שאלון לצרכי "עבודה"

roger4x4

New member
שאלון לצרכי "עבודה"

שאלון שנראה קצת לא רציני, אבל בבקשה, הוא די חשוב
יש לענות בצורה הומוריסטית. השאלון מנוסח בזכר אך הוא מתאים לשני המינים פגשתָ פעם אנשים מסקוטלנד
האם הם תקפו
כמה שבלולים יש בבעלותך
אם איש בא ומאיים לתקוף בננה, מה אתה עושה
אם הייתָ אלוהים, איך הייתָ מנהל את העסק
למה לדעתך השמיים כחולים
אתה יכול ללכת? באיזה טכניקה אתה משתמש
האם הרגשתָ בחסרונה של המילה שקל
איך אתה שותה את המרק שלך? עם סכין או מזלג
אם היו לך 6 אצבעות, איך הייתָ קורא לאצבע השישית
תודה רבה על בזבוז זמנכם.

pacific ocean

New member
חחחח יאללה נענה כי אני משועממת

פגשתָ פעם אנשים מסקוטלנד האם הם תקפו?...לא ...ולא כמה שבלולים יש בבעלותך ?....דווקא היו....10...בגן..חיחי אם איש בא ומאיים לתקוף בננה, מה אתה עושה?...שואל אותו אם אפשר להצטרף....(?!) אם הייתָ אלוהים, איך הייתָ מנהל את העסק?...לוחץ delete וזורק ת'דברים הלא חשובים לפח..חחח למה לדעתך השמיים כחולים?....אישית..כי צריך משהו טהור בעולם הזה... אתה יכול ללכת? באיזה טכניקה אתה משתמש?..בטכניקה הכייי מסובכתתת....הליכה על שתי רגליים האם הרגשתָ בחסרונה של המילה שקל?....לא....חחח אני כל יום משתמשת בה...:אפשר שקל, יש לך שקל?..נו יא קמצן רק שקל!!!" איך אתה שותה את המרק שלך? עם סכין או מזלג?....סכין כשאני מרגישה צורך באתגרים..חחח בונה אתה משועמם..וגמני... אם היו לך 6 אצבעות, איך הייתָ קורא לאצבע השישית?...אליזבת'

My self and i

New member
../images/Emo28.gifניקח תסיכון ונענה ../images/Emo3.gif

השאלון מנוסח בזכר אך הוא מתאים לשני המינים
פגשתָ פעם אנשים מסקוטלנד האם הם תקפו
הא. אמ.. למזלי לא פגשתי
כמה שבלולים יש בבעלותך
2, קוראים להם זלג ורינה.
אם איש בא ומאיים לתקוף בננה, מה אתה עושה
הייתי אומרת לו: " תעשה לי מה שאתה רוצה!! רק לא את הבננה.. רק לא אותה!!
"
אם הייתָ אלוהים, איך הייתָ מנהל את העסק
משמידה את כל אלה שאני שונאת.
למה לדעתך השמיים כחולים
מה, באמת לא ידעת? בתילת העולם עליתי לשמיים בסולם וצבעתי אותם בכחול עם צבעי גואש!
קפיצות צפרדע
האם הרגשתָ בחסרונה של המילה שקל
הו כה.
איך אתה שותה את המרק שלך? עם סכין או מזלג
עם הרגל.
רבקה.
תודה רבה על בזבוז זמנכם. בכיף, זה היה מגניב

XD איזה שאלות

לא ולא
כמה שבלולים יש בבעלותך
אני שבלול |צחוק| אם איש בא ומאיים לתקוף בננה, מה אתה עושה
לתקוף בננה? אני חושבת שאני אשב בצד. אם הייתָ אלוהים, איך הייתָ מנהל את העסק
יותר טוב ממי שמנהל אותו למה לדעתך השמיים כחולים
יש איזה תופעה כימית שמסבירה את זה לא?
בטכניקה מוזרה של הזזת הרגליים קדימה, כל פעם רגל אחרת. האם הרגשתָ בחסרונה של המילה שקל
זאת דווקא מילה די הכרחית איך אתה שותה את המרק שלך? עם סכין או מזלג
עם כף כפרע
אצבע שישית

coullette

New member
לךלחיליך

פגשתָ פעם אנשים מסקוטלנד כן האם הם תקפו לא כמה שבלולים יש בבעלותך 4534534 אם איש בא ומאיים לתקוף בננה, מה אתה עושה אם הייתָ אלוהים, איך הייתָ מנהל את העסק אחרת לגמרה למה לדעתך השמיים כחולים אתה יכול ללכת? באיזה טכניקה אתה משתמש האם הרגשתָ בחסרונה של המילה שקל איך אתה שותה את המרק שלך? עם סכין או מזלג אם היו לך 6 אצבעות, איך הייתָ קורא לאצבע השישית זין

נחמד ....

מממ... אני תקפתי אותם. כמה שבלולים יש בבעלותך
אלה שבגינה ... אם איש בא ומאיים לתקוף בננה, מה אתה עושה
אוכל אותה (((שונאת בננות))) אם הייתָ אלוהים, איך הייתָ מנהל את העסק
אם?!..... למה לדעתך השמיים כחולים?! זה הישתקפות של היים ... חחח אתה יכול ללכת? באיזה טכניקה אתה משתמש
טכניקה חדשנית של שנות ה20 המאוחרות ... האם הרגשתָ בחסרונה של המילה שקל
לא, כי אין חיסרון למילה שקל. איך אתה שותה את המרק שלך? עם סכין או מזלג
מסננת. אם היו לך 6 אצבעות, איך הייתָ קורא לאצבע השישית
פועה

roger4x4

New member
../images/Emo51.gif לכולם

כול המשתמשים אשר ענו על כול השאלות נכנסו לתוך רשומה בבלוג שלי אשר מתארת ניסוי מעט מוזר אשר הגיע משיעמום. blog.tapuz.co.il/colash בקרוב, הפוסט מתפרסם.

../images/Emo190.gif

פגשתָ פעם אנשים מסקוטלנד? האם הם תקפו?כן,ולא-הם היו נחמדים כמה שבלולים יש בבעלותך?269 אם איש בא ומאיים לתקוף בננה, מה אתה עושה?מצטרפת אליו אם הייתָ אלוהים, איך הייתָ מנהל את העסק?משאירה רק את עצמי ובונה עולם חדש שיתאים לי למה לדעתך השמיים כחולים?זה השתן של החייזרים,לא ידעת? אתה יכול ללכת? באיזה טכניקה אתה משתמש?שמאל ימין שמאל..ימין שמאל ימין האם הרגשתָ בחסרונה של המילה שקל?לא..רק שקל חדש איך אתה שותה את המרק שלך? עם סכין או מזלג?לא שותה אם היו לך 6 אצבעות, איך הייתָ קורא לאצבע השישית?תה..כן,כמו המשקה

עעעעעעעעעעונה

פגשתָ פעם אנשים מסקוטלנד ? האם הם תקפו ? כן ! כמה שבלולים יש בבעלותך ? 5 אם איש בא ומאיים לתקוף בננה, מה אתה עושה ? מאיימת עליו שאני אוציא עליו את התפוז שלי, גיבור על חלשים. אם הייתָ אלוהים, איך הייתָ מנהל את העסק ? מעלימה את האנשים הרעים.. למה לדעתך השמיים כחולים ? הם לא באמת כחולים חמודה, אבל אם את מתעקשת אז כי זה צבע מרגיע ויהיה לך יותר נחמד לשבת בחיק הטבע ולהרגע
אתה יכול ללכת? באיזה טכניקה אתה משתמש ? כרגע אני יודעת את הטכניקה הרגילה והמשעממת, אבל אני לוקחת שיעורים לכלמיני שיטות מגוונות
האם הרגשתָ בחסרונה של המילה שקל ? היא חסרה ?
איך אתה שותה את המרק שלך? עם סכין או מזלג? איך אפשר לשתות עם סכין ומזלג ? אני לפעמים עם מסננת ולפעמים עם קש, תלוי במצברוח
אם היו לך 6 אצבעות, איך הייתָ קורא לאצבע השישית ? זרובבלה תודה רבה על בזבוז זמנכם.

green rebel

New member
עונה..

כמה שבלולים יש בבעלותך?רגע.. תנו לספור.. אמ.. 125,876,239 אם איש בא ומאיים לתקוף בננה, מה אתה עושה? קופץ מהחלון פגשתָ פעם אנשים מסקוטלנד האם הם תקפו? כן! הם תקפו בננה חסרת אונים! אם הייתָ אלוהים, איך הייתָ מנהל את העסק? הייתי נותנת לכלבים להשתלט על העולם שורפת את בתי הספר ושולחת את המורים לגיהנום!!! למה לדעתך השמיים כחולים? כי אלוהים אוהב כחול (?) אתה יכול ללכת? באיזה טכניקה אתה משתמש? אני משתמשת בשיטת ה.. פריקלס האם הרגשתָ בחסרונה של המילה שקל? ברור! מלא פעמים! איך אתה שותה את המרק שלך? עם סכין או מזלג? עם מזלג! (כאילו דהה!) אם היו לך 6 אצבעות, איך הייתָ קורא לאצבע השישית? שושקה!

יווובל

New member
אני יענה כי משעמם לי...

פגשתָ פעם אנשים מסקוטלנד? לא האם הם תקפו? לא כמה שבלולים יש בבעלותך? 0. אבל לאח שלי יש אוסף. אם איש בא ומאיים לתקוף בננה, מה אתה עושה? מרים גבה... אם הייתָ אלוהים, איך הייתָ מנהל את העסק? כשאני אהיה אלוקים אני אענה לך על זה.. למה לדעתך השמיים כחולים? בגלל איזה משהו שקשור לאטמוספרה לא? אתה יכול ללכת? נראה לי שכן.. באיזה טכניקה אתה משתמש? במה?.. האם הרגשתָ בחסרונה של המילה שקל? לא איך אתה שותה את המרק שלך? עם סכין או מזלג? מעדיף סכין. אם היו לך 6 אצבעות, איך הייתָ קורא לאצבע השישית? יוכבד.

TrAd RaD

New member
אני...../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif

פגשתָ פעם אנשים מסקוטלנד האם הם תקפו?.. כן!! הם ניסו להכניס לי חמת חלילים לישבן!!
כמה שבלולים יש בבעלותך:
.. רגע אני אספור אם איש בא ומאיים לתקוף בננה, מה אתה עושה:
מממ אני אוהבת בננות!!
אם הייתָ אלוהים, איך הייתָ מנהל את העסק.. זה סוד מקצועי... סליחה למה לדעתך השמיים כחולים" זה ידוע!! קרני האור שפוגעות בדשא מוחזרת בזוית 78 מעלות ויוצרות גוון אדמדם.. מה שנראה לנו כגוון כחול...זה אשליה אופטית אני אומרת לכם!1 אתה יכול ללכת? באיזה טכניקה אתה משתמש... בטכניקת הטרולולו בלולו לא מומלץ לנשים בהריון ועם בעיות בלב!!
האם הרגשתָ בחסרונה של המילה שקל? לא.. היא נמצאת פה לידי!!
איך אתה שותה את המרק שלך? עם סכין או מזלג... עם כף...
אם היו לך 6 אצבעות, איך הייתָ קורא לאצבע השישית: אצבע6# אויי התחכום...

למעלה