שאלון לסופ"ש...

רפי35

New member
שאלון לסופ"ש...../images/Emo140.gif

כמה שאלות על עמיר תענו את התשובות שלכם...: 1.מה השיר של עמיר שהייתם לוקחים לפיקניק רומנטי? (שלי - רק את) 2.מה השיר של עמיר שהייתם ממליצים לשמוע לפני מבחן חשוב/ראיון עבודה וכד'? (שלי - געגוע) 3.איזה שיר של עמיר הייתם רוצים במזוודה שניצלה איתכם על אי בודד? (שלי - שלכת) 4.מה מתנגן לכם עכשיו במערכת? (אצלי - יש עכשיו רטרו לניצחת איתי הכל) 5.איזה שיר ושל איזה זמר הייתם רוצים לשמוע את עמיר שר? (שלי - תזרח של שמעון בוסקילה [אני יודע שעמיר יהפוך אותו לסופר אופטימי עבורי]) שבת שלום לכולנו...

טל טל 20

New member
התשובות שלי ../images/Emo9.gif

1.מה השיר של עמיר שהייתם לוקחים לפיקניק רומנטי?
ניצחת איתי הכל 2.מה השיר של עמיר שהייתם ממליצים לשמוע לפני מבחן חשוב/ראיון עבודה וכד'?
לא אוותר / אבי בניון 3.איזה שיר של עמיר הייתם רוצים במזוודה שניצלה איתכם על אי בודד?
הכל עד לכאן 4.מה מתנגן לכם עכשיו במערכת?
הרהור מס' 14 (מדהים,מרגש,מקסים,גורם לי לחשוב על הקרבה ביני לבין בורא עולם) 5.איזה שיר ושל איזה זמר הייתם רוצים לשמוע את עמיר שר?
שלומי שבת ולא חושבת על שום שיר , גם לא זוכרת שירים שלו מרוב שעמיר ואבי מתנגנים לי כללל היום וכל הלילה. לילה טוב
שבת שלום מלאה שמחה ואור
סופ"ש נעים
וחופש מהנה

תשובון לשאלון...

1. "נשמתי" זה השיר שלי לפיקניק רומנטי. 2. "כל מה שאתה". 3. "מי יודע" של אברהם אמנם אבל הכל נשאר במשפחה. 4. ברגעים אלו ממש לא מתנגנת מוזיקה אצלי במערכת, הדבר האחרון שכן התנגן היה "אברהם". 5. "מי יודע" של אברהם. אחלה משחקון

רפי35

New member
מושיקו ורויטל שניכם צודקים...

שירים של אבי כמו של עמיר נחשבים.... מפאת השעה וההרגל רק עמיר נכתב ועל כך התנצלותי

lihi26

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

1. שיגרה כי אני מתה על השיר הזה 2. געגוע 3. שיגרה 4. הרהורים {יהושע} 5. ליודעת

למעלה