שאלון לסופ שבוע D:

LostCookie

New member
יאללה

משהו טוב שקרה השבוע:מממ הייתי עם חברות משנה שעברה והיה הכי כיפ בעולם:) ואסיפת הורים(שגם קיבלנו תעודה אבל התעודה לא בחלק הטובXD) משהו רע שקרה השבוע:מבחן בערבית שהלך לי רעעע): ותעודה,ממוצע 87 :\ התחדשות השבוע:שרשרת וזהו נראלי תוכנית השבוע:הממ האו.סי (סופסוף התחלתי את העונה ה3),הישרדות 10 והישרדות סין,מגרש ביתי,דני הוליווד. סרט השבוע:אממ ראיתי היום ג'אמפר עם רייצ'ל בילסון,מומלץ. שיר השבוע:Be Yourself-Audioslsve
מהדיסק השני של מגרש ביתי nada_surf-always_love גם מהדיסק השני אפרת גוש-קרב איגרוף ציטוט השבוע:הממ לא זוכרת יציאת השבוע:ארומהXDD תוכניות לשבוע הבא:מבחן בכימיה,ספרות,היסטוריה ובין לבין לחיות:) בכללי איך עבר השבוע :מעולה^^ תמונת השבוע: למה אתה מתחפש בפורים? אנלי שמץץ הודגש באמצעות מדגישומטיק

WatchMeWatchYou

New member
גמני ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע: דיברתי עם חברה מאוסטרליה אחרי מלא זמן שלא יצא לנו לדבר
משהו רע שקרה השבוע: עצבים בעבודה
כרגע את\ה: [שמח,עצוב,עצבני וכ"ו] מיואשת
התחדשות השבוע: 2 טבעות
תוכנית השבוע: מגרש ביתי
סרט השבוע: סידני וואיט
שיר השבוע: It Ends Tonight - The All American Rejects
מאכל השבוע: בורקס גבינה
ציטוט השבוע: "בילי טכני, תהיו זמינים"
יציאת השבוע: סתם, לבית של חברים
תוכניות לשבוע הבא: לישון הרבה (עובדת משמרת ערב, אז אפשר לישון כל הבוקר
)
בכללי איך עבר השבוע : על הפנים
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

o R it

New member
קצת באיחור...../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 93 במבחן במת' ו96 באנסין וליסנינג=] משהו רע שקרה השבוע: היה לי שיעור ספורט ביום חמישי ונתפס לי כל הגוף!!!!בקושי לא זזתי כל הסופ"ש הזה
ועד עכשיו הרגליים עדיין כואבות!!!
כרגע את\ה: [שמח,עצוב,עצבני וכ"ו] אמממ שמחה, אין לי שום מבחן שאני צריכה ללמוד אליו(בשעה טובה!!!) התחדשות השבוע: לא נראה לי שיש :-O תוכנית השבוע: מגרש ביתי והישרדות.. סרט השבוע: 27 שמלות, אחלה סרט!!!=] שיר השבוע: הדיסק של Kate Voegele הוא פשוט מעולה!! (תודה ל West Doll ששלחה לי אותו
) מאכל השבוע: מרק שאבא הכין!!^^ חחחחחחח פעם ראשונה שהוא מבשל ויצא לו מעולה! ציטוט השבוע: --- יציאת השבוע: אירוסין של בת דודה שלי ובריתה לבת של בנדוד שלי... תוכניות לשבוע הבא: לצאת לאנשהו או לעשות משו נחמד..(קיצור לנצל את זה שאין לי מבחנים השבוע
) בכללי איך עבר השבוע : בנחמדות
תמונת השבוע: --- למה אתה מתחפש בפורים? לא יודעת
יש למישו הצעות??

למעלה