../images/Emo47.gif
בגלל תקלה בתיקית המוזיקה שלי (בחוכמתי הרבה הכנסתי וירוס לנגן שלי מה שעבר למחשב שליוגרם לקריסתו) יש לי רק חלק מהמוזיקה. דילגתי על שירים שאני לא באמת שומעת ואין לי מושג מה הם עושים בתיקיה שלי.
איך העולם רואה אותי? Hold Out Your Hand - Nickelback (כמה מקסים... NOT!)
האם יהיו לי חיים מאושרים? Here We Go Again - Paramore
מה אנשים באמת חושבים עליי? Jet Pilot - System Of A Down (הם חושבים שאני.... טייסת?)
האם אנשים חושקים בי בסתר? Bring Me To Life - Evanescence (אנשים רוצים שאני אקים אותם לתחיה! כמה מקסים מצידם! רגע, הם רומזים שרק המתים יכולים לחשוק בי?! [רוברט?])
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Over the Hills and Far Away - Nightwish (השאלון הזה מתחיל לא למצוא חן בעיני!)
מה אני צריך לעשות עם חיי? Forgive Me - Evanescence (לסלוח למי?)
עצה טובה בשבילי: לשיר הזה יש שם ארוך... "מה אם ההוא מהסמאשינג פאמפינס היה מאבד את מפתחות הרכב שלו" של סטיבן לינץ'.
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Walking In The Air (Live) - Nightwish (כן, יש כמה שבהחלט יסכימו עם זה. מעופפת. בהחלט.)
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Where Will You Go - Evanescence (גם פה רוב האנשים יסכימו עם זה. יש כמה אנשים שכבר חושבים לממן לי ניתוח להשתלת GPS במוח שלי או משהו)
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? bittersweet - Within Temptation
ובהלוויה שלי? Devil In Her Heart - The Beatles (ג'יז, טנקס.)
איזה סוג גבר אני אוהב? - By My Side- 3 Doors Down
איך יהיה לי מחר? The Wayfarer - Nightwish (אם יצא לי עוד פעם נייטוויש אני יורה במנהל הפורום שלהם!)
למה אני כאן? Passion and the Opera (Edit) - Nightwish (אין לי זמן לחשוב על משהו מצחיק לומר, אני עסוקה בלטעון את האם-16.
בתור מה אנשים יזכרו אותי? If I'd Found The Right Words To Say - Snow Patrol (יזכרו אותי בתור חסרת יכולת ניסוח. נפלא.)
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? I'm on my Way - The Proclaimers
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? How to Be Dead - Snow Patrol (שיר מדהים
)
איך תהיה השנה הזו? Steven Lynch - Things Not To Say During Sex (אר...אוקיי...)
על המצבה שלי יהיה כתוב... Top Of The World - The All-American Rejects (כן, מתאים. אם אני מתיימרת לחשוב שיש גן עדן.)
השיר שהכי אימו לדעתי הוא... Steven lynch - Grandfather die XD
אסור לחתוך ורידים כי... Another Hole In The Head - Nickelback
אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... *מדלגת על השאלה. אני כחולה מגניבה*
למה אנחנו אוהבים את טאל? Make This Go On Forever - Snow Patrol
למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם? System of a Down - mind