שאלון לרענני=]

רונקי4

New member
שאלון לרענני=]

היי רענן ח אני רוני ויש לי כמה שאלות לשאול תגיב :) אמ.. מה קורי? גאה בתימנות שלך? האם אתה מוכן לנסות לכתוב שיר על תימנים? אתה מפחד מזה שיש לי משיכה לתימנים? אתה אוהב קובנה? האם היית רוצה להיות איתי בקשר אחרי השאלון הזה? אתה מפחד? מקווה שלא הפחדתי אותך.:) ח רענן אתה אחללה של ילד ושר מדהים :) סיייייייייייייייה ניגר:)

liavii

New member
חחחח

זה בין הדברים שאני בחיים לא אוכל:p וגם לא כל הדברים החריפים למיניהם:סחוג וכל זה:p

3has3

New member
חחח אני גם חשבתי שאני בחיים לא אוכל קובנה

בכלל לא הכרתי את זה.. ואז חברה שלי ביקשה ממנו והוא נתן לה והיא התלהבה מזה כל כך אז חשבתי אולי גם לנסות ואז לקחתי חתיכה קטנה ות'אמת, כמעט גמרנו לו את הכל

liavii

New member
אצלי זה ההפך:p

חח יש לי סבתא רבא שאני כל יום שישבת אצלה חח ותמיד יש קובנה וכל המאכלים של התימנים וזה אבל קובנה זה די מגעיל אותי:p חח לפחות את אוהבת את זה:p בתאבון:p

ליעתע

New member
לא אני לא מכירה אותו

איך הגעת לזה בכלל? בכל מקרה, אם הוא יגיב לי שזה לא יגרום לי להכיר אותו
ולפעם הבאה, שאלות אישיות שהם לא בשרשור הקורבן, תשלחי במסרים:) ביט ביקשו שישלחו להם מסרים

רונקי4

New member
..

תביני אני ופורום מזה לא הולך.. =[ אם תוכלי לשלוח את השאלון בשמי לפורום אני מזה אודה לך למה אני כל היום בבלוגים אז לודעת ,אני ופורומים זה כמו שחור ולבן..(אני השחור חעח) אז פליז..?=] מקווה שתסכימי :) ב'ביי צ'יקיטה.

NA BoldAs Love

New member
הא ועוד דבר אחד

אם את לא שחורה אז אסור לך לקרוא לשחורים ניגרר את יודעת בהארלם היו יורים בך על זה! גם בראש העין! בכלל קובנה זה לא טעים גם לחוח ג'חון וסחוג זה שולט!

רונקי4

New member
סחוג שולט =]

מותק=] אני כן שחורה... זתומרת תימניה.. אותו דבר לו?חח וקובנה זה הדבר הכי ייאמי בעולם=} וכל המאכלים התימניים פשוט טעימים=] כן.. כן אני תפוסה חזק מה לעשות?חח שיהיה המשך יומ מקסימ =] תימנים השתלטו על העולם!!! מוווקאעקעה=)

3has3

New member
קובנה זה מאוד טעים D:

אני אשכנזייה ואני כל כך לא קשורה לשרשור הזה XDD אבל יש לי ילד תימני בכיתה והוא תמיד מביא קובנה לבית ספר (לפעמים נו.. ) והוא מביא לי ולחברה שלי D:

רונקי4

New member
=]

איזה חמוווד =] יאא תגידי לו שהוא עושה מצווה :) חעחע ונכון טעים.? אני פשוט לא יכולה אני מכווורה חעחעח אה דרך אגב נעים להכיר אותך=]

3has3

New member
חחח אני אגיד P:

זה טעים כזה בין ביס אחד של סנוויץ' לביס אחר XDD חחח וגם אותך

liavii

New member
אני חצי תמניה

ואני אוכלת כל מיני מאכלים של תימנים אבל קובנה אני לא אוהבת..:p

helush716

New member
וואו.. נכנסת חזק לקטע של התימני חחח ../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

למעלה