שאלון- לענות זה חובה!!!!!!

nogao10

New member
שאלון- לענות זה חובה!!!!!!

יאללה, תענו!!! קצת ארוך, נכון, אבל אתם מסוגלים!!!!! עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?: האם אתם אוהבים אותי? מה השעה? בני כמה אתם? איפה אתם גרים? .איך קוראים לאמא שלכם? .איך קוראים לאבא שלכם? יש לכם אחים או אחיות? אם הייתי שואלת מה מספר תעודת הזהות שלכם הייתם עונים? אתם בצופים? .אתם בתנועת נוער כלשהיא? .אוהבים את "תפוז"? קיבלתם שיעורי בית לחופש? .באיזה מקצוע? יש לכם אופניים? אהובים: מאכל אהוב: צבע אהוב: .פורום אהוב: .תוכנית טלוויזיה אהובה: להקה אהובה: זמר אהוב: .זמרת אהובה: אתר אינטרנט אהוב: שם של חבר אהוב: שם אהוב: חיה אהובה: מספר אהוב: יום אהוב: חג אהוב: מקצוע אהוב: שנואים מאכל שנוא: צבע שנוא: .פורום שנוא: .תוכנית טלוויזיה שנואה: להקה שנואה: .זמר שנוא: זמרת שנואה: אתר אינטרנט שנוא: שם של אויב שנוא: .שם שנוא: .חיה שנואה: .מספר שנוא יום שנוא: .חג שנוא: מקצוע שנוא: בית ספר .אוהבים בית ספר? יש לכם מורה אהוב? יש לכם מורה שנוא? .באיזה מקצועות אתם טובים? באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? .הפסקה או שיעור? חופש או לימודים? מבחן או עבודה? .נותנים לכם הרבה שיעורי בית יחסית? אוהבים שיעורי בית? מה שם בית הספר שלכם? אוהבים אותו? מה דעתכם על חצר בית הספר? מה אתם מעדיפים? שוקולד או גלידה? תפוזים או תות בננה? פורומים או קומונות? סרט או תוכנית טלוויזיה? ארתור או סדריק? לוח מודעות או לוח מגנטי? מכנס או חצאית? להקה או זמר\ת יחיד\ה? מסטיק או סוכריה? לאכול בבית או בחוץ? לונדון או פריז? יומן רגיל או ארגונית? שאלונים או סקרים? מחשב או טלוויזיה? פעם ניסית סמים? וסיגריה? רוצה כבר להגיע לצבא? .אם כבר היית בצבא, איך היה? רוצה לגמור כבר עם בית ספר? .במה תעבוד כשתהיה גדול? היה לך חלום כשהיית קטן? מהו היה? יש לך חלום עכשיו? מהו? נהנית מהשאלון? היה ארוך מידי, קצר מידי, או בדיוק במידה? מה השעה עכשיו?

nogao10

New member
עונה 1!

עבר: שם המורה בכיתה א': לימור הזיכרון הראשון שלך: מגן תרום חובה, שחברה שלי ואני הלכנו לגנים שונים אבל אחד ליד השני....... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: תמיד הייתי בת כזאת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: ממש לא! המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא קרה עדיין המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא קרה עדיין האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים, לנהריה בגן ולכפר ורדים בכיתה ב' איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: שמחה השיר האחרון ששרת: Memphis lives in me של דייב הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שלירון אמרה..... עזבו הפעם האחרונה שבכית: היום בטניס, הסתכלתי על השמש קצת יותר מידי האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: אבטיח הדבר האחרון ששתית: שייק על בסיס קוקוס.... אמא הכינה הדבר האחרון שקנית: מים השיר האחרון ששמעת: MAM הדיסק האחרון שקנית: Lost highway הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה דקות עם הכביסה הדבר הכי מטורף שעשית: הסתובבתי באנגליה לבד בפארק ב11 בלילה... היה חשוך ומפחיד הווה: שיער נוכחי: שיער חום שהופך לבהיר עד שתני בגדים נוכחיים: מכנסי ספורט וחולצה שגרמתי לה להפוך לחולצת בטן. אני לבד בחדר! תכשיטים נוכחיים: הורדתי הכל עצבנות נוכחית: מממ.... ביטלו לי כרגע את הזימון לקורס טיס ל"מועד מאוחר יותר". מה נסגר? התגעגעות נוכחית: לגשם תמונת דסקטופ נוכחית: עין כחולה..... ורקע שחור חבר\\ה?: לא, אבל אני נשואה...... כן, כן, לריצ'!!!! אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: כל הלהקה ושישירו לי שיר! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? העבודת גמר שלי..... התחמקות המאה, בערך האם אתה עייף? רעב? לא....... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ריצ' שלי ממה הכי נמאס לך?: מהחום את מי היית רוצה להרוג? כרגע אין הכי פחות מהנה?: ללכת לילמוד שוב עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: פסיכולוגיה איפה אתה הולך לגור?: בחו"ל כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם אהבה גדולה- בעל, ילד או שניים, קריירה מכניסה חושב הרבה על העתיד?: לא, כרגע זה בעיקר ההווה מפחד ממנו?: לא, רק מאוד מצפה וקצת בכללי: להקה אהובה: בון ג'ובי... אלא מה? ספר אהוב: ארטמיס פאול סופר(ים) אהוב(ים): אין ממש, אני קוראת הכל צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: חולצה שקניתי באנגליה עם טיגר...... עלתה לי המון ואני מתה עליה!! איבר שהכי מושך אותך: שיער אתה שמח כש: אני יכולה לשיר, לקפוץ ולצעוק והכל באותו זמן אתה מרגיש בודד כש: אין אף אחד שאפשר לדבר איתו, לפחות במסנג'ר האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אנגליה או צפון ארה"ב אדם מפורסם שפגשת: אמ...... איתי טיראן? חן, מכוכב נולד האם יש לך אילושהם חרטות: רק שלא גיליתי את עולם בונג' מוקדם יותר. ושהלכתי לפיזיקה קפה אהוב: נס קפה עם קצת חלב ריח אהוב: של דלק בתחנות דלק... כן, אני יודעת מה אתם חושבים מה מכעיס אותך: אנשים מטומטמים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני לא מפחדת לעשות טעויות האדם שעושה לך הכי טוב: זה לא פייר השאלה הזאת! סגנון מוזיקה אהוב: רוק בונג'!!! חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: עד עכשיו- אנגליה מזרח מקצוע שנוא: פיזיקה! מורה אהוב: המורה שלי לתנ"ך ומתמטיקה אוהב את בצפר?: לעיתים נדירות נרדם בשיעורים?: לא.... מעשן?: לא!!!!!!!!!! וגם ריצ' וג'ון לא!!!! כי ככה החלטתי!!!! נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד בקלות נותן מעצמך?: כשאני מרגישה בטוחה אוהב לפוצץ נייר בועות? ברור לועס דברים? משתדלת שלא, ציפורניים ומסטיקים לעיתים נדירות מאוד אוהב להתקלח?: כן, כי יש לי מוזיקה מצויינת שם אוהב להתעטש?: מממ.... שאלה מעניינת.... לא נראה לי שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: זה מעצבן ואז ממש מצחיק אוהב לצחצח שיניים?: אני עושה את זה בלי לחשוב יותר מידי אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן, משתדלת לחסוך בחשמל וניירות קונה צרובים\\צורב?: לא!! רק מקורי! כי אני שומעת רק בונג' ואני לא צורבת את זה אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע, ברגע שאני אעבור טסט...... חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא חוסכת, אבל יש דברים... טיול לפני צבא, הסרת משקפיים בלייזר, בון ג'ובי..... ישן הרבה?: 8 שעות בלילה, הכי הרבה בתול?: זה קצת פרטי, לא נראה לכם?? נקשר לחפצים?: ברור, אם הפלאפון שלי ילך לאיבוד חצי מהחיים שלי ילכו לאיבוד, הכל שמור ביומן.... אוהב חולצות גזורות?: הלכתי הוים עם אחת, אבל בעיקרון לא ממש גופיות?: מתה עליהן!! אבל בקושי הולכת אוהב לטייל?: בחו"ל אוהב כפכפים?: רק בבית לובש בוקסר?: בחיים לא שמש או גשם?: גשם גשם גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: במידה הנכונה, אני רוצה להאמין חולם בהקיץ?: המון האם אתם אוהבים אותי? מקווה שכן
מה השעה? 17:47 בני כמה אתם? 17 איפה אתם גרים? צפון, כ.ו .איך קוראים לאמא שלכם? נורית .איך קוראים לאבא שלכם? קובי יש לכם אחים או אחיות? אח ואחות אם הייתי שואלת מה מספר תעודת הזהות שלכם הייתם עונים? תלוי מי אתה... בעיקרון, למה כן??? אתם בצופים? יש לי מהם זכרונות קשים.... כבר שנה וחצי לא .אתם בתנועת נוער כלשהיא? לא .אוהבים את "תפוז"? כן!!!!! קיבלתם שיעורי בית לחופש? רק עבודת גמר .באיזה מקצוע? פיזיקה יש לכם אופניים? לא בטוח כבר אהובים: מאכל אהוב: סושי צמחוני!! צבע אהוב: כחול (מה זה, מבחן 300, אני עקבית, אני אומרת לכם!) .פורום אהוב: בונג' .תוכנית טלוויזיה אהובה: יריחו להקה אהובה: בון ג'ובי, אמרתי לכם!!! זמר אהוב: ג'ון, ריצ' ודייב .זמרת אהובה: ממממממ...... אין ממש אתר אינטרנט אהוב: תפוז שם של חבר אהוב: שני שם אהוב: שקד חיה אהובה: אין ממש מספר אהוב: 10, התאריך שלי יום אהוב: החגיגות שלי להיכרות עם בונג', ביום הולדת של ג'ון חג אהוב: חנוכה מקצוע אהוב: תיאטרון שנואים מאכל שנוא: בשר!!! כי אני צמחונית צבע שנוא: חום .פורום שנוא: מייקל ג'קסון?? בגל שהם לוקחים את הכל בצורה כל כך אישית!!! .תוכנית טלוויזיה שנואה: האלופה להקה שנואה: הביסטי בויז... מי שומע דבר כזה??? .זמר שנוא: זמרת שנואה: הפוסיקט דולז הם להקה, אבל בגלל שבעיקרון רק אחת שרה..... אתר אינטרנט שנוא: לא נכנסת לדברים שאני לא אוהבת שם של אויב שנוא: וולדמורט!!!!!! חחחחחחחחחח .שם שנוא: דרור .חיה שנואה: ג'וקים .מספר שנוא: אין לי יום שנוא: חג האהבה .חג שנוא: חג האהבה.... מקצוע שנוא: פיזיקה בית ספר .אוהבים בית ספר? לא מספיק יש לכם מורה אהוב?אמרתי כבר שכן יש לכם מורה שנוא? ברור! .באיזה מקצועות אתם טובים? היסטוריה ספרות וכל המקצועות האלה באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? פיזיקה ולשון .הפסקה או שיעור? הפסקה!!!! חופש או לימודים? חופש!!!!

nogao10

New member
עונה 2!

מבחן או עבודה? לא יודעת .נותנים לכם הרבה שיעורי בית יחסית? כרגע לא, ונראה ךח שבכללי לא אוהבים שיעורי בית? לא.. מה נסגר איתכם? מה שם בית הספר שלכם? מ.כ.ה אוהבים אותו? כמו שאמרתי, לא לא לא!!! מה דעתכם על חצר בית הספר? דווקא מגניב מה אתם מעדיפים? שוקולד או גלידה? גלידה, אני לא אוכלת שוקולד תפוזים או תות בננה? תפוזים פורומים או קומונות? פורומים סרט או תוכנית טלוויזיה? סרט ארתור או סדריק? ארתור!!! לוח מודעות או לוח מגנטי? לוח מודעות מכנס או חצאית? חצאית, אבל לא בשבילי להקה או זמר\ת יחיד\ה? להקה מסטיק או סוכריה? סוכריה, לא אוכלת מסטיקים ממש לאכול בבית או בחוץ? בבית! לונדון או פריז? לונדון!!!!!!!!!!!!!!!!! יומן רגיל או ארגונית? ארגונית שאלונים או סקרים? גם וגם מחשב או טלוויזיה? מחשב פעם ניסית סמים? לא וסיגריה? לא!!!!!!!!!! רוצה כבר להגיע לצבא? רק קצת .אם כבר היית בצבא, איך היה? ................. רוצה לגמור כבר עם בית ספר? מאוד .במה תעבוד כשתהיה גדול? פסיכולוגיה... אמרתי את זה כבר... מבחן 300 ממש! היה לך חלום כשהיית קטן? רציתי להיות זמרת, בגלל הפרסום מהו היה? ^^^ יש לך חלום עכשיו? כן מהו? להיות בהופעה של בונג' ואז לפגוש אותם... אבל מי לא רוצה?? נהנית מהשאלון? אמ..... משעשע משהו... ארוך ומייגע, למען האמת היה ארוך מידי, קצר מידי, או בדיוק במידה? ארוך יותר מידי!!! מה השעה עכשיו? 18:07 מישהו עקב????

LIRONSH100

New member
נוגה.. פרסמי את זה גם בקומונה... ועונה..

עבר: שם המורה בכיתה א': מרלן הזיכרון הראשון שלך: ואי חג פסח ענקי שמלא מלא מהמשפחה שלי היו בבית.. ניראה לי כמו בבת מצווה שלי פחות או יותר... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא.. המקצוע הראשון שנכשלת בו:אממ לא זוכרת.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מחר אני יענה על זה.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 1 - ךבית שלי עכשיו כשהייתי בת שלוש וחצי... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיפית השיר האחרון ששרת: LH! הדבר האחרון שצחקת בגללו: אנחנו כותבותצ עכשיו את הפינה אז בגלל מה שאנחנו כותבות... הפעם האחרונה שבכית: אתמול- ראיתי האוס...היה עצוב.. האדם האחרון שראית: אממ אמא שלי.. הדבר האחרון שאמרת: משפט בפינה אסור לתת ספילרים תצטרו להמתין עד יום חמישי! הדבר האחרון שאכלת: שניצל תירס... הדבר האחרון ששתית: RCQ... הדבר האחרון שקנית: חולצה.. השיר האחרון ששמעת: LH הדיסק האחרון שקנית: ואו לא זוכרת... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ ממש- ביום שבת הכנתי ארוחה שלמה לבד.. -דבר נדיר! הדבר הכי מטורף שעשית: אממ בטיולים השנתיים.. הטיפוסים של ההרים... אתם לא רוצים לדעת.. הווה: שיער נוכחי: ארוך... בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה תכשיטים נוכחיים: שרשרת פשוטה,צמיד ומשום מה טבעת.. עצבנות נוכחית: עשהאתר שמפרסם את תוצאות הבגרות עושה לי בעיות.. התגעגעות נוכחית: לחברות מהבית הספר ובכלל לבית הספר.. תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ג'ון בון ג'ובי... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.. האם אתה עייף? רעב? לא... את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את הכלב שלי... ממה הכי נמאס לך?: מהשרשר של ג'ון... את מי היית רוצה להרוג? אף אחד... הכי פחות מהנה?: לראות את דורת'י... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:הלוואי וידעתי.. איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת... כמה ילדים אתה רוצה?: אממ 4... באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בעלת משפחה מאושרת, קרירה מוצלחת, בעל אוהב.. בקיצור חיים מושלמים... חושב הרבה על העתיד?: כן.. מפחד ממנו?:כן.. וקצת בכללי: להקה אהובה: בונג'! (יש שאלה כזו?) ספר אהוב: הארי פוטר... סופר(ים) אהוב(ים): גי קי רולינ ג ה*******, הסופרת שכתבה את יומני הנסיכה... צבע אהוב: סגול ושחור.. פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני שומעת מוזיקה שאני אוהבת או שאני עם אנשים שאני אוהבת... אתה מרגיש בודד כש: אני לבד... האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו ג'רזי בבית של ג'ון... אתן מבינות את ההמשך כבר לא? אדם מפורסם שפגשת: אורית TT שחף, תום פטרובר, מוקי, אמיר פי גוטמן, מיכל אמדורסקי,מלא פוליטיקאים,ועוד מלא.... האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: שוקו.. ריח אהוב: לבנדר מה מכעיס אותך: שקרים וטיפשות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ נאמנות? טוב לא עולה לי משהו אחר.. האדם שעושה לך הכי טוב:ג'ון... סגנון מוזיקה אהוב:רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי... מקום אהוב בעולם: ירושלים מקצוע שנוא: מט' מורה אהוב: ליאת- המחנכת שלי... אוהב את בצפר?:כן.. (מי שאחרי זה..) נרדם בשיעורים?: פעם אחת הכל החיים שלי נרדמתי וגם זה כי היה לי מגרנה וזה היה שיעור משעמם... מעשן?: ניראה לכם? לא!! נפגע (רגשית) בקלות?: יחסית... נותן מעצמך?: כן.. אוהב לפוצץ נייר בועות?מאוד!! לועס דברים? מסטיק.. אוהב להתקלח?: ברור... אוהב להתעטש?: לא.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: ברור!! אוהב לצחצח שיניים?: זה די ברור... אכפת לך מאיכות הסביבה?:מאוד!! קונה צרובים\\צורב?: צורבת.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: ברור!!! - להופעה- ולרישיון...- לדיסקים להמשיך? ישן הרבה?: כן.. בתול?: כן.. נקשר לחפצים?:אממ לא יודעת.. אוהב חולצות גזורות?: כן.. גופיות?: בקיץ.. אוהב לטייל?: תלוי.. אוהב כפכפים?: כן... לובש בוקסר?: לא. שמש או גשם?: שמש.. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: עכשיו חם לי... ילדותי?: קצת... חולם בהקיץ?: לפעמים.. האם אתם אוהבים אותי?אותך נוג? את יודעת שכן.. מה השעה?18:14 בני כמה אתם?18 איפה אתם גרים? אי שם בגליל המערבי .איך קוראים לאמא שלכם? זה באמת מענין אותכם? .איך קוראים לאבא שלכם?זה באמת מענים אותכם? יש לכם אחים או אחיות?כן אם הייתי שואלת מה מספר תעודת הזהות שלכם הייתם עונים? כן.. אתם בצופים?לא!!! השומר הצעיר!!! .אתם בתנועת נוער כלשהיא? הייתי.. הבית הספר שלי הוא שייך לשומר הצעיר אז כשאני נכנסתי לבית הספר באופן אוטומטי אני הפכתי לאחת מהשמו"ץ... .אוהבים את "תפוז"?אממ בערך.. קיבלתם שיעורי בית לחופש? עד שאני יתגייס? .באיזה מקצוע? אין לי אני עוד פחות מחודשים מתגייסת... יש לכם אופניים?לא.. אוהבים: מאכל אהוב: שניצל תירס צבע אהוב:סגול .פורום אהוב: בון ג'ובי... .תוכנית טלוויזיה אהובה: האוס להקה אהובה: בון ג'ובי זמר אהוב: ג'ון בון ג'ובי .זמרת אהובה: ואי אורית TT שחף (הסולנית של היהודים..) אתר אינטרנט אהוב: תפוז.. שם של חבר אהוב: אילנית שם אהוב: דניאל חיה אהובה:כלב מספר אהוב:6 יום אהוב:שישי חג אהוב:שבועות- נולדתי אז.. מקצוע אהוב:זואולוגיה... שנואים מאכל שנוא:בננה... צבע שנוא:ורוד.. .פורום שנוא:אממ לא יודעת.. .תוכנית טלוויזיה שנואה:כוכב נולד... להקה שנואה:אממ שפתיים -מזרחית.. .זמר שנוא: מושיק עפיה.. איכס... זמרת שנואה:נינט.. אתר אינטרנט שנוא: אממ לא עולה לי לראש כרגע... שם של אויב שנוא:אחמדינ'גאג... .שם שנוא:רעות... (שם של פאקצה שהייתה בכיתה שלי..) .חיה שנואה:ג'וק!!! .מספר שנוא:0 יום שנוא:ראשון.... .חג שנוא: כריסמס מקצוע שנוא:מט' בית ספר .אוהבים בית ספר?כן יש לכם מורה אהוב?כן יש לכם מורה שנוא?כן .באיזה מקצועות אתם טובים? ספרות, והשאר אני יגיד מחר....- כשאני יקבל את התוצאות... באיזה מקצוע אתם הכי גרועים?מט'.. .הפסקה או שיעור?הפסקה ברור... חופש או לימודים?חופש... מבחן או עבודה?עבודה .נותנים לכם הרבה שיעורי בית יחסית? ממש לא... אוהבים שיעורי בית?לא מה שם בית הספר שלכם?אופק! אוהבים אותו?מאוד... מה דעתכם על חצר בית הספר? יפיפה מושקעת.. עבודה מדהימה של חיותה... (האחראית על הגינות של הבית הספר...) מה אתם מעדיפים? שוקולד או גלידה?שוקולד! תפוזים או תות בננה?תפוזים - לא סובלת בננה לכל גווניה! פורומים או קומונות?ואי לא יודעת... סרט או תוכנית טלוויזיה? סרט ארתור או סדריק?מה? לוח מודעות או לוח מגנטי? מודעות מכנס או חצאית? מכנס להקה או זמר\ת יחיד\ה? להקה מסטיק או סוכריה?מסטיק לאכול בבית או בחוץ?בבית לונדון או פריז?פריז יומן רגיל או ארגונית?ארגונית שאלונים או סקרים?שאולונים מחשב או טלוויזיה?מחשב פעם ניסית סמים?לא וסיגריה?לא רוצה כבר להגיע לצבא? עוד פחות מחודשיים... .אם כבר היית בצבא, איך היה?עוד לא... רוצה לגמור כבר עם בית ספר?אפשר עוד שנה??? .במה תעבוד כשתהיה גדול? לא יודעת.. היה לך חלום כשהיית קטן?כן מהו היה? לעבוד במשהו עם בעלי חיים- החלום נופץ אחרי שלמדתי בגמה... יש לך חלום עכשיו?כן מהו?להיות בהופעה ולפגוש אותם אישית ולדבר איתם שעות- עם בונג' למי שלא הבין.. נהנית מהשאלון? בערך... היה ארוך מידי, קצר מידי, או בדיוק במידה? ארוך מה השעה עכשיו? 18:33 רק תזכרו אני עושה במקביל את הפינה!! אז זה לקח יותר זמן... ואני מוסיפה לכם תמונה יפה..

וואוווווווווווווווו../images/Emo2.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': ניראה לי רונית משהו הזיכרון הראשון שלך: מהבית השני שלי שהיתי בערך בת שנתיים האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא היתי כמו כל הבנות אהבתי ספורט ולא היתי מתלבשת כמו בת רגילה... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לאאאאאאאאאאא המקצוע הראשון שנכשלת בו: הכל סתם המקצוע האחרון שנכשלת בו: הכל סתם האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): משאני עברתי בערך 7 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אין תלונות (אופס זה 2 מילים) השיר האחרון ששרת: PUT THE BOY BACK IN COWBOY הדבר האחרון שצחקת בגללו: הסדרה חברים הפעם האחרונה שבכית: שהאלופה נגמר... סתם לא יודעת האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: לאחותי שתסדר את הבית הדבר האחרון שאכלת: מנטוס הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: המנטוס שאכלתי השיר האחרון ששמעת: עכשיו אני שומעת BED OF ROSES הדיסק האחרון שקנית: בון ג'ובי הדיסקים היחידים שקניתי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה דקות הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא ממש בנאדם מטורף הווה: שיער נוכחי: עד התחת חום כהה חלק גולש בגדים נוכחיים: שרואל וטישרט תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: אחותי התגעגעות נוכחית: חברות שלא ראיתי כמה שנים תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: לא ביינתים אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ג'ון בון ג'ובי או ריצ'י סמבורה או טיקו או דייב סתם האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד האם אתה עייף? רעב? כמתי ב3 בבוקר מה ניראה לכם? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ג'ון
ממה הכי נמאס לך?: שאמא שלי אומרת רק לי לסדר אני מחכ ללכת לצבא וליראות איך אחיות שלי יעזרו לה.... את מי היית רוצה להרוג? יש הרבה הכי פחות מהנה?: לימודים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אני רוצה ליהיות במאית סרטים איפה אתה הולך לגור?: ארה"ב מה שבתוך לא בארץ הזאת כמה ילדים אתה רוצה?: 3 עד 5 באיזה סוג של מכונית תנהג?: פרטית ואופנוע כבד איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במאית מצליחה שצילמה עם ג'ון כבר כמה סרטים, עם בעל וכמה ילדים חושב הרבה על העתיד?: כל הזמן, ההווה משעמם מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: זאת לא אפילו שאלה... בון ג'ובי
ספר אהוב: אין משהו מיוחד סופר(ים) אהוב(ים): --------- צבע אהוב: שחור, כחול ירוק פריט לבוש אהוב: בגדים רחווים איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה מרגיש בודד כש: .......... האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: מאימי אולי? אדם מפורסם שפגשת: צביקה הדר, וכמה ממנחי ארוץ הילדים האם יש לך אילו שהם חרטות: שלא השקעתי בלימודים מכתה א קפה אהוב: לא אוהבת ריח אהוב: מה מכעיס אותך: הרבה דברים אבל משתדלת לא לכעוס מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: סבלנות, הקשבה האדם שעושה לך הכי טוב: אבא סגנון מוזיקה אהוב: רוק אבל לא יותר מידי כבד, קלאסי חדר אהוב בבית: המרפסת עם המחשב מקום אהוב בעולם: לא היתי שם אבל היתי רוצה ליהיות המאימי מקצוע שנוא: אזרחות, הסטוריה ולשון מורה אהוב: המורה לספורט ולספרות אוהב את בצפר?: לאאאא נרדם בשיעורים?: תלוי איזה מעשן?: לאאאאאאאאאאאאאאאא נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי נותן מעצמך?: תמיד אוהב לפוצץ נייר בועות? כן
לועס דברים? לא אני אפילו שונאת מסטיק אוהב להתקלח?: שונאת להיכנס ושאני נכנסת אני לא רוצה לצאת אוהב להתעטש?: כן, זה משחרר
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: שונאת מוות אוהב לצחצח שיניים?: כן זה מעיף את הטעם המגעיל מהפה אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: כל חולצות הבצפר שלי גזורות אבל רק הם גופיות?: אוהב לטייל?: תלוי איפה ואיך אוהב כפכפים?: כן לכןובש בוקסר?: שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי? מי את? סתם מה השעה? 20:02 בני כמה אתם? 17 ו.... איפה אתם גרים? פרדסיה .איך קוראים לאמא שלכם? נורית .איך קוראים לאבא שלכם? יהודה יש לכם אחים או אחיות? אח אחד ו3 אחיות אם הייתי שואלת מה מספר תעודת הזהות שלכם הייתם עונים? כן אתם בצופים? לא .אתם בתנועת נוער כלשהיא? לא .אוהבים את "תפוז"? אני אוהבת תפוזים קיבלתם שיעורי בית לחופש? כן אבל אפאחד לא עשה .באיזה מקצוע? אנגלית יש לכם אופניים? כן אהובים: ... מאכל אהוב: כמעט הכל צבע אהוב: שאלת כבר .פורום אהוב: בון ג'ובי .תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים, האוס, כריס אנג'ל מיינדפריק, נמלטים. להקה אהובה: שאלת זמר אהוב: ג'ון וריצ'י .זמרת אהובה: סלין דיון אתר אינטרנט אהוב: יוטיוב שם של חבר אהוב: חברה- בתאל שם אהוב: ליאם וליאן חיה אהובה: טיגריס מספר אהוב: 10 יום אהוב: היום האחרון של הלימודים חג אהוב: חנוכה מקצוע אהוב: ספורט ואנגלית שנואים: מאכל שנוא: צבע שנוא:חרדל .פורום שנוא: .תוכנית טלוויזיה שנואה: להקה שנואה: לינקין פארק .זמר שנוא: מרלין מנסון זמרת שנואה: אמי ווינהאוס ואני יודעת שג'ון אוהב את השיר החדש שלה (יש לו טעם רעה במוסיקה אבל הוא יודע לעשות אותה) אתר אינטרנט שנוא: שם של אויב שנוא: .שם שנוא: .חיה שנואה: צבוע .מספר שנוא יום שנוא: יום צום .חג שנוא: פסח כי בפסח היומולדת שלי מקצוע שנוא:שאלת.... בית ספר .אוהבים בית ספר?שאלת יש לכם מורה אהוב? שאלת יש לכם מורה שנוא? כולם חוץ ממי שאני אוהבת .באיזה מקצועות אתם טובים? אנגלית מתמטיקה וספורט באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? בכל השאר .הפסקה או שיעור? הפסקה חופש או לימודים? חופש מבחן או עבודה? מבחן .נותנים לכם הרבה שיעורי בית יחסית? לא אוהבים שיעורי בית? לא מה שם בית הספר שלכם? מבשרת ברוך אוהבים אותו? שאלת מה דעתכם על חצר בית הספר? בסדר מה אתם מעדיפים? שוקולד או גלידה?גלידה תפוזים או תות בננה? תפוזים פורומים או קומונות? פורום סרט או תוכני

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifקצת ארוך../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': סימה הזיכרון הראשון שלך: נראה לי יומולדת בגן האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מדעים המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אף פעם
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיפית השיר האחרון ששרת: Sweet Child Of Mine הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול בבצפר הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת
הדבר האחרון שאכלת: עוגיות הדבר האחרון ששתית: נס קפה הדבר האחרון שקנית: מחברות לבצפר השיר האחרון ששמעת: Sweet Child Of Mine הדיסק האחרון שקנית: של Queen לחברה שלי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא נראה לי שיש דבר כזה... הווה: שיער נוכחי: שטני מתולתל בגדים נוכחיים: טישרט ומכנס קצר תכשיטים נוכחיים: עגילים עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: אין תמונת דסקטופ נוכחית: של אחיין שלי חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא.. האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת ממה הכי נמאס לך?: מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? אף אחד
הכי פחות מהנה?: שיעור ספרות עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת איפה אתה הולך לגור?: אין לי מושג... כמה ילדים אתה רוצה?: 4 נראה לי באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: לא כל כך מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: מה נראה לכם?! ספר אהוב: הארי פוטר סופר(ים) אהוב(ים): אממ... ג'יי קיי רולינג
צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני עם המשפחה או עם החברות אתה מרגיש בודד כש: לא יודעת.. האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארה"ב אדם מפורסם שפגשת: ג'ודי ניר מוזס (בסופרלנד
), רוני דואני, לירון ויסמן. האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: נס ריח אהוב: מה מכעיס אותך: שמשקרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כנות האדם שעושה לך הכי טוב: יש הרבה סגנון מוזיקה אהוב: רוק קלאסי בעיקר חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: לא יודעת מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: המורה שהייתה לי לספורט שנה שעברה.. אוהב את בצפר?: חוץ מהלימודים שבו כן
נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לפעמים נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? לא לועס דברים? מסטיק אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: מה נראה לכם?! אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?: מעדיפה ללכת ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן.. ישן הרבה?: לפעמים נקשר לחפצים?: לא נראה לי אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: לא חושבת חולם בהקיץ?: לפעמים האם אתם אוהבים אותי? חחחח כן
מה השעה? 11:20 בני כמה אתם? 15 איפה אתם גרים? בת ים .איך קוראים לאמא שלכם? רבקה .איך קוראים לאבא שלכם? יש לכם אחים או אחיות? 3 אחים ואחות אם הייתי שואלת מה מספר תעודת הזהות שלכם הייתם עונים? לא חושבת
אתם בצופים? לא .אתם בתנועת נוער כלשהיא? לא .אוהבים את "תפוז"? כן קיבלתם שיעורי בית לחופש? עבודה אחת .באיזה מקצוע? ספרות
יש לכם אופניים? לא אהובים: מאכל אהוב: פיצה צבע אהוב: כחול .פורום אהוב: זה
.תוכנית טלוויזיה אהובה: ארץ נהדרת וחברים להקה אהובה: בון ג'ובי, גאנז אנד רוזס, מטאליקה, קווין... זמר אהוב: ג'ון בון ג'ובי .זמרת אהובה: ג'ניפר לופז (פעם
), אלאניס מוריסט אתר אינטרנט אהוב: תפוז שם של חבר אהוב: יש הרבה.. שם אהוב: ליאן חיה אהובה: כלב מספר אהוב: 7 יום אהוב: שישי ושבת חג אהוב: פורים מקצוע אהוב: ספורט שנואים מאכל שנוא: גזר ואפונה צבע שנוא: ורוד .פורום שנוא: אין .תוכנית טלוויזיה שנואה: של שלישיית מה קשור וכוכב נולד 5 להקה שנואה: יש המון .זמר שנוא: יש הרבה זמרת שנואה: ריאנה אתר אינטרנט שנוא: לא יודעת שם של אויב שנוא: ... .שם שנוא: אין .חיה שנואה: צבוע .מספר שנוא: אין יום שנוא: ראשון (נראה לי שזה היום השנוא של כולם) .חג שנוא: ט"ו בשבט מקצוע שנוא: מתמטיקה בית ספר .אוהבים בית ספר? אפשר להגיד יש לכם מורה אהוב? כן יש לכם מורה שנוא? כן .באיזה מקצועות אתם טובים? היסטוריה, אנגלית, ספרות... באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? מתמטיקה, מדעים.. .הפסקה או שיעור? ברור שהפסקה חופש או לימודים? חופש מבחן או עבודה? עבודה .נותנים לכם הרבה שיעורי בית יחסית? כן אוהבים שיעורי בית? לא מה שם בית הספר שלכם? - אוהבים אותו? פחות או יותר מה דעתכם על חצר בית הספר? יפה מה אתם מעדיפים? שוקולד או גלידה? שוקולד תפוזים או תות בננה? תות בננה פורומים או קומונות? גם וגם סרט או תוכנית טלוויזיה? סרט ארתור או סדריק? ?! לוח מודעות או לוח מגנטי? לוח מודעות מכנס או חצאית? מכנס להקה או זמר\ת יחיד\ה? להקה מסטיק או סוכריה? סוכריה לאכול בבית או בחוץ? בבית לונדון או פריז? פריז יומן רגיל או ארגונית? ארגונית שאלונים או סקרים? שאלונים מחשב או טלוויזיה? מחשב פעם ניסית סמים? לא וסיגריה? לא רוצה כבר להגיע לצבא? לא הציפיה הכי גדולה שלי... .אם כבר היית בצבא, איך היה? .... רוצה לגמור כבר עם בית ספר? לא חושבת .במה תעבוד כשתהיה גדול? אני לא בטוחה.. היה לך חלום כשהיית קטן? כן מהו היה? לעסוק במשהו שקשור למוסיקה יש לך חלום עכשיו? כן מהו? אותו חלום, אבל אני בספק אם זה יקרה נהנית מהשאלון? כן היה ארוך מידי, קצר מידי, או בדיוק במידה? ארוך מה השעה עכשיו? 11:31 וואו, זה היה ארוך

למעלה