שאלון לפסח

ady18

Well-known member
שאלון לפסח

. אצל מי אתם מתארחים בחג? 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח? 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר? 4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל? 5. כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"? 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...) 7. מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"? 8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"? 9. האם אתם שרים "מה נשתנה"? 10. מה אתם לובשים לסדר? 11. מי קורא את ההגדה?

ראשונה לענות-חושבת

. אצל מי אתם מתארחים בחג?-אצל דודים שלי 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח?-לא כי כבר כמה שנים אנחנו אצלם בחג 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר?-לא חח מאיפה אני יודעת להכין 4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל?-עד הסוף נראה לי 5. כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"?-לא יודעת אבל די הרבה 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...)-לא יודעת 7. מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"?-אממ נראה לי חסה 8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"?-אני מכניסה הכל אבל נראה לי ת'עלים של הכרפס 9. האם אתם שרים "מה נשתנה"?-כן ברור 10. מה אתם לובשים לסדר?-חולצה שחורה יפה וג'ינס 11. מי קורא את ההגדה?-כולם

Danielle b3

New member
../images/Emo161.gifחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo38.gifעונה../images/Emo125.gif

אצל מי אתם מתארחים בחג
סבא וסבתא מצד אבא
היו התלבטויות אצל מי להתארח
לא, כל שנה אנחנו שם
האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר
לא יודעת
, כמו כולם... מצות
, גפילטע פיש ועוד
האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל
לא עד הסוף, אבל קוראים כמה חלקים
כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"
10
כמה דורות סביב השולחן
3
מה המאכל הכי אהוב עליך ב"סדר"
מצה
מה המאכל שבחיים לא תכניסי לפה מה"סדר"
גפילטע פיש
האם אתם שרים "מה נשתנה"
כן
מה אתם לובשים לסדר
אני לובשת חצאית שחורה וחולצה כתומה עם קשירה
מי קורא את ההגדה
כולם ביחד

®NuLy®

New member
ונה../images/Emo156.gif

1. אצל מי אתם מתארחים בחג? דודים 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח? אין לי מושג חחחח 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר? אממממ לא 4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל? קוראים עד האוכל ואז סבא שלי ועוד כמה ממשיכים 5. כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"? 13 אני חושבת 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...) אמממ עד נכדים.... 7. מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"? קנידעלך!! 8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"? גפילטעפיש 9. האם אתם שרים "מה נשתנה"? כן 10. מה אתם לובשים לסדר? אמממממ מכנס יפה וחולצה יפה חחח 11. מי קורא את ההגדה? אמממ זה עובר בין הגברים

ady18

Well-known member
סקר לפסח

. אצל מי אתם מתארחים בחג? 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח? 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר? 4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל? 5. כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"? 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...) 7. מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"? 8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"? 9. האם אתם שרים "מה נשתנה"? 10. מה אתם לובשים לסדר? 11. מי קורא את ההגדה?

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

. אצל מי אתם מתארחים בחג? אצלי בבית 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח? לא, פעם בת''א פעם אצלי [מאז שסבתא מתה...] 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר? נופ 4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל? נראה לי עד האוכל... זה ממש ארוך \= 5. כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"? אמממ עשרה אנשים 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...) סבא, 3 הורים, 2 ילדים... 3 דורות. למרות שיש שם גם 'ילדים' שני 30.... >< 7. מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"? כלום. יש יאק של אוכל 8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"? בשר כולשהו 9. האם אתם שרים "מה נשתנה"? אני צריכה. שכחו מזה 10. מה אתם לובשים לסדר? תחתונים וחזיה. סתם. אין לי מושג >< 11. מי קורא את ההגדה? דוד.

בוהוטיהיז

. אצל מי אתם מתארחים בחג? אצל סבא-סבתא 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח? כן. "מי עושה את זה יותר קצר?" 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר? לא.. 4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל? הפעם למזלי לא קוראים בכלל. לא עושים סדר, רק ארוחה גדולה. 5. כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"? הממ.. *סופרת* 6 שאני יודעת עליהם 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...) סבא-סבתא, אבא-דודה, אני וידיד שהעבודה לא נותנים לו חופש כדי לנסוע למשפחה לסדר, אז הזמנתי אותו 7. מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"? חרוסת בתוך חסה 8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"? הכל בערך.. 9. האם אתם שרים "מה נשתנה"? אני מתחבאת בשלב הזה בשירותים 10. מה אתם לובשים לסדר? הממ.. אין לי מושג.. לא חשבתי על זה 11. מי קורא את ההגדה? אף אחד

בוהוטיהיז

זו בד"כ (כפי שבטח שמת לב) המילה שאני רושמת בנושא ההודעה, כי "תשובות שלי" או דברים בסגנון זה נדוש לי מדי :) זו לא מילה שבאמת אומרת משהו.. סתם בוהוטיהיז :)

ל א ק י

New member
נמנממנמ

. אצל מי אתם מתארחים בחג? בבית 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח? לא 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר? כן, אבל זה לא קשור לפסח
4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל? לא קוראים X: 5. כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"? 10.. אם להחשיב ת'דבר הקטן הזה שזז פה ומפריע לי :[ אומרים שהיא בנאדם. 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...) 3 7. מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"? הקולה 8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"? רב הדברים שיש שם.. 9. האם אתם שרים "מה נשתנה"? לא 10. מה אתם לובשים לסדר? בגדים[?] 11. מי קורא את ההגדה? אפחד

KitiKiti

New member
../images/Emo25.gifתשובות

1.אצל מי אתם מתארחים בחג?סבים 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח?לא 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר?סלט גזר.. 4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל?בכלל לא 5.כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"?14 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...)-3. 7.מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"?כל מיני סלטים 8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"?ביצה
|פויה פויה| 9. האם אתם שרים "מה נשתנה"?לא 10. מה אתם לובשים לסדר?ג'ינס אול סטר גופיה וג'קט 11. מי קורא את ההגדה?אנחנהו לא קוראים

מסטולית

New member
אחלה שאלון :)

. אצל מי אתם מתארחים בחג? סבא וסבתא בירושלים 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח? לא יודעת, מה אכפת לי 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר? אמא הכינה עוף ועוגת מצות 4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל? קוראים את הרוב 5. כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"? היינו 12 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...) 3 :) 7. מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"? חרוסת
8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"? כרפס.. חחחח 9. האם אתם שרים "מה נשתנה"? לא 10. מה אתם לובשים לסדר? לבשתי מכנס שחור וסתם חולצה 11. מי קורא את ההגדה? אבא וסבא את הרוב וחלק הילדים

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

1. אצל מי אתם מתארחים בחג? אצלנו. פעם ראשונה מזה עשר שנים. 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח? לא. בכלל לא רצינו חג. 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר? אני לא. אמא כן. 4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל? בדר"כ לא, השנה קראנו אותה. 5. כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"? שמונה. 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...) סבים- נכדים. 7. מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"? קנידעלך משהו? P:. 8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"? הבשר
. וכן חרוסת ומרור. 9. האם אתם שרים "מה נשתנה"? לא. 10. מה אתם לובשים לסדר? שימלת לוויות שחורה, השנה. עם גרביים מנוקדים. 11. מי קורא את ההגדה? כל מי שיש לו עצבים.

noni2222

New member
נמפ...

אצל מי אתם מתארחים בחג? חברים 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח?לא 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר? אמ.. סלט פירות חחח 4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל? קוראים עד הסוף 5. כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"? השנה היינו 17, אבל חוץ מהשנה כל שאר השנים היינו 40+ 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...) אמ.. זה חברים.. 7. מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"? ביצים במי מלח.. טחח 8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"? דגים/בשר 9. האם אתם שרים "מה נשתנה"? לא.. יש יותר קטנים (ומזל שכך) 10. מה אתם לובשים לסדר? אמ. סתם בגדים לא משו יותר מידי חגיגי, כי לפני שנתיים בן דוד שלי בן שנה שפך עלי כל מיני דברים והג'ינס החדשים מתו)= 11. מי קורא את ההגדה? בדרך כלל דוד שלי, השנה היינו אצל חברים.. אז האבא שם שבקושי מדבר עברית וזה היה עברית במבטא אוסטרלי.. חח

תשובות..

התארחנו אצל דודדים באיזור השרון. היו לבטים אם לנסוע. אני מכין פשטידות ובשרים. אנחנו קוראים את ההגדה עד האוכל, אוכלים ואז יושבים עם גיטרה ודרבוקות ושרים את כל השירים. בדרך כלל עשרה, השנה 35. כל צידי המתרס.. המון דורות, נינים, נכדים, דודים, דודות ואחים. המאכל הכי אהוב? מצה עם גבינה לבנה. חזרת. שרים את מה נשתנה. בגדים שקניתי במיוחד. בדרך כלל קוראט את ההגדה זקן השבט- האיש המבוגר בשולחן מנחה את הסדר וקטעים ארוכים כל השולחן לפי הסדר. חג שמח!

../images/Emo155.gif

אצל מי אתם מתארחים בחג
אמממ בירושליים.. מסובך להסביר אצל מי
היו התלבטויות אצל מי להתארח
כןן הרבה חחח
האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר
לא
האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל
בדר"כ קוראים הכל
כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"
אמממ אתמול היינו 10
כמה דורות סביב השולחן
(סבים, הורים, ילדים, נכדים...) אממ 4.. אתמול אבל בדר"כ זה 3
מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"
לא אוהבת תאוכל של פסח
מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"
חזרת נראלי.. יש הרבה אני לא אוהבת תאוכל של פסח בכלל
האם אתם שרים "מה נשתנה"
חחח כה
מה אתם לובשים לסדר
אממ בהתחלה רציתי ללבוש ג'ינס שקניתי וגופיה ורודה בהירה כזאת אבל אח"כ התחרטתי ולבשתי תג'ינס עם חולצה כחולה ולבנה כי זה יותר התאים חחחח
מי קורא את ההגדה
כל כמה שורות מישו אחר
חג שמח

tuty fruty

New member
חג שמח!!!

. אצל מי אתם מתארחים בחג?אצל סבא וסבתא 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח?לא תמיד חוגגים אצלם 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר?לא 4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל?עד הסוף! 5. כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"?בסביבות ה15 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...)עד נינים 7. מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"?חרוסת 8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"?גפילטע פיש 9. האם אתם שרים "מה נשתנה"?כן 10. מה אתם לובשים לסדר?לא משהו מיוחד 11. מי קורא את ההגדה?כולם

למעלה