שאלון לשישי-שבת:

עונהה

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? מתאבדת נראלי 2.היו לך ברגע זה ילדים? פשוט... מגדלת אותם?!... 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? ראו תשובה 1 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? תשובות 1+3 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? חיב כל רגעעעע מנצלת עד הסוף עושה כל מה שלא עהזתי עד עכשיו... 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? אממ בלית ברירה גרה ברחובב... 7.היו מגרשים אותך מהבית? תשובה למעלהה.. 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך?
!!??!?$#^&#^@#%@^%??!???!? 9.היית קוסם/ת? מעלימה את עצמי לכמה זמן מהעולם רואה אם אני חסרה למישו בכלל 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? הולכת לבקר אותו חח -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצווה נראלי 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? בשניהם יש יפים ויש בע 4.אוכל חם או קר? תלוי אם עכשיו קיץ או חורף 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? לילההה 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? אממ אם אני אמצא מישהו שנראה לי.. אז מצידי עוד היום... 7.החיים שלך-טובים או רעים? באמצע.. כאילו טובים מה מה 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? תסבירו את השאלה? 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? שניהם... 10.חיפה או הרצליה? הרצליה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה- מסכימה 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני- לא 3.החיים הם בית ספר- מהה??!? ממש לאא!! 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה- דווקא לא מסכימה... כאילו אני בת לא לראות אותי ככהה חח אבל בנים נמשכים לזה 5.העולם אכזר- אממ כן 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי- נכון ביותר 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס- רובם לא ידועת אם הגדול 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו- אממ לא נראלי... אולי פחות... חברים זה מתחלף.. הורים לא... 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק- יש בזה משהו 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד- נכון

MK respect

New member
=]

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם?אני גם ככה שונאותו... 2.היו לך ברגע זה ילדים?הייתי מתאבדתתת... 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך?בעיה שלהם.. 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום??? 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב?
7.היו מגרשים אותך מהבית?יהודי לא מגרש יהודי!! 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך?פחחחחחח...ממש...הוא גם רוצה לזיין אותי..מה נראלכם???? 9.היית קוסם/ת?חס וחלילההה 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת?תירוץ מעולה לטוס לחו"ל.. -זה או זה? 1.עוגה או לחם?תלוי.. 2.בר מצווה או ברית מילה?בר מצווה.. 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000?2000 4.אוכל חם או קר?חם 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום?לאידעת..נראלי לילה.. 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים?עוד כמה שנים נראלי...תלוי עם מי... 7.החיים שלך-טובים או רעים?לפעמים ככה ולפעמים ככה.. 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים?הרבה חברים טובים... 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב?אופי טוב 10.חיפה או הרצליה?חיפההההה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה? לא מסכימה 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוניבאיזשהו מובן-מסכימה.. 3.החיים הם בית ספר?לא מסכימה בשקללל 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישהלא כ"כ מסכימה...תלוי מה הגודל וכו'... 5.העולם אכזר?מסכימה++ 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי??מזה??????????? 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס?לא כ"כ מסכימה.. 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו?לאא מסכימה כ"כ... 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק?די מסכימה... 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד?לאידעת..

עונה

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם?שונאת את העולם 2.היו לך ברגע זה ילדים? מטפלת בהם ? 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? לא יודעת 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? לא יודעת 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? מנצלת אותו 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? גרה ברחוב 7.היו מגרשים אותך מהבית? נשארת מחוץ לבית 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? אוי.. 9.היית קוסם/ת? קסמים 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? מבקשת להכיר אותו -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצווה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? 2000 4.אוכל חם או קר? חם 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? יום 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? לא יודעת 7.החיים שלך-טובים או רעים? טובים 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? מעט חברים ! 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? לא יודעת 10.חיפה או הרצליה? לא יודיעת -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה לא. הוא גרוע יותר 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני כן. 3.החיים הם בית ספר אולי 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה אני ךלא אובייקטיבית... 5.העולם אכזר לא 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי כן 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס לא 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו - לא. ילד שההורים מכים סובל יותר 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק - לא, סתם מתוסבך. 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד - כן תהנו...

UGenius

New member
נחמד...

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? מתאבד 2.היו לך ברגע זה ילדים? מחליף חיתול 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? הולך לטיפול 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? נכנס לפאניקה 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? מנסה להספיק לעשות כל דבר שאי פעם רציתי 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? מוצא מחסה טוב? 7.היו מגרשים אותך מהבית? הולך לחבר או משהו... 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? מזדעזע
9.היית קוסם/ת? הייתי עובד על אנשים...
10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? הייתי כועס שלא ידעתי על זה מקודם -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצווה!!!
3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? 2000! 4.אוכל חם או קר? חם 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? לילה 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? עכשיו 7.החיים שלך-טובים או רעים? טובים 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? מעט חברים קרובים! 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? גם וגם, עם דגש על אופי 10.חיפה או הרצליה? חיפה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה: בוודאי 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני: סביר להניח שכן 3.החיים הם בית ספר: בהחלט 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה: לא "שום דבר", אבל בוא נגיד שזה לא כזה מושך באמת... 5.העולם אכזר: מסכים 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי: ועוד איך! 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס: לא נכון 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו: לדעתי לא 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק: לא 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד: מסכים

coullette

New member
^_^

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? הייתי מבשלת אותם 2.היו לך ברגע זה ילדים? חס וחסה 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? אני כבר 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? איזה כיף! נפתרתי מהם! 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? יופי טופי! אני לא אצטרך לעשות סמינריון! 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? אהיה פאנקיסטית ואלך לגור בסקוואט חחחח 7.היו מגרשים אותך מהבית? כנ"ל 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? חחחחחחח 9.היית קוסם/ת? הייתי עושה קסמים! חח.... 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? מגניב -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה עוגה עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? מילה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? איכסה 4.אוכל חם או קר? קר 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? לא זה ולא זה 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? עכשיו למה לא? 7.החיים שלך-טובים או רעים? ממוצעים 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? מעט חברים קרובים 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? גם וגם 10.חיפה או הרצליה? חיפה!!! עיר הפאנק Oi -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה יותר אפילו 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני לא 3.החיים הם בית ספר במידה מסוימת 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה חחח דווקא יש 5.העולם אכזר נו ו..? 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי כן 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס נכון 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו פחות או יותר 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק כן כי אין לו קרקע מכינה (פרופסור אדד
) 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד לא נכון

חמוד... עונה

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? חייה עם זה בשקט 2.היו לך ברגע זה ילדים? מגדלת אותם 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? לא מספרת וסובלת בשקט 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? חייה מה אפשר כבר לעשות? 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? נכנסת לפאניקה ואומרת ועושה כל מה שאי פעם רציתי אפילו אם אני מפחדת!! 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? הולכת לחברות כל הזמן או משהו כזה.. 7.היו מגרשים אותך מהבית? הולכת לחברות 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? הולכת לבית משפט 9.היית קוסם/ת? עושה דברים שיעזרו לאנשים או לאלא שאני שונאת הייתי מתעללת בהם... 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? איזה מגניב!!! רצה אליו!! -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצווה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? ה-2000 4.אוכל חם או קר? תלוי במצברוח ובעונה 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? תלוי במצברוח 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? אם עכשיו אני אמצא אז כן למה לא. אם לא ומשהו קטן גם סבבה 7.החיים שלך-טובים או רעים? באמצע, נוטה לרע 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? מעט חברים קרובים 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? שילוב... 10.חיפה או הרצליה? חיפה !! -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה מחלה, לא קשה 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני כן 3.החיים הם בית ספר כןן רק יותר מעניין 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה לי לא אבל בטח שיש כאלה שכן 5.העולם אכזר קצת.. 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי נכון 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס לא יודעת 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו לא, אפילו יותר 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק לא חייב.. תלוי באופי של האדם ובסביבה שלו מה היא אומרת לו כשהוא מתבגר.. 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד כדי להתחיל צריך שיהיה משהו שנולדים איתו אבל אחר כך אם לא לומדים זה לא שווה כלום..

Ori The Shorty

New member
בטוח שזמ מה שהייתי עושה

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם?הייתי מתאבדת 2.היו לך ברגע זה ילדים?מגדלת אותם עם ים של חום ואהבה 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות?מטפלת בזה. 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך?זה אפשרי? 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום?הייתי עושה כל מה שלא עשיתי עד עכשיו ותכננתי לעשות. 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב?מחפשת בית לגור בו,ולא מוותרת על מקלחת. 7.היו מגרשים אותך מהבית?מוצאת בית אחר :) 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? עוזבת ת'בית, עדיף לקבץ נדבות מתחת לגשרולגור ברחוב מאשר לגורעם בנאדם חולה בראש.9.היית קוסם/ת?הייתי מוציאה שפן מהכובע. 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת?פוגשת אותו , מכירה לו תמשפחה, ומתנגת כמו אחות. -זה או זה? 1.עוגה או לחם?"אם אין לחם שיאכלו עוגות. 2.בר מצווה או ברית מילה?בר מיצווה-פחות כואב.... 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000?שנות השמונים, אז לא קפצה לי בלונדינית,זייפנית חצי ערומה על הבמה. 4.אוכל חם או קר?אם זה אורז אז חם, אם זה סלט אז קר. 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? של שעות היום, יש בהן יותר קצב.6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים?למה לא עכשיו? 7.החיים שלך-טובים או רעים?החיים שלי דבש!!!!!! 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים?מעט חברים קרובים והרבה ידידים. 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב?אוי זאת שאלה טובה, לא מצחילים עם מישהו בגלל שיש לו אופי טוב, מתחילים איתו בגלל המשיכה, ואז אם יש אופי טוב, וכל זה וזה הדדי, אז למה לא?, אני לא אלך ואשאל בחור בחור מה האופי שלו 10.חיפה או הרצליה?הרצליה-יותר קרוב לת"א -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה-חופשי מסכימה2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני-עדיף להיות עני ומאושר מאשר עשיר וחולה. 3.החיים הם בית ספר-זה המוטו שלי. 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה-תלוי איזה אישה. 5.העולם אכזר-לא מסכימה 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי-וואללה עוד לא החלטתי. 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס-לא מסכימה. 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו-לא מסכימה 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק-רוב הסיכויים. 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד-מסכימה תהנו...

pompii

New member
חמוד=]

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם?וואו...הולכת לאיבוד בחדר לי 2.היו לך ברגע זה ילדים?נותנת להם חיבוק 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות?אממ..דופקת את הראש בקיר 43 פעם 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך?אמא! נכנסת לדיכאון קשה מאוווד 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום?קפיצה חופשית, אוכלת מלא שטויות, הרבה סקס=] 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב?הולכת לגור אצל חברה...הייתי מוצאת 7.היו מגרשים אותך מהבית?הולכת לגור אצל חברה שלי עד שאני אמצא עבודה ואעבור 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך?אוו מיי גאד.. 9.היית קוסם/ת?הייתי עושה קסמים....! הייתי עפה 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת?נוסעת להכיר אותו -זה או זה? 1.עוגה או לחם?עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה?בר מצווה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000?שנות ה80 4.אוכל חם או קר?תלוי מה בא.. 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום?שעות היום 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים?בעוד כמה שנים 7.החיים שלך-טובים או רעים?טובים 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים?גם וגם 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב?אופי טוב 10.חיפה או הרצליה?חיפה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה-נכון 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני-נכון 3.החיים הם בית ספר-נכון 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה-לא נכון 5.העולם אכזר-לפעמים 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי-נכון 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס-נכון 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו-לא נכון 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק-לא נכון 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד-נכון

advasoly

New member
שאלון הזוי ביותר! חחחח

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? לא היה קורה מצב כזה.. ואם כן הייתי רוצה להיעלם כי הגעתי למצב מאד נוראי. 2.היו לך ברגע זה ילדים?הייתי מתחרפנת ובטח עוזבת הכל ובורחת.. ילדים משגעים אותי 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? מתאבדת 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? הייתי בורחת ומנסה להקים חיים חדשים. 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? הייתי מנצלת כל שנייה בלומר לאנשים החשובים לי כמה הם חשובים לי ושאם אוכל אני מוכנה לעשות הכל כדי להפוך את השבוע הזה שלהם למאושר יותר. 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? אז אין ממש ברירה כמו שכתוב.. הייתי גרה ברחוב.. הייתי מחפשת עבודה. 7.היו מגרשים אותך מהבית? עוזבת לחברים קרובים מאד מהצפון או לאחותי. אבל אין מצב בעולם שזה קורה כל הדברים ההזויים האלו.. 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? איכככככככססססססססס מתה !!! 9.היית קוסם/ת? עפה לארה"ב. 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? הייתי מנסה ליצור איתם קשר. -זה או זה? 1.עוגה או לחם?עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצווה לפחות לא חותכים.. 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? שנות ה80 בהחלט! 4.אוכל חם או קר? חם.. בעצם תלוי מה.. 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? לילה 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים?רציני עכשיו. 7.החיים שלך-טובים או רעים?טובים בהחלט טובים. 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים?הרבה ידידים טובים, בעצם.. לא יודעת.. 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? אופי טוב 10.חיפה או הרצליה?חיפה.. נראה לי.. -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה .. נכון 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני... לא נכון 3.החיים הם בית ספר.. נכון.. לומדים משהו כל יום. 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה.. לא יודעת.. חח אף פעם לא בחנתי סוגייה זו ואני לא מתכוונת.. 5.העולם אכזר... נכון 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי.. נכון 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס.. אוליי 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו.. לא ילד שהוריו מכים אותו המצב קשה יותר 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק.. כן 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד לעיתים נכון ולעיתים לא..

shemesh16

New member
:)

מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? למה שאני אשנא את העולם... 2.היו לך ברגע זה ילדים? הייתי הבת אדם הכי מאושרת בעולם.. 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? חח.. הייתי בבית משוגעים!? 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? :0 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? הייתי אומרת לכולם כל מה שלא יצא לי להגיד עד עכשיו.. 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? אוי ואבוי..אם הייתי נאלצת, אז הייתי גרה ברחוב.. 7.היו מגרשים אותך מהבית? הייתי הולכת לישון אצל חברה 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? :0 OMG הייתי בשוק של החיים שלי... 9.היית קוסם/ת? ?! הייתי הולכת לעשות מופעים ברחוב.... 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? הייתי מתה להכיר אותו... -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצווה =] 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? 2000 ברווווווווור :) 4.אוכל חם או קר? חם חם.. 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? שעות היום... 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? עכשיו ובעוד כמה שנים.. 7.החיים שלך-טובים או רעים? טובים מאוד 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? גם וגם.. 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? אופי 10.חיפה או הרצליה? הרצליייה רולללזז -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה-לא 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני-לא 3.החיים הם בית ספר- לאאאאאאא ממש לא!!! 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה- לא מסכימה 5.העולם אכזר-לפעמים חח 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי-מסכימה 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס-ברוור שכן 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו-מסכימה 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק-לא מסכימה 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד-לא מסכימה

למעלה