שאלון לרגעי שיעמום...

שאלון לרגעי שיעמום...

לי הוא קצת עזר עכשיו, למרות שיש שאלות דביליות:)) אבל חלק נחמד... תנסו:) 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? - 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? - 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? - 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? - 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). - 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? - 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? - 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? - 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? - 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? - 11. האם יצא לך לשבור קיר? - 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? - 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? - 14. יש לך כרטיס תלמיד? - 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? - 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? - 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? - 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? - 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? - 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? - 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). - 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? - 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? - 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? - 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? - 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? - 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? - 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? - 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? - 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? - 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? - 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? - 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? - 34. מה היה הספר האחרון שקראת? - 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? - 36. האם אתה חבר בכת השטן? - 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? - 38. האם אתה אלוהים? - 39. האם יש לך פיצול אישיות? - 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? - 41. מה המסטיק האהוב עלייך? - 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? - 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? - 44. האם ננשכת ע"י עז? - 45. מה מעיר אותך בבוקר? - 46. באיזה צבע השמיים שלך? - 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? - 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? - 49. כמה כריות יש לך על המיטה? - 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? - 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? - 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? - 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? - 54. על מה אתה חושב כרגע? - 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? - 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? - 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? - 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? - 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? - 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? - 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? - 62. מה עושה לך את זה? - 63. מה זה היפי? - 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? - 65. מה היית בגלגול הקודם? - 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? - 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? - 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? - 69. האם אתה בעד אונס דובים? - 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? - 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? - 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? - 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? - 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? - 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? - 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? - 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? - 78. על מה תקבל פרס נובל? - 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? - 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? - 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? - 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? - 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? - 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? - 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? - 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? - 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? - 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? - 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? - 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? - 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? - 92. מה חי בעליית הגג? - 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? - 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? - 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? - 96. למה מגלחים כבשים? - 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? - 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. - 99. נכון שזה מבאס שאין את השאלה ה100?!

שכחתי לציין +התשובות שלי

שכחתי להגיד שזה לקוח מפורום מוש בן ארי ששם זה נלקח מאיזה בלוג של מישהי או משו... זכויות וזה:)) התשובות שלי: 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? - יסע על אופניים, וודאי! 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? - מה זה בכלל? אממ בלשון יענו? מה? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? - קינדר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? - לא נראה לי שהצלחתי יותר מ-15... אני לא בנאדם ישן 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). -בצבע של כל שאר השיער שלי...:\ חום... 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? -מי המציא את השאלון הזה?? בזז? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? -אז ככה: למשפחה- מה תאמרי של יזהר לחברים וכללי צלצול רגיל רינג רינג כזה... לעבודה יש צלצול של ציפורים מצייצות כי אני עובדת בגן חיות אפשר לומר ומתעסקת בעיקר בציפורים וארנבות אז זה הצחיק אותי... ולבחור מיוחד במינו יש צלצול מרגיע והחביב ביותר.. ככה מזהים אבל מה זה משנה?!:)) 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? -יחס חם ואוהב... 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? - שרוכים טובים וישנים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? - אתמול לבשתי:\ 11. האם יצא לך לשבור קיר? - לא שזכור לי 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? - אני מזיזה אוזניים ועושה קולות של ברווז, לא משו מיוחד:) 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? -חום! יש??!! תמיד רציתי!! תמיד היה נראה לי שזה יעשה את האוכל יותר טעים לא יודעת למה 14. יש לך כרטיס תלמיד? -חח כן... וגם אחלה תמונה! 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? - של הצוללת 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? -לא הבנתי את הבדיחה... וירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? -קטני 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? - ברי (סחרוף) אבל אני די שונאת אותם 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? - אוי ג'ה ישמור 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? -אותי, דה 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). - ?? 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? -??? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? - כי זה הורס ת'ברכיים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? - זה אמור להצחיק? אממ לא משו:\ 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? -2 ורוד וצהוב 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? -חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאנלא אתחיל עם למה ומתי, אבל כן על כולם וגם עוד כמה ששכחתם 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? - את דרורי (הבחור מהפלאפון:) והחבר לשעבר שבטח יהיה לעתיד) 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? - בושם 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? - לא מכירה כ"כ את העולם... אבל הייתי שמחה להתרחק מהרעש בארץ 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? -יש לך גולה בנחיר 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? -מטריקס 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? - את הביקורתיות וכי היא הרסה לי את החיים 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? - 34. מה היה הספר האחרון שקראת? - ג'ינג'י זה האחרון שאני זוכרת אבל היו לפניו 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? -לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? - לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? -חיוך 38. האם אתה אלוהים? - לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? -לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? - הוא לא?:\ טוב השאלות הולכות ונהיות טיפשיות מכאן הא?:)) 41. מה המסטיק האהוב עלייך? -הובה בובה!!!!!!!!!! ובזוקה!! 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? - כן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? - לא 44. האם ננשכת ע"י עז? - כן כמה פעמים... אבל זה לא כואב 45. מה מעיר אותך בבוקר? - השעון? 46. באיזה צבע השמיים שלך? - סגולים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? -אמא אבא במבה לא יודעת מאיפה זה בא, אני שונאת במבה אם אני אוכל לבחור אני מקווה שהן יהיו היה פנאן:)) 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? - ברור.. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? - כרגע 4, וזה רק כי חבר של אח שלי פה והם לקחו לי 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? -כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? -מתנחלת מזדיינת שחילקה סרטים כתומים וזה כבר ממש מתחיל לעצבן אותי... במקום לעשות את זה ועוד לבזבז כסף על בד לכו תעשו משו עם החיים שלכם! תעבדו! 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? - מתעמלת מקצועית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? - חרא של ציפור... זוועה 54. על מה אתה חושב כרגע? - מה לענות על השאלה הזאת 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? - שזה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? - חח לא זוכרת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? -כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? - שונאת אפרסק משומר!!!!!!!!!!בעע 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? - כשדרור יחזור אליי ב"ה 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? - חברה אחת של אחותי... תפור עליה

המשך..

איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? - בנזונה... זה הרגעים הכי טובים שלו (בלי צחוק) לפעמים אני ממש מתבאסת שאנשים לא רואים אותו כמו שהוא בבוקר אלא רק אחרי שהוא מתחלק מעצמו בעע 62. מה עושה לך את זה? - דרור 63. מה זה היפי? - לא יודעת לא אני המצאתי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? -לדרור וכי הוא מדהים 65. מה היית בגלגול הקודם? - בטח איזה ילד טוב ירושלים כזה מאירופה או משו... ובגלל זה אני ילדה רעה וזועמת על כל החסכים או משו 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? - מישהו חשוב 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? - אממ שאלה טובה! לא יודעת אם מוזר... יש לי פוסטר של אביב גפן משנת 98 וכתוב למטה מופע פותח "היהודים" זה די משעשע... אבל הוא כבר לא תלוי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? - אני זוועה צריך להרוג אותי 69. האם אתה בעד אונס דובים? - לא פיכס 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? - פירות ים 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? -האנגינה הקבועה השנתית שלי... ונראה לי שפעם אחרונה הייתה לפני 4 חודש 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? - כי הוא הומו 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? -אני אפילו לא יודעץת מה זה ... יענו מרגל? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? -מזלג... כי השאר הם מותגים 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? -אממ כלום... הכל מעניין וחשוב 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? -היו לי קטעים... לא הלך 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? - ךכלךקכךלךצהכ 78. על מה תקבל פרס נובל? - על שינוי אמיתי 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא- 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? - פה ברור 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? - אין כזה 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? - אממ לא חושבת על משו כזה 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? - אמא שלי הייתה קצת מעצבנת היום... לא משו רציני 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? -"מה נשמע?" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? -מוקי 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? - הוא כן 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? -גם שפנים לא דרוסים זה לא טעים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? - אבוקדו!! בעעעעע 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? - כי זה כיף 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? - לאבד את דרור 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? - חחח תאמינו לי שהרבה 92. מה חי בעליית הגג? - זה תלוי מאוד איזו 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? -שכבר קיימת? ערב טוב עם גיא פינס זה מעניין 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? איזה 10 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? -לוחצת לוחצת בלי לחשוב בכלל:)) 96. למה מגלחים כבשים? -זה לא מפריע להן 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? - בלי רגאיי רגאיי ראסטה ראסטה אבל אני מוכנה להצטרף גם אלייך:)) 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. -מה זה לעזאזל? 99. נכון שזה מבאס שאין את השאלה ה100?!בכלל לא שמתי לב באיזו שאלה אני... וואלה נגמר די מהר... שיהיה מבסוט לכולם!!

Jimmiet

New member
טוב נו../images/Emo13.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? - יטלפן הביתה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? - מממ.. מה? חחח.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? - מארס שולת. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? - 24!
5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). - אין יל פוני. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? - בזזזז. 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? - מממ יש לי 4. כיכר פארטי של הפרברים [
], דה אינקרדיבלס, keep sweating, וwelcome to my life של סימפל פלאן. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? - בכיף. בנים עם זה זה הכי חמוד.
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? - שרוכים. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? - אם היא תהיה יפה. יש לי אחת שולתת. השאר סתם חמודות. חח 11. האם יצא לך לשבור קיר? - כל יום, לפני השינה. הכי כיף. ספורט מצויין 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? - טלפתיה. אני קוראת אנשים
תשאלו את אביחי! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? - פלסטיק לבן. 14. יש לך כרטיס תלמיד? - יאפ. התמונה כזו זוועתית. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? - לבלופ. LOL. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? - הא? אבל אדום. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? - צ'אווינג. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? - לא. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? - אוי. בעעע.. מסכנים.
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? - בי!
זה בהתהוות. חחח 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). - אדום. קלאסה. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? - וואי. הלוואי! ותלוי ברצפה, בצפיפות שלה, כי הצפיפות משפיע על התנע והתנע משפיע על התנע שחוזק והכול משפיע על כמות האנרגיה שמופעלת על המורה והכוח שמוחזר עליה ומה קורה לה.
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? - מאיפה לכם שהם לא? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? - הם יכולים ועוד איך. גיזענים. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? - 3, או 2. הקלמר שלי בשביתה. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? -חברה שלי נקראת *כשהיא הבינה כשאני יוצא מדעתי*? אח שלי ברגעי עצבים נקרא? אני נקראת? *שיצאתי מדעתי, כאמור.* 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? - מחשב, פלאפון עם אוזניות, דף ועט. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? - ממממממ. לוידעת. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? - על החוף. כי ים
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? - "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? - לוליקולנד! =] 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? - המון דברים. אין לי כוח לחשוב על הפגמים שבי 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? - __________ 34. מה היה הספר האחרון שקראת? - לוידעת. חחח 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? - כת ה7. 36. האם אתה חבר בכת השטן? - חסוי. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? - משו מקורי שיצחיק אותי. 38. האם אתה אלוהים? - בטח. 39. האם יש לך פיצול אישיות? - דה. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? - הוא לא. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? - מנגואפרסק ללא ספק!
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? - חחחחחח אפשר להגיד שכן
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? - לא. 44. האם ננשכת ע"י עז? - לא. 45. מה מעיר אותך בבוקר? - אבא או השעון המעורר 46. באיזה צבע השמיים שלך? - כחולים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? - ביי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? - כן, למה לא, נתן לכלבה:) 49. כמה כריות יש לך על המיטה? - 3 כריות ועוד כמה דמויי כריות 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? - כה. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? - האמ, אדם? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? - ממממממ שחקנית? לוזכרת האמתי..חחח 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? - חחחחח לוידעת 54. על מה אתה חושב כרגע? - שומדבר האמתי. אני חלולה. אולי עליו 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? - למה ה"""? לבעוט בה. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? - שלי. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? - הפטמות שלי היו רוטטות. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? - מילקשייק. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? - אלבש כתר. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? - נכון. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? - זוועה 62. מה עושה לך את זה? - סוסים. 63. מה זה היפי? - המון דברים. זה רחב. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? - לא. 65. מה היית בגלגול הקודם? - כלב. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? - כלב. כי זה שנה ככה שנה ככה. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? - מממממ... כריות עם תמונות של פקונדו ארנה. מכיהת ג'. LOL 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? - חלילה 69. האם אתה בעד אונס דובים? - בטח 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? - ספגטי ושוקולד, לא יחד 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? - כרגע. כואב לי הגרון 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? -
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? - לא. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? - מזלג, כי אי אפשר לאכול אותו. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? - היסטוריה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? - אסע לשם, אבקש מאבא שיסיע 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? - שעווה 78. על מה תקבל פרס נובל? - השאלון הזה 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? - עליתם עלי=\ 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? - טינקי ווינקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? - המיטה. לדבר בטלפון על המיטה בלילה. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? - האממממ.. לא מפדחים אותי בקלות, לוזכרת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? - המונתלפים דברים. חברות מבריזות 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? - נשמה. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? - אני! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? - הוא כן, עם שארית 1. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? - בגלל שהגלגלים עלו עליהם אחרי שהם היו על הכביש וזה נותן טעם לוואי רע. זה גם לא כשר 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? - אנטרקס 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? - כי המורות סדיסטיות 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? - סמים 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? - התינשא לי? 92. מה חי בעליית הגג? - סנטה קלאוס 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? - משו ב24. עם ראיונות 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? - 1. כאילו 2 גרביים זוג אחד 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? - לוחץ 96. למה מגלחים כבשים? - כדי שיהיו כוסיות 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? - לא כזה האמתי, סורי, פעם אחרת 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. - ש*!X! א*זה 100ם ה!X!!!!!!!!!!!!! 99. נכון שזה מבאס שאין את השאלה ה100?! תאכלס.

psycho maiden

New member
=]

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יברח! 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כזה
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? |טריגר| 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? המון 5. באיזה צבע הפוני שלך? אממ..חום דבש.. עוד מעט כתוםכתום 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? - בזזזזזזזזזז בום ! |נתקעת בחלון| 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? אממ טראנס כזה מאגניב . לא ! 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יחס חם ואוהב <?> 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אם בא לי 11. האם יצא לך לשבור קיר? נייט 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? נייט 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? נייט 16.לקרוא במבטא ספרדי-פקצי: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? זרובבל 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? - מיאו
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אאוצ'!לא!מה זהזה! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? - את עצמי
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). - שחור
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? - מת <?>

psycho maiden

New member
הימשך =]

23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? - שמנים מידי =) 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? - כי לא. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? - 3-4 ענארף.. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? - כן , תמיד , הפרעות אכילה , דיכאון ועוד מיליון דברים שאני לא אפרט.. =) 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? - גברגבר =))) 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? - חיים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? - תאילנד , כי אני אוהבת ת'מקום =) 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? - חחחחח... שהאף יותר מדי גדול בשביל שגולה תתקע בו ושזה ממש לא הגיוני 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? - מה זה אם ?! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? - גוף...כי אני שמנע... |בר וענבר סתמו |
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? - מממממממ... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? - עד כלות 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? - נייט 36. האם אתה חבר בכת השטן? - נייט 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? - בובספוג :) 38. האם אתה אלוהים? - נייט אלוהים 39. האם יש לך פיצול אישיות? - היה , היום אנחנו כבר בסדר =) 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? - כי הוא עשוי מצמחים <?> 41. מה המסטיק האהוב עלייך? - מאסט ירוק 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? - יאפ 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? - בערך 44. האם ננשכת ע"י עז? - נייט 45. מה מעיר אותך בבוקר? - אמא 46. באיזה צבע השמיים שלך? - כחול...כהה...כההה... 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? - אל תבכו עליי ! אני שמחע שזה הגיע =) 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? - נייט 49. כמה כריות יש לך על המיטה? - 4 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? - ננסה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? - אמא שלי
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? - גדולע =) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? - לא זוכרת..נראה לי ספר.. 54. על מה אתה חושב כרגע? - על האשפוז והכל.. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? - מממ .. אני רוצה לחכות אותן ולהתנהג כמוהן בכאוונה כזה |וזה מה שאני עושה| =) 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? - וולפי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? - אומרת "יאאא איזה חמודדדד.. מסכן הוא בלי אמא/חולה/רזה...." 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? - קיא ??? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? - לא מוכיחה לאפחד שומדבר
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? - אקס שלי... 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? - רגיל.. 62. מה עושה לך את זה? - תחת
, התעסקויות שונות (...) באוזניים
63. מה זה היפי? - לא יודעת יך להסביר 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? - לא 65. מה היית בגלגול הקודם? - פרה

psycho maiden

New member
ביתזונות

66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? - ארנב =) 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? - אמממ אמממ ... אני ?! 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? - יאפ, כי ככה נולדתי =/ 69. האם אתה בעד אונס דובים? - נייט ! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? - תפוח ירוק 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? - שלשום - שפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? - כי הוא קירח... 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? -
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? - מזלג... 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? - לשוןןןןן 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? - ירצח מישהו =) 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? - שעווה 78. על מה תקבל פרס נובל? - על רוע 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? - חח...בובספוג... 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? - דיפסי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? - המקלחת שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? - לא זוכרת.. אני בדר"כ עושה שטויות (אהמ..בר..אהמ..) 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? - נדפק הסאונד במחשב =/ 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? - "גררררררר.." 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? - ת'אמת...בלי להשתחצן...אני ...סתםסתם אפחד.. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? - תשאלו אותו ! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? - אאוצ ' לא!!! מסכנים ! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? - גופה כלשהי 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? - באמת למה? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? - כסף ....הרבה כסף... =) 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? - שתוק ! שתווווווק אני אמרתי ! חחח סתם כי זה מזכיר לי דברים 92. מה חי בעליית הגג? - לא יודעת 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? - ג'קאס..להיות חלק ממנה לפחות... 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? - כולם תואמות 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? - מבקשת מאמא /בר/מי שאיתי שילחץ עליו 96. למה מגלחים כבשים? - אוייש לא יודעת , מסכנות =( 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? - נייט 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. - |כפרה על**ך JשNה ח!לע על**ך *א ז!Jע NNNN!אאאאהההההה 99. נכון שזה מבאס שאין את השאלה ה100?! נייט

אופס דילגתי על זה. הנה.

23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? - כי קשה לשחק כדור עף כשאין לך ידיים. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? - כי אין מחלה כזאת כפרע! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? - שניים. יש לנו גנבים בבצפר
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? - באמת שלא. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? - |שתיקה| זה העניין שלי, אל תתערבו! 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? - כרטיס טיסה. ודירה בת"א, מול הים. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? - אין לי ארץ אחרת
אבל בארץ- ת"א או ירושלים. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? - הממ. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? - ענברלנד. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? - גוף. ושלומצה- אני לא אסתום. תסתמי את. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? - קולות של תודה. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? - אני קוראת מלא ספרים במקביל, תעזבו אותי
35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? - לא בכת רשמית
36. האם אתה חבר בכת השטן? - נראה לכם? איכסה עליכם! 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? - שיכתבו. "אנחנו אוהבים אותך מלאא" 38. האם אתה אלוהים? - ממש לא. 39. האם יש לך פיצול אישיות? - קצת. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? - הוא לא. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? - מנטה. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? - כל אחד עובר את זה, לא? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? - כל אחד עובר את זה, לא? 44. האם ננשכת ע"י עז? - כל אחד עובר את זה, לא?
סתם. ממש לא. 45. מה מעיר אותך בבוקר? - השעון הביולוגי שלי
46. באיזה צבע השמיים שלך? - לבן. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? - פאקינג שיט, לא רוצה למות. תעזבו אותי
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? - לא כל כך. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? - שתיים. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? - לגמרי
|אופטימית| 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? - שני דתיים מהשכונה שלי + חתול 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? - היו הרבה שלבים בדרך. בעיקר- מורה, פסיכולוגית, סופרת, וטרינרית. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? - לא זוכרת. 54. על מה אתה חושב כרגע? - הרבה דברים. כרגיל רוצה לברוח לכמה חודשים לאיזה אי או משהו. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? - לדבר איתה
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? - הו. נראה מי שיעז לעשות דבר כזה. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? - לא מתייחסת. ובדיוק עבר מולי, לפני שעה. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? - רעל. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? - נסיכה?
אני לא. אבל אם מישהי רוצה לנסות להוכיח דבר כזה- תתלונני על האפון שמתחת למזרון. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? - נודיסט! 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? - בלאגן. 62. מה עושה לך את זה? - חיוך, ועיניים. 63. מה זה היפי? - בנאדם מאוד שמח ומאושר. וכאלה. איןליכוח עכשיו לזה. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? - סוגדת להרבה אנשים על הרבה דברים. מגיע להם את זה. 65. מה היית בגלגול הקודם? - אמרתי כבר שתעזבו אותי מזה.

../images/Emo2.gif שאלון של חולי נפש. לא משנה.

משעמם לי ואין אף אחד בבית אז נענה. 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יבוא להופעה של מוקי, כמובן :) 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אבל? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? אינלימושג. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? נראה לי ש13 ככה. 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני, דע. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? - את הקולות שהזבובה שענתה לפניי עשתה
בזזזזזזזזז בום |מתנגשת בחלון יחד איתה| 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? יש לי הרבה :] טוב אני אענה רק מתוך מחויבות לשאלון. עוקף מלמעלה, כולם מדברים על שלום, THIS LOVE, SHAPE, BREATH. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אני מעדיפה דברים אחרים על התחתונים
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? לא הרבה. אם תבקשו, תקבלו. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא, אח שלי עושה את זה בשבילי. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? ה-ד-מ-י-ו-ן. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן. 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן, בדאנס שופ וכאלה. 16.לקרוא במבטא ספרדי-פקצי: אדום או ירוק? מזה משנה |במבטא ספרדי-פקצי| 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? אהמ שנייה. חושבת. אה. מוטי! 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? - עזבו אותי
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אם אני שומעת על מישהו שעשה את זה הוא גם מקבל דריסה משלו. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? - לא מספרת. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). - אין לי. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? - עדיף להשליך אותו מקומה קצת יותר גבוהה..

איך קפצנו מ22 ל66??

66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? - לא רוצה גלגול הבא
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? - |מסתכלת מסביב| הלוח שעות של אח שלי. הוא מזה לא קשור לחופש
כואב לי בעיניים. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? - לפעמים
תלוי מי ובאיזה מצב. 69. האם אתה בעד אונס דובים? - ממש לא. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? - |שתיקה| 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? - בראש, וכל הזמן
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? - אין לו. הוא לא קיים, לא סיפרו לך? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? - אה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? - בהחלט מזלג. תשמעו. אם את רוצה להיות השפנפנה של פלייבוי, את יכולה לשתות דיאט קולה ואת יכולה להצטלם עם דובון אכפת לי. אבל מזלג לא קשור פה. ממש לא. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? - אין לי מושג. אני דיי שונאת הכל. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? - אקלל חבורת שוטרים עצבנית באמצע הלילה. יש מצב שזה יעזור? אם לא אז אני ארביץ להם. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? - הו. המ. מעדיפה לא לחשוב על זה. 78. על מה תקבל פרס נובל? - |שתיקה| להלהלה. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? - עעעעעעה. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? - אף אחד מהם. שונאתם. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? - החדר שלי, כמובן. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? - כל הזמן דברים קורים, לא זוכרת משהו ספציפי. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? - הדיסקמן נשבר, חברה שלי טסה לחודש לקנדה. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? - "את טפשה" ? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? - אף אחד. כל אחד צריך לשלוט בעצמו ובעולמו והכל יהיה טוב ונחמד
86. למה 3 לא מתחלק ב-2? - הוא מתחלק אבל לא יוצא שלם. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? - כי לאכול משהו שהיה פעם חי זה מגעיל. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? - חיה מתה. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? - כי זה כיף וזה בריא. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? - רק תבקשו. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? - הרבה דברים
92. מה חי בעליית הגג? - בעליית הגג שלי חיים הרבה גו'קים ואני טוענת שגם עכברים ונחשים אבל אף אחד לא מאמין לי
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? - יאיר לפיד. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? - לא הרבה. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? - הייתי לוחצת. 96. למה מגלחים כבשים? - כדי לעשות צמר. כדי שלאנשים המסכנים לא יהיה קר, כי ברור שעדיף שלכבשים יהיה קר
לא נורא, הרי במילא בסוף הן יגמרו אצל הקצב. מזה משנה. |נאמר בציניות גמורה. שלא יהיו אי הבנות| 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? - תמיד. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. - לא רוצה. 99. נכון שזה מבאס שאין את השאלה ה100?! האמת שכן.

° w a v e °

New member
בכיף אני אומרת =]

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? - יעשה פיפי אחרי 5 שעות טיסה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? - אם? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? - טעים 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? - 20 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). - אינלי פוני, אבל שטני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? - בז בז, אני זבוב! 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? - מעפן 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? - כל עוד זה לא בוקסר, למלו? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? - שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? - עייפות טוטלית 11. האם יצא לך לשבור קיר? - כל יום 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? - יש הרבה. לפרט? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? - נייר חום!!11 14. יש לך כרטיס תלמיד? - היה. הרגתי אותו 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? - לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? - ירוק!!1 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? - היפי ההיפופוטם ההיפופוטמי. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? - מיאו מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? - שידרסו הדורסים 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? - בי
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). - שחורה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? - נהפך לסופרמן 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? - כי הם נקעו את היד והם לא יכולים לשחק,דה! איזה שאלות...=/ 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? - כי ככה בא להם 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? - 4 ורק אחד עובד 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? - כן. שרציתי לעבור מגמה. פסיכית שכמותי 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? - סטוקים של דיאט קולה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? - נעליים, מליוני קרמים של שוקיזיקרי
ובית. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? - ת"א,ככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? - למה דווקא בנחיר השמאלי?! עכשיו נדפקת, ילדה... 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? - עולם דמיוני וצבעוני 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? - גובה!!!!1111 תנו לי קצת גובההה ;[ 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? - אר אר אני ספר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? - מבוא לאהבה 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? - כת הגל 36. האם אתה חבר בכת השטן? - לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? - בלון 38. האם אתה אלוהים? - בטח,מה 39. האם יש לך פיצול אישיות? - לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? - כי ככה אמרו 41. מה המסטיק האהוב עלייך? - קינמון, מנטה עדין, פטלימון 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? - כן
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? - לא 44. האם ננשכת ע"י עז? - לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? - כלום 46. באיזה צבע השמיים שלך? - סגולים כחולים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? - אהבתי את כולכם, חוץ מרובכם. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? - לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? - המון 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? - כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? - איש 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? - גבוהה ;[ סתםלא,מורה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? - אויר 54. על מה אתה חושב כרגע? - על כמה שזה מעצבן 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? - לעוות לה את הלסת, שתלעס מסטיקים בצורה נורמלית יותר 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? - חחחחחחחח. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? -יורקת טפו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? - חסה
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? - אני אקנה כתר 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? - את ההיא עם הציצים הנפולים 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? - תלתלים תלתלים 62. מה עושה לך את זה? - עיינים ולסת 63. מה זה היפי? - אחד מהופפ[?] 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? - כן, ככה. 65. מה היית בגלגול הקודם? - בטח ג'ירפה ועכשיו אני מחפה על זה ;[ 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? - ? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? - טיפות אף 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? - לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? - כן 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? - ירקות ופסטה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? - סתמו כבר 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? - ככה 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? - בע 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? - מזגל 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? - ממממ..הסטוריה ולשון 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? - אלך לכלא 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? - גילוח? 78. על מה תקבל פרס נובל? - על הצלת העולם 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? - כן.את לא? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? - האדומה!!!! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? - אמבטיה 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? - צילום רנטנגן,חולצה לבנה בלי חזייה, צלמנית מוזרה
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? - אוהו... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? - לא, רק אם. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? - גיל ריבה!!!
86. למה 3 לא מתחלק ב-2? - ככה 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? - כי אין קטשופ 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? - חיות 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? - כי הם זונות 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? - חחחח 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? - רוצה להיות חבר שלי? 92. מה חי בעליית הגג? - המכשפה 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? - אפחת 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? - יש לי ר-ק לא תואמות 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? - לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? - כי הם לובשות פרוות! לא שמעו על תנו לחיות לחיות?! 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? - בכיף 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. - חלאססססס עם הפקצות 99. נכון שזה מבאס שאין את השאלה ה100?! כ"כ ;[

ס ו ל ר ו

New member
משעמם לי מאוד ../images/Emo150.gif

ולכן החלטתי לעשות את זה, אבל רק כי משעמם לי! במילא אף אחד לא יקרא את זה, למי יש כוח? 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? - יחזור חזרה הביתה. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? - ו.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? - לבן עם עוגיות, לא סתם:) 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? - לא ספרתי.. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). - אין פוני. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? - הייתי שותקת. 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? - הפתיחה של נילס ואווזי הבר:) 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? - איכס. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? - שרוכים. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? - 100 שקל P: 11. האם יצא לך לשבור קיר? - עדיין לא. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? - שכחו להביא לי כאלה. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? - חום, כי זה מאגניב. 14. יש לך כרטיס תלמיד? - לא. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? - לא. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? - ירוק! 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? - פיפי ההיפופוטם. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? - וואף וואף. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? - הם חמודים מדי. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? - ב2 בלילה קשה לי לחשוב. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). - היא שקופה. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? - הוא מתפוצץ. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? - הם דווקא כן, מה לא ידעת? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? - כי אנלא מרשה להם. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? - אחד, זה מחובר:) 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? - בכתה ז', ליועצת של בית ספר בגלל שירדתי בלימודים ומשם רצו לפסיכולוג, טיפשים לא הלכתי. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? - מוקי, כדי לחסוך בטריה בMP3. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? - כלב. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? - הולנד, כי ממש יפה ונקי שם, לא אמסטרדם כן!? אבל השפה מפריע לי מ-א-ו-ד. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? - מה אתה שואל אותי, תשאל אותו. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? - הכל היה בחינם. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? - גובה! אני רוצה עוד איזה 8 סנטימטר, מישהו מוכן להלוות לי? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? - כהליוהירוי 34. מה היה הספר האחרון שקראת? - התרוממת, מומלץ! 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? - לא. 36. האם אתה חבר בכת השטן? - בטחחחחח שלא. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? - שלא יציירו שיכתבו "אנחנו אוהבים אותך ליאת" 38. האם אתה אלוהים? - פעם הייתי. 39. האם יש לך פיצול אישיות? - לא שידוע לי. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? - כי אין לי מושג. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? - אני מגוונת. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? - לא. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? - חס וחסה, לא. 44. האם ננשכת ע"י עז? - לא. 45. מה מעיר אותך בבוקר? - כלום, אני פשוט לא יכולה לקום בבוקר. 46. באיזה צבע השמיים שלך? - אני עדיין שפויה, אז כחולים. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? - מצטערת על הכל, אוהבת. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? - תמיד. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? - 2. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? - לא, כי אין, חה. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? - אישה. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? - שחקנית. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? - לא זוכרת. 54. על מה אתה חושב כרגע? - אי אפשר לחשוב עם מוזיקה של מוקי ברקע. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? - לשים לה על הפה סלוטייפ. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? - לא זוכרת. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? - הייתי מלטפת אותו, טוב? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? - דג מלוח ממולא באפרסק על חסה. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? - אני יראה להם את האמא המלכה שלי. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? - מי שיהיה שם. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? - פ'סדר.. פחות או יותר. 62. מה עושה לך את זה? - בנים שלובשים בוקסר:) 63. מה זה היפי? - היפי זה סוג של היפופוטם, חח לא. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? - לא. 65. מה היית בגלגול הקודם? - אין לי שמץ. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? - אין לי שמץ. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? - אני. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? - חח לא. 69. האם אתה בעד אונס דובים? - תמיד. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? - קוסקוס וגחנון. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? - הצטננתי. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? - כי הוא זקן ויש לו קרחת. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? - הא?! 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? - זה סוד. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? - מתמטיקה! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? - אני אקפוץ לבקר שם. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? - מה אני בן? 78. על מה תקבל פרס נובל? - על בזבזנות יתר. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? - לא. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? - שכחתי ת'שמות.. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? - החדר שלי. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? - לא זוכרת. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? - אחותי!! 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? - אני שונאת ששולחים לי באייסקיו ובמסנגר סתם סימן שאלה כדי לבדוק אם אני פה, זה נחשב? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? - אני כאילו דה! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? - כי 3 קמצן! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? - כי הם דרוסים. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? - חרקים. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? - כי לרוץ זה נראה ספורט. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? - 10000000 שקל. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? - אתה בא לפה הרבה? 92. מה חי בעליית הגג? - עכבישים. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? - אפקט הפחד. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? - אפס, הם על הרגליים שלי P: 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? - הייתי לוחץ עליו! 96. למה מגלחים כבשים? - כי אנשים רעים. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? - תן לי לישון. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. - אני סו מושי מושלמת לייק דה. 99. נכון שזה מבאס שאין את השאלה ה100?! לא, פחות לכתוב.

idk

New member
וואאיי! הזדמנות להיות מתחכם

ועוד יש לי זמן!! פול זמן! 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? -
יהרוג את דרו בארימור 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? -
אממממ.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? -
את הפררו רושה הזה מהפרסומת עם הכוסית בלימוזינה שיוצא לה המגש עם השוקולדים.. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? -
תאכלס, לא הרבה.. אבל הכי הרבה שישנתי מתישהו זה בערך 15 שעות.. תלוי כמה זמן הייתי ער לפני זה וכמה אני עייף 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). -
אין לי פוני.. אפילו אין לי מה שליד הפוני.. אפילו מתחילים להתפתח לי מפרצים... אז למה סתם להיות קקות הא?.. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? -
מווווווווווו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? -
יש לי פול צילצולים! ובחינם! ומאגניבים כאלה.. למשפחה שלי יש לי תצילצול של משפחת אדאמס, לחברים נראה לי איזה טראנס כזה מעפן ולכל השאר קול של אלטיזאכן ('מוכרים הכל רהיטים אלטיזאכן אלטיזאכן) 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? -
יחס חם ולבבי 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? -
כפכפים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? -
טקס סיום כיתה ט'.. לי ולעוד 8 בנים.. ואני מניח שכל שיכנוע קטן בצורה של התערבות או של הומור שיצחיק אותי.. אני שרמוטת צחוק :) 11. האם יצא לך לשבור קיר? -
חלק מקיר.. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? -
להעיף רוחות רפאים שמציקות לי בלילה. בלי ידיים! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? -
השקיות נייר חום אצלנו זה רק לבורקסים וכאלה.. אז פלסטיק לבן, אבל רק כאלה עם ידיות! 14. יש לך כרטיס תלמיד? -
נהרס כבר בכיתה ח' 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? -
יש לי מקל הליכה מאגניב.. מספיק? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? -
ירוק ובהרבה! (לקרוא במבטא צ'רקסי) 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? -
יוהיפובוא! 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? -
|אבן| 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? -
תלוי כמה הם חמודים.. אבל בכללי אני ליברלי מאוד :) 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? -
מזתומרת במי?.. בי. או באמא של במבי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). -
לבן עם פסים למטה, ויש לה ג'לוגלוגים כאלה בקצוות.. או שזאת הטלית מהברמצווה...?.. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? -
במקרה של המורה בבצפר שלנו?.. הוא מתחיל לעשן עולה למעלה בחזרה ומתחיל להעיף מטוסים מנייר עם הכיתה 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? -
כי החול נכנס להם לעיניים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? -
למה כותבי שאלונים תמיד מתחכמים?.. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? -
אין לי קלמר כבר 5 שנים... אבל יש לי עט בכיס! 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? -
ליועצת, בכל פעם שאני צועק על מורה בבצפר בקשר למשו ('תפנה ליועצת', תפני את ליועצת יבתזונה!).. השאר- יש חיסיון רפואי :) 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? -
עיירה קטנה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? -
תירס חם תירס חם. בים בם בם 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? -
על ערסל באיזה חוף מאגניב כזה... למה? ככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? -
הלו ילד! ישך גולה בנחיר! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? -
צ'כיה של 1973 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? -
את הקולות האלה שמדברים אליי ואומרים לי לעשות כל מיני דברים מוזרים.. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? -
מו 34. מה היה הספר האחרון שקראת? -
וואי אני עונה רציני! 'שעות מתות' של איזה אידלמן אחד.. אני לא קורא ספרים בכללי, אבל הספר הזה תאכלס מעניין 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? -
ראו חתימה. זה נחשב קצת כת.. 36. האם אתה חבר בכת השטן? -
לא.. אלא אם כן הילה היא השטן... 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? -
'להדביק הבול פה' 38. האם אתה אלוהים? -
נראה לכם?.. שבת עכשיו ואני במחשב... אני ישו :) 39. האם יש לך פיצול אישיות? -
כן. אין לנו תשובת מתחכמת לזה 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? -
כי הוא שורף כזה בלשון.. וכי יש בו נענע :) 41. מה המסטיק האהוב עלייך? -
דובדבן 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? -
זה לא ממש הטריד אותי... 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? -
ע"י פיל זה נחשב?.. 44. האם ננשכת ע"י עז? -
תאכלס, עז ליקקה לי תיד.. זתומרת שכמעט 45. מה מעיר אותך בבוקר? -
השמש.. אני תמיד שוכח לכבות אותה לפני השינה 46. באיזה צבע השמיים שלך? -
באיזה צבע שבא להם.. אני נותן להם חופש בזה 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? -
'וואי תקשיבו טוב, אלא המילים האחרונות שלי בחיים..' ואז אני יתקע גרפס וימות 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? -
אפילו ב2 שבעים 49. כמה כריות יש לך על המיטה? -
שתיים 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? -
שקרנים מלוכלכים יש רק 99!

idk

New member
החמישים הבאים ../images/Emo26.gif ../images/Emo13.gif

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? -
דנור 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? -
שר האוצר או מנהל בנק (רציני!, בייגה שוחט משך אותי.... טוב נו שמעו... יש לו שם של בייגלה..) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? -
הכלב החדש שיש לנו בבית.. הוא קטן כזה ומציק 54. על מה אתה חושב כרגע? -
על זה שוואלה, ברי סחרוף שר אלתרמן 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? -
לצבוע תירח בכתום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? -
עידית צוק. תכנסו בה! 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? -
דורס אותו?.. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? -
בדיחת קרש?.. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? -
מזתומרת איך? עם הנעליים החדשות והמאאאמממות שלי ועם הבלונד שאני הולכת לצבוע מחר אצל אנדראס 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? -
נודיסט. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? -
זוהר באולטרה 62. מה עושה לך את זה? -
הגבות של מוש בן ארי.. גרררר
63. מה זה היפי? -
מתקן שעשועים! ווווווויייייייי!!!! 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? -
לאוולין מהגודמניות 65. מה היית בגלגול הקודם? -
יש לי הרגשה שדוב נמלים.. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? -
לא יהיה גילגול הבא.. העולם ימות עוד 50 שנה מקסימום.. יהיה עוד מבול וכאלה, הוא יתחיל מתלאביב דרך אגב.. תבנו תיבה!!!! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? -
גופה מנוסרת של פועל תאילנדי לא חוקי. סמל מאק, מקל הליכה מגולף מעץ וכובע טמבל צהוב 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? -
אני לא מגדיר תצמי.. זה מדגדג כזה.. אני מעדיף שאנשים אחרים יגדירו אותי גררררר :) 69. האם אתה בעד אונס דובים? -
איכס הם שמנים.. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? -
האוכל של אמאשלי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? -
חחח אני חולה תמיד 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? -
כי הוא גוי! זה למה! והוא משת"פ מניאק! 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? -
כן. אני. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? -
השפן של פלייבוי. כי את כל השאר יש לי באיזור של הקומה הזאת 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? -
שיעורי חברה ביסודי. 'בואו נשחק משחקים חינוכיים!' 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? -
אתערטל בציבור 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? -
אני יתגלח?... 78. על מה תקבל פרס נובל? -
זיין השכל הגדול בעולם 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? -
חופשי לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? -
כולם
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? -
גן עמיקם 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? -
שגיליתי שאני מפחד מכלבים כנראה... 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? -
שגיליתי שאני מפחד מכלבים כנראה... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? -
'נו אביחי תקשיב כבר!', 'למה אתה חייב לאחר?' 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? -
אני וצבי הנינג'ה 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? -
כי הםם זוג חארות 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? -
מי אמר שלא כדאי?.. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? -
אנשים שאומרים שלא כדאי לאכול שפנים דרוסים... 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?-
כי דרוזי ג'ינג'י עם משקפי שמש ומשרוקית אמר 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? -
הרבה פחות ממה שאתם חושבים..... :) 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? -
תלוי כמה זמן הם מכירים.. שמעי בזמני אני התחלתי גם רק עם שיחים.. אז לכי תדעי.. 92. מה חי בעליית הגג? -
דנור
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? -
'מה בחורות יעשו למנחה של תוכנית טלוויזיה בשביל כסף?' 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? -
משו כמו 13... 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? -
לוחץץץץץץץץץץץץץץץץץ על האמא שלו 96. למה מגלחים כבשים? -
כי הכבש הרס"ר מסתובב באיזור עם טלכרט 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? -
בכיף 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. -
!Xם לX בX ל*?!? 99. נכון שזה מבאס שאין את השאלה ה100?! מי אמר שאין את השאלה המאה?..

למעלה