שאלון!!!!!!!!לענות

מיוש94

New member
שאלון!!!!!!!!לענות

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אתה אוהב להתקלח? איזה שמפו אתה משתמש? ואיזה דאודורנט? איזה צבע המגבת שלך? מה אתה אוכל בבוקר? איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? למה? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לך קרובים בחו"ל? יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזה סמיילי אתה הכי אוהב? מתוק או מלוח? קשה לבחור איזה שפה הכי יפה? ואיזה הכי מכוערת? דתי/חילוני/מסורתי וכו'? טלפון או פנים אל פנים? איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מה המבחן האחרון שעשית? וכמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? יש לך חדר לבד? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתה בתנועת נוער? איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזה חברה הפלא' שלך? ואיזה חברה המכשיר? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? איך קוראים לה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מה הדף בית שלך? אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?

עונננה

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? כן חחח אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? שתיהם אתה אוהב להתקלח? מכורה למקלחת שליי חחחחחחחח איזה שמפו אתה משתמש? הוואי ואיזה דאודורנט? דאודוורנט נושםם חחח איזה צבע המגבת שלך? יש מללא מה אתה אוכל בבוקר? כלום חחח חוץ מיום שישי ושבת שרק בהם אני אוכלת או קורנפלקס או עוגת שיש או קוראסונים או חלה עם גולדבנד חחחחחחחחחחחחחחחח איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שבת למה? חופש כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 יש לך קרובים בחו"ל? אממ לא יודעתת.. יש דודה של אבא שלי בחול אבל לא נראלי יותר מזה יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? אושרית איזה צבע שיער יש לך? שחוור =] ואיזה היית רוצה שיהיה לך? יותר שחור חחח כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?כשהייתי קטנה רק? חחחחח סתםם כן איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
ו-
מתוק או מלוח? קשה לבחור אני יותר מכיוון חמוץ חח איזה שפה הכי יפה? ספרדיתת חח ואיזה הכי מכוערת? ערבית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני שומר מסורת חחחחח טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אחוזיםם בעעעעע מה המבחן האחרון שעשית? במתמטיקה וכמה קיבלת בו? 99 חחח באיזה צבע הארון בחדר שלך? היה לי חום כזה עם כחול וכשאומרים את זה זה נשמע מזעזעזע אבל אם תראו אוותו הוא הרבה יותר מזעזעז ממה שזה נשמע חחחחחח סתםם הוא חמוד ככזה אבל עכשיו אני מחפשת חדש ובכלל חדר אבל מה אני חופרתת ????????. יש לך חדר לבד? עכשיו כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול אתה בתנועת נוער? לא איזה?
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אתם חייבים להיות אכזריים חחחחח אין לי פללא =\ איזה חברה הפלא' שלך? ואיזה חברה המכשיר? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לא יודעת חחחחח סתם לא זווכרת יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? איך קוראים לה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן מה הדף בית שלך? קפה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? בערך .. חחחחח סתם כן עם רוועי אבל יש שקט עכשיו חחח

roey406

New member
עונה

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות?חח כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?תלוי כמה ארוך השאלון אתה אוהב להתקלח?כן איזה שמפו אתה משתמש?לא זוכר חח משהו עם ריח טוב ואיזה דאודורנט?כנ"ל איזה צבע המגבת שלך?עכשיו לבן כזה מה אתה אוכל בבוקר?חלב עם קורנפלקס איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?חמישי או שישי למה?כי יש הרגשה של סוף שבוע כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לך קרובים בחו"ל?לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן איך קוראים לו/ה?זה באמת משנה? איזה צבע שיער יש לך?חום כזה ואיזה היית רוצה שיהיה לך?יותר בהיר כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
או את
מתוק או מלוח? קשה לבחור -כן קשה..נראה לי מתוק איזה שפה הכי יפה? ספרדית או אנגלית ואיזה הכי מכוערת?ערבית דתי/חילוני/מסורתי וכו'?מסורתי טלפון או פנים אל פנים?טלפון איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אלגברה מה המבחן האחרון שעשית?בערבית ביום ראשון וכמה קיבלת בו?עוד לא יודע באיזה צבע הארון בחדר שלך?עץ כזה יש לך חדר לבד?הלוואי מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?לא זוכר אתה בתנועת נוער?לא איזה?לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?חבר שאיחל שנה טובה איזה חברה הפלא' שלך?פלאפון ואיזה חברה המכשיר?סמסונג באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?אני לא עונה ונראה אם מישהו שם לב לזה יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה?דגים איך קוראים לה?דגיגי,דגי,דגון ודגו כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?כן מה הדף בית שלך?וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?כן

עונה[ :

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? ברור חחח אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אמ גם וגם אתה אוהב להתקלח? בקיץ כן בחורף לא חח איזה שמפו אתה משתמש? קרליין ואיזה דאודורנט? של כיף איזה צבע המגבת שלך? כל פעם משו אחר חח מה אתה אוכל בבוקר? אני לא אוכלת רק בשבת שיש זמן קורנפלקס חח איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שבת חחחח למה? ניחוש כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 3 יש לך קרובים בחו"ל? אמ .. אחיות של סבתא שלי גרות בצרפת-פריז יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה?גיא איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום בהייר חח כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?חחחחחחחחחח D: כן איזה סמיילי אתה הכי אוהב? D: מתוק או מלוח? קשה לבחור -מתוקק איזה שפה הכי יפה? צרפתית ואיזה הכי מכוערת? ערבית חחחחחח דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית טלפון או פנים אל פנים? תלוי מה יש להגיד איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? גיאומטריההה מה המבחן האחרון שעשית? מחר יש בלשון וכמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? אמ גוונים של חום כזה יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אמ לפני החג אתה בתנועת נוער? לא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מחברה שלי איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? סוני אריקסון באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? גוונים של כחול יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן חח מה הדף בית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן :)

מיוש94

New member
עונה

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות?כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?תלוי האורך אתה אוהב להתקלח?כן איזה שמפו אתה משתמש?אמ....של התינוקות חחח ואיזה דאודורנט?מהעבודה של אח שלי לא יודעת איך קוראים לו איזה צבע המגבת שלך?סגול מה אתה אוכל בבוקר?כלום איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שבת למה?חופש כמה סבים ו/או סבתות יש לך?3 יש לך קרובים בחו"ל?כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן איך קוראים לו/ה?מור איזה צבע שיער יש לך?חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך?חום בהיר או שטני כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? לא יודעת.... איזה שפה הכי יפה?ספרדית ואנגלית וצרפתית חחח ואיזה הכי מכוערת?ערבית ויפנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'?חילונית מסורתית טלפון או פנים אל פנים?תלוי באיזה מצב איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?כל הגאומטריה חחח מה המבחן האחרון שעשית?לא זוכרת הוא היה שנה שעברה וכמה קיבלת בו?לא זוכרת באיזה צבע הארון בחדר שלך?אגס יש לך חדר לבד?יאפ מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?אתמול אתה בתנועת נוער?לא איזה?הייתי בצופים
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?חברה שלי איזה חברה הפלא' שלך?פלאפון ואיזה חברה המכשיר?LG באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?ורוד יש לך חיית מחמד?לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?כן מה הדף בית שלך?וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?עם עצמי

danieli skaat

New member
עונה למרות שזה לפני מלא זמןD:

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? כמעט אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? כמובן איזה שמפו אתה משתמש? carline ופאנטן ואיזה דאודורנט? הוא עם כזה עץ.. XDDD איזה צבע המגבת שלך? רק מגבת אחת? אבל אחת שיש לי אובססיה אליה- ירוק זוהר. מה אתה אוכל בבוקר? שותה* נס.. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חמישי למה? כי אז ישלי חופש עד ראשון, ומרגישים סופשבוע אמיתי כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 3 יש לך קרובים בחו"ל? יאפ יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בתדודה, כפרעליה*____________* איך קוראים לו/ה? שיר איזה צבע שיער יש לך? כולם טוענים שזה שחור, אני אומרת חום, כהה כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור פחםD: כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לאאאXDDDD איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
/
זוכרים, זה היה המאומץ שלי;] מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? אנגלית בריטיתXD ואיזה הכי מכוערת? ערבית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? לא מוגדרתXD מסורתית אולי יסתדר לכם.. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? גיאומטריהX: מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה, בוחן וכמה קיבלת בו? 100!
באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום כזה.. יש לך חדר לבד? יאפ מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכרת
אתה בתנועת נוער? כןןןןןן איזה? בני עקיבא בני עקיבא עבודה זרה, כל חניך, כל מדריך, ישלו חברה! ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? ידיד שלי.. איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? כרגע אני עם חלופי, נוקיה, אבל ישלי סוני באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אם אנלא טועה, כתום יש לך חיית מחמד? נופ אם כן- איזה? - איך קוראים לה? - כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? בחיים לא חיבבתי תסדרת ספרים הזאת.. מה הדף בית שלך? וואלה! אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? יאפ (-:

למעלה