שאלון לשבת!

שאלון לשבת!

אני פשוט רואה שקצת משעמם פה.. אז אני בבית וקצת משעמם לי אז החלטתי לעשות קצת מצב רוח!! נתחיל מקצת על האירווזיון: ראיתם את האירוויזיון? נהנתם? איזה שיר הכי אהבתם? מה אתם חושבים על השיר של ישראל? למי אתם חושבים שהיה מגיע לעלות ולא עלה? מי אתם חושבים שלא היה צריך לעלות ובכל זאת עלה? האם צפיתם בתחרות מהתחלה ועד הסוף? אם הייתם גרים בחו"ל-הייתם מצביעים לישראל? אני ממשיכה עם קצת מוזיקה אבל קצת אחרת: *תתנו לו צ'אנס? *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז לך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? *אין בכלל מלאכים בשמיים? *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? *ונכון את רוצה לאהוב? *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? *לפעמים חלומות מתגשמים? *אהבה היא שיר לשניים? *זוכר את נובמבר? *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? *תבואו למסיבה של הפיג'מות? *אתה עוד תגלה את העולם? *יש כאב יפה שעובר מהר? *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? *יש לך חולשה לרקדנים? *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? *התנשאי לי אהובה? *לכל האהבות יש סוף והתחלה? *בא לך לצעוק "אני פרחה"? *אם לא היא אז אף אחת, יותר טוב כלום מכמעט כלום מכמעט? *היא נסעה לסן חוזה? *כשאני בא את נהיית חולה? *חיי בפלורנטין חולם על ניו יורק סיטי, אני לא מבין מה לך עשיתי? *צועקים על אהבה, מנסים וזה נורא קשה? *רוצה בנות? *האהבות הראשונות שלי מתוקות? *מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא? *נצעד לחלום בלי גזע ולאום? *ילדה קטנה יחידה ותמה, עמדה ושאלה? *אתה הולך ישר ישר, לא שם לב לכוכבים, שזוהרים כדי לסנוור את העיניים? *כי עוד נפשי דרור שואפת? *כל מה שנשאר מהכוח שנגמר, אשמור לי למחר? *היא כלכך יפה זה צובט בלב שלך? ומשהו קטן לסופש: השיר האהוב השבוע? השיר השנוא של השבוע? קליפ השבוע? וידאו השבוע? הדבר שעשה לכם את השבוע? הדבר שהרס לכם את השבוע? אירוע השבוע? תמונה השבוע? מה אתם מתכננים לשבוע הבא? התחדשות השבוע? תגלית השבוע? ואחרון חביב ומקסים... תכתבו את מה שכתוב לכם למלעה.. לדוגמא: "Bray And Lex Ruls, כל מה שמעניין אותך במקום אחד".... ותענו על זה (התשובה שלי לזה היא... סבבה.. מגניב!) סופש כייפי.. מחכה להמון המון תשובות.. תענו ככה בים לימוד למגנים שאני יודעת שיש לכם...

שירוש1989

New member
מצ'עמם לי...באמת המון מגנים../images/Emo10.gif

את חיברת? ממש שווה! ראיתם את האירוויזיון? לא, שכחתי נהנתם? ראיתי רק ת'שיר של פולין...מממ...זה לא הרושם שקיבלתי על פולנים כשהייתי שם
האמת שזה נראה כמו מופע של צוות בידור במלון זול במיוחד איזה שיר הכי אהבתם?---- מה אתם חושבים על השיר של ישראל? קצת פתטי אבל אחרי הזוועה שניצחה שנה שעברה היה אמור להיות לו סיכוי... למי אתם חושבים שהיה מגיע לעלות ולא עלה? --- מי אתם חושבים שלא היה צריך לעלות ובכל זאת עלה?--- האם צפיתם בתחרות מהתחלה ועד הסוף? לא אם הייתם גרים בחו"ל-הייתם מצביעים לישראל? כיהודיה ברור, כלא... תלוי באופציות האחרות. אה! ואם הייית גבר ולא יהודי אז לפולין
אני ממשיכה עם קצת מוזיקה אבל קצת אחרת: *תתנו לו צ'אנס? וודאי *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז לך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? ברור *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? מי, באמת?
*איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? היא לא. בעע סיגפו! *אין בכלל מלאכים בשמיים? יש ויש *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת?
*ונכון את רוצה לאהוב? מי לא? חוץ מההיא מהשיר השלישי... *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים?
בשמיים *לפעמים חלומות מתגשמים? נכון *אהבה היא שיר לשניים?לא חובה
*זוכר את נובמבר? תמיד *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? דווקא לא, אני בת ואני שטוחה
*תבואו למסיבה של הפיג'מות? בארוררר אני מארגנת! *אתה עוד תגלה את העולם? כן *יש כאב יפה שעובר מהר? אין כאב יפה *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? כי גם כשהיא קרובה אין רגע שקט, אין שלווה *יש לך חולשה לרקדנים?
וגם אני רוקדת... *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? אין לדעת *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר?אני גיטרה, מישהו פורט עליי... *התנשאי לי אהובה? "וואוו וואו רגע עצור פוס סטופ" *לכל האהבות יש סוף והתחלה?
*בא לך לצעוק "אני פרחה"? אין שכל אין דאגות... *אם לא היא אז אף אחת, יותר טוב כלום מכמעט כלום מכמעט? החלק הראשון *היא נסעה לסן חוזה? מי?
*כשאני בא את נהיית חולה? הפוך... וואי אני לא זוכרת ת'מנגינה
*חיי בפלורנטין חולם על ניו יורק סיטי, אני לא מבין מה לך עשיתי?לא *צועקים על אהבה, מנסים וזה נורא קשה? איכססססססססססססססססססס *רוצה בנות? לא
*האהבות הראשונות שלי מתוקות? לא *מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא? איימן *נצעד לחלום בלי גזע ולאום? מה החלום? *ילדה קטנה יחידה ותמה, עמדה ושאלה? למה? *אתה הולך ישר ישר, לא שם לב לכוכבים, שזוהרים כדי לסנוור את העיניים? ומשהו בך יאמר לך המשך *כי עוד נפשי דרור שואפת? לא מכירה *כל מה שנשאר מהכוח שנגמר, אשמור לי למחר? אי-גיון *היא כלכך יפה זה צובט בלב שלך?יאפ ומשהו קטן לסופש: השיר האהוב השבוע? מה מוזיקה? 3 מתכונות!!!! השיר השנוא של השבוע? כל מה ששל סינגריה, תמיד. קליפ השבוע? אין כל כך וידאו השבוע? כנל הדבר שעשה לכם את השבוע? לסיים אותו הדבר שהרס לכם את השבוע? לחץ בעודפים אירוע השבוע? אממ האירוויזיון?
תמונה השבוע? תגובה מהירה מה אתם מתכננים לשבוע הבא? לחרוש
התחדשות השבוע?ממ מצעים חדשים? תגלית השבוע? אין לי כוח ואחרון חביב ומקסים... תכתבו את מה שכתוב לכם למלעה.. שירוש1989, ומנשנשים דיבס וזוכים בפרסים - כן, כן... תגידו שאתם רוצים שאני אשמין ואז תוכלו למכור לי גם דיאטה.... אני פשוט אשר ככה

לא יודעת האמת....

אולי אני מחכה לשיא השיעמום.. כדי שיהיה לי מעניין חחחחחח אל תדאגי... אנינעוד הענה =]חחח

אמן סלע

New member
אנוכי :)

ראיתם את האירוויזיון? לא נהנתם? איזה שיר הכי אהבתם? מה אתם חושבים על השיר של ישראל?על הפנים. למי אתם חושבים שהיה מגיע לעלות ולא עלה? מי אתם חושבים שלא היה צריך לעלות ובכל זאת עלה? האם צפיתם בתחרות מהתחלה ועד הסוף? אם הייתם גרים בחו"ל-הייתם מצביעים לישראל? לא אני ממשיכה עם קצת מוזיקה אבל קצת אחרת: *תתנו לו צ'אנס? אממ ישמצב. *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז לך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? ברור!! *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? לא ידועת. באמת מי? *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? איך באמת?! *אין בכלל מלאכים בשמיים? נכון. כאילו, אולי איזה גבריאל ומיכאל כאלה.. *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? נכון! *ונכון את רוצה לאהוב? נכון!!! *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? האמת שאני חיה פה..על האדמה. *לפעמים חלומות מתגשמים? כן. גם לפעמים סיוטים מתגשמים :S *אהבה היא שיר לשניים? חח ברור.. *זוכר את נובמבר? אממ כן!! *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? האמת שזה יותר מתאים לבנים... [XDDDDDDDD] *תבואו למסיבה של הפיג'מות? ברור..איפה מתי כמה ולמה?! *אתה עוד תגלה את העולם? יא! *יש כאב יפה שעובר מהר? ממתי יש כאב יפה?! ולא, בד"כ הוא לא עובר מהר. *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? למה באמת?! אולי בגלל שלא כל האהבות טובות. הא. כן זו בטח הסיבה. *יש לך חולשה לרקדנים? :) יאפ *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? לע.. *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? אני לא יודעת מה איתכם, אני לא רואה פה כל כך שאלה. *התנשאי לי אהובה? אופקורס 3> *לכל האהבות יש סוף והתחלה? כן, באסה. *בא לך לצעוק "אני פרחה"? לא חחח, סתם לפעמים. *אם לא היא אז אף אחת, יותר טוב כלום מכמעט כלום מכמעט? ברור...לא מתפשרים. *היא נסעה לסן חוזה? וואלה? היא לא אמרה הזבל. *כשאני בא את נהיית חולה? כן יש מצב... *חיי בפלורנטין חולם על ניו יורק סיטי, אני לא מבין מה לך עשיתי? חיה בחולון! *צועקים על אהבה, מנסים וזה נורא קשה? אני אל צועקת עלייה...היא תברח. *רוצה בנות? חחחחח אממ אנ'לא בקטע סורי. *האהבות הראשונות שלי מתוקות? :*) *מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא? לפעמים. *נצעד לחלום בלי גזע ולאום? כן! *ילדה קטנה יחידה ותמה, עמדה ושאלה? למה?!?!?!?!?? *אתה הולך ישר ישר, לא שם לב לכוכבים, שזוהרים כדי לסנוור את העיניים? :^) [פינוקיו] *כי עוד נפשי דרור שואפת? כן..! *כל מה שנשאר מהכוח שנגמר, אשמור לי למחר? למה לשמור למחר אם אפשר לבזבז היום!!! *היא כלכך יפה זה צובט בלב שלך? כן..אאוץ'! ומשהו קטן לסופש: השיר האהוב השבוע? באה מאהבה יהודית רביץ וגידי גוב. ויש עוד כמה האמת. השיר השנוא של השבוע? הלילה יעבור- יפתי. קליפ השבוע? לא ראיתי הרבה זמן קליפים =\ וידאו השבוע? מה וידאו השבוע. הדבר שעשה לכם את השבוע? לא ידועת..כל מיני. הדבר שהרס לכם את השבוע? לחץ של בצפר ולחץ בקן. אירוע השבוע? אין. תמונה השבוע? מהיומולדת של רוית. מה אתם מתכננים לשבוע הבא? חרישה לכימיה [רק בתחילת השבוע] ואחרי זה למתמטיקה. התחדשות השבוע? שעווה :) תגלית השבוע? אני! ^^ אמן סלע, להרגיש, להתרגש ולהתפנק !!!!!!!!

יאי=]

נתחיל מקצת על האירווזיון: ראיתם את האירוויזיון? בטח ראיתי,באמת רינה...חוסר אחריות אני ואת דיברנו במשך כל הקדם ואשכרה שפטנו שמה! נהנתם? פחות או יותר איזה שיר הכי אהבתם? של בלארוס:] מה אתם חושבים על השיר של ישראל? גרוע פיכ פיכ ..פשוט ביזיון למי אתם חושבים שהיה מגיע לעלות ולא עלה? קפריסין מי אתם חושבים שלא היה צריך לעלות ובכל זאת עלה? טורקיה!! האם צפיתם בתחרות מהתחלה ועד הסוף?בוודאי אם הייתם גרים בחו"ל-הייתם מצביעים לישראל? כן למרות הכל אני ממשיכה עם קצת מוזיקה אבל קצת אחרת: *תתנו לו צ'אנס? למי? *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז לך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)?מהההה? *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? אלוהים החליט,אולהים יושב למעלה (וואו אני נשמעת דוסית) *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? *אין בכלל מלאכים בשמיים? אני מאמינה שיש..יש גם פיות *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? לא נכון אני לא מנשקת!!!!!!!!!!S: *ונכון את רוצה לאהוב?אני כבר אוהבת,מה אתם זסתם *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? בת הים חייה בים אין בת שמיים=] *לפעמים חלומות מתגשמים?כן *אהבה היא שיר לשניים? לא *זוכר את נובמבר? אם כבר זוכרת,בטח שאני זוכרת נובמבר..עננים עננים בעייני! *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא?החיים שלי..דבר נפלא..כן בטח>< *תבואו למסיבה של הפיג'מות? בכיף ,אבל אחרי המתכונת *אתה עוד תגלה את העולם?כבר גיליתי *יש כאב יפה שעובר מהר?- *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? כנראה זאת לא אהבה *יש לך חולשה לרקדנים?לא *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? אויש נו איזה רומנטיקה *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? יש לך פצלש *התנשאי לי אהובה?לא איכ... *לכל האהבות יש סוף והתחלה? לכל דבר יש סוף..וגם התחלה *בא לך לצעוק "אני פרחה"?אם כבר "אני פאקצהההההההההההה" *אם לא היא אז אף אחת, יותר טוב כלום מכמעט כלום מכמעט?עברי לידר ה מלך *היא נסעה לסן חוזה?טסה* *כשאני בא את נהיית חולה?בטח,נדבקתי>< *חיי בפלורנטין חולם על ניו יורק סיטי, אני לא מבין מה לך עשיתי? אתה טיפש *צועקים על אהבה, מנסים וזה נורא קשה? מה רק אני לא מכירה "אהבה" *רוצה בנות?לא זה בסדר *האהבות הראשונות שלי מתוקות? ממש לא *מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא? בטח.מחר שבתD: *נצעד לחלום בלי גזע ולאום?חחחחחחחחחח *ילדה קטנה יחידה ותמה, עמדה ושאלה? למה! *אתה הולך ישר ישר, לא שם לב לכוכבים, שזוהרים כדי לסנוור את העיניים? לא שמתי לב *כי עוד נפשי דרור שואפת? *כל מה שנשאר מהכוח שנגמר, אשמור לי למחר? תשמור גם לי. *היא כלכך יפה זה צובט בלב שלך?ממש לא.אני יותר יפה ממנה
ומשהו קטן לסופש: השיר האהוב השבוע? איפה הילד-לבן בחלום שחור השיר השנוא של השבוע?פוש דה בטן כסאמאמאק מה זה החרטא הזה קליפ השבוע? אין וידאו השבוע?אין הדבר שעשה לכם את השבוע? הפלאפון החדש שלי:] הדבר שהרס לכם את השבוע?התוצאה של המתכונת באנגלית אירוע השבוע?הממ תמונה השבוע? יש לי תמונה.בפלא מה אתם מתכננים לשבוע הבא? פלמחייייייייייים:] התחדשות השבוע ? הממ תגלית השבוע? ואחרון חביב ומקסים... תכתבו את מה שכתוב לכם למלעה.."דייייייייייייי המוסיקה שלך מה שתקצה..."

נמ. תהרגו אותי.

אני לא מצליחה כלום במתמטיקה!
נתחיל מקצת על האירווזיון:
ראיתם את האירוויזיון? לא.
נהנתם? -
איזה שיר הכי אהבתם? -
מה אתם חושבים על השיר של ישראל? -
למי אתם חושבים שהיה מגיע לעלות ולא עלה? -
מי אתם חושבים שלא היה צריך לעלות ובכל זאת עלה? -
האם צפיתם בתחרות מהתחלה ועד הסוף? -
אם הייתם גרים בחו"ל-הייתם מצביעים לישראל? -
אני ממשיכה עם קצת מוזיקה אבל קצת אחרת:
*תתנו לו צ'אנס? הא? המ. אולי.
*אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז לך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? כן.
*מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? לא יודעת.
*איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? ...
*אין בכלל מלאכים בשמיים? יש.
*נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? יהיה נכון
*ונכון את רוצה לאהוב? רוצה.
*(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? בים.
*לפעמים חלומות מתגשמים? לפעמים.
*אהבה היא שיר לשניים? כן.
*זוכר את נובמבר? מנסה לשכוח.
*אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? ...
*תבואו למסיבה של הפיג'מות? אבוא.
*אתה עוד תגלה את העולם? אם תרצה או לא תרצה.
*יש כאב יפה שעובר מהר? אין כאב יפה.
*אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? גם כשהיא קרובה אין רגע שקט, אין שלווה.
*יש לך חולשה לרקדנים? חחח ממש לא.
*אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? לא.
*מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? [מה הקטע של השירים מההופעה שלי?]
*התנשאי לי אהובה? חח
*לכל האהבות יש סוף והתחלה? לא.
*בא לך לצעוק "אני פרחה"? D: חן, תגידי להם.
*אם לא היא אז אף אחת, יותר טוב כלום מכמעט כלום מכמעט? כן..
*היא נסעה לסן חוזה? ...
*כשאני בא את נהיית חולה? חחח כלכך נכון.
*חיי בפלורנטין חולם על ניו יורק סיטי, אני לא מבין מה לך עשיתי? -
*צועקים על אהבה, מנסים וזה נורא קשה?
*רוצה בנות? סורי, לא בקטע.
*האהבות הראשונות שלי מתוקות? זה לא נתפס שלא נכנס אם לא פותחים את המכנס אתלאקולטת את שורטת לי את הדרדס תגידי איפה את חושבת את יושבת?
*מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא? .
*נצעד לחלום בלי גזע ולאום?
*ילדה קטנה יחידה ותמה, עמדה ושאלה? אני D:
*אתה הולך ישר ישר, לא שם לב לכוכבים, שזוהרים כדי לסנוור את העיניים? -
*כי עוד נפשי דרור שואפת? -
*כל מה שנשאר מהכוח שנגמר, אשמור לי למחר? לעוד יום נהדר.
*היא כלכך יפה זה צובט בלב שלך? נה.
ומשהו קטן לסופש:
השיר האהוב השבוע? גשם, נורא.
השיר השנוא של השבוע? -
קליפ השבוע? -
וידאו השבוע? -
הדבר שעשה לכם את השבוע? המ..לאדעת.
הדבר שהרס לכם את השבוע? מתמטיקה כלכך. והלהקה.
אירוע השבוע? -
תמונה השבוע?
מה אתם מתכננים לשבוע הבא? טיול לג בעומר.
התחדשות השבוע? אין.
תגלית השבוע? -
ואחרון חביב ומקסים...
תכתבו את מה שכתוב לכם למלעה.. בלי לומר מילה, מה קורה אצלך באוזן? נקי ביותר D:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

חולה=\

נתחיל מקצת על האירווזיון: ראיתם את האירוויזיון? כן נהנתם? היה בסדק איזה שיר הכי אהבתם? בלרוס מה אתם חושבים על השיר של ישראל? מחאתי ולא יגיע רחוק (באמת לא הגיע רחוק) למי אתם חושבים שהיה מגיע לעלות ולא עלה? מי אתם חושבים שלא היה צריך לעלות ובכל זאת עלה? האם צפיתם בתחרות מהתחלה ועד הסוף? לא כל כך אם הייתם גרים בחו"ל-הייתם מצביעים לישראל? אני ממשיכה עם קצת מוזיקה אבל קצת אחרת: *תתנו לו צ'אנס? ברור! *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז לך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? נכון... *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? השם? *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? כנראה היא דפוקה *אין בכלל מלאכים בשמיים? דווקא יש.. ולאו דווקא בשמיים.. *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? כאן.. אבל לא כל כך מנשקת ברגע זה.. "נכון שאת כאן ונכון שאת משתעלת?" *ונכון את רוצה לאהוב? למה רוצה? אני כבר אוהבת *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? או באדמה *לפעמים חלומות מתגשמים? תמיד *אהבה היא שיר לשניים? אהה.. *זוכר את נובמבר? אחד הזמנים! *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? כן *תבואו למסיבה של הפיג'מות? אולי *אתה עוד תגלה את העולם? רק אן אני ארצה *יש כאב יפה שעובר מהר? עובר לאט.. אבל עובר.. *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? לא יודעת... מישהו יודע? *יש לך חולשה לרקדנים? לא *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? כן *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? מרינה ורברג, בת 15 וחצי מראשון לציון. *התנשאי לי אהובה? לא *לכל האהבות יש סוף והתחלה? כןןן *בא לך לצעוק "אני פרחה"? בכלל לא, אבל אני מכירה כשאלה שירצו *אם לא היא אז אף אחת, יותר טוב כלום מכמעט כלום מכמעט? נכון *היא נסעה לסן חוזה? לא *כשאני בא את נהיית חולה? אני תמיד חולה!! *חיי בפלורנטין חולם על ניו יורק סיטי, אני לא מבין מה לך עשיתי? רחוק מזה *צועקים על אהבה, מנסים וזה נורא קשה? כן *רוצה בנות? רוצה בנים! *האהבות הראשונות שלי מתוקות? מאכזבות *מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא? כן *נצעד לחלום בלי גזע ולאום? ברור *ילדה קטנה יחידה ותמה, עמדה ושאלה? למה? *אתה הולך ישר ישר, לא שם לב לכוכבים, שזוהרים כדי לסנוור את העיניים? הם מסנוורים אז קצת קשה ללכת ישר... *כי עוד נפשי דרור שואפת? כעע *כל מה שנשאר מהכוח שנגמר, אשמור לי למחר? למה להשאיר למחר את מה שאפשר לבזבז היום? *היא כלכך יפה זה צובט בלב שלך? לא תמיד.. ומשהו קטן לסופש: השיר האהוב השבוע? השיר השנוא של השבוע? קליפ השבוע? וידאו השבוע? הדבר שעשה לכם את השבוע? שיחת טלפון עם מישהו ואתמול בילוי עם לנה הדבר שהרס לכם את השבוע? חולה ברמות שוב! אירוע השבוע? שיחת טלפון עם מישהו ומבחן מחוזי בצרפתית תמונה השבוע? להעלות אותה לפה? מה אתם מתכננים לשבוע הבא? להחלים, חג התנועה, יום תנועות הנוער, הצגת פרוייקט גלי צה''ל התחדשות השבוע? חולה תגלית השבוע? שאני עדיין משיגה מה שאני רוצה עם הרבה רצון והתעקשות ואחרון חביב ומקסים... תכתבו את מה שכתוב לכם למעלה.. "סברסית סטלנית מה קורה אצלך באוזן?" שומעת שיר... שבת שלום. =]

יאללה גם אני הענה.. הגעתי לשיא...

נתחיל מקצת על האירווזיון: ראיתם את האירוויזיון? כע =] נהנתם? האמת שכן.. בחיים לא ראיתי כהכ את האורוויזיון חחח.. ראיתי עם חן ועם בת דודוה שלי דרך האינטרנט.. הייה כזה מצחיק איזה שיר הכי אהבתם? של סלובניה.. הוא היה גוטי כזה.. ממש יפה. וברור שגם את בלרוס! הוא היה ממש יפה מה אתם חושבים על השיר של ישראל? ההתחלה שלו סבבה.. המילים מעניינות אבל הוא פשוט לא מתאים לתחרות למי אתם חושבים שהיה מגיע לעלות ולא עלה? ואיי אני כבר לא זוכרת מי אתם חושבים שלא היה צריך לעלות ובכל זאת עלה? טורקיה!! הם כאילו היו סוםר גרועים.. ישראל היו בהרבה יותר טויבם מהם האם צפיתם בתחרות מהתחלה ועד הסוף? כן אם הייתם גרים בחו"ל-הייתם מצביעים לישראל? לא יודעת... כיהודיה אז כן... אז אל נא לשכוח גם את השיר הטוב וזה אני ממשיכה עם קצת מוזיקה אבל קצת אחרת: *תתנו לו צ'אנס? לא יודעת... כאילו זה בא מהלב וזה.. אבל לא יודעת *אם הוא אמר שהוא אוהב רק אותך כ"כ אז לכי איתו? בטח.. כאילו תלוי מי יגיד את זה..|מסמיק| *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? אלוהים החליט, האנושות החליטה... *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? לא יודעת.. מוזר לא? *אין בכלל מלאכים בשמיים? דווקא יש *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? האמת שלא... *ונכון את רוצה לאהוב? מי לא רוצה? *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? י זאת ההיא הזאת *לפעמים חלומות מתגשמים? כן.. רק חבל שלא תמיד *אהבה היא שיר לשניים? בוודאי, אחרת זאת לא אהבה *זוכר את נובמבר? כן.. זה היה חודש עמוס וכייפי.. *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? את החיים.. את עצמי.. את העולם! *תבואו למסיבה של הפיג'מות? בטח... מתי? *אתה עוד תגלה את העולם? אם אני ארצה או לא ארצה.. לא תלוי בי.. *יש כאב יפה שעובר מהר? כאבים הם לא יפים.. הם פוגעים ורעים! *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? אז כנראה שזאת לא אהבה אלה משהו אחר... *יש לך חולשה לרקדנים? לא כלכך, יותר לנגנים וזמרים *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? לא... תמיד אפשר לאהוב יותר.. ותמיד זה בדרך אחרת *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? אני אני.. מה לא? *התנשאי לי אהובה? תלוי מי שואל.. סתאם אבל אני צעירה מידי חח *לכל האהבות יש סוף והתחלה? לא לכולן.. יש את האהבות שיש להן רק התחלה.. אלה שלא נגרמות.. היכן הן? *בא לך לצעוק "אני פרחה"? לא... אבל בא לי לצעוק "אני נקבה!!" *אם לא היא אז אף אחת, יותר טוב כלום מכמעט כלום מכמעט? בוודאי... *היא נסעה לסן חוזה? איזה כייף לה *כשאני בא את נהיית חולה? באסה לא? *חיי בפלורנטין חולם על ניו יורק סיטי, אני לא מבין מה לך עשיתי? מה לא עשית.. חחח.. אני מתה על השיר הזה... *צועקים על אהבה, מנסים וזה נורא קשה? ממש קשה... *רוצה בנות? לא בקטע הזה.. סורי *האהבות הראשונות שלי מתוקות? כן.. האמת *מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא? הלוואי!! *נצעד לחלום בלי גזע ולאום? אינשאללה חחחחח *ילדה קטנה יחידה ותמה, עמדה ושאלה? מי? מה? אניי =] *אתה הולך ישר ישר, לא שם לב לכוכבים, שזוהרים כדי לסנוור את העיניים? אין בררה הם מסנוורים.. אם רק אפשר היה ללכת ישר בכל מקרה... *כי עוד נפשי דרור שואפת? היא שואפת.. שואפת...(שחקי שחקי.. שיר כלכך יפה) *כל מה שנשאר מהכוח שנגמר, אשמור לי למחר? גם למחר וגם להיום *היא כלכך יפה זה צובט בלב שלך? אווצ.. ומה איתו? ומשהו קטן לסופש: השיר האהוב השבוע? leaving on a jet plain השיר השנוא של השבוע? אני לא חושבת שיש אחד כזה קליפ השבוע? לא יודעת.. מזמן לא ראיתי קליפים וידאו השבוע? אהממ.... הדבר שעשה לכם את השבוע? ואיי האור של השבוע... אבל אני מעדיפה לשמור לעצמי אם זה בסדר מצידכם... הדבר שהרס לכם את השבוע? שאר השבוע.. בעיקר (מין הסתם) דברים בקן אירוע השבוע? טוב או רע?? תמונה השבוע? היא לא באמת תמונה... אבל היא תמונה בראש שלי.. זה בסדר?? חחחח גם אותה אני שומרקת לעצמי מה אתם מתכננים לשבוע הבא? לג בעומר.. יום גרעין.. כייף... התחדשות השבוע? לא יודעת תגלית השבוע? לא בטווה שזה תגלית בכלל ואחרון חביב ומקסים... תכתבו את מה שכתוב לכם למלעה.. Bray And Lex Ruls, רוצים לזכות ב2,000 ₪? בטח!!! מה צריך לעשות??

jast

New member
:]

ומשהו קטן לסופש:
השיר האהוב השבוע? בואי הכל עליייי כל עליי הכל עליי... חחח אחריות של יוני בלוך.
השיר השנוא של השבוע? לא שנוא, אבל מתחיל לעצבן כי חפרנו.. מכיר אותו של יוני ואפרת גוש, וגם כי הוא מזכיר לי תמשחק. שיט, נפסלתי!
קליפ השבוע?
וידאו השבוע?
הדבר שעשה לכם את השבוע? היו כמה.. אה בעיקר שפגשתי את מנאל:]] פעמיים!
הדבר שהרס לכם את השבוע? זה שיש לי צו ראשון מחר.
אירוע השבוע?
תמונה השבוע? חח אני רוקדת בים.. יש לי פלאפון חדש עם מצלמה אז נסענו לים וצילמו אותי וזה יצא מצחיק.
מה אתם מתכננים לשבוע הבא? וואו, יותר מידי. ממחר אני כל השבוע לא בראשון.. והיום אחרי בצפר אני כל היום בעיר
התחדשות השבוע? פלאפון DUHH
תגלית השבוע? היה משו רק שאני לא זוכרת. משו עם מיץ פטל
ואחרון חביב ומקסים...
תכתבו את מה שכתוב לכם למלעה ותענו.. jast, והמוסיקה שלך בכל מקום- חחחחח גדול, וואי אני רוצה באמת!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TziMHoNoa

New member
אני, חלק..

נתחיל מקצת על האירווזיון: ראיתם את האירוויזיון? לא מה אתם חושבים על השיר של ישראל? מבחינה מוסיקלית- לא משהו... אם הייתם גרים בחו"ל-הייתם מצביעים לישראל? לא נראה לי אני ממשיכה עם קצת מוזיקה אבל קצת אחרת: *תתנו לו צ'אנס? למי? *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז לך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? אם אתה אוהב בחזרה *זוכר את נובמבר? לא כ"כ.. *כי עוד נפשי דרור שואפת? בטח ומשהו קטן לסופש: השיר האהוב השבוע? מה-שלא-יהיה של המכשפות הורדתי עכשיו הופעה שלהן ואני מאוהבת. חוצמזה, mel's song, Do you Know ואם תלך למסע L.S.D שלושתם של ליעד שר (כנסו לדפיוצר שלה בבמה..), הסולנית של ליידי D השיר השנוא של השבוע? לא יודעת, אני לא שומעת דברים שאני לא אוהבת... אז כנראה שאין.. קליפ השבוע? לא כ"כ ראיתי.. וידאו השבוע? המ.. הדבר שעשה לכם את השבוע? זה היה שבוע עמוס. כל מיני דברים. הדבר שהרס לכם את השבוע? המורה להסטוריה, שדיי הכעיסה אותי. אירוע השבוע? ל"ג בעומר בפלמחים כמובן! סתם. אולי גשר לקשר, או התערוכה של גנחום... תמונה השבוע? הציורים שניצן ציירה לי ביומן מה אתם מתכננים לשבוע הבא? להשתדל לישון, ואולי אפילו לנסות ללמוד מתמטיקה. אולי. התחדשות השבוע? לא היה לי פלאפון (ועדיין אין לי), וזה מצוין. זה נראה לי קשור להתחדשות (של התאים במח שנשרפו מהקרינה, אולי..) תגלית השבוע? נראה לי שאין כזו... "TiMHoNoa, כל מה שמעניין אותך במקום אחד" טוב.

MoRoSH11

New member
עונה רק על חלק

תתנו לו צ'אנס? אשתדל *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז לך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? לרוץ.. *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? מי זה לא יהיה, הוא צדק *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? היא לא תמיד... *אין בכלל מלאכים בשמיים? יש ועוד איך *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? אם אתם אומרים *ונכון את רוצה לאהוב? מאוד *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? בים *לפעמים חלומות מתגשמים? בהחלט *אהבה היא שיר לשניים? משתדלת *זוכר את נובמבר? תמיד *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? לפעמים, רק לפעמים *תבואו למסיבה של הפיג'מות? אני אשקול *אתה עוד תגלה את העולם? בתקווה *יש כאב יפה שעובר מהר? אין כאב יפה *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? למה באמת *יש לך חולשה לרקדנים?אוו כן *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? מה שהיה היה *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? --- *התנשאי לי אהובה? מתישהו *לכל האהבות יש סוף והתחלה? אין ספק *בא לך לצעוק "אני פרחה"? לא *אם לא היא אז אף אחת, יותר טוב כלום מכמעט כלום מכמעט? כ"כ נכון *היא נסעה לסן חוזה? לאן? *כשאני בא את נהיית חולה? ושאת חולה אני תמיד בא... *חיי בפלורנטין חולם על ניו יורק סיטי, אני לא מבין מה לך עשיתי? *צועקים על אהבה, מנסים וזה נורא קשה?
*רוצה בנות? לא *האהבות הראשונות שלי מתוקות? כן *מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא? אופטימיות *נצעד לחלום בלי גזע ולאום? הלוואי *ילדה קטנה יחידה ותמה, עמדה ושאלה? למה? *אתה הולך ישר ישר, לא שם לב לכוכבים, שזוהרים כדי לסנוור את העיניים? לפעמים *כי עוד נפשי דרור שואפת? בהחלט *כל מה שנשאר מהכוח שנגמר, אשמור לי למחר? לעוד יום נהדר *היא כלכך יפה זה צובט בלב שלך? |בוכה|

למעלה