שאלון מאגניב!

MajorWinters

New member
../images/Emo6.gif

האם יהיו לי חיים מאושרים - Here we go again. הנודניקית לא מפסיקה לשאול את השאלה הזו. אנחנו כל הזמן אומרים "ילדה! אנחנו לא חוזים את העתיד! אנחנו לא הרצל!" אסור לחתוך ורידים כי... עוד חור בראש, מכדור של אקדח. כמה חינוכי מצדך... (אל תירי באיתי, הוא בסדר)

../images/Emo98.gif

אף פעם לא טענתי שאני חינוכית או משהו כזה

פלאפאל

New member
גם אני רוצה!

איך העולם רואה אותי? אוטו זבל- הבילויים (נו די
) האם יהיו לי חיים מאושרים? Roxanne - moulin rouge (אני אהיה זונה וסרסור ירצח אותי. יא מאן) מה אנשים באמת חושבים עליי? Be Our Guest - Beauty and the Best (בכייף, אם לא אכפת להם לארח אוטו זבל שהידרדר לזנות) האם אנשים חושקים בי בסתר? Hakuna Matata - The Lion King (לאב אנד פיס. יאללה אורגיה!) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אלפקה - הדורבנים (לקנות אלפקה? בשמחה ^^) מה אני צריך לעשות עם חיי? Lucy in the Sky - Beatles (סמים. זה חלק מהזנות) עצה טובה בשבילי Here Comes the Sun - beatles (אחלה עצה) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Hallelujah -ג'ף בקלי (אהההה
אני טראגית! בעצם ברור שאני טראגית, אני אוטו זבל זנותי ומסומם שנרצח על ידי פציינט) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? זה הכל בשבילך - דני סנדרסון ומזי כהן (אהההה
) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? One Jump - Aladin (הא?
) ובהלוויה שלי? Willy Wanka's Welcome song - Charli and the Choclat Factory (אנשים ממש ישמחו כשאני אמות כבר.) איזה סוג גבר אני אוהב? לחיות את החלום - בן ארצי (אם מישהו ישיר לי את השיר הזה אני מתחתנת איתו במקום ועושה לו עשרים ילדים) איך יהיה לי מחר? All the Lonely People - beatles (אני אשב לי לבד, בחושך, בקור, בלי אף אחד לידי.) למה אני כאן? Do You Want To - Franz Ferdinand (תכלס נכון
) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Bad Day - Daniel Powter (דיי נו
) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? עוד לילה - הדורבנים (כל כך נכון
) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? רוני - דני סנדרסון (חיכיתי לה O: ) איך תהיה השנה הזו? Tale as Old as Time - Beauty and the Beast (בדיוק כמו השנה שעברה) על המצבה שלי יהיה כתוב... Imagine - John Lenon (לא היה תקציב לתמונה) השיר שהכי אימו לדעתי הוא... Let it Be - beatles (הכי בעולם P:) אסור לחתוך ורידים כי... לוליטה - דוד דא'ור ואתי אנקורי(טוב) אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... I Just Can't Wait to Be King - The Lion King (נשבעת שזה יצא במקרה
) למה אנחנו אוהבים את טאל? אנחנו לא! היא גרועה
איכסה עלייך עופי מפה לא רוצים אותך. (אין יום הולדת שמח - אליס בארץ הפלאות) למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם?איך העולם רואה אותי? Pure Imagination - Willy Wanka's Chocolat Factory (בהחלט
וגם קיבלת שיר של ג'ין וולדר המלך!
) שירשיר את מותק

לא הייתי צריכה

לקרוא את זה עכשיו. אני בתחנת רכבת, נמרחת מצחוק על הרצפה מהפרשנויות שלך וכולם בוהים בי. אני רואה אותם עוד רגע מתקשרים לאנשים הנחמדים בחלוקים הלבנים.

טללולוXD

New member
הרבה זמן לא הייתי פה...../images/Emo3.gif עונה../images/Emo9.gif ../images/Emo79.gif

איך העולם רואה אותי? שובר הלב- לד זפלין האם יהיו לי חיים מאושרים? אנחנו שבורים- פארמור מה אנשים באמת חושבים עליי? נס- פארמור האם אנשים חושקים בי בסתר? סקס- טוקיו הוטלXD איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אל תקפוץ/צי- טוקיו הוטל מה אני צריך לעשות עם חיי? לצעוק- טוקיו הוטל
עצה טובה בשבילי: לדבר- טוקיו הוטל מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? שום דבר אחר לא משנה- מטאליקה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? על ילדה- נירוונה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מריח כמו רוח נעורים- נירוונה ובהלוויה שלי? צלו של היום- לינקין פארק איזה סוג גבר אני אוהב? מאתמול- 30 סקנס טו מארס איך יהיה לי מחר? מעמיד הפנים- פו פייטרס למה אני כאן? תודה על הזכרונות- פו"ב בתור מה אנשים יזכרו אותי? ברוך הבא למצעד השחור- מכ"ר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אני כאן/ לצידך- טוקיו הוטל האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? תשיב אותי לחיים- אוונסנס איך תהיה השנה הזו? קורבן מתוק- אוונסנס על המצבה שלי יהיה כתוב... הלנה- מכ"ר השיר שהכי אימו לדעתי הוא... בסוף- לינקין פארק אסור לחתוך ורידים כי... ילדים נשכחים- טוקיו הוטל>< אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... לצעוק- אבנג'ד סבנפולד למה אנחנו אוהבים את טאל? גיבור- ניקלבאק למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם? אידיוט אמריקאי- גרין דיי יצא עלוב
אבל רעיון מאגניבD:

טללולוXD

New member
היי, אני תירגמתי הכלO: ../images/Emo79.gif

כי פעם עשיתי כזה באיזו קומונה והיה צריך לתרגם את השיריםXD אופסי
טוב לא נורא

MispIaced

New member
נמנמ

תסלחו לי שהשמות של הלהקות לא כאן, כן? איך העולם רואה אותי? Blank File (טובנו, מה שנכון נכון O:) האם יהיו לי חיים מאושרים? WAit and Bleed (כל כך אימואי מצד האייטונס...) מה אנשים באמת חושבים עליי?Cadence Of Her Last Breath האם אנשים חושקים בי בסתר? Last drop falls איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Calling dr Love
איך העולם רואה אותי? Diluted האם יהיו לי חיים מאושרים? Kingdom for a heart מה אנשים באמת חושבים עליי? boy and the ghost האם אנשים חושקים בי בסתר? come cover me איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? six feet under the ground (אוקי :O) מה אני צריך לעשות עם חיי? Let The Sleeping Corpses Lie עצה טובה בשבילי Ever dream מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? swanheart מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? tattered & torn איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? wildfire ובהלוויה שלי? new abortion XD איזה סוג גבר אני אוהב? surfacing (וואט דה פאק
) איך יהיה לי מחר? larger than life למה אני כאן? the end of this chapter בתור מה אנשים יזכרו אותי? killer איזה שיר יתקע לי בראש מחר? i love it loud האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? before the dawn איך תהיה השנה הזו? nymphomaniac fantasia
על המצבה שלי יהיה כתוב... bye bye beautiful (נוטוב) השיר שהכי אימו לדעתי הוא... god of thunder אסור לחתוך ורידים כי... everything ends אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... not the nicest guy למה אנחנו אוהבים את טאל? good to be bad למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם? Hard luck woman

Maddie

New member
אנשים יזכרו אותך בתור רוצח?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

PerfectSP

New member
אני חולה על אלהD: ../images/Emo190.gif

איך העולם רואה אותי? Sleep - My Chemical Romance XDDDDDDDDDDD האם יהיו לי חיים מאושרים?Kill All Your Friends - MCR תגידו לי,למה הייתי חייבת לשים את מכ"ר?!אחרי ששנה לא שמעתי אותם?!דווקא הם נתתקעו בפלייליסט הזה
מה אנשים באמת חושבים עליי?Welcome To The Black Parade - MCR איזה שאפל גרוע
האם אנשים חושקים בי בסתר?What If-Simple Plan ><' איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Complicated - Avril Lavigne
מה אני צריך לעשות עם חיי?Generation - Simple Plan XDDDDDDDDD גם מה שיצא מצחיק,והשיר עוד יותר מצחיקXDDDDDD עצה טובה בשבילי:Who Knows - Avril Lavigne חחחחחחחחח
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? November Rain - Guns N'Roses ס'עקום יוצא לי היום
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Nobody's Home - Avril Lavigne או או...
זה אפילו מדבר בלשון נסתרת!!!!!!!אוי לי><'
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Holding On - Simple Plan ובהלוויה שלי?Take My Hand - Simple Plan איזה סוג גבר אני אוהב?Disenchanted - MCR ><' איך יהיה לי מחר? Tomorrow - Avril Lavigne XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחח זה הכי טוב שהיה לי עד פה!!!!!
למה אני כאן? Cancer - MCR
בתור מה אנשים יזכרו אותי? The End - MCR אין!!!!פעם הבאה שאני עושה את זה ויש לי מכ"ר ברשימה אני מוציאה אותם!!!!!@#$%^&* איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Time To Say Goodbye - Simple Plan אוקיD: האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The End - Simple Plan אין.זה פשוט אבסורד. בדיוק אחרי השיר של מכ"ר - השיר של ס"פ!!!@#$%^&
איך תהיה השנה הזו? Fall To Pieces - Avril Lavigne
על המצבה שלי יהיה כתוב... No Love - Simple Plan
דיי.אין.זה פשוט לא יאומן><'
השיר שהכי אימו לדעתי הוא...I'm Not OK - MCR חחחח אבל תכלס,הוא מה זה קלע בול הפעם!!!!!!!!!!!!!!!!!! אסור לחתוך ורידים כי... Your Love Is A Lie - Simple Plan מה זו סיבה טובה><' אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... Dead! - MCR כן אני מבינה למה..כי אם אני אמות בטח ייצא הרבה דם,ואז אניאהיה אדומה,הא?! תהרגו אותי וזהו
למה אנחנו אוהבים את טאל?Famous Last Words - MCR למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם?The Sharpest Live - MCR שני דברים למדתי מהפלייליסט הזה: 1. בחיים לא לשים את מכ"ר!!!!!!!!!@#$%^&* 2. הוא ממש לא אוהב אותי><'

Maddie

New member
אלוהים!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif

איך יהיה לי מחר? Tomorrow - Avril Lavigne
עננננק רק אבריל, מכ"ר וס"פ? אה וגאנס נ' רוסס
ד"א הייתה הרגע וואחד רעידת אדמה

PerfectSP

New member
חחח לא, ../images/Emo190.gif

זה פשוט שזו הייתה הרשימה שלי.. אני לא משנה בדר"כ בשאלונים,אלא עם מה שבפלייליסט ותמיד יש><' לצפונים שביניכם הייתה

sweet shir

New member
דווקא לא, אני גרה במרכז וחברות שלי הרגישו...

(אני לא הרגשתי
).

XnevermindX

New member
אוקיי ^^"

איך העולם רואה אותי? Fix You-Coldplay האם יהיו לי חיים מאושרים? Madina Lake-Here I Stand מה אנשים באמת חושבים עליי? Alesana - Apology האם אנשים חושקים בי בסתר? Wounds-Lovex איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Barbie girl-MXPX מה אני צריך לעשות עם חיי? Bonnie Taylor Shakedown-Hellogoodbye עצה טובה בשבילי: Guys Like You Make Us Look Bad-Blessthefall מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? I'm Not Okay-MCR מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I Just Wanna Live-GC איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Take Me Now Part 1 [קצת עצוב, אם תשאלו אותי]. ובהלוויה שלי? Medusa-Bring Me The Horizon!. איזה סוג גבר אני אוהבת? Liar-TBS [אאוץ'S:] איך יהיה לי מחר? LinKin ParK - Crawling למה אני כאן? My Apocalypse-Escape The Fate
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Saying Sorry-Hawthorne Hieghts איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Bring Me The Horizon! - traitors never play hangman האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Sever The Ties-Bless The Fallen איך תהיה השנה הזו? Escape the Fate-Reverse This Curse על המצבה שלי יהיה כתוב... Face The Strange-Good Charlotte השיר שהכי אימו לדעתי הוא..Drop Dead, Gorgeous-Dressed for Friend Requests אסור לחתוך ורידים כי...Williamsburg-Armor For Sleep אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי...Lostprophets- We Are Godzilla You Are Japan למה אנחנו אוהבים את טאל? ends tonight-All american rejects למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם? The Anthem - Good Charlotte [פשש אחלה שיר
]

g a l 9 4

New member
אז מה אם אני בדיילי?

איך העולם רואה אותי?Cradle Of Filth - Vampire אני ערפד *אושר* האם יהיו לי חיים מאושרים? Marilyn Manson -Valentine's Day , היתי לוקח את זה כלא. מה אנשים באמת חושבים עליי? Marilyn Manson - Lunchbox , פאקינג אי אנשים! אני לא קופסת אוכל! האם אנשים חושקים בי בסתר?Marilyn Manson -Disposable Teens (השיר האהוב עלי דרך אגב), אין לי מושג למה הרנדומלי חורש על מרילין, ישם קרוב ל200 שירים. כנראה זה גורל. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Song To Say Goodbye-Placebo , נראה לי אני צריך להפרד ממישהי. מה אני צריך לעשות עם חיי?Pierrot The Clown-Placebo להיות ליצן! מושלם. עצה טובה בשבילי Blind-Placebo הלכתי לעקור לעצמי את העיניים. (ולהכריז שיש לי רנדומלי שהוא לא ממש רנדומלי.אני שונא את המידה פיילר שלי.) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Meds- Placebo
אני אוהב את המדיה פיילר שלי. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Tainted Love- Marilyn Manson לא נראה לי שזה טוב. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?In The Shadow Of The Valley Of- Marilyn Manson זה למעשה דיי טוב, זה אחד השירים האקוסטים הבודדים של מרילין. ובהלוויה שלי?Mindless Self Indulgence - I Close My Eyes. אני חושב שמתים עם עייניים עצומות. צריך לבדוק את זה. איזה סוג אשה אני אוהב?Aerosmith - Pink אומגד! פקאצה!. איך יהיה לי מחר?nine inch nails - Deep אני אהיה מאוד עמוק מחר
למה אני כאן?Nine Inch Nails - The Perfect Drug מי רוצה להסניף אותי?
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Amy Winehouse - Stronger than Me פאקXDDDDDDD, אני באמת מוזר מרוב האנשים. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Marilyn Manson - The Beautiful People לצערי זה כבר קרה כמה פעמים בעבר. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?\Marilyn Manson - Mechanical Animals חיות מכניות!!1 תברחו כל עוד נפשכם בכם!!11 איך תהיה השנה הזו? Radiohead-Creep מסכים לחלוטין. על המצבה שלי יהיה כתוב... Marilyn Manson - Get Your Gunn תרחיקו את הרובים שלכם מהמצבה שלי!!
השיר שהכי אימו לדעתי הוא...Mindless Self Indulgence - Prom דיי אימו למעשה. אסור לחתוך ורידים כי...Pixies - Where Is My Mind, חחחחח כלכך מתאים!! אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... Marilyn Manson - This Is The New Shit כי אני החרא החדש
למה אנחנו אוהבים את טאל?Marilyn Manson - The Fight Song עדכנו אותי, מיזה? למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם?Eat Me, Drink Me-Marilyn Manson היא לא, היא תאכל את כולנו.

למעלה