שאלון לסופ"ש

אני../images/Emo13.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אני אוהב לאכול הכל ... ככה שאין שלושת מאכלים אהובים כי הבחירה מאוד קשה! 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כחול, שחור וירוק חאקי. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: היהודים, אביב גפן ושייגעצ! 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אני אמור להגיד שמות? 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: וואייי דיייייי כברר עם השאלותתת האלההה נשבררר הזיןןןןןן!!! 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אני קונה בעיקר בTNT ובFOX 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אופטימיות, חוש הומור מפותח ואמיתי. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אז ככה, אני מאוד ישר ואמיתי ואני אומר בדר"כ את האמת (הלא נעימה) לאנשים בפנים. אני אופטימי (וזה מבאס... כי אתם יודעים "גודל הציפייה כגודל האכזבה" ואני חסר ספונטניות לפעמים ואני שונא את זה אצלי! 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: הוט 3, הוט בידור ישראלי, וערוץ 2 חחח 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: להיות בת"א עם חברים , להיות בלונה פארק או באיזה שהוא מקום עם אנדנלין , או להיות סתם איפה שהוא באיזה שהיא יאכטה בחופי הוואי עם איזה 2 בלונדיניות לצידי... אחח... 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אני אוהב את העיניים שלי, את הXXX, ואת הגובה. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: את זה שאני שמן, את האף , ו... לא עולה לי עוד (אני מעלה תמונה אז אני לא צריך לכתוב את הפאקים שלי. אתם תראו לבד חח) 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: שכחתי את השמותתת... 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: עבור! 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה, ארץ נהדרת, מועדון לילה. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להרוג מישהו? 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לעשות שלום בעולם, אלא מה? חח סתם... אני חושב שאני הייתי מוכן לתת המון בשביל לימודים, בשביל ללמוד משחק, ובשביל... פשוט לעשות כיף! 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: בני גורן חלק א', בני גורן חלק ב', בני גורן חלק ג' ( חחחח סתאםם) 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: לא חשבתי על זה, אבל אני חושב שבסה"כ למצות את כל הפונטציאל שלי ולהגשים את שאיפותיי (אתם עוד תשמעו עלי חח) 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: תאטרון , ואין עוד חח 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים, חתולים, אלפקות... 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: יש כ"כ הרבה טעמים.... צריך לבחור רק 3?!?! 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אני לא אומר שמות כי זה לא רלוונטי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: " " 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: *אהמ אהמ* 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: וואו! לא יודע... אני צריך לחשוב על זה. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: נראה לי שאני אסתכל על החיים בצורה שונה, אני מקווה שאני הוריד כמה ק"ג, ו... לא יודע:S 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: חושב אם להבריז מהבית ספר, מתייעץ עם חברים אם כדאי להבריז מהבית ספר, ומבריז מהבצפר! (סתם...) 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: עושה גלגלונים באוויר, לאחר מכן אני עומד על הראש וצורח! ואני מצרף תמונה (תמונה מתחילת השנה...)

bati77

New member
להתרסק אל תוך הקיר

לא כל כך בא לי למרות שזה נראה לי הפתרון הכי מהיר.. 1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד, קציצות של אמא, שניצל 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כל הצבעים חוץ משחור ואפור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב. השאר מתחלפים.. עברי, שייגעצ, מוניקה.. מה שבא 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: חברי הילדות שלי מהמושב 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: חלולים, אריק ברמן ונוורמיינד (גם מתחלף..) 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא יודעת.. יש הרבה לא מוכרות אבל מוכרות.. הנס, פוקס.. בלע 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אין כח 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אין כח 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ, 3, אקסטרה הוט 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: נחמד לי במחשב 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: פנים ומה שכלול בהם 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: כל השאר 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: קוראים לי סם, כף רגלי השמאלית וחתולים בצמרת (אבל זה משתנה) 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: (כרגע) נעים בחוץ, זה לא אותו דבר, את הכלב ואני 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חברים, האלופה ועניין של זמן בשביל הנוסטלגיה 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להרוג, להתעלל, לאכול משו ממש מגעיל 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: שלום, צניחה חופשית ולהיות רזה 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 7, 27.. זהו 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מעצבת, בעלת בית קפה ובית יתומים 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:פסיכו, אזרחות לפעמים נחמד.. וזהו 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כל דבר שהוא גור קטן וחמוד חח 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: עוגיות למיניהם, פיצפוצים למיניהם ומסטיק 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: האחרונים שראיתי כאילו? אמא ועשיתי ביביסיטר על ניל ועדי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: לא דעת 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשמוע שירים, פורום, איסיקיו 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: יהיה לי עם מי ללכת להופעה של יוני בלוך בבארבי, יהיה לי עם מי ללכת להופעה של יוני בלוך בבארבי, יהיה לי עם מי ללכת להופעה של יוני בלוך בבארבי. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:אין לי מושג 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מכבה את השעון, חוזרת לישון ומאחרת לאן שאני צריכה להגיע 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מכוונת שעון, פיג'מה ומסדרת דברים להיום שאחרי היה חביב

R h o n e

New member
שלא תגידו היא רשמה קרדיט לכל הפורומים וחפרה

אלא גם העתיקה את "אחחח השעמום.." חחחחחחחחחחחחחח 1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פסטה, ספגטי, מקרוני (איזו מקוריות) 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: חום, לבן, בז' 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב גפן, כנסיית השכל, בית הבובות 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: עמית, בן וסהר 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: שומקום-אביב גפן, רוץ ילד-כנסיית השכל, קח שירים-כנסיית השכל 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: רנואר, TNT וספורט העתיד. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: עקשן, ווכחן, מתחשב 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עקשן, ווכחן, מתחשב 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 22, 3, 24 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ניו יורק 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: איבר...המין! , הראש, וכפות הידיים. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הכל חוץ מאיבר המין, הראש וכפות הידיים 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: מלך האריות 1, מלך האריות 2, מלך האריות 3 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: תרימי את הראש/כנסיית השכל, משוררים/אביב גפן, זוהרים/אביב גפן 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה, קצרים, NEXT בערוץ 24. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לזיין מישהו מהמשפחה שלי, להרוג, לוותר על מוסיקה 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: שיהיה לי המון כסף כל הזמן, שיהיה לי אהבה, שיחזירו לי אהבה 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 1,2,3 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: סופר, תסריטאי, זמר 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אלגברה, משפטים, היסטוריה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתולים, כלבים, אפרוחים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: תות, אגס, סברס 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אח שלי, אבא שלי, אמא שלי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מממ לא יודע 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשחק, להתכתב, לגלוש 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:שיהיה מחר שביתה, לגלות שקים של כסף בארון, שהמורה למדעים תירצח 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: המראה החיצוני, הפלאפון, המחשב 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מחרבן, מתקלח, מתלבש 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מאונן, רואה שידור חוזר של האלופה, נרדם עעם מוזיקה באוזניים. תודה לכולכם הייתם מדהימים

yellow cheese

New member
"סלקום לילה טוב מדברת שירלי" ../images/Emo1.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה, בורקס תפו"א, ספגטי 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, שחור ושחור. אני כזו דכאונית מגניבה
סתם, שחור זה מרזה. או לפחות לא מבליט את זוועות המלחמה יותר מדיי. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: שולטים כאילו וואו או שולטים סבבה כזה?
א.גפן, דניאל סלומון ונינה שלי
4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אופיר, אלינור ואחי גלעד. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: חלולים, יחפה, רבות הדרכים 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: שוקי, שוקי בקבוקי ושוקי שוקי שוקי בקבוקי
סתם, אנלא דעת. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: בעלת חוש הומור מטורף, אסרטיבית ואדיבה
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אובר רגישה, צינית מדיי, תחרותית בטירוף. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 3 (האלופה), 4 (נישואים פלוס וחברים), 24 (שירים נו...) 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: עם החבר במיטה שלי או שלו
11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: שיער, עיניים, אף 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: את הגוף
13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: לאדעת 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יש הרבה 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופפפפהההה!!!!!!!11111111 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להצטלם בעירום, לשכב עם מישהו שאני לא מכירה, להתחתן בגיל צעיר מדיי. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להשאר לנצח עם אהובי, לשמור על האנשים האהובים עליי, שלא יקרה להם שומדבר רע. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אני מניחה שזה יסתכם ב'אם יש גן עדן' כי אני לא זוכרת ספר שנכנס לי ללב כמו זה. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מאושרת. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אהבתי עיצוב גרפי, ספרות וחיבור 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב, דולפין וקוף 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: קוקוס, ריבת חלב ודובדבנים 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אלינור, הרב ניר, צליל (בשיעור תורה) 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אופיר ואלינור 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורומים ומקושרים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: לישון. רק לישון. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: הבזבזנות. אני אבין מתישהו שכסף לא גדל על העצים. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מפהקת ובדר"כ אומרת 'חלום טוב חלום שלום' כשמדובר בחלום רע כלשהו שחלמתי. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מתקלחת בדר"כ, מצחצחת שיניים ויושבת קצת על המחשב.

הדפוק הזה עושה לי רע

אני אנצל את השאלון הזה לספר לכם שירמי קפלן המזדיין הזה הזמין בעבודה שלי צ'יפס ,חומוס, 2 ארטיק בוב ספוג,1 ארטיק ויטמינצ'יק,קפה הפוך, והלך בלי לשלם וזה ירד לי מהטיפים... לא נחמד בכלל

הידד!!../images/Emo124.gif

יחד נחזיר את הכבוד האבוד שלי... ואם אפשר על הדרך את 61 השקלים החדשים

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: סושי, אנטריקוט, פשטידת ברוקולי (אני יודעת שזה ממש לא קשור... אבל לאכול את כולם ככה ביחד זה חלום) 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: וואי לא שמתי לב כל כל, אבל נראה לי שחור, כחול כהה, אפור, אולי ירוק קצת 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: לא יודעת אם לקרוא לזה שולטים אבל האהובים עלי: פינק פלויד, קינג קרימזון, קווין ויש עוד המון שהייתי מכניסה אותם לשלישיה הטובה אבל זה מה שבא לי לשמוע בדיוק כרגע זה מה שרשמתי 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אין לי חברים הכי טובים. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: קשה קשה... האלבומים האהובים עלי זה התקליט THE WALL, KID A, I-T-C-O-T-C-K הראשון של קרימזון (בראשי תיבות כדי לחסוך מכם את השגיאות כתיב ואין לי כוח לחפור בתקליטים/ דיסקים (כי יש לי את זה גם בתקליט וגם בדיסק) ולכתוב את זה כמו שצריך). 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ZARA, PULL&BEAR, TOP SHOP 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אדיבות, אכפתיות יש עוד, מספיק שתיים בינתיים 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: לפעמים יש לי מן ריחוף כזה וחוסר ריכוז, לפעמים לוקח לי שנה לקלוט דברים לא יודעת מה עוד 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ!!!! תמיד והאלופה! 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: רק עכשיו חזרתי הביתה אז במיטה, בחלומות,ובאמסטרדםםם 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: את השיער שלי, את התחת, את הכתיפיים שלי כי יש להם מבנה כזה יפה. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: את השומן אבל ירדתי 2 קילו בינתיים, את הבעיות ברכיים שלי ושונאת נקודות חן!! 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: יורו טריפ, אחי איפה האוטו שלי, אבא גנוב (כולם), ועוד כל מיני סרטים מצחיקים. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יש את האחד שזה HEY YOU, ויש עוד הרבה שירים שאני מאוד אוהבת אבל אני לא יכולה להשוות בניהם. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: סיינפלד, נשואים פלוס, האלופה וסאות' פארק. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: אממ לא יודעת, לא הייתי רוצה לצלול בים עם כרישים, לא הייתי רוצה להידרס, לא רוצה ללכת למסיבה של ערסים 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: שופינג, להיות בכל העולם, לחזור בזמן לכמה שעות 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: התפסן בשדה השיפון, האלכימאי, הנסיך הקטן, בכבלי אנוש. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: משוררת, ציירת, צלמת. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: חחח יש לי רק 3 מקצועות. אבל לא בהכרח מה שאני אוהבת, אז מה שאני אוהבת זה כימיה, תיאטרון, חיבור 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב, סוס, דב קוטב צפוני. אה ותנשמת כזאת לבנה. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: תות, בננה עם שוקולד מריר ואגוזים של בן אנד ג'ריס, וניל עוגיות. אהה ומנגו! 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: שני חברים טובים מתאילנד כי הייתי איתם בטרומן שזה פאב לי ההיי בר ואז ידיד. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: כרגע אף אחד כי אני הולכת לישון. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: שלושת הדברים העיקריים שאני עושה במחשב זה הכתיבה, להעלות לבמה חדשה, לשכתב דברים, להעתיק מהמחברה למחשב, יש לי הרבה מסמכים של כתיבה שלי, מתעסקת טיפה עם התמונות שאני מעבירה למחשב מהמצלמה וכאלה, מייספייס!!!!!! 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: כרגע מצידי שהעולם יתפוצץ, אני עוד מעט הולכת לישון. סתם בא לי עכשיו להיות במחשב לפני כי כשאני עייפה מסכים מעייפים אותי עוד יותר וככה אני נרדמת יותר מהר. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: וואלה אין לי מושג אבל בטח אני אהיה בהרבה פחות נאיבית מעכשיו, אני אהיה בוגרת יותר בקו מחשבה שלי, אולי כבר תיהיה לי איזו מטרה יותר ממוקדת. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: פיפי, שותפת פנים, מצחצחת שיניים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: חוזרת מפאב, לפעמים מחליפה בגדים, לפעמים לא ואז לפעמים בודקת הודעות במיספייס או משהו או מסתכלת קצת בפורומים שונים וכאלה והולכת לישון, לפעמים גם מדברת בטלפון כשאני כבר במיטה ואז הולכת לישון.

למעלה