שאלון מאגניב!

Billy Shirs

New member
שאלון מאגניב!

כי לא רק למאיה מותר לפתוח שרשורים, גם לי מותר!
איך עונים? שמים את המדיה על שאפל ובכל שאלה כותבים את שם השיר שיצא ואם בא לכם גם את המבצע. השאלון הותאם לפורום אימו ע"י מאיה
. והרי השאלות: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? על המצבה שלי יהיה כתוב... השיר שהכי אימו לדעתי הוא... אסור לחתוך ורידים כי... אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... למה אנחנו אוהבים את טאל? למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם?

Billy Shirs

New member
עונה../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? The Apples - Keep the Faith (מה הקשר?) האם יהיו לי חיים מאושרים? The Apples - The Journey Continues מה אנשים באמת חושבים עליי? Prince Ali האם אנשים חושקים בי בסתר? The Commitments - In the Midnight Hour איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? The Commitments - Saved מה אני צריך לעשות עם חיי? The Apples - The Bulgarians (כנראה שאני צריכה לעשות כמה בולגרים
) עצה טובה בשבילי The Apples - Attention! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? The Commitments - Destination Anywhere מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Three Days Grace - Time pf Dying איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Chicago - Roxie's Suite ובהלוויה שלי? Sublime - Date Rape איזה סוג גבר אני אוהב? Hair - White Boys (נשבעת לכם שזה יצא באקראי!) איך יהיה לי מחר? Three Days Grace - Get Out Alive למה אני כאן? Sean Lennon- Parachute בתור מה אנשים יזכרו אותי? המכשפות - קסם על ים כנרת איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Three Doors Down - Kryptonite האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Bowling for Soup - Undertow איך תהיה השנה הזו? The Commitments - Try A Little Tenderness על המצבה שלי יהיה כתוב... Panic at the Disco - But It's Better If You Do השיר שהכי אימו לדעתי הוא.. . The Kinks - Destroyer (כל כך לא!) אסור לחתוך ורידים כי... The Apples - Everybody (חותכים ורידים...) אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... The Apples - Ze Ra'ayon Tov (שוב, נשבעת שזה יצא באקראי) למה אנחנו אוהבים את טאל? המכשפות - מכשפות (
) למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם? The Commitments - I Never Loved A Man

Billy Shirs

New member
כן!

הקולות שלהם משתלבים כל כך טוב ביחד. הרבה יותר טוב מהבנות המעפנות האלה. צריך היה לתת להם יותר פוקוס.

sweet shir

New member
אוו, אני אוהבת כאלה. <:

אין לי כוח לפתוח ת'אייטונס, פשוט נעשה עם כל השירים שיש על המחשב. פאק, אני אצא ממש פקאצה.
איך העולם רואה אותי? Lillian - +44 האם יהיו לי חיים מאושרים? Air Hostess - Busted זה אומר הרבה... לא. >>" מה אנשים באמת חושבים עליי? Five Colours In Her Hair - McFly
האם אנשים חושקים בי בסתר? Bleeds No More - Silverstein יבאלה
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Come As You Are - Nirvana יצא יפה דווקא.
מה אני צריך לעשות עם חיי? My Christmas List - Simple Plan עצה טובה בשבילי: Don't Stop Me Now - McFly חהחה. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Bleeding Heart - Acceptance :| מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? This Is The New Shit - Merylin Manson תודה רבה באמת.
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Open Your Eyes - Fighstar ובהלוויה שלי? Listen To Your Heart - D.H.T זאת הגרסאת דאנס!!!!
איזה סוג גבר אני אוהב? No It Isn't - +44
איך יהיה לי מחר? Umbrella - McFly חהחה באמת אמרו שמחר ירד גשם. למה אני כאן? I Can Do Better - Avril Lavigne
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Misery Business - Paramore
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? He Wasn't - Avril Lavigne האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey, You Just Haven't Thought Of It Yet - Panic! At The Disco פאק, זה שם ארוך. O__O; איך תהיה השנה הזו? A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me - Fall Out Boy חהחה אני אהיה בת 16 השנה.
על המצבה שלי יהיה כתוב... Lake Of Fire - Nirvana יאא, מגניב! השיר שהכי אימו לדעתי הוא... Keep Holding On - Avril Lavigne חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDD אסור לחתוך ורידים כי... הכאב הזה - עברי לידר ונינט טייב.
! אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... I've Got A Dark Alley And A Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth - Fall Out Boy.
למה אנחנו אוהבים את טאל? התחרות האולימפית - שייגעצ.
למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם? Runaway - Cartel

Superboi

New member
אף פעם לא יוצא לי קשור../images/Emo59.gif

איך העולם רואה אותי? The Postal Service - Against All Odds האם יהיו לי חיים מאושרים? Simple Plan - Vacation מה אנשים באמת חושבים עליי? Green Day - When I Come Around האם אנשים חושקים בי בסתר? Blink 182 - All The Small Things איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Lifehouse - Days Go By מה אני צריך לעשות עם חיי? Tatu - All The Things She Said עצה טובה בשבילי Evanescence - Goodnite מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Vengaboys - Up And Down מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Michael Buble - Everything איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Evanescence - Good Enough ובהלוויה שלי? Green Day - Wake Me Up When September Ends (תמיד בשאלה הזאת יוצאים לי דברים כאלה!) איזה סוג גבר אני אוהב? Chris Daughtry - Home איך יהיה לי מחר? Simple Plan - Everytime למה אני כאן? Avril Lavigne - Nobody's Home בתור מה אנשים יזכרו אותי? Kelly Clarkson - Because Of You איזה שיר יתקע לי בראש מחר? היהודים - הזמן שלך האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? David Guetta - Love Is Gone איך תהיה השנה הזו? Evanescence - Call Me When You're Sober על המצבה שלי יהיה כתוב... Vengaboys - Boom, Boom, Boom, Boom השיר שהכי אימו לדעתי הוא... Evanescence - Thoughtless אסור לחתוך ורידים כי... Lifehouse - Simon אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... אביב גפן - השיר שלנו למה אנחנו אוהבים את טאל? Extreme - More Then Words למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם? Avril Lavigne - One Of Those Girls

racheli ivgi

New member
עונה

איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר?kiss me at midnight-nsync למה אני כאן?gone-nsync בתור מה אנשים יזכרו אותי?you are beautiful איזה שיר יתקע לי בראש מחר?sexy back-justintimberlake האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?tack it frome here-justin timberlake איך תהיה השנה הזו?nothing else-justin timberlake על המצבה שלי יהיה כתוב...:Until the end of time-justin timberlake השיר שהכי אימו לדעתי הוא...:encure... זה שם ארוך אין לי כוח לרשום אסור לחתוך ורידים כי...:R-evolve-30 seconds to mars אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי...:celebrity-nsync למה אנחנו אוהבים את טאל?calm befor the storm-FOB למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם?gallery -mario vazquez חלק מהדברים לא קשורים בכלל....

Maddie

New member
אוי אני אוהבת את השלאון הזה../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

Maddie

New member
הקקי לא שלח ../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif

איך העולם רואה אותי?Hello beautiful-Jonas brothers
האם יהיו לי חיים מאושרים?Irreplaceable-Beyonce מה אנשים באמת חושבים עליי?ג'קי-היהודים
האם אנשים חושקים בי בסתר?Umbrella (Remix)-Righanna feat Chris Brown
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Grace Kelly-Mika
מה אני צריך לעשות עם חיי?Bring me to life-Evanescence אימאלה O_O עצה טובה בשבילי Insane-Infected mushroom
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?The saints are coming-U2 and Green day לא ממש... מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?נימאס-ביט 69
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?תראו אותי-מופע הארנבות של ד"ר קספר
ובהלוויה שלי?אם אלה החיים-קרן פלס. כמה אירוני. איזה סוג גבר אני אוהב?McFly-Home is where the heart is. אוקיי O_O איך יהיה לי מחר?McFly-She falls asleep
למה אני כאן?Thnx fr the mmrs-FOB אוה תודה חמודים
בתור מה אנשים יזכרו אותי?לוחמת-אייל גולן [XDDD אימא שלי שומעת! זה לא אני
זה לא אני!
] |הדגש]איזה שיר יתקע לי בראש מחר?תמיד אהבה-עברי לידר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Year 3000-Jonas brothers מה זה אמור להביע? איך תהיה השנה הזו? השיר הקודם התאים
. כולם רוקדים-דנידין >< על המצבה שלי יהיה כתוב...משא ומתן-מוש בן ארי. אוה אלוהים מתאכזר השיר שהכי אימו לדעתי הוא...It's time to dance-Panic at the disco
אסור לחתוך ורידים כי...When you're gone-Avril Lavigne אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי...I wish-infected mushroom
למה אנחנו אוהבים את טאל?Still in love with you-Jonas brothers
למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם?McFly-That girl

sweet shir

New member
"איך יהיה לי מחר?McFly-She falls asleep" חחחח

לא נעים.
יצא לך משעשע! XD

sweet shir

New member
חחח לפחות שלך לא יצא סטוקרי.

חחחחחחחחחחחחחחח החתימה שלך קורעת.

Maddie

New member
כןןן../images/Emo6.gif דאגי../images/Emo99.gifדני../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

../images/Emo47.gif

בגלל תקלה בתיקית המוזיקה שלי (בחוכמתי הרבה הכנסתי וירוס לנגן שלי מה שעבר למחשב שליוגרם לקריסתו) יש לי רק חלק מהמוזיקה. דילגתי על שירים שאני לא באמת שומעת ואין לי מושג מה הם עושים בתיקיה שלי. איך העולם רואה אותי? Hold Out Your Hand - Nickelback (כמה מקסים... NOT!) האם יהיו לי חיים מאושרים? Here We Go Again - Paramore מה אנשים באמת חושבים עליי? Jet Pilot - System Of A Down (הם חושבים שאני.... טייסת?) האם אנשים חושקים בי בסתר? Bring Me To Life - Evanescence (אנשים רוצים שאני אקים אותם לתחיה! כמה מקסים מצידם! רגע, הם רומזים שרק המתים יכולים לחשוק בי?! [רוברט?]) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Over the Hills and Far Away - Nightwish (השאלון הזה מתחיל לא למצוא חן בעיני!) מה אני צריך לעשות עם חיי? Forgive Me - Evanescence (לסלוח למי?) עצה טובה בשבילי: לשיר הזה יש שם ארוך... "מה אם ההוא מהסמאשינג פאמפינס היה מאבד את מפתחות הרכב שלו" של סטיבן לינץ'. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Walking In The Air (Live) - Nightwish (כן, יש כמה שבהחלט יסכימו עם זה. מעופפת. בהחלט.) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Where Will You Go - Evanescence (גם פה רוב האנשים יסכימו עם זה. יש כמה אנשים שכבר חושבים לממן לי ניתוח להשתלת GPS במוח שלי או משהו) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? bittersweet - Within Temptation ובהלוויה שלי? Devil In Her Heart - The Beatles (ג'יז, טנקס.) איזה סוג גבר אני אוהב? - By My Side- 3 Doors Down איך יהיה לי מחר? The Wayfarer - Nightwish (אם יצא לי עוד פעם נייטוויש אני יורה במנהל הפורום שלהם!) למה אני כאן? Passion and the Opera (Edit) - Nightwish (אין לי זמן לחשוב על משהו מצחיק לומר, אני עסוקה בלטעון את האם-16. בתור מה אנשים יזכרו אותי? If I'd Found The Right Words To Say - Snow Patrol (יזכרו אותי בתור חסרת יכולת ניסוח. נפלא.) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? I'm on my Way - The Proclaimers האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? How to Be Dead - Snow Patrol (שיר מדהים
) איך תהיה השנה הזו? Steven Lynch - Things Not To Say During Sex (אר...אוקיי...) על המצבה שלי יהיה כתוב... Top Of The World - The All-American Rejects (כן, מתאים. אם אני מתיימרת לחשוב שיש גן עדן.) השיר שהכי אימו לדעתי הוא... Steven lynch - Grandfather die XD אסור לחתוך ורידים כי... Another Hole In The Head - Nickelback אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... *מדלגת על השאלה. אני כחולה מגניבה* למה אנחנו אוהבים את טאל? Make This Go On Forever - Snow Patrol למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם? System of a Down - mind

Billy Shirs

New member
רק למקרה שפספסת -

אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... The Apples - Ze Ra'ayon Tov (שוב, נשבעת שזה יצא באקראי)

למעלה