שאלון לשישי-שבת:

d r o r y

New member
שאלון לשישי-שבת:

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? 2.היו לך ברגע זה ילדים? 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? 7.היו מגרשים אותך מהבית? 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? 9.היית קוסם/ת? 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? -זה או זה? 1.עוגה או לחם? 2.בר מצווה או ברית מילה? 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? 4.אוכל חם או קר? 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? 7.החיים שלך-טובים או רעים? 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? 10.חיפה או הרצליה? -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני 3.החיים הם בית ספר 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה 5.העולם אכזר 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד תהנו...

d r o r y

New member
מתפלא שאף אחד עוד לא ענה...

איפה אתם קליברים?בדר"כ בימי שישי בערב ישר קופצים על השאלונים החדשים.הפעם התאכזבתי...

הנה אני עושה../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? שאלה קשהה רררררררר חחח לא יודעת
2.היו לך ברגע זה ילדים? קשה, הייתי מנסה להרדים אותם?! חחח 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? הייתי במוסד?! נראה לי... 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? הייתי מזכירה להם 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? הייתי חיה את החיים... מנצלת כל דקה! כל שנייה! 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? הייתי ישנה על ספסל ברגע זה?! 7.היו מגרשים אותך מהבית? הייתי ישנה אצל חברה שלי... 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? חחחחחחחחחחחח הייתי ישנה אצל חברה שלי... 9.היית קוסם/ת? הייתי עושה קסמים? 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? מממממ הייתי אומרת טוב! וואלה? איך קוראים לו? מתי ניסע אליו..? בקיצור, חוקרת! -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצוה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? 2000 4.אוכל חם או קר? חם בחורף קר בקיץ 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? לילה 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? מממ שיהיה עכשיו עד לעוד כמה שנים! 7.החיים שלך-טובים או רעים? טוביםםם 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? חברים קרובים, אפשר לספר הכל! 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? ממממ לא יודעת! 10.חיפה או הרצליה? הרצליה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה? מסכימה 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני? לא 3.החיים הם בית ספר? כן 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה? מממ לא יודעת! 5.העולם אכזר? לא 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי? נכון 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס? לא יודעת 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו? לא 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק? לא 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד? גם וגם! יש כאלה שנולדים איתו ויש כאלה שלומדים אותו!

B A W

New member
אני פה....../images/Emo24.gif עונהנהננה!

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? מתאבדת רוב הסיכויים...או מנסה להפוך אותו לורוד יותר! 2.היו לך ברגע זה ילדים? אמממממ הייתי אמא? 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? אנ סובלת...בקטנה ומנסה להתמודד! 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? לא יודעת....למה להכניס אותי לדיכאון? 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? הייתי אומרת לכל האנשים שאני אוהבת, שאני אוהבת אותם, שוב ושוב ושוב עד שאני אמות... 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? לא יודעת....=\ 7.היו מגרשים אותך מהבית? הייתי הולכת לידידה שלי או לדודה שלי... 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? בוהווווווו הייתי אמממ מנסה להתעלם או עוזבת את הבית? 9.היית קוסם/ת? הייתי עושה ש baw יהיה פה....=) אובססיבית שכמוני! 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? הייתי בשוק, מעכלת את זה ומתה להכיר אותו! -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה...... 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצווה (במקרה שלי בת, אבל מה זה משנה?) 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? שנות השמונים (הרוב) ומעטים מ- 2000 4.אוכל חם או קר? בחורף- חם בקיץ -קר....ואני אוהבת חורף, אז חם! 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? של היום... 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? לא היה לי עוד אף פעם, ואני משערת שלא יהיה רציני בשנה הקרובה אז הייתי אומרת שהכי טוב רציני...וזה היה רק עוד כמה שנים... 7.החיים שלך-טובים או רעים? טובים...אני פשוט מזוכיסטית...(אם זה מי שמכאיב לעצמו, או שזה סאדיסטית? לא יודעת...) 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? מעט חברים קרובים......=) 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? אופי... 10.חיפה או הרצליה? חיפה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה מסכימה! 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני- לא יודעת, אבל אני משערת שהם באותה הסביבה. 3.החיים הם בית ספר- מסכימה! 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה גם מסכימה....חחחחח מה לי ולחזה של נשים אחרות? 5.העולם אכזר- לא הוא לא כ"כ אכזר,הוא רע. הוא רק מצטייר כאכזר בגלל אנשים אכזריים! 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי- ב-ר-ו-ר-! שנכון! 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס? לא יודעת, כי עוד לא הייתה לי זוגיות...נאדה אפס גורנישט, כלום!!! 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו- כן...או שפחות, כי בבית הוא אמור להיות יותר מוגן מאשר בבצפר, אבל גם בבצפר זה משפיל מבזה ופוגע! 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק- כן, וגם אם הוא יצליח להשתנות אני חושבת שישארו בו משקעים מהעבר! 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד- אמת ויציב, אבל גישה עושה את ההבדל בכל תחום! ככה שאדם עם גישה נכונה יצליח בחיים יותר מאדם עם כישרון וגישה דפוקה! תהנו...

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? מה שאני עושה עכשיו
2.היו לך ברגע זה ילדים? שולחת אותם מהר-מהר לאימוץ, הגיע הזמן לעצור את מעגל הסבל
3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? נהיית שחקנית? 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? מקיאה[?] 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? מקווה שברגע האחרון זה לא יקרה... כדי שעוד תהיה לי הזדמנות לחיות חיים נורמלים
6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? שותה המון לוקחת סמים (נגיד יהיה לי כסף
) 7.היו מגרשים אותך מהבית? עוברת לגור אצל הדודה
ולוקחת את אבא שלי איתי (כי הוא מבין במחשבים
) 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? הייתי בורחת מהבית, ואחרי שבוע מתקשרת לשאול אם הוא עדיין מרגיש ככה או משהו =\ לא יודעת זה מפחיד. הייתי מבקשת לעשות לו אבחון פסיכולוגי. אני מקווה שזה לא יהיה אבא, {כי הוא מבין במחשבים} 9.היית קוסם/ת? הופכת אותי לוואחד כוסית
10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? חוזרת אליו אחר כך -זה או זה? ~האמת? אחרי השאלות הקשות ההן אני לא חושבת שבא לי להיות כל כך קלילה 1.עוגה או לחם? 2.בר מצווה או ברית מילה? 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? 4.אוכל חם או קר? 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? 7.החיים שלך-טובים או רעים? 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? 10.חיפה או הרצליה? -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה. לא מסכימה 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני. לא מסכימה (IMO זה באותה מידה) 3.החיים הם בית ספר 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה 5.העולם אכזר 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי. מסכימה (כוח פיזי = כלומר, חזק יותר מבן אדם נורמלי רגיל, נכון?
כי בריאות פיסית זה יותר חשוב מכוח נפשי) 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד כל מה שלא עניתי אין לי מושג

swirrrly

New member
היכנס;[../images/Emo118.gif

אתה חייב להמציא שאלון ארוך עם שאלות קשות כמו בשאלון זה הרסת לי. אני פשוט לא מסוגלת יותר לענות על שאלות קלילות.

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

שאלות קשות = שאלות שיכולות בפוטנציה להכניס אותך לדכאון אממ שאלות כבדות. רציניות. שצריך לחשוב עליהן. שרוב הסיכויים שיעוררו רגשות שליליים. שיזרקו אותך למצבים לא נעימים. לא "מה הלהקה האהובה עלייך" (כמובן שיש אנשים שגם השאלה הזאת תעשה להם אסוציאציות לא נעימות - הכוונה שלי היא שאלות שברור שהן עוסקות בנושאים קשים)

Musi© Gi®l

New member
'ני

מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? מתאבדת 2.היו לך ברגע זה ילדים? לא היה לי 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? הממ אני גם ככה 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? היה יכוליות נפלא 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? נכנסת לפאניקה ואז מבלה שבוע בלעשות דברים שאני אוהבת עם אנשים שאני אוהבת 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? הממ מסתדרת איכשהו 7.היו מגרשים אותך מהבית? אומרת 'זדיינו' 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? איכ!!! 9.היית קוסם/ת? מה לי ולזה 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? גיליתי משהו דומה, לא עושה עם זה כלום -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? לא זה ולא זה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? 2000 4.אוכל חם או קר? קר 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? יום 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? מתי שיבוא 7.החיים שלך-טובים או רעים? תלוי איך אני רוצה להסתכל עליהם 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? גם וגם 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? שניהם 10.חיפה או הרצליה? הרצליה, קרוב לבית. -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה כן 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני יכוליות 3.החיים הם בית ספר בהחלט 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה מבחינתי- לא, אבל זה כי אני אוהבת גברים אולי... 5.העולם אכזר לעיתים 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי ברור 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס אעע כנראה 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו לא יודעת 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק לא, אבל הוא יגדל בהרגשה שהוא באמת דפוק. 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד כן.

אני

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? הייתי חיה עם זה. 2.היו לך ברגע זה ילדים? הייתי הולכת להאכיל את התינוק שהיה בוכה לאוכל 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? מאושפזת בשלוותא אומשו 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? מזדהה 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום?מתפללת לטוב 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? הולכת למישו שיאמץ אותי [וואט?] 7.היו מגרשים אותך מהבית? אין מצב !!! 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? o my gosh... 9.היית קוסם/ת? עושה קסמים [?] 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? רצה להכיר אותו!! -זה או זה? 1.עוגה או לחם? לחם 2.בר מצווה או ברית מילה? ברית מילה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? 2000 4.אוכל חם או קר? חם 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? יום 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? בעוד כמה שנים 7.החיים שלך-טובים או רעים? טובים 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? מעט 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? אופי טוב 10.חיפה או הרצליה? חיפה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה -לא 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני-כן 3.החיים הם בית ספר-כן 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה-אני לא גבר כך שאין לי שמץ... 5.העולם אכזר-כן 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי-יאפ 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס-לא בהכרח,לא מסכימה 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו-לא נכון 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק-כן 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד-מסכימה

../images/Emo24.gifעונהנה../images/Emo19.gif

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם?קרה לי, ולא יודעת..תלוי מה הבעיה 2.היו לך ברגע זה ילדים?
זה היה מוזר0.O 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות?בוכה? 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך?הייתי מדברת איתם 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום?הייתי מסדרת דברים ומספיקה כמה שיותר מהר לעשות את כל מה שתמיד רציתי 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב?לא יודעת
7.היו מגרשים אותך מהבית?הייתי מחפשת איפה ליהיות
8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? 9.היית קוסם/ת?הלוואי 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? -זה או זה? 1.עוגה או לחם?עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה?בת מצווה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000?2000 4.אוכל חם או קר?תלוי איזה
5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? 7.החיים שלך-טובים או רעים?לא יודעת 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים?הרבה ידידים טובים 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב?אופי טוב 10.חיפה או הרצליה? -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה
2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני
3.החיים הם בית ספר
4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה
5.העולם אכזר
6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי
7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס
8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו..לא יודעת..שני המקרים מזעזעים 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק
או חלש פיזית ונפשית 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד
אפשר ללמוד האמת

yardenga

New member
עונה

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? מה שאני עושה עכשיו 2.היו לך ברגע זה ילדים? רוצחת אותם :| 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? יושנת 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? רוצחת גם אותם :p 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? נהנת מכל רגע 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? הייתי עוברת לזנות 7.היו מגרשים אותך מהבית? בטח היו שולחים אותי לפנמייה או משהו 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? איכסססססס 9.היית קוסם/ת? הייתי מאושרתת 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? הייתי עוברת לגור עליו -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצווה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? שומדבר 4.אוכל חם או קר? חם 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? לא יודעת 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? בעוד שנה ככה 7.החיים שלך-טובים או רעים? לא יודעת באמצע 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? מעט חברים קרובים והרבה ידידים שבכלל לא קרובים 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? אמממ גם וגם 10.חיפה או הרצליה? לא יודעת -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה מסכימה 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני לא מסכימה 3.החיים הם בית ספר לא יודעת 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה אמממממממ לא מסכימה 5.העולם אכזר מסכימה 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי לא יודעת 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס מסכימה 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו לא מסכימה 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק מסכימה 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד לא יודעת

CAM1LA

New member
התגעגתי

אחרי שבוע וחצי שהייתי בפנימייה המסריחה שלי --מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? כלום 2.היו לך ברגע זה ילדים? הייתי מוסרת אותם לאימוץ. ממש אחלה תקופה בשבילי להביא ילדים 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? באמת סבלתי. ובגלל זה גם הייתי מאושפזת פעם 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? הייתי מתחרפנת 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? לא ממש הייתי מאמינה ואם כן אז הייתי עושה כמה שיותר דברים שתמיד רציתי לעשות ונפרדת מכולם 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? הייתי מחפשת דרך להשיג כסף 7.היו מגרשים אותך מהבית? אני בפנימייה אז ככה שזה לא ממש משנה. רוב הזמן אני במילא לא בבית 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? או מיי גאד! 9.היית קוסם/ת? איזה סוג של קוסמת? מסוג אלה שמוציאים שפן מהכובע? 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? תאמת? אצלי יש סיכוי שדבר כזה יקרה אז אני לא ממש אתפלא -זה או זה? 1.עוגה או לחם? לחם 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצווה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? שנות ה2000 4.אוכל חם או קר? חם 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? שניהם 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? בעוד כמה שנים 7.החיים שלך-טובים או רעים? רעים 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? מעט חברים קרובים 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? אם אוהבים אז יש את שניהם 10.חיפה או הרצליה? חיפה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה? כן 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני? תלוי 3.החיים הם בית ספר. כן 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה. כן 5.העולם אכזר. כן 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי. כן 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס. מאוד מסכימה 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו. לא 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק, אכן יגדל להיות דפוק. לא תמיד 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד. כן

CAM1LA

New member
כן

בגלל זה אני כותבת פה רק איזה פעם בשבועיים. וכיף? ממש לא! אני לא סובלת את הפנימייה הזאת

yardenga

New member
באיזה פנמיייה את?

אני הולכת שנה הבאה.. אז סתם שאנשים ימליצו לי על פנמייה [=

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

-מה היית עושה אם... 2.היו לך ברגע זה ילדים? הייתי שותה איתם. אבל לא הייתי נות ןל דפףלךחאםW 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? <: 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? אז מהD: 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? טוב 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? אנט אאלץ בשבלב כלשהו 7.היו מגרשים אותך מהבית? לא יגרשו האהא 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? o_O (חבר כבתב) 9.היית קוסם/ת? הייתי עושה קסםפ של םלפןךל 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? לאנורא -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? ברמצווע 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? 8-0 4.אוכל חם או קר? מהזנהמשנה 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? ליל ה 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? עכשיו 7.החיים שלך-טובים או רעים? טובי0ם 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? הרבה חברים טוובי0פ 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? גם0וגם 10.חיפה או הרצליה? הרצחיה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה - לא 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני - לא 3.החיים הם בית ספר - לא 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה - לא 5.העולם אכזר- לאלאלאללאלרדאצלקלראלרקלאלקשראצשקג רמנ35חם0 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי- כןכןכן'רלא לח'קר לאללא רקאל קרםח 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס - לאיודעתלאכגפרתעכי 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו - לא 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק - כן 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד - כםכםע

טרוהדש!

מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? אממ אנערף 2.היו לך ברגע זה ילדים? הייתי מתפוצצת 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? לאדעת 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? זה היה עצוב והייתי מחפשת משפחה חדשה. 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? הייתי מנצלת את הזמן שנותר לי לחיות. 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? פשוט גרה ברחוב? 7.היו מגרשים אותך מהבית? בורחת לחברה או משהו 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? הייתי מתאבדת נראה לי. 9.היית קוסם/ת?היה מגניב והייתי כזה הופכת את כל הבנים לכוסונים ושווים וזה ושכולם ירצו אותי ובלאגנים וזה 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? הייתי אומרת שזה מגניב ובלאגנים -זה או זה? 1.עוגה או לחם? עוגה 2.בר מצווה או ברית מילה? ברית מילה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? שנות ה80 4.אוכל חם או קר? חם 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? לילה 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? עוד כמה שנים 7.החיים שלך-טובים או רעים? טובים 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? מעט חברים קרובים 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? ביחד נו. 10.חיפה או הרצליה? הרצליה. -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה מסכימה 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני לאלא 3.החיים הם בית ספר ישמצב 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה לא מסכימה 5.העולם אכזר: לאלא 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי: נכון 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס: כמובן 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו ממש לא, ילד שההורים שלו מכים אותו סובל יותר לפי דעתי. 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק: לאו דווקא. 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד: לא חושבת

essit

New member
אני עונהההההה..........

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם?מנסה לשנות אותו.. 2.היו לך ברגע זה ילדים?חיתולים..גן...בלאגאנים... 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות?חס וחלילה.... 4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך?אני לא מתארת לעצמי את החיים שלי בלעדיהם.. 5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום?מספיקה את כל הדברים שרציתי להעשות בחיים שלי 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב?לא יודעת... 7.היו מגרשים אותך מהבית?איזה שאלות ה' ישמור... 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך?האאאאאא???????? 9.היית קוסם/ת?הייתי מעלימה כמה אנשים... 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת?הייתי טסה אליהם.. -זה או זה? 1.עוגה או לחם?לא זה ולא זה 2.בר מצווה או ברית מילה?אהמ....מן הסתם יהודי עושה גם את זה וגם את זה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000?2000.... 4.אוכל חם או קר?חם 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום?לילההההה 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים?עוד כמה שנים 7.החיים שלך-טובים או רעים?טובים ברוך ה' 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים?הרבה.. 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? 10.חיפה או הרצליה?גם וגםםם -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה:אפילו יותר... 2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני:תלוי מאיזה בחינות...כעיקרון כן 3.החיים הם בית ספר:כן,ולא בכפייה פשוט כל יום לומדים משהו חדש 4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה:האאאאאאאאאא??????? 5.העולם אכזר:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי:צריך גם מוח וגם כוח 7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס 8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו:ממש לא ,,,כל דבר זה משהו שונה לגמרי 9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק:נכון........ 10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד:כשרון מטבעו דבר מולד אבל במשך השנים הוא נלמד

psycho maiden

New member
--

-מה היית עושה אם... 1.היית שונא/ת את העולם? שונאת אותו ?! 2.היו לך ברגע זה ילדים?מכינה להם ארוחת בוקר 3.היית סובל/ת מהפרעות ומצוקות נפשיות? מי אמר שאני לא ?!
4.בני משפחתך ושאר קרובייך לפתע לא היו מכירים אותך? מנצלת ת'הזדמנות לברוח
5.היית יודע/ת שהשמש הולכת ליפול על כדור הארץ בעוד שבוע מהיום? מודיעה לכולם ומנצלת ת'זמן 6.היית נאלץ/ת לגור ברחוב? מכירה מישהו עשיר ומנצלת אותו 7.היו מגרשים אותך מהבית? הולכת למועצה לשלום הילד 8.אחד מהורייך היה מתוודא בפנייך שהוא נמשך אלייך? איכסססססססס, סוחטת אותו 9.היית קוסם/ת?ה-מון 10.היו מגלים לך לפתע שיש לך עוד אח שחי בארץ אחרת ושבכלל לא הכרת? הולכת לבקר אותו -זה או זה? 1.עוגה או לחם? לחם 2.בר מצווה או ברית מילה? בר מצווה 3.שירים ישראליים-שנות ה 80 או שנות ה 2000? תלוי 4.אוכל חם או קר? חם 5.תוכניות רדיו של הלילה או של שעות היום? שעות היום 6.קשר רומנטי רציני-עכשיו או בעוד כמה שנים? עכשיו 7.החיים שלך-טובים או רעים? סבירים 8.מעט חברים קרובים או הרבה ידידים טובים? קצת מכל דבר 9.מה חשוב לך יותר בבן/ת הזוג-משיכה מינית או אופי טוב? גם וגם , לא מתפשרת על שומדבר 10.חיפה או הרצליה? הרצליה -מסכים/ה או לא מסכים/ה עם הקביעות הבאות? 1.דיכאון כרוני ועמוק גרוע בדיוק כמו מחלה קשה
2.דיכאון כרוני גרוע יותר מעוני
3.החיים הם בית ספר
4.אין שום דבר מושך/מגרה בחזה של אישה
5.העולם אכזר
6.כוח מנטלי/נפשי חשוב יותר מכוח פיזי
7.רובם הגדול של הגברים מתלהבים מזוגיות רק בגלל הסקס
8.ילד שכולם מכים אותו בבית ספר סובל בדיוק כמו ילד שמכה אותו אביו/אימו
9.אדם שמגיל קטן תמיד הכניסו לו לראש שהוא דפוק,אכן יגדל להיות דפוק
10.כישרון הוא דבר מולד ולא נלמד

למעלה