שאלון לצהריים:

d r o r y

New member
שאלון לצהריים:

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר? 2.את/ה במצב רוח גרוע היום? 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ? 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? 5.את/ה שואף/ת לשלמות? 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? 8.את/ה טיפוס סלחן? 9.את/ה סוער מבפנים? 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? 14.הרבצת אי פעם למישהו? 15.את/ה אדם מקובל בחברה?

Invisible Eden

New member
נאמ../images/Emo9.gif

1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר? אני דואגת לזה
טמבל. 2.את/ה במצב רוח גרוע היום? לא... 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ? מאוד תלוי באיזה יום ואם קרה משהו וזה. 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? לפעמים. 5.את/ה שואף/ת לשלמות? לא. 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? לפעמים. 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? משתדלת שלא. 8.את/ה טיפוס סלחן? לא הייתי מגדירה את עצמי ככה. זה תלוי במקרה. 9.את/ה סוער מבפנים? נאמ... לא כרגע. 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? כע
11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? של הכלבלב המתוק שלי 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? כן 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? כן 14.הרבצת אי פעם למישהו? כן. 15.את/ה אדם מקובל בחברה? לא מנסה בכלל. לא חשוב לי כל כך כל הסיפור הזה.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר? כן, יש. 2.את/ה במצב רוח גרוע היום? ממש לא, היה לי יום ממש נפלא. הברזנו ונסענו לת"א, דניאלתה, דורין ואני, ועבר עלינו יום ממש אדיר שכלל הסתובבות בהרבה מקומות שווים ושיחה עם מוכר כלכך נחמד במשך שעה. וגם החבר יבוא יותר מאוחר, ובכלל מצוין. 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ? לא. 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? כן. אני לא אומרת שאני לא אינטרסנטית לעתים, אבל כשלא, אז כן. 5.את/ה שואף/ת לשלמות? בהחלט. פרפקציוניזם זה דרך חיים. 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? בכתב, בעיקר. 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? כן. הרבה. 8.את/ה טיפוס סלחן? לא. 9.את/ה סוער מבפנים? כן, לאו דווקא במובן הכועס-פגוע-מתוסכל, אלא באופן כללי, אני אדם סוער וקיצוני, ממ. 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? לא קשר, לפחות לא בכמה תקופות הקרובות, אני מסופקת מאד עם מערכת היחסים הנוכחית שלי כרגע. 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? כן. 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? נגמרים באיזה מובן? שהם בורחים לי מבין הידיים ואני חייבת להספיק לעשות הכל? כן. שהם הולכים ודועכים? לא באופן חזק, כי אני אופטימית מטומטמת. 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? כן, ולא בצורה של דכאון וזה. אני אדם שמח, אני פשוט רואה דברים, ויש לי התקפים מוזרים כאלה. אבל מה זה משנה<: 14.הרבצת אי פעם למישהו? כןכן. 15.את/ה אדם מקובל בחברה? כן.

עונה

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר?כן 2.את/ה במצב רוח גרוע היום? לא 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ? לא 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? כן לפעמים 5.את/ה שואף/ת לשלמות? כן 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? אולי 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? כן 8.את/ה טיפוס סלחן? כן 9.את/ה סוער מבפנים? כן 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? לא 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? לא שידוע לי
12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? לא 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? לא 14.הרבצת אי פעם למישהו? לא 15.את/ה אדם מקובל בחברה? אממ כן רגיל אני יודעת

עונה...../images/Emo19.gif

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר?
2.את/ה במצב רוח גרוע היום?מאוד גרוע..הכי גרוע שהיה עד עכשיו נראה לי.. 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ?בתקופה הזאתי כן..(חודש וחצי כבר..) 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור?כן אני עוזרת 5.את/ה שואף/ת לשלמות?מבחינה פנימית כן 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות?כן 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות?אממ כן 8.את/ה טיפוס סלחן?תלוי על מה 9.את/ה סוער מבפנים?כן.... 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך?לא 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י?אממ..של ציפור
12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך?לא יודעת 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות?שאני מאבדת שפיות ..מה? 14.הרבצת אי פעם למישהו?כן 15.את/ה אדם מקובל בחברה?הייתי עד ש..

במחיאות כפיים..אני..

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר?כן,לא ממש הצלחתי..הבנאדם פשוט לא קולט 2.את/ה במצב רוח גרוע היום?לא, דווקא לא רע בכלל 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ?ממש לא..בדיוק ההיפך 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור?כן, אני מאוד אוהבת לעזור..מרגישה שזה חלק לא קטן מהחיים שלי 5.את/ה שואף/ת לשלמות?ממש לא! אני שונאת שלמות..חוסר שלמות זה תמיד דבר טוב כשאתה טועה אף אחד לא יבוא אלייך בטענות 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? קשה לי, אני צריכה ללמוד קודם להכיר את הבנאדם אחרי זה אני הבנאדם שמבטא הכי הרבה רגשות בעוולם 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות?ממש לא 8.את/ה טיפוס סלחן?מאווד...התכונה הכי גדולה שלי..סולחת אחרי שנייה ולא משנה כמה גדולה הייתה הפגיעה 9.את/ה סוער מבפנים?תמיד..שלא נדע..אם אני אמות זה יהיה רק מהתקף לב..חחחח 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך?לא, וכנראה שלא אנסה אף פעם 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י?כן, של מישהו, הייתה הרגשה מדהימה לאחר מכן 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך?תמיד....זה דיי מפחיד 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות?מתי אני שפויה בשביל לאבד שפיות?! :) 14.הרבצת אי פעם למישהו?סטרתי..עם כפכף 15.את/ה אדם מקובל בחברה?נראה לי שכן..

essit

New member
אני עונה....

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר?לא 2.את/ה במצב רוח גרוע היום?לא 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ?לא 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור?כןןןןןןןןן 5.את/ה שואף/ת לשלמות?לא 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות?לפעמים 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות?לפעמים 8.את/ה טיפוס סלחן?תלוי למי 9.את/ה סוער מבפנים?כן(אני עקרבית..) 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י?כן 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך?כן 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות?לא,עדיין לא
14.הרבצת אי פעם למישהו?אהמ..כן 15.את/ה אדם מקובל בחברה?תשאלו את החברה...סתם סתם...נראה לי שכן.. אחלה שאלון...

../images/Emo85.gif../images/Emo113.gifME../images/Emo9.gif../images/Emo94.gif

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר?כן.. 2.את/ה במצב רוח גרוע היום?איך ידעת
3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ?לעפמים..לא כל הזמן
4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור?לא..כי אין לי ברירה:-פ ברור שכי אני אוהבת
6.את/ה יודע/ת להביע רגשות?כן אבל הייתי רוצה באמת לדעת קצת יותר.. 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות?לפעמים 8.את/ה טיפוס סלחן?תלוי מתי אבל בדר"כ כן 9.את/ה סוער מבפנים?
10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך?לאאא
11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י?לא שזכור לי אבל אולי.... 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך?כן 14.הרבצת אי פעם למישהו?מכות רצח לא
רק סתם אני הולכת מכות עם האחיות שלי אבל זה לא ממש אמיתי
15.את/ה אדם מקובל בחברה?יאפ

אני

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר? לא 2.את/ה במצב רוח גרוע היום? לא 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ? לא 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? כן 5.את/ה שואף/ת לשלמות? כן 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? לא ממש 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? לא ממש 8.את/ה טיפוס סלחן? כן 9.את/ה סוער מבפנים? יש מקרים,כן 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? לא 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? לא נראה לי 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? כן 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? לא 14.הרבצת אי פעם למישהו? כן=\ 15.את/ה אדם מקובל בחברה? לא

Shani276

New member
אהמ

1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר?לא 2.את/ה במצב רוח גרוע היום?לא כזה.בסדר. 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ?לא. 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור?זה תלוי למי אני עוזרת. 5.את/ה שואף/ת לשלמות?לא. 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות?תלוי למי ולמה ובאילו נסיבות 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? אותו כנ"ל 8.את/ה טיפוס סלחן? לא.זתומרת,זה תלוי. 9.את/ה סוער מבפנים?לא.אם הייתי,הייתי כבר מוציאה את זה על מישהו/משהו 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? :| לא שידוע לי. 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? אם לתת לחברה שלי להעתיק שיעורים במתמטיקה נחשב הצלת חיים אז כן ;[ 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? לא. 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? אולי 14.הרבצת אי פעם למישהו? נו בוודאי
15.את/ה אדם מקובל בחברה? אני בכיתה ח',אז בואו נגיד שאנחנו כאלה לא מגובשים ולא מכירים אחד ת'שני בכיתה ובשכבה ככה שכל אחד עם החברים שלו..

עונה...

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר? אממ כן 2.את/ה במצב רוח גרוע היום? כן..די 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ? לפעמים.. 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? אמממ נראלי
5.את/ה שואף/ת לשלמות? לא לשלמות.. לכמעט שלמות
6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? בדרך כלל לא 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? לא מסתירה אבל גם לא ממש מגלה 8.את/ה טיפוס סלחן? לא כל כך 9.את/ה סוער מבפנים? כן 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? לא 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? נראלי.. לא זוכרת חח 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? כן 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? או...כן 14.הרבצת אי פעם למישהו? ברור חח 15.את/ה אדם מקובל בחברה? מזתומרת? עם החברים שלו כל אחד מקובל מזה השטויות האלה מה אנחנו בכיתה ו'??...

../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר?
2.את/ה במצב רוח גרוע היום?
3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ?
4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? לפעמים חחח 5.את/ה שואף/ת לשלמות? לא יודעת... מקווה 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות?
7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות?
8.את/ה טיפוס סלחן?
9.את/ה סוער מבפנים?
10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך?
11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י?
עוד לא חח 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך?
13.שאת/ה מאבד/ת שפיות?
14.הרבצת אי פעם למישהו?
15.את/ה אדם מקובל בחברה?

H a d a r 15

New member
אני../images/Emo152.gif

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר?לא 2.את/ה במצב רוח גרוע היום?דווקא לא
3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ?חח תודה לאל לא.. 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור?כן:]
5.את/ה שואף/ת לשלמות?אממ כן..למרותת שאין דבר כזה.. 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות?כה.. 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות?לרוב כן. 8.את/ה טיפוס סלחן?מאודדד...:\ 9.את/ה סוער מבפנים?אממ מה הכוונה?:-S 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך?חח ממש לא 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י?אממ של כל המשפחה..
12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך?אממ לא במובן הזה אלה קרה פעם משהו שפחדתייי שהוא לא יעבור.. 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות?כמו כל בנאדם.. 14.הרבצת אי פעם למישהו?חחח פעם?!
חח לא סתם זה רק אחותי לא מישהוו שאני לא מכירה 15.את/ה אדם מקובל בחברה?כן

ראשגדול

New member
עונה

1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר? לא 2.את/ה במצב רוח גרוע היום? לא יותר מהרגיל 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ? אמממ לא 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? לא תמיד תלוי למי 5.את/ה שואף/ת לשלמות? לא 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? כן 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? כן 8.את/ה טיפוס סלחן? תלוי על מה ולמי .! 9.את/ה סוער מבפנים? מאוד 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? לאאאא 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? של הכלבה שלי 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? פעם אחת 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? היתי קרוב לזה :) 14.הרבצת אי פעם למישהו? לא ברצינות 15.את/ה אדם מקובל בחברה? תמיד אפשר יותר .. אבל גם פחות

עונהה:)

1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר?נממ כרגע לא
2.את/ה במצב רוח גרוע היום?לא 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ?לא 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור?נממ כן 5.את/ה שואף/ת לשלמות?לא
6.את/ה יודע/ת להביע רגשות?כן 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות?לא 8.את/ה טיפוס סלחן?כן 9.את/ה סוער מבפנים?לא 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך?איכככ
11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י?לא נראה לי
12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך?כן 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות?כן
14.הרבצת אי פעם למישהו?הרבה
15.את/ה אדם מקובל בחברה?נראה לי.

MK respect

New member
=]

1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר?לא נראלי..כי אם הייתה לי כזאת היא תדע את זה מהר מאוד וכבר לא נהיה חברות.. 2.את/ה במצב רוח גרוע היום?לא כ"כ.. 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ?בד"כ.. 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור?תלוי למי ובאיזה סיטואציה.. 5.את/ה שואף/ת לשלמות?תלוי.. 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות?נראלי שאני יודעת יותר להראות את הרגשות מאשר להסתיר אותם.. 8.את/ה טיפוס סלחן?לא כ"כ...חחח...כאילו יש אנשים שבחיים אנלא יסלח להם אבל תלוי... 9.את/ה סוער מבפנים?כעעע...המונמונמונמוןןן!! 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך?לאא..חס וחלילה וגם אנלא מתכוונת בעז"ה!! 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י?אממ...נראלי שכע...אבל אנלא זוכרת.. 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך?כע.. 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות?כעע...פוווליםםם!! 14.הרבצת אי פעם למישהו?כע.. 15.את/ה אדם מקובל בחברה?נראלי שכע...כאילו אני בין המקובלים..

../images/Emo187.gifאנייי../images/Emo3.gif

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר?לא
2.את/ה במצב רוח גרוע היום?ממש אבל ממש לא
3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ?לא.. 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור?לפעמים
5.את/ה שואף/ת לשלמות?לא 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות?אממ..לפעמים 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות?כנ"ל 8.את/ה טיפוס סלחן?לא תמיד
9.את/ה סוער מבפנים?כשמעצבנים אותי
חחחחח 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך?לא 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י?יאפ! 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך?לא ממש 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות?כן 14.הרבצת אי פעם למישהו?כן
15.את/ה אדם מקובל בחברה?תשאלו את "החבר'ה"

yardenga

New member
אני ../images/Emo24.gif (אני מקווה שיצא סמיילי)

1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר? ממ כן 2.את/ה במצב רוח גרוע היום? כן 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ? כן 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? אממ אני דיי עוזרת.. 5.את/ה שואף/ת לשלמות? לא ממש לא 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? אממ תלוי איזה רגשות
7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? כן 8.את/ה טיפוס סלחן? לא ממש 9.את/ה סוער מבפנים? אממ כן 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? עדיין לא
11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? לא שאני יודעת 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? אממ לא 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? אממ חח לפעמים 14.הרבצת אי פעם למישהו? כן 15.את/ה אדם מקובל בחברה? לא יודעת ולא אכפת לי

lighted

New member
עונהנהנהנהנהנהנהנהנה../images/Emo9.gif

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר? לא.. הייתה כזו וניתקתי איתה קשר! 2.את/ה במצב רוח גרוע היום? לא 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ? לא 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? כן 5.את/ה שואף/ת לשלמות? בדר"כ 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? כן, מאוד! 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? לא 8.את/ה טיפוס סלחן? כן 9.את/ה סוער מבפנים? לא ממש 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? לא 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? בערך.. 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? כן 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? כן 14.הרבצת אי פעם למישהו? כן
15.את/ה אדם מקובל בחברה? כן

adi121

New member
../images/Emo60.gifהנהנהה

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר?לא חברה.. יש אנשים שנדבקים אליי 2.את/ה במצב רוח גרוע היום?ממש לא
3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ?אממ.. לא בזמן האחרון 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור?כן 5.את/ה שואף/ת לשלמות?כן (?) 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות?לא 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות?בדרך כלל כן 8.את/ה טיפוס סלחן?סולחת אבל לא שוכחת 9.את/ה סוער מבפנים?קצת 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך?לא 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י?לא חושבת.. 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך?כן 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות?כן 14.הרבצת אי פעם למישהו?כן 15.את/ה אדם מקובל בחברה?נראה לי..

למעלה