שאלון לשנה החדשה.

Damn it

New member
שאלון לשנה החדשה.

שם: גיל: זמן בפורום: כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן? יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז? איך תסכמי את 2006 בכמה מילים? נהנת
? למה את מצפה בשנה החדשה? האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך? מה אף פעם לא תשכחי מ2006? דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? D: צרפי. כמה דוליז הכנת ב2006? השתפרת ברמה? אחר: השיר של השנה: היוצר של השנה: האתר של השנה: הסרט של השנה: הציטוט של השנה: המילה של השנה: הצבע של השנה: התוכנית [בטלוויזיה] של השנה: הכי טוב שקרה השנה: הכי רע שקרה השנה: איזה שאלון עלוב. -__-

נׁעה

New member
שאלונים זה טוב! :)

שם: נעה גיל: 18 זמן בפורום: בחיי שאין לי מושג. כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן? לא. אם לא עשיתי משהו עד עכשיו, למה שאני אצליח להתחיל פתאום, |רק בגלל שינואר הגיע?
יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז? לא לעשות אותן כשיש לי דברים חשובים יותר לעשות -_- איך תסכמי את 2006 בכמה מילים? מוזרה. וארוכה. נהנת ? בסך הכל, נראה לי שכן
למה את מצפה בשנה החדשה? לכלום, היא בסך הכל שנה... האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך? אני מקווה להיות יוזמת יותר, אבל אני מקווה להיות יוזמת יותר כבר מעל 3 שנים בלי שום קשר לתחילת השנה וזה לא כ"כ הולך. מה אף פעם לא תשכחי מ2006? "שובו של האדיוט" XD דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? D: צרפי. הכנתי דולי. זה כשלעצמו מדהים. אבל היא לבושה בשמלת ערב אז אני מניחה שהיא יכולה להיות לאיזו מסיבת שנה חדשה. מה זה משנה, היא גם ככה על מחשב אחר. כמה דוליז הכנת ב2006? למה שאני אדע את זה? |הדגש\השתפרת ברמה? אני מניחה. אני מקווה. אחר: אלה לא חייבים להיות דברים שממש יצאו השנה, נכון? השיר של השנה: Sonata Arctica - White pearl, Black oceans... היוצר של השנה: עממ, סונטה? הסרט של השנה: פאנטום האופרה. מה גם שראיתי אותו בדיוק בתחילת השנה. המילה של השנה: ארנב התוכנית [בטלוויזיה] של השנה: ורוניקה מארס הכי טוב שקרה השנה: הכי רע שקרה השנה: התשובה לשני אלה ביחד כוללת את מה שאני לא אשכח מהשנה, כמה שאלות לפי-כן.

GalGul000

New member
יאללה נענה.

שם:גל גיל: 16 בקרוב זמן בפורום: אוי אין לי מושג.... אני לא זוכרת באיזה כתה הצטרפתי. או שנתיים או שלוש. כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן? יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז? איך תסכמי את 2006 בכמה מילים? נהנת ? למה את מצפה בשנה החדשה? האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך? מה אף פעם לא תשכחי מ2006? דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? D: צרפי. כמה דוליז הכנת ב2006? השתפרת ברמה? אחר: השיר של השנה: בשבילי או בכלליות? בשבילי "את לא לבד" של בוטן מתוק בקרקס. היוצר של השנה: עוד פעם, בשבילי או בכלליות? טוב אינ אענה על הכל בשבילי. אביב גפן.. לא בגלל הדיסק החדש או משהו... סתם התאהבתי בשירים שלו מחדש השנה. האתר של השנה: תפוז הסרט של השנה: סרט? אין לי מושג. הציטוט של השנה: "די נמאס לי. אני פורשת!!!1111" המילה של השנה: לחץץץץ
[טוב אתם לא מכירות אותי אז זה לא מצחיק אתכם]. הצבע של השנה: תכלת
התוכנית [בטלוויזיה] של השנה: האלופה!!חח סתם לאדעת. הכי טוב שקרה השנה: אילת
מכל הבחינות וכל מה שהלך שם. הכי רע שקרה השנה: ההדרכה המזדיינת הזאת. מתמטיקה. ביולוגיה. השבט. לא חסרים דברים...

GalGul000

New member
אוקי מוזר. מחדש ../images/Emo12.gif

שם:גל גיל: 16 בקרוב זמן בפורום: אוי אין לי מושג.... אני לא זוכרת באיזה כתה הצטרפתי. או שנתיים או שלוש. כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן? להוריד מהלחץ... ללמוד לנהל את הזמן שלי איכשהו. יש הרבה החלטות.. במלא תחומים. יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז? לא איך תסכמי את 2006 בכמה מילים? היה טוב, וטוב שהיה :] נהנת ? יאפ למה את מצפה בשנה החדשה? לאדעת. האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך? רק בגלל שהשתנה התאריך? לא. מה אף פעם לא תשכחי מ2006? אילת 2006 היה הכי כיף בעולם :]] דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? D: צרפי. - כמה דוליז הכנת ב2006?0 השתפרת ברמה?חח לא עושה דוליז. אחר: השיר של השנה: בשבילי או בכלליות? בשבילי "את לא לבד" של בוטן מתוק בקרקס. היוצר של השנה: עוד פעם, בשבילי או בכלליות? טוב אינ אענה על הכל בשבילי. אביב גפן.. לא בגלל הדיסק החדש או משהו... סתם התאהבתי בשירים שלו מחדש השנה. האתר של השנה: תפוז הסרט של השנה: סרט? אין לי מושג. הציטוט של השנה: "די נמאס לי. אני פורשת!!!1111" המילה של השנה: לחץץץץ
[טוב אתם לא מכירות אותי אז זה לא מצחיק אתכם]. הצבע של השנה: תכלת
התוכנית [בטלוויזיה] של השנה: האלופה!!חח סתם לאדעת. הכי טוב שקרה השנה: אילת
מכל הבחינות וכל מה שהלך שם. הכי רע שקרה השנה: ההדרכה המזדיינת הזאת. מתמטיקה. ביולוגיה. השבט. לא חסרים דברים...

yaeloolik

New member
:]../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

שם: יעל גיל: 15 וחצי זמן בפורום: הרבה....
כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן? פשוט להשתפר... אולי לקחת קצת יותר סיכונים:] יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז? להיות יותר פעילה
. אבל אל תסתמכו על זה... איך תסכמי את 2006 בכמה מילים? הממ... שנה לא קלה
. נהנת ? היו גם קטעים כאילה
. למה את מצפה בשנה החדשה? דברים חיוביים... האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך? יכול להיות. אם יש משהו לא בסדר אז עדיף לשנות:] מה אף פעם לא תשכחי מ2006? האמת שאין לי זיכרון משהו.... סביר להניח שאני אשכח את הרב
. דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? D: פעם עשיתי משהו. בייס שלי^-^ כמה דוליז הכנת ב2006? לא כזה הרבה. השתפרת ברמה? כן חחחחחחחח... מן הסתם, ככה זה עובד. אחר: השיר של השנה: hurt של כריסטינה אגילרה... היוצר של השנה: קרן פלס:]. האתר של השנה: תפוז
. הסרט של השנה:
הציטוט של השנה:...............>< המילה של השנה: נשמאמיXDDDDDDDDDDDDDD. הצבע של השנה: כחול..
התוכנית [בטלוויזיה] של השנה: האנטומיה של גריי\האוס הכי טוב שקרה השנה: love.. הכי רע שקרה השנה: love............

o0Invisible0o

New member
שיהיה..

שם:איילת גיל:19 זמן בפורום:יותר מדי.
כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן?האמת שלא חשבתי על זה.
לעשות את תפקידי בצורה הכי טובה שאני יכולה ולשפר דברים במדור.
חוצמזה..להפתח יותר לאנשים.
יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז?
לאיודעת.:X איך תסכמי את 2006 בכמה מילים?בהחלט מגוונת ומלאת שינויים..
נהנת ?בחלק מהזמן, חלק סבלתי.
למה את מצפה בשנה החדשה?רק שינויים חיוביים, לא ללכת אחורה.:X האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך?הלוואי ואני אשתנה!
שוב, אפתח יותר לאנשים, אהיה יותר easy going שכזאת ואלמד לקחת דברים בקלות ובצחוק. מה אף פעם לא תשכחי מ2006?לא חולקת.:X דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? D: צרפי. אממ..לא.
סתם לדל"צ חנוכה והיא עדיין בתהליכים.. כמה דוליז הכנת ב2006?
אולי 10? לאיודעת..בהתחשב שבכל הזמן מאז שהצטרפתי לפורום הכנתי בערך 50 דוליז..אממ..
וזאת לא הייתה שנה פעילה במיוחד מבחינתי..אז..o_0 השתפרת ברמה?יאפ. אחר: השיר של השנה:הו, זה קשה.
love ridden של פיונה אפל, למרות שהוא בכלל לא מהשנה, זה שיר השנה שלי. היוצר של השנה:רדיוהד, פיונה אפל- גיליתי אותם השנה. האתר של השנה:
תפוז. הסרט של השנה:גאד זה באמת קשה..
לאיודעת. תזיזו ת'רגליים היה ממש חמוד, אבל בהחלט לא מספיק בשביל לזכות בכבוד.
אפשר את "איש הגשם" כי ראיתי אותו רק השנה?
הציטוט של השנה:
אל תסחפו. המילה של השנה:יואו.
הצבע של השנה:חום.. התוכנית [בטלוויזיה] של השנה:heroes ובגדול. אבל רק השנה.
הכי טוב שקרה השנה:מה שאני לא אשכח. הכי רע שקרה השנה:כנ"ל. זהו? קצרקצר ונחמד.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif

שם: רוית. גיל: 14 וחצי. זמן בפורום: שנה וחצי+ כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן? האמת שעוד לא חשבתי על זה. אבל זה כנראה יקרה היום לפני שאני אלך לישון. או מחר לפני שאני אלך לישון. לפני שאני נרדמת תמיד יש את המחשבות שנדחפות לראש ומפריעות לישון, אז אני כנראה אחשוב על השנה הבאה.. יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז? כן, וזה לחזור לצייר דוליז, קודם. אבל זה כבר נמצא אצלי בראש המון זמן, ולא דווקא לשנה החדשה. איך תסכמי את 2006 בכמה מילים? שנה מטורפת, לטוב ולרע. נהנת? האמת שכן. זו הייתה שנה עם המון שינויים בחיים שלי והמון דברים טובים ורעים, אבל היה כיף בסה"כ. למה את מצפה בשנה החדשה? לבטוח יותר בעצמי ובהחלטות שלי. האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך? אני מקווה שכן, כי לדעתי כן חשוב להשתנות מדי פעם, אבל לטובה. מה אף פעם לא תשכחי מ2006? המון רגעי אושר בלי סיבה מיוחדת. דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? D: צרפי. לא >< כמה דוליז הכנת ב2006? משהו כמו 60 דוליז, נראלי. השתפרת ברמה? אני חושבת שכן, קצת. אחר: השיר של השנה: Panic! at the disco- I write sins not tragedies היוצר של השנה: Panic! at the disco האתר של השנה: תפוז
הסרט של השנה: שודדי הקאריביים 2 תיבה של איש מת הציטוט של השנה: "שלא ילך כמו טמבל, יכנס למים'
[בדיחה פרטית משיעור של"ח השנה XD] המילה של השנה: אוקיי הצבע של השנה: שחור וירוק התוכנית [בטלוויזיה] של השנה: אין כזו ~.~ הכי טוב שקרה השנה: השיער שלי הגיע לתחת D: הכי רע שקרה השנה: היו כמה דברים, שאני מעדיפה לא להיזכר. ואני חייבת להוסיף, תמונת השנה! D:

Stinki Winki

New member
אני...

שם: נעה גיל: 16 זמן בפורום: שנתיים וחצי כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן? אממ להיות יותר אסרטיבית, פחות ביישנית... לעמוד על שלי...דברים בסגנון יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז? לא איך תסכמי את 2006 בכמה מילים? שנה טובה ורעה כמו כל שנה אחרת... נהנת ? הייתה שנה לא כ"כ משהו... למה את מצפה בשנה החדשה? שיהיה יותר טוב בכל התחומים האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך? ראו החלטות לשנה החדשה מה אף פעם לא תשכחי מ2006? את החבר הראשון שלי, נשיקה ראשונה. אממ בגרויות ראשונות גם. תחילת התיכון. דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? D: צרפי. לא כמה דוליז הכנת ב2006? בסביבות ה-20... וואו כמה מעט... השתפרת ברמה? לא במיוחד. בתחילת שנה כן. אחר: השיר של השנה: הכי הוגן יהיה hips don't lie של שאקירה. אבל הוא לא שיר השנה שלי. אין לי אחד כזה. היוצר של השנה: קרן פלס
אממ להקה- my chemical romance
האתר של השנה: אין הסרט של השנה: מישהו לרוץ איתו הציטוט של השנה: אין המילה של השנה: "חש"
הצבע של השנה: אין התוכנית [בטלוויזיה] של השנה: האלופה הכי טוב שקרה השנה: לוידעת... הכי רע שקרה השנה:

Damn it

New member
עונה. ../images/Emo210.gif

שם: יאנה. גיל: 14 וחצי. זמן בפורום: שלוש שנים וחודשיים. כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן? אממ לא משהו שרשמתי ובאמת עשיתי רשימה. להרזות, להשתפר בלימודים, לצייר יותר, לא להתבטל, וכל מיני דברים קטנים שאנ יצריכה לשנות באורח החיים שלי
. יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז? לצייר יותר אני מניחה. איך תסכמי את 2006 בכמה מילים? משוגעת, מהממת, נפלאה ומוזרה, עגמומית. נהנת? חח כה. למה את מצפה בשנה החדשה? לאדעת, אני מניחה שלזה שפותחים סוג של דף חדש. האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך? אנסה. להפסיק להיות כלכך stuck up, להשקיע יותר בלימודים שזה הכי חשוב. מה אף פעם לא תשכחי מ2006? את הביקור של קטיה. דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? D: צרפי. אממ לא. הכנתי אחת שנה שעברה.. כמה דוליז הכנת ב2006? לא יודעת. הכנתי ממש הרבה בתקופה שלא היה לי אינטרנט, כי לא היה מה לעשות במחשב בכלל. אבל מאז שיש לי אינטרנט כבר הרבה פחות, משום מה. השתפרת ברמה? נראה לי שכן, משתפרים מדולי לדלי לפי דעתי. אחר: השיר של השנה: הרבהההה יותר מדי. היוצר של השנה: כנ"ל. סקיי סוויטנאם, ג'ונס ברודרס, ליז פייר, ונסה קרלטון, טדי גייגר, וכל המוזיקה שאני שומעת עכשיו, בעצם. האתר של השנה: תפוז, ישראבלוג, מייספיס, האתר של נועה חברתי השווה, הקומונת פרויטס בLJ, נאופטס למרות שפחות. הסרט של השנה: "שרמוטיייייייי!" / "אני אבאאאאא!" הציטוט של השנה: לאדעת. המילה של השנה: שרמוטי D:. הצבע של השנה: התוכנית [בטלוויזיה] של השנה: סליידרס, סאמרלנד, 4400 [עוד מעט יש את העונה השנייה!!!111], מדיום. אמ מה עוד? לאדעת. רוב הדברים השנה היו טובים [חוץ מריאליטי כמובן :X] אה וג םפרוייקט מסלול, הטופ מודל... לאדתע מה עוד. הכי טוב שקרה השנה: כל מיני, אבל בעיקר הפלאפון החדש שלי [כמה שטחי אויש -__--] וביקורה של קטיה D:. הכי רע שקרה השנה: לא אפרט
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Damn it

New member
אויש.

בסרט השנה לא כתבתי נכון ><. הכוונה לציטוט של השנה ולא לסרט. >< אוף אין גבול לטיפשותתתתתתת!!!!!!!!!1111111111 וגם פספסתי את צבע השנה. וכשכתבתי חות מריאלטי הכוונה לריאלטי ארצישראלי.

שאלונים זה טוב..

..להעביר את הזמן. שם: רקיע גיל: 16, בסוף ינואר 17. זמן בפורום: שנתיים וקצת, אבל כמה חודשים כבר שאני לא פה. טרן אוף. כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן? לא יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז? לא איך תסכמי את 2006 בכמה מילים? בסדר. לא משהו מיוחד. נהנת? מ2006? בבצפר לא, בקיץ מאוד, ועכשיו לא במיוחד. אני גם מסיימת את השנה בהחלמה מניתוח ובשפעת. מרתק משהו. (כשאני חולה אני צינית ועוקצנית אפילו יותר מהרגיל. אז אל תסתכלו עלי ככה><) כרגע אני לא נהנית. למה את מצפה בשנה החדשה? לשמוע טוב יותר. האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך? אני מקווה שכן. אם אני אמשיך ככה אני אהיה לבד כל החיים. אפילו ההורים שלי יתחילו לשנוא אותי, נראה לי. מה אף פעם לא תשכחי מ2006? את ה-18 בדצמבר. דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? D: צרפי. לא כמה דוליז הכנת ב2006? אין לי מושג.. השתפרת ברמה? נראה לי שכן, עד שהפסקתי. אחר: השיר של השנה: היוצר של השנה: האתר של השנה: הסרט של השנה: לא ראיתי הרבה סרטים השנה, אבל אהבתי את השטן לובשת פראדה. הציטוט של השנה: המילה של השנה: הצבע של השנה: ירוק?:p התוכנית [בטלוויזיה] של השנה: היחידות שאני רואה הן סיינפלד ונולד לרקוד. סיינפלד זה בדיוידי, אז נולד. הכי טוב שקרה השנה: הכי רע שקרה השנה: משעמם, ני' יודעת.

TheWingedPig

New member
Me me me me

שם- חנה את 2006 בכמה מילים - היה חרא של שנה, גם במובן האישי שלי, וגם במובן הרחב...המלחמה דיי קטלה הכול... נהנת - מהמלחמה? לא כ"כ.....גם הייתה זו שנה דיי מיאשת בשבילי, והרבה מהתוכניות שלי לא הגיע לשלב הביצוע. לטעמי, 2006 הייתה עבורי ממש בזבוז... למה את מצפה בשנה החדשה - שהתוכניות שלי לא יתפקששו, והכי חשוב לי שלעשות משהו עם הזמן הזה, לא משנה מה בדיוק, רק לא לבזבז אותו...הכי מטריף אותי זה זמן מבוזבז (כן, לעיתים זה באשמתי). האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך - אני מקווה לגדל קצת עור של פיל^^...פעם קיוויתי להיות יותר חברתית, ויותר פתוחה, אבל גיליתי שבחברה הנכונה אני יכולה להיות ממש מוקד של תשומת לב...(לא במובן הרע) מה אף פעם לא תשכחי מ2006 - הומ...המלחמה הותירה בי רושם דיי כבד (במיוחד כי כמה מהפגיעות היו ממש קרובות לשכונה)...אבל היו לי את הרגעים הנחמדים (דווקא בזכות המלחמה התקרבתי יותר למשפחה שלי בדרום, זה היה אחלה). דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה - הכנתי ועוד איך... כמה דוליז הכנת ב2006 - רגע, רגע...*רצה לספור*....בסביבות ה-90 דוליז, וגם 18 בייסים..ווהוו... ת'אמת, אני בהלם, לא חשבתי שיצא כ"כ הרבה...אני ממש פרודוקטיבית... השתפרת ברמה - אני רוצה לחשוב שאני משתפרת כל הזמן...זו השאיפה.. השיר של השנה - מממ...השיר החיד שעולה לי לראש, זה של אבריל, מהפסקול של "ארגון"...מה, שיר יפה.. P: היוצר של השנה - יוצר של מה, בדיוק? האתר של השנה - אה, זה קל, הפורום, כמובן....התמכרתי, מה לעשות? :) הסרט של השנה - אילו סרטים כבר יצאו השנה, שהיו כאלה טובים?... הציטוט של השנה - ממ...לא יודעת המילה של השנה - גם לא.. הצבע של השנה - .... התוכנית [בטלוויזיה] של השנה - שידורים חוזרים של "לואיס וקלארק" ו"סליידרס", כמה שמחתי לראות את זה שוב! הכי טוב שקרה השנה - יצא לי להכיר כמה אנשים מאוד נחמדים במהלך השנה, זה תמיד משמח... הכי רע שקרה השנה - מה יכול להיות יותר גרוע מהמלחמה?...

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif עונה

שם: ז'אן גיל: 17 זמן בפורום: אהמ עוד מעט שנה שלישית
לא זוכרת כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן? להיות בן אדם פחות דיכאוני, לקחת את הדברים לידיים ולהיות הכי אמיתית עם עצמי יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז? להתחיל לצייר אותן, כי פשוט הזנחתי את זה איך תסכמי את 2006 בכמה מילים? היה נחמד וטוב שהיה נהנת ? אפשר להגיד שהיה לי קיץ בלתי נשכח למה את מצפה בשנה החדשה? שיהיה לי רק טוב האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך? כן, אני אפסיק להכנס לדיכאון בגלל כל דבר קטן מה אף פעם לא תשכחי מ2006? את כל מפגשי ישרא בלוג ואת הקיץ במיוחד החלק השני שלו דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? אהמ לא כמה דוליז הכנת ב2006? ממש מעט, משהו כמו 40 השתפרת ברמה? אני חושבת שבתחילת השנה כן אחר: השיר של השנה: Pussycat Dolls - I Don't Need A Man היוצר של השנה: אין לי מושג האתר של השנה: ישראבלוג נענע הסרט של השנה: "זכרונותיה של גיישה" סרט מדהים ומרגש הציטוט של השנה: "אני אני לא אוהב את עצמי אז מי כן יאהב אותי" המילה של השנה: מאג - קיצור של מגניב
הצבע של השנה: שילוב של שחור וורוד זוהר התוכנית [בטלוויזיה] של השנה: סמולוויל הכי טוב שקרה השנה: יש לי חבר מדהים שאני אוהבת אותו הכי רע שקרה השנה: כל מני ריבים עם אמא

shanchan

New member
שאלונים זה בהחלט נחמדי ../images/Emo13.gif

שם: שני גיל: 16 וחצי (בעוד הממ.. 11 יום) זמן בפורום: לוידעת, משהו כמו... שנה? איך בודקים?
כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן? אהה עשיתי רשימה כזאת בבלוגי P: (אהמ-http://israblog.co.il/159712-אהמ) לסיכום זה פשוט להיות בנאדם טוב יותר. יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז? להשתפר? אולי לפתוח אתר כי אני רוצה מלא זמן ולא יודעת איך. בכל מקרה ללמוד לצייר יותר ריאליסטי. איך תסכמי את 2006 בכמה מילים? השנה שהשתניתי בה לגמרי. נהנת? כמו בשנים עברו, לא הנאה צרופה או משהו כזה. למה את מצפה בשנה החדשה? להנאה צרופה?
האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך? אני מקווה שכן, כדי שסוף סוף אהייה שלמה עם עצמי... מה אף פעם לא תשכחי מ2006? דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? D: צרפי. לא (אבל אני יכולה להוסיף סתם דוליז אם אתם רוצים נורא
) כמה דוליז הכנת ב2006? הממ אני באמת לא יודעת *בודקת* בסביבות ה130. (אומגד זה אומר בערך דוליז ל.. יומיים וחצי?) השתפרת ברמה? בהחלט! אחר: השיר של השנה: יש מלא.. אבל the saints are coming בגרסת U2 וGreenDay בהחלט איפשהו בטופ. היוצר של השנה: בשבילי אלה סונטה ארטיקה... כי הכרתי אותם רק השנה. וכמובן שגם היהודים. [ולא בשבילי- אני חושבת שPanic!at the disco כי הם כל כך.. משמעותיים?] האתר של השנה: Israblog. פשוט כי הוא כל כך פופלרי. בשביל זה Deviantart כי אין עליו :) הסרט של השנה: ואוו קשה.. אולי מישהו לרוץ איתו. נו לא יודעת זה קשה :( הציטוט של השנה: לא יודעת :/ המילה של השנה: 'תכלס'. הצבע של השנה: השנה זה כולם :) אבל בשביל אנשים אני מניחה שזה חום שהתגלה מחדש השנה. התוכנית [בטלוויזיה] של השנה: פרויקט מסלול! דפניטלי :) הכי טוב שקרה השנה: לאטובהבדבריםכאלה. הכי רע שקרה השנה: לאטובהבדבריםכאלה.

shanchan

New member
שכחתי את "מה אף פעם לא אשכח מהשנה"

אני מניחה שזה יהיה את כמה שאנשים השתנו. אה ואת המלחמה כמובן, איך אפשר לשכוח את החופש ההרוס הזה? ><"

Blue Pencil

New member
שנה טובהD:

שם: דנה גיל: עוד שבועיים וקצת - 15 זמן בפורום: כמעט שנתיים וחצי, אני חושבת. כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן? להנות ולעשות כמה שיותר, אני מניחה. יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז? לא ממש איך תסכמי את 2006 בכמה מילים? אחלה שנה, המון חברים, צופים[וגם סנובורד כבר כמה שבועות]. נהנת ? כן^^ למה את מצפה בשנה החדשה? שיהיה נחמד? האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך? אני לא חושבת מה אף פעם לא תשכחי מ2006? יםLים2006 ובכלל מה שהיה בצופים, מסיבת הפתעה ליומולדת[אחד הדברים הכי מפתיעים ומלחיצים-לרגע שהיו לי:p], תחילת שיעורי סטפס אצל יובל בק ועוד כל מיני אירועים קטנטנים שלא עולים לי בראש כרגע. דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? לא כמה דוליז הכנת ב2006? חצי דולי בערך:p השתפרת ברמה? לא נראהלי
אחר: השיר של השנה: 'הלב שכואב לך'/אביב גפן היוצר של השנה: אביב גפן, סינרגיה ובית הבובות אני חושבת. האתר של השנה: www.aluminum-show.com [לכו לראות את המופע!] הסרט של השנה: לא עולה לי בראש עכשיו הציטוט של השנה: 'איש הפט'יש לא מתייאש - איש הפט'יש מפט'ש *בום-בום*' המילה של השנה: גלוקוז
הצבע של השנה: ירוק-אלמוג התוכנית [בטלוויזיה] של השנה: חברים - כל שנה, כל השנה!, סימפסון, שמשודרים כל יום בשתיים-עשרה בלילהP: והמומינים:p הכי טוב שקרה השנה: לא יודעת הכי רע שקרה השנה: לא יודעת

../images/Emo54.gif

שם: נועה גיל: 16 עוד שבועיים זמן בפורום: האמת שעוד חמישה ימים ככה אני פה ארבע שנים... כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן? למצוא אהבה ולהראות נורמלי יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז? לעוף מהפורום כבר?
חח סתם. אממ לא ממש. איך תסכמי את 2006 בכמה מילים? דיי מעפנה אבל סהכ סבירה נהנת ? בקטנה כזה למה את מצפה בשנה החדשה? אנאערף(בעצם חברה שלי אומרת שבנות אומרות אנאערפה) האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך? אני אהיה נחמדה יותר מה אף פעם לא תשכחי מ2006?עזבו.. דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? D: צרפי. כמה דוליז הכנת ב2006?לא הרבה..נגיד 8. השתפרת ברמה?נראה לי שרק ירדתי. אחר: השיר של השנה: המתוקות האחרונות של אריק ברמן! חח סתם אבל זה שיר גדול. ממ לא יודעת אין שיר שעשה לי את השנה ממש. היוצר של השנה: עברי לידר האתר של השנה:תפוז הסרט של השנה:אני לא מתה על סרטים..אבל הר ברוקבק הציטוט של השנה:"אמא ואבא נכנסים למיטה ומתחבקים חזק חזק חזק!" המילה של השנה:זונה/תכלס הצבע של השנה:בז' קרמי נוטה לצבע אפרסק התוכנית [בטלוויזיה] של השנה: האוס בלי שום ספק. הכי טוב שקרה השנה: לא יודעת הכי רע שקרה השנה: אולמרט? אם קראת שרשרי לי איזה
.

Miss Naama

New member
מע!

שם:
נעמה גיל:
14 עוד שבועיים O:{ זמן בפורום:
עוד איזה שבוע שנתיים D: כללי: יש לך החלטות לשנה החדשה? מה הן?
להשתפר בנגינה, לעבוד ולהרוויח כסף, ולקנות מלאמלאדיסקים ושוקולד! O; יש לך החלטות כלשהן לשנה החדשה שקשורות לדוליז?
נה >: איך תסכמי את 2006 בכמה מילים?
שפיץ שפלבוגוגו אוכלאוכלאוכל. נהנת
?
בכללי, כן. למה את מצפה בשנה החדשה?
לא יודעת; הפתיעי אותי, 2007 ! O: האם תשני משהו בהתנהגות שלך או באישיות שלך?
*חושבת* אני לא חושבת. מה אף פעם לא תשכחי מ2006?
****, והנשיקה הראשונה. דוליז: הכנת דולי קריסמס או משהו לשנה החדשה? D: צרפי.
נה O; כמה דוליז הכנת ב2006?
לא הרבה ;; השתפרת ברמה?
נדמה לי אחר: השיר של השנה:
I Write Sins Not Tragedies - Panic! At the Disco ויי! 3> היוצר של השנה:
מממ. *חושבתחושבת* אני O:{! מע, לא יודעת. האתר של השנה:
הסרט של השנה:
מיתרים O:! אבל זה מ-2005, אז ;_; אמ, לאיודעת ;[[[[ הציטוט של השנה:
"אם את נכנסת לשם אני דופק את הראש בקיר ממש מולה ועושה אותך." המילה של השנה:
אוכל! הצבע של השנה:
סגול, בהחלט. התוכנית [בטלוויזיה] של השנה:
פרינדס
הכי טוב שקרה השנה: