שאלון לסיכום שנת 2006!

esterosh

New member
שאלון לסיכום שנת 2006!../images/Emo65.gif

|אז היום כמו שאתם יודעים זה היום האחרון לשנת 2006 אתם מוזמנים לענות על השאלון: 1. פוריקט אחד שעפר עשה השנה ואהבתם במיוחד ( טב"ע ואקזיט לא נחשבים רק מה שהוא עשה ב-2006): 2. תאריך או תאריכם שהכי זכורים לכם השנה: 3. תמונה שעשתה לכם את השנה ( לא חייב של עפר): 4. משהו שחשוב לכם להגיד לפני שהשנה מסתיימת... לקראת 2007 1. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה? 2. מאחלים לפורום לשנה? 3. מאחלים לחברי הפורום לשנה? 4. מאחלים לעפר לשנה? 5. לאיזה פרויקטשל עפר שיצא השנה אתם הכי מצפים? 6.באיזה פרויקט הכי הייתם רוצים לראות את עפר ? 7. יש לכם משהו להוסיף? שנה אזרחית טובה לכולם!בלון|

0ליוש0

New member
עונה נה נה נה:]

. פוריקט אחד שעפר עשה השנה ואהבתם במיוחד ( טב"ע ואקזיט לא נחשבים רק מה שהוא עשה ב-2006):פלפל והאלופה וכמבון הפרסומת של במבה בטלוויזיה חחחחחחח וכל השערים בעיתונים קיצר הכל קשה לי לבחור חחחחחחח 2. תאריך או תאריכם שהכי זכורים לכם השנה:11.2-פגישה ראשונה עם עפר
21.3-פגישה ראשונה+הופעה ראשונה עם הראל מויאל
2.5-הופעה של הראל מויאל ברעננה
21.5-פגישה שניה עם הראל ביצפאן והתוכנית
21.6-פגישה שלישית שלי עם הראל מויאל +הופעה ברעננה
אני זוכרת את כל התאריכים האלה בעל פה...חחחחחחחחחח
וזה עוד לא כולל ימי הולדת
3. תמונה שעשתה לכם את השנה ( לא חייב של עפר):התמונה שלי עם עפר והתמונות עם הראל והתמונות מהטיול השנתי
4. משהו שחשוב לכם להגיד לפני שהשנה מסתיימת... הייתה אחלה שנה הספקתי כמעט כל מה שרציתי מה שלא יש אתץ שנה הבאה לקראת 2007 1. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה?שנה מלאת הפתעות טובות ודברים לא שגרתיים[לטובה כמובן]ולהספיק את כל מה שאני ירצה חחחחחח 2. מאחלים לפורום לשנה?שעפר יכנס לכאן,יצתרפו אלינו עוד חדשים ושנשאר כאן עוד הרבה זמן לכתוב גם את סיכום שנת 2007 3. מאחלים לחברי הפורום לשנה?שנה מלאת אושר ושמחה והגשמת חלומות ותזכרו תמיד לחיות את הרגע כי הוא לא יחזור שוב... וכמובן אני מאחלת פה לכל אחד ואחת מכם לפגוש או לדבר עם עפר:] ולך אור אותו דבר על נינט:] 4. מאחלים לעפר לשנה?לעפר? אממ המון הצלחה בכל הפרוייקטים החדשים שתיהיה לו שנה מאושרת ושיספיק לעשות את כל מה שהוא רוצה וקיצר כל מה שעפר מאחל לעצמו:] 5. לאיזה פרויקטשל עפר שיצא השנה אתם הכי מצפים?האלופה 2 :] ותוכנית משלו בהוט שמדברים על זה 6.באיזה פרויקט הכי הייתם רוצים לראות את עפר ?בתוכנית משלו 7. יש לכם משהו להוסיף?חפרתי חחחחחחחחחח אסתרוש זה מדבק התחלתי לרשום הרבה בגללך

מיתרוש5

New member
עונה...=]

1. פוריקט אחד שעפר עשה השנה ואהבתם במיוחד ( טב"ע ואקזיט לא נחשבים רק מה שהוא עשה ב-2006): אץ כי מה שהוא עשה אהבתי.. זה קשה לבחור..!! 2. תאריך או תאריכם שהכי זכורים לכם השנה: 1/11 ו.... זהו נראה לי... 3. תמונה שעשתה לכם את השנה ( לא חייב של עפר): כל ה-2080 תמונות שיש לי של עפר.. 4. משהו שחשוב לכם להגיד לפני שהשנה מסתיימת...: שעברתי המון השנה והכל לטובה.. עשיתי כמעט כל מה שרציתי ומה לא אני יעשה בטוח ב- 2007!! 1. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה? לראות את עפר וש... השנה תעבור בקלות ואני אראה את רון (שזה יקרה ב- 2/2) 2. מאחלים לפורום לשנה? שעפר יכנס לפה...
3. מאחלים לחברי הפורום לשנה? שתישארו מקסימים, חברותיים והכי הכי שיש תמידדדדד...!! 4. מאחלים לעפר לשנה? שימשיך לעשות המון דברים.. שישאר מתוק כמו שהוא ושימשיך לשמח אנשים בטלפונים ובחיוך השובב הזה שלו...
5. לאיזה פרויקט של עפר שיצא השנה אתם הכי מצפים? אממממממ.. 'עד החתונה' וה-X המיטולוגי' (למרות שהוא ישתתף רק בפרק אחד..) ובתוכנית הזאת שהוא מארח משהו כזה.. 6.באיזה פרויקט הכי הייתם רוצים לראות את עפר ? בכל פורייקט שיש!! אני רוצה לראות אותו בכל דבר השנה.. (טוב כמעט בכל דבר..) 7. יש לכם משהו להוסיף? לא...

liza k

New member
עונהההההז../images/Emo215.gif

אז היום כמו שאתם יודעים זה היום האחרון לשנת 2006 אתם מוזמנים לענות על השאלון: 1. פוריקט אחד שעפר עשה השנה ואהבתם במיוחד ( טב"ע ואקזיט לא נחשבים רק מה שהוא עשה ב-2006):הכלל 2. תאריך או תאריכם שהכי זכורים לכם השנה:לאדעת.. 3. תמונה שעשתה לכם את השנה ( לא חייב של עפר):לא יודעת יש מלאא.. 4. משהו שחשוב לכם להגיד לפני שהשנה מסתיימת... לאדעת לקראת 2007 1. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה? רק טוב=]] 2. מאחלים לפורום לשנה? שישאר פעיל ושעפר יכנס לכאן בע"ה=]] 3. מאחלים לחברי הפורום לשנה? רק טוב=]] 4. מאחלים לעפר לשנה? רק טוב=]] שימשיך להיות כזה מתווקק ומושלם ויעשה עוד מלא מלא דברים ולא יעלם לנו מהטלוויזיה, ושבע"ה הוא ישתלט לנו על הזמך הקון ויראו כל הזמן רק אותוו 5. לאיזה פרויקטשל עפר שיצא השנה אתם הכי מצפים? הכלל 6.באיזה פרויקט הכי הייתם רוצים לראות את עפר ? בכל דבר שיעשה לו רק טוב=]] 7. יש לכם משהו להוסיף? רק טוב=]]
שנה אזרחית טובה לכולם!בלון| תודהה גם גמלךך

מ א י י ק

New member
עונה =]../images/Emo19.gif

1.פרויקט אחד שעפר עשה השנה ואהבתם במיוחד (טב"ע ואקזיט לא נחשבים,רק מה שהוא עשה ב-2006): האלופה
וגם מועדון לילה
והצילומים הנוספים
2.תאריך או תאריכם שהכי זכורים לכם השנה: אממ..אני לא זוכר תאריכים ספציפיים. 3.תמונה שעשתה לכם את השנה (לא חייב של עפר):
4.משהו שחשוב לכם להגיד לפני שהשנה מסתיימת...לקראת 2007 - אין לי משהו
1.מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה? שתהיה שנה מוצלחת.
2.מאחלים לפורום לשנה? שיהיה פעיל,שעפר יכנס ובעיקר שיהיה כיף
3.מאחלים לחברי הפורום לשנה? שיהיה פעיל,שעפר יכנס ובעיקר שיהיה כיף
4.מאחלים לעפר לשנה? שימשיך להיות עפר.
5.לאיזה פרויקט של עפר שיצא השנה אתם הכי מצפים? האלופה - עונה 2
6.באיזה פרויקט הכי הייתם רוצים לראות את עפר? בעונה החדשה של אקזיט,למרות שהוא פרש. 7.יש לכם משהו להוסיף? לכו לישון,זה בריא
שנה אזרחית טובה לכולם

t o m k a

New member
עונההההההההה

. פוריקט אחד שעפר עשה השנה ואהבתם במיוחד ( טב"ע ואקזיט לא נחשבים רק מה שהוא עשה ב-2006): האלופההההההה 2. תאריך או תאריכם שהכי זכורים לכם השנה: 4/12 יומולללדתתת 24/11 עפר התקשר אליי (:) 17/12 אילת עם חברות וידידים 3. תמונה שעשתה לכם את השנה ( לא חייב של עפר): 4. משהו שחשוב לכם להגיד לפני שהשנה מסתיימת... לא יודעת :| לקראת 2007 1. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה? להיות בריאה מאושרת, לא להתחרט על כל דבר שאני עושה לשמוח בחלקי ולהצליח בלימודים. 2. מאחלים לפורום לשנה? שימשיך לפעול, שיוצף במלא הודעות, שעפר יכנס אליו אמ לא יודעת. 3. מאחלים לחברי הפורום לשנה? שתמשיכו להיות כמו שאתם :) שתיהיו בריאים מאושרים ושתצליחו בכל מה שתרצו (זה נשמע כמו ברכת בת מצווה) 4. מאחלים לעפר לשנה? שימשיך לעשות קמפיינים גדולים, להצחיק אותנו במועדון לילה, לרגש אותנו באלופה ולחיים האישיים שלו, שיהיה בריא ומאושר. 5. לאיזה פרויקט של עפר שיצא השנה אתם הכי מצפים? אמ ניראלי האלופה 2 6.באיזה פרויקט הכי הייתם רוצים לראות את עפר ? הייתי רוצה שיהיה לו לייט נייט, אמרו שיהיה לו לא ?! 7. יש לכם משהו להוסיף? שנה טובה לכולם :) אם מישו יוצא בסילבסטר- תהנו ואני אוהבת אותכם
שנה אזרחית טובה לכולם!בלון|

עידית23

New member
הסיכום שלי

פוריקט אחד שעפר עשה השנה ואהבתם במיוחד ( טב"ע ואקזיט לא נחשבים רק מה שהוא עשה ב-2006): מועדון לילה וכתבת השער באת -הכתבה 2. תאריך או תאריכם שהכי זכורים לכם השנה: אממממ אין 3. תמונה שעשתה לכם את השנה ( לא חייב של עפר): 4. משהו שחשוב לכם להגיד לפני שהשנה מסתיימת... לקראת 2007 1. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה? הרבה אהבה והצלחה 2. מאחלים לפורום לשנה? שיצטרפו עוד המון חברים והמון אהבה 3. מאחלים לחברי הפורום לשנה? אהבה , הצלחה.. 4. מאחלים לעפר לשנה? הצלחה ורק הצלחה 5. לאיזה פרויקטשל עפר שיצא השנה אתם הכי מצפים? יש 2 לעד החתונה ולאקס המיתולוגי .. לראות צדדים שנונים שלו 6.באיזה פרויקט הכי הייתם רוצים לראות את עפר ? האלופה וכמובן לייט נייט משלו. 7. יש לכם משהו להוסיף? שנה טובה.. שנה אזרחית טובה לכולם!בלון|

esterosh

New member
עונה באיחור!

. פרויקט אחד שעפר עשה השנה ואהבתם במיוחד ( טב"ע ואקזיט לא נחשבים רק מה שהוא עשה ב-2006):נו אקזיט. 2. תאריך או תאריכם שהכי זכורים לכם השנה: לא זוכרת 3. תמונה שעשתה לכם את השנה ( לא חייב של עפר): יש הרבה! 4. משהו שחשוב לכם להגיד לפני שהשנה מסתיימת... השנה עברה ממש מהר. לקראת 2007 1. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה? בריאות ושמחה. 2. מאחלים לפורום לשנה? שיצטרפו לפה הרבה אנשים (במיוחד מישהו שיעלה סרטונים של עפר חחח) ושעפר יכנס. 3. מאחלים לחברי הפורום לשנה? הרבה הצלחה בריאות אושר אהבה ושמחה. 4. מאחלים לעפר לשנה? שימצא אהבה שימשך לעשות מה שהוא אוהב והרבה בריאות. 5. לאיזה פרויקט של עפר שיצא השנה אתם הכי מצפים? עד החתונה. 6.באיזה פרויקט הכי הייתם רוצים לראות את עפר ?לייט נייט שלו. 7. יש לכם משהו להוסיף? שתהיה שנה טובה.

../images/Emo187.gifעונה באיחור../images/Emo11.gif

1. פוריקט אחד שעפר עשה השנה ואהבתם במיוחד ( טב"ע ואקזיט לא נחשבים רק מה שהוא עשה ב-2006):מועדון לילה. 2. תאריך או תאריכם שהכי זכורים לכם השנה:יש הרבה.. 3. תמונה שעשתה לכם את השנה ( לא חייב של עפר):יש הרבה:] 4. משהו שחשוב לכם להגיד לפני שהשנה מסתיימת...-- לקראת 2007 1. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה?בריאות ואושרP: 2. מאחלים לפורום לשנה?שיהיה פורום פעיל ושיהיה רק טוב
3. מאחלים לחברי הפורום לשנה?כלמה שעולם בדעתם:) 4. מאחלים לעפר לשנה?כנ"ל
5. לאיזה פרויקט של עפר שיצא השנה אתם הכי מצפים?צריך לחשבו על זה.. 6.באיזה פרויקט הכי הייתם רוצים לראות את עפר ?נממ..לא'דעת:/ 7. יש לכם משהו להוסיף?שתהיה לכולנו שנה מ ד ה י מ ה

למעלה