שאלון לסופ"ש השבוע

CrazyYoYo

New member
שאלון לסופ"ש השבוע

[מקור] לנוחיותכם מצורף קובץ txt עם ההדגשות
תהנו כיתה: מצליח בביצפר: מזל: מידת נעליים: גובה: צבע שיער: צבעת פעם את השיער: באיזה צבע: פירסינג: קעקועים: מספר מזל: מאמין באלוהים: בשטן: בשלום: יש לך גשר: יש לך משקפיים/עדשות מגע: מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: האם אתה חושב שאתה חוצפן: מה דעתך על רכבת: מאמין באהבה ממבט ראשון: אהבה בין הומואים ולסביות: הבנאדם הכי חתיך: הכי מוזר: הכי נשמה: חיה אהובה: תכונה טובה שלך: תכונה רעה: קור או חום: לישון או לקום: קרמבו וניל או שוקו: שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: דיסק שקנית: הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אלייך: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: אתה בן אדם של לילה או של יום: רגיש לדיגדוגים: מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד: הפנטזיה שלך: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: המקום האהוב על חופשה: טעם גלידה אהוב: ממתק אהוב: חטיף אהוב: שיעור: חג: צבע: שם לבת: שם לבן: תוכנית אהובה בטלויזיה: דיסק אהוב: משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מגזין: מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אתר אהוב: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראיתי: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם איי פעם?.... עישנת: שתית אלכוהול: עישנת מריחואנה: שיחקת מונופול: נישקת מישו : התגעגעת למישהו: בכית בסרט: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע: רצית להיות המין השני: התחרטת על דברים שעשית: עשית אמבטית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: רכבת על פיל: נשארת ער כל הלילה: פחדת מהחושך: שיקרת: עברת על החוק ונתפסת: נידפקתתם?: האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: חברותי: אהוב: דואג: חמוד: כחול או אדום: תפוח או בננה: תפוז או קלמנטינה: קולה או מים: סתיו או אביב: חורף או קיץ: רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: סנדל או נעל: טלויזיה או מחשב: הראל סקעת או מויאל: כוכב נולד 1 או 2: פרוייקט וואי 1 או 2? מה השעה עכשיו:

ל א ק י

New member
יאיי

כיתה: יב' מצליח בביצפר: תלוי במה מזל: אריה מידת נעליים: 39 גובה: 169 צבע שיער: שחור צבעת פעם את השיער: פסים באיזה צבע: פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: 13 מאמין באלוהים: לא בשטן: לא בשלום: לא יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: ז"ל אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: על היד אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לאקי האם אתה חושב שאתה חוצפן: קצת, אבל זה בצחוק מה דעתך על רכבת: רעיון חכם, ביצוע גרוע מאמין באהבה ממבט ראשון: לא אהבה בין הומואים ולסביות: כן הבנאדם הכי חתיך: הכי מוזר: הכי נשמה: חיה אהובה: שוקי תכונה טובה שלך: אני מותק תכונה רעה: אין לי תכונות רעות קור או חום: חו לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אני לא אוהבת אפחד ממש :[ אבל The Doors - Hello, I Love You הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לאיודעת סרט בקולנוע: לאיודעת שיר ששמעת: The Doors - Hello, I Love You השיר שנתקע לך בראש: לאיודעת :[ דיסק שקנית: הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: רזניק עפ"י הפלאפון האיש שהתקשר אלייך: אמא מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מעבירה את המסנג'ר לאונליין מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מעבירה את המסנג'ר ל"ישנה" את מי היית לוקח איתך לאי בודד:את שוקי אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: כלבה, כי הם ממש מגניבים תחביבים: מחשב, תכנות, סנפלינג איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית רוסית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: קצת :$ מה הדבר הכי חשוב לך? שוקי ממה אתה הכי פוחד:שיקרה משו למישו שאכפת לי ממנו הפנטזיה שלך: כרגע? טורקיה. [ולא כי זה טורקיה או כי זה חו"ל] על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: אין בד"כ.. המקום האהוב על חופשה: מדבר. טעם גלידה אהוב: שוקולד, תות ממתק אהוב: מקופלת, אני חושבת חטיף אהוב: אפרופו שיעור: מחשבים חג:פסח.. הכי ארוך צבע: כחול שם לבת: לאיודעת שם לבן: כנ"ל תוכנית אהובה בטלויזיה: לאיודעת דיסק אהוב: משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: לאיודעת מגזין: מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: חבל\מגניב\כוסעמק קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: יולי שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אתר אהוב: תפוז תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: תוספת לפיצה: גבינה ארץ: ישראל עיר: לאיודעת אגם: ים: ריח: אוויר אחרי עליה של 60 מטר ממערה חסרת אוויר רעש: לאיודעת אוניברסיטה: ירושלים בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי מי עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: שוקי בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: לא הייתה לך תאונת דרכים:כן רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: תלוי איך מוגדר חוק|: נידפקתתם?: כן האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: כן כחול או אדום:כחול.. למרות חמשת האדומים תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: מוזיקה מהמחשב ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: איכס כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2?לא ראיתי מה השעה עכשיו:20:17 הודגש באמצעות מדגישומטיק

The Damned

New member
Hello, I love you

Won't you tell me your name? את רוצה להיות כלבה בשביל להיות בת הזוג של שוקי? ;[

0r0r

New member
אבל

השאלונים האלה מפגרים וחוזרים על עצמם. אני אוותר

O r c h i d

New member
נו נגיד../images/Emo3.gif למרות שעניתי כבר ב593 אאל"ט

כיתה: ה' מצליח בביצפר: אהא מזל: שור מידת נעליים: 39-40 גובה: לא זוכר
צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער: אהא באיזה צבע: אדום[מה, זה היה בשביל תחפושת
] שאח"כ משום מה השתנה לכתוב ואז לצהוב
פירסינג: [עדיין] לא
קעקועים: לא מספר מזל: 5 מאמין באלוהים: לא בשטן: לא בשלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: לא יודע
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בעורף
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: טוב לי ככה
האם אתה חושב שאתה חוצפן: בערך
מה דעתך על רכבת: בישראל, זוועה. בעולם, סבבה
מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: אם זה מה שהם רוצים, בכיף
הבנאדם הכי חתיך: אני בן
הכי מוזר: לא יודע הכי נשמה: לא יודע
חיה אהובה: סוס תכונה טובה שלך: עירנות[לפעמים זה כן עוזר
] תכונה רעה: חטטנות[לפעמים]. וחוסר סבלנות
קור או חום: גם וגם לישון או לקום: לקום קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין בינתיים כזה. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: "סדרה של צרות" בפעם השנייה סרט בקולנוע: ה"פ 4 שיר ששמעת: לא זוכר
משו של מוניקה סקס. השיר שנתקע לך בראש: Oasis- Wonderwall דיסק שקנית: לא זוכר
זה היה מזמן[כן!!!! אני מוריד. אזמה
] הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! מוניקה סקס- חיות מחמד האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אלייך: לא זוכר
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: פותח עיניים[?] מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: עוצם עיניים[?] את מי היית לוקח איתך לאי בודד: משפחה
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: ציפור, כי תמיד חלמתי לעוף
תחביבים: כדורסל, חברים, מוסיקה, מחשב. איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית[די שוטף] וקצת ספרדית. אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: אהא מה הדבר הכי חשוב לך? הבריאות והאושר של האנשים הקרובים אליי.[אני בטוח שזה לא מה שתכתבי ב593
] ממה אתה הכי פוחד: מוות
הפנטזיה שלך: לעוף על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: אמ, לא יודע
המקום האהוב על חופשה: ארה"ב, אנגליה, האיים הקנרים. טעם גלידה אהוב: וניל איטלקי ממתק אהוב: נחשי גומי
חטיף אהוב: במבה|במבה| שיעור: מחשבים, מתמטיקה חג: פורים ופסח צבע: אדום וכחול שם לבת: לא יודע... יש הרבה שם לבן: ^ תוכנית אהובה בטלויזיה: "השמינייה", "ארץ נהדרת" דיסק אהוב: Opeth- Orchid[רואים לפי הניק
] משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מוסיקה ומחשב. מגזין: לא יודע:S מכונית: למבורגיני סרט לועזי אהוב ולמה? טיטאניק כי ככה. סרט ישראלי אהוב ולמה? לא יודע מילה אהובה: שלום קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א[כדורסל] חודש אהוב: מאי[יומולדת
] שחקנית אהובה: לא יודע:S שחקן אהוב: ^ אתר אהוב: תפוז
תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: החדר של המחשב
ההופעה הכי טובה שראיתי: לא יודע:S תוספת לפיצה: זיתים ירוקים, אקסטרה גבינה
ארץ: ישראל וארה"ב עיר: תלאביב וניו יורק אגם: לוך נס
ים: אחד האוקיינוסים
ריח: של גלידה וניל רעש: לא יודע:S אוניברסיטה: הטכניון בעד ונגד להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד.[גם אצל מבוגרים זה לא משו
] ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: אהא חיבקת מישהו: אהא בכית: לא צחקת: אהא גרמת למישהו לצחוק: אהא קנית משהו: אהא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: אהא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אהא התגעגעת למישהו: לא ממש... האם איי פעם?.... עישנת: לא
, וגם לא אעשן. שתית אלכוהול: כן. עישנת מריחואנה: לא!!!!!!!!!!!!! בחיים לא! שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: לא חשבת שאת הולכת למות: כן
נכשלת במקצוע: לא
רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: ברור עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא[אופניים נחשב
?] רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: כן האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים חברותי: לפעמים אהוב: לפעמים דואג: לפעמים חמוד: לפעמים כחול או אדום: גם וגם תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: של ההקלקות על העכבר
ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל:
כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי מה השעה עכשיו: 21:41 הודגש באמצעות מדגישומטיק

Lost Lullaby

New member
עד שימאס לי :$

כיתה: י"א מצליח בביצפר: די מזל: תאומים מידת נעליים: 39 אאלט גובה: 166 אאלט צבע שיער: חום כהה[?] צבעת פעם את השיער: לא את כולו באיזה צבע: פסים בהירים[?] פירסינג: לובים רק קעקועים: בעתיד אני מקווה מספר מזל: אין מאמין באלוהים: לא ממש בשטן: לא בשלום: לא ? P: יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: כן מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: ממ לוידעת. הייתי אומרת משו בפסיכולוגיה אבל קשה להתקבל לתואר שני ואני טיפשה>< אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: רכבת ישראל מטומטמת מאמין באהבה ממבט ראשון:
אהבה בין הומואים ולסביות:
הבנאדם הכי חתיך: אנתוני וזה >< הכי מוזר: הכי נשמה: חיה אהובה: חתוליייייים תכונה טובה שלך: תכונה רעה: סלחנית מדי:[ קור או חום: באמצע לישון או לקום: לישוןןןןן קרמבו וניל או שוקו: וניל
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: נראה לי באטמן לנצח, לא זוכרת כבר סרט בקולנוע: הטיסה שיר ששמעת: SLACKERBITCH השיר שנתקע לך בראש: הזה מלמעלה דיסק שקנית: קנו לי את האוסף של SG, נחשב? הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! לוידעת [הרגע קלטתי שעניתי על האשלון הזה לא מזמן] האיש שהתקשרת אליו: טל האיש שהתקשר אלייך: טל מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: פוקחת עיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: עוצמת עיניים [מתוחכמת אניף משו משו] את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: חתולים כ הם מושלמים :( תחביבים: צילום, ציור, אינטרנט >< איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית רוסית אתה בן אדם של לילה או של יום: רגיש לדיגדוגים: תלוי ממי ואיפה :[ מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד: הפנטזיה שלך: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: תלוי באותו היום וזה המקום האהוב על חופשה: טעם גלידה אהוב: ממתק אהוב: חטיף אהוב: שיעור: פסיכולוגיה
חג: צבע: כחול אדום שחור שם לבת: שם לבן: דן תוכנית אהובה בטלויזיה: החצי האפל
דיסק אהוב: משו שלא יכולת לחיות בילעדיו: משו חומרני? לא יודעת מגזין: מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? ראיון עם ערפד סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אנתוני מייקל הול אתר אהוב: תפוז? D: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראיתי: שלי תוספת לפיצה: ארץ: עיר: חי צומח אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:
בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו: אוכל P: |שמנה| הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם איי פעם?.... עישנת:
שתית אלכוהול:
עישנת מריחואנה:
שיחקת מונופול:
נישקת מישו :
התגעגעת למישהו:
בכית בסרט:
חשבת שאת הולכת למות:
נכשלת במקצוע:
רצית להיות המין השני: אנערף התחרטת על דברים שעשית:
עשית אמבטית קצף:
הייתה לך תאונת דרכים:
טפו טפו טפו רכבת על פיל:
נשארת ער כל הלילה:
פחדת מהחושך:
שיקרת:
עברת על החוק ונתפסת:
נידפקתתם?: מה האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים חברותי:
אהוב: אעע דואג:
חמוד: כחול או אדום: תלוי בגוון תפוח או בננה: תפוז או קלמנטינה: שניהם :> קולה או מים: מים סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: רעש אחרון ששמעת: לא יודעת ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל[?] טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: טח כוכב נולד 1 או 2: טח פרוייקט וואי 1 או 2? טח מה השעה עכשיו: 2233 יום נעים:] הודגש באמצעות מדגישומטיק

MineraL

New member
שתדע, נורא משעמם לי

כיתה: י' מצליח בביצפר: ישמצב מזל: תאומים מידת נעליים: 42 או משהו גובה: 1.70+ צבע שיער: חום שחור? צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: פירסינג:
קעקועים:
מספר מזל: 7 מאמין באלוהים: בערך בשטן: לא בשלום: כן? יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: עדשות מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אני בן. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בידיים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לא הייתי רוצה האם אתה חושב שאתה חוצפן: אולי מה דעתך על רכבת: מהירה מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: מה הבנאדם הכי חתיך: מה הכי מוזר: מה הכי נשמה: מה חיה אהובה: מה תכונה טובה שלך: לאיודע תכונה רעה: עזבו אותי
קור או חום: חום לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: מוקה שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אני בן כוסעמק הדברים האחרונים שעשית:כן. סרט מושכר שראית: לא רואה סרט בקולנוע: הארי פוטר
שיר ששמעת: Henree Feat. Nikka - It's Killing Me השיר שנתקע לך בראש: Henree Feat. Nikka - It's Killing Me דיסק שקנית: לא קונה הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! בשביל מה יש מחשב האיש שהתקשרת אליו: אבא האיש שהתקשר אלייך: אחי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מכבה תשעון מעורר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מדלי תשעון מעורר את מי היית לוקח איתך לאי בודד: ואם זה את מה? אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: זיקית, לא יודע למה תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: אנגלית[מה] ועברית? אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה נדמה לי רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה ממה אתה הכי פוחד: פאקצות הפנטזיה שלך: חסוי על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: חסוי המקום האהוב על חופשה: חו"ל טעם גלידה אהוב: הכל? ממתק אהוב: פאררו רושה? חטיף אהוב: ביסלי גריל שיעור: אינטרנט חג:חופש גדול צבע: ירוק/כחול שם לבת: גליה? שם לבן: גל? אין יל כוח לענות יותר תוכנית אהובה בטלויזיה: דיסק אהוב: משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מגזין: מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אתר אהוב: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראיתי: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם איי פעם?.... עישנת: שתית אלכוהול: עישנת מריחואנה: שיחקת מונופול: נישקת מישו : התגעגעת למישהו: בכית בסרט: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע: רצית להיות המין השני: התחרטת על דברים שעשית: עשית אמבטית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: רכבת על פיל: נשארת ער כל הלילה: פחדת מהחושך: שיקרת: עברת על החוק ונתפסת: נידפקתתם?: האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: חברותי: אהוב: דואג: חמוד: כחול או אדום: תפוח או בננה: תפוז או קלמנטינה: קולה או מים: סתיו או אביב: חורף או קיץ: רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: סנדל או נעל: טלויזיה או מחשב: הראל סקעת או מויאל: כוכב נולד 1 או 2: פרוייקט וואי 1 או 2? מה השעה עכשיו: הודגש באמצעות מדגישומטיק

noname202

New member
אני../images/Emo9.gif גמככה אפחד לא קורא אבל משעמם

כיתה:ט' מצליח בביצפר:כן מזל: מאזניים מידת נעליים:39 גובה: 1.63 צבע שיער:חום צבעת פעם את השיער:לא באיזה צבע: - פירסינג: - קעקועים: - מספר מזל: 8 מאמין באלוהים: כן בשטן: לא בשלום: לא יש לך גשר: כן
יש לך משקפיים/עדשות מגע:כן מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: שאלה טובה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: נמ נמ נם...לוידעת
האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים..
מה דעתך על רכבת: נחמדה מאמין באהבה ממבט ראשון: לא אהבה בין הומואים ולסביות: בטח הבנאדם הכי חתיך: לוידעת הכי מוזר: אחים שלי הכי נשמה: נמ נמ נמ.... חיה אהובה: חתולי תכונה טובה שלך: לוידעת תכונה רעה: פרפקציוניזם קור או חום: חום לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: מוקה! שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אפחד הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: ה"פ 4 שיר ששמעת: נראה לכם שאני זוכרת?? השיר שנתקע לך בראש: שיר ילדים מעאפן. עדיף שלא תדעו
דיסק שקנית: - הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! - האיש שהתקשרת אליו: - האיש שהתקשר אלייך: - מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: הולכת להתקלח מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מכבה את האור
את מי היית לוקח איתך לאי בודד:סירה אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: חתול.ככה. תחביבים: צופים, אינטרנט
איזו שפות אתה מדבר: כמו כולנו... אתה בן אדם של לילה או של יום: גם וגם רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה ממה אתה הכי פוחד:לא עניינכם
הפנטזיה שלך: - על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: כל מיני..תלוי
המקום האהוב על חופשה: אילת טעם גלידה אהוב: וניל ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: תפוצ'יפס שיעור: ערבסט
חג:פורים צבע: אדום שם לבת: שני שם לבן: שי תוכנית אהובה בטלויזיה: - דיסק אהוב: - משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו:משפחה מגזין: - מכונית: - סרט לועזי אהוב ולמה?ה"פ וככה סרט ישראלי אהוב ולמה?גבעת חלפון ו...מה זה מבחן בספרות? מילה אהובה: בננה
קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: אוקטי שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: - אתר אהוב: תפוז תחנת רדיו: - חדר בבית: החדר שלי ברור... ההופעה הכי טובה שראיתי: - תוספת לפיצה: פטריות ארץ: ישראל עיר: קרית מוצקין אגם: מונפורט?
ים: תיכון ריח: דלק רעש: - אוניברסיטה: פתוחה
בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: מקווה שכן קנית משהו: שלוק נחשב?
הסתפרת: - הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : לא התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: לא שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: לא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים חברותי: לא אהוב: לא..
דואג: כן חמוד: לא כחול או אדום:אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ:קיץ רעש אחרון ששמעת: זמזומים מוזרים מצד המחשב
ג'ינס או שרוול:ג'ינס סנדל או נעל: סנדל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל:סקעת כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2?0 מה השעה עכשיו:

סופ"ש השבוע?..

חשבתי שאחרי העניין עם המיץ בנבנים ההוא... אממ טוב בכל מקרה!
אז ככה: כיתה: לא מצליח בביצפר: בערך אבל היום בטח הייתי נכשל בהכל מזל: נו מידת נעליים: אהה זה אני כן אענה, 44 גובה: נגיד 1.80 צבע שיער: ירוק? לא יודע, בהיר צבעת פעם את השיער: פעם מזמן, אולי לא כל כך מזמן בעצם באיזה צבע: מין סוג של אדמדם, היה נחמד אבל טוב לי עם הרגיל פירסינג: לא, רק באוזן, יש לי פחד ממחטים
קעקועים: לא אבל יש כאלה שזה יפה להם מספר מזל: 123456789 מאמין באלוהים: בטח מה סתם לא (אבל אני כן צם, ששש) בחומוס: מי כתב את השאלה הזאת? בשלום: קצת יש לך גשר: לא אבל היה *נוסטלגיה* יש לך משקפיים/עדשות מגע: כן :\ מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: פרה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתוך צנצנת מאגניבה מעל הטלויזיה, והייתי שם מנורת אולטרה סגול שזה יזהר אם היית יכול לבחור שמישהו אחר יהיה אתה, את מי היית משנה: מי כתב את השאלה הזאת? האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא!
מה דעתך על רכבת: פצצה מאמין באהבה ממבט ראשון: אה... טוב זה לא בדיוק אהבה, אמ, אבל כן, כאילו, אם יש קליק הדדי בין שני אנשים אז אולי הם יצליחו אם זה, למה לא אהבה בין הומואים ולסביות: אבל זה כל הרעיון שהומואים אוהבים הומואים ולסביות אוהבות לסביות, אז למה שהם יתחתנו ביחד, זה מה שאני שואל, אה אה הבנאדם הכי חתיך: ההוא שמה הכי מוזר: יש הרבה אנשים מוזרים |: הכי נשמה: יהודה סעדו? מה זה השאלות האלה? (אני לא משתמש במילה נשמה על אנשים) חיה אהובה: שממית כמובן תכונה טובה שלך: נחמד (?) תכונה רעה: מציקן (?) קור או חום: חום לישון או לקום: לישון, מלא! קרמבו וניל או שוקו: מה שוקו מה זה הפיגור הזה, מישהו ראה פעם קרמבו שוקו? זה מוקה, מפגרים! ומה עם בננה, תות, לא יודע. טוב אני אקח את המוקה כי אף אחד לא אוהב את זה גם ככה. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין לי חשק לענות |: הדברים האחרונים שעשית: הסתכלתי בטלויזיה קצת, דיברתי במסנג'ר סרט מושכר שראית: אמ
סרט בקולנוע: אההה ראיתי היום! קראו לזה.. קראו לזה..טיסת לילה!! (איזה כיף שיש לי עוד את הכרטיס לבדוק) שיר ששמעת: לא זוכר :| השיר שנתקע לך בראש: תודה לאל כרגע אין לי אף אחד תקוע, וטוב שככה דיסק שקנית: האחרון? מאיפה לי! אהה אני יודע! אינפקציה הראשון הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! אינפקציה השני האיש שהתקשרת אליו: אממ.. *בודק בפלאפון* ידידה שלי!
האיש שהתקשר אלייך: *בודק* וואי, איזה חבר, שכחתי בכלל
הוא התקשר באמצע הסרט אז ניתקתי עליו ולא חזרתי אליו, טוב שהזכרתם לי
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מסתכל על הפלאפון וחוזר לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: בודק שהפלאפון בהטענה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את מי שהיה איתי גם ככה אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: לא היה כבר שאלה דומה? מצד אחד חמוס (כי זה מגניב) מצד שני צב (כי הוא חי הרבה). איך קוראים לחיה כזאת? חמצב? צבוס? תחביבים: לא ממש איזו שפות אתה מדבר: שני השפות (בטח חצי ענו ככה), אמ סתם השפות הרגילות בערך, עברית אנגלית קצת ספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: *מסתכל בשעון* בעיקרון לילה אבל יש דברים נחמדים ביום, שמש, אנשים, מים רגיש לדיגדוגים: נראה לי ש.. לא יודע! אבל קצת. בעצם כן. בעצם אני פוחד מדגדוגים. בעצם לא יודע, מזמן לא דוגדגתי אני חושב מה הדבר הכי חשוב לך? שאלה קשה מדי, לא יודע ממה אתה הכי פוחד: מלהתייאש, לא יודע הפנטזיה שלך: לא על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על.. המקום האהוב על חופשה: מי ניסח את השאלות? ובכל מקרה לא יודע לא כזה משנה לי, תלוי עם מי אולי, נגיד טעם גלידה אהוב: שוקו, אההה רגע, שוקולד פאדג' של בן אנד ג'ריז!
ממתק אהוב: הארוכים האלה ב-2 שקל שממולאים במשהו, ויש כאלה שחורים (לא טעים) ירוקים (עם מילוי ורוד) או אדומים (עם מילוי לבן) (כן טעים) ודקים יותר עם סוכר חמוץ מסביב (טעים טעים!!
) חטיף אהוב: בייגלה נו מאיפה לי לדעת לא יודע לא עונה על השאלה שיעור: מה חג: כריסמס, לא יודע, כל חג צבע: *חסוי* שם לבת: *חסוי* שם לבן: *חסוי* תוכנית אהובה בטלויזיה: ארץ נהדרת, משפחת סימפסון, ובאופן כללי דברים מצחיקים דיסק אהוב: כלמיני.. לא יודע בעצם משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: חמצן, מים, איזה מין שאלה? טוב נגיד מים, מים די שולתים סך הכל מגזין: מה מכונית: סיאט איביזה ספורט ידנית 2 ליטר עם כל התוספות סרט לועזי אהוב ולמה? אין לי סרט אהוב דיסק אהוב וכל זה סרט ישראלי אהוב ולמה? למה באמת *המשך תיכף*

*חצי שני*

(הנה) מילה אהובה: עורלה. סתם! אין לי מילה אהובה קבוצת ספורט אהובה: מה חודש אהוב: כולם חוץ מחלק מהם, בעצם יש גם כמה שיש לי יחס דו-ערכי כלפיהם שחקנית אהובה: נו מה יהיה עם כל האהוב אהובה שחקן אהוב: אתר אהוב:
מרוצים? תחנת רדיו: סטלגלגלייט חדר בבית: סלון ההופעה הכי טובה שראיתי: ראיתי כל מיני, אבל נראה לי שלא הערכתי אותן מספיק בזמנן תוספת לפיצה: בצל זיתים גבינה כפולה ארץ: ניקרגואה, סתם, אין לי ארץ אהובה עיר: אולי לונדון אבל זה לא מקורי אגם: טאהו (?) לא יודע, איפה בכלל יש אגמים ים: מה זה השאלות האלה? ריח: חמוס! (טוב זה היה צריך לבוא מתישהו אני מניח) אממ וגם ריח של בנים באופן כללי זה נחמד
וגם ריח של לחם ממאפיה זה נחמד רעש: רעש אהוב?!
אה לפעמים אוטובוס בבוקר זה נחמד, לפעמים לא אוניברסיטה: העברית בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: עישון מה? סמים, נרגילות, מה? טוב נו עדיף שלא ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא יותר מדי חיבקת מישהו: לא :| בכית: דווקא לא! צחקת: נראה לי שכן גרמת למישהו לצחוק: אולי לא יודע קנית משהו: סנדוויץ חביתה הסתפרת: מישהו ענה לזה "כן"? איזה מין שאלה? הרגשת טיפש: בטח כן, לא יודע, לא זוכר דיברת עם מישהו שאתה אוהב: מממ טוב יש כל מיני סוגים של אהבות אז כן התגעגעת למישהו: ממ האם איי פעם?.... עישנת: כן, יותר מדי |: שתית אלכוהול: כן ועדיין לפעמים עישנת מריחואנה: כן שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן, הרבה בכית בסרט: די הרבה חשבת שאת הולכת למות: אולי אבל מעט נכשלת במקצוע: נראה לי שאולי, לא בטוח רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: בטח עשית אמבטית קצף: אולי |: טוב בטח כן הייתה לך תאונת דרכים: בערך כן טוב רכבת על פיל: נראילי שלא אבל על גמל נשארת ער כל הלילה: יותר מדי פחדת מהחושך: מלא! שיקרת: משתדל כמה שפחות עברת על החוק ונתפסת: לא משהו רציני נידפקתתם?: הא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים חברותי: תלוי אהוב: לא יודע דואג: דואג זה דאגן או דואג למישו אחר? טוב לא יודע. נגיד שכן חמוד: תלוי כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח מאד! וואי זה כבר לקראת הסוף איזה יופי תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: מים!
סתיו או אביב: אביב, כי סתיו זה נוגה וכל זה חורף או קיץ: קיץ, כי חורף מזכיר דברים וכל זה, אבל גם קיץ, אבל זה אחרת רעש אחרון ששמעת: מה ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: סדנעל! סתם, נעל (לא אתה!) טלויזיה או מחשב: מחשב, אבל טלויזיה זה די נחמד, אני לא אומר שלא הראל סקעת או מויאל: ווטאבר כוכב נולד 1 או 2: נו כבר פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי אף אחד מה השעה עכשיו: 4:21AM הודגש באמצעות מדגישומטיק
תודה צ'ן
לילה טוב! תהיו חופשיים! |4u|

The Damned

New member
לה לה לאקי

כיתה: י"א2 מצליחה בבי"ס? מאוד
מזל: בתולה. מידת נעליים: 40-41. גובה: 165, אבל זה מוטל בספק! [כולם אומרים לי שאני יותר גבוהה מזה
] צבע שיער: חום. צבעת פעם את השיער? לא
פירסינג: אין. קעקועים: אין. מספר מזל: 18 [וכשנדרשת ספרה זה 9]. מאמינה באלוהים? דיאיסטית. בשטן? לאO_ס בשלום? לא. יש לך גשר? לא, נולדתי עם מבנה שיניים מושלם להחריד
[באמת.] יש לך משקפיים/עדשות מגע?כן
[עיניים קצת פחות מושלמות
] מה תרצי להיות כשתהיי גדולה? אבל אני כבר גדולה, מה:$ אם היה לך עוד זוג עיניים, איפה היית שמה אותם? מי רוצה עוד זוג עיניים?
את חושבת שאת חוצפנית? ממש לא, להיפך. מה דעתך על רכבת? משתלמת רק למרחקים ארוכים. מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מדוייק. להסתכל על מישהו ולהחליט שאתה אוהב אותו? זה שטחיות. לקבל תחושות מבנאדם, לסקור אותו להחליט שהוא בדיוק בשבילך? מושלם, אבל לא הרבה מסוגלים לעשות את זה. אהבה בין הומואים ולסביות? כן, מה רע :| הבנאדם הכי חתיך? קלאודיה שיפר
הכי מוזר? מישהו שלומד בשכבה מעליי
הכי נשמה? יואו יש מלא:$ כולם כמעט כפרעות כאלה
חיה אהובה? דרקון. אבל אם חיות קיימות, אז כלבי ים
תכונה טובה שלך? רגישות אדירה לסביבה שלי. תכונה רעה? אובססיבית להחריד. קור או חום? תלוי במצברוח, בד"כ חום. לישון או לקום? תלוי במצברוח, בד"כ לקום. קרמבו וניל או שוקו? וניל נראהלי. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת? יש כמה, לסיטואציות שונות. עקרונית - "מכה אפורה" של מוניקה סקס. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית? "בלתי שביר" (Unbreakable), אתמול בלילה
סרט טוב. סרט בקולנוע? יואו מזמן לא הייתי בקולנוע:$ |הולכת לפשפש בארנק| האא "באטמן מתחיל" (Batman Begins)
זה היה סרט מהזה טוב. שיר ששמעת? Moonspell - "SoulSick" השיר שנתקע לך בראש? "זה כל הקסם" דיסק שקנית? קניתי חמישה אלבומים ביחד, בטיול השנתי לאילת:$ "ירמי קפלן והפרחים", "לטוב ולרע" ו"הזמן האבוד" - שלושתם של ירמי קפלן [התאהבתי בו אחרי כל החרישות על "בוקר טוב" שלו]. בנוסף, "מגדלור" של מיקה קרני ו"יותר טוב כלום מכמעט" של עברי לידר. אני שומעת מלא ישראלי לאחרונה:$ הדיסק ששמעת? איפה הילד? 1994[זה גם השם של האלבום] האיש שהתקשרת אליו? איתמר? האיש שהתקשר אלייך? איתמר. מה הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה בבוקר? בודקת מה השעה בפלאפון. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מורידה משקפיים או מכבה את האור. את מי היית לוקחת איתך לאי בודד? איתמר:$ אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות? חד-קרן/ דרקון/ כלב ים
תחביבים? מוזיקה, כתיבה, ציור, חברים, תפוז:$ אילו שפות את מדברת? שוטף רק עברית ואנגלית. את בן אדם של לילה או של יום? יום, ללא ספק. רגישה לדיגדוגים? בכלל לא, ברמה לא אנושית כמעט. מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שהכי קרובים אליי. ממה את הכי פוחדת?להשאר לבד. הפנטזיה שלך? לחיות מהתחביבים שלי. על מה את חושבת בדרך כלל כשאת הולכת לישון? מחר יום חדש. המקום האהוב לחופשה: צפון?
סקוטלנד
טעם גלידה אהוב: מקופלת
ממתק אהוב: אמ טעמי נראהלי חטיף אהוב: ארנבונים
שיעור: הסטוריה וספרות. חג: לא אוהבת חגים, זה מיותר בעיניי, לא מתחברת לדת היהודית. [אל תסקלו אותי:$] צבע: כחול מארין, סגול ויולט ושחור. שם לבת: מישל. שם לבן: ג'יימס[?] תוכנית אהובה בטלויזיה: לא צופה בטלוויזיה
אלבום אהוב: Guns N' Roses - "Use Your Illusion" [הראשון], "Master of Puppets" של מטאליקה, "בוקר טוב" של ירמי קפלן, ויש עוד כמה אבל אלה הכי משמעותיים נראהלי. משהו שלא יכולת לחיות בלעדיו: אהבה של אנשים סביבי. אפילו אם זה רק בנאדם אחד, אני חייבת חיבה. מגזין: לא קוראת עיתונים:$ מכונית: אנערף:S האוטו הזה כוסון:http://images.nana.co.il/upload/12005/IsraBlog/13847/posts/1293803.jpg סרט לועזי אהוב ולמה? "האחרים", פשוט התחברתי נורא. גם "סטיגמטה". מילה אהובה: אַאוּר, כונפע
חודש אהוב: יוני נראהלי שחקנית אהובה: מיה דגן? היא מצחיקה רצח. שחקן אהוב: ברוס וויליס כפרעליו אתר אהוב: תפוז, מה חדר בבית: שלי, מן הסתם. ההופעה הכי טובה שראיתי: נראה לי שהיהודים בPower Center פולג. תוספת לפיצה: רק גבינה
ארץ: סקוטלנד
עיר: רעננה והרצליה
אגם: לוך-נס
ים: בהרצליה נראהלי. ריח: Beyond Paradise של אסתי לאודר, הבושם האהוב עליי
רעש: צליל ההודעות שלי?

The Damned

New member
חה חה חן

בעד/ נגד: להרוג אנשים: "No killing friends"
עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכללי. ב-24 שעות אחרונות - הייתה לך שיחה רצינית? אני [כמעט] תמיד רצינית, מה חיבקת מישהו? את חבר שלי [איתמר] לפני שלוש דקות בערך
בכית? לא
צחקת? כן
גרמת למישהו לצחוק? נראה לי שכן קנית משהו? כרטיסיית נוער של אגד, קוד 4 [8.50]. הסתפרת? לא
הרגשת טיפשה? כן
דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן
התגעגעת למישהו? אמ כן האם איי פעם... עישנת? לא
שתית אלכוהול? כן
עישנת מריחואנה? לא, מה פתאום
שיחקת מונופול? כן, כל יום כיפור בערך, מה
נישקת מישהו? כן :| התגעגעת למישהו? ברור שכן. בכית בסרט? כן
חשבת שאת הולכת למות? כן. נכשלת במקצוע? כן
רצית להיות המין השני? וואי, כן. התחרטת על דברים שעשית? כן. עשית אמבטית קצף? בטח כשהייתי קטנה הייתה לך תאונת דרכים? לא
רכבת על פיל? לא
נשארת ערה כל הלילה? מלא פעמים, לא תמיד מבחירה. פחדת מהחושך? ברור, מה. שיקרת? אין בנאדם שלא סיפר אפילו שקר לבן אחד מימיו. עברת על החוק ונתפסת? אמ כן>< האם את חושבת שאת... מצחיקה? שנונה בד"כ. חברותית? לפעמים אהובה? לפעמים:$ דואגת? תמיד. חמודה? עם האמת צריך להתמודד:$ כחול או אדום? כחול. תפוח או בננה? תפוח ירוק. איכס, בננות
תפוז או קלמנטינה? תפוז
קולה או מים? מים! סתיו או אביב? אביב. חורף או קיץ? קיץ. רעש אחרון ששמעת: צלצול הפלאפון של איתמר?
ג'ינס או שרוול: ג'ינס [לקח לי זמן להבין ת'שאלה בכלל]. סנדל או נעל? מגף
טלויזיה או מחשב? מחשב
מה השעה עכשיו? 13:35 :|

למעלה