שאלון לתחילת השנה

ofer976

New member
שאלון לתחילת השנה

מתרגשים? יש לכם כיתה חדשה? איזה מספר כיתה אתם? באיזו קומה תרצו להיות? באיזה מקצוע אתם הכי טובים? באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? יש לכם השנה הבגרויות? במה? באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד? באים תלמידים חדשים לכיתה? איזו שנה תרצו שתיהיה לכם? יש לכם קפיטריה בבצפר? מה אתם תמיד קונים בה? המוכרים יקרנים? נחמדים? האוכל שם טעים? מגרש הספורט שלכם גדול? יש סלים ושערים? איך השומרים של הבצפר? גם להם יש חתול/ה? אתם משתמשים בלוקר? אתם במגמה מסויימת? איך המנהל/ת? והשרת? המזכירה? בקיצר...שנה טובה!

../images/Emo7.gif

מתרגשים? לא יש לכם כיתה חדשה? כן
איזה מספר כיתה אתם? 1 באיזו קומה תרצו להיות? 1
באיזה מקצוע אתם הכי טובים? לא יודע באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? אנגלית יש לכם השנה הבגרויות? כן במה? לשון,הסטוריה,ערבית וקולנוע באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד? נראה לי 18:00 :-S באים תלמידים חדשים לכיתה? כן איזו שנה תרצו שתיהיה לכם? מהירה יש לכם קפיטריה בבצפר? כן מה אתם תמיד קונים בה? לא המוכרים יקרנים? כן XD נחמדים? כן האוכל שם טעים? חפרת. מגרש הספורט שלכם גדול? נראה לי יש סלים ושערים? כן איך השומרים של הבצפר? XDDDD חופררררררר גם להם יש חתול/ה? XDDDDDDDDDDDDDDDDD אתם משתמשים בלוקר? כן אתם במגמה מסויימת? כן איך המנהל/ת?
והשרת? יהודה לוי XD המזכירה?

ofer976

New member
משיב

מתרגשים? טיפה יש לכם כיתה חדשה? כן! איזה מספר כיתה אתם? 2 באיזו קומה תרצו להיות? ראשונה, אבל אנחנו בגג.... באיזה מקצוע אתם הכי טובים? אין מקצוע כזה... באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? הרוב... יש לכם השנה בגרויות? כן במה? בלשון והסטוריה באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד? נראה לי ב-17:00 ככה... באים תלמידים חדשים לכיתה? תלמידות
איזו שנה תרצו שתיהיה לכם? סבבה! יש לכם קפיטריה בבצפר? כן מה אתם תמיד קונים בה? סנדוויץ' המוכרים יקרנים? ככה ככה נחמדים? טיפה האוכל שם טעים? כן מגרש הספורט שלכם גדול? לא ממש יש סלים ושערים? חח כן איך השומרים של הבצפר? מעולים! גם להם יש חתול/ה? כן חחח אתם משתמשים בלוקר? כן אתם במגמה מסויימת? תיאטרון שליטעעעע!!! איך המנהל/ת? חרא והשרת? סבבה המזכירה? מתוקה

יובל94

New member
אני אני אני אני [:

מתרגשים? לא יש לכם כיתה חדשה? לא
איזה מספר כיתה אתם? ח'7
באיזו קומה תרצו להיות? שניה באיזה מקצוע אתם הכי טובים? לא יודעת באיזה מקצוע אתם הכי גרועים?מורשת יש לכם השנה הבגרויות?לא במה? - באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד? 14:00
באים תלמידים חדשים לכיתה?יאפ :) איזו שנה תרצו שתיהיה לכם?טובה ?!
יש לכם קפיטריה בבצפר?לא
מה אתם תמיד קונים בה?אין המוכרים יקרנים? - נחמדים? - האוכל שם טעים? - מגרש הספורט שלכם גדול? יאפ :) יש סלים ושערים? כן איך השומרים של הבצפר? חחחחח XDD גם להם יש חתול/ה? חחחחחחחח XDDDDDD אתם משתמשים בלוקר? לא יודעת אתם במגמה מסויימת? כן, ספורט
איך המנהל/ת? דוובהה ומעצבנת XD והשרת? אחלה P: המזכירה? לא יודעת D:

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifעונה!

מתרגשים? ככה.. יש לכם כיתה חדשה? בית חדש ויפה! איזה מספר כיתה אתם? אמרתי בית! באיזו קומה תרצו להיות? אין כל כך הרבה אפשרויות.. באיזה מקצוע אתם הכי טובים? לוידעת.. באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? אנגלית.. יש לכם השנה הבגרויות? לא! P: במה? ^^ באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד? אני חושבת שאנחנו שוב מסיימים רק באחת וחצי.. באים תלמידים חדשים לכיתה? לבית? אני חושבת שכן.. איזו שנה תרצו שתיהיה לכם? חביבה יש לכם קפיטריה בבצפר? לא.. הורים רעים.. מה אתם תמיד קונים בה? ^^ המוכרים יקרנים? ^^ אבל שהיה הם היו ממש ממש זולים.. נחמדים? ^^^ האוכל שם טעים? ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מגרש הספורט שלכם גדול? כל כך לא..
יש סלים ושערים? שני שערים וסל.. איך השומרים של הבצפר? הורים.. גם להם יש חתול/ה? לחלקם.. XDD אתם משתמשים בלוקר? אם יתנו לנו.. אתם במגמה מסויימת? לא.. אולי שנה הבאה.. איך המנהל/ת? אודה! אחלה מנהל! והשרת? אין..
המזכירה? היא לא מזכירה..

עונה ../images/Emo7.gif ../images/Emo59.gif

מתרגשים? לא
יש לכם כיתה חדשה? לא
איזה מספר כיתה אתם? 4
באיזו קומה תרצו להיות? 1
באיזה מקצוע אתם הכי טובים? מתמטיקה
באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? הסטוריה
יש לכם השנה הבגרויות? לא
במה? --
באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד? 2 וחצי
באים תלמידים חדשים לכיתה? לא יודע
איזו שנה תרצו שתיהיה לכם?
יש לכם קפיטריה בבצפר? כן
מה אתם תמיד קונים בה? ארטיקים XD
המוכרים יקרנים? כן ><
נחמדים? כן
האוכל שם טעים? כן
מגרש הספורט שלכם גדול? כן
יש סלים ושערים? כן
איך השומרים של הבצפר? גרועים, הם נותנים לכל אחד שלא קשור לבצפר להכנס.. :/
גם להם יש חתול/ה? איך ידעת?
אתם משתמשים בלוקר? לא
אתם במגמה מסויימת? לא
איך המנהל? פוזל
והשרת? שרת..
המזכירה? מזכירה...

דנה 74

New member
עונה

מתרגשים? כן מאוד. יש לכם כיתה חדשה? לא=[ איזה מספר כיתה אתם? 1 באיזו קומה תרצו להיות? קרקע באיזה מקצוע אתם הכי טובים? נמנמנמנ באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? נמנמנמנמנ יש לכם השנה הבגרויות? לא במה? באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד? רבע ל 2 באים תלמידים חדשים לכיתה? כן איזו שנה תרצו שתיהיה לכם? טובה ומוצלחת יש לכם קפיטריה בבצפר? קיוסק מה אתם תמיד קונים בה? ברד המוכרים יקרנים? אמממממממממ נחמדים? לא האוכל שם טעים? לא שיא מגרש הספורט שלכם גדול? כן יש סלים ושערים? כן איך השומרים של הבצפר? סבבה? גם להם יש חתול/ה???? אתם משתמשים בלוקר? אין לנו בבית הספר. אתם במגמה מסויימת?- איך המנהל/ת? סבבה והשרת? לא מכירה אותו המזכירה? סבבה

Yu vi

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

מתרגשים? ככה-ככה יש לכם כיתה חדשה? לא איזה מספר כיתה אתם? 2 באיזו קומה תרצו להיות? 1 באיזה מקצוע אתם הכי טובים? נראה לי היסטוריה ..... לאדעת >< באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? ספורט, של"חXD יש לכם השנה הבגרויות? לא במה? לאאאאאאאא באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד? 14:00 באים תלמידים חדשים לכיתה? מאיפה לי לדעת ?! רק מחר אני אדע איזו שנה תרצו שתיהיה לכם? שנה עם הרבה שביתות יש לכם קפיטריה בבצפר? לא מה אתם תמיד קונים בה? תחת המוכרים יקרנים?
נחמדים?
האוכל שם טעים?
מגרש הספורט שלכם גדול? נראה לי .. יש סלים ושערים? כן .. איך השומרים של הבצפר? לאדעת, אף פעם לא ממש יצא לי לנהל איתם שיחה ><
גם להם יש חתול/ה? מאיפה אני אמורה לדעת תמידע הזה אתם משתמשים בלוקר? לא אתם במגמה מסויימת? אני בכיתה שהבנים בה נחשבים מגמת ספורט והבנות רגיל >< איך המנהל/ת? בסדר והשרת? XD המזכירה? לאדעתתתתתתתת

dbshachar

New member
עונה ../images/Emo198.gif

מתרגשים? קצת. יש לכם כיתה חדשה? כן. איזה מספר כיתה אתם? ז'1. באיזו קומה תרצו להיות? ראשונה. באיזה מקצוע אתם הכי טובים? לא'דע. באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? גיאוגרפיה.. יש לכם השנה הבגרויות? לא.... במה? באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד? 15:00 אני חושב. באים תלמידים חדשים לכיתה? זאת חטיבה, אני די בטוח שכל מי שבא הוא חדש
איזו שנה תרצו שתיהיה לכם? מעולה כמובן :) יש לכם קפיטריה בבצפר? כן. מה אתם תמיד קונים בה? עוד לא הייתי בה :/ המוכרים יקרנים?
נחמדים?
האוכל שם טעים? טרילילילי מגרש הספורט שלכם גדול? אני באמת לא יודע איפה המגרש ספורט שלנו.. אז אין לי מושג. יש סלים ושערים? נראה לי. איך השומרים של הבצפר? לא יצא לי לפגוש אחד. גם להם יש חתול/ה? לא, יש להם דוב קואלה. אתם משתמשים בלוקר? כן, בפעם הראשונה. אתם במגמה מסויימת? כן, מוסיקה |פריק| איך המנהל/ת? נחמדה. והשרת? אינ'לי מושג
המזכירה? בסדר :) הו, מחר :-O

../images/Emo41.gif עונה

מתרגשים? לא יש לכם כיתה חדשה? כע איזה מספר כיתה אתם? ט'6 באיזו קומה תרצו להיות? 3 באיזה מקצוע אתם הכי טובים? מתמטיקה
באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? מדעים בעע יש לכם השנה הבגרויות? לא במה? באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד? אמרו לי שב15:40 אבל לא נראה לי באים תלמידים חדשים לכיתה? כע איזו שנה תרצו שתיהיה לכם? בלי הרבה מבחנים
יש לכם קפיטריה בבצפר?כע מה אתם תמיד קונים בה? לא קונה בה הרבה אבל הטוסט שם טעים המוכרים יקרנים? כע!! אז בגלל זה החילפו מוכרים והורידו מכירים נחמדים? ככה ככה האוכל שם טעים? כעעע מגרש הספורט שלכם גדול? מאוד!!! יש סלים ושערים? כע איך השומרים של הבצפר? עילגים גם להם יש חתול/ה? מה?!? אתם משתמשים בלוקר? כע אתם במגמה מסויימת? כע קולנוע
איך המנהל/ת? מפחידה.. והשרת? נחמד המזכירה? לא נחמדה

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה ../images/Emo7.gif

מתרגשים? קצתת יש לכם כיתה חדשה? לא איזה מספר כיתה אתם? 2 באיזו קומה תרצו להיות? שנייה באיזה מקצוע אתם הכי טובים? לא יודעע באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? ספורט XDDDDDDDDDDDDD יש לכם השנה הבגרויות? לא [ניראה לי] במה? - באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד? אינלי מושגג, מחר אני אדעע הכללללללללללללללללללל באים תלמידים חדשים לכיתה? אולי איזו שנה תרצו שתיהיה לכם? מעולהההההההההה ! יש לכם קפיטריה בבצפר? לא
יש רק מכונת שתייה מה אתם תמיד קונים בה? במכונה ? נסטי
המוכרים יקרנים? - נחמדים? - האוכל שם טעים? - מגרש הספורט שלכם גדול? אממ קצת יש סלים ושערים? כן איך השומרים של הבצפר? סבבים גם להם יש חתול/ה? XDDDDDDDDDD לא יודעע אתם משתמשים בלוקר? כן אתם במגמה מסויימת? לא איך המנהל/ת? חברה של אמא שלי :-| והשרת? XDDD דפוקק ומסריח מסיגריותת המזכירה? עופרה XDDDDDDDDDDDDDDDD בקיצר...שנה טובה!- לכולםם !!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ;;

מתרגשים?לא. פיכסה לא רוצה בצפר יש לכם כיתה חדשה?לא איזה מספר כיתה אתם?7 באיזו קומה תרצו להיות?ראשונה. אבל חבל שלא נהיה >> באיזה מקצוע אתם הכי טובים?אנגלית באיזה מקצוע אתם הכי גרועים?בשומדבר אני לא גרועה. יש לכם השנה הבגרויות?לא במה?-- באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד?2 וחצי באים תלמידים חדשים לכיתה?לא ניראה לי איזו שנה תרצו שתיהיה לכם?טובה יש לכם קפיטריה בבצפר?קפיטריה עאלק.. קיוסק כזה מה אתם תמיד קונים בה?טוסט\נסטי\קולה המוכרים יקרנים?לא נחמדים?כה האוכל שם טעים?כה מגרש הספורט שלכם גדול?כה יש סלים ושערים?כה איך השומרים של הבצפר?נחמדייייייים תימנים כאלה XD גם להם יש חתול/ה?בכל בצפר יש חתולה >< אתם משתמשים בלוקר?כן אתם במגמה מסויימת?הייתי בספורט, אבל פרשתי איך המנהל/ת?קקאית והשרת?קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע המזכירה?בתזונה

גרי 541

New member
עונה

מתרגשים? לא כול כך יש לכם כיתה חדשה? לא כיתת מב"ר כמו תמיד איזה מספר כיתה אתם? באיזו קומה תרצו להיות? ראשונה באיזה מקצוע אתם הכי טובים? תנ"ך באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? מתמטיקה יש לכם השנה הבגרויות? כן במה? ספרות, מתמטיקה, ג"ג, לשון באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד? שתיים, שלוש באים תלמידים חדשים לכיתה? לא חושב איזו שנה תרצו שתיהיה לכם? שנה טובה כמובן מבחינה לימודית וחברתית יש לכם קפיטריה בבצפר? יש לנו קיוסק מה אתם תמיד קונים בה? שתייה המוכרים יקרנים? כן קצת נחמדים? לא כול כך האוכל שם טעים? ככה ככה מגרש הספורט שלכם גדול? כן אפשר להגיד יש סלים ושערים? כן איך השומרים של הבצפר? סבבה גם להם יש חתול/ה? לא יודע אתם משתמשים בלוקר? אין לי לוקר אתם במגמה מסויימת? ג"ג זה בסדר? איך המנהל/ת? לא אוהב אותה במיוחד והשרת? בסדר המזכירה? רעה

עונה..../images/Emo7.gif

מתרגשים?לאא יש לכם כיתה חדשה?לא איזה מספר כיתה אתם?4 באיזו קומה תרצו להיות?כמו שאניD: באיזה מקצוע אתם הכי טובים?אממ...לא נראלי שאני טובה במשו באיזה מקצוע אתם הכי גרועים?אנגליתתתתתת יש לכם השנה הבגרויות?לא..(תודה לאל..) במה?X באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד?3 באים תלמידים חדשים לכיתה?כן..כל השיכבה עוברת אלינו עכשיו איזו שנה תרצו שתיהיה לכם?שתיהיה שנה שמסתכמת בחודש...שתסתיים מהר.. יש לכם קפיטריה בבצפר?כן מה אתם תמיד קונים בה?לעיתים רחוקותת.. המוכרים יקרנים?ככה ככה נחמדים?כןXD האוכל שם טעים?נממ..נממ...למה?? רוצה לבוא לאכול? מגרש הספורט שלכם גדול?כןן...ענקק יש סלים ושערים?ברור איך השומרים של הבצפר?חמודיםם...XD להם יש חתול/ה?לא יודעת..:O אתם משתמשים בלוקר?ברורר אתם במגמה מסויימת?לאא איך המנהל/ת?חמודהה...:) מגיעה אליה הרבהה והשרת?לאדתת המזכירה?קרציהה..!! שנה טובה כולם!!!!!!

slee4

New member
עונה:)

מתרגשים?לא יש לכם כיתה חדשה?לא איזה מספר כיתה אתם?1 באיזו קומה תרצו להיות?כמה שיותר רחוק מחדר מורים באיזה מקצוע אתם הכי טובים?אומנות וספורט באיזה מקצוע אתם הכי גרועים?תנ"ך והיסטוריה יש לכם השנה הבגרויות?יאפ..והרבה במה?לאדעת בדיוק:S באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד?בטח 6... באים תלמידים חדשים לכיתה?לאדעת..ולא ממש מעניין אותי..אני כרגע עצובה שיהיו פחות מפגשים!!! איזו שנה תרצו שתיהיה לכם?קצרה מבחינת לימודים יש לכם קפיטריה בבצפר?יאפ מה אתם תמיד קונים בה?כלום המוכרים יקרנים?לאדעת נחמדים?לאדעת..משעממים האוכל שם טעים?לא טעמתי כל כך מגרש הספורט שלכם גדול?יש 2..וכה יש סלים ושערים?יאפ איך השומרים של הבצפר?יש שומר אחד כבר 876565 שנה גם להם יש חתול/ה?XDDD..מה? אתם משתמשים בלוקר?אולי השנה כה אתם במגמה מסויימת?יאפ איך המנהל/ת?עזבו..עדיף שאני לא אפתח את הפה
והשרת?לאדעת
המזכירה?יש 3 איזו מהן? בקיצר...שנה טובה! ..תודה,גם לך:)

../images/Emo78.gifעונהנהנה

מתרגשים?כבר התחלתי ללמוד
יש לכם כיתה חדשה?כן איזה מספר כיתה אתם?ז'8 באיזו קומה תרצו להיות?אין קומות באיזה מקצוע אתם הכי טובים?לא יודעת באיזה מקצוע אתם הכי גרועים?מתמטיקה יש לכם השנה הבגרויות?לא במה?-- באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד?14 ורבע באים תלמידים חדשים לכיתה?כן איזו שנה תרצו שתיהיה לכם?טובה יש לכם קפיטריה בבצפר?כן מה אתם תמיד קונים בה?רק פעם אחת קניתי בה המוכרים יקרנים?לא יודעת נחמדים?לא יודעת האוכל שם טעים?לא יודעת מגרש הספורט שלכם גדול?לא הוא רגיל יש סלים ושערים?כן איך השומרים של הבצפר?לא יודעת גם להם יש חתול/ה?למי? אתם משתמשים בלוקר?אולי אתם במגמה מסויימת?לא איך המנהל/ת?יש מנהל ואני לא מכירה אותו.. והשרת?לא יודעת המזכירה?לא פגשתי אותה

hagaymi26

New member
עונהה

מתרגשים? אולי יש לכם כיתה חדשה?בית ספר חדש איזה מספר כיתה אתם?4 באיזו קומה תרצו להיות?לא יודע באיזה מקצוע אתם הכי טובים?אני טוב בהכול באיזה מקצוע אתם הכי גרועים??? יש לכם השנה הבגרויות?לא במה?לא באיזה שעה הכי מאוחרת את מסיימים ללמוד?2 באים תלמידים חדשים לכיתה?אנחנו איזו שנה תרצו שתיהיה לכם?טובה יש לכם קפיטריה בבצפר?כן מה אתם תמיד קונים בה?טוסט המוכרים יקרנים?לא יודע אני לא קונה נחמדים?נראה לי האוכל שם טעים?לא יודע מגרש הספורט שלכם גדול? די יש סלים ושערים? כן איך השומרים של הבצפר? בסדר גם להם יש חתול/ה?לא נראה לי אתם משתמשים בלוקר? לא אתם במגמה מסויימת? לא איך המנהל/ת? אהההה קשההה והשרת? נחמד המזכירה? לא יודע

למעלה