אז מה אם אני בדיילי?
איך העולם רואה אותי?Cradle Of Filth - Vampire אני ערפד *אושר*
האם יהיו לי חיים מאושרים? Marilyn Manson -Valentine's Day , היתי לוקח את זה כלא.
מה אנשים באמת חושבים עליי? Marilyn Manson - Lunchbox , פאקינג אי אנשים! אני לא קופסת אוכל!
האם אנשים חושקים בי בסתר?Marilyn Manson -Disposable Teens (השיר האהוב עלי דרך אגב), אין לי מושג למה הרנדומלי חורש על מרילין, ישם קרוב ל200 שירים. כנראה זה גורל.
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Song To Say Goodbye-Placebo , נראה לי אני צריך להפרד ממישהי.
מה אני צריך לעשות עם חיי?Pierrot The Clown-Placebo להיות ליצן! מושלם.
עצה טובה בשבילי Blind-Placebo הלכתי לעקור לעצמי את העיניים. (ולהכריז שיש לי רנדומלי שהוא לא ממש רנדומלי.אני שונא את המידה פיילר שלי.)
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Meds- Placebo
אני אוהב את המדיה פיילר שלי.
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Tainted Love- Marilyn Manson לא נראה לי שזה טוב.
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?In The Shadow Of The Valley Of- Marilyn Manson זה למעשה דיי טוב, זה אחד השירים האקוסטים הבודדים של מרילין.
ובהלוויה שלי?Mindless Self Indulgence - I Close My Eyes. אני חושב שמתים עם עייניים עצומות. צריך לבדוק את זה.
איזה סוג אשה אני אוהב?Aerosmith - Pink אומגד! פקאצה!.
איך יהיה לי מחר?nine inch nails - Deep אני אהיה מאוד עמוק מחר
למה אני כאן?Nine Inch Nails - The Perfect Drug מי רוצה להסניף אותי?
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Amy Winehouse - Stronger than Me פאקXDDDDDDD, אני באמת מוזר מרוב האנשים.
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Marilyn Manson - The Beautiful People לצערי זה כבר קרה כמה פעמים בעבר.
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?\Marilyn Manson - Mechanical Animals חיות מכניות!!1 תברחו כל עוד נפשכם בכם!!11
איך תהיה השנה הזו? Radiohead-Creep מסכים לחלוטין.
על המצבה שלי יהיה כתוב... Marilyn Manson - Get Your Gunn תרחיקו את הרובים שלכם מהמצבה שלי!!
השיר שהכי אימו לדעתי הוא...Mindless Self Indulgence - Prom דיי אימו למעשה.
אסור לחתוך ורידים כי...Pixies - Where Is My Mind, חחחחח כלכך מתאים!!
אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... Marilyn Manson - This Is The New Shit כי אני החרא החדש
למה אנחנו אוהבים את טאל?Marilyn Manson - The Fight Song עדכנו אותי, מיזה?
למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם?Eat Me, Drink Me-Marilyn Manson היא לא, היא תאכל את כולנו.