה אל מס'3? לא ברור כרגע :/ ואל מס' 2? אהה היא מגניבה, אני אוהבת אותה :) מס' 8 שונא את מס' 10? לא, מס' 8 לא שונאת, היא תמימה מדי בשביל זה. מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? אוהו, לגמרי. השאלון קלע בול. מה מס' 7 אוהב לאכול? טיק טק? מה מס' 4 עושה עכשיו? אין לי מושג ירוק. בטח קוראת או משהו כזה. מס' 10 יפה? אה :/ מס' 1 זכר או נקבה? את אוהבת אותו/אותה? זכר, וכן :)

rotemi22

New member
עונה ^.^ ../images/Emo204.gif

כתבו שמות של 10 אנשים: 1. אופיר 2. גלוש 3. צופית 4. רן 5. חן 6. שירלי 7. יוסי 8. נועה 9. יונתן 10. סיגלי האם מס' 1 אוהב את מס' 3? אעע לא חס וחסה!
חח אני ארצח אותו ואותה
חחח והם בכלל לא מכירים
מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? חחח ממש ממש לא XD והם גם לא מכירים... מה את מרגישה אל מס'3? אני מאוד מאוד אוהבת אותה :) היא חברה טובה שלי, אבל לפעמים אני קצת מתעצבנת עליה
קורה :) ואל מס' 2? אעהה גלושש :]] היא הילדה הכי מושלמת בעולם הזה :] והיא החברה הכי הכי טובה שלי בכל העולם הזה
מס' 8 שונא את מס' 10? לא עד כמה שידוע לי oO מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? חחחח ממש לא
מה מס' 7 אוהב לאכול? ממש לא XD כל פעם שאנחנו מביאים עוגה כדי לחגוג יומולדת במכללה, היא לא רוצה כי "אני חייבת לשמור על הגזרה"
מה מס' 4 עושה עכשיו? סביר להניח שהוא רואה טלויזיה או ישן
מס' 10 יפה? מאוד
מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה? זכר, וכן, מאוד מאוד

super cat

New member
../images/Emo118.gif|שיוקי|לא עונה מוחע! *מוקרית*

כתבו שמות של 10 אנשים: 1. אסף 2. הראל 3. שחף 4. גיא 5. נועה 6. אלעד 7. אמיר 8. לאה 9. אופיר 10. לילך האם מס' 1 אוהב את מס' 3? בתור ידידים
כי הוא קצת חבר שלי :ם מס' 9 ומס' 5 יכולים להיות זוג? זוג לסביות חמוד למדי ^^, טוב בעצם לא , הן שונות כזה :ם מה את מרגישה אל מס'3? אני מתה עלייה D: היא כזאת חמדמדה ואל מס' 2? שהיא אחלה של חברה ואני אוהבת אותה גם D: מס' 8 שונא את מס' 10? הן לא מכירות, אבל אין לה סיבה לשנוא אותה :ם מס' 7 בעל דעות קדומות על מס' 4? דווקא יש מצב >.< אבל הם חברים סיבירים כזה מה מס' 7 אוהב לאכול? יש מצב :ם מה מס' 4 עושה עכשיו? חולה על המחשב מסכן שכמותו, וגם מצייר קומיקס מס' 10 יפה? אהאה היא בלונדה מקסימה מס' 1 זכר או נקבה?את אוהבת אותו/אותה? זכר ואני אוהבת אותו
חברי היקר

למעלה